Loom Design lampor

 • Lucia 35 Plafond Black/Gold - Loom Design

  Lucia 35 Plafond Black/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond Black/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 45 Plafond Black - Loom Design

  Lucia 45 Plafond Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond Black är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Lucia 35 Plafond White - Loom Design

  Lucia 35 Plafond White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond White är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Lucia 45 Plafond White - Loom Design

  Lucia 45 Plafond White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond White är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Lucia 45 Plafond White/Gold - Loom Design

  Lucia 45 Plafond White/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond White/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 60 Plafond Black/Gold - Loom Design

  Lucia 60 Plafond Black/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 60 Plafond Black/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 60 Plafond White/Gold - Loom Design

  Lucia 60 Plafond White/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 60 Plafond White/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Thor Utomhus Vägg-/Plafond Black - Loom Design

  Thor Utomhus Vägg-/Plafond Black - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Thor Utomhus Vägg-/Plafond Black är en modern utomhuslampa från danska LOOM Design. Lampan ger dig möjlighet att ta med den skandinaviska inredningsstilen ut på uteplatsen,&hellip:
 • Sif Plafond Black - Loom Design

  Sif Plafond Black - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Sif Plafond Black är ett stilrent spotlightljust som kan användas i hela hemmet. Den cylinderformade skärmen i gjuten aluminium har en kristallglaslins som skickar ut ett&hellip:
 • Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design

  Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 Black är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den klassiska&hellip:
 • Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 White - Loom Design

  Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 White är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den klassiska&hellip:
 • Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design

  Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 Black är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den&hellip:
 • Sif Plafond White - Loom Design

  Sif Plafond White - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Sif Plafond White är ett stilrent spotlightljust som kan användas i hela hemmet. Den cylinderformade skärmen i gjuten aluminium har en kristallglaslins som skickar ut ett&hellip:
 • Lucia 35 Plafond White/Gold - Loom Design

  Lucia 35 Plafond White/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond White/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 White - Loom Design

  Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 White är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den&hellip:
 • Lucia 45 Plafond Black/Gold - Loom Design

  Lucia 45 Plafond Black/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond Black/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 35 Plafond Black - Loom Design

  Lucia 35 Plafond Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond Black är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Modi Bordslampa Corten - Loom Design

  Modi Bordslampa Corten - Loom Design
 • Modi Bordslampa Green Grey - Loom Design

  Modi Bordslampa Green Grey - Loom Design
 • Modi Bordslampa Black - Loom Design

  Modi Bordslampa Black - Loom Design
 • Modi Bordslampa White - Loom Design

  Modi Bordslampa White - Loom Design
 • Lucia Taklampa Upphäng 35/45 Black - Loom Design

  Lucia Taklampa Upphäng 35/45 Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Taklampa Upphäng 35/45 Black för Lucia Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer.&hellip:
 • Lucia Taklampa Upphäng 35/45 White - Loom Design

  Lucia Taklampa Upphäng 35/45 White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Taklampa Upphäng 35/45 White för Lucia Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer.&hellip: