Fatboy lampor

Edison och Tjoepke är några av de lampor som finns att köpa från Fatboy. Vi listar ett urval av lamporna från Fatboys återförsäljare online. Se det lite som ett showroom där du kan se bilder och pris. Vill du handla klickar du dig vidare direkt till produktsidan för den lampa du är intresserad av.

 • Fatboy® Can-dolly Ljusstake Vit

  Fatboy® Can-dolly Ljusstake Vit
 • Fatboy® Edison the Mini set (3 pcs)

  Fatboy® Edison the Mini set (3 pcs)
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Mörkgrå

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Mörkgrå
 • Fatboy® Can-dog Ljusstake Anthracite

  Fatboy® Can-dog Ljusstake Anthracite
 • Fatboy® Can-dolly Ljusstake Anthracite

  Fatboy® Can-dolly Ljusstake Anthracite
 • Fatboy® Edison the Petit Bordslampa

  Fatboy® Edison the Petit Bordslampa
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep large ljusgrå

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep large ljusgrå
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep large förkroppsligar det moderna lysröret. Tjoep LED-vägglampan kan användas flexibelt. Den levereras med en upphängning och har samtidigt monteringstillbehör för väggen. Tjoep kan alltså användas som en pendelarmatur eller som en väggarmatur. På grund av sin längd kan den mycket väl tänkas som en pelare på väggen. En annan praktisk detalj är att ljusstrålen kan riktas. För att göra detta vrider du helt enkelt på ratten i slutet av röret tills den optimala inriktningen är uppnådd. Därför är Tjoep också lämplig som stämningsbelysning. På det hela taget är Tjoep en modern tolkning av lysröret. Den är elegant, funktionell och särskilt praktisk. Inte minst eftersom den har en integrerad dimmer och du kan enkelt justera ljusfärgen. Den anpassar sig kompromisslöst till varje atmosfär och stämning och kan användas på många olika sätt i hela huset. Fatboy, ett företag från Nederländerna, producerar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att hjälpa dig att slippa vardagens rutiner med ett leende.
 • Fatboy utomhus LED-hänglampa Rockcoco 12.0, IP44

  Fatboy utomhus LED-hänglampa Rockcoco 12.0, IP44
  LED-pendellampa Rockcoco 12.0 - modern ljuskrona för inomhus och utomhusbruk LED-ljuskronan Rockcoco 12.0 ser cool ut och är en speciell, modern tolkning av den välkända ljuskronan. Här möts klassiskt och modernt och ger en känsla av glamour och rock'n roll. Den typiska transparenta Fatboy-looken ger dig en bild av tekniken. Iögonfallande röda kablar slingrar sig genom ljuskronans böjda armar, och i ändarna av dem sitter LED-ljuskällan under en liten skärm vars form efterliknar en glödlampa. En speciell punkt med denna ljuskrona är användningsområdet - den är utformad för utomhusbruk. Stickproppen och kabeln har IP44, men själva lampan har IP55. För enkel användning ingår en stålkabel och en elegant monteringssats för montering i taket. Den här eleganta hängande lampan är mycket bekväm att använda. Med den medföljande fjärrkontrollen kan Rockcoco 12.0 enkelt styras. Ljuskronan kan slås på eller stängas av och även dimmas efter önskemål. Fjärrkontrollen har en räckvidd på 10 m och är mycket praktisk. LED-ljuskronan är också UV-beständig. På det hela taget är det ett elegant och hållbart tillägg till varje interiör. De holländska formgivarna DeMakersVan har designat den sofistikerade och hållbara ljuskronan med omisskännliga Fatboy-detaljer. Trogen mottot Glamour meets Rock'n Roll!. De vill skapa nya perspektiv och oväntade kombinationer. Det är särskilt viktigt för dem att du inte bara fokuserar på vad det har blivit, utan också på vad det en gång var och vad det skulle kunna bli i framtiden.
 • Fatboy® Cooper Cappie jack

  Fatboy® Cooper Cappie jack
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Tjoepke Bordslampa Envy Green

  Fatboy® Tjoepke Bordslampa Envy Green
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Mörkgrå

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Mörkgrå
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Transparent

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Transparent
 • Fatboy® Cooper Cappie ant

  Fatboy® Cooper Cappie ant
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Prêt a Racket solcellsmarkspettslampor, 3x

  Fatboy Prêt a Racket solcellsmarkspettslampor, 3x
  Design Earth Spike Lights Prêt a Racket med solenergi - set med 3 De tre Prêt a Racket-lamporna är inte bara ovanliga och roliga i sin design, utan kan också sätta små ljusaccenter i trädgården. Med hjälp av jordspikarna kan de sättas var som helst i marken eller i blomkrukor. En solpanel är gömd i rakethuvudet, som alltid ska vara utsatt för dagsljus så att batterierna kan laddas optimalt. När batterierna är laddade kan lysdioderna lysa i upp till 6 timmar. De slås på automatiskt när det blir mörkt. Den inbyggda timern låter dem stänga av efter 6 timmar, men du kan också slå på dem manuellt igen - dra bara i säkringen två gånger.
 • Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, blå

  Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, blå
  Trådlös LED-pendellampa Bolleke för utomhusbruk LED-pendellampan Bolleke i form av en boll med en lättanvänd upphängning är en elegant, iögonfallande och ganska ovanlig följeslagare. Den färgade, kreativa slingan av silikon är utformad så att jordklotet passar rakt igenom den. Det betyder att du kan hänga Bolleke praktiskt taget var som helst. Tack vare det integrerade uppladdningsbara batteriet är användningsområdet för kullampan ännu mer flexibelt. Batteriet kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Öppningen för detta är integrerad i den övre delen av globens fästanordning. Där finns också strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Dessutom kan ljusläget ställas in genom att trycka på knappen flera gånger. Du kan välja mellan tre olika ljusinställningar (ljusstyrkor) för att skapa en idealisk atmosfär. Pendellampans sofistikerade och enkla form är typisk för Fatboys skapelser, precis som designen och den intressanta, praktiska tekniken. Den runda diffusorn med opal yta ger ett mjukt och jämnt ljus i alla riktningar. Den är optimalt skyddad för utomhusbruk med IP55. Utsidan är helt i plast, medan insidan har en bottenplatta och ett LED-hölje i aluminium. Den färgade slingan är tillverkad av silikongummi. Designern Nathalie Schellekens grundade designstudion Studio ONS 2006. Hon lägger särskild vikt vid användarvänlighet, detaljer och tidlös design. Naturen, vanor och former spelar en viktig roll vid utformningen av de produkter som ska bli ikoner. Hon skapade också en lampa för det internationellt kända varumärket Fatboy, som snabbt blev en bästsäljare.
 • Fatboy Flamtastique light grey

  Fatboy Flamtastique light grey
  Flamtastique här i färgen light grey från Fatboy. En mysig samvaro runt en öppen spis. Vad finns det att inte gilla? Flamtastique ger en helt ny syn på en oljelampan. I grund och botten är det en&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie stripe curtain red

  Fatboy® Cooper Cappie stripe curtain red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Edison the Giant, taupe 182cm

  Fatboy Edison the Giant, taupe 182cm
  Fatboy Edison the Giant är den nya medlemmen i Edison-familjen. En vit golvlampa med en modern twist. Inte bara lämplig som golvlampa inomhus, utan även för terrassen eller utomhus. LED-golvlampan&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie lonely beach

  Fatboy® Cooper Cappie lonely beach
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie birdie blue

  Fatboy® Cooper Cappie birdie blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa vit

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa vit
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt in i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan justeras med hjälp av en strömbrytare (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. Om du föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan du styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy® Cooper Cappie fireplace

  Fatboy® Cooper Cappie fireplace
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie candlelight

  Fatboy® Cooper Cappie candlelight
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Edison the Giant Golvlampa Vit

  Fatboy® Edison the Giant Golvlampa Vit
 • Fatboy® Tjoepke Bordslampa Anthracite

  Fatboy® Tjoepke Bordslampa Anthracite
 • Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Taupe

  Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Taupe
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Taupe

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Taupe
 • Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Svart

  Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Svart
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Svart

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Svart
 • Fatboy® Can-dog Ljusstake Vit

  Fatboy® Can-dog Ljusstake Vit
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Ljusbrun

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Ljusbrun
 • Fatboy thierry le swinger, röd

  Fatboy thierry le swinger, röd
  Fatboy Thierri le Swinger är en unik trådlös LED-utomhuslampa. Denna multifunktionella lampa kommer med ett rep och ett modulärt stativ. På så vis kan du använda Thierry le Swinger hur du vill,&hellip:
 • Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Psych-o - Lampskärmar Polypropylen Orange - 105771

  Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Psych-o - Lampskärmar Polypropylen Orange - 105771
  Cooper Cappie lampskärm från Fatboy i PP-plast med lekfulla mönster som definitivt livar upp vilket rum som helst. Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy. Bra att veta om Cooper Cappie lampskärm - För både inomhus- och utomhusbruk.- Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy.- Tillverkad av polypropen.- Tillverkad i Nederländerna. Vi har valt ut Orange Lampskärmar i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy thierry le swinger, ljusgrå

  Fatboy thierry le swinger, ljusgrå
  Fatboy Thierri le Swinger är en unik trådlös LED-utomhuslampa. Denna multifunktionella lampa kommer med ett rep och ett modulärt stativ. På så vis kan du använda Thierry le Swinger hur du vill,&hellip:
 • Fatboy thierry le swinger, taupe

  Fatboy thierry le swinger, taupe
  Fatboy Thierri le Swinger är en unik trådlös LED-utomhuslampa. Denna multifunktionella lampa kommer med ett rep och ett modulärt stativ. På så vis kan du använda Thierry le Swinger hur du vill,&hellip:
 • Fatboy thierry le swinger, industri grön

  Fatboy thierry le swinger, industri grön
  Fatboy Thierri le Swinger är en unik trådlös LED-utomhuslampa. Denna multifunktionella lampa kommer med ett rep och ett modulärt stativ. På så vis kan du använda Thierry le Swinger hur du vill,&hellip:
 • Fatboy cooper cappie skärm, piggy

  Fatboy cooper cappie skärm, piggy
  Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan du göra Edison the Petit helt din&hellip:
 • Edison the Petit hoodie, anthracite

  Edison the Petit hoodie, anthracite
  Edison the Petit Hoodie, en unik stickad skärm från Fatboy. Denna mjuka skärm är speciellt utvecklad för Edison the Petit. En skärm med ett stickat mönster som passar perfekt, samtidigt som den&hellip:
 • Fatboy bolleke, sand 20cm

  Fatboy bolleke, sand 20cm
  Bolleke är en portabel uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast där du kan reglera ljusstyrkan i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka och laddare medföljer. Går&hellip:
 • Fatboy Big Lebow golvlampa, light grey

  Fatboy Big Lebow golvlampa, light grey
  Big Lebow golvlampa i färgen light grey från Fatboy. Med Big Lebow kan du ta in den där utomhusspontaniteten. Det spelar ingen roll var du placerar den här båggolvslampan - vid matbordet, soffan,&hellip:
 • Fatboy Big Lebow golvlampa, banana yellow

  Fatboy Big Lebow golvlampa, banana yellow
  Big Lebow golvlampa i färgen banana yellow från Fatboy. Med Big Lebow kan du ta in den där utomhusspontaniteten. Det spelar ingen roll var du placerar den här båggolvslampan - vid matbordet, soffan,&hellip:
 • Fatboy Big Lebow golvlampa, anthracite

  Fatboy Big Lebow golvlampa, anthracite
  Big Lebow golvlampa i färgen anthracite från Fatboy. Med Big Lebow kan du ta in den där utomhusspontaniteten. Det spelar ingen roll var du placerar den här båggolvslampan - vid matbordet, soffan,&hellip:
 • Fatboy bolleke, dark ocean 20 cm

  Fatboy bolleke, dark ocean 20 cm
  Bolleke är en portabel uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast där du kan reglera ljusstyrkan i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka och laddare medföljer. Går&hellip:
 • Fatboy Flamtastique anthracite

  Fatboy Flamtastique anthracite
  Flamtastique här i färgen anthracite från Fatboy. En mysig samvaro runt en öppen spis. Vad finns det att inte gilla? Flamtastique ger en helt ny syn på en oljelampan. I grund och botten är det en&hellip:
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, transparent

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, transparent
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, brun

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, brun
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, grå

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, grå
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grön

  Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grön
  Trådlös LED-pendellampa Thierry le Swinger från Fatboy kan också användas som en stigbelysning LED-pendellampan Thierry le Swinger har ett integrerat uppladdningsbart batteri, vilket innebär att den inte är beroende av en direkt strömanslutning. Den kan enkelt hängas upp var som helst i trädgården där en gren eller liknande gör det möjligt. Men det är inte det enda skälet till att den är särskilt mångsidig - ett annat sätt att använda den är att använda stativet, som förvandlar den till en ljuskälla på några sekunder. Stativet av bokträ med en jordspik ingår. Som hängande lampa hängs den upp med hjälp av ett färgat gummirep. Den är särskilt robust och kan fästas snabbt och enkelt. Med en ljusstyrka på upp till 42 timmar kan den enkelt lysa under hela natten. Ljuset fördelas jämnt i alla riktningar. En mjuk och bländfri ljusstråle kommer ut genom den vita, matta plastdiffusorn. Den kan dimmas i tre steg (touch dimmer integrerad). USB-kabeln gör det enkelt att ladda lampan så att den är redo för nästa campingtur. Obs: En mjuk trasa ska användas för rengöring - i bästa fall ljummet vatten och flytande tvål. Det rekommenderas att undvika rengöringsmedel som innehåller alkohol. Allt började 1998 med den unika och välkända sittsäcken som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. Under tiden är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som erbjuder ett brett utbud av livsstilsartiklar för inomhus- och utomhusbruk. De innovativa och stilfulla produkterna har sedan länge gjort sig ett namn och förmedlar en speciell inställning till livet.
 • Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grå

  Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grå
  Trådlös LED-pendellampa Thierry le Swinger från Fatboy kan också användas som en stigbelysning LED-pendellampan Thierry le Swinger har ett integrerat uppladdningsbart batteri, vilket innebär att den inte är beroende av en direkt strömanslutning. Den kan enkelt hängas upp var som helst i trädgården där en gren eller liknande gör det möjligt. Men det är inte det enda skälet till att den är särskilt mångsidig - ett annat sätt att använda den är att använda stativet, som förvandlar den till en ljuskälla på några sekunder. Stativet av bokträ med en jordspik ingår. Som hängande lampa hängs den upp med hjälp av ett färgat gummirep. Den är särskilt robust och kan fästas snabbt och enkelt. Med en ljusstyrka på upp till 42 timmar kan den enkelt lysa under hela natten. Ljuset fördelas jämnt i alla riktningar. En mjuk och bländfri ljusstråle kommer ut genom den vita, matta plastdiffusorn. Den kan dimmas i tre steg (touch dimmer integrerad). USB-kabeln gör det enkelt att ladda lampan så att den är redo för nästa campingtur. Obs: En mjuk trasa ska användas för rengöring - i bästa fall ljummet vatten och flytande tvål. Det rekommenderas att undvika rengöringsmedel som innehåller alkohol. Allt började 1998 med den unika och välkända sittsäcken som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. Under tiden är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som erbjuder ett brett utbud av livsstilsprodukter för inomhus- och utomhusbruk. De innovativa och stilfulla produkterna har sedan länge gjort sig ett namn och förmedlar en speciell inställning till livet.
 • Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grå

  Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grå
  Trådlös LED-pendellampa Thierry le Swinger från Fatboy kan också användas som en stigbelysning LED-pendellampan Thierry le Swinger har ett integrerat uppladdningsbart batteri, vilket innebär att den inte är beroende av en direkt strömanslutning. Den kan enkelt hängas upp var som helst i trädgården där en gren eller liknande gör det möjligt. Men det är inte det enda skälet till att den är särskilt mångsidig - ett annat sätt att använda den är att använda stativet, som förvandlar den till en ljuskälla på några sekunder. Stativet av bokträ med en jordspik ingår. Som hängande lampa hängs den upp med hjälp av ett färgat gummirep. Den är särskilt robust och kan fästas snabbt och enkelt. Med en ljusstyrka på upp till 42 timmar kan den enkelt lysa under hela natten. Ljuset fördelas jämnt i alla riktningar. En mjuk och bländfri ljusstråle kommer ut genom den vita, matta plastdiffusorn. Strålen kan dämpas i tre steg (touch dimmer integrerad). USB-kabeln gör det enkelt att ladda lampan så att den är redo för nästa campingtur. Obs: En mjuk trasa ska användas för rengöring - i bästa fall ljummet vatten och flytande tvål. Det rekommenderas att undvika rengöringsmedel som innehåller alkohol. Allt började 1998 med den unika och välkända sittsäcken som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. Under tiden är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som erbjuder ett brett utbud av livsstilsprodukter för inomhus- och utomhusbruk. De innovativa och stilfulla produkterna har sedan länge gjort sig ett namn för sig själva och förmedlar en speciell attityd till livet.
 • Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger röd

  Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger röd
  Trådlös LED-pendellampa Thierry le Swinger från Fatboy kan också användas som en stigbelysning LED-pendellampan Thierry le Swinger har ett integrerat uppladdningsbart batteri, vilket innebär att den inte är beroende av en direkt strömanslutning. Den kan enkelt hängas upp var som helst i trädgården där en gren eller liknande gör det möjligt. Men det är inte det enda skälet till att den är särskilt mångsidig - ett annat sätt att använda den är att använda stativet, som förvandlar den till en ljuskälla på några sekunder. Stativet av bokträ med en jordspik ingår. Som hängande lampa hängs den upp med hjälp av ett färgat gummirep. Den är särskilt robust och kan fästas snabbt och enkelt. Med en ljusstyrka på upp till 42 timmar kan den enkelt lysa under hela natten. Ljuset fördelas jämnt i alla riktningar. En mjuk och bländfri ljusstråle kommer ut genom den vita, matta plastdiffusorn. Den kan dimmas i tre steg (touch dimmer integrerad). USB-kabeln gör det enkelt att ladda lampan så att den är redo för nästa campingtur. Obs: En mjuk trasa ska användas för rengöring - i bästa fall ljummet vatten och flytande tvål. Det rekommenderas att undvika rengöringsmedel som innehåller alkohol. Allt började 1998 med den unika och välkända sittsäcken som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. Under tiden är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som erbjuder ett brett utbud av livsstilsartiklar för inomhus- och utomhusbruk. De innovativa och stilfulla produkterna har sedan länge gjort sig ett namn för sig själva och förmedlar en speciell attityd till livet.
 • Fatboy LED-bordslampa Trans-Parents transparent

