Mater lampor

 • Mater - Liuku Base Taklampa Drop Mater

  Mater - Liuku Base Taklampa Drop Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Base pendel Drop är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former. Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Mater - Ray Taklampa Vit Mater

  Mater - Ray Taklampa Vit Mater
  Design PEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Taklampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Mater - Liuku Base Taklampa Ball Mater

  Mater - Liuku Base Taklampa Ball Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Base pendel Ball är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former. Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Mater - Baby Dome Bordslampa Svart Mater

  Mater - Baby Dome Bordslampa Svart Mater
  Design Todd Bracher för Mater Koncept Baby Dome Bordslampa Svart är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Mater - Terho Taklampa Large Mater

  Mater - Terho Taklampa Large Mater
  Design Maija Puoskari för Mater lt>/a>Concept Terho Taklampa Large ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet Terho, som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form. Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner; En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ”rökt”. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen. Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Mater - Ray Taklampa Svart Mater

  Mater - Ray Taklampa Svart Mater
  Design PEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Taklampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Mater - Dome Bordslampa Svart Mater

  Mater - Dome Bordslampa Svart Mater
  Design Todd Bracher för Mater Koncept Dome Bordslampa Svart är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Mater - Ray Bordslampa Vit Mater

  Mater - Ray Bordslampa Vit Mater
  Design PEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Bordslampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne i stålhöljet med magneter så att användaren kan rikta ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och sladden är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Mater - Terho Taklampa Small Mater

  Mater - Terho Taklampa Small Mater
  Design Maija Puoskari för Mater lt>/a>Concept Terho Taklampa Small ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet Terho, som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form. Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner; En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ”rökt”. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen. Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Mater - Ray Bordslampa Svart Mater

  Mater - Ray Bordslampa Svart Mater
  Design PEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Bordslampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne i stålhöljet med magneter så att användaren kan rikta ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och sladden är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Mater - Baby Dome Bordslampa Brass Mater

  Mater - Baby Dome Bordslampa Brass Mater
  Design Todd Bracher för Mater Koncept Baby Dome Bordslampa Brass är en prisvinnande lampa designad av Todd Bracher. Tidlös och ikonisk med sfärisk skärm som skapar en mild glöd. Dome finns i två olika storlekar och i olika färger, den är en minimalistisk och strömlinjeformad bordslampa som är designad för att vara ett gott supplement till inredningen, både i hemmet och för kommersiellt bruk.
 • Ray Taklampa Vit - Mater

  Ray Taklampa Vit - Mater
  Den danska designstudion PEDERJESSEN har designat en vacker lampserie bestående av bordslampa, pendellampa och vägglampa i färgerna svart eller vit. Pendellampan har tydliga referenser till nordisk minimalism både i sitt uttryck och i val av material
 • Ray Vägglampa Vit - Mater

  Ray Vägglampa Vit - Mater
  Nordisk elegans– både i uttryck och val av material. Ett yttre i metall och en lampskärm i snyggt trä med synliga ådror. Lampskärmen i trä sitter fast med hjälp av magneter som gör det möjligt att rikta ljuset som man önskar. Ray vägglampa är perfekt
 • Mater - Terho Taklampa Medium Mater

  Mater - Terho Taklampa Medium Mater
  Design Maija Puoskari för Mater lt>/a>Concept Terho Taklampa Medium ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet Terho, som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form. Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner; En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ”rökt”. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen. Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Ray Taklampa Svart - Mater

  Ray Taklampa Svart - Mater
  Vacker lampserie somär designad av den danska designstudion PEDERJESSEN. Pendellampan Ray har snygga referenser till nordisk minimalism och material. En kombination av ek och stål i en vacker, nyskapande kontrast. Lampskärmen i ek är monterad inne i
 • Ray Bordslampa Vit - Mater

  Ray Bordslampa Vit - Mater
  Trenden med trä har verkligen vunnit mark när det kommer till design av lampor. Bordslampan Ray kombinerar det naturliga med andra tillverkade material. Ett yttre i vitt stål som mjukas upp av en innerskärm i ek. Innerskärmen är monterad med magneter
 • Ray Taklampa Medium Svart - Mater

  Ray Taklampa Medium Svart - Mater
  Den danska designstudion PEDERJESSEN har designat en vacker lampserie bestående av bordslampa, pendellampa och vägglampa i färgerna svart eller vit. Ray Taklampa Medium Svart har tydliga referenser till nordisk minimalism både i sitt uttryck och i va
 • Dome Bordslampa Svart - Mater

  Dome Bordslampa Svart - Mater
  Dome bordlampa drar välförtjänt till sig uppmärksamet när den placeras i ett rum med sina runda och mjuka former. Den prisvinnande bordlampan Dome är designad av Todd Bracher. Låt mörkret falla, tänd Dome, och dröm dig bort i det mjuka ljus som lampa
 • Baby Dome Bordslampa Brass - Mater

  Baby Dome Bordslampa Brass - Mater
  Kasta din kärlek på Baby Dome bordlampan i en varm mässing nyans. Gå all in på detaljer av mässing med Baby Dome. En form och ett material som verkligen passar in i inredningen där man har en förkärlek för kombinationen retro och design. Baby Dome to
 • Mater - Ray Taklampa Medium Vit Mater

  Mater - Ray Taklampa Medium Vit Mater
  Design PederJessen for Mater Koncept Ray Taklampan designad av det danska designstudion PederJessen för märket Mater. I tråd med verksamhetens ambition om att skapa hållbara inredningsprodukter har designstudiet tecknat en karaktäristisk och funktionell lampa i ek och stål. Träskärmen är monterad inuti stålfattningen med hjälp av magneter och ljuskällan kan därför ställas in i det riktning du behöver ljus. Rayär en serie av lampor i svart eller vit från Mater. Taklampan finns i olika storlekar medans det också finns bords- och vägglampor.
 • Liuku Taklampa Drop Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Drop Transparent - Mater
  Liuku taklampa Drop i transparent sätter komplett fokus på den vackra trätopp i FSC certifierat lindträd. Det munblåsta glaset är nästan osynligt på taklampan, men när ljuset tänds upplevs det med en vacker helhet. Glaset omfamnar ljuset och sänder u
 • Baby Dome Bordslampa Svart - Mater

  Baby Dome Bordslampa Svart - Mater
  Ge all din kärlek till Baby Dome bordlampan. Bordlampan avger en mild glöd som omfattar lampfoten, och sätter sig själv i en vacker silhuett. Baby Dome är en prisvinnande bordlampa, som är designad av Todd Bracher. Med sin härliga form, och tidslösa
 • Terho Taklampa Medium - Mater

  Terho Taklampa Medium - Mater
  Kännetecknet för den finska designern Maija Puoskari är användandet av naturens element, där designen är sann mot naturens krafter. Terho pendeln är inspirerad av det lilla ekollonet, därav namnet, Terho betyder ekollon på finska. Det vackra träslage
 • Ray Bordslampa Svart - Mater

  Ray Bordslampa Svart - Mater
  Bordslampan Rayär i enighet med lampserien Ray som är designad av den danska designstudion PEDERJESSEN. Ray drar tydligt åt det nordiska minimalistiska och designerna har valt material som ger bordslampan lite ”edge” och ett spännande uttryck. Ett yt
 • Terho Taklampa Small - Mater

  Terho Taklampa Small - Mater
  Skandinavisk skönhet i ett lätt och elegant uttryck. Den finska designern Maija Puoskari är väldigt tydlig med sin design, detaljerna från naturens egna element. Terho pendeln är inspirerad från det lilla ekollonet. Liksom ekollonet består lampan av
 • Ray Taklampa Medium Vit - Mater

  Ray Taklampa Medium Vit - Mater
  Den danska designstudion PEDERJESSEN har designat en vacker lampserie bestående av bordslampa, pendellampa och vägglampa i färgerna svart eller vit. Ray Taklampa Medium Vit har tydliga referenser till nordisk minimalism både i sitt uttryck och i val
 • Terho Taklampa Large - Mater

  Terho Taklampa Large - Mater
  Terho betyder ekollon på finska och med en tydlig inspiration därifrån har Maija Puoskari använt sig av naturens element och fört in det i inredningen. Lampans topp är gjord av träslaget al och som komplement till det har hon valt en klassisk opalgla
 • Liuku Base Taklampa Drop - Mater

  Liuku Base Taklampa Drop - Mater
  Koncept Man kan vara helt i tvivel om detär en taklampa eller bara en dekorativ suspension. Liuku Base Taklampa Drop är en liten taklampa i vackert al, och som namnet antyder är formen en droppe. Taklampan har en nästan osynlig ljuskälla, som ger ett
 • Mater - Ray Taklampa Medium Svart Mater

  Mater - Ray Taklampa Medium Svart Mater
  Design PederJessen for Mater Koncept Ray Taklampan designad av det danska designstudion PederJessen för märket Mater. I tråd med verksamhetens ambition om att skapa hållbara inredningsprodukter har designstudiet tecknat en karaktäristisk och funktionell lampa i ek och stål. Träskärmen är monterad inuti stålfattningen med hjälp av magneter och ljuskällan kan därför ställas in i det riktning du behöver ljus. Rayär en serie av lampor i svart eller vit från Mater. Taklampan finns i olika storlekar medans det också finns bords- och vägglampor.
 • Mater Terho pendel smoke, small, svart

  Mater Terho pendel smoke, small, svart
 • Ray Vägglampa Svart - Mater

  Ray Vägglampa Svart - Mater
  Ett spännande val av material som andas nordisk elegans. Ett skarpt yttre i svart metall och en innerlampskärm i vacker ek med synliga ådror. Den fina träskärmen sitter fast med magneter, vilket ger möjlighet att rikta ljuset dit man vill. Lampserien
 • Mater - Liuku Base Taklampa Drop Black Mater

  Mater - Liuku Base Taklampa Drop Black Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Base Taklampa Drop Black är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former. Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Mater Baby Dome Bordslampa Mässing

  Mater Baby Dome Bordslampa Mässing
  Design: Todd Bracher för Mater Koncept: Den enkla och eleganta bordslampan Baby Dome är ett stilfullt sätt att tillföra en mjuk glöd till alla rum. Baby Dome är den mindre versionen av den prisbelönta bordslampan Dome. Den rundade metallskärmen och den robusta basen ger denna lampa ett minimalistiskt uttryck och dess mjuka sfäriska lampskärm kastar ljus i alla riktningar för att skapa en suggestiv effekt. På grund av storleken på den minimalistiska lampan passar den perfekt på bokhyllan, fönsterbrädan eller ett mindre soffbord. Den finns i ett urval av material och två storlekar, vilket utan tvekan kompletterar alla slags rum.
 • Mater - Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass Mater

  Mater - Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass Mater
  Design Maija Puoskari för Mater lt>/a>Concept Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet Terho, som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form. Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner; En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ”rökt”. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen. Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Mater - Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass Mater

  Mater - Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass Mater
  Design Maija Puoskari för Mater lt>/a>Concept Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet Terho, som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form. Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner; En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ”rökt”. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen. Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Mater - Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass Mater

  Mater - Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass Mater
  Design Maija Puoskari för Mater lt>/a>Concept Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass ritades av den finländske designern Maija Puoskari. Hennes design kännetecknas av rena och enkla former, kombinerat med funktionalitet. Hon finner ofta inspiration i den finländska naturen, vilket är fallet med Terho-taklamporna. Lampan har fått namnet Terho, som är det finska ordet för ekollon och inspirationen till taklampans form. Lampans ovandel är tillverkad av FSC-certifierat trä, med en glaskupol som är munblåst i Tjeckien. Välj mellan två olika versioner; En topp av linfröträ, kombinerat med en skärm i opal-glas eller en version där toppen är svart och glaset är ”rökt”. Båda färgkombinationerna har en charm och lätthet som lätt passar in i den moderna inredningen. Se hela Terho-serien här, där du också hittar lampan i tre olika storlekar.
 • Mater - Liuku Base Taklampa Ball Black Mater

  Mater - Liuku Base Taklampa Ball Black Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Base Taklampa Ball Black är designad av den finska designern Maija Puoskari och är utformad i FSC certifierat alträd i två olika former. Utöver det så finns glasskärmen i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett som kan sättas utanpå Liuku basen för att skapa en unik pendel till just din inredning.
 • Liuku Base Taklampa Drop Black - Mater

  Liuku Base Taklampa Drop Black - Mater
  Koncept Man kan vara helt i tvivel om detär en taklampa eller bara en dekorativ suspension. Liuku Base Taklampa Drop är en liten taklampa i vackert al, och som namnet antyder är formen en droppe. Taklampan har en nästan osynlig ljuskälla, som ger ett
 • Mater - Ray Golvlampa White Mater

  Mater - Ray Golvlampa White Mater
  Design PEDERJESSEN design studio för Mater Koncept Ray Floor Lamp White är en del av en fantastisk serie lampor där de två materialen; metall och trä, kombineras i en vacker och innovativ kontrast. Ray-kollektionen hänvisar till den nordiska estetiken, med minimalism och enkel design. Ljuskällan är placerad inuti metallskalet, medan en sfärisk lampskärm i trä placeras inuti med hjälp av magnetism. På så sätt kan träkulan roteras och du har möjlighet att justera ljuset i den riktning du behöver. Välj mellan bordslampa, vägglampa, golvlampa och taklampa, som finns i svart eller vitt, med en textilkabel i matchande färg. Se hela Ray-sortimentet här.
 • Mater - Ray Golvlampa Black Mater

  Mater - Ray Golvlampa Black Mater
  Design PEDERJESSEN design studio för Mater Koncept Ray Floor Lamp Black är en del av en fantastisk serie lampor där de två materialen; metall och trä, kombineras i en vacker och innovativ kontrast. Ray-kollektionen hänvisar till den nordiska estetiken, med minimalism och enkel design. Ljuskällan är placerad inuti metallskalet, medan en sfärisk lampskärm i trä placeras inuti med hjälp av magnetism. På så sätt kan träkulan roteras och du har möjlighet att justera ljuset i den riktning du behöver. Välj mellan bordslampa, vägglampa, golvlampa och taklampa, som finns i svart eller vitt, med en textilkabel i matchande färg. Se hela Ray-sortimentet här.
 • Ray Golvlampa Black - Mater

  Ray Golvlampa Black - Mater
  Koncept Ray Gulvlampe Blackär en fröjd för ögat, med det minimalistiska formspråket, kombinerat med trä, som verkligen har vunnit mark när det gäller design av belysning. De två materialen ger en fin kontrast och förbinder den naturliga produkten med
 • Ray Golvlampa White - Mater

  Ray Golvlampa White - Mater
  Koncept Ray Gulvlampe Whiteär en fröjd för ögat, med det minimalistiska formspråket, kombinerat med trä, som verkligen har vunnit mark när det gäller design av belysning. De två materialen ger en fin kontrast och förbinder den naturliga produkten med
 • Mater Dome bordslampa black, liten

  Mater Dome bordslampa black, liten
 • Mater Terho pendel smoke, large, svart

  Mater Terho pendel smoke, large, svart
 • Mater Terho pendel opal, small

  Mater Terho pendel opal, small
 • Mater Ray pendel white, small- ekdetalj på skärm

  Mater Ray pendel white, small- ekdetalj på skärm
 • Mater Ray pendel black, medium- ekdetalj på skärm

  Mater Ray pendel black, medium- ekdetalj på skärm
 • Mater Terho pendel smoke, medium, svart

  Mater Terho pendel smoke, medium, svart
 • Mater Ray golvlampa white, ekdetalj på skärm

  Mater Ray golvlampa white, ekdetalj på skärm
 • Mater Ray vägglampa white, ekdetalj på skärm

