Loom Design lampor

 • Lucia 35 Plafond Black/Gold - Loom Design

  Lucia 35 Plafond Black/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond Black/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 35 Plafond White - Loom Design

  Lucia 35 Plafond White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond White är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Lucia 45 Plafond Black - Loom Design

  Lucia 45 Plafond Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond Black är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Lucia 45 Plafond White - Loom Design

  Lucia 45 Plafond White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond White är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Sif Plafond White - Loom Design

  Sif Plafond White - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Sif Plafond White är ett stilrent spotlightljust som kan användas i hela hemmet. Den cylinderformade skärmen i gjuten aluminium har en kristallglaslins som skickar ut ett&hellip:
 • Lucia 45 Plafond White/Gold - Loom Design

  Lucia 45 Plafond White/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond White/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 60 Plafond Black/Gold - Loom Design

  Lucia 60 Plafond Black/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 60 Plafond Black/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 60 Plafond White/Gold - Loom Design

  Lucia 60 Plafond White/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 60 Plafond White/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Sif Plafond Black - Loom Design

  Sif Plafond Black - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Sif Plafond Black är ett stilrent spotlightljust som kan användas i hela hemmet. Den cylinderformade skärmen i gjuten aluminium har en kristallglaslins som skickar ut ett&hellip:
 • Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design

  Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 Black är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den klassiska&hellip:
 • Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 White - Loom Design

  Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Rod til Lucia Plafond 35/45/60 White är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den klassiska&hellip:
 • Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design

  Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Cable 2,5m til Lucia Plafond 35/45/60 Black är ett upphänge till lampan som kan användas ihop med Lucia Plafond. Med upphänget har du möjlighet att förvandla den&hellip:
 • Modi Bordslampa Green Grey - Loom Design

  Modi Bordslampa Green Grey - Loom Design
 • Lucia 35 Plafond White/Gold - Loom Design

  Lucia 35 Plafond White/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond White/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 45 Plafond Black/Gold - Loom Design

  Lucia 45 Plafond Black/Gold - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 45 Plafond Black/Gold är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor&hellip:
 • Lucia 35 Plafond Black - Loom Design

  Lucia 35 Plafond Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia 35 Plafond Black är en modern och tidlös plafond, som fungerar perfekt som grundbelysning - både i stora och små rum. Ramen är utförd i metall med en diffusor som&hellip:
 • Loom Design LUCIA 35 Tak/Vägglampa Vit/ Guld, 18W, 2700K.

  Loom Design LUCIA 35 Tak/Vägglampa Vit/ Guld, 18W, 2700K.
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 35 i vit har en modern tidlös design, och ger fantastisk rymdbelysning. Lampan med integrerad LED ljus är tillverkad i metall och den har ett smart mikroprismatiskt lock, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner. Lucia lampserien består av en taklampa och en taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Arn LED Utomhus Trädgårdslampa - Loom Design

  Arn LED Utomhus Trädgårdslampa - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Arn LED Utomhus Trädgårdslampa är en modern utomhuslampa från danska LOOM Design. Den är tillverkad i gjuten aluminium, medan ljuskällan är placerad inuti ?huset?&hellip:
 • Loom Design LUCIA 35 Tak-/vägglampa Vägglampa , 18W, 2700K

  Loom Design LUCIA 35 Tak-/vägglampa Vägglampa , 18W, 2700K
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 35 i svart har en modern tidlös design, och ger fantastisk rymdbelysning. Lampan med integrerad LED ljus är tillverkad i metall och den har ett smart mikroprismatiskt lock, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner. Lucia lampserien består av en taklampa och en taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Ask Utomhus Vägglampa Black - Loom Design

  Ask Utomhus Vägglampa Black - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Ask Utomhus Vägglampa Black Är en modern utomhuslampa från danska LOOM Design. Den är tillverkad i gjuten aluminium, medan ljuskällan är placerad inuti ?huset? bakom&hellip:
 • Ask Utomhus Vägglampa White - Loom Design

  Ask Utomhus Vägglampa White - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Ask Utomhus Vägglampa White Är en modern utomhuslampa från danska LOOM Design. Den är tillverkad i gjuten aluminium, medan ljuskällan är placerad inuti ?huset? bakom&hellip:
 • Loom Design LUCIA 35 Tak-/ Vägglampa Vit, 18W, 2700K

  Loom Design LUCIA 35 Tak-/ Vägglampa Vit, 18W, 2700K
 • Modi Bordslampa Corten - Loom Design

  Modi Bordslampa Corten - Loom Design
 • Una LED 9W Utomhus Vägglampa Black - Loom Design

  Una LED 9W Utomhus Vägglampa Black - Loom Design
 • Loke Utomhus Vägglampa Black - Loom Design

  Loke Utomhus Vägglampa Black - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Loke Utomhus Vägglampa Black är en modern utomhuslampa från danska LOOM Design. Lampan ger dig möjlighet att ta med den skandinaviska inredningsstilen ut på uteplatsen eller&hellip:
 • Odin LED Utomhus Trädgårdslampa Black - Loom Design

  Odin LED Utomhus Trädgårdslampa Black - Loom Design
  Design LOOM Design Koncept Odin LED Utomhus Trädgårdslampa Black är en modern utomhuslampa från danska LOOM Design. Den är tillverkad i gjuten aluminium, medan ljuskällan är placerad inuti ?huset?&hellip:
 • Lucia Taklampa Upphäng 35/45 Black - Loom Design

  Lucia Taklampa Upphäng 35/45 Black - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Taklampa Upphäng 35/45 Black för Lucia Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer.&hellip:
 • Loom Design LOKE Vägglampa SVART, E27 MAX 20W

  Loom Design LOKE Vägglampa SVART, E27 MAX 20W
  Design: Loom Design Koncept: Vägglampan Loki vägglampan har en modern rustik design, och den rektangulära formen ger lampan ett skarpt utseende med tydliga linjer. Ljuset strålar ut genom det genomskinliga borosilikatglaset och det ger fri tillgång till glödlampan. Det svarta pressgjutna aluminium är en lyckad kontrast till det klara glaset.
 • Loom Design THOR Tak/Vägglampa SVART, 12W LED

  Loom Design THOR Tak/Vägglampa SVART, 12W LED
  Design: Loom Design Koncept: Thor IP65 är en svart inramad vägg- och taklampa med fyrkantig form. Den har en inbyggd LED och en svart pressgjuten aluminiumram med frostad glas, vilket säkerställer ett bländfritt och behagligt ljus. Lampan har en täthetsgrad på IP65 och kan ge ett bra ljus på fasaden och i badrummet.
 • Loom Design UNA Vägglampa SVART, 9W LED

  Loom Design UNA Vägglampa SVART, 9W LED
  Design: Loom Design Koncept: Vägglampan Una vägglampan kan ge spännande belysning i badrummet och husets fasad. Den har två rotationspaneler upptill och nedtill, som ger en 2 x 0 - 100° strålvinkel uppåt och nedåt, vilket kan ge en annorlunda och spännande belysning. Lampan har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium, och med en diffusor i opal polykarbonat som ger ett diffust ljus in i rummet och trädgården.
 • Loom Design SIF Fästspot VIT, 6W LED

  Loom Design SIF Fästspot VIT, 6W LED
  Design: Loom Design Koncept: Sif IP65 är en snygg rund förlängningsspot som kan användas inomhus och utomhus. Den kan med fördel monteras under kök och grovskåp, eller ge bra ljusinsläpp i badrummet och på altanen. Den har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium och har en kristallglaslins som säkerställer ett klart ljus i 110° strålvinkel. Lampan finns i svart eller vit med IP65-klassning.
 • Loom Design SIF Fästspot SVART, 6W LED

  Loom Design SIF Fästspot SVART, 6W LED
  Design: Loom Design Koncept: Sif IP65 är en snygg rund förlängningsspot som kan användas inomhus och utomhus. Den kan med fördel monteras under kök och grovkök, eller ge bra ljusinsläpp i badrummet och på altanen. Den har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium och har en kristallglaslins som säkerställer ett klart ljus i 110° strålvinkel. Lampan finns i svart eller vit med IP65-klassning.
 • Loom Design FREY Vägglampa VIT, 2X6W LED

  Loom Design FREY Vägglampa VIT, 2X6W LED
  Design: Loom Design Koncept: Vägglampan Frey vägglampan har en trendig design med cylindrisk lampskärm och kristallglas. Den har 2 x 100° strålvinkel uppåt och nedåt som en ljuskon, vilket ger ett fint ljusspel på väggen. Lampan har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium, och finns i svart eller vit med IP65-klassning.
 • Loom Design ASK Vägglampa VIT, 11W LED

  Loom Design ASK Vägglampa VIT, 11W LED
  Design: Loom Design Koncept: Ask utomhus vägglampan kan ge en spännande belysning på huset och garagefasaden. Den har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium och finns i vit eller svart med IP65-klassning. Lampan har 2 x 55° strålvinkel uppåt och nedåt vilket ger ett behagligt ljus vid huset.
 • Loom Design FREY Vägglampa SVART, 2X6W LED

  Loom Design FREY Vägglampa SVART, 2X6W LED
  Design: Loom Design Koncept: Vägglampan Frey vägglampan har en trendig design med cylindrisk lampskärm och kristallglas. Den har 2 x 100° strålvinkel uppåt och nedåt som en ljuskon, vilket ger ett fint ljusspel på väggen. Lampan har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium, och finns i svart eller vit med IP65-klassning.
 • Loom Design LUCIA 45 Tak-/vägglampa Guld, Vägglampa , 2700K

  Loom Design LUCIA 45 Tak-/vägglampa Guld, Vägglampa , 2700K
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 45 i vit har en stilren modern design, och den ger fantastisk rumsbelysning. Lampan är tillverkad i metall, har integrerad LED ljus och ett smart mikroprismatiskt hölje, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner och färger. Lucia lampserien har en taklampa och taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Loom Design ASK Vägglampa SVART, 11W LED

  Loom Design ASK Vägglampa SVART, 11W LED
  Design: Loom Design Koncept: Ask vägglampan kan ge en spännande belysning på huset och garagefasaden. Den har en inbyggd LED, tillverkad i pressgjuten aluminium och finns i vit eller svart med IP65-klassning. Lampan har 2 x 55° strålvinkel uppåt och nedåt vilket ger ett behagligt ljus vid huset.
 • Loom Design LUCIA 45 Tak/Vägglampa SVART/GULD, 26W, 2700K

  Loom Design LUCIA 45 Tak/Vägglampa SVART/GULD, 26W, 2700K
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 45 i svart/guld har en stilren modern design, och den ger fantastisk rumsbelysning. Lampan är tillverkad i metall, har integrerad LED ljus och ett smart mikroprismatiskt hölje, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner och färger. Lucia lampserien har en taklampa och taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Loom Design LUCIA 45 Tak-/vägglampa Vägglampa , 26W, 2700K

  Loom Design LUCIA 45 Tak-/vägglampa Vägglampa , 26W, 2700K
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 45 i svart har en stilren modern design, och den ger fantastisk rumsbelysning. Lampan är tillverkad i metall, har integrerad LED ljus och ett smart mikroprismatiskt hölje, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner och färger. Lucia lampserien har en taklampa och taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Loom Design LUCIA 45 Tak-/vägglampa VIT, Vägglampa , 2700K

  Loom Design LUCIA 45 Tak-/vägglampa VIT, Vägglampa , 2700K
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 45 i vit har en stilren modern design, och den ger fantastisk rumsbelysning. Lampan är tillverkad i metall, har integrerad LED ljus och ett smart mikroprismatiskt hölje, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner och färger. Lucia lampserien har en taklampa och taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Loom Design LUCIA 35 Tak/Vägglampa SVART/GULD, 18W, 2700K

  Loom Design LUCIA 35 Tak/Vägglampa SVART/GULD, 18W, 2700K
  Design: Loom Design Koncept: taklampan Lucia 35 i svart/guld har en modern tidlös design, och ger fantastisk bra rumsbelysning. Lampan med integrerad LED ljus är tillverkad i metall och den har ett smart mikroprismatiskt lock, som säkerställer optimal ljusfördelning utan skuggor och bländning. Lampan kan förvandlas till en taklampa genom att köpa en smart upphängning som finns i 2 versioner. Lucia lampserien består av en taklampa och en taklampa i 2 storlekar som finns i 3 olika färger.
 • Loom Design ODIN Utomhuslampa SVART, 22W LED

  Loom Design ODIN Utomhuslampa SVART, 22W LED
  Design: Loom Design Koncept: Odin är en modern trädgårdslampa som kan ge spännande belysning i uppfart och trädgård. Den är tillverkad i pressgjuten aluminium och har en integrerad LED glödlampa upptill under ett klart härdat glas. Lampan har en IP65-klassning, och den lyser nedåt 360° runt marken och den fina strukturen, så den gör en vacker förändring av ljus och skugga på marken.
 • Modi Bordslampa Black - Loom Design

  Modi Bordslampa Black - Loom Design
 • Modi Bordslampa White - Loom Design

  Modi Bordslampa White - Loom Design
 • Lucia Taklampa Upphäng 35/45 White - Loom Design

  Lucia Taklampa Upphäng 35/45 White - Loom Design
  Design Loom Design Koncept Lucia Taklampa Upphäng 35/45 White för Lucia Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer.&hellip:
 • Loom Design ARN Utomhuslampa SVART, 6W LED

  Loom Design ARN Utomhuslampa SVART, 6W LED
  Design: Loom Design Koncept: Arn är en elegant trädgårdslampa som kan skapa stämningsfull belysning i trädgården, längs gångvägen eller på uppfarten. Den är tillverkad i pressgjuten aluminium, har en IP65-klassning och en integrerad LED glödlampa upptill under en kristallglaslins som ger ett klart ljus 100° nedåt på marken.
 • Modi Golvlampa IP65 White - Loom Design

  Modi Golvlampa IP65 White - Loom Design
 • Modi Golvlampa IP65 Black - Loom Design

  Modi Golvlampa IP65 Black - Loom Design
 • LOOM DESIGN Arn LED-gånglampa, nedåtstrålande

  LOOM DESIGN Arn LED-gånglampa, nedåtstrålande
  Modern LED-stigarmatur Arn - sidoförskjutande huvud med lysdioder som lyser nedåt Med den riktade ljuskäglan som Arn-stigarmaturen i en vinkel på 100° i en 3/4-cirkel på marken skapar, ger den inte bara en välkommen orienteringsbelysning nattetid, utan är också en höjdpunkt i belysningskonceptet. Den helt svarta designen är däremot enkel och diskret: en hög kub av aluminium bär upp ett huvud som är fäst på sidan och vars undersida är utrustad med varmvita lysdioder. - Skyddsklass: IP65
 • Moja Taklampa Ø35 White - Loom Design

  Moja Taklampa Ø35 White - Loom Design
 • Moja Taklampa Ø35 Black - Loom Design

  Moja Taklampa Ø35 Black - Loom Design
 • Moja Taklampa Ø42 White - Loom Design

  Moja Taklampa Ø42 White - Loom Design
 • Moja Taklampa Ø42 Black - Loom Design

  Moja Taklampa Ø42 Black - Loom Design