  Fatboy LED-bordslampa Trans-Parents transparent
  Dimbar LED-bordlampa Trans-Parents med strömbrytare LED-bordlampan Trans-Parents lever upp till sitt namn. Den tydliga, genomskinliga designen gör att du kan se lampans teknik. För att förstärka denna dekorativa och speciella karaktär har bordslampan utrustats med en LED glödlampa. Detta kan naturligtvis bytas ut efter önskemål. En praktisk strömbrytare på lampans bas gör det enkelt att hantera lampan. När lampan har placerats kan den slås på och av med hjälp av strömbrytaren och även ljusstyrkan kan justeras. Lampan bör rengöras med den medföljande mikrofiberduken. Trans-Parents passar i nästan alla rum och kan även användas som accentbelysning. Tack vare det genomskinliga plastmaterialet kan ljuset spridas oavbrutet på alla sidor. Allt började för ungefär 20 år sedan med en sittsäck som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. I dag är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som producerar exklusiva och stilfulla livsstilsartiklar och regelbundet utökar sitt sortiment. Vare sig de är avsedda för inomhus eller utomhus har de nu ett utbud av belysning som är toppmodernt, innovativt och elegant.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep small grön

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep small grön
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep med riktbar ljusstråle LED-vägglampan Tjoep har två varianter för hur den kan användas. Å ena sidan är den lämplig för väggmontering och å andra sidan för montering i taket som pendelarmatur. De nödvändiga tillbehören ingår båda i leveransen och gör att den är mycket flexibel att använda. Tjoep är en modern tolkning av det typiska, välkända lysröret - här utrustad med effektiva och moderna LED-lampor och med en mer elegant iscensättning. I båda ändarna är lampan försedd med gummi i ljusa färger, vilket skapar en höjdpunkt. Dessutom kan ljusstrålen riktas. Med ett enkelt handtag på vredet i slutet av röret kan du vrida det tills ljusstrålen faller precis där du vill ha den. Detta gör det också möjligt att skapa indirekt belysning genom att rikta ljusstrålen mot t.ex. väggen. Dessutom kan vägglampan dämpas och ljusfärgen kan justeras. Den kan därför anpassas till många situationer och rumsligheter, ser modern ut och drar till sig uppmärksamhet. Dessutom är den särskilt lätt att rengöra och behöver bara dammas av med en mjuk trasa. Företaget Fatboy från Nederländerna tillverkar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att ge ett leende åt vardagen. Därför är belysningssortimentet särskilt speciellt och innovativt och lämnar ett bestående intryck. Ursprungligen grundades varumärket av den finska konstnären Jukka Setälä, som inspirerades av musikern Fatboy Slim. År 2003 förvärvade nederländaren Alex Bergman försäljningsrättigheterna för den unika sittsäcken, Fatboys första produkt.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep small ljusgrå

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep small ljusgrå
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep med riktbar ljusstråle LED-vägglampan Tjoep har två varianter för hur den kan användas. Å ena sidan är den lämplig för väggmontering och å andra sidan för montering i taket som pendelarmatur. De nödvändiga tillbehören ingår båda i leveransen och gör att den är mycket flexibel att använda. Tjoep är en modern tolkning av det typiska, välkända lysröret - här utrustad med effektiva och moderna LED-lampor och med en mer elegant iscensättning. I båda ändarna är lampan försedd med gummi i ljusa färger, vilket skapar en höjdpunkt. Dessutom kan ljusstrålen riktas. Med ett enkelt handtag på vredet i slutet av röret kan du vrida det tills ljusstrålen faller precis där du vill ha den. Detta gör det också möjligt att skapa indirekt belysning genom att rikta ljusstrålen mot t.ex. väggen. Dessutom kan vägglampan dämpas och ljusfärgen kan justeras. Den kan därför anpassas till många situationer och rumsligheter, ser modern ut och drar till sig uppmärksamhet. Dessutom är den särskilt lätt att rengöra och behöver bara dammas av med en mjuk trasa. Företaget Fatboy från Nederländerna tillverkar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att ge ett leende åt vardagen. Därför är belysningssortimentet särskilt speciellt och innovativt och lämnar ett bestående intryck. Ursprungligen grundades varumärket av den finska konstnären Jukka Setälä, som inspirerades av musikern Fatboy Slim. År 2003 förvärvade nederländaren Alex Bergman försäljningsrättigheterna för den unika sittsäcken, Fatboys första produkt.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep large blå

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep large blå
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep large förkroppsligar det moderna lysröret. Tjoep LED-vägglampan kan användas flexibelt. Den levereras med en upphängning och har samtidigt monteringstillbehör för väggen. Tjoep kan alltså användas som en pendelarmatur eller som en väggarmatur. På grund av sin längd kan den mycket väl tänkas som en pelare på väggen. En annan praktisk detalj är att ljusstrålen kan riktas. För att göra detta vrider du helt enkelt på ratten i slutet av röret tills den optimala inriktningen är uppnådd. Därför är Tjoep också lämplig som stämningsbelysning. På det hela taget är Tjoep en modern tolkning av lysröret. Den är elegant, funktionell och särskilt praktisk. Inte minst eftersom den har en integrerad dimmer och du kan enkelt justera ljusfärgen. Den anpassar sig kompromisslöst till alla miljöer och stämningar och kan användas på många olika sätt i hela huset. Fatboy, ett företag från Nederländerna, producerar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att hjälpa dig att slippa vardagens rutiner med ett leende.
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa antracit

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa antracit
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa ljusgrå

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa ljusgrå
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy LED-hänglampa Bolleke batteri, mullvadsgrå

  Fatboy LED-hänglampa Bolleke batteri, mullvadsgrå
  Trådlös LED-pendellampa Bolleke för utomhusbruk LED-pendellampan Bolleke i form av en boll med en lättanvänd upphängning är en elegant, iögonfallande och ganska ovanlig följeslagare. Den färgade, kreativa slingan av silikon är utformad så att jordklotet passar rakt igenom den. Det betyder att du kan hänga Bolleke praktiskt taget var som helst. Tack vare det integrerade uppladdningsbara batteriet är användningsområdet för kullampan ännu mer flexibelt. Batteriet kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Öppningen för detta är integrerad i den övre delen av globens fästanordning. Där finns också strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Dessutom kan ljusläget ställas in genom att trycka på strömbrytaren flera gånger. Du kan välja mellan tre olika ljusinställningar (ljusstyrkor) för att skapa en idealisk atmosfär. Pendellampans sofistikerade och enkla form är typisk för Fatboys skapelser, precis som designen och den intressanta, praktiska tekniken. Den runda diffusorn med opal yta ger ett mjukt och jämnt ljus i alla riktningar. Den är optimalt skyddad för utomhusbruk med IP55. Utsidan är helt i plast, medan insidan har en bottenplatta och ett LED-hölje i aluminium. Den färgade öglan är tillverkad av silikongummi. Designern Nathalie Schellekens grundade designstudion Studio ONS 2006. Hon lägger särskild vikt vid användarvänlighet, detaljer och tidlös design. Naturen, vanor och former spelar en viktig roll vid utformningen av de produkter som ska bli ikoner. Hon skapade också en lampa för det internationellt kända varumärket Fatboy, som snabbt blev en bästsäljare.
 • Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, grå

  Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, grå
  Trådlös LED-pendellampa Bolleke för utomhusbruk LED-pendellampan Bolleke i form av en boll med en lättanvänd upphängning är en elegant, iögonfallande och ganska ovanlig följeslagare. Den färgade, kreativa slingan av silikon är utformad så att jordklotet passar rakt igenom den. Det betyder att du kan hänga Bolleke praktiskt taget var som helst. Tack vare det integrerade batteriet är användningsområdet för kullampan ännu mer flexibelt. Batteriet kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Öppningen för detta är integrerad i den övre delen av globens fästanordning. Där finns också strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Dessutom kan ljusläget ställas in genom att trycka på knappen flera gånger. Du kan välja mellan tre olika ljusinställningar (ljusstyrkor) för att skapa en idealisk atmosfär. Pendellampans genomtänkta och enkla form är typisk för Fatboys skapelser, precis som designen och den intressanta, praktiska tekniken. Den runda diffusorn med opal yta ger ett mjukt och jämnt ljus i alla riktningar. Den är optimalt skyddad för utomhusbruk med IP55. Utsidan är helt i plast, medan insidan har en bottenplatta och ett LED-hölje i aluminium. Den färgade öglan är tillverkad av silikongummi. Designern Nathalie Schellekens grundade designstudion Studio ONS 2006. Hon lägger särskild vikt vid användarvänlighet, detaljer och tidlös design. Naturen, vanor och former spelar en viktig roll vid utformningen av de produkter som ska bli ikoner. Hon skapade också en lampa för det internationellt kända varumärket Fatboy, som snabbt blev en bästsäljare.
 • Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, röd

  Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, röd
  Trådlös LED-pendellampa Bolleke för utomhusbruk LED-pendellampan Bolleke i form av en boll med en lättanvänd upphängning är en elegant, iögonfallande och ganska ovanlig följeslagare. Den färgade, kreativa slingan av silikon är utformad så att jordklotet passar rakt igenom den. Det betyder att du kan hänga Bolleke praktiskt taget var som helst. Tack vare det integrerade batteriet är användningsområdet för kullampan ännu mer flexibelt. Batteriet kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Öppningen för detta är integrerad i den övre delen av globens fästanordning. Där finns också strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Dessutom kan ljusläget ställas in genom att trycka på strömbrytaren flera gånger. Du kan välja mellan tre olika ljusinställningar (ljusstyrkor) för att skapa en idealisk atmosfär. Pendellampans sofistikerade och enkla form är typisk för Fatboys skapelser, precis som designen och den intressanta, praktiska tekniken. Den runda diffusorn med opal yta ger ett mjukt och jämnt ljus i alla riktningar. Den är optimalt skyddad för utomhusbruk med IP55. Utsidan är helt i plast, medan insidan har en bottenplatta och ett LED-hölje i aluminium. Den färgade öglan är tillverkad av silikongummi. Designern Nathalie Schellekens grundade designstudion Studio ONS 2006. Hon lägger särskild vikt vid användarvänlighet, detaljer och tidlös design. Naturen, vanor och former spelar en viktig roll vid utformningen av de produkter som ska bli ikoner. Hon skapade också en lampa för det internationellt kända varumärket Fatboy, som snabbt blev en bästsäljare.
 • Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri antracit

  Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri antracit
  Trådlös LED-pendellampa Bolleke för utomhusbruk LED-pendellampan Bolleke i form av en boll med en lättanvänd upphängning är en elegant, iögonfallande och ganska ovanlig följeslagare. Den färgade, kreativa slingan av silikon är utformad så att jordklotet passar rakt igenom den. Det betyder att du kan hänga Bolleke praktiskt taget var som helst. Tack vare det integrerade uppladdningsbara batteriet är användningsområdet för kullampan ännu mer flexibelt. Batteriet kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Öppningen för detta är integrerad i den övre delen av globens fästanordning. Där finns också strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Dessutom kan ljusläget ställas in genom att trycka på knappen flera gånger. Du kan välja mellan tre olika ljusinställningar (ljusstyrkor) för att skapa en idealisk atmosfär. Pendellampans sofistikerade och enkla form är typisk för Fatboys skapelser, precis som designen och den intressanta, praktiska tekniken. Den runda diffusorn med opal yta ger ett mjukt och jämnt ljus i alla riktningar. Den är optimalt skyddad för utomhusbruk med IP55. Utsidan är helt i plast, medan insidan har en bottenplatta och ett LED-hölje i aluminium. Den färgade slingan är tillverkad av silikongummi. Designern Nathalie Schellekens grundade designstudion Studio ONS 2006. Hon lägger särskild vikt vid användarvänlighet, detaljer och tidlös design. Naturen, vanor och former spelar en viktig roll vid utformningen av de produkter som ska bli ikoner. Hon skapade också en lampa för det internationellt kända varumärket Fatboy, som snabbt blev en bästsäljare.
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red
  Portabel bordslampa, bellboy lobby red från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy desert

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy desert
  Portabel bordslampa, bellboy desert från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på skrivbordet,&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite
  Portabel bordslampa, bellboy anthracite från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green
  Portabel bordslampa, bellboy jungle green från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy cherry glow

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy cherry glow
  Portabel bordslampa, bellboy cherry glow från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy jet blue

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy jet blue
  Portabel bordslampa, bellboy jet blue från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Lobby Red - Utomhusbelysning Stål Lobby Red - 105828

  Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Lobby Red - Utomhusbelysning Stål Lobby Red - 105828
  Bellboy bordslampa från Fatboy med ett lekfullt, orginellt formspråk som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en lättplacerad, portabel design i flera färgstarka varianter att välja från och en praktisk dimmerfunktion på lamphuvudet för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Bellboy bordslampa - Välj mellan olika färger.- Inbyggd LED.- Brinntid: 9-90 timmar.- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Lumen: 200 lm- Diameter: 180 mm.- Höjd: 300 mm.- IP-klassificering: IP44.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Antracit - Utomhusbelysning Stål Antracit - 105830

  Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Antracit - Utomhusbelysning Stål Antracit - 105830
  Bellboy bordslampa från Fatboy med ett lekfullt, orginellt formspråk som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en lättplacerad, portabel design i flera färgstarka varianter att välja från och en praktisk dimmerfunktion på lamphuvudet för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Bellboy bordslampa - Välj mellan olika färger.- Inbyggd LED.- Brinntid: 9-90 timmar.- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Lumen: 200 lm- Diameter: 180 mm.- Höjd: 300 mm.- IP-klassificering: IP44.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Cherry Glow - Utomhusbelysning Stål Cherry Glow - 105832

  Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Cherry Glow - Utomhusbelysning Stål Cherry Glow - 105832
  Bellboy bordslampa från Fatboy med ett lekfullt, orginellt formspråk som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en lättplacerad, portabel design i flera färgstarka varianter att välja från och en praktisk dimmerfunktion på lamphuvudet för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Bellboy bordslampa - Välj mellan olika färger.- Inbyggd LED.- Brinntid: 9-90 timmar.- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Lumen: 200 lm- Diameter: 180 mm.- Höjd: 300 mm.- IP-klassificering: IP44.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Cherry Glow Utomhusbelysning i Stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Jungle Green - Utomhusbelysning Stål Jungle Green - 105831

  Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Jungle Green - Utomhusbelysning Stål Jungle Green - 105831
  Bellboy bordslampa från Fatboy med ett lekfullt, orginellt formspråk som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en lättplacerad, portabel design i flera färgstarka varianter att välja från och en praktisk dimmerfunktion på lamphuvudet för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Bellboy bordslampa - Välj mellan olika färger.- Inbyggd LED.- Brinntid: 9-90 timmar.- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Lumen: 200 lm- Diameter: 180 mm.- Höjd: 300 mm.- IP-klassificering: IP44.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Jungle Green Utomhusbelysning i Stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Desert - Utomhusbelysning Stål Desert - 105829