  Mater Ray vägglampa white, ekdetalj på skärm
 • Mater Ray bordslampa black, ekdetalj på skärm

  Mater Ray bordslampa black, ekdetalj på skärm
 • Mater Ray vägglampa black, ekdetalj på skärm

  Mater Ray vägglampa black, ekdetalj på skärm
 • Mater Ray pendel black, small- ekdetalj på skärm

  Mater Ray pendel black, small- ekdetalj på skärm
 • Mater Dome bordslampa black

  Mater Dome bordslampa black
 • Mater Terho pendel opal, medium

  Mater Terho pendel opal, medium
 • Mater Ray golvlampa black, ekdetalj på skärm

  Mater Ray golvlampa black, ekdetalj på skärm
 • Mater Ray pendel white, medium- ekdetalj på skärm

  Mater Ray pendel white, medium- ekdetalj på skärm
 • Mater Ray bordslampa white, ekdetalj på skärm

  Mater Ray bordslampa white, ekdetalj på skärm
 • Mater Terho pendel opal, large

  Mater Terho pendel opal, large
 • Mater - Liuku Taklampa Ball Transparent Mater

  Mater - Liuku Taklampa Ball Transparent Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Ball Transparent är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Mater - Liuku Taklampa Drop Transparent Mater

  Mater - Liuku Taklampa Drop Transparent Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Drop Transparent är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Mater - Liuku Taklampa Ball Black/Smoked Mater

  Mater - Liuku Taklampa Ball Black/Smoked Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Ball Black/Smoked är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Mater - Liuku Taklampa Ball Black/Transparent Mater

  Mater - Liuku Taklampa Ball Black/Transparent Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Ball Black/Transparent är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Mater - Liuku Taklampa Drop Black/Transparent Mater

  Mater - Liuku Taklampa Drop Black/Transparent Mater
  Design Maija Puoskari för Mater Koncept Liuku Taklampa Drop Black/Transparent är en modern pendel som är designad av Maija Puoskari. Liuki består av en mun blåst glasskärm som ligger över en FSC certifierad bas av alträd i två olika former. Liuki finns i klarglas eller i två fina rökiga toner och en gradient violett.
 • Mater Terho Pendel Svartbetsad / Rökt Glas 30,5 Cm - Taklampor Lindträ Svartlaserad - 02313

  Mater Terho Pendel Svartbetsad / Rökt Glas 30,5 Cm - Taklampor Lindträ Svartlaserad - 02313
  FSC-certifierad Terho pendel från Mater. Den har en unik design i lindträ och munblåst glas med en ekollonform. CE-märkt. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgiven av Maija Puoskari. Bra att veta om Terho pendel - Unik design.- Ekollonform.- Tillverkad av lindträ och munblåst glas.- E27- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Pendeln kommer i olika storlekar.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Svartlaserad Taklampor i Lindträ från Mater med stor omsorg.
 • Mater Terho Pendel Mattlackad / Opalglas 24 Cm - Taklampor Lindträ Vit - 02302

  Mater Terho Pendel Mattlackad / Opalglas 24 Cm - Taklampor Lindträ Vit - 02302
  FSC-certifierad Terho pendel från Mater. Den har en unik design i lindträ och munblåst opalglas med en ekollonform. CE-märkt. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Formgiven av Maija Puoskari. Bra att veta om Terho pendel - Unik design.- Ekollonform.- Tillverkad av lindträ och munblåst opalglas.- E27- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Pendeln kommer i olika storlekar.- IP-klassificering: IP20.- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Vit Taklampor i Lindträ från Mater med stor omsorg.
 • Liuku Taklampa Ball Black/Smoked - Mater

  Liuku Taklampa Ball Black/Smoked - Mater
  Maija Puoskari har designat en taklampsserie, som utstrålar nordisk elegans. Munblåst glas hängande fritt på en bas av lindträd och med en ljuskälla som nästan är osynlig. Lampserien Liuku, består av tre färger: Violet, rökt och klart glas. Gå på upp
 • Liuku Taklampa Ball Black/Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Ball Black/Transparent - Mater
  Maija Puoskari har designat en taklampsserie, som utstrålar nordisk elegans. Munblåst glas hängande fritt på en bas av lindträd och med en ljuskälla som nästan är osynlig. Lampserien Liuku, består av tre färger: Violet, rökt och klart glas. Gå på upp
 • Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass - Mater
  Terho Taklampa Large Black/Smoked Transparent Glass - Mater, Svart, Glas
 • Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass - Mater
  Terho Taklampa Small Black/Smoked Transparent Glass - Mater, Svart, Glas
 • Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater

  Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater
  Terho Taklampa Medium Black/Smoked Transparent Glass - Mater, Svart, Glas
 • Liuku Taklampa Drop Black/Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Drop Black/Transparent - Mater
  Liuku Taklampa Drop Black/Transparent i rökt munblåst glas har en vacker glöd. Trätoppens varma tillsammans med det rökfärgade glaset ger en elegant taklamoa. Taklampan är designat av den finska designern Maija Puoskari. Helt traditionell men med en
 • Liuku Taklampa Ball Transparent - Mater

  Liuku Taklampa Ball Transparent - Mater
  Glas och trä i en vacker kombination. Munblåst klart glas, hängande fritt på en bas av lindträd. Maija Puoskari, finska designern, har skapat en lampa med klassisk och nordisk touch. Ljuskällan är nästan helt osynlig, och det långa klara glaset leder
 • Mater Terho M pendellampa svart/rök Ø 24cm

  Mater Terho M pendellampa svart/rök Ø 24cm
  Svart design hängande lampa Terho med rökgrått transparent glas Terho hängande lampa är en vacker syn även när den är avstängd. Dess utseende ger associationer till ekens frukt. Ekollonet (finska för "ekollon") tjänade alltså Maija Puoskari, som skapat denna ovanliga ljuskälla, som modell för sin design. Den finska designern, som har sin studio i Kallio i Helsingfors, är en naturälskare och gillar att plocka svamp och fiska på fritiden. Terho kan användas i bostads- och gastronomiutrymmen som allmän- eller bordsbelysning och förtrollar med sin skandinaviska minimalistiska estetik och sitt mjuka, mysiga ljus. Terho hängande lampa tillverkas av det danska företaget Mater, som har specialiserat sig på högkvalitativ produktion av möbler och lampor. Mater förverkligar alltid verk av både unga och etablerade designers med hänsyn till hållbarhet och etik, vilket återspeglas i valet av traditionella hantverkstekniker och hållbara material.
 • Mater Ray S pendellampa Ø 11,9 cm, vit

  Mater Ray S pendellampa Ø 11,9 cm, vit
  Designpendellampa Ray - sfärisk skärm med justerbart element av ek Med innovativa detaljer, tidlös design och en naturlig känsla drar Ray pendellampan genast till sig uppmärksamhet: I en lackerad halvklotformig stålskärm som är öppen i botten är ett element av ek trä fäst med magneter. Den kan vridas så att den runda ljusöppningen kan riktas mot önskat område. Den skandinaviska minimalistiska designen kommer från den danska designduon Pederjessen, som har funnits som en egen studio sedan 2015. Grundarna Søren Pedersen och Lasse Jessen har båda studerat industridesign vid Södra Danmarks universitet och ägnar sig åt att designa möbler och armaturer. De tillämpar en holistisk strategi för produktutveckling och är alltid på jakt efter ny teknik och nya material. Målet är att utveckla funktionella och tidlöst estetiska produkter som kombinerar traditionella och moderna element. Pendellampan Ray är handgjord av företaget Mater, som sedan starten 2006 har väckt uppmärksamhet inom möbel- och belysningssektorn med exklusivt designade produkter som tillverkas med hållbara material och traditionella hantverkstekniker. - Belönad med det tyska designpriset 2018
 • Mater Ray S pendellampa Ø 11,9 cm, svart

  Mater Ray S pendellampa Ø 11,9 cm, svart
  Designpendellampa Ray - sfärisk skärm med justerbart element av ek Med innovativa detaljer, tidlös design och en naturlig känsla drar Ray pendellampan genast till sig uppmärksamhet: I en lackerad halvklotformig stålskärm som är öppen i botten är ett element av ek trä fäst med magneter. Den kan vridas så att den runda ljusöppningen kan riktas mot önskat område. Den skandinaviska minimalistiska designen kommer från den danska designduon Pederjessen, som har funnits som en egen studio sedan 2015. Grundarna Søren Pedersen och Lasse Jessen har båda studerat industridesign vid Södra Danmarks universitet och ägnar sig åt att designa möbler och armaturer. De tillämpar en holistisk strategi för produktutveckling och är alltid på jakt efter ny teknik och nya material. Målet är att utveckla funktionella och tidlöst estetiska produkter som kombinerar traditionella och moderna element. Pendellampan Ray är handgjord av företaget Mater, som sedan starten 2006 har väckt uppmärksamhet inom möbel- och belysningssektorn med exklusivt designade produkter som tillverkas med hållbara material och traditionella hantverkstekniker. - Belönad med det tyska designpriset 2018
 • Liuku Base Taklampa Ball - Mater

  Liuku Base Taklampa Ball - Mater
  Koncept Tycker du om att ta med dig naturen in i ditt hem, så är Liuku Base Taklampa Ball helt perfekt till inredningen. Vackert format i träet i en klassisk rund form. Taklampans ljuskälla är nästan osynlig, därför är lampan också väldigt dekorativ
 • Liuku Base Taklampa Ball Black - Mater

  Liuku Base Taklampa Ball Black - Mater
  Koncept Tycker du om att ta med dig naturen in i ditt hem, så är Liuku Base Taklampa Ball helt perfekt till inredningen. Vackert format i träet i en klassisk rund form. Taklampans ljuskälla är nästan osynlig, därför är lampan också väldigt dekorativ
 • Mater Liuku Ball pendel smoked glass, svartlackad lind

  Mater Liuku Ball pendel smoked glass, svartlackad lind
 • Mater Firefly pendel black, glas/sandblästrad glasskärm

  Mater Firefly pendel black, glas/sandblästrad glasskärm
 • Mater Liuku Ball pendel transparent, mattlackad lind

  Mater Liuku Ball pendel transparent, mattlackad lind
 • Mater Liuku Ball pendel transparent, svartlackad lind

  Mater Liuku Ball pendel transparent, svartlackad lind
 • Mater Liuku Drop pendel transparent, mattlackad lind

  Mater Liuku Drop pendel transparent, mattlackad lind
 • Mater Liuku Drop pendel transparent, svartlackad lind

  Mater Liuku Drop pendel transparent, svartlackad lind
 • Mater Liuku Ball pendel smoked glass, mattlackad lind

  Mater Liuku Ball pendel smoked glass, mattlackad lind
 • Mater Liuku Drop pendel smoked glass, mattlackad lind

  Mater Liuku Drop pendel smoked glass, mattlackad lind
 • Mater Liuku Drop pendel smoked glass, svartlackad lind

  Mater Liuku Drop pendel smoked glass, svartlackad lind
 • Mater - Ray Vägglampa Vit Mater

  Mater - Ray Vägglampa Vit Mater
  Design PEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Vägglampa Vit är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Mater - Ray Vägglampa Svart Mater

  Mater - Ray Vägglampa Svart Mater
  Design PEDERJESSEN för Mater Koncept Ray Vägglampa Svart är en fantastisk ny belysningsserie som kombinerar ekträ och stål i en vacker och nyskapande kontrast. Lamporna är designade av den danska designstudion PEDERJESSEN och kollektionen har en stark estetisk referens till nordisk minimalism och material. Träskärmen är monterad inne stålhöljet med magneter så att användaren kan placera ljusstrålen i alla riktningar. Rays yttre skal är konstruerat i stål med en invändig skärm av trä och ledningen är i textil. Ray finns som bordslampa, vägglampa och pendel, den fås i färgerna svart och vit.
 • Mater Baby Dome Bordslampa Aluminium

