House Doctor ljusslingor

Populärt inom House Doctor ljusslingor

 • House Doctor - 10 m, Mässing

  House Doctor - 10 m, Mässing
  Använd ljus i din inredning för att skapa trivsel och atmosfär. Denna vackra ljusslinga från House Doctor har 80 små lampor som sitter på en vacker mässingsljusslinga som är placerade med 10 cm mellanrum mellan varandra. Lampornas varma sken och den gyllene mässingstråden ger en varm och välkomnande look. Vira ljusslingan runt en vacker krans, en dörr eller en växt. Du kan också använda lamporna till en vacker och stämningsfull dukning. Med timerfunktion - Batteri ingår inte. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - 10 m, Silver

  House Doctor - 10 m, Silver
  Ljus är perfekt för att skapa trivsel och atmosfär i din heminredning. Denna vackra ljusslinga från House Doctor har 80 små lampor som sitter på en elegant ljusslinga som är placerade med 10 cm mellanrum mellan varandra. Ljusslingan har en snygg silverfinish. Vira ljuskedjan runt en vacker krans, en dörr eller en växt. Du kan även använda ljuskedjan till en vacker och stämningsfull dukning. Med timerfunktion - Batteri ingår inte. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - 10 m, Koppar

  House Doctor - 10 m, Koppar
  Ljus skapar värme och atmosfär i din inredning. Denna vackra ljusslinga från House Doctor består av 80 små lampor på en fin kopparkedja som är placerade med 10 cm mellanrum mellan varandra. De varma ljusen och den vackra kopparfinishen ger massor av värme till din heminredning. Samtidigt matchar den en stilren nordisk inredning med naturliga element. Vira ljusslingan runt en vacker krans, en dörr eller en växt. Du kan också använda ljusen för att skapa en vacker och stämningsfull dukning. Med timerfunktion - Batteri ingår inte. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - Ljusslinga, Function, Svart

  House Doctor - Ljusslinga, Function, Svart
  Ljuskedjor är perfekta för att skapa en mysig och inbjudande stämning. Hela året runt. Function från House Doctor är en svart ljuskedja med 10 små, runda LED-lampor. Den svarta ledningen och de svarta fattningarna ger en fin kontrast till din inredning. Använd ljusslingan i trädgården eller på terassen när du har fest. Och ta med den in till vardagsrummet eller ett annat rum medan de mörka månaderna. De små lamporna lyser upp mörkret och sprider mys. Lampor: 3W/E27. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.

Fler tips på House Doctor ljusslingor

 • House Doctor - Ljusslinga, Function, Svart

  House Doctor - Ljusslinga, Function, Svart
  Ljusslingor är perfekta för att skapa en mysig och avslappnad stämning i din inredning. Oavsett om de hänger från taket, en gren eller draperat runt en bjälke så ger det varma ljuset en inbjudande look. Funktion från House Doctor är en svart ljuskedja från House Doctor med 10 avlånga LED-lampor. Den svarta ledningen och de svarta fattningarna ger en fin kontrast till din inredning. Använd ljuskedjan till att skapa en snygg stämning vid middagsbordet, kontorsplatsen eller använd den till att skapa en myshörna i rummet eller på terassen. Lamor: 3W/E27. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.
 • House Doctor - Ljusslinga, Function, Svart

  House Doctor - Ljusslinga, Function, Svart
  Ljusslingor är perfekta för att skapa mys och atmosfär i ett rum. Function från House Doctor är en svart ljusslinga med 10 runda LED-lampor, som ger värme och stämning till ditt rum. Använd ljusslingan som en del av en dekorativ bordsdukning eller som ett stämningsfullt element i ett rum. Du kan även drapera ljusslingan uppför en stege eller runt en spegel. LED-lampor 3W/E27. OBS! Under rådande Corona-tider kan leveranstiderna ibland variera, vänligen maila oss på info@shophome.se så kan vi snabbt kika upp den estimerade leveranstiden på den produkten du är intresserad av och återkomma till dig.