Fatboy lampor

Fatboy har en bred kollektion av lampor som du kan beställa online. Några av de mest populära modellerna är Edison, Tjoepke och Cooper Cappie. Här hos oss på Lampkultur kan du se de flesta av Fatboys lampor som går att köpa idag.

Köp dig en Fatboy lampa

 • Fatboy® Can-dolly Ljusstake Vit

  Fatboy® Can-dolly Ljusstake Vit
 • Fatboy® Edison the Mini set (3 pcs)

  Fatboy® Edison the Mini set (3 pcs)
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red
  Portabel bordslampa, bellboy lobby red från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie jack

  Fatboy® Cooper Cappie jack
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Edison the Petit Bordslampa

  Fatboy® Edison the Petit Bordslampa
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa vit

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa vit
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt in i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan justeras med hjälp av en strömbrytare (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. Om du föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan du styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Mörkgrå

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Mörkgrå
 • Fatboy® Can-dog Ljusstake Anthracite

  Fatboy® Can-dog Ljusstake Anthracite
 • Fatboy® Can-dolly Ljusstake Anthracite

  Fatboy® Can-dolly Ljusstake Anthracite
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep large ljusgrå

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep large ljusgrå
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep large förkroppsligar det moderna lysröret. Tjoep LED-vägglampan kan användas flexibelt. Den levereras med en upphängning och har samtidigt monteringstillbehör för väggen. Tjoep kan alltså användas som en pendelarmatur eller som en väggarmatur. På grund av sin längd kan den mycket väl tänkas som en pelare på väggen. En annan praktisk detalj är att ljusstrålen kan riktas. För att göra detta vrider du helt enkelt på ratten i slutet av röret tills den optimala inriktningen är uppnådd. Därför är Tjoep också lämplig som stämningsbelysning. På det hela taget är Tjoep en modern tolkning av lysröret. Den är elegant, funktionell och särskilt praktisk. Inte minst eftersom den har en integrerad dimmer och du kan enkelt justera ljusfärgen. Den anpassar sig kompromisslöst till varje atmosfär och stämning och kan användas på många olika sätt i hela huset. Fatboy, ett företag från Nederländerna, producerar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att hjälpa dig att slippa vardagens rutiner med ett leende.
 • Fatboy utomhus LED-hänglampa Rockcoco 12.0, IP44

  Fatboy utomhus LED-hänglampa Rockcoco 12.0, IP44
  LED-pendellampa Rockcoco 12.0 - modern ljuskrona för inomhus och utomhusbruk LED-ljuskronan Rockcoco 12.0 ser cool ut och är en speciell, modern tolkning av den välkända ljuskronan. Här möts klassiskt och modernt och ger en känsla av glamour och rock'n roll. Den typiska transparenta Fatboy-looken ger dig en bild av tekniken. Iögonfallande röda kablar slingrar sig genom ljuskronans böjda armar, och i ändarna av dem sitter LED-ljuskällan under en liten skärm vars form efterliknar en glödlampa. En speciell punkt med denna ljuskrona är användningsområdet - den är utformad för utomhusbruk. Stickproppen och kabeln har IP44, men själva lampan har IP55. För enkel användning ingår en stålkabel och en elegant monteringssats för montering i taket. Den här eleganta hängande lampan är mycket bekväm att använda. Med den medföljande fjärrkontrollen kan Rockcoco 12.0 enkelt styras. Ljuskronan kan slås på eller stängas av och även dimmas efter önskemål. Fjärrkontrollen har en räckvidd på 10 m och är mycket praktisk. LED-ljuskronan är också UV-beständig. På det hela taget är det ett elegant och hållbart tillägg till varje interiör. De holländska formgivarna DeMakersVan har designat den sofistikerade och hållbara ljuskronan med omisskännliga Fatboy-detaljer. Trogen mottot Glamour meets Rock'n Roll!. De vill skapa nya perspektiv och oväntade kombinationer. Det är särskilt viktigt för dem att du inte bara fokuserar på vad det har blivit, utan också på vad det en gång var och vad det skulle kunna bli i framtiden.
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite
  Portabel bordslampa, bellboy anthracite från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy® Tjoepke Bordslampa Envy Green

  Fatboy® Tjoepke Bordslampa Envy Green
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Mörkgrå

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Mörkgrå
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Transparent

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Transparent
 • Fatboy® Cooper Cappie ant

  Fatboy® Cooper Cappie ant
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Prêt a Racket solcellsmarkspettslampor, 3x

  Fatboy Prêt a Racket solcellsmarkspettslampor, 3x
  Design Earth Spike Lights Prêt a Racket med solenergi - set med 3 De tre Prêt a Racket-lamporna är inte bara ovanliga och roliga i sin design, utan kan också sätta små ljusaccenter i trädgården. Med hjälp av jordspikarna kan de sättas var som helst i marken eller i blomkrukor. En solpanel är gömd i rakethuvudet, som alltid ska vara utsatt för dagsljus så att batterierna kan laddas optimalt. När batterierna är laddade kan lysdioderna lysa i upp till 6 timmar. De slås på automatiskt när det blir mörkt. Den inbyggda timern låter dem stänga av efter 6 timmar, men du kan också slå på dem manuellt igen - dra bara i säkringen två gånger.
 • Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, blå

  Fatboy LED-hänglampa Bolleke med batteri, blå
  Trådlös LED-pendellampa Bolleke för utomhusbruk LED-pendellampan Bolleke i form av en boll med en lättanvänd upphängning är en elegant, iögonfallande och ganska ovanlig följeslagare. Den färgade, kreativa slingan av silikon är utformad så att jordklotet passar rakt igenom den. Det betyder att du kan hänga Bolleke praktiskt taget var som helst. Tack vare det integrerade uppladdningsbara batteriet är användningsområdet för kullampan ännu mer flexibelt. Batteriet kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Öppningen för detta är integrerad i den övre delen av globens fästanordning. Där finns också strömbrytaren för att tända och släcka lampan. Dessutom kan ljusläget ställas in genom att trycka på knappen flera gånger. Du kan välja mellan tre olika ljusinställningar (ljusstyrkor) för att skapa en idealisk atmosfär. Pendellampans sofistikerade och enkla form är typisk för Fatboys skapelser, precis som designen och den intressanta, praktiska tekniken. Den runda diffusorn med opal yta ger ett mjukt och jämnt ljus i alla riktningar. Den är optimalt skyddad för utomhusbruk med IP55. Utsidan är helt i plast, medan insidan har en bottenplatta och ett LED-hölje i aluminium. Den färgade slingan är tillverkad av silikongummi. Designern Nathalie Schellekens grundade designstudion Studio ONS 2006. Hon lägger särskild vikt vid användarvänlighet, detaljer och tidlös design. Naturen, vanor och former spelar en viktig roll vid utformningen av de produkter som ska bli ikoner. Hon skapade också en lampa för det internationellt kända varumärket Fatboy, som snabbt blev en bästsäljare.
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green
  Portabel bordslampa, bellboy jungle green från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie stripe curtain red

  Fatboy® Cooper Cappie stripe curtain red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie krijg de kleure

  Fatboy® Cooper Cappie krijg de kleure
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa ljusgrå

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa ljusgrå
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy® Cooper Cappie lonely beach

  Fatboy® Cooper Cappie lonely beach
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie birdie blue

  Fatboy® Cooper Cappie birdie blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie fireplace

  Fatboy® Cooper Cappie fireplace
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie candlelight

  Fatboy® Cooper Cappie candlelight
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, transparent

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, transparent
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy Flamtastique light grey

  Fatboy Flamtastique light grey
  Flamtastique här i färgen light grey från Fatboy. En mysig samvaro runt en öppen spis. Vad finns det att inte gilla? Flamtastique ger en helt ny syn på en oljelampan. I grund och botten är det en&hellip:
 • Fatboy Flamtastique anthracite

  Fatboy Flamtastique anthracite
  Flamtastique här i färgen anthracite från Fatboy. En mysig samvaro runt en öppen spis. Vad finns det att inte gilla? Flamtastique ger en helt ny syn på en oljelampan. I grund och botten är det en&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie mr pink

  Fatboy® Cooper Cappie mr pink
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie mr blue

  Fatboy® Cooper Cappie mr blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy mini cappie set blue shades 3-pack

  Fatboy mini cappie set blue shades 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy Edison the Giant, taupe 182cm

  Fatboy Edison the Giant, taupe 182cm
  Fatboy Edison the Giant är den nya medlemmen i Edison-familjen. En vit golvlampa med en modern twist. Inte bara lämplig som golvlampa inomhus, utan även för terrassen eller utomhus. LED-golvlampan&hellip:
 • Fatboy® Edison the Giant Golvlampa Vit

  Fatboy® Edison the Giant Golvlampa Vit
 • Fatboy® Tjoepke Bordslampa Anthracite

  Fatboy® Tjoepke Bordslampa Anthracite
 • Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Taupe

  Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Taupe
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Taupe

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Taupe
 • Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Svart

  Fatboy® Spheremaker 3 Pendellampa Svart
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Svart

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Svart
 • Fatboy® Can-dog Ljusstake Vit

  Fatboy® Can-dog Ljusstake Vit
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Ljusbrun

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Ljusbrun
 • Fatboy Jolly Trolley Serveringsvagn Dark Sage - Utomhusbelysning Aluminium Dark sage - 105835

  Fatboy Jolly Trolley Serveringsvagn Dark Sage - Utomhusbelysning Aluminium Dark sage - 105835
  Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i vackra färger och har en dimbar ljuskälla som sprider ett diffust och omgivande ljus. Den har ett rymligt fack nertill för olika förvaringsmöjligheter och en löstagbar bricka upptill. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Bra att veta om Jolly Trolley serveringsvagn - Erbjuds i flera färger.- Löstagbar bricka.- Lämplig för uteplatser och balkonger.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Adapter ingår.- USB-C-kabel ingår. Serveringsvagnens tekniska egenskaper:- Lumen: 70 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om serveringsvagnen?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Dark sage Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Trans-Parents Bordslampa Transparent

  Fatboy Trans-Parents Bordslampa Transparent
  Design: Fatboy Koncept: Trans-Parents bordslampan är en modern och unik belysningslösning. Den kombinerar en transparent design med avancerad LED-belysning, vilket skapar ett iögonfallande och funktionellt element för ditt utrymme. Med sin transparenta konstruktion ger golvlampan en lätt och luftig uttryck som passar bra till modern inredning. Den är vanligtvis tillverkad av slitstarka material som polykarbonat, vilket gör den både snygg och robust. Belysningen i lampan tillhandahålls av inbyggda LED-lampor som är energieffektiva och skapar behaglig belysning i rummet. Lampan är dimbar, så du kan justera ljusstyrkan efter behov och skapa önskad atmosfär.
 • Fatboy Jolly Trolley Serveringsvagn Tangerine - Utomhusbelysning Aluminium Tangerine - 105836

  Fatboy Jolly Trolley Serveringsvagn Tangerine - Utomhusbelysning Aluminium Tangerine - 105836
  Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i vackra färger och har en dimbar ljuskälla som sprider ett diffust och omgivande ljus. Den har ett rymligt fack nertill för olika förvaringsmöjligheter och en löstagbar bricka upptill. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Bra att veta om Jolly Trolley serveringsvagn - Erbjuds i flera färger.- Löstagbar bricka.- Lämplig för uteplatser och balkonger.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Adapter ingår.- USB-C-kabel ingår. Serveringsvagnens tekniska egenskaper:- Lumen: 70 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om serveringsvagnen?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Tangerine Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Jolly Trolley Serveringsvagn Ljusgrå - Utomhusbelysning Aluminium Ljusgrå - 105834

  Fatboy Jolly Trolley Serveringsvagn Ljusgrå - Utomhusbelysning Aluminium Ljusgrå - 105834
  Jolly Trolley serveringsvagn från Fatboy med en genialisk design på hjul med oändliga användningsområden perfekt för uteplatsen eller terrassen. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i vackra färger och har en dimbar ljuskälla som sprider ett diffust och omgivande ljus. Den har ett rymligt fack nertill för olika förvaringsmöjligheter och en löstagbar bricka upptill. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Bra att veta om Jolly Trolley serveringsvagn - Erbjuds i flera färger.- Löstagbar bricka.- Lämplig för uteplatser och balkonger.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Adapter ingår.- USB-C-kabel ingår. Serveringsvagnens tekniska egenskaper:- Lumen: 70 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om serveringsvagnen?- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel.- Rengör med en fuktig trasa.- Torkas noggrant. Vi har valt ut Ljusgrå Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Multi - Utomhusbelysning Aluminium Multi - 105890

  Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Multi - Utomhusbelysning Aluminium Multi - 105890
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha Trio lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Set med tre lampor i olika storlekar.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Multi Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105883

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105883
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105884

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105884
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Desert Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105888

  Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105888
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha Trio lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Set med tre lampor i olika storlekar.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105886

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105886
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105882

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105882
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105885

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Large Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105885
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105881

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Medium Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105881
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Desert Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105887

  Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105887
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha Trio lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Set med tre lampor i olika storlekar.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Desert Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105889

  Fatboy Oloha Trio Lampa Portabel Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105889
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha Trio lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Set med tre lampor i olika storlekar.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep small blå

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep small blå
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep med riktbar ljusstråle LED-vägglampan Tjoep har två varianter för hur den kan användas. Å ena sidan är den lämplig för väggmontering och å andra sidan för montering i taket som pendelarmatur. De nödvändiga tillbehören ingår båda i leveransen och gör att den är mycket flexibel att använda. Tjoep är en modern tolkning av det typiska, välkända lysröret - här utrustad med effektiva och moderna LED-lampor och med en mer elegant iscensättning. I båda ändarna är lampan försedd med gummi i ljusa färger, vilket skapar en höjdpunkt. Dessutom kan ljusstrålen riktas. Med ett enkelt handtag på vredet i slutet av röret kan du vrida det tills ljusstrålen faller precis där du vill ha den. Detta gör det också möjligt att skapa indirekt belysning genom att rikta ljusstrålen mot t.ex. väggen. Dessutom kan vägglampan dämpas och ljusfärgen kan justeras. Den kan därför anpassas till många situationer och rumsligheter, ser modern ut och drar till sig uppmärksamhet. Dessutom är den särskilt lätt att rengöra och behöver bara dammas av med en mjuk trasa. Företaget Fatboy från Nederländerna tillverkar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att ge ett leende åt vardagen. Därför är belysningssortimentet särskilt speciellt och innovativt och lämnar ett bestående intryck. Ursprungligen grundades varumärket av den finska konstnären Jukka Setälä, som inspirerades av musikern Fatboy Slim. År 2003 förvärvade nederländaren Alex Bergman försäljningsrättigheterna för den unika sittsäcken, Fatboys första produkt.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep small brun

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep small brun
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep med riktbar ljusstråle LED-vägglampan Tjoep har två varianter för hur den kan användas. Å ena sidan är den lämplig för väggmontering och å andra sidan för montering i taket som pendelarmatur. De nödvändiga tillbehören ingår båda i leveransen och gör att den är mycket flexibel att använda. Tjoep är en modern tolkning av det typiska, välkända lysröret - här utrustad med effektiva och moderna LED-lampor och med en mer elegant iscensättning. I båda ändarna är lampan försedd med gummi i ljusa färger, vilket skapar en höjdpunkt. Dessutom kan ljusstrålen riktas. Med ett enkelt handtag på vredet i slutet av röret kan du vrida det tills ljusstrålen faller precis där du vill ha den. Detta gör det också möjligt att skapa indirekt belysning genom att rikta ljusstrålen mot t.ex. väggen. Dessutom kan vägglampan dämpas och ljusfärgen kan justeras. Den kan därför anpassas till många situationer och rumsligheter, ser modern ut och drar till sig uppmärksamhet. Dessutom är den särskilt lätt att rengöra och behöver bara dammas av med en mjuk trasa. Företaget Fatboy från Nederländerna tillverkar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att ge ett leende åt vardagen. Därför är belysningssortimentet särskilt speciellt och innovativt och lämnar ett bestående intryck. Ursprungligen grundades varumärket av den finska konstnären Jukka Setälä, som inspirerades av musikern Fatboy Slim. År 2003 förvärvade nederländaren Alex Bergman försäljningsrättigheterna för den unika sittsäcken, Fatboys första produkt.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep large grön

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep large grön
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep large förkroppsligar det moderna lysröret. Tjoep LED-vägglampan kan användas flexibelt. Den levereras med en upphängning och har samtidigt monteringstillbehör för väggen. Tjoep kan alltså användas som en pendelarmatur eller som en väggarmatur. På grund av sin längd kan den mycket väl tänkas som en pelare på väggen. En annan praktisk detalj är att ljusstrålen kan riktas. För att göra detta vrider du helt enkelt på ratten i slutet av röret tills den optimala inriktningen är uppnådd. Därför är Tjoep också lämplig för stämningsbelysning. På det hela taget är Tjoep en modern tolkning av lysröret. Den är elegant, funktionell och särskilt praktisk. Inte minst eftersom den har en integrerad dimmer och du kan enkelt justera ljusfärgen. Den anpassar sig kompromisslöst till varje atmosfär och stämning och kan användas på många olika sätt i hela huset. Fatboy, ett företag från Nederländerna, producerar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att hjälpa dig att slippa vardagens rutiner med ett leende.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep large brun

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep large brun
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep large förkroppsligar det moderna lysröret. Tjoep LED-vägglampan kan användas flexibelt. Den levereras med en upphängning och har samtidigt monteringstillbehör för väggen. Tjoep kan alltså användas som en pendelarmatur eller som en väggarmatur. På grund av sin längd kan den mycket väl tänkas som en pelare på väggen. En annan praktisk detalj är att ljusstrålen kan riktas. För att göra detta vrider du helt enkelt på ratten i slutet av röret tills den optimala inriktningen är uppnådd. Därför är Tjoep också lämplig som stämningsbelysning. På det hela taget är Tjoep en modern tolkning av lysröret. Den är elegant, funktionell och särskilt praktisk. Inte minst eftersom den har en integrerad dimmer och du kan enkelt justera ljusfärgen. Den anpassar sig kompromisslöst till varje atmosfär och stämning och kan användas på många olika sätt i hela huset. Fatboy, ett företag från Nederländerna, producerar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att hjälpa dig att slippa vardagens rutiner med ett leende.
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Lobby Red

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Lobby Red
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Desert

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Desert
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Anthracite

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Anthracite
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Jungle Green

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Jungle Green
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Cherry Glow

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Cherry Glow
 • Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Jet Blue

  Fatboy® Bellboy Portabel Bordslampa Jet Blue
 • Fatboy LED-bordslampa Trans-Parents blå

  Fatboy LED-bordslampa Trans-Parents blå
  Dimbar LED-bordlampa Trans-Parents med strömbrytare LED-bordlampan Trans-Parents lever upp till sitt namn. Den tydliga, genomskinliga designen gör att du kan se lampans teknik. För att förstärka denna dekorativa och speciella karaktär har bordslampan utrustats med en LED glödlampa. Den kan ersättas. En praktisk strömbrytare på lampans bas gör det enkelt att hantera lampan. När lampan har placerats kan den slås på och av med hjälp av strömbrytaren och även ljusstyrkan kan justeras. Trans-Parents passar i nästan alla rum och kan även användas som accentbelysning. Tack vare det genomskinliga plastmaterialet kan ljuset spridas oavbrutet på alla sidor. Allt började för ungefär 20 år sedan med en sittsäck som uppfanns av den finske designern Jukka Setälä. I dag är Fatboy ett kultmärke från Nederländerna som producerar exklusiva och stilfulla livsstilsartiklar och regelbundet utökar sitt sortiment. Vare sig det gäller inomhus eller utomhus finns det nu ett utbud av belysning som är banbrytande, innovativt och elegant.
 • Fatboy Big Lebow, golvlampa, antracit

  Fatboy Big Lebow, golvlampa, antracit
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gille och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller ovanför ett mötesbord.
 • Fatboy Big Lebov, golvlampa, banangul

  Fatboy Big Lebov, golvlampa, banangul
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gilles portfölj och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller över ett mötesbord.
 • Fatboy Big Lebow, golvlampa, ljusgrå

  Fatboy Big Lebow, golvlampa, ljusgrå
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gille och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller ovanför ett mötesbord.
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa sandbeige

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa sandbeige
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, soap

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, soap
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy cooper cappie miami beach

  Fatboy cooper cappie miami beach
  Fatboy cooper cappie miami beach. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie cosy beach

  Fatboy cooper cappie cosy beach
  Fatboy cooper cappie cosy beach. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie que the line

  Fatboy cooper cappie que the line
  Fatboy cooper cappie que the line. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie paint by No2

  Fatboy cooper cappie paint by No2
  Fatboy cooper cappie paint by No2. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie blue shade

  Fatboy cooper cappie blue shade
  Fatboy cooper cappie blue shade. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie bam boo

  Fatboy cooper cappie bam boo
  Fatboy cooper cappie bam boo. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan du&hellip:
 • Fatboy cooper cappie sunbeam shade

  Fatboy cooper cappie sunbeam shade
  Fatboy cooper cappie sunbeam shade. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy mini cappie set basket weave gold honey 3-pack

  Fatboy mini cappie set basket weave gold honey 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy cooper cappie mikado gold honey

  Fatboy cooper cappie mikado gold honey
  Fatboy cooper cappie mikado gold honey. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis&hellip:
 • Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange

  Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange
  Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd.&hellip:
 • Fatboy cooper cappie basket weave sky

  Fatboy cooper cappie basket weave sky
  Fatboy cooper cappie basket weave sky. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis&hellip:
 • Fatboy cooper cappie mikado sky

  Fatboy cooper cappie mikado sky
  Fatboy cooper cappie mikado sky. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105880

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Lobby Red - Utomhusbelysning Aluminium Lobby Red - 105880
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Lobby Red Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105879

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Sage - Utomhusbelysning Aluminium Salvia - 105879
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Salvia Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Bolleke Lampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Silikon Sandy Beige - 105014

  Fatboy Bolleke Lampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Silikon Sandy Beige - 105014
  Bolleke lampa från Fatboy med en portabel, praktisk design för både inomhus- och utomhusbruk. Den har en inbyggd, energisnål LED-ljuskälla med lång batteritid och tre olika ljusnivåer. Lättviktig, tålig kupa i högdensitetspolyeten med ett upphäng i silikon i olika färger att välja mellan. Designad i Nederländerna. Bra att veta om lampan - Trestegsdimmer.- Välj mellan olika färger.- Går att använda både inom- och utomhus.- Kelvin: 2700 K- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- IP-klassificering: IP55.- Diameter: 200 mm.- Vikt: 0.6 kg. Hur bör du ta hand om lampan?- Produkten bör rengöras med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.- Använd ej slipande eller starka rengöringsmedel. Vi har valt ut Sandy Beige Utomhusbelysning i Silikon från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Psych-o - Lampskärmar Polypropylen Orange - 105771

  Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Psych-o - Lampskärmar Polypropylen Orange - 105771
  Cooper Cappie lampskärm från Fatboy i PP-plast med lekfulla mönster som definitivt livar upp vilket rum som helst. Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy. Bra att veta om Cooper Cappie lampskärm - För både inomhus- och utomhusbruk.- Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy.- Tillverkad av polypropen.- Tillverkad i Nederländerna. Vi har valt ut Orange Lampskärmar i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Playground - Lampskärmar Polypropylen Svartvit - 105772

  Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Playground - Lampskärmar Polypropylen Svartvit - 105772
  Cooper Cappie lampskärm från Fatboy i PP-plast med lekfulla mönster som definitivt livar upp vilket rum som helst. Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy. Bra att veta om Cooper Cappie lampskärm - För både inomhus- och utomhusbruk.- Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy.- Tillverkad av polypropen.- Tillverkad i Nederländerna. Vi har valt ut Svartvit Lampskärmar i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Antracit - Utomhusbelysning Polyeten Antracit - 102851

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Antracit - Utomhusbelysning Polyeten Antracit - 102851
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Ljusgrå - Utomhusbelysning Polyeten Ljusgrå - 102845

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Ljusgrå - Utomhusbelysning Polyeten Ljusgrå - 102845
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Ljusgrå Utomhusbelysning i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Polyeten Sandy Beige - 104935

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Sandy Beige - Utomhusbelysning Polyeten Sandy Beige - 104935
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Sandy Beige Utomhusbelysning i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Vit - Utomhusbelysning Polyeten Vit - 102850

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Vit - Utomhusbelysning Polyeten Vit - 102850
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105878

  Fatboy Oloha Lampa Portabel Small Desert - Utomhusbelysning Aluminium Desert - 105878
  Oloha lampa från Fatboy med ett mångfasetterat, unikt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en skålformad design med en avtagbar, magnetisk lampa i mitten och en steglös dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Den är tillverkad av pulverlackerat aluminium i olika färger att välja mellan med en högblank finish. Kan monteras på en vägg eller placeras på en horisontell yta. Bra att veta om Oloha lampa - Kan användas som en vägglampa eller en bordslampa.- Varmvitt ljus.- Inbyggd LED.- Steglös dimmer.- Lampan är portabel.- Välj mellan olika färger och storlekar.- För både inomhus och utomhusbruk. Lampans tekniska egenskaper:- Small lampans diameter: 22,5 cm- Medium lampans diameter: 30 cm- Large lampans diameter: 37,5 cm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP55. Hur bör du ta hand om lampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Desert Utomhusbelysning i Aluminium från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy jolly trolley light grey