  Mater Baby Dome Bordslampa Aluminium
  Design: Todd Bracher för Mater Koncept: Den enkla och eleganta bordslampan Baby Dome är ett stilfullt sätt att tillföra en mjuk glöd till alla rum. Baby Dome är den mindre versionen av den prisbelönta bordslampan Dome. Den rundade metallskärmen och den robusta basen ger denna lampa ett minimalistiskt uttryck och dess mjuka sfäriska lampskärm kastar ljus i alla riktningar för att skapa en suggestiv effekt. På grund av storleken på den minimalistiska lampan passar den perfekt på bokhyllan, fönsterbrädan eller ett mindre soffbord. Den finns i ett urval av material och två storlekar, vilket utan tvekan kompletterar alla slags rum.
 • Mater Baby Dome Bordslampa Svart

  Mater Baby Dome Bordslampa Svart
  Design: Todd Bracher för Mater Koncept: Den enkla och eleganta bordslampan Baby Dome är ett stilfullt sätt att tillföra en mjuk glöd till alla rum. Baby Dome är den mindre versionen av den prisbelönta bordslampan Dome. Den rundade metallskärmen och den robusta basen ger denna lampa ett minimalistiskt uttryck och dess mjuka sfäriska lampskärm kastar ljus i alla riktningar för att skapa en suggestiv effekt. På grund av storleken på den minimalistiska lampan passar den perfekt på bokhyllan, fönsterbrädan eller ett mindre soffbord. Den finns i ett urval av material och två storlekar, vilket utan tvekan kompletterar alla slags rum.
 • Mater Dome Bordslampa Svart Ø40

  Mater Dome Bordslampa Svart Ø40
  Design: Todd Bracher för Mater Koncept: Den enkla och eleganta bordslampa Dome är ett stilfullt sätt att tillföra en mjuk glöd till alla rum. Den rundade metallskärmen och den robusta basen ger denna lampa ett minimalistiskt uttryck, och dess mjuka sfäriska lampskärm kastar ljus i alla riktningar för att skapa en suggestiv effekt. Den minimalistiska bordslampan är den perfekta följeslagaren till byrån i vardagsrummet eller soffbordet i myshörnan. Lampan finns i ett urval av material och två storlekar, vilket utan tvekan kompletterar alla slags rum.
 • Mater Liuku Taklampa Ball Lindenwood/Smoky

  Mater Liuku Taklampa Ball Lindenwood/Smoky
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Ball Svart Lindenwood/Smoked

  Mater Liuku Taklampa Ball Svart Lindenwood/Smoked
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Drop Lindenwood/Smoky

  Mater Liuku Taklampa Drop Lindenwood/Smoky
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Drop Svart Lindenwood/Smoked

  Mater Liuku Taklampa Drop Svart Lindenwood/Smoked
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Ball Linden Trä/ Transparent

  Mater Liuku Taklampa Ball Linden Trä/ Transparent
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Ball Svart Lindenwood/ Transparent

  Mater Liuku Taklampa Ball Svart Lindenwood/ Transparent
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Drop Lindenwood/ Transparent

  Mater Liuku Taklampa Drop Lindenwood/ Transparent
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.
 • Mater Liuku Taklampa Drop Svart Lindenwood/ Transparent

  Mater Liuku Taklampa Drop Svart Lindenwood/ Transparent
  Design: Maija Puoskari för Mater Koncept: Liuku-taklampan har en fantastisk färgad munblåst glasskärm som sitter över en FSC®-certifierad kropp av lindträ. De två materialen står i vacker kontrast och tillför ett överraskande element till omgivningen. Den organiska formen och mjuka färgerna ger en känsla av lätthet och elegans. Ett vackert val för alla interiörer från bostäder till kommersiella - lampan kan användas som ett enda statement eller som en serie taklampor i olika längder och toner, vilket ger skulpturala element till alla dekorationer.