Skultuna lampetter

Reflex och Pendel är två exempel på lampetter från Skultuna. Båda är formgivna av duktiga Pierre Forssell som gett de en vacker guldig färg av mässing.

Skultunas lampetter ger ett stämningsfullt ljus och blir en inredningsdetalj som andas elegans. De är mellan 38-50 cm i höjd och kan rengöras med torr trasa och putsas med putsmedel vid behov.

Populärt inom Skultuna lampetter

  • Skultuna Brasslight Lampett Mässing - Ljusstakar Polerad Mässing - 623

    Skultuna Brasslight Lampett Mässing - Ljusstakar Polerad Mässing - 623
    Brasslight från Skultuna är mer än bara en lampett, den är ett riktigt konstverk i polerad mässing. Denna lampett förvandlar tråkiga väggar till ett stilsäkert statement, samtidigt som den ger ett vackert, varmt ljus som gör varje rum till en trivsam plats. Brasslight är resultatet av åratal av högkvalitativt hantverk, vilket innebär att varje lampett är unik och speciell på sitt sätt. Om du är intresserad av en smakfull inredning som skapar både atmosfär och karaktär, då är Brasslight lampetten för dig. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Brasslight lampett - Brasslight uppskattas för det högkvalitativa hantverket.- Brasslight är också omtyckt för den starka formkänslan.- Lampett i mässing.- Tillverkad i Indien. Vi har valt ut Mässing Ljusstakar i Polerad mässing från Skultuna med stor omsorg.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.