  Fatboy jolly trolley light grey
  Rulla fram Jolly Trolley till dina gäster och blanda goda cocktails åt dem. Låt den hålla dig sällskap på balkongen, utsmyckad med växter, medan du njuter av en god bok i den härliga stämningen.&hellip:
 • Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Trio Lobby Röd

  Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Trio Lobby Röd
  Design: Fatboy Koncept: Oloha är en rolig och stämningsfull bärbar lampa att lägga till inredningen. En lampa som kan användas som stämningsljus på soffbordet, som vägglampa eller som konstverk i kombination med flera Oloha-lampor. En design som har många funktioner och passar in i alla typer av inredning i det moderna hemmet. Oloha består av en lampskärm i metall som även fungerar som en skål, och den innehåller en magnetisk lampa som kan flyttas runt efter behov. Oloha-serien innehåller flera olika storlekar och färger.
 • Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Liten Lobby Röd

  Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Liten Lobby Röd
  Design: Fatboy Koncept: Oloha är en rolig och stämningsfull bärbar lampa att lägga till inredningen. En lampa som kan användas som stämningsljus på soffbordet, som vägglampa eller som konstverk i kombination med flera Oloha-lampor. En design som har många funktioner och passar in i alla typer av inredning i det moderna hemmet. Oloha består av en lampskärm i metall som även fungerar som en skål, och den innehåller en magnetisk lampa som kan flyttas runt efter behov. Oloha-serien innehåller flera olika storlekar och färger.
 • Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Liten Sage

  Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Liten Sage
  Design: Fatboy Koncept: Oloha är en rolig och stämningsfull bärbar lampa att lägga till inredningen. En lampa som kan användas som stämningsljus på soffbordet, som vägglampa eller som konstverk i kombination med flera Oloha-lampor. En design som har många funktioner och passar in i alla typer av inredning i det moderna hemmet. Oloha består av en lampskärm i metall som även fungerar som en skål, och den innehåller en magnetisk lampa som kan flyttas runt efter behov. Oloha-serien innehåller flera olika storlekar och färger.
 • Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Trio Desert

  Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Trio Desert
  Design: Fatboy Koncept: Oloha är en rolig och stämningsfull bärbar lampa att lägga till inredningen. En lampa som kan användas som stämningsljus på soffbordet, som vägglampa eller som konstverk i kombination med flera Oloha-lampor. En design som har många funktioner och passar in i alla typer av inredning i det moderna hemmet. Oloha består av en lampskärm i metall som även fungerar som en skål, och den innehåller en magnetisk lampa som kan flyttas runt efter behov. Oloha-serien innehåller flera olika storlekar och färger.
 • Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Trio Sage

  Fatboy Oloha Bärbar Bordslampa Trio Sage
  Design: Fatboy Koncept: Oloha är en rolig och stämningsfull bärbar lampa att lägga till inredningen. En lampa som kan användas som stämningsljus på soffbordet, som vägglampa eller som konstverk i kombination med flera Oloha-lampor. En design som har många funktioner och passar in i alla typer av inredning i det moderna hemmet. Oloha består av en lampskärm i metall som även fungerar som en skål, och den innehåller en magnetisk lampa som kan flyttas runt efter behov. Oloha-serien innehåller flera olika storlekar och färger.
 • Fatboy Edison The Mini Portable Bordslampa Set Om 3 Vit

  Fatboy Edison The Mini Portable Bordslampa Set Om 3 Vit
  Design: Fatboy Koncept: Edison-serien är en serie lampor som kan användas både inomhus och utomhus. Lampornas design är extremt enkel och minimalistisk med en modern twist, och kan läggas till de flesta typer av inredning i det moderna hemmet. I serien hittar du både golvlampor och bordslampor. Edison The Mini är en uppsättning av tre transportabla bordslampor. Lampan lämpar sig inte bara för inomhusbruk, utan kan även enkelt användas utomhus på terrassen, då lampan har en IP-klassning på IP44. Glödlampan är en inbyggd LED.

Stor Fatboy lampa = The Giant

Fatboy har valt att kalla sin stora lampa för The Giant. Kan det bli tydligare än så? The Giant ingår i serien Edison och passar riktigt bra ihop med de små bordslamporna i samma serie.

Fatboy The Giant är 182 cm hög och lampskärmen mäter 58 cm i diameter. Den har en IP55-klassning vilket gör att den tål att stå utomhus. Du måste dock ha elanslutning för den går inte på batteri.