Loom Design utebelysning

Populärt inom Loom Design utebelysning

 • Lucerna 30 Portable White - Loom Design

  Lucerna 30 Portable White - Loom Design
  DesignLOOM DesignKonceptLucerna 30 Portable White är en uppladdningsbar lykta - inspirerad av den klassiska lyktans utseende, kombinerat med modern teknik. Med en touchbrytare ovanpå lyktan har du möjlighet att dämpa ljuset, till ett stämningsfullt mysigt ljus. Den inbyggda LED-lampan laddas enkelt via den medföljande 1,5 meter USB-sladden. På ungefär 6 timmar är den 100% laddad, varefter lampan kan lysa i upp till 9 timmar med full styrka och ännu längre vid dämpad ljusstyrka.Handtaget av silikon gör det enkelt att ta med lyktan dit du behöver ljus - både inomhus och ute. Perfekt för den varma sommarnatten eller som stämningsfull belysning i samband med soffhörnan. Sätt egen prägel på lampan genom att lägga en favoritprydnadssak, en liten växt eller något annat helt längst ner på lyktan.Lanternan finns här i svart och vitt,samt i två olika storlekar.
 • Thor Utomhus Vägg-/Plafond Black - Loom Design

  Thor Utomhus Vägg-/Plafond Black - Loom Design
 • Lucerna 30 Portable Black - Loom Design

  Lucerna 30 Portable Black - Loom Design
  DesignLOOM DesignKonceptLucerna 30 Portable Black är en uppladdningsbar lykta - inspirerad av den klassiska lyktans utseende, kombinerat med modern teknik. Med en touchbrytare ovanpå lyktan har du möjlighet att dämpa ljuset, till ett stämningsfullt mysigt ljus. Den inbyggda LED-lampan laddas enkelt via den medföljande 1,5 meter USB-sladden. På ungefär 6 timmar är den 100% laddad, varefter lampan kan lysa i upp till 9 timmar med full styrka och ännu längre vid dämpad ljusstyrka.Handtaget av silikon gör det enkelt att ta med lyktan dit du behöver ljus - både inomhus och ute. Perfekt för den varma sommarnatten eller som stämningsfull belysning i samband med soffhörnan. Sätt egen prägel på lampan genom att lägga en favoritprydnadssak, en liten växt eller något annat helt längst ner på lyktan.Lanternan finns här i svart och vitt,samt i två olika storlekar.
 • Lucerna 50 Portable White - Loom Design

  Lucerna 50 Portable White - Loom Design
  DesignLOOM DesignKonceptLucerna 50 Portable White är en uppladdningsbar lykta - inspirerad av den klassiska lyktans utseende, kombinerat med modern teknik. Med en touchbrytare ovanpå lyktan har du möjlighet att dämpa ljuset, till ett stämningsfullt mysigt ljus. Den inbyggda LED-lampan laddas enkelt via den medföljande 1,5 meter USB-sladden. På ungefär 6 timmar är den 100% laddad, varefter lampan kan lysa i upp till 9 timmar med full styrka och ännu längre vid dämpad ljusstyrka.Handtaget av silikon gör det enkelt att ta med lyktan dit du behöver ljus - både inomhus och ute. Perfekt för den varma sommarnatten eller som stämningsfull belysning i samband med soffhörnan. Sätt egen prägel på lampan genom att lägga en favoritprydnadssak, en liten växt eller något annat helt längst ner på lyktan.Lanternan finns här i svart och vitt,samt i två olika storlekar.

Fler tips på Loom Design utebelysning

 • Odin LED Utomhus Trädgårdslampa Black - Loom Design

  Odin LED Utomhus Trädgårdslampa Black - Loom Design
 • Loke Utomhus Vägglampa Black - Loom Design

  Loke Utomhus Vägglampa Black - Loom Design
 • Lucerna 50 Portable Black - Loom Design

  Lucerna 50 Portable Black - Loom Design
  DesignLOOM DesignKonceptLucerna 50 Portable Black är en uppladdningsbar lykta - inspirerad av den klassiska lyktans utseende, kombinerat med modern teknik. Med en touchbrytare ovanpå lyktan har du möjlighet att dämpa ljuset, till ett stämningsfullt mysigt ljus. Den inbyggda LED-lampan laddas enkelt via den medföljande 1,5 meter USB-sladden. På ungefär 6 timmar är den 100% laddad, varefter lampan kan lysa i upp till 9 timmar med full styrka och ännu längre vid dämpad ljusstyrka.Handtaget av silikon gör det enkelt att ta med lyktan dit du behöver ljus - både inomhus och ute. Perfekt för den varma sommarnatten eller som stämningsfull belysning i samband med soffhörnan. Sätt egen prägel på lampan genom att lägga en favoritprydnadssak, en liten växt eller något annat helt längst ner på lyktan.Lanternan finns här i svart och vitt,samt i två olika storlekar.
 • Ask Utomhus Vägglampa White - Loom Design

  Ask Utomhus Vägglampa White - Loom Design
 • Ask Utomhus Vägglampa Black - Loom Design

  Ask Utomhus Vägglampa Black - Loom Design
 • Arn LED Utomhus Trädgårdslampa - Loom Design

  Arn LED Utomhus Trädgårdslampa - Loom Design