Lampor från Mater

 • Liuku Base Taklampa Drop - Mater

  Liuku Base Taklampa Drop - Mater
  DesignMaija Puoskari för MaterKonceptLiuku Base pendel Drop är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former.Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor.Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Shade Light Taklampa Ø600 Svart - Mater

  Shade Light Taklampa Ø600 Svart - Mater
  DesignSpace Copenhagen för MaterKonceptShade Light Taklampa Ø600 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet.Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Liuku Base Taklampa Ball - Mater

  Liuku Base Taklampa Ball - Mater
  DesignMaija Puoskari för MaterKonceptLiuku Base pendel Ball är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former.Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor.Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Baby Dome Bordslampa Svart - Mater

  Baby Dome Bordslampa Svart - Mater
  DesignTodd Bracher för MaterKonceptBaby Dome Bordslampa Svart är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Ray Vägglampa Vit - Mater

  Ray Vägglampa Vit - Mater
  DesignPEDERJESSEN för MaterKonceptRay Vägglampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material.Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar.Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil.Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Baby Dome Bordslampa Alu - Mater

  Baby Dome Bordslampa Alu - Mater
  DesignTodd Bracher för MaterKonceptBaby Dome Bordslampa Alu är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Shade Light Taklampa Ø400 Svart - Mater

  Shade Light Taklampa Ø400 Svart - Mater
  DesignSpace Copenhagen för MaterKonceptShade Light Taklampa Ø600 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet.Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Ray Vägglampa Svart - Mater

  Ray Vägglampa Svart - Mater
  DesignPEDERJESSEN för MaterKonceptRay Vägglampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material.Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar.Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil.Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Shade Light Taklampa Ø400 Alu - Mater

  Shade Light Taklampa Ø400 Alu - Mater
  DesignSpace Copenhagen för MaterKonceptShade Light Taklampa Ø400 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet.Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Ray Taklampa Vit - Mater

  Ray Taklampa Vit - Mater
  DesignPEDERJESSEN för MaterKonceptRay Taklampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material.Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar.Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil.Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Ray Bordslampa Vit - Mater

  Ray Bordslampa Vit - Mater
  DesignPEDERJESSEN för MaterKonceptRay Bordslampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material.Träskärmen är monterad inne i stålhöljet med magneter så att användaren kan rikta ljusstrålen i alla riktningar.Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och sladden är i textil.Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Terho Taklampa Small - Mater

  Terho Taklampa Small - Mater
  DesignMaija Puoskari för Materlt>/a>ConceptTerho Taklampa Small ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet "Terho", som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form.Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner: En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ?rökt?. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen.Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Terho Taklampa Large - Mater

  Terho Taklampa Large - Mater
  DesignMaija Puoskari för Materlt>/a>ConceptTerho Taklampa Large ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet "Terho", som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form.Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner: En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ?rökt?. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen.Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Shade Light Taklampa Ø600 Alu - Mater

  Shade Light Taklampa Ø600 Alu - Mater
  DesignSpace Copenhagen för MaterKonceptShade Light Taklampa Ø600 är designad av den danska arkitekt duon Space Copenhagen. Strukturen på insidan är handhamrad och det spetsmönstret i toppen av pendeln skapar en varm och vacker glöd ut i rummet.Den lugnande formen gör lampan tidlös och allsidig. Shade light är handgjord i en liten indisk verkstad och levereras i två olika storlekar och färger.
 • Ray Bordslampa Svart - Mater

  Ray Bordslampa Svart - Mater
  DesignPEDERJESSEN för MaterKonceptRay Bordslampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material.Träskärmen är monterad inne i stålhöljet med magneter så att användaren kan rikta ljusstrålen i alla riktningar.Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och sladden är i textil.Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Ray Taklampa Svart - Mater

  Ray Taklampa Svart - Mater
  DesignPEDERJESSEN för MaterKonceptRay Taklampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material.Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar.Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil.Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Dome Bordslampa Svart - Mater

  Dome Bordslampa Svart - Mater
  DesignTodd Bracher för MaterKonceptDome Bordslampa Svart är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Baby Dome Bordslampa Brass - Mater

