Hübsch vägglampor

Populärt inom Hübsch vägglampor

Fler tips på Hübsch vägglampor

 • Vägglampa Borstat Nickel

  Vägglampa Borstat Nickel
 • Vägglampa Guld Hubsch

  Vägglampa Guld Hubsch
  Denna stilrena vägglampa är inte bara en elegant inredningsdetalj - den är också väldigt praktisk och sprider ett bra ljus. På grund av väggfästet så kan du enkelt vrida och justera armen och kan vid behov även lägga den längs med väggen. Perfekt om du har lite mindre plats att röra dig på. Tillverkad i metall med en guldfärgad finish. Kombinera med en ljuskälla i din egen smak!Levereras med svart, tvinnad textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Lång svart/guld Hubsch

  Vägglampa Lång svart/guld Hubsch
  Låååååång vägglampa i svartlackerad metall och en rörlig skärm längst ut. Den är inte bara väldigt lång, utan också väldigt praktisk - den är justerbar i leden och kan läggas intill väggen om man har större behov av plats. Detaljerna på lampan är  guldfärgade. Lampan är tillverkad av järn.Strömbrytare på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa vit/guld Hubsch

  Vägglampa vit/guld Hubsch
  Praktisk och snygg vägglampa i vitlackad metall med rörliga leder. Detaljerna på lampan är guldfärgade, vilket gör att det blir en slående och elegant kombination av färger. Perfekt att ha som läslampa i vardagsrummet, eller varför inte för att lysa upp specifika föremål? Du kan även lägga lampan intill väggen i behov av mer plats.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Metall Glas Mässing

  Vägglampa Metall Glas Mässing
 • Vägglampa Metall Svart Opal

  Vägglampa Metall Svart Opal