Fatboy utebelysning

Populärt inom Fatboy utebelysning

 • Fatboy Edison The Petit Vit - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 100686

  Fatboy Edison The Petit Vit - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 100686
  Edison The Petit från Fatboy är en liten, tuff och bärbar version av Edison The Grand. Behöver du en mild och kraftfull lampa som du vill ta med dig överallt som samtidigt har en tidlös design är det här den rätta lampan för dig. Lampan har två olika nyanser (ljus och mjuk) och lyser i ca 6 timmar på högsta ljusstyrkan. Batteri och laddare medföljer. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bolleke Lampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Silikon Sandy Beige - 105014

  Fatboy Bolleke Lampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Silikon Sandy Beige - 105014
  Lampan Bolleke från Fatboy passar utmärkt för den som behöver en snygg och funktionell lampa med trådlös belysning. Det stilrena formspråket gör att den passar in i de flesta sammanhang. Häng upp den i trädgården, uterummet eller ta med lampan på picknicken. Tack vare sin praktiska ögla är den enkel att hänga upp i olika miljöer. Välj mellan tre olika ljusstyrkor beroende på önskemål eller hur länge du önskar att lampan ska lysa. Ett laddat batteri håller från åtta upp till tjugo timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla. Skötselråd Rengörs enkelt med en mjuk trasa och ljummet vatten med tvål. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol, ammoniak, bensen eller ämnen med slipande egenskaper. Vi har valt ut Sandy Beige Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bolleke Lampa Dark Ocean - Utomhusbelysning Silikon Mörkblå - 104518

  Fatboy Bolleke Lampa Dark Ocean - Utomhusbelysning Silikon Mörkblå - 104518
  Lampan Bolleke från Fatboy passar utmärkt för den som behöver en snygg och funktionell lampa med trådlös belysning. Det stilrena formspråket gör att den passar in i de flesta sammanhang. Häng upp den i trädgården, uterummet eller ta med lampan på picknicken. Tack vare sin praktiska ögla är den enkel att hänga upp i olika miljöer. Välj mellan tre olika ljusstyrkor beroende på önskemål eller hur länge du önskar att lampan ska lysa. Ett laddat batteri håller från åtta upp till tjugo timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla. Skötselråd Rengörs enkelt med en mjuk trasa och ljummet vatten med tvål. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol, ammoniak, bensen eller ämnen med slipande egenskaper. Vi har valt ut Mörkblå Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Prêt a Racket Utomhuslampa Warm White 3-pack - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 103921

  Fatboy Prêt a Racket Utomhuslampa Warm White 3-pack - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 103921
  Prêt a Racket Utomhuslampa från Fatboy med miljövänliga, praktiska solceller. Lampan har ett mysigt, stämningsfullt sken med en lekfull, cool design. Lätt att flytta runt. Bra att veta om Prêt a Racket Utomhuslampa - Laddningen räcker upp till 6 timmar.- IP-klassificering: IP55.- Adapter säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om Utomhuslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.

Fler tips på Fatboy utebelysning

 • Fatboy Edison The Grand Vit - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 103063

  Fatboy Edison The Grand Vit - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 103063
  Edison the Grand från Fatboy. Med Edison the Grand har Fatboy skapat en modern, överdimensionerad lampa som fungerar såväl inomhus som utomhus. Hela den ikoniska siluetten lyses upp när lampan tänds och sprider ett vackert sken på alla typer av omgivningar. Även när lampan är släckt utstrålar den en robust elegans, och den behöver inte stå på ett bord för att göra det. Edison the Grand står utmärkt för sig själv, som en fyr på toppen av ett berg. Och tack vare det tåliga materialet lämpar den sig för såväl inomhus- som utomhusbruk - så du behöver inte vara rädd för att ta med den ut i trädgården. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bolleke Lampa Röd - Utomhusbelysning Silikon Röd - 9004083

  Fatboy Bolleke Lampa Röd - Utomhusbelysning Silikon Röd - 9004083
  Lampan Bolleke från Fatboy passar utmärkt för den som behöver en snygg och funktionell lampa med trådlös belysning. Det stilrena formspråket gör att den passar in i de flesta sammanhang. Häng upp den i trädgården, uterummet eller ta med lampan på picknicken. Tack vare sin praktiska ögla är den enkel att hänga upp i olika miljöer. Välj mellan tre olika ljusstyrkor beroende på önskemål eller hur länge du önskar att lampan ska lysa. Ett laddat batteri håller från åtta upp till tjugo timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla. Skötselråd Rengörs enkelt med en mjuk trasa och ljummet vatten med tvål. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol, ammoniak, bensen eller ämnen med slipande egenskaper. Vi har valt ut Röd Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Bolleke Klotformad lampa Anthracite

  Fatboy® Bolleke Klotformad lampa Anthracite
 • Fatboy Edison The Mini Bordslampa 3-pack - Utomhusbelysning Polypropen Vit - 103804

  Fatboy Edison The Mini Bordslampa 3-pack - Utomhusbelysning Polypropen Vit - 103804
  Edison The Mini Bordslampa från Fatboy är en smart liten lampa att lysa upp kvällen med.Lampan är bärbar och laddas enkelt med en USB-sladd. Den har tre olika ljuslägen vilket gör att du kan anpassa ljuset efter stämningen.Den räcker upp till 12 timmar när den är fulladdad och passar lika bra utomhus som inomhus. Det medföljer ingen adapter utan en laddningskabel som man kan ansluta till datorn. Det går att ladda alla tre lamporna samtidigt eller en i taget. Vid rengöring torka av lampan med en trasa, ljummet vatten och en mild tvål. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polypropen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bolleke Lampa Lemon - Utomhusbelysning Silikon Citrongul - 103908

  Fatboy Bolleke Lampa Lemon - Utomhusbelysning Silikon Citrongul - 103908
  Lampan Bolleke från Fatboy passar utmärkt för den som behöver en snygg och funktionell lampa med trådlös belysning. Det stilrena formspråket gör att den passar in i de flesta sammanhang. Häng upp den i trädgården, uterummet eller ta med lampan på picknicken. Tack vare sin praktiska ögla är den enkel att hänga upp i olika miljöer. Välj mellan tre olika ljusstyrkor beroende på önskemål eller hur länge du önskar att lampan ska lysa. Ett laddat batteri håller från åtta upp till tjugo timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla. Skötselråd Rengörs enkelt med en mjuk trasa och ljummet vatten med tvål. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol, ammoniak, bensen eller ämnen med slipande egenskaper. Vi har valt ut Citrongul Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Bolleke Klotformad Lampa dark ocean

  Fatboy® Bolleke Klotformad Lampa dark ocean
 • Fatboy Bolleke Lampa Ljusgrå - Utomhusbelysning Silikon Grå - 100273

  Fatboy Bolleke Lampa Ljusgrå - Utomhusbelysning Silikon Grå - 100273
  Lampan Bolleke från Fatboy passar utmärkt för den som behöver en snygg och funktionell lampa med trådlös belysning. Det stilrena formspråket gör att den passar in i de flesta sammanhang. Häng upp den i trädgården, uterummet eller ta med lampan på picknicken. Tack vare sin praktiska ögla är den enkel att hänga upp i olika miljöer. Välj mellan tre olika ljusstyrkor beroende på önskemål eller hur länge du önskar att lampan ska lysa. Ett laddat batteri håller från åtta upp till tjugo timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla. Skötselråd Rengörs enkelt med en mjuk trasa och ljummet vatten med tvål. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol, ammoniak, bensen eller ämnen med slipande egenskaper. Vi har valt ut Grå Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bolleke Lampa Anthracite - Utomhusbelysning Silikon Antracit - 103907

  Fatboy Bolleke Lampa Anthracite - Utomhusbelysning Silikon Antracit - 103907
  Lampan Bolleke från Fatboy passar utmärkt för den som behöver en snygg och funktionell lampa med trådlös belysning. Det stilrena formspråket gör att den passar in i de flesta sammanhang. Häng upp den i trädgården, uterummet eller ta med lampan på picknicken. Tack vare sin praktiska ögla är den enkel att hänga upp i olika miljöer. Välj mellan tre olika ljusstyrkor beroende på önskemål eller hur länge du önskar att lampan ska lysa. Ett laddat batteri håller från åtta upp till tjugo timmar. Batteriet laddas enkelt med den medföljande USB-kabeln. Lampan har en inbyggd LED-ljuskälla. Skötselråd Rengörs enkelt med en mjuk trasa och ljummet vatten med tvål. Undvik rengöringsprodukter som innehåller alkohol, ammoniak, bensen eller ämnen med slipande egenskaper. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Medium Vit - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 103066

  Fatboy Edison The Medium Vit - Utomhusbelysning Polypropylen Vit - 103066
  Edison The Medium lampa från Fatboy är en tuff mittemellan version av Edison The Grand. Tillverkad i tålig polyeten kan du använad lampan där du behöver den som bäst ute i trädgården, på altanen eller varför inte i barnrummet. Med dimmbart ljus som regleras via fjärrkontroll. Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.