By calixter lampor

Calixter är en e-handel inom belysning och som är uppkallad efter en av grundarna. De säljer många olika varumärken men har även lanserat produkter under sitt eget namn och de kallar de varumärket för By Calixter. Tyra Matsdotter är designer och har skapat deras populära Bolux bordslampa bland annat.

 • Bonetto Taklampa Vit

  Bonetto Taklampa Vit
  Taklampan Bonetto i ett beige linnetyg, lampan är designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter. Bonetto är en stor takpendel som du kan inreda med som en läcker inredningsdetalj som smyckar&hellip:
 • Figoll Bordslampa Vit

  Figoll Bordslampa Vit
  Bordslampan Figoll i färgen vit från varumärket By Calixter, Designad av Tyra Matsdotter. Bordslampan har en modern och minimalistisk look, lampfoten har en vit färg med en riklig struktur som ger&hellip:
 • Figoll Bordslamp Svart

  Figoll Bordslamp Svart
  Bordslampan Figoll är designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter, lampan har ett unikt formspråk inspirerad utav geometriska former sammansatta på ett trendigt sätt, en designlampa som&hellip:
 • Figoll Bordslamp Beige

  Figoll Bordslamp Beige
  Figoll bordslampan är designad av Tyra Matsdotter under varumärket By Calixter, Figoll är en bordslampa sammansatt av en keramik fot tillsammans med en tillhörande lampskärm i två olika storlekar&hellip:
 • Figoll Bordslampa Brun

  Figoll Bordslampa Brun
  Bordslampan Figoll i brunt från varumärket By Calixter, Designad av Tyra Matsdotter. Bordslampan har en modern och minimalistisk look, lampfoten har en brun färg med en struktur som ger lampfoten det&hellip:
 • Tornitto Bordslampa Vit

  Tornitto Bordslampa Vit
  Tornitto bordslampan i vitt, designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter. Tornitto har en lampfot i keramik som tillverkas förhand i portugal, kombinerat med en vit opalglaskupa ovantil.&hellip:
 • Tornitto Bordslampa Sand

  Tornitto Bordslampa Sand
  Tornitto bordslampan i färgen Sand, designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter. Tornitto har en lampfot i keramik som tillverkas förhand i portugal, kombinerat med en vit opalglaskupa ovantil.&hellip:
 • Tornitto Bordslampa Natur

  Tornitto Bordslampa Natur
  Tornitto bordslampan i Natur designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter, Tornitto har en lampfot i keramik som tillverkas förhand i portugal, kombinerat med en vit opalglaskupa ovantil.&hellip:
 • Bonetto Taklampa Beige

  Bonetto Taklampa Beige
  Taklampan Bonetto i vitt är en stor textil lampa i ett linne material med skandinavisk design av Tyra Matsdotte för By Calixter. Med unika fransar längs lampans ytterkant. Lampan är utformad för att&hellip:
 • Franso Taklampa Beige

  Franso Taklampa Beige
  Franso takpendel i beige, lampan är designad av Tyra Matsdotter för By Calixter. Lampan har en spetsig design likt ett tefat och dess signum är att den har en rad med en fransar längs lampans ytterkant&hellip:
 • Franso Taklampa Vit

  Franso Taklampa Vit
  Taklampan Franso från varumärket By Calixter i vitt, en takpendel som passar utmärkt runt om i hela hemmet. En stor inredningsdetalj som du kan matcha med alla inredningsstilar, Franso har en spetsig&hellip: