By Calixter bordslampor

By Calixter har en populär bordslampa som påminner om en svamp. Bolux finns att köpa i svart eller vitt och går att vinkla. Du köper den hos Calixter direkt och kan få 10% rabatt om du signar upp till deras nyhetsbrev.

Populärt inom By Calixter bordslampor

 • Figoll Bordslampa Vit

  Figoll Bordslampa Vit
  Bordslampan Figoll i färgen vit från varumärket By Calixter, Designad av Tyra Matsdotter. Bordslampan har en modern och minimalistisk look, lampfoten har en vit färg med en riklig struktur som ger&hellip:
 • Figoll Bordslamp Svart

  Figoll Bordslamp Svart
  Bordslampan Figoll är designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter, lampan har ett unikt formspråk inspirerad utav geometriska former sammansatta på ett trendigt sätt, en designlampa som&hellip:
 • Figoll Bordslamp Beige

  Figoll Bordslamp Beige
  Figoll bordslampan är designad av Tyra Matsdotter under varumärket By Calixter, Figoll är en bordslampa sammansatt av en keramik fot tillsammans med en tillhörande lampskärm i två olika storlekar&hellip:
 • Figoll Bordslampa Brun

  Figoll Bordslampa Brun
  Bordslampan Figoll i brunt från varumärket By Calixter, Designad av Tyra Matsdotter. Bordslampan har en modern och minimalistisk look, lampfoten har en brun färg med en struktur som ger lampfoten det&hellip:
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på By Calixter bordslampor

 • Tornitto Bordslampa Natur

  Tornitto Bordslampa Natur
  Tornitto bordslampan i Natur designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter, Tornitto har en lampfot i keramik som tillverkas förhand i portugal, kombinerat med en vit opalglaskupa ovantil.&hellip:
 • Tornitto Bordslampa Sand

  Tornitto Bordslampa Sand
  Tornitto bordslampan i färgen Sand, designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter. Tornitto har en lampfot i keramik som tillverkas förhand i portugal, kombinerat med en vit opalglaskupa ovantil.&hellip:
 • Tornitto Bordslampa Vit

  Tornitto Bordslampa Vit
  Tornitto bordslampan i vitt, designad av Tyra Matsdotter för varumärket By Calixter. Tornitto har en lampfot i keramik som tillverkas förhand i portugal, kombinerat med en vit opalglaskupa ovantil.&hellip:

Tips! Gillar du formen på lamporna som ser ut som en svamp kan vi även rekommendera klassiska Carl-Johan lampa från Olsson&Jensen. Finns i tre olika färger.