Elstead Lighting lampor

Elstead Lighting tillverkar många lampor i antik stil och en del i vad som kallas New England stil. De använder ofta metall som kan stå emot väder och vind bra utomhus.

 • Elstead Vägglampa EMILY, med kopparpatina

  Elstead Vägglampa EMILY, med kopparpatina
  Handgjort vägglampa EMILY - made in England Vägglampan EMILY har en mycket stilren utformning som understrykas av det tätt slingrande bandet runt lampkroppen. Ytan av patinerad koppar ger lampan ett antikt utseende. Lampskärmarna av opalglas garanterar en god och angenäm ljusspridning.
 • Elstead Takkrona WARWICK i medeltidsstil

  Elstead Takkrona WARWICK i medeltidsstil
  Takkrona Warwick i smidesjärn för de historieintresserade Denna lampa är en påminnelse om en sedan länge förgången tid. Denna lampa är en hantverksprodukt i järn som i mycket överensstämmer med sin förebild, med rustikt och grovt smidesjärn på ett mycket medeltida sätt. Därmed kan denna lampa understryka den medeltida karaktär man vill ge ett rum eller en större lokal. Warwick passar in perfekt vare sig det handlar om ett privathem med stilrätt inredda rum eller en restaurang med medeltida atmosfär, en utställningslokal eller ett hotell med historiskt inspirerad inredningsstil. Made in England.
 • Elstead Vägglykta PHILADELPHIA i historisk stil, 52 cm

  Elstead Vägglykta PHILADELPHIA i historisk stil, 52 cm
  Vägglykta PHILADELPHIA med en design som från sekelskiftet 1900 Både i färgsättningen med antikbrons för stommen och ambra för glaset, och den ornamenterade formen påminner denna lykta om gatlyktorna från sekelskiftet 1900. Med vägglyktan PHILADELPHIA kan man återskapa denna tidsanda i sin egen trädgård. Lyktans bronspatina har påförts för hand.
 • Elstead Vägglykta PHILADELPHIA i historisk stil, 43 cm

  Elstead Vägglykta PHILADELPHIA i historisk stil, 43 cm
  Vägglykta PHILADELPHIA med en design som från sekelskiftet 1900 Både i färgsättningen med antikbrons för stommen och ambra för glaset, och den ornamenterade formen påminner denna lykta om gatlyktorna från sekelskiftet 1900. Med vägglyktan PHILADELPHIA kan man återskapa denna tidsanda i sin egen trädgård. Lyktans bronspatina har påförts för hand.
 • Elstead Hängande utomhusvägglampa Kerry för kusten

  Elstead Hängande utomhusvägglampa Kerry för kusten
  Traditionellt utformad, saltvattenbeständig utomhusvägglampa Kerry Särskilda krav och väderförhållanden uppstår i närheten av havet, där luften är mycket salthaltig och många material snabbt börjar att rosta. Men inte utomhuslamporna i Coastal Collection, som alla är särskilt avsedda för användning i kustnära områden. Utomhusvägglampan Kerry består av högkvalitativa plaster, nämligen svart polymerplast och klart polykarbonat. Genom den genomskinliga skärmen kan ljuset lysa klart och belysa ett stort område. När utomhusvägglampan Kerry utrustas med moderna LED-ljuskällor blir belysningen dessutom ännu mer energibesparande och energieffektiv. Alla sorters ljuskällor med fattning E27 kan användas (max. 100 W). Utomhusvägglampan Kerry kan efter behag monteras med uppåt eller nedåt riktat ljus.
 • Elstead Artonarmad takkrona CROMWELL i medeltidsstil

  Elstead Artonarmad takkrona CROMWELL i medeltidsstil
  Takkrona Cromwell i smidesjärn för de historieintresserade Denna lampa är en påminnelse om en sedan länge förgången tid. Denna lampa är en hantverksprodukt i järn som i mycket överensstämmer med sin förebild, med rustikt och grovt smidesjärn på ett mycket medeltida sätt. Den bronsartade ytan på Cromwell i ålderdomlig stil är helt framställd för hand. Därmed kan denna lampa understryka den medeltida karaktär man vill ge ett rum eller en större lokal. Made in England.
 • Elstead Elegant utomhusvägglampa Winchcombe

  Elstead Elegant utomhusvägglampa Winchcombe
  Utomhusvägglampa Winchcombe i form av en lykta - robust bearbetad ljuskälla för en gedigen atmosfär Med klassisk design och ädel bearbetning fascinerar denna vackra utomhusvägglampa i form av en lykta. Lyktan utstrålar behagligt ljus runtom för en angenäm belysning av omgivningen, då det frostade lampglaset skapar en speciell ljusstämning. Kåpa och vägghållare består av gjutgods i aluminium med elegant finish i svart-silver. Glädjen med den robusta utomhusvägglampan, som är försedd med skyddsklass IP44 (skydd mot vattenstänk) varar länge!
 • Elstead Trearmad taklampa SAXON, svart

  Elstead Trearmad taklampa SAXON, svart
  Taklampa Saxon är tillverkad i smidesjärn av en påfallande medeltida karaktär som passar väl i en medeltidsinspirerad inredning. För denna taklampa har man utnyttjat såväl traditionella som moderna hantverksmetoder för att skapa en produkt som stilmässigt 'r trogen dess medeltida anor samtidigt som den uppfyller alla krav man kan ställa på en modern lampa. Färgsättningen har en helt och hållet historisk karaktär, som under stryks av detaljerna i hamrat järn. Lampan passar såväl det modernt som historiskt inredda huset på landet, i restauranger och hotell med historiskt inspirerad inredning eller som inredningsaccent i helt vanliga rum. Saxon är en lampa som får medeltiden att kännas påtagligt nära. Made in England.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, polerad mässing, 65,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, polerad mässing, 65,2 cm
  Brass- tavelbelysning lampa Chawton För en enskild lätt inriktning kan Chawton tavelbelysning ljuset exakt i linje med den inbyggda i gaffel lederna så att de belysta bilder och familjefoton kan vara optimalt iscensatta. Chawton kan integreras i många vardagsrum och blir en del av interiören tack vare sitt attraktiva utseende. Designen kommer från Elstead Lighting.
 • Elstead Ljuskrona Windermere, 6 lampor

  Elstead Ljuskrona Windermere, 6 lampor
  Ljuskrona Windermere i smidesjärn med sex armar Windermere-ljuskronan med 6 ljuskällor är utformad i traditionellt smide med rostig ytfinish och dekorativa gulddetaljer. Den här lampan är särskilt lämplig för användning i vardagsrum och matrum med lantlig inredning. Ljuskronan är särskilt vacker när den är förses med ljuskällor med stearinljusoptik. Glödlamporna ingår ej, men kan beställas separat.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 40,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 40,2 cm
  Blänkande tavelbelysning Chawton i polerat nickel Tavelbelysningen Chawton är gjord av metall med en blankpolerad nickelfinish och sätter familjeporträtt och konstnärliga mästerverk i rätt ljus. Chawton är utrustat med gaffelleder som kan finjusteras för att möjliggöra optimal ljusriktning efter egna önskemål. - design by Elstead Lighting
 • Elstead Utomhusvägglampa Wexford WX2, lykta hängande

  Elstead Utomhusvägglampa Wexford WX2, lykta hängande
  Svart utomhus vägglampa Wexford med skärm öppnad nedåt Med den här vägglampan för utomhusbruk kan ingången iscensättas perfekt och även trädgården och uteplatsen får ett tilltalande optiskt tillägg. Skärmens silverfärgade metallstänger förädlar det klara glaset.
 • Elstead Vägglykta PHILADELPHIA i historisk stil, 52,5 cm

  Elstead Vägglykta PHILADELPHIA i historisk stil, 52,5 cm
  Vägglykta PHILADELPHIA med en design som från sekelskiftet 1900 Både i färgsättningen med antikbrons för stommen och ambra för glaset, och den ornamenterade formen påminner denna lykta om gatlyktorna från sekelskiftet 1900. Med vägglyktan PHILADELPHIA kan man återskapa denna tidsanda i sin egen trädgård. Lyktans bronspatina har påförts för hand.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, mässing antik, 40,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, mässing antik, 40,2 cm
  Chawton tavelbelysning lampa av metall - finish: antik mässing Ett tavelbelysning bör inte bara reduceras till dess funktion att optimera belysande målningar. Det ska också matcha interiörens stil. Chawton- tavelbelysning kan justeras efter behov tack vare de integrerade gaffelfogarna och med sin antika mässingsfärgade design passar den perfekt med många värdiga levnadsstilar. - designad av Elstead Lighting
 • Elstead Kerry - utomhusvägglampa för direkt väggmontering.

  Elstead Kerry - utomhusvägglampa för direkt väggmontering.
  Kerry - utomhusvägglampa för direkt montering Utomhuslampa Kerry som monteras direkt på väggen består helt av plast, vilket gör den idealisk för användning i kustområden. Samtliga lampor i Coastal Collection från denna tillverkare är särskilt avsedda och tillverkade för sådana områden. De har lång livslängd, är motståndskraftiga mot väderpåverkan, saltvattenfasta och kan inte rosta. Belysning för utomhusbruk kan beroende på ljuskälla bara enormt energisnåla, som denna lampa som kan drivas med glödlampor, energisparlampor eller LED-lampor (se Tillbehör).
 • Elstead Utomhusvägglampa Wexford WX1 utan rörelsedetektor

  Elstead Utomhusvägglampa Wexford WX1 utan rörelsedetektor
  Vägglanterna HEREFORD i korrosionsbeständigt material Vägglanternan HEREFORD är utformad i en traditionell design och tillverkas av korrosionsbeständiga material. Var och en av de fyra sidorna består fyra glasskivor som sammanfogats för hand. Fem års garanti för korrosionsbeständighet
 • Elstead Hänglampa Provence, koppar

  Elstead Hänglampa Provence, koppar
  Pendellampa Provence i blank koppar med industriella detaljer Pendellampan Provence sörjer inte bara för en underbart dekorativ känsla i hemmet, utan också för optimal belysning, eftersom den blanka kopparlackeringen reflekterar ljuset från lampskärmen som är öppnad nedtill och förstärker det något, när det avges i omgivningen. Med en sammanlagt längd på 200 cm är lampan idealisk för användning ovanför ett bord eller en köksbänk, där den sörjer för hemtrevlig och varm områdesbelysning, som samtidigt sörjer för en industriell känsla i hemmet.
 • Elstead Aluminiumvägglampa Hereford för utomhusbruk

  Elstead Aluminiumvägglampa Hereford för utomhusbruk
  Liten utomhusvägglampa Hereford – lykta riktad nedåt Hereford är en robust och samtidigt stilfull och modern utomhusvägglampa som passar till fasader i olika färger och olika trädgårdsdesigner. Oavsett om den används som belysning vid ytterdörren eller för att hitta i mörkret vid husets alla hörn: utomhusvägglampan Hereford sörjer med en lykta som riktas nedåt för behagligt ljus och skön områdesbelysning.
 • Elstead LED-tavelbelysning Alton i vitt, 67 cm

  Elstead LED-tavelbelysning Alton i vitt, 67 cm
  Smal form - LED-tavelbelysning Alton Om du vill presentera målningar eller fotografier på ett tilltalande sätt är bildljus som Alton-modellen med lysdioder viktiga. Alton är ett klassiskt tavelbelysning som har en puristisk design så att inget distraherar från konstverk som ska belysas. Det cylindriska lamphuvud kan justeras vid fogen.
 • Elstead Taklampa SAXON i medeltidsstil, svart

  Elstead Taklampa SAXON i medeltidsstil, svart
  Taklampa Saxon är tillverkad i smidesjärn av en påfallande medeltida karaktär som passar väl i en medeltidsinspirerad inredning. För denna taklampa har man utnyttjat såväl traditionella som moderna hantverksmetoder för att skapa en produkt som stilmässigt 'r trogen dess medeltida anor samtidigt som den uppfyller alla krav man kan ställa på en modern lampa. Färgsättningen har en helt och hållet historisk karaktär, som under stryks av detaljerna i hamrat järn. Lampan passar såväl det modernt som historiskt inredda huset på landet, i restauranger och hotell med historiskt inspirerad inredning eller som inredningsaccent i helt vanliga rum. Saxon är en lampa som får medeltiden att kännas påtagligt nära. Made in England.
 • Elstead Hänglykta MINERS i gruvlampstil

  Elstead Hänglykta MINERS i gruvlampstil
  Hänglykta MINERS påminner om en gruvlampa När gruvarbetarna förr tog sig ned i orterna hade de med sig en lampa i nästan samma stil som hänglyktan MINERS Ytfinishen i antikbrons är påförd för hand och göt att lampan ser väl använd ut. Lampan är sedan varmförsinkad för att skydda den mot rost.
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart/guld, 19 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart/guld, 19 cm
  tavelbelysning Bildljus i elegant svart och guld Att belysa bilder optimalt utan att distrahera från dem är inte lätt. Med det diskret designade tavelbelysning Picture Lights, som är mycket elegant på grund av sin enkelhet, blir den perfekta belysningen av foton och målningar barnlek. - handgjorda - Design av Elstead Lighting
 • Elstead Utomhusvägglampa Burford - skärm av blåsglas

  Elstead Utomhusvägglampa Burford - skärm av blåsglas
  Traditionell charm och klart ljus ger utomhusvägglampan Burford Denna vackra utomhusvägglampa av högkvalitativt gjutgods i aluminium med svart finish med en skärm av transparent blåsglas, där man ser ljuskällan och som ger en behaglig ljuseffekt, passar till en ädelt lantlig stil präglad av elegans. Med Burford belyser man fasaden verkligt stilfullt.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, mässing antik, 18,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, mässing antik, 18,2 cm
  Chawton tavelbelysning lampa av metall - finish: antik mässing Ett tavelbelysning bör inte bara reduceras till dess funktion att optimera belysande målningar. Det ska också matcha interiörens stil. Chawton- tavelbelysning kan justeras efter behov tack vare de integrerade gaffelfogarna och med sin antika mässingsfärgade design passar den perfekt med många värdiga levnadsstilar. - designad av Elstead Lighting
 • Elstead Vägglykta MINERS i gruvlampstil

