Fatboy lampor

Fatboy har en bred kollektion av lampor som du kan beställa online. Några av de mest populära modellerna är Edison, Tjoepke och Cooper Cappie. Här hos oss på Lampkultur kan du se de flesta av Fatboys lampor som går att köpa idag.

Köp dig en Fatboy lampa

 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy lobby red
  Portabel bordslampa, bellboy lobby red från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy anthracite
  Portabel bordslampa, bellboy anthracite från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra på&hellip:
 • Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green

  Fatboy Portabel bordslampa bellboy jungle green
  Portabel bordslampa, bellboy jungle green från Fatboy. En klassisk bordslampa, men med nytt utseende och femstjärnig design som döljer mycket intelligens. Denna sladdlösa Bellboy fungerar lika bra&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie jack

  Fatboy® Cooper Cappie jack
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Can-dolly Ljusstake Vit

  Fatboy® Can-dolly Ljusstake Vit
 • Fatboy® Edison the Mini set (3 pcs)

  Fatboy® Edison the Mini set (3 pcs)
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa vit

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa vit
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt in i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan justeras med hjälp av en strömbrytare (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. Om du föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan du styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy® Cooper Cappie krijg de kleure

  Fatboy® Cooper Cappie krijg de kleure
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Can-dog Ljusstake Anthracite

  Fatboy® Can-dog Ljusstake Anthracite
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep large ljusgrå

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep large ljusgrå
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep large förkroppsligar det moderna lysröret. Tjoep LED-vägglampan kan användas flexibelt. Den levereras med en upphängning och har samtidigt monteringstillbehör för väggen. Tjoep kan alltså användas som en pendelarmatur eller som en väggarmatur. På grund av sin längd kan den mycket väl tänkas som en pelare på väggen. En annan praktisk detalj är att ljusstrålen kan riktas. För att göra detta vrider du helt enkelt på ratten i slutet av röret tills den optimala inriktningen är uppnådd. Därför är Tjoep också lämplig som stämningsbelysning. På det hela taget är Tjoep en modern tolkning av lysröret. Den är elegant, funktionell och särskilt praktisk. Inte minst eftersom den har en integrerad dimmer och du kan enkelt justera ljusfärgen. Den anpassar sig kompromisslöst till varje atmosfär och stämning och kan användas på många olika sätt i hela huset. Fatboy, ett företag från Nederländerna, producerar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att hjälpa dig att slippa vardagens rutiner med ett leende.
 • Fatboy utomhus LED-hänglampa Rockcoco 12.0, IP44

  Fatboy utomhus LED-hänglampa Rockcoco 12.0, IP44
  LED-pendellampa Rockcoco 12.0 - modern ljuskrona för inomhus och utomhusbruk LED-ljuskronan Rockcoco 12.0 ser cool ut och är en speciell, modern tolkning av den välkända ljuskronan. Här möts klassiskt och modernt och ger en känsla av glamour och rock'n roll. Den typiska transparenta Fatboy-looken ger dig en bild av tekniken. Iögonfallande röda kablar slingrar sig genom ljuskronans böjda armar, och i ändarna av dem sitter LED-ljuskällan under en liten skärm vars form efterliknar en glödlampa. En speciell punkt med denna ljuskrona är användningsområdet - den är utformad för utomhusbruk. Stickproppen och kabeln har IP44, men själva lampan har IP55. För enkel användning ingår en stålkabel och en elegant monteringssats för montering i taket. Den här eleganta hängande lampan är mycket bekväm att använda. Med den medföljande fjärrkontrollen kan Rockcoco 12.0 enkelt styras. Ljuskronan kan slås på eller stängas av och även dimmas efter önskemål. Fjärrkontrollen har en räckvidd på 10 m och är mycket praktisk. LED-ljuskronan är också UV-beständig. På det hela taget är det ett elegant och hållbart tillägg till varje interiör. De holländska formgivarna DeMakersVan har designat den sofistikerade och hållbara ljuskronan med omisskännliga Fatboy-detaljer. Trogen mottot "Glamour meets Rock'n Roll!". De vill skapa nya perspektiv och oväntade kombinationer. Det är särskilt viktigt för dem att du inte bara fokuserar på vad det har blivit, utan också på vad det en gång var och vad det skulle kunna bli i framtiden.
 • Fatboy® Cooper Cappie yesazebroh

  Fatboy® Cooper Cappie yesazebroh
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie delfts blauw 2.0

  Fatboy® Cooper Cappie delfts blauw 2.0
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie aapalm

  Fatboy® Cooper Cappie aapalm
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Mörkgrå

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Mörkgrå
 • Fatboy® Cooper Cappie ant

  Fatboy® Cooper Cappie ant
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy mini cappie set basket weave gold honey 3-pack

  Fatboy mini cappie set basket weave gold honey 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa ljusgrå

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa ljusgrå
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy LED-vägglampa Tjoep small grön

  Fatboy LED-vägglampa Tjoep small grön
  Dimbar LED-vägglampa Tjoep med riktbar ljusstråle LED-vägglampan Tjoep har två varianter för hur den kan användas. Å ena sidan är den lämplig för väggmontering och å andra sidan för montering i taket som pendelarmatur. De nödvändiga tillbehören ingår båda i leveransen och gör att den är mycket flexibel att använda. Tjoep är en modern tolkning av det typiska, välkända lysröret - här utrustad med effektiva och moderna LED-lampor och med en mer elegant iscensättning. I båda ändarna är lampan försedd med gummi i ljusa färger, vilket skapar en höjdpunkt. Dessutom kan ljusstrålen riktas. Med ett enkelt handtag på vredet i slutet av röret kan du vrida det tills ljusstrålen faller precis där du vill ha den. Detta gör det också möjligt att skapa indirekt belysning genom att rikta ljusstrålen mot t.ex. väggen. Dessutom kan vägglampan dämpas och ljusfärgen kan justeras. Den kan därför anpassas till många situationer och rumsligheter, ser modern ut och drar till sig uppmärksamhet. Dessutom är den särskilt lätt att rengöra och behöver bara dammas av med en mjuk trasa. Företaget Fatboy från Nederländerna tillverkar en mängd olika livsstilsartiklar som är utformade för att ge ett leende åt vardagen. Därför är belysningssortimentet särskilt speciellt och innovativt och lämnar ett bestående intryck. Ursprungligen grundades varumärket av den finska konstnären Jukka Setälä, som inspirerades av musikern Fatboy Slim. År 2003 förvärvade nederländaren Alex Bergman försäljningsrättigheterna för den unika sittsäcken, Fatboys första produkt.
 • Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grå

  Fatboy LED-hänglampa Thierry le Swinger grå
  Sladdlös LED-pendellampa Thierry le Swinger från Fatboy kan även användas som gångbelysning LED-pendellampan Thierry le Swinger har ett inbyggt uppladdningsbart batteri, vilket innebär att den inte är beroende av en direkt strömanslutning. Den kan enkelt hängas upp var som helst i trädgården där en gren eller liknande tillåter det. Men det är inte bara därför den är så mångsidig - ett annat sätt att använda den är att använda stativet, som förvandlar den till en stigbelysning på bara några sekunder. Stativet med jordspett ingår i leveransen. Som pendellampa hängs den upp med hjälp av en färgad kabel. Denna är särskilt robust och kan fästas snabbt och enkelt. Med en ljustid på upp till 42 timmar kan den enkelt lysa upp hela natten och ger en jämn ljusfördelning i alla riktningar. Genom den vita, matta plastdiffusorn avges en mjuk och bländfri ljusstråle. Denna kan dimmas i tre steg efter behov (integrerad dimmer). USB-kabeln gör det enkelt att ladda lampan så att den är redo för nästa campingresa. Obs: En mjuk trasa bör användas för rengöring - helst ljummet vatten och flytande tvål. Vi rekommenderar att du inte använder rengöringsmedel som innehåller alkohol. Allt började 1998 med den unika, välkända sittsäcken som uppfanns av den finska designern Jukka Setälä. Fatboy är nu ett kultmärke från Nederländerna som erbjuder ett brett utbud av livsstilsartiklar för inomhus- och utomhusbruk. De innovativa och eleganta produkterna har sedan länge gjort sig ett namn och förmedlar en speciell attityd till livet.
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, transparent

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, transparent
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy Prêt a Racket solcellsmarkspettslampor, 3x

  Fatboy Prêt a Racket solcellsmarkspettslampor, 3x
  Design Earth Spike Lights Prêt a Racket med solenergi - set med 3 De tre Prêt a Racket-lamporna är inte bara ovanliga och roliga i sin design, utan kan också sätta små ljusaccenter i trädgården. Med hjälp av jordspikarna kan de sättas var som helst i marken eller i blomkrukor. En solpanel är gömd i rakethuvudet, som alltid ska vara utsatt för dagsljus så att batterierna kan laddas optimalt. När batterierna är laddade kan lysdioderna lysa i upp till 6 timmar. De slås på automatiskt när det blir mörkt. Den inbyggda timern låter dem stänga av efter 6 timmar, men du kan också slå på dem manuellt igen - dra bara i "säkringen" två gånger.
 • Fatboy Flamtastique light grey

  Fatboy Flamtastique light grey
  Flamtastique här i färgen light grey från Fatboy. En mysig samvaro runt en öppen spis. Vad finns det att inte gilla? Flamtastique ger en helt ny syn på en oljelampan. I grund och botten är det en&hellip:
 • Fatboy® Edison the Mini bordslampa 3-pack

  Fatboy® Edison the Mini bordslampa 3-pack
  Fatboy Edison the Mini är tre små bärbara lampor och är en mindre version av Edison the Grand lampan. Om du vill ha en mild och kraftfull ljuskälla är detta en lampa för dig! Edison the Mini kan du ta med överallt. Ladda lampan i tre timmar och ta sen med den ut i trädgården, till stranden eller lägerelden. Lampan är tillverkad av robust material - laddningskabel med USB-anslutning medföljer. Eventuellt byte av LED-lampa görs av tillverkaren.   OBS! Strömadapter ingår ej.  
 • Fatboy Flamtastique anthracite

  Fatboy Flamtastique anthracite
  Flamtastique här i färgen anthracite från Fatboy. En mysig samvaro runt en öppen spis. Vad finns det att inte gilla? Flamtastique ger en helt ny syn på en oljelampan. I grund och botten är det en&hellip:
 • Fatboy mini cappie set mr black stripe 3-pack

  Fatboy mini cappie set mr black stripe 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie stripe curtain red

  Fatboy® Cooper Cappie stripe curtain red
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy mini cappie set blue shades 3-pack

  Fatboy mini cappie set blue shades 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy Edison the Giant, taupe 182cm

  Fatboy Edison the Giant, taupe 182cm
  Fatboy Edison the Giant är den nya medlemmen i Edison-familjen. En vit golvlampa med en modern twist. Inte bara lämplig som golvlampa inomhus, utan även för terrassen eller utomhus. LED-golvlampan&hellip:
 • Fatboy Edison the Giant, grå 182cm

  Fatboy Edison the Giant, grå 182cm
  Fatboy Edison the Giant är den nya medlemmen i Edison-familjen. En vit golvlampa med en modern twist. Inte bara lämplig som golvlampa inomhus, utan även för terrassen eller utomhus. LED-golvlampan&hellip:
 • Fatboy Edison the Petit bordslampa, 25cm

  Fatboy Edison the Petit bordslampa, 25cm
  Edison the Petit är en liten portabel uppladdningsbar lampa tillverkad i vit plast. Lampan går att använda både som inom- och utomhusbelysning. Enkel att ta med vit utflykter, ut till sommarhuset,&hellip:
 • Fatboy® Cooper Cappie paint by No1

  Fatboy® Cooper Cappie paint by No1
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Edison the Petit hoodie Envy Green

  Fatboy® Edison the Petit hoodie Envy Green
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Edison the Petit

  Fatboy® Edison the Petit
  Edison the Petit från Fatboy. En liten, tuff och bärbar version av Edison the Grand. Om du behöver en ljuskälla där du själv kan styra ljusstyrkan i tre olika lägen samtidigt som du kan bära med dig lampan är detta den ultimata lampan för dig. Perfekt som en mysig nattlampa, en ljuskälla för romantik på din balkong eller uteplats eller praktiskt ljus för ditt skrivbord. Edison the Petite har tre olika ljusstyrkor och kan lysa i 6 timmar på den högsta ljusstyrkan. På den svagaste ljusstyrkan kan den lysa i hela 24 timmar! Lampan är tillverkad i det robusta materialet polypropen och är väldigt lättskött. Det räcker med att torka av den med en fuktig trasa vid smuts. - Material: Polypropen - Vikt: 1 kg - Spänning; 5 V - LED Kelvin: 2700
 • Fatboy® Cooper Cappie mr blue

  Fatboy® Cooper Cappie mr blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie mr pink

  Fatboy® Cooper Cappie mr pink
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie lonely beach

  Fatboy® Cooper Cappie lonely beach
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie candlelight

  Fatboy® Cooper Cappie candlelight
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie birdie blue

  Fatboy® Cooper Cappie birdie blue
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Cooper Cappie fireplace

  Fatboy® Cooper Cappie fireplace
  Beräknad leveranstid ca: 1-3 veckor
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Svart

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Svart
 • Fatboy® Can-dog Ljusstake Vit

  Fatboy® Can-dog Ljusstake Vit
 • Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Ljusbrun

  Fatboy® Spheremaker 1 Pendellampa Ljusbrun
 • Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Taupe

  Fatboy® Spheremaker 6 Pendellampa Taupe
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Vit

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Vit
  Design: Fatboy Koncept: Edison-serien är en serie lampor som kan användas både inomhus och utomhus. Lampornas design är extremt enkel och minimalistisk med en modern twist, och kan läggas till de flesta typer av inredning i det moderna hemmet. I serien hittar du både golvlampor och bordslampor. Edison The Giant är en vit golvlampa och som namnet antyder är den en stor i sitt slag. Lampan lämpar sig inte bara för inomhusbruk, utan kan även enkelt användas utomhus på terrassen, då lampan har en IP-klassning på IP55. Glödlampan är en inbyggd LED, och kan även dimras.
 • Fatboy Big Lebow, golvlampa, antracit

  Fatboy Big Lebow, golvlampa, antracit
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gille och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller ovanför ett mötesbord.
 • Fatboy Big Lebov, golvlampa, banangul

  Fatboy Big Lebov, golvlampa, banangul
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gilles portfölj och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller över ett mötesbord.
 • Fatboy Big Lebow, golvlampa, ljusgrå

  Fatboy Big Lebow, golvlampa, ljusgrå
  Imponerande golvlampa Big Lebow från Fatboy i fräsch design Golvlampan Big Lebow ger en slående spontanitet till inredningen. Den solida båglampan passar elegant ihop med en soffa och har en imponerande storlek. Den breda bågen har fyra lampskärmar som kan förses med motsvarande ljuskällor. De enskilda solskydden är rörliga så att ljusinsläppet kan varieras när som helst. Golvlampan är ansluten till strömkretsen med en strömkabel och gör det möjligt att placera armaturen flexibelt i rummet. Ljusstyrkan hos det genererade ljuset kan regleras med hjälp av en dimmer på kabeln. Armaturens design kommer från designbyrån Kranen/Gille och symboliserar idén om att helt enkelt låta sig föras med strömmen utan att följa exakta planer. Detta återspeglas också i den fräscha designen av Big Lebow-golvlampan, vars stil inte bara lämpar sig för ett enskilt rum inomhus, utan också kan utveckla sin charm vid ett matbord, bredvid soffan eller ovanför ett mötesbord.
 • Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa sandbeige

  Fatboy Edison the Giant LED-golvlampa sandbeige
  LED-golvlampa Edison the Giant - enorm storlek med fantastisk design LED-golvlampan Edison the Giant är verkligen en jätte med sin imponerande storlek. Golvlampan, som ser ut som en klassisk bordslampa, har en solid fot av aluminium. Den tidlösa, vita lampskärmen låter ljuset komma ut över hela ytan och lyser särskilt effektivt och starkt. Tack vare den något matta ytan avges ljuset bländfritt och mjukt i omgivningen. Golvlampan har tre ljusfärger som kan ställas in med hjälp av strömbrytaren (Fatboy-etiketten) på skärmens nedre kant. Om du drar i den tänds lampan, genom att dra i knappen flera gånger kan ljusfärgen ändras. De som föredrar att reglera ljusfärgen på ett modernt sätt kan styra golvlampan via Fatboy Light Control-appen. Edison the Giant återspeglar på ett subtilt sätt många andra produkter från Fatboy, vilket innebär att den tydligt kan hänföras till den nederländska designtillverkaren. Fatboy har döpt lampserien till Thomas Edison, uppfinnaren av glödlampan, för att hålla hans uppfinning alltid närvarande med tidlös design.
 • Fatboy Transloetje LED-bordslampa, soap

  Fatboy Transloetje LED-bordslampa, soap
  Trådlös LED-bordlampa Transloetje från Fatboy med touchdimmer LED-bordlampan Transloetje är ett riktigt blickfång och ser helt enkelt cool ut - oavsett om den är tänd eller inte. Tack vare den transparenta optiken är all teknik synlig. LED-ljuskällan har utformats i stil med en glödlampa och kan lysa upp omgivningen runt omkring tack vare den kristallklara sikten. En färgglad kabel slingrar sig fram till det inbyggda uppladdningsbara batteriet, som kan hålla i upp till 20 timmar beroende på ljusstyrkan. Den laddas sedan bekvämt via en USB-kabel. Bordslampan är trådlös och kan därför placeras flexibelt. För att skapa idealiska ljusförhållanden har LED-lampan en touchdimmer i botten som kan justeras i tre steg och som naturligtvis också används för att slå på och av. Designern av denna extraordinära ljuskälla är holländaren Alex Bergmann, som har designat lampor för Fatboy sedan 2002. Fatboy står för slående designartiklar och revolutionerande nyheter som överraskar gång på gång. - Det är möjligt att beställa ytterligare nyanser i olika färger som tillval. (se tillbehör)
 • Fatboy cooper cappie miami beach

  Fatboy cooper cappie miami beach
  Fatboy cooper cappie miami beach. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie cosy beach

  Fatboy cooper cappie cosy beach
  Fatboy cooper cappie cosy beach. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie que the line

  Fatboy cooper cappie que the line
  Fatboy cooper cappie que the line. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie paint by No2

  Fatboy cooper cappie paint by No2
  Fatboy cooper cappie paint by No2. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie blue shade

  Fatboy cooper cappie blue shade
  Fatboy cooper cappie blue shade. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy bordslampa cheerio anthracite

  Fatboy bordslampa cheerio anthracite
  Med Cheerio tar Fatboy den klassiska stora golvlampan upp på bordet med denna moderna, förminskade version. Denna dimbara metallbordslampa kommer att sprida atmosfär varje gång du serverar middag eller&hellip:
 • Fatboy cooper cappie bam boo

  Fatboy cooper cappie bam boo
  Fatboy cooper cappie bam boo. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan du&hellip:
 • Fatboy cooper cappie sunbeam shade

  Fatboy cooper cappie sunbeam shade
  Fatboy cooper cappie sunbeam shade. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy cooper cappie mikado gold honey

  Fatboy cooper cappie mikado gold honey
  Fatboy cooper cappie mikado gold honey. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis&hellip:
 • Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange

  Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange
  Fatboy cooper cappie basket weave pumpkin orange. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd.&hellip:
 • Fatboy bordslampa cheerio sage

  Fatboy bordslampa cheerio sage
  Med Cheerio tar Fatboy den klassiska stora golvlampan upp på bordet med denna moderna, förminskade version. Denna dimbara metallbordslampa kommer att sprida atmosfär varje gång du serverar middag eller&hellip:
 • Fatboy bordslampa cheerio desert

  Fatboy bordslampa cheerio desert
  Med Cheerio tar Fatboy den klassiska stora golvlampan upp på bordet med denna moderna, förminskade version. Denna dimbara metallbordslampa kommer att sprida atmosfär varje gång du serverar middag eller&hellip:
 • Fatboy cooper cappie basket weave sky

  Fatboy cooper cappie basket weave sky
  Fatboy cooper cappie basket weave sky. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis&hellip:
 • Fatboy cooper cappie mikado sky

  Fatboy cooper cappie mikado sky
  Fatboy cooper cappie mikado sky. Fatboy Cooper Cappies är innovativa, fräscha och moderna. Dessa små designerlampskärmar passar i alla miljöer, situationer och sinnestillstånd. På så vis kan&hellip:
 • Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Psych-o - Lampskärmar Polypropylen Orange - 105771

  Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Psych-o - Lampskärmar Polypropylen Orange - 105771
  Cooper Cappie lampskärm från Fatboy i PP-plast med lekfulla mönster som definitivt livar upp vilket rum som helst. Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy. Bra att veta om Cooper Cappie lampskärm - För både inomhus- och utomhusbruk.- Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy.- Tillverkad av polypropen.- Tillverkad i Nederländerna. Vi har valt ut Orange Lampskärmar i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy chap-O anthracite

  Fatboy chap-O anthracite
  Chap-O är en hänglampa med en ikonisk och kompakt design, och med sin raffinerade storlek ger den en nick till den klassiska stora taklampan. Chap-O skapar atmosfär överallt, inne som ute. Och bäst&hellip:
 • Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Playground - Lampskärmar Polypropylen Svartvit - 105772

  Fatboy Cooper Cappie Lampskärm Playground - Lampskärmar Polypropylen Svartvit - 105772
  Cooper Cappie lampskärm från Fatboy i PP-plast med lekfulla mönster som definitivt livar upp vilket rum som helst. Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy. Bra att veta om Cooper Cappie lampskärm - För både inomhus- och utomhusbruk.- Kombinera lampskärmen med en Edison the Petit bordslampa från Fatboy.- Tillverkad av polypropen.- Tillverkad i Nederländerna. Vi har valt ut Svartvit Lampskärmar i Polypropylen från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Antracit - Golvlampor Polyeten Antracit - 102851

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Antracit - Golvlampor Polyeten Antracit - 102851
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Antracit Golvlampor i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Ljusgrå - Golvlampor Polyeten Ljusgrå - 102845