  Baby Dome Bordslampa Brass - Mater
  DesignTodd Bracher för MaterKonceptBaby Dome Bordslampa Brass är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Ray Taklampa Vit - Mater

  Ray Taklampa Vit - Mater
  Den danska designstudion PEDERJESSEN har designat en vacker lampserie bestående av bordslampa, pendellampa och vägglampa i färgerna svart eller vit.Pendellampan har tydliga referenser till nordisk
 • Terho Taklampa Medium - Mater

  Terho Taklampa Medium - Mater
  DesignMaija Puoskari för Materlt>/a>ConceptTerho Taklampa Medium ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet "Terho", som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form.Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner: En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ?rökt?. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen.Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Shade Light Taklampa Ø400 Svart - Mater

  Shade Light Taklampa Ø400 Svart - Mater
  Ett skuggspel i en snygg inslagning. Pendeln Shade Light är designad av den daska arkitektduon Space Copenhagen.Shade Light har vid en första anblick ett rått uttryck, men tittar du närmare på de
 • Material Vägglampa The Black Sheep - New Works

  Material Vägglampa The Black Sheep - New Works
 • Liuku Taklampa Ball Violet Gradient - Mater

  Liuku Taklampa Ball Violet Gradient - Mater
  Det mörka munblåsta glaset hänger fritt på en fin suspension i träet. Maija Puoskari är tillverkaren bakom den nordiska taklamps-serien Liuku. Hon har skapat en serie där elegans och enkelhet h
 • Dome Bordslampa Svart - Mater

  Dome Bordslampa Svart - Mater
  Dome bordlampa drar välförtjänt till sig uppmärksamet när den placeras i ett rum med sina runda och mjuka former. Den prisvinnande bordlampan Dome är designad av Todd Bracher. Låt mörkret fall
 • Ray Taklampa Svart - Mater

  Ray Taklampa Svart - Mater
  Vacker lampserie som är designad av den danska designstudion PEDERJESSEN. Pendellampan Ray har snygga referenser till nordisk minimalism och material. En kombination av ek och stål i en vacker, nysk
 • Baby Dome Bordslampa Brass - Mater

  Baby Dome Bordslampa Brass - Mater
  Kasta din kärlek på Baby Dome bordlampan i en varm mässing nyans. Gå all in på detaljer av mässing med Baby Dome. En form och ett material som verkligen passar in i inredningen där man har en f
 • Ray Vägglampa Vit - Mater

  Ray Vägglampa Vit - Mater
  Nordisk elegans – både i uttryck och val av material. Ett yttre i metall och en lampskärm i snyggt trä med synliga ådror. Lampskärmen i trä sitter fast med hjälp av magneter som gör det möj
 • Ray Bordslampa Vit - Mater

  Ray Bordslampa Vit - Mater
  Trenden med trä har verkligen vunnit mark när det kommer till design av lampor. Bordslampan Ray kombinerar det naturliga med andra tillverkade material.Ett yttre i vitt stål som mjukas upp av en in
 • Ray Taklampa Medium Svart - Mater

  Ray Taklampa Medium Svart - Mater
  Den danska designstudion PEDERJESSEN har designat en vacker lampserie bestående av bordslampa, pendellampa och vägglampa i färgerna svart eller vit.Ray Taklampa Medium Svart har tydliga referenser
 • Ray Taklampa Medium Vit - Mater

  Ray Taklampa Medium Vit - Mater
  DesignPederJessen for MaterKonceptRay Taklampan designad av det danska designstudion PederJessen för märket Mater. I tråd med verksamhetens ambition om att skapa hållbara inredningsprodukter har designstudiet tecknat en karaktäristisk och funktionell lampa i ek och stål.Träskärmen är monterad inuti stålfattningen med hjälp av magneter och ljuskällan kan därför ställas in i det riktning du behöver ljus.Rayär en serie av lampor i svart eller vit från Mater. Taklampan finns i olika storlekar medans det också finns bords- och vägglampor.
 • Material Bordslampa Natural Cork - New Works

  Material Bordslampa Natural Cork - New Works
 • Shade Light Taklampa Ø600 Alu - Mater

  Shade Light Taklampa Ø600 Alu - Mater
  Pendeln Shade Light är designad av den danska arkitektduon Space Copenhagen. Space Copenhagen har lyckats göra en klassisk metallpendel till något spännande och gömt snygga detaljer i lampans des
 • Shade Light Taklampa Ø400 Alu - Mater

  Shade Light Taklampa Ø400 Alu - Mater
  Helt simpel och med en häftig liten detalj.Pendellampan tillverkas för hand i en liten indisk verkstad. När lampan tänds kan du drömma dig iväg till en vacker stjärnhimmel. Toppen av lampan är
 • Liuku Taklampa Drop Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Drop Transparent - Mater
  Liuku taklampa Drop i transparent sätter komplett fokus på den vackra trätopp i FSC certifierat lindträd. Det munblåsta glaset är nästan osynligt på taklampan, men när ljuset tänds upplevs d
 • Material Taklampa The Black Sheep - New Works

  Material Taklampa The Black Sheep - New Works
 • Material Bordslampa Mixed Cork - New Works

  Material Bordslampa Mixed Cork - New Works
 • Material Bordslampa Natural Oak - New Works

  Material Bordslampa Natural Oak - New Works
 • Material Bordslampa Black Marble - New Works

  Material Bordslampa Black Marble - New Works
 • Material Bordslampa Dark Grey Concrete - New Works

  Material Bordslampa Dark Grey Concrete - New Works
 • Material Bordslampa White Marble - New Works

  Material Bordslampa White Marble - New Works
 • Material Vägglampa Smoked Oak - New Works

  Material Vägglampa Smoked Oak - New Works
 • Baby Dome Bordslampa Svart - Mater

  Baby Dome Bordslampa Svart - Mater
  Ge all din kärlek till Baby Dome bordlampan. Bordlampan avger en mild glöd som omfattar lampfoten, och sätter sig själv i en vacker silhuett.Baby Dome är en prisvinnande bordlampa, som är design
 • Terho Taklampa Medium - Mater

  Terho Taklampa Medium - Mater
  Kännetecknet för den finska designern Maija Puoskari är användandet av naturens element, där designen är sann mot naturens krafter.Terho pendeln är inspirerad av det lilla ekollonet, därav nam
 • Ray Bordslampa Svart - Mater

  Ray Bordslampa Svart - Mater
  Bordslampan Ray är i enighet med lampserien Ray som är designad av den danska designstudion PEDERJESSEN. Ray drar tydligt åt det nordiska minimalistiska och designerna har valt material som ger bor
 • Baby Dome Bordslampa Alu - Mater

  Baby Dome Bordslampa Alu - Mater
  En iögonfallande form, en bordlampa man direkt kastar sin kärlek på. Baby Dome bordlampan i en snygg skimrande alu är som gjord till fönsterkarmen, byrån fylld med böcker eller helt ensam, var
 • Terho Taklampa Small - Mater

  Terho Taklampa Small - Mater
  Skandinavisk skönhet i ett lätt och elegant uttryck. Den finska designern Maija Puoskari är väldigt tydlig med sin design, detaljerna från naturens egna element. Terho pendeln är inspirerad frå
 • Material Taklampa Yellow Steel - New Works

  Material Taklampa Yellow Steel - New Works
 • Ray Taklampa Medium Vit - Mater

  Ray Taklampa Medium Vit - Mater
  Den danska designstudion PEDERJESSEN har designat en vacker lampserie bestående av bordslampa, pendellampa och vägglampa i färgerna svart eller vit.Ray Taklampa Medium Vit har tydliga referenser ti
 • Material Bordslampa The Black Sheep(Wh Marble/BL) - New Works

  Material Bordslampa The Black Sheep(Wh Marble/BL) - New Works
 • Material Bordslampa Light Grey Concrete - New Works

  Material Bordslampa Light Grey Concrete - New Works
 • Material Bordslampa Terracotta - New Works

  Material Bordslampa Terracotta - New Works
 • Material Vägglampa Black Marble - New Works

  Material Vägglampa Black Marble - New Works
 • Material Vägglampa Terracotta - New Works

  Material Vägglampa Terracotta - New Works
 • Material Bordslampa Yellow Steel - New Works

  Material Bordslampa Yellow Steel - New Works
 • Liuku Base Taklampa Drop - Mater

  Liuku Base Taklampa Drop - Mater
  KonceptMan kan vara helt i tvivel om det är en taklampa eller bara en dekorativ suspension. Liuku Base Taklampa Drop är en liten taklampa i vackert al, och som namnet antyder är formen en droppe. T
 • Ray Taklampa Medium Svart - Mater

  Ray Taklampa Medium Svart - Mater
  DesignPederJessen for MaterKonceptRay Taklampan designad av det danska designstudion PederJessen för märket Mater. I tråd med verksamhetens ambition om att skapa hållbara inredningsprodukter har designstudiet tecknat en karaktäristisk och funktionell lampa i ek och stål.Träskärmen är monterad inuti stålfattningen med hjälp av magneter och ljuskällan kan därför ställas in i det riktning du behöver ljus.Rayär en serie av lampor i svart eller vit från Mater. Taklampan finns i olika storlekar medans det också finns bords- och vägglampor.
 • Material Bordslampa Smoked Oak - New Works

  Material Bordslampa Smoked Oak - New Works
 • Shade Light Taklampa Ø600 Svart - Mater

  Shade Light Taklampa Ø600 Svart - Mater
  En stjärnhimmel på öppna vidder i Indien, det kanske är inspirationen till den här pendellampan Shade Light. Den estetiska lampan är handgjord i en liten indisk verkstad.Shade Light är med sitt
 • Ray Vägglampa Svart - Mater

  Ray Vägglampa Svart - Mater
  Ett spännande val av material som andas nordisk elegans. Ett skarpt yttre i svart metall och en innerlampskärm i vacker ek med synliga ådror. Den fina träskärmen sitter fast med magneter, vilket
 • Liuku Taklampa Ball Smoked - Mater

  Liuku Taklampa Ball Smoked - Mater
  Maija Puoskari har designat en taklampsserie, som utstrålar nordisk elegans. Munblåst glas hängande fritt på en bas av lindträd och med en ljuskälla som nästan är osynlig.Lampserien Liuku, bes
 • Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater
 • Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater
  DesignMaija Puoskari för Materlt>/a>ConceptTerho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet "Terho", som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form.Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner: En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ?rökt?. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen.Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass - Mater
  DesignMaija Puoskari för Materlt>/a>ConceptTerho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet "Terho", som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form.Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner: En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ?rökt?. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen.Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Firefly Taklampa Copper Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater

  Firefly Taklampa Copper Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater
  DesignJosé de la O för MaterKonceptFirefly Taklampa Copper Plated/Partly Sandblasted Glass är designad med inspiration från den traditionella mexikanska flugfångaren, som naturligt och ofarligt håller flugor i schack. Den böjda toppen i metall, kontrasterar fint med den cylindriska mittpunkten av klart glas och en sandblästrad glassäng. Ljuskällan är gömd längst upp, från där den sprider ett spännande ljus när den slås på. Med en höjd på 49,5 cm. Kan Firefly Taklampan användas som en enkel taklampa eller kombineras i en linjär rad eller som ett dekorativt kluster. Lampan ser bra ut i både privata och offentliga utrymmen - från vardagsrum och matsal till barer, restauranger och receptioner.Firefly finns här i två olika finishar: med en kopparbelagd topp eller med en svart förgylld topp.
 • Firefly Taklampa Black Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater

  Firefly Taklampa Black Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater
  DesignJosé de la O för MaterKonceptFirefly Taklampa Black Plated/Partly Sandblasted Glass är designad med inspiration från den traditionella mexikanska flugfångaren, som naturligt och ofarligt håller flugor i schack. Den böjda toppen i metall, kontrasterar fint med den cylindriska mittpunkten av klart glas och en sandblästrad glassäng. Ljuskällan är gömd längst upp, från där den sprider ett spännande ljus när den slås på. Med en höjd på 49,5 cm. Kan Firefly Taklampan användas som en enkel taklampa eller kombineras i en linjär rad eller som ett dekorativt kluster. Lampan ser bra ut i både privata och offentliga utrymmen - från vardagsrum och matsal till barer, restauranger och receptioner.Firefly finns här i två olika finishar: med en kopparbelagd topp eller med en svart förgylld topp.
 • Liuku Base Taklampa Ball Black - Mater

  Liuku Base Taklampa Ball Black - Mater
  DesignMaija Puoskari för MaterKonceptLiuku Base Taklampa Ball Black är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former.Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor.Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Liuku Base Taklampa Drop Black - Mater

  Liuku Base Taklampa Drop Black - Mater
  DesignMaija Puoskari för MaterKonceptLiuku Base Taklampa Drop Black är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former.Den har inbyggd LED och är lika vacker att hänga ensam som den är att hänga på rad eller i en klunga av pendellampor.Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Liuku Taklampa Ball Black/Violet - Mater

  Liuku Taklampa Ball Black/Violet - Mater
 • Liuku Taklampa Drop Smoked - Mater

  Liuku Taklampa Drop Smoked - Mater
  Liuku Drop taklampan i rökt munblåst glas har en vacker glöd. Trätoppens varma tillsammans med det rökfärgade glaset ger en elegant taklamoa. Taklampan är designat av den finska designern Maija
 • Firefly Taklampa Black Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater

  Firefly Taklampa Black Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater
  KonceptFirefly Taklampa Black Plated/Partly Sandblasted Glass är en enkel lampa med ett vackert ljus. Den böjda toppen i metall, kontrasterar fint med den cylindriska centrumkärnan av klart glas, l
 • Firefly Taklampa Copper Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater

  Firefly Taklampa Copper Plated/Partly Sandblasted Glass - Mater
  KonceptFirefly Taklampa Copper Plated/Partly Sandblasted Glass är en enkel lampa med ett vackert ljus. Den böjda toppen i metall, kontrasterar fint med den cylindriska centrumkärnan av klart glas,
 • Liuku Taklampa Ball Black/Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Ball Black/Transparent - Mater
 • Liuku Taklampa Drop Black/Violet - Mater

  Liuku Taklampa Drop Black/Violet - Mater
 • Liuku Taklampa Drop Black/Smoked - Mater

  Liuku Taklampa Drop Black/Smoked - Mater
 • Material Vägglampa Natural Oak - New Works

  Material Vägglampa Natural Oak - New Works
 • Material Vägglampa Mixed Cork - New Works

  Material Vägglampa Mixed Cork - New Works
 • Material Vägglampa Dark Grey Concrete - New Works

  Material Vägglampa Dark Grey Concrete - New Works
 • Material Vägglampa White Marble - New Works

  Material Vägglampa White Marble - New Works
 • Material Vägglampa Yellow Steel - New Works

  Material Vägglampa Yellow Steel - New Works
 • Material Vägglampa Stainless Steel - New Works

  Material Vägglampa Stainless Steel - New Works
 • Material Bordslampa White Opal Glass - New Works

  Material Bordslampa White Opal Glass - New Works
 • Material Vägglampa White Opal Glass - New Works

  Material Vägglampa White Opal Glass - New Works
 • Material Bordslampa Stainless Steel - New Works

  Material Bordslampa Stainless Steel - New Works
 • Material Taklampa Stainless Steel - New Works

  Material Taklampa Stainless Steel - New Works
 • Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass - Mater
  DesignMaija Puoskari för Materlt>/a>ConceptTerho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet "Terho", som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form.Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner: En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ?rökt?. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen.Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Liuku Taklampa Drop Black/Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Drop Black/Transparent - Mater
 • Material Vägglampa Natural Cork - New Works

  Material Vägglampa Natural Cork - New Works