  Elstead Vägglykta MINERS i gruvlampstil
  Vägglykta MINERS påminner om en gruvlampa När gruvarbetarna förr tog sig ned i orterna hade de med sig en lampa i nästan samma stil som vägglyktan MINERS Ytfinishen i antikbrons är påförd för hand och göt att lampan ser väl använd ut. Lampan är sedan varmförsinkad för att skydda den mot rost.
 • Elstead Hänglampa Wexford WX9 för utomhusbruk

  Elstead Hänglampa Wexford WX9 för utomhusbruk
  Pendellampa med nedåtgående öppning WEXFORD WEXFORD hängande lampa erbjuder traditionell design i kombination med korrosionsbeständigt material. Var och en av de fyra sidorna består av fem enskilda glasrutor som har sammanfogats för hand.
 • Elstead LED-tavelbelysning Alton i svart, 67 cm

  Elstead LED-tavelbelysning Alton i svart, 67 cm
  Smal form - LED-tavelbelysning Alton Om du vill presentera målningar eller fotografier på ett tilltalande sätt är bildljus som Alton-modellen med lysdioder viktiga. Alton är ett klassiskt tavelbelysning som har en puristisk design så att inget distraherar från konstverk som ska belysas. Det cylindriska lamphuvud kan justeras vid fogen.
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights mässing 19 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights mässing 19 cm
  Blankpolerade, mässing-färgad tavelbelysning Bild Lights Elegant och utformade i form av sitt uppdrag att fokusera bilder och foton med optimal belysning, mycket effektivt - det är tavelbelysning Bild Lights presenteras. Med sin glänsande mässingsdesign är det också ett dekorativt inredningstillbehör. Designutkastet för Picture Lights kommer från Elstead Lighting, produktionen gjordes för hand.
 • Elstead Utomhus hänglampa Hereford

  Elstead Utomhus hänglampa Hereford
  Utomhushänglampa Hereford i modern stil Hänglampor finns inte bara för inomhusbruk, utan förekommer allt oftare också utomhus, t.ex. som lampa för trevliga kvällar på terrassen. Den moderna lyktan Hereford i högkvalitativt aluminiumgjutgods är utrustad med ett robust kedjeupphäng. Ljuskällan är synlig genom klarglaset och sörjer för vackert ljus i omgivningen.
 • Elstead Vägglampa Provence, mässing antik

  Elstead Vägglampa Provence, mässing antik
  Vägglampa Provence i vintage-stil – smala former och ädel mässingsyta Lampan gör vid första blicken ett enkelt intryck, men är ett lyckat exempel på funktionell formgivning, som framhäver skönheten i det praktiska. Formen följer funktionen, vilket gör den elegant på ett unikt sätt. Formgivarna avstod alla onödiga detaljer och presenterar med vägglampan Provence en okomplicerad och effektfull lampa som är mångsidigt användbar. Modellen kan bland annat användas i sovrummet, i trapphuset eller i vid matbordet och framhävs lika snyggt på alla ställen. Den satinerade mässingsytan skapar en nostalgisk atmosfär och påminner om att sådana lampor redan i starten av 1900-talet dekorerade och belyste hem i den franska provinsen Provence. Den genomtänkta, förenklade formgivningen överlevde alla trender och är lika aktuell nu som då. En inredning i modern lantlig stil profiterar lika mycket av vägglampan Provence som en stor loftlägenhet med olika behagligt inredda områden.
 • Elstead Lykta nedåtvänd - Vägglampa Hereford

  Elstead Lykta nedåtvänd - Vägglampa Hereford
  Stor vägglampa Hereford för utomhusbruk - Nedåtvänd lykta Den här vackra lyktlampan är tillverkad av tåligt gjutet aluminium och har en svart yta som gör den till en mångsidig ljuskälla. Ljuset avges allsidigt så att både väggen och området framför belyses på ett behagligt vis. En vägglampa som tack vare sin moderna stil passar till många olika väggfärger och stilriktningar.
 • Elstead LED-tavelbelysning Alton i svart, 39 cm

  Elstead LED-tavelbelysning Alton i svart, 39 cm
  Smal form - LED-tavelbelysning Alton Om du vill presentera målningar eller fotografier på ett tilltalande sätt är bildljus som Alton-modellen med lysdioder viktiga. Alton är ett klassiskt tavelbelysning som har en puristisk design så att inget distraherar från konstverk som ska belysas. Det cylindriska lamphuvud kan justeras vid fogen.
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart, 36 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart, 36 cm
  Svart tavelbelysning Bild Lights Med sin enkla men ändå elegant design, Bild Lights tavelbelysning säkerställer utmärkt belysning av målningar av alla slag utan att distrahera från dem. Lampan är gjord av svartlackerat järn och var handgjord. Picture Lights designades av Elstead Lighting.
 • Elstead Utomhusvägglykta Norfolk, blyglasad

  Elstead Utomhusvägglykta Norfolk, blyglasad
  Statlig yttervägglampa Norfolk med blyglas Den klassiska och lite antika designade yttervägglampan Norfolk pryder varje gammal, ståtlig byggnad, eftersom den var glasad för hand. Varje sida av lampskärmen stängdes med fem individuella strukturerade rutor med blyglas. Genom detta lyser lampans ljus på ett unikt sätt och ger nyansen till sin bästa fördel. Förutom glödlampor kan utomhusbelysningen också användas med energibesparande ljuskällor eller LED-lampor med lång livslängd. Glödlampor ingår inte - beställ under tillbehör.
 • Elstead Trevlig spegellampa DRYDEN

  Elstead Trevlig spegellampa DRYDEN
  Spegellampan DRYDEN för stilfull belysning i badrummet Enkel och ändå elegant är spegellampan DRYDEN med sin skärm i opalglas och stommen som påminner om en väggfackla. Denna spegellampa är speciellt utformad för badrummet och ger inte bara ett praktiskt ljus runt spegeln utan utgör också ett vackert inredningselement.
 • Elstead Hänglykta PHILADELPHIA för utomhusbruk

  Elstead Hänglykta PHILADELPHIA för utomhusbruk
  Hänglykta PHILADELPHIA med en design som från sekelskiftet 1900 Både i färgsättningen med antikbrons för stommen och ambra för glaset, och den ornamenterade formen påminner denna lykta om gatlyktorna från sekelskiftet 1900. Med hänglyktan PHILADELPHIA kan man återskapa denna tidsanda i sin egen trädgård. Lyktans bronspatina har påförts för hand.
 • Elstead Traditionellt formad utomhustaklampa Kerry

  Elstead Traditionellt formad utomhustaklampa Kerry
  Kerry - en utomhustaklampa även för kustområden Även de extrema förhållandena vid kusten klarar den robusta utomhustaklampan Kerry, som till skillnad från många andra lampor som snabbt börjar rosta är tillverkad helt av högkvalitativa plastmaterial och är absolut motståndskraftig mot saltvatten. Den klara skärmen består av polykarbonat och släpper igenom ljuset obehindrat så att det kan lysa klart i omgivningen. Inuti lampan sitter en E27-fattning där alla sorters ljuskällor kan sättas i. Särskilt rekommenderas användning av en LED-lampa, som är den mest energieffektiva och långlivade sortens ljuskälla (se Tillbehör).
 • Elstead Taklykta Hereford för utomhusbruk

