Marset vägglampor

Populärt inom Marset vägglampor

 • Ginger 32 C Vägglampa Wenge-Wenge - Marset

  Ginger 32 C Vägglampa Wenge-Wenge - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 32 C Vägglampa Wenge-Wenge är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Ginger 60 C Vägglampa Wenge-Wenge - Marset

  Ginger 60 C Vägglampa Wenge-Wenge - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 60 C Vägglampa Wenge är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Ginger 42 C Vägglampa Wenge-White - Marset

  Ginger 42 C Vägglampa Wenge-White - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 42 C Vägglampa Wenge-White är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Ginger 42 C Vägglampa Wenge-Wenge - Marset

  Ginger 42 C Vägglampa Wenge-Wenge - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 42 C Vägglampa Wenge är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.

Fler tips på Marset vägglampor

 • Concentric L Vägglampa Minor - Marset

  Concentric L Vägglampa Minor - Marset
  DesignRob Zinn för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Concentric L Vägglampa Minor är en helt enastående vägglampa där man verkligen lyckats med att använda både färger, ljus och skugga som skapar en känsla av rymd i lampan. Concentric är mycket unik så den skapar ett vackert färgspel som fångar beskådarens blick. Concentric finns i 3 storlekar samt kan köpas i de 3 olika färgerna: Minor, Major och Coro.
 • Concentric M Vägglampa Minor - Marset

  Concentric M Vägglampa Minor - Marset
  DesignRob Zinn för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Concentric M Vägglampa Minor är en helt enastående vägglampa där man verkligen lyckats med att använda både färger, ljus och skugga som skapar en känsla av rymd i lampan. Concentric är mycket unik så den skapar ett vackert färgspel som fångar beskådarens blick. Concentric finns i 3 storlekar samt kan köpas i de 3 olika färgerna: Minor, Major och Coro.
 • Ginger 60 C Vägglampa Oak-Oak - Marset

  Ginger 60 C Vägglampa Oak-Oak - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 60 C Vägglampa Wenge-White är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Concentric S Vägglampa Major - Marset

  Concentric S Vägglampa Major - Marset
  DesignRob Zinn för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Concentric S Vägglampa Major är en helt enastående vägglampa där man verkligen lyckats med att använda både färger, ljus och skugga som skapar en känsla av rymd i lampan. Concentric är mycket unik så den skapar ett vackert färgspel som fångar beskådarens blick. Concentric finns i 3 storlekar samt kan köpas i de 3 olika färgerna: Minor, Major och Coro.
 • Funiculi Fabric Vägglampa Svart-Hvit - Marset

  Funiculi Fabric Vägglampa Svart-Hvit - Marset
  Funiculi Fabric Vägglampa Svart-Hvit är designad år 1979 av den spanska designern Lluís Porqueras. Funiculi är designad med fokus på enkelhet och funktion. Skärmen kan vridas 360 grader något
 • Funiculi Fabric Vägglampa Svart-Hvit - Marset

  Funiculi Fabric Vägglampa Svart-Hvit - Marset
  Design Lluís Porqueras för MarsetKonceptÄnnu en funktionell Vägglampa från märket Marset. Funiculi Fabric XX kommer med en smart design, där skärmen är klädd i tyg. Lampan är funktionell med sin dubbel clips mekanism, som gör det enkelt att höja och justera lampan, därutöver kan lampans skärm roteras 360 grader. Vilket gör det enkelt, att dirigera ljuset i den riktning där behovet finns.Lampan står fast stabilt, där den är placerad, då botten är klädd med gummi.Funiculi serien är faktiskt en av Marset's mest kända lampor, som designades för över 30 år sedan. Dock är designen fortfarande snygg och modern än idag.
 • Aura Plus Vägglampa Smoke - Marset

  Aura Plus Vägglampa Smoke - Marset
 • Ginger 32 C Vägglampa Oak-White - Marset

  Ginger 32 C Vägglampa Oak-White - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 32 C Vägglampa Oak-White är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Aura Vägglampa Transparent Rökt - Marset

  Aura Vägglampa Transparent Rökt - Marset
  Aura Vägglampa Transparent Rökt designades år 2016 av Joan Gaspar. Aura blev inspirerad av en glaskaraff som designern hade sett och med detta började designprocessen som i slutändan blev till Au
 • Aura Plus Vägglampa Opal - Marset

  Aura Plus Vägglampa Opal - Marset
 • Aura Plus Vägglampa Transparent - Marset

  Aura Plus Vägglampa Transparent - Marset
 • Ginger 42 C Vägglampa Oak-Oak - Marset

  Ginger 42 C Vägglampa Oak-Oak - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 42 C Vägglampa Oak är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Ginger 42 C Vägglampa Oak-White - Marset

  Ginger 42 C Vägglampa Oak-White - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger 42 C Vägglampa Oak-White är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Aura Vägglampa Opal - Marset

