Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Mater taklampor

 • Terho Taklampa Small - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Terho pendel Small är designad av den finska designern Maija Puoskari. Med inspiration från naturen är det här lilla ”ekollonet” som Terho betyder på finska kommit till. Den hänvisar till den ekologiska och tilltalande form av ekollonet som finns i naturen. Värmen och skönheten i det naturliga alträdet kombinerat med opalglas gör den lika modern som den är tidlös. Träet är från FSC certifierat skogsbruk som är behandlat med naturligt vax och glaset är mun blåst i Polen.
 • Shade Light Taklampa Ø600 Alu - Mater

  DesignSpace Copenhagen för Mater Koncept Shade Light Taklampa Ø600 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet. Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Liuku Base Taklampa Drop - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Base pendel Drop är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Shade Light Taklampa Ø400 Alu - Mater

  DesignSpace Copenhagen för Mater Koncept Shade Light Taklampa Ø400 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet. Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Terho Taklampa Large - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Terho pendel Large är designad av den finska designern Maija Puoskari. Med inspiration från naturen är det här lilla ”ekollonet” som Terho betyder på finska kommit till. Den hänvisar till den ekologiska och tilltalande form av ekollonet som finns i naturen. Värmen och skönheten i det naturliga alträdet kombinerat med opalglas gör den lika modern som den är tidlös. Träet är från FSC certifierat skogsbruk som är behandlat med naturligt vax och glaset är mun blåst i Polen.
 • Terho Taklampa Medium - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Terho pendel Medium är designad av den finska designern Maija Puoskari. Med inspiration från naturen är det här lilla ”ekollonet” som Terho betyder på finska kommit till. Den hänvisar till den ekologiska och tilltalande form av ekollonet som finns i naturen. Värmen och skönheten i det naturliga alträdet kombinerat med opalglas gör den lika modern som den är tidlös. Träet är från FSC certifierat skogsbruk som är behandlat med naturligt vax och glaset är mun blåst i Polen.
 • Ray Taklampa Vit - Mater

  DesignPEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Taklampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Luiz Taklampa Natural Cork - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Luiz Taklampa Natural Cork är en modern förtolkning av den vanliga pendeln som kombinerar korkens naturliga kvalitéer med traditionellt hantverk. Lampskärmen är tillverkad i Portugal av lokalt skördad kork från korkeken. Dem här träden har en genomsnittlig levnadstid på mer än 200 år och kan skördas var 9onde år utan att man skadar träder. Luiz lampan är tillverkad av kork från ansvarigt förvaltade korkskogar som är certifierade av Forest Stewardship Council (FSC). Det betyder inte bara korkproduktionen är skyddad utan också att den lokala biologiska mångfalden är skyddad. Luix lampans metallplatta är tillverkad i Danmark av ett av de få verkstäder som kan hantera spinnings tekniken till perfektion.
 • Luiz Taklampa Dark Cork - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Luiz Taklampa Dark Cork är en modern förtolkning av den vanliga pendeln som kombinerar korkens naturliga kvalitéer med traditionellt hantverk. Lampskärmen är tillverkad i Portugal av lokalt skördad kork från korkeken. Dem här träden har en genomsnittlig levnadstid på mer än 200 år och kan skördas var 9onde år utan att man skadar träder. Luiz lampan är tillverkad av kork från ansvarigt förvaltade korkskogar som är certifierade av Forest Stewardship Council (FSC). Det betyder inte bara korkproduktionen är skyddad utan också att den lokala biologiska mångfalden är skyddad. Luix lampans metallplatta är tillverkad i Danmark av ett av de få verkstäder som kan hantera spinnings tekniken till perfektion.
 • Ray Taklampa Svart - Mater

  DesignPEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Taklampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Shade Light Taklampa Ø600 Svart - Mater

  DesignSpace Copenhagen för Mater Koncept Shade Light Taklampa Ø600 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet. Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Liuku Base Taklampa Ball - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Base pendel Ball är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Shade Light Taklampa Ø400 Svart - Mater

  DesignSpace Copenhagen för Mater Koncept Shade Light Taklampa Ø600 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet. Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Liuku Taklampa Ball Violet Gradient - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Ball Violet är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Liuku Taklampa Drop Violet Gradient - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Drop Violet Gradient är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Liuku Taklampa Drop Smoked - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Drop Smoked är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Liuku Taklampa Ball Smoked - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Ball Smoked är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Liuku Taklampa Drop Transparent - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Drop Transparent är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Liuku Taklampa Ball Transparent - Mater

  DesignMaija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Ball Transparent är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Liuku Taklampa Ball Violet Gradient - Mater

  Det mörka munblåsta glaset hänger fritt på en fin suspension i träet. Maija Puoskari är tillverkaren bakom den nordiska taklamps-serien Liuku. Hon har skapat en serie där elegans och enkelhet h
 • Liuku Taklampa Drop Violet Gradient - Mater

  Den finske designern Maija Puoskari har skapat Liuku lampserien, som består av 3 färger, violet, rökt och klart glas. Se de olika Liuku taklamporna här. Liuku taklampan är på många sätt en kla
 • Liuku Taklampa Ball Transparent - Mater

  Glas och trä i en vacker kombination. Munblåst klart glas, hängande fritt på en bas av alträ.Maija Puoskari, finska designern, har skapat en lampa med klassisk och nordisk touch. Ljuskällan är
 • Shade Light Taklampa Ø400 Svart - Mater

 • Ray Taklampa Vit - Mater

 • Liuku Taklampa Ball Smoked - Mater

  Maija Puoskari har designat en taklampsserie, som utstrålar nordisk elegans. Munblåst glas hängande fritt på en bas av alträ och med en ljuskälla som nästan är osynlig.Lampserien Liuku, bestå
 • Liuku Base Taklampa Ball - Mater

  Tycker du om att ta med dig naturen in i ditt hem, så är Liuku Base Taklampa Ball helt perfekt till inredningen. Vackert format i träet i en klassisk rund form. Taklampans ljuskälla är nästan o
 • Luiz Taklampa Natural Cork - Mater

 • Luiz Taklampa Dark Cork - Mater

  Det sydliga temperamentet – nordisk minimalism beskriver Luiz Taklampa Dark Cork mycket bra. Lampskärmen är gjord i Portugal av lokalt skördade kort, och metallfjädringen är gjord i Danmark. Me
 • Material Taklampa White Marble - New Works

  [b]Material Pendant Marble Light[/b]Denna eleganta pendel i vitgrå marmor är designad av [b]Noergaard & Kechayas[/b]. [b]Material Pendant Marble Light[/b] är ursprungligen designad för barer och r
 • Material Taklampa Black Marble - New Works

  [b]Material Pendant Marble Dark[/b]Denna eleganta pendel i mörk marmor är designad av [b]Noergaard & Kechayas[/b]. [b]Material Pendant Marble Dark[/b] är ursprungligen designad för barer och resta
 • Material Taklampa Natural Oak - New Works

  [b]Material Pendant Oak[/b]Denna eleganta pendel i ljus ek är designad av [b]Noergaard & Kechayas[/b]. [b]Material Pendant Oak[/b] är ursprungligen designad för barer och restauranger, men passar p
 • Ray Taklampa Medium Svart - Mater