  Elstead Taklykta Hereford för utomhusbruk
  Taklampa Hereford – stilfull belysning för altan Taklampan Hereford är en lykta i engelsk look som fungerar bra för behaglig belysning utomhus och under tak – altaner, terrasser m.m. Den tillverkades av mycket hållbart aluminiumgjutgods och passar med sin svarta färg och genomskinliga glasskärm till tomter i olika stilar. Skärmen har mycket dekorativa metallprydnader som samtidigt fungerar som skydd för glaset bakom. På dagen fungerar taklampan Hereford som dekorativt element i en lyckad trädgårdsdesign, på natten belyser den området med mjukt ljus.
 • Elstead Utomhusvägglampa Winchester BL18, lykta nedan

  Elstead Utomhusvägglampa Winchester BL18, lykta nedan
  Vägglampa Winchester BL18: lykta riktad nedåt En klassisk engelsk stil är vad vägglampan Winchester BL18 ger utomhusområdet. När man tittar på den så känns det som att man reser tillbaka hundra år i tiden. Den ger till exempel en balanserad belysning i entrén till bostadshuset, vilket inte bara är behagligt utan också bidrar till ökad säkerhet. - handarbetad av robust aluminiumgjutgods
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights brons mörk, 36 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights brons mörk, 36 cm
  tavelbelysning Bildljus med mörkbronsfinish Picture Lights är en handgjord lampa gjord av järn, som enkelt kan integreras i många inredningsstilar tack vare sitt diskreta, eleganta utseende och med sin ljusstyrka ger familjeporträtt och målningar av kända konstnärer lika fokus. - Design av Elstead Lighting
 • Elstead Utomhus hänglampa Hereford med snirklar

  Elstead Utomhus hänglampa Hereford med snirklar
  Dekorativ hänglampa Hereford för utomhusbruk Hänglampan Hereford som hänger i en stilfull kedja är lämplig för skyddade områden på tomten. Den sörjer t.ex. på terrassen under en pergola för stämningsfullt ljus för trevliga kvällar och mer komfort och säkerhet i mörkret. Med sin stilfulla formgivning i engelsk stil är den även släckt ett dekorativt element.
 • Elstead Utomhustaklampa Hereford

  Elstead Utomhustaklampa Hereford
  Taklampa Hereford för utomhusbruk i modern design Den svarta lyktan Hereford för utomhusbruk under tak passar på grund av den svarta ytan och moderna formen till tomter i otaliga olika stilar. Hereford består av aluminiumgjutgods och klarar därför även hårt väder. En taklampa som inte bara sörjer för fantastisk belysning och stämningsfullt ljus utomhus samt mer säkerhet på natten, utan även berikar trevliga kvällar på terrassen med atmosfärisk belysning.
 • Elstead Utomhusvägglampa Winchester BL19

  Elstead Utomhusvägglampa Winchester BL19
  Winchester BL19 - en utomhusvägglampa med antik charm Lyktor så som de användes för hundra år sedan, dessa har den kantiga utomhusvägglampan WinchesterBL19 utformats efter. Den är helt tillverkad av aluminiumgjutgods och har tillverkats enligt typisk engelsk stil. Väggfästet med bom har, till skillnads från den kantigt formade lampan, runda former och vackra dekorationer som förmodligen utgör denna utomhusvägglampas dragningskraft. Den som vill belysa sitt utomhusområde på ett energibesparande sätt väljer som belysningsutrustning en långlivad LED-lampa i stället för en traditionell glödlampa (se Tillbehör).
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 65,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 65,2 cm
  Blänkande tavelbelysning Chawton i polerat nickel Tavelbelysningen Chawton är gjord av metall med en blankpolerad nickelfinish och sätter familjeporträtt och konstnärliga mästerverk i rätt ljus. Chawton är utrustat med gaffelleder som kan finjusteras för att möjliggöra optimal ljusriktning efter egna önskemål. - design by Elstead Lighting
 • Elstead Tvåarmad vägglampa SAXON, svart

  Elstead Tvåarmad vägglampa SAXON, svart
  Vägglampa Saxon är tillverkad i smidesjärn av en påfallande medeltida karaktär som passar väl i en medeltidsinspirerad inredning. För denna vägglampa har man utnyttjat såväl traditionella som moderna hantverksmetoder för att skapa en produkt som stilmässigt 'r trogen dess medeltida anor samtidigt som den uppfyller alla krav man kan ställa på en modern lampa. Färgsättningen har en helt och hållet historisk karaktär, som under stryks av detaljerna i hamrat järn. Lampan passar såväl det modernt som historiskt inredda huset på landet, i restauranger och hotell med historiskt inspirerad inredning eller som inredningsaccent i helt vanliga rum. Saxon är en lampa som får medeltiden att kännas påtagligt nära. Made in England.
 • Elstead Hänglampa Balance i brun mässing, 5 lampor

  Elstead Hänglampa Balance i brun mässing, 5 lampor
  Hänglampa Balance i stilfull design med 5 lampor Hänglampan Balance har en speciellt tilltalande formgivning som liknar en ljuskrona. Det speciella med lampan är att de fem ljuskällorna omringas av cylindriska textilskärmar med en brun utsida och bronsfärgad insida. Denna färgkombination sörjer redan släckt för ett underbart lyxigt utseende. Tänds lampan, kommer hela skärmens glansfulla insida till sin rätt, eftersom ljuset reflekteras i denna på ett underbart sätt och fördelas i en behagligt varm färg i omgivningen. I leveransen ingår två stänger som är respektive 30 cm och 15 cm långa. Med hjälp av dessa kan upphängningssystemets längd varieras.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton L, gammal mässing

  Elstead Tavelbelysning Chawton L, gammal mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 18,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, nickelpolerad, 18,2 cm
  Blänkande tavelbelysning Chawton i polerat nickel Tavelbelysningen Chawton är gjord av metall med en blankpolerad nickelfinish och sätter familjeporträtt och konstnärliga mästerverk i rätt ljus. Chawton är utrustat med gaffelleder som kan finjusteras för att möjliggöra optimal ljusriktning efter egna önskemål. - design by Elstead Lighting
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, svart, 40,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, svart, 40,2 cm
  tavelbelysning bildlampa Chawton Med tavelbelysning Chawton, med vilken ljusriktningen kan varieras exakt tack vare de inbyggda gaffelfogarna, visas verk från stora mästare i rätt ljus, liksom familjens favoritfoton. Tack vare den neutrala färgskalan i rika svart, den Chawton tavelbelysning lätta harmonierar med många interiör och väggfärger. En Elstead Lighting.
 • Elstead Utomhusvägglampa Norfolk NR1

  Elstead Utomhusvägglampa Norfolk NR1
  Utomhusvägglampa Norfolk NR1 med en vänd lykta Vägglampan Norfolk NR1 är designad för utomhusbruk med en nästan ståtlig design. Metallelementens svarta yta är av tidlös skönhet och passar många fasaddesigner. De enskilda glasrutorna i lykta består var och en av fem glaselement som har glaserats för hand. Blyglasen skapar ett mycket atmosfäriskt ljusstämning.
 • Elstead Vägglampa CROMWELL i medeltidsstil

