Skultuna lampetter

Reflex och Pendel är två exempel på lampetter från Skultuna. Båda är formgivna av duktiga Pierre Forssell som gett de en vacker guldig färg av mässing.

Skultunas lampetter ger ett stämningsfullt ljus och blir en inredningsdetalj som andas elegans. De är mellan 38-50 cm i höjd och kan rengöras med torr trasa och putsas med putsmedel vid behov.

Populärt inom Skultuna lampetter

  • Skultuna Wallflower Lampett / Vas Mässing - Ljusstakar Polerad Mässing - 619

    Skultuna Wallflower Lampett / Vas Mässing - Ljusstakar Polerad Mässing - 619
    Ge ditt hem en känsla av tidlös elegans med Wallflower lampett/vas från Skultuna. Denna vackra och mångsidiga inredningsdetalj är tillverkad i högkvalitativ mässing med en utsökt blankpolerad finish som garanterat tillför en dos av lyx till ditt rum. Men Wallflower är inte bara vacker att titta på - dess unika design gör att den kan fungera antingen som lampett eller vas. Med en enkel insats kan du växla mellan att fylla den med dina favoritblommor eller tända ett ljus för att skapa en mysig atmosfär. Det är som två produkter i en! Om du är en person som uppskattar hantverk, minimalistisk design och praktiska lösningar, är Wallflower det perfekta tillskottet till ditt hem. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Wallflower lampett - Wallflower uppskattas för det högkvalitativa hantverket.- Lampett i mässing.- Medföljande insats för att kunna byta mellan vas eller lampett.- Designsamarbete: Bernadotte & Kylberg- Tillverkad i Indien. Vi har valt ut Mässing Ljusstakar i Polerad mässing från Skultuna med stor omsorg.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.