  Fatboy Bellboy Portabel Bordslampa Desert - Utomhusbelysning Stål Desert - 105829
  Bellboy bordslampa från Fatboy med ett lekfullt, orginellt formspråk som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den har en lättplacerad, portabel design i flera färgstarka varianter att välja från och en praktisk dimmerfunktion på lamphuvudet för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Bellboy bordslampa - Välj mellan olika färger.- Inbyggd LED.- Brinntid: 9-90 timmar.- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Lumen: 200 lm- Diameter: 180 mm.- Höjd: 300 mm.- IP-klassificering: IP44.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktad trasa.- Förvaras på en torr plats när den inte används. Vi har valt ut Desert Utomhusbelysning i Stål från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Jet Blue

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Jet Blue
 • Fatboy Bolleke Lampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Silikon Sandy Beige - 105014

  Fatboy Bolleke Lampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Silikon Sandy Beige - 105014
  Bolleke lampa från Fatboy med en portabel, praktisk design för både inomhus- och utomhusbruk. Den har en inbyggd, energisnål LED-ljuskälla med lång batteritid och tre olika ljusnivåer. Lättviktig, tålig kupa i högdensitetspolyeten med ett upphäng i silikon i olika färger att välja mellan. Designad i Nederländerna. Bra att veta om lampan - Trestegsdimmer.- Välj mellan olika färger.- Går att använda både inom- och utomhus.- Kelvin: 2700 K- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- IP-klassificering: IP55.- Diameter: 200 mm.- Vikt: 0.6 kg. Hur bör du ta hand om lampan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sandy Beige Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy® Bolleke Trådlöslampa Taupe

  Fatboy® Bolleke Trådlöslampa Taupe
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105880

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105880
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy cooper cappie mikado sky

  Fatboy cooper cappie mikado sky
  Fatboy cooper cappie mikado sky. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie basket weave sky

  Fatboy cooper cappie basket weave sky
  Fatboy cooper cappie basket weave sky. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis&hellip:
 • Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange

  Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange
  Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd.&hellip:
 • Fatboy cooper cappie mikado gold honey

  Fatboy cooper cappie mikado gold honey
  Fatboy cooper cappie mikado gold honey. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis&hellip:
 • Fatboy mini cappie set basket weave gold honey 3-pack

  Fatboy mini cappie set basket weave gold honey 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy cooper cappie sunbeam shade

  Fatboy cooper cappie sunbeam shade
  Fatboy cooper cappie sunbeam shade. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie bam boo

  Fatboy cooper cappie bam boo
  Fatboy cooper cappie bam boo. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan du&hellip:
 • Fatboy cooper cappie blue shade

  Fatboy cooper cappie blue shade
  Fatboy cooper cappie blue shade. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie paint by No2

  Fatboy cooper cappie paint by No2
  Fatboy cooper cappie paint by No2. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie que the line

  Fatboy cooper cappie que the line
  Fatboy cooper cappie que the line. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie cosy beach

  Fatboy cooper cappie cosy beach
  Fatboy cooper cappie cosy beach. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie miami beach

  Fatboy cooper cappie miami beach
  Fatboy cooper cappie miami beach. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, soap

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, soap
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa sandbeige

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa sandbeige
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy Big Lebow, golvlampa, ljusgrå

  Fatboy Big Lebow, golvlampa, ljusgrå
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gille och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller ovanför ett mötesbord.
 • Fatboy Big Lebov, golvlampa, banangul

  Fatboy Big Lebov, golvlampa, banangul
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gilles portfölj och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller över ett mötesbord.
 • Fatboy Big Lebow, golvlampa, antracit

  Fatboy Big Lebow, golvlampa, antracit
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gille och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller ovanför ett mötesbord.
 • Fatboy LED-bordslampa Trans-Parents blå

  Fatboy LED-bordslampa Trans-Parents blå
  Dimbar LED-bordlampa Trans-Parents med strömbrytare LED-bordlampan Trans-Parents lever upp till sitt namn. Den tydliga, genomskinliga designen gör att du kan se lampans teknik. För att förstärka denna dekorativa och speciella karaktär har bordslampan utrustats med en LED glödlampa. Den kan ersättas. En praktisk strömbrytare på lampans bas gör det enkelt att hantera lampan. När lampan har placerats kan den slås på och av med hjälp av strömbrytaren och även ljusstyrkan kan justeras. Trans-Parents passar i nästan alla rum och kan även användas som accentbelysning. Tack vare det genomskinliga plastmaterialet kan ljuset spridas oavbrutet på alla sidor. Allt började för ungefär 20 år sedan med en sittsäck som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. I dag är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som producerar exklusiva och stilfulla livsstilsartiklar och regelbundet utökar sitt sortiment. Vare sig det gäller inomhus eller utomhus finns det nu ett utbud av belysning som är banbrytande, innovativt och elegant.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105886

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105886
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105884

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105884
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Desert Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105888

  Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105888
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha Trio lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Set med tre lampor i olika storlekar.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105883

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105883
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105882

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105882
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105885

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105885
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.