  Elstead Vägglampa CROMWELL i medeltidsstil
  Cromwell: Vägglampa i smidesjärn för en stilriktig historisk miljö Vägglampan Cromwell ger alla vänner av historisk design och även alla medeltidsintresserade en möjlighet att infoga ett stilriktigt inredningselement i en historiskt inspirerad miljö. Var och en av dessa handgjorda lampor har en handarbetad yta av bronskaraktär. På så vis har man framställt en produkt som väl motsvara sin förebild. Made in England.
 • Elstead Vägglampa WARWICK i smidesjärn, grafit

  Elstead Vägglampa WARWICK i smidesjärn, grafit
  Vägglampa i smidesjärn för en stilriktig historisk miljö Vägglampan Warwick ger alla vänner av historisk design och även alla medeltidsintresserade en möjlighet att infoga ett stilriktigt inredningselement i en historiskt inspirerad miljö. Var och en av dessa handgjorda är helt utformade i samma stil som förgångna tiders lampkoncept. Made in England.
 • Elstead Vacker spegellampa ELIOT BATH 1

  Elstead Vacker spegellampa ELIOT BATH 1
  Spegellampa ELIOT BATH 1 passar i varje modernt badrum Spegellampa ELIOT BATH 1 är av massiv mässing med yta av polerad krom. Denna spegellampa med en underskön diffusor av opalglas placeras bäst på ömse sidor om badrumsspegeln. Spegellampa ELIOT BATH 1 är speciellt utformad för badrummet.
 • Elstead Utomhusvägglampa Luverne, Ø 22,9 cm

  Elstead Utomhusvägglampa Luverne, Ø 22,9 cm
  Magnifik designad vägglampa Luverne för utomhusbruk Vägglyktan Luverne är en mycket speciell blickfång för fasaden: från väggfästet finns en dubbel lamparm som rymmer en rikt dekorerad med traditionella mönster lyktlyktor. lykta är utrustad med klart glas med en räfflad struktur, genom vilken ljuset kan stråla runt och lysa upp omgivningen. En snygg designad lampa: Luverne är det perfekta tillbehöret för en antik fastighetsdesign.
 • Elstead Charmig LED-vägglampa Falmouth

  Elstead Charmig LED-vägglampa Falmouth
  LED-vägglampa Falmouth – gyllene stomme, vit textilskärm LED-vägglampan Falmouth har ett mycket romantiskt utseende, vilket beror på den hjärtformade stommen som ljussätts perfekt av en LED-ljuskälla (fast integrerad). Ytterligare en LED-ljuskälla – denna har en G9-sockel och kan bytas ut – fungerar som huvudbelysning under den vita textilskärmen. En vägglampa som skapar en charmig och mycket stämningsfull atmosfär i sovrum och till och med i badrum, eftersom den tack vare kapslingsklass IP44 är skyddad mot vattenstänk.
 • Elstead Grön pendellampa Franklin i retrostil

  Elstead Grön pendellampa Franklin i retrostil
  Retrostil pendellampa Franklin i fräsch grön Med denna vackra hänglampa som har en metallskärm i retrostil erhåller man den häftiga vintagestilen på nolltid. Oavsett om det är som huvudbelysning i rummet eller som lampa över ett matbord - den gröna, breda skärmen ger en bred spridning av ljus som är desto ljusare eftersom skärmen har målats till förmån för ljusreflektioner. Franklin gör moderna boningsstilar ännu modernare. Den gröna färgen ger dessutom varje rum en fräsch, glad accent.
 • Elstead Vägglykta English Bridle IP44, Ø 16,5 cm, brons

  Elstead Vägglykta English Bridle IP44, Ø 16,5 cm, brons
  English Bridle vägglampa för utomhusbruk Den eleganta, lyktformade English Bridle vägglampan är idealisk för att inreda lantligt-rustiska utomhusområden med visuellt matchande ljuskällor. Den rikt dekorerade ramen är försedd med ett genomskinligt glas med en fröstruktur genom vilken ljuskällan kan ses och ljuset kan stråla obehindrat i alla riktningar.
 • Elstead Plafondlampa Cheadle för badrum, tredelad

  Elstead Plafondlampa Cheadle för badrum, tredelad
  Plafondlampa Cheadle passar i alla moderna badrum Finishen av krom ger plafondlampan en besynnerligt stilig glans. Denna plafondlampa är speciellt utformad för badrummet. Denna kvalitetsprodukt kan utföra en intressant element i varje badrum.
 • Elstead Smal LED-tavelbelysning Alton, 39 cm, nickel

  Elstead Smal LED-tavelbelysning Alton, 39 cm, nickel
  Praktisk LED-tavelbelysning Alton i tunn design Bilder och fotografier kräver särskild belysning för att ge dem rätt uppmärksamhet. Denna belysning kan garanteras med Alton LED-tavelbelysning . Den smala designen gör det till en lampa som tar baksätet och låter konstverken tala för sig själva. Det cylindriska lamphuvud kan svängas.
 • Elstead Vägglampa Payne Ornate för våtrum

  Elstead Vägglampa Payne Ornate för våtrum
  Vägglampa Payne Ornate med 2 lampor Denna vägglampa med två lampor som sträcker sig respektive till höger och vänster av väggfästet har en formgivning som integrerar drag av den eleganta tudorstilen. Payne Ornate ser mycket dekorativt ut och sörjer för behaglig belysning, när den placeras enkelt bredvid spegeln eller, när man har en stor spegel, i grupp runt denna. Vägglampan är skyddad mot vattenstänk (IP44) och kan därför användas som lampa i badrum och andra våtrum.
 • Elstead Högkvalitativ utomhusvägglampa New England

  Elstead Högkvalitativ utomhusvägglampa New England
  Antik designad utomhusvägglampa New England Antik design i robust, detaljerat utförande kännetecknar denna vackra vägglampa för utomhusbruk. Det passar bra med många antika fasadstilar och är utrustat med handblåst, fint strukturerat glas som ger det utsända ljuset en mysig skimmer. Med kapslingsklass IP44 är den också skyddad mot väderpåverkan. En utomhusvägglampa som du kommer att njuta av i många år.
 • Elstead Vägglampa Morvah för badrum i polerad krom

  Elstead Vägglampa Morvah för badrum i polerad krom
  Mångsidigt användbar vägglampa Morvah med transparent glas Morvah är en vägglampa som kan användas överallt i vardagsrummet och - tack vare skyddet mot stänkvatten (IP44) - även i badrummet som en extra lampa. Från väggfästet av metall sträcker sig en cylinderformad skärm av transparent, blåst glas ut i rummet. Glasets struktur ger det strålande ljuset en mjuk karaktär. Den glödlampa som används förblir synlig och det är därför tillrådligt att välja en dekorativ glödlampa, till exempel en rustiklampa. Sådana ljuskällor kan beställas från Tillbehör.
 • Elstead Utomhusvägglampa Luverne Ø 17,8 cm