  Aura Vägglampa Opal - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptAura Vägglampa Opal är en superfin och enkel vägglampa som kan användas på många ställen. Använd den i hallen som dekorativt välkomstljus eller i sovrummet där du vill ha ett stämningsfullt sken.Denna dekorativa vägglampa i modern design ger ett utmärkt ljus när den är tänd och utmärker sig på ett vackert sätt när den är släckt. Lampan är inspirerad av traditionella karaffer som har varit en hushållsartikel i många år.Aura vägglampa kan köpas i de 7 färgerna: Blå, Grön, Vit, Röd, Koppas, Lila och Transparent.
 • Scantling Vägglampa Grå - Marset

  Scantling Vägglampa Grå - Marset
  Scantling Vägglampa Grå är designad år 2010 av Mathias Hahn. Scantling är en spännande kombination av klassiska geometriska former. I Scantling används en kombination av trä och metall, något
 • Scantling Vägglampa Grå - Marset

  Scantling Vägglampa Grå - Marset
  DesignMathias Hahn för Marset KonceptScantling i vitt och ek från Marset är en vägglampa med en mycket stor personlighet som baseras på vackra geometriska former samt användandet av metall och ekträ. Det är en ovanligt smidig och flexibel lampa som du kan rotera och därmed precisera dit du vill styra ljus och skugga.
 • Plaff-On Vägglampa/Plafond Ø33 Grå - Marset

  Plaff-On Vägglampa/Plafond Ø33 Grå - Marset
  Plaff-On Plafond [i]Marset[/i] står bakom den läckra plafonden Plaff-On. Plaff-On är stilren och har en vit, munblåst opalglasskärm. Plafonden kan användas ensam eller flera vid sidan om varandr
 • Ginger A Vägglampa XL Oak - Marset

  Ginger A Vägglampa XL Oak - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptGinger A Vägglampa XL Oak är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Aura Plus Vägglampa Smoke - Marset

  Aura Plus Vägglampa Smoke - Marset
  DesignJoan Gaspar för MarsetKonceptAura Plus Vägglampan Smoke är en modern och snygg lampa från Marset. Det är en lampa, som lätt passar in i varje hem. Lampan är en skulpturellt snygg lampa, som både är vacker när den är tänd men också släckt. Joan Gasper, som är mannen bakom designen har fått sin inspiration till den sköna vägglampan från de traditionella fyrtal, som har varit en del av hushållet i många år.Vägglampan finns i 3 transparenta färger, opal, rök och transparent. Här syns lampan i färgen Smoke.Aura Vägglampan har en inbyggd LED Ljuskälla, och en diameter på 25,3 cm. Önskar du en mindre modell, kan du kika på Aura serien här .
 • Aura Plus Vägglampa Opal - Marset

  Aura Plus Vägglampa Opal - Marset
  DesignJoan Gaspar för MarsetKonceptAura Plus Vägglampan Opal är en modern och snygg lampa från Marset. Det är en lampa, som lätt passar in i varje hem. Lampan är en skulpturellt snygg lampa, som både är vacker när den är tänd men också släckt. Joan Gasper, som är mannen bakom designen har fått sin inspiration till den sköna vägglampan från de traditionella fyrtal, som har varit en del av hushållet i många år.Vägglampan finns i 3 transparenta färger, opal, rök och transparent. Här syns lampan i färgen Opal.Aura Vägglampan har en inbyggd LED Ljuskälla, och en diameter på 25,3 cm. Önskar du en mindre modell, kan du kika på Aura serien här .
 • Ginger A Vägglampa Wenge - Marset

  Ginger A Vägglampa Wenge - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger A Vägglampa Wenge är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Concentric medium Vägglampa

  Concentric medium Vägglampa
 • Aura Vägglampa Transparent Rökt - Marset

  Aura Vägglampa Transparent Rökt - Marset
  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptAura Vägglampa Transparent Rökt är en superfin och enkel vägglampa som kan användas på många ställen. Använd den i hallen som dekorativt välkomstljus eller i sovrummet där du vill ha ett stämningsfullt sken.Denna dekorativa vägglampa i modern design ger ett utmärkt ljus när den är tänd och utmärker sig på ett vackert sätt när den är släckt. Lampan är inspirerad av traditionella karaffer som har varit en hushållsartikel i många år.Aura vägglampa kan köpas i de 7 färgerna: Blå, Grön, Vit, Röd, Koppas, Lila och Transparent.
 • Concentric L Vägglampa Corona - Marset

  Concentric L Vägglampa Corona - Marset
  DesignRob Zinn för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Concentric L Vägglampa Corona är en helt enastående vägglampa där man verkligen lyckats med att använda både färger, ljus och skugga som skapar en känsla av rymd i lampan. Concentric är mycket unik så den skapar ett vackert färgspel som fångar beskådarens blick. Concentric finns i 3 storlekar samt kan köpas i de 3 olika färgerna: Minor, Major och Coro.
ilead