Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Marset bordslampor

Populärt inom Marset bordslampor

 • Theia M Bordslampa Svart - Marset

  DesignMathias Hahn för Marset KonceptDen grekiska gudinnan Theia - mor till solen, månen och gryningen - lånar ut hennes namn till denna lampa, då design önskar att uttrycka skönheten av ljus och fascination. Theia M Bordslampa Svart är uppbyggd av två halva klot som är placerad lodrätt och vertikalt och som korsar varandra. De kan vridas runt stativet som är en central axel och p.g.a. dess varierade ljusriktningar kan den användas både som läslampa eller mot ett visst objekt eller en vägg. Det skapas ett subtilt, indirekt ljus som omedelbart värmer atmosfären. Lampserien består av bord- och golvlampor i färgerna vit och svart.
 • Scantling Bordslampa Grå - Marset

 • Ginger S Bordslampa Wenge - Marset

  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger S Bordslampa Wenge är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Maranga Bordslampa Big Vit - Marset

Fler tips på Marset bordslampor

 • Ginger 20 M LED (Wenge)

  Fantastisk bordlampa från Marset. Integrerad LED-teknik som ger ett varmt och fint ljus. Sladd med stickkontakt och strömbrytare på lampan. Batteriteknik som gör att efter lampan varit strömförsörjd 24h så kan den lysa utan sladd upp till 20h!
 • Dipping Light Bordslampa Grön - Marset

 • Dipping Light Bordslampa Off White - Marset

 • Dipping Light Bordslampa Pink - Marset

 • Bolita Bordslampa Vit - Marset

 • Dipping Light Bordslampa M Blå - Marset

 • Bicoca Bordslampa Antracite - Marset

  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bicoca Bordslampa Antracite är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Ginger 20M Bordslampa Oak - Marset

  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptGinger 20M Bordslampa Oak är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • FollowMe Plus Bordslampa - Marset

  DesignInma Bermúdez for MarsetKonceptFollowMe Plus bordslampa från Marset är en fin, flexibel och dekorativ lampa som kan användas på många ställen. Använd den på terrassen en skön sommarkväll, som en helt vanlig lampa på bänken på ett litet bord sovrummet eller i barn rummet. Lampan kan även tas med. Detta är enbart en större version av den första FollowMe, men den har precis samma flexibilitet. Det inbyggda batteriet laddas upp med ett USB-stick. Batteriet håller upp till 5 timmars användning på högsta intensitet, men kan hålla i upp till 20 timmar om man har mysbelysning på. Lampan använder sig av LED-belysning. Den kan dämpas för att öka mysfaktorn eller om man helt enkelt önskar att spara på batteriet längre. Den spanska designern Inma Bermúdez fick inspiration till FollowMe på hennes idylliska landställe utanför Valencia. Det var något så finurligt som hönsens sätt att sova i träden som gjorde att hon fick inspiration till lampan. Här tänkte Inma att det kunde vara kul om det kunde vara ljus med i bilden, och utifrån det sprang drömmen om den här transportabla lösningen. Den matta vita polycarbonat skärmen är monterad så att den kan vippa. Själva handtaget är i ek och det spelar fenomenalt gott ihop med den kyliga vita skärmen, och den eleganta mässing kontakten. En lätt och stilfull lampa med ett hav av användningsområden.
 • FollowMe Plus Bordslampa - Marset

  FollowMe Plus BordslampaFollowMed designades 2014 i sin ursprugliga storlek. 3 år skulle det ta tills Marset tillsammans med den spanska designern Inma Bermúdez är redo att presentera den populära
 • Dipping Light Bordslampa Blå - Marset

 • Dipping Light Bordslampa M Grön - Marset

 • Scantling Bordslampa Vit - Marset

 • Dipping Light Bordslampa Grön - Marset

 • Bicoca Bordslampa Off White - Marset

  Bicoca Bordslampa Off-White – MarsetBicoca bordslampa är en liten lättviktare, som lätt kan förflyttas runt i hemmet. Lampan ger ifrån sig ett intimt ljus, som kan dämpas. Skärmen kan vinklas
 • Dipping Light Bordslampa M Svart - Marset

 • Dipping Light Bordslampa Off White - Marset

 • Bicoca Bordslampa Light Blue - Marset

  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bordslampa Light Blue är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Dipping Light Bordslampa Svart - Marset

 • Bicoca Bordslampa Yellow - Marset

  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bicoca Bordslampa Yellow är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Dipping Light Bordslampa M Blå - Marset

 • Dipping Light Bordslampa Svart - Marset

 • Bolita Bordslampa Grå - Marset

 • Ginger S bordlampa LED (Wenge)

  Fantastisk bordlampa från Marset med integrerad LED-belysning som ger ett fint varmt ljus. Dimmer på lampan så att man enkelt kan ställa in önskad ljusnivå.
 • Dipping Light Bordslampa M Pink - Marset

 • Bolita Bordslampa Vit - Marset

 • Dipping Light Bordslampa M Amber - Marset

 • Vetra Bordslampa Hvit/Hvit - Marset

 • Ginger 20M Bordslampa Oak - Marset

  Ginger 20M Bordslampa Oak är en del av den kompletta lampserien Ginger. Serien består av golvlampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Ginger-lampserien är designad av Joan Gaspar som en hyll
 • Bicoca Bordslampa Pale Pink - Marset