  Elstead Utomhusvägglampa Luverne Ø 17,8 cm
  Liten vägglampa Luverne i antik stil Vägglyktan Luverne är designad för utomhusbruk och imponerar med de olika inbyggda mönstren som särskilt betonas av efterbehandling med olja. Det klara glaset, i vilket en jämn räfflad struktur bearbetas, ger en fin kontrast till den mörka stativ . Luverne sätter pricken över i ett utomhusområde i en antik design och säkerställer samtidigt säker och bekväm belysning.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, svart 18,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, svart 18,2 cm
  tavelbelysning bildlampa Chawton Med tavelbelysning Chawton, med vilken ljusriktningen kan varieras exakt tack vare de inbyggda gaffelfogarna, visas verk från stora mästare i rätt ljus, liksom familjens favoritfoton. Tack vare den neutrala färgskalan i rika svart, den Chawton tavelbelysning lätta harmonierar med många interiör och väggfärger. En Elstead Lighting.
 • Elstead Utomhusvägglampa St. Louis S, 32,5 cm hög

  Elstead Utomhusvägglampa St. Louis S, 32,5 cm hög
  Liten yttre vägglykta St. Louis med bronsfinish Den lanternformade St. Louis vägglampan, gjord av metall med bronsfinish och handblåst glas, hänger på en böjd arm. Det påminner om förflutna tider och lyser ut området mycket stilfullt och, till skillnad från dess antika exteriör, också modernt och modernt, eftersom LED-lampor också är lämpliga som ljuskälla för E27- uttag .
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart, 19 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights svart, 19 cm
  Svart tavelbelysning Bild Lights Med sin enkla men ändå elegant design, Bild Lights tavelbelysning säkerställer utmärkt belysning av målningar av alla slag utan att distrahera från dem. Lampan är gjord av svartlackerat järn och var handgjord. Picture Lights designades av Elstead Lighting.
 • Elstead Enarmad vägglampa SAXON i medeltida stil, svart

  Elstead Enarmad vägglampa SAXON i medeltida stil, svart
  Vägglampa Saxon är tillverkad i smidesjärn av en påfallande medeltida karaktär som passar väl i en medeltidsinspirerad inredning. För denna vägglampa har man utnyttjat såväl traditionella som moderna hantverksmetoder för att skapa en produkt som stilmässigt 'r trogen dess medeltida anor samtidigt som den uppfyller alla krav man kan ställa på en modern lampa. Färgsättningen har en helt och hållet historisk karaktär, som under stryks av detaljerna i hamrat järn. Lampan passar såväl det modernt som historiskt inredda huset på landet, i restauranger och hotell med historiskt inspirerad inredning eller som inredningsaccent i helt vanliga rum. Saxon är en lampa som får medeltiden att kännas påtagligt nära. Made in England.
 • Elstead Tavelbelysning Chawton, polerad mässing, 40,2 cm

  Elstead Tavelbelysning Chawton, polerad mässing, 40,2 cm
  Brass- tavelbelysning lampa Chawton För en enskild lätt inriktning kan Chawton tavelbelysning ljuset exakt i linje med den inbyggda i gaffel lederna så att de belysta bilder och familjefoton kan vara optimalt iscensatta. Chawton kan integreras i många vardagsrum och blir en del av interiören tack vare sitt attraktiva utseende. Designen kommer från Elstead Lighting.
 • Elstead Utomhushänglampa Winchester BL18B

  Elstead Utomhushänglampa Winchester BL18B
  Klassiskt designad pendellampa ljus Winchester BL18B för utomhus I motsats till sin stilistiska modellen, den klassiska engelska lyktor från hundra år sedan, Winchester BL18B pendellampa armaturen inte längre drivs med gas, men är utrustad med modern belysningsteknik. Alla typer av ljuskällor - inklusive energibesparande LED-lampor - med E27-bas kan användas. Matchande lampor kan köpas från tillbehören. - robust kvalitet gjord för hand
 • Elstead Taklampa WINDERMERE i smidesjärn, trearmad

  Elstead Taklampa WINDERMERE i smidesjärn, trearmad
  Taklampa WINDERMER i evig smideskonst Taklampa WINDERMERE ingår i en lång tradition av hantverksmässigt smidesjärn. Lampkroppen i järn har förädlats med en guld- och rostfärgad patina. En mycket robust taklampa full av rustik charm. Obs: lampskärmarna av tyg ingår inte i leveransen utan måste beställas separat (se tillbehör).
 • Elstead Vägglampa Provence, polerat nickel

  Elstead Vägglampa Provence, polerat nickel
  Direkt elegans i vintage-look - vägglampan Provence Tydliga linjer, avsiktligt avstående av all dekoration och betoning på funktionalitet - dessa franska designidéer från 1900-talet finns förkroppsligade i vägglampan Provence på ett särskilt framgångsrikt sätt. Tack vare metallytorna med nickelfinish är denna vägglampa ett fantastiskt objekt som passar perfekt in i många olika inredningskoncept såsom vintage, lantligt eller urbant. Vare sig den är själv eller i till exempel i dubbelpack kan vägglampan Provence användas lika framgångsrikt för att ge effektiv och diskret belysning i vardagsrummet, trapphuset eller även i sovrummet.
 • Elstead I fräsig röd färg - bordslampan Franklin

  Elstead I fräsig röd färg - bordslampan Franklin
  Franklin, röd lackerad skrivbordsslampa Ett riktigt blickfång, och inte bara för skrivbordet. Det är Franklin, som är en skrivbordsslampa i Retrolook. Tack vare den stora skärmen - som har en diameter på 30 cm - kommer den att ge en underbar omgivningsbelysning. Den lysande röda färgen återfinns i foten och i strömsladden. En bordlampa som i sin helhet påminner om 60-tals design. Försedd med en omkopplare på kabeln.
 • Elstead Taklampa Old Park, mässing antik

  Elstead Taklampa Old Park, mässing antik
  Old Park - kantig taklampa i antik mässing Avståndstaklampan Old Park är solid och har en ovanligt strukturerad skärm. Skärmen består av en metallstomme som inkluderar många små, tydliga glasskivor. Det utstrålande ljuset kan på så sätt stråla runt i rummet och metallstommen i varm mässington ger en vacker ljusbrytning och atmosfärisk ljusstämning. En fantastiskt utformad ljuskälla som passar utmärkt för grundbelysning i bostäder och korridorer.
 • Elstead Tavelbelysning Picture Lights krom polerad, 19 cm

  Elstead Tavelbelysning Picture Lights krom polerad, 19 cm
  Blank förkromade tavelbelysning Lights Familjefoton och samlade verk av kända konstnärer kan specifikt lysa med handgjorda järn tavelbelysning Bild Lights, så att de på ett tillfredsställande sätt uppskattat. Utformningen av tavelbelysning imponerar med sin eleganta enkelhet gör den blanka förkromning också Bild Lights en dekorativ inredningselement. - Design av Elstead Lighting
 • Elstead Utomhustaklampa Winchester BL18A

  Elstead Utomhustaklampa Winchester BL18A
  Utomhus taklampa Winchester BL18A i form av en lykta Takbelysning är också viktigt i skyddade utomhusområden, t.ex. B. på den täckta terrassen för att tillbringa mysiga timmar på kvällen i en mysig atmosfär. Den Winchester lanternformade taklampa med sin klassiska design i engelsk stil från hundra år sedan är särskilt lämplig för detta. Din lykta avger atmosfäriskt ljus på alla sidor och belyser därmed omgivningen på ett mycket trevligt sätt. - robust gjord av aluminiumgjutgods - handgjorda
 • Elstead Dekorativ utomhusvägglampa Regents Park, mässing

  Elstead Dekorativ utomhusvägglampa Regents Park, mässing
  Handgjord av mässing - Regents Park utomhus vägglampa Snyggt formad och prydd med dekorativa, filigrangränser - så presenterar Regents Park utomhusvägglampa sig, ett handgjort smycke för varje yttervägg. Designad i stil med georgiska Storbritannien, ger den antik charm till husväggen och belyser området runt lampan genom det klara glaset. Det ser särskilt dekorativt ut om det är utrustat med en dekorativ ljuskälla, vare sig det är en lampa i vintagestil eller en ljuskälla med kolfiberoptik eller glödteknik. Lämpliga lampor förvaras under tillbehör.
 • Elstead Utomhusvägglampa St. Louis M höjd 40 cm

  Elstead Utomhusvägglampa St. Louis M höjd 40 cm
  Klassisk St. Louis- lykta med ett använt utseende St. Louis utomhusvägglampa med bronsfinish i ett begagnat utseende består av ett väggfäste som bildar upphängningen för lykta med en välvd arm. lykta hängs sedan upp på armen med två ringar och har ett runt metalltak. Det handblåsta glaset stöds av fyra metallstag som konvergerar i botten och rymmer ett E27- uttag som kan utrustas med en lämplig glödlampa för bästa effekt. Utseendet och den klassiska formen av lykta är bra blickfång, både moderna och gamla byggnader.
 • Elstead LED-taklampa Welland IP44, mässing polerad

  Elstead LED-taklampa Welland IP44, mässing polerad
  Welland LED-taklampa med en ljus, rund form Med en relativt låg matning ger LED-lamporna inbyggda i det runda Welland LED-taklampa inte bara ett särskilt högt ljusflöde utan visar sig också vara särskilt energieffektiva. För att säkerställa att ljuset inte bländar på något sätt har också en satinerad diffusor installerats som försiktigt filtrerar ljuset och sprider det jämnt i omgivningen. Tack vare IP44- kapslingsklass är den idealisk för användning i badrummet.
 • Elstead Vägglampa Windermere 1 lampa

  Elstead Vägglampa Windermere 1 lampa
  Robust utformad vägglampa Windermere - 1 lampa lampa Vägglampan Windermere med en flamma imponerar med sin traditionella design, som är extremt tilltalande i sin rustika enkelhet. Rostguldfinishen applicerades för hand. En ljus tygskugga finns också för ljusljuset under tillbehör. Den är gjord av bomull men ser ut som om den är gjord av siden. - Tillverkad i Storbritannien
 • Elstead Grön utomhusvägglampa St James Verdi av mässing

  Elstead Grön utomhusvägglampa St James Verdi av mässing
  Med en grön yta - St. James Verdi utomhusvägglampa Den yttre vägglampan St. James Verdi gjord av mässing designades i stil med den georgiska eran och fick en verdigrisfinish. Det framkallar inte bara en nostalgisk känsla på husväggen utan lyser också ut ytan rymligt och starkt, eftersom ljuset kan skina genom det klara glaset obehindrat. Det ser särskilt vackert ut när det är utrustat med en lampa i vintagestil eller med en kolfiberoptik. Ett urval av lämpliga lampor lagras under tillbehör.
 • Elstead LED-utomhusvägglampa Malvern Up- & Downlight

  Elstead LED-utomhusvägglampa Malvern Up- & Downlight
  Svart upp- och downlight Malvern för utomhusbruk Malvern downlight är en upp / downlight med två GU10-uttag. LED-lamporna ingår i denna lampa, men kan bytas ut. Lampan hålls i klassiskt svart och gjuten av aluminium. Väggfästet är runt och lampans stativ fästs på den med ett metallrör på något avstånd från fästet. De två ljuskällorna är installerade inuti lampan så att de genererar en bländningsfri ljuskotte. Till exempel kan en stig eller en trappa belysas direkt, medan omgivningen belyses med ljus genom väggens reflektion.
 • Elstead Utomhushänglampa Norfolk NR9

  Elstead Utomhushänglampa Norfolk NR9
  pendellampa Norfolk med blyruta Med Norfolk pendellampa , täckt utomhusområde, såsom B. utrusta en pergola eller ett taköverhäng med atmosfärisk belysning. Norfolk sprider också en mysig lantlig stil med sin vackra lyktform och antika design. Varje glasruta består av fem individuella delar som har bländats för hand. - med rustik kedjefjädring
 • Elstead Bordslampa Leaves med porslinsfot

  Elstead Bordslampa Leaves med porslinsfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Elstead Vägglampa Wexford WX7 halv lykta

  Elstead Vägglampa Wexford WX7 halv lykta
  Wexford vägglampa för utomhusbruk i form av en halv lanternin som öppnas nedåt. Frontglaset på vägglyktan för utomhusbruk i form av en halv lykta består av fem enskilda delar som har satts ihop för hand och försetts med en dekorativ blyglasering. En annan höjdpunkt är den svart-silverfärgade ytan, som gör att vägglampan ser mycket ädel ut. En attraktiv ljuskälla, t.ex. för hemmets entré.
 • Elstead Vägglampa Morvah för badrum i vitt

  Elstead Vägglampa Morvah för badrum i vitt
  Mångsidigt användbar vägglampa Morvah med transparent glas Morvah är en vägglampa som kan användas överallt i vardagsrummet och - tack vare skyddet mot stänkvatten (IP44) - även i badrummet som en extra lampa. Från väggfästet av metall sträcker sig en cylinderformad skärm av transparent, blåst glas ut i rummet. Glasets struktur ger det strålande ljuset en mjuk karaktär. Den glödlampa som används förblir synlig och det är därför tillrådligt att välja en dekorativ glödlampa, till exempel en rustiklampa. Sådana ljuskällor kan beställas från Tillbehör.
 • Elstead LED-taklampa Falmouth, svart/krom

  Elstead LED-taklampa Falmouth, svart/krom
  Falmouth LED-taklampa med svart skugga - polerad krom stativ Denna slående LED-taklampa kan integreras perfekt i hela interiören. Hjärtasilhuetten på stativ är särskilt dekorativ och kommer omedelbart i fokus. En vit akryldiffusor är integrerad i den breda nyansen, vilket säkerställer atmosfärisk strålning - utan bländning från ljuskällorna. Falmouth taklampa levereras med utbytbara, behagligt varma vita LED-lampor med G9-uttag.
 • Elstead Vägglampa Eliot Bath, mässing, 1 lampa

  Elstead Vägglampa Eliot Bath, mässing, 1 lampa
  Eliot badrumsvägglampa i polerad mässing Vägglampan Eliot presenterar sig i en mycket elegant design gjord av polerat mässing och opalt glas, som är tillräckligt skyddat mot inträngande av stänkvatten. B. används för att belysa spegeln. Oavsett om den används individuellt eller parvis understryker denna vackra vägglampa elegant en elegant levande atmosfär. Utrustad med kapslingsklass IP 44. - handgjord i massiv mässing
 • Elstead Hänglampa English Bridle för utomhusbruk, svart