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Ljusgrå - Golvlampor Polyeten Ljusgrå - 102845
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Ljusgrå Golvlampor i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy chap-O sage

  Fatboy chap-O sage
  Chap-O är en hänglampa med en ikonisk och kompakt design, och med sin raffinerade storlek ger den en nick till den klassiska stora taklampan. Chap-O skapar atmosfär överallt, inne som ute. Och bäst&hellip:
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Sandy Beige - Golvlampor Polyeten Sandy Beige - 104935

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Sandy Beige - Golvlampor Polyeten Sandy Beige - 104935
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Sandy Beige Golvlampor i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy Edison The Giant Golvlampa Vit - Golvlampor Polyeten Vit - 102850

  Fatboy Edison The Giant Golvlampa Vit - Golvlampor Polyeten Vit - 102850
  Denna golvlampa är inte bara snygg, den är även funktionell med en dimmerfunktion som ger dig tre olika ljusinställningar, beroende på vad du är i stämning för. Dessutom kan du justera färgtemperaturen för att skapa ett varmt eller kallt ljus, helt enligt din smak. Lampskärmen är tillverkad av polyeten och lampfoten är i metall och aluminium, vilket innebär att lampan håller över tid och är lätt att rengöra. Edison The Giant är perfekt för dig som vill skapa en avslappnad och modern atmosfär i ditt hem eller utomhus på din uteplats eller balkong. Bra att veta om Edison The Giant golvlampa - Innovativ LED-teknik.- Dimmerfunktion med tre ljusinställningar.- Justerbar färgtemperatur.- Passar med Fatboy Light Control app.- Inbyggd LED-ljuskälla. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Polyeten från Fatboy med stor omsorg.
 • Fatboy jolly trolley light grey

  Fatboy jolly trolley light grey
  Rulla fram Jolly Trolley till dina gäster och blanda goda cocktails åt dem. Låt den hålla dig sällskap på balkongen, utsmyckad med växter, medan du njuter av en god bok i den härliga stämningen.&hellip:
 • Fatboy chap-O desert

  Fatboy chap-O desert
  Chap-O är en hänglampa med en ikonisk och kompakt design, och med sin raffinerade storlek ger den en nick till den klassiska stora taklampan. Chap-O skapar atmosfär överallt, inne som ute. Och bäst&hellip:
 • Fatboy Chap-O Taklampa Antracit

  Fatboy Chap-O Taklampa Antracit
  Chap-O är inte bara en lampa; det är ett liten ljuskonstverk med en ikonisk, kompakt design och ett elegant utseende som hämtar inspiration från de klassiska, stora taklampor. Detta taklampa lyckas skapa en unik atmosfär, både inomhus och utomhus. Du kan låta den flyta fritt från sladden eller enkelt fästa den på din vägg eller staket med hjälp av det medföljande väggfästet. Chap-O ger dig friheten att experimentera och skapa den perfekta ljussättningen, var du än vill ha den. Det är inte bara en lampa; det är en möjlighet att forma ditt omgivande humör.
 • Fatboy Chap-O Taklampa Sage

  Fatboy Chap-O Taklampa Sage
  Chap-O är inte bara en lampa; det är ett liten ljuskonstverk med en ikonisk, kompakt design och ett elegant utseende som hämtar inspiration från de klassiska, stora taklampor. Detta taklampa lyckas skapa en unik atmosfär, både inomhus och utomhus. Du kan låta den flyta fritt från sladden eller enkelt fästa den på din vägg eller staket med hjälp av det medföljande väggfästet. Chap-O ger dig friheten att experimentera och skapa den perfekta ljussättningen, var du än vill ha den. Det är inte bara en lampa; det är en möjlighet att forma ditt omgivande humör.
 • Fatboy jolly trolley dark sage

  Fatboy jolly trolley dark sage
  Rulla fram Jolly Trolley till dina gäster och blanda goda cocktails åt dem. Låt den hålla dig sällskap på balkongen, utsmyckad med växter, medan du njuter av en god bok i den härliga stämningen.&hellip:
 • Fatboy jolly trolley tangerine

  Fatboy jolly trolley tangerine
  Rulla fram Jolly Trolley till dina gäster och blanda goda cocktails åt dem. Låt den hålla dig sällskap på balkongen, utsmyckad med växter, medan du njuter av en god bok i den härliga stämningen.&hellip:
 • Fatboy bolleke, tangerine 20cm

  Fatboy bolleke, tangerine 20cm
  Bolleke är en portabel uppladdningsbar lampa med LED-belysning i plast där du kan reglera ljusstyrkan i tre lägen. Batteriet håller i 8 timmar på starkaste ljusstyrka och laddare medföljer. Går&hellip:
 • Fatboy Chap-O Taklampa

  Fatboy Chap-O Taklampa
  Chap-O är inte bara en lampa; det är ett liten ljuskonstverk med en ikonisk, kompakt design och ett elegant utseende som hämtar inspiration från de klassiska, stora taklampor. Detta taklampa lyckas skapa en unik atmosfär, både inomhus och utomhus. Du kan låta den flyta fritt från sladden eller enkelt fästa den på din vägg eller staket med hjälp av det medföljande väggfästet. Chap-O ger dig friheten att experimentera och skapa den perfekta ljussättningen, var du än vill ha den. Det är inte bara en lampa; det är en möjlighet att forma ditt omgivande humör.
 • Fatboy mini cappie set be leaf 3-pack

  Fatboy mini cappie set be leaf 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy mini cappie set bam boo 3-pack

  Fatboy mini cappie set bam boo 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy mini cappie set terras-o 3-pack

  Fatboy mini cappie set terras-o 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy Flamtastique Lanterne XS Svart

  Fatboy Flamtastique Lanterne XS Svart
  Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy mini cappie set mikado gold honey 3-pack

  Fatboy mini cappie set mikado gold honey 3-pack
  OBS! Endast skärmar till Edison the mini set. Edison the Mini Cappies är lampskärmar för varje sinnesstämning och ögonblick. De levereras i en uppsättning om 3. Cappies är gjorda av plast, går&hellip:
 • Fatboy Toní Ljusstake Anthracite - Ljuslyktor & Marschallhållare Aluminium Antracit

  Fatboy Toní Ljusstake Anthracite - Ljuslyktor & Marschallhållare Aluminium Antracit
  Toní Ljusstake är designat av Erik Stehman för Fatboy. Inte alla som kan svida om middagsbordet till kvällen. Denna kandelaber blir en rolig twist till utemöblerna.Egenskaper: Väger lite Lätt att montera UV-resistent Starkt ytskikt som är vädertåligt Shoppa Ljuslyktor & Marschallhållare och mer Trädgård hos Royal Design.
 • Fatboy Edison The Grand Golvlampa Vit

  Fatboy Edison The Grand Golvlampa Vit
  Design: Fatboy Koncept: Edison-serien är en serie lampor som kan användas både inomhus och utomhus. Lampornas design är extremt enkel och minimalistisk med en modern twist, och kan läggas till de flesta typer av inredning i det moderna hemmet. I serien hittar du både golvlampor och bordslampor. Edison The Grand är en vit golvlampa och som namnet antyder är den en stor i sitt slag. Lampan lämpar sig inte bara för inomhusbruk, utan kan även enkelt användas utomhus på terrassen, då lampan har en IP-klassning på IP55. Glödlampan är en inbyggd LED, och kan även dimras.
 • Fatboy Edison The Medium Bordslampa Vit

  Fatboy Edison The Medium Bordslampa Vit
  Design: Fatboy Koncept: Edison-serien är en serie lampor som kan användas både inomhus och utomhus. Lampornas design är extremt enkel och minimalistisk med en modern twist, och kan läggas till de flesta typer av inredning i det moderna hemmet. I serien hittar du både golvlampor och bordslampor. Edison The Medium är en vit bordslampa. Lampan lämpar sig inte bara för inomhusbruk, utan kan även enkelt användas utomhus på terrassen, då lampan har en IP-klassning på IP55. Glödlampan är en inbyggd LED, och kan även dimras.
 • Fatboy Edison The Petit Bärbar Bordslampa Vit

  Fatboy Edison The Petit Bärbar Bordslampa Vit
  Design: Fatboy Koncept: Edison-serien är en serie lampor som kan användas både inomhus och utomhus. Lampornas design är extremt enkel och minimalistisk med en modern twist, och kan läggas till de flesta typer av inredning i det moderna hemmet. I serien hittar du både golvlampor och bordslampor. Edison The Petit är en bärbar bordslampa. Lampan är inte bara lämplig för inomhusbruk, utan kan även enkelt användas utomhus på terrassen eller balkongen. Glödlampan är en inbyggd LED, och kan även dimras. USB-kabel medföljer för laddning av lampan.
 • Fatboy Flamtastique Lykta XS Guld

  Fatboy Flamtastique Lykta XS Guld
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Flamtastique Lykta XS Cheeky Rosa

  Fatboy Flamtastique Lykta XS Cheeky Rosa
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Flamtastique Lykta XS Orange

  Fatboy Flamtastique Lykta XS Orange
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Flamtastique Lykta XS Isblå

  Fatboy Flamtastique Lykta XS Isblå
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Flamtastique Lykta XS Antracit

  Fatboy Flamtastique Lykta XS Antracit
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Edison The Petit + Residence Portable Lamp Lemon

  Fatboy Edison The Petit + Residence Portable Lamp Lemon
  Edison the Petit + Residence är en mångsidig vägghylla och lampa designad för olika ändamål. Den fungerar som en praktisk bas för bordslampan Edison the Petit och ger samtidigt plats för nycklar, post och de där biltvättlapparna som alltid verkar gömma sig när du behöver dem. Edison the Residence inkluderar också en spegel som kan placeras i den dedikerade öppningen. Du kan välja hur du vill använda hyllan, om den är på en yta eller monterad på vägg, så att den passar dina behov perfekt.
 • Fatboy Flamtastique Lykta Ljusgrå

  Fatboy Flamtastique Lykta Ljusgrå
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Bolleke Bärbar Lampa Antracit

  Fatboy Bolleke Bärbar Lampa Antracit
  Design: Fatboy Koncept: Bolleke från Fatboy är designad i en klassisk och minimalistisk design. Lampan består av en snygg rund lampskärm i plastmaterial. Lampan är utan sladd och kan därför kallas en transportabel lampa. Den inbyggda LED- glödlampa förvaras säkert från fukt i lampskärmen, vilket gör det möjligt att använda lampan i trädgården och på terrassen. Lampans LED- glödlampa säkerställer ett varmt och behagligt ljus, vilket bidrar till att skapa en mysig atmosfär. Bolleke monteras enkelt var som helst med det inbyggda silikonbandet ovanpå lampan. Laddkabel medföljer lampan. Bolleke finns i flera olika färger, så det finns stora möjligheter att hitta just den färg som passar dig.
 • Fatboy Flamtastique Lykta Antracit

  Fatboy Flamtastique Lykta Antracit
  Design: Fatboy Koncept: Fatboys Flamtastique-lyktor är en imponerande samling moderna och eleganta belysningslösningar. Dessa lyktor är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör dem till ett populärt val när det gäller att tillföra atmosfär och ljus till olika inomhus- och utomhusmiljöer. De har handtag eller remmar som gör dem lätta att flytta runt, vilket gör dem lämpliga för campingturer, trädgårdsfester eller som en mångsidig inredningsartikel som kan förändra atmosfären i alla rum. Slutligen erbjuder lyktan ett brett utbud av färger och storlekar, vilket gör att du kan välja den som bäst passar din personliga smak och den specifika miljö du vill placera dem i.
 • Fatboy Edison The Petit + Residence Bärbar Lampa Furugrön

  Fatboy Edison The Petit + Residence Bärbar Lampa Furugrön
  Edison the Petit + Residence är en mångsidig vägghylla och lampa designad för olika ändamål. Den fungerar som en praktisk bas för bordslampan Edison the Petit och ger samtidigt plats för nycklar, post och de där biltvättlapparna som alltid verkar gömma sig när du behöver dem. Edison the Residence inkluderar också en spegel som kan placeras i den dedikerade öppningen. Du kan välja hur du vill använda hyllan, om den är på en yta eller monterad på vägg, så att den passar dina behov perfekt.
 • Fatboy Edison The Petit + Residence Bärbar Lampa Ljusgrå

  Fatboy Edison The Petit + Residence Bärbar Lampa Ljusgrå
  Edison the Petit + Residence är en mångsidig vägghylla och lampa designad för olika ändamål. Den fungerar som en praktisk bas för bordslampan Edison the Petit och ger samtidigt plats för nycklar, post och de där biltvättlapparna som alltid verkar gömma sig när du behöver dem. Edison the Residence inkluderar också en spegel som kan placeras i den dedikerade öppningen. Du kan välja hur du vill använda hyllan, om den är på en yta eller monterad på vägg, så att den passar dina behov perfekt.

Stor Fatboy lampa = The Giant

Fatboy har valt att kalla sin stora lampa för The Giant. Kan det bli tydligare än så? The Giant ingår i serien Edison och passar riktigt bra ihop med de små bordslamporna i samma serie.

Fatboy The Giant är 182 cm hög och lampskärmen mäter 58 cm i diameter. Den har en IP55-klassning vilket gör att den tål att stå utomhus. Du måste dock ha elanslutning för den går inte på batteri.