  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bordslampa Pale Pink är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Ginger 20M Bordslampa Wenge - Marset

  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptGinger 20M Bordslampa Wenge är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Bicoca Bordslampa Off White - Marset

  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bicoca Bordslampa Off White är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Dipping Light Bordslampa M Amber - Marset

 • Funiculi Fabric Bordslampa Svart-Hvit - Marset

  Funiculi Fabric Bordslampa Svart-Hvit är designad år 1979 av den spanska designern Lluís Porqueras. Funiculi är designad med fokus på enkelhet och funktion. Skärmen kan vridas 360 grader något
 • Funiculi Fabric Bordslampa Svart-Hvit - Marset

 • Ginger S Bordslampa Oak - Marset

  DesignJoan Gaspar för Marset KonceptOBS Var uppmärksam på att denna vara kan ha en leveranstid på upp till 3 veckor.Ginger S Bordslampa Oak är designad av Joan Gaspar och är en hyllning till trumslagaren Ginger Baker från det brittiska 60-talsbandet Cream. Trä är ett material som är svårt att forma vilket innebär en stor utmaning Men som Ginger-kollektionen löst helt och hållet. Plattor av trä och papper pressas ihop under ett högt tryck där laminat bildas som nästan är helt platt. Resultatet är en skärm som endast ör 4 t ör 4 mm tunn med en vit insida och en yttersida med en trä-finish av hög kvalitet. Du får en lampskärm som ger ett indirekt ljus som diskret lyser upp rummet. Ginger lampserie består av tak-, golv-, vägg- och bordslampor.
 • Dipping Light Bordslampa M Grön - Marset

 • Bicoca Bordslampa Yellow - Marset

  Bicoca Bordslampa Yellow - MarsetTrådlös LED-bordslampa som är enkel att flytta runt i hemmet. Skapa en mysig atmosfär där du önskar, utan att använda några sladdar. Bordslampen har en 3 nivå
 • Dipping Light Bordslampa M Svart - Marset

 • Theia M Bordslampa Vit - Marset

  DesignMathias Hahn för Marset KonceptDen grekiska gudinnan Theia - mor till solen, månen och gryningen - lånar ut hennes namn till denna lampa, då design önskar att uttrycka skönheten av ljus och fascination. Theia M Bordslampa Vit är uppbyggd av två halva klot som är placerad lodrätt och vertikalt och som korsar varandra. De kan vridas runt stativet som är en central axel och p.g.a. dess varierade ljusriktningar kan den användas både som läslampa eller mot ett visst objekt eller en vägg. Det skapas ett subtilt, indirekt ljus som omedelbart värmer atmosfären. Lampserien består av bord- och golvlampor i färgerna vit och svart.
 • Dipping Light Bordslampa Amber - Marset

 • Bicoca Bordslampa Light Blue - Marset

  Bicoca Bordslampa Yellow – MarsetFärgglad lätt bordslampa, som kan flyttas runt.Använd den i trädgården en sommarkväll, eller för att skapa lite extra mysig stämning under vintern. Skapa en
 • Vetra Bordslampa Hvit/Hvit - Marset

 • Dipping Light Bordslampa M Off White - Marset

 • Bicoca Bordslampa Red Wine - Marset

  Bicoca Bordslampa Red Wine – MarsetTrådlös LED bordslampa, som lätt kan förflyttas runt i hemmet. Skapa en mysig stämning där du önskar utan att behöva använda sladdar. Bordslampan är med
 • Bolita Bordslampa Grå - Marset

 • Bicoca Bordslampa Red Wine - Marset

  DesignChristophe Mathieu för Marset KonceptBicoca Bicoca Bordslampa Red Wine är född med visionen om att lysa och ledsaga dig var du än är.Den nya färgrika och bärbara lampan ger ett stämningsfullt ljus, fyllt med värme precis där du själv önskar. Bioca är tillverkad av polycarbonat och är designad i grundläggande geometriska former, med en sluttande skärm. Bioca fås i flera färger och är verkligen en bra följeslagare för både barn och vuxna.
 • Dipping Light Bordslampa Blå - Marset

 • Dipping Light Bordslampa M Pink - Marset

 • Bicoca Bordslampa Pale Pink - Marset

  Bicoca Bordslampa Pink – MarsetFärgglad lätt bordslampa, som kan flyttas runt.Skapa en mysig stämning där du önskar utan att behöva använda sladdar. Bordslampan är med 3-steg dämpning på s
 • Bicoca Bordslampa Antracite - Marset

  Bicoca Bordslampa Anthracite - MarsetTa med dig bordslampan runt Bicoca är en liten transportabel bordslampa. Perfekt till myshörnan. Ta med den ut en sommarkväll eller låt den lysa upp vardagsrum
 • Dipping Light Bordslampa Pink - Marset

 • Dipping Light Bordslampa M Off White - Marset

 • Dipping Light Bordslampa Amber - Marset

 • Maranga Bordslampa Small Vit - Marset