  Elstead Hänglampa English Bridle för utomhusbruk, svart
  För skyddade utomhusområden: English Bridle lantern hängande lampa English Bridle hängande lampa med snygg lantern passar perfekt som ljuskälla för täckta utomhusområden. Den ger stämningsfullt ljus på balkongen, på den täckta terrassen eller under takfoten. - utrustad med skyddsklass IP23
 • Elstead Utomhusvägglampa Winchester BL17, lykta upptill

  Elstead Utomhusvägglampa Winchester BL17, lykta upptill
  Utomhus vägglampa Winchester BL17 - lykta riktad uppåt Denna dekorativa utomhusvägglampa i form av en lykta utstrålar känslan för hundra år sedan. Med sin klassiska, engelska design utstrålar den handgjorda vägglampan Winchester, gjord av aluminiumgjutgods , en mycket mysig känsla. Även om den inte är upplyst är den ett iögonfallande och stilförstärkande element. Så snart ljuset tänds lyser det genom det klara glaset i alla riktningar och lyser upp omgivningen.
 • Elstead Sandown - mångsidig utomhuslampa

  Elstead Sandown - mångsidig utomhuslampa
  Mångsidig utomhusvägglampa Sandown Utomhusvägglampan Sandown är tidlös och kan användas nästan var som helst, den är gjord av gjuten aluminium med svart yta och har en klar akrylskärm som sticker ut långt nedåt. Utrustningen med kapslingsklass IP44 gör dem väderbeständiga. Kan utrustas med alla typer av lampor med ett E27- uttag , varigenom en dekorativ lampa i den klara lampskärmen ser särskilt vacker ut. Ett urval av lämpliga lampor lagras under tillbehör.
 • Elstead LED-taklampa Falmouth vit/guld

  Elstead LED-taklampa Falmouth vit/guld
  Vit och guld LED-taklampa Falmouth med avstånd LED-taklampa Falmouth med den runda, breda textilskärmen och det blanka guldfärgade takfästet, som pryds av en slående hjärtsilhuett av metall, är en iögonfallande för varje rum som beviljas ljus. Falmouth är utrustad med tre G9-uttag. Utbytbara LED-lampor med lämplig bas ingår.
 • Elstead Röd pendellampa Franklin i retrodesign

  Elstead Röd pendellampa Franklin i retrodesign
  Franklin pendellampa i ljusrött Denna pendellampa i retrodesign fungerar inte bara som en blickfång i alla rum, oavsett om den används som lampa för ljus allmänbelysning eller som matbordsbelysning, utan ger också varje atmosfär lite vintage charm. Utsidan av metallskärmen - liksom baldakinen - är målad i en varm, glödande röd, den vita insidan av skuggan säkerställer optimal reflektion av ljuset. Franklin - en pendellampa som ger behaglig belysning i varje rum och ger ett glatt färgstänk.
 • Elstead Taklampa Old Park, mässing polerad

  Elstead Taklampa Old Park, mässing polerad
  Avståndstaklampa Old Park - Finish mässing polerad Med denna trendiga taklampa kan man belysa vardagsrum och korridorer av olika stilar på ett lämpligt och samtidigt attraktivt sätt. Stativet är till största delen gjord av massiv mässing, de klara glaselementen på skärmen gör det möjligt för ljuset att stråla fritt åt alla sidor. Ljuset gör också metallens polerade glasyta imponerande.
 • Elstead Vägglampa Ziggy, guld

  Elstead Vägglampa Ziggy, guld
  Grafiskt mönstrad vägglampa Ziggy Vägglampan Ziggy är ett riktigt blickfång i alla rum. Den guldfärgade vägghållaren av lackerad metall är dekorerad med ett grafiskt mönster och ger lampan en modern och ädel look. Den rörformade kupan av vitt glas ovanför lamphållaren ger ett bländfritt ljus och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Ziggy vägglampa är perfekt som en extra ljuskälla i vardagsrummet eller som en elegant höjdpunkt i sovrummet. Tack vare sin ovanliga design smälter den harmoniskt in i alla inredningsstilar och ger rummet en speciell touch. - Externt dimbar
 • Elstead Robust utomhusvägglampa Hereford

  Elstead Robust utomhusvägglampa Hereford
  Utomhus vägglampa Hereford i en engelsk look Herefords utomhusvägglampa i en rund lyktform imponerar med sin allround robusta utförande, eftersom den är gjord av slitstark aluminiumgjutgods. Hereford är designad i ett typiskt engelskt utseende och svartmålad och passar bra med många fasadstilar och ser väldigt dekorativ ut även om den inte är upplyst. Det klara armaturglaset möjliggör omgivande belysning på alla sidor och bidrar därmed till mer säkerhet på fastigheten.
 • Elstead Hänglampa Provence, höjdjusterbar, mässing

  Elstead Hänglampa Provence, höjdjusterbar, mässing
  Höjdjusterbar upphängningslampa Provence i antik mässing Designen på den här snygga lampan ger allt överflödigt för att understryka formens renhet i kombination med hög funktionalitet. Designen är baserad på tydliga linjer och uppnår därmed maximal komfort. Den höjdjusterbara upphängningslampan Provence är främst avsedd för riktad belysning av arbete, matsal eller skrivbord. Ljuskällans höjd kan justeras efter individuella behov i några få enkla steg. Den satinerade metallytan i vintage mässingslook ser ut med en återhållen glans. Provence upphängningslampan är en central del av belysningslösningen i köket eller matsalen. Ljuskonceptet kan avrundas med ytterligare lampor i ett antikt utseende, med metallskärmar eller med textilmaterial.
 • Elstead Gånglampa Wilmslow svart 1 lampa höjd 82,5 cm

  Elstead Gånglampa Wilmslow svart 1 lampa höjd 82,5 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Elstead Utomhusvägglampa Wilmslow svart 1 lampa

  Elstead Utomhusvägglampa Wilmslow svart 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Elstead LED-vägglampa Plantation, nedåtstrålande

  Elstead LED-vägglampa Plantation, nedåtstrålande
  Ananasformad LED-badrumsvägglampa Plantation Optiken i LED-badrumsvägglampan Plantation kombinerar traditionella influenser påverkade av vintage-design samt samtida influenser och ser väldigt exotiska ut på alla platser tack vare dess fruktform. Det klara, strukturerade glaset strålar ut ljuset från den LED-ljuskälla som används runt om. Den nödvändiga, utbytbara LED-ljuskällan med G9-uttag ingår redan i leveransen. - Stänksäker med kapslingsklass IP44
 • Elstead Utomhusvägglampa Fairford

  Elstead Utomhusvägglampa Fairford
  Fairford - sexkantig taklampa för utsidan Den vackert formade taklampa Fairford för utomhusbruk var gjord av gjuten aluminium, med en gammal bronsfärg och försedd med en texturerad glaskupa. Genom detta lyser ljuset från de två lamporna inuti glattfritt och jämnt in i miljön. Glödlampor upp till 60 W, energisparlampor eller LED-lampor kan användas som ljuskällor.