Norrsken design kristallkronor

Ta en titt på alla fina kristallkronor från Norrsken Design. Här ser du Empire Classic med 5 till 10 armar eller Lang med sin ståtliga höjd på 113 cm. Du kan välja på utförande i krom, silver eller mässing/guld. Som ljuskälla rekommenderas E14 klot- eller päronlampor.

Populärt inom Norrsken design kristallkronor

 • Lang kristallkrona (Antikmässing)

  Lang kristallkrona (Antikmässing)
  Kristallkronan Lang är vacker och elegant. Med sina 113cm i höjd så är det verkligen en ståtlig kristallkrona som sprider ljus och elegans omkring sig. Passar lika bra i privat som offentliig miljö. Den har en stomme i antikmässing och är prydd med massor vackra och runda prismor.Ljuskällor ingår ej.
 • Empire classic 5-arm (Mässing/guld)

  Empire classic 5-arm (Mässing/guld)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 5st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i mässingfärgad metall.Ljuskällor ingår ej.
 • Empire classic 10-armar XL (Mässing/guld)

  Empire classic 10-armar XL (Mässing/guld)
  Empire classic är verkligen en fröjd för ögat! Den är både vacker, exklusiv och otroligt lyxig och lyser upp allas tillvaro med all sin glans och lyx. Den har totalt 14st lampor som sprider ett fantastiskt vackert ljus genom kristallprismorna. Kristallkronan är tillverkad i metall med en yta i borstad mässing. Den har flera högkvalitativa kristallprismor (K9) i olika storlekar och har även plats för stearinljus.Kristallkronan kommer färdigmonterad.Kabellängd: 120cm.Ljuskällor ingår ej.
 • Empire classic 10-armar XL (Krom)

  Empire classic 10-armar XL (Krom)
  Empire classic är verkligen en fröjd för ögat! Den är både vacker, exklusiv och otroligt lyxig och lyser upp allas tillvaro med all sin glans och lyx. Den har totalt 14st lampor som sprider ett fantastiskt vackert ljus genom kristallprismorna. Kristallkronan är tillverkad i metall med en förkromad yta. Den har flera högkvalitativa kristallprismor (K9) i olika storlekar och har även plats för stearinljus.Kristallkronan kommer färdigmonterad.Kabellängd: 120cm.Ljuskällor ingår ej.

Fler tips på Norrsken design kristallkronor

 • Norrsken Design Kate Taklampa 48Cm Krom Kristall K9

  Norrsken Design Kate Taklampa 48Cm Krom Kristall K9
  Kate taklampa/kristallkrona från Norrsken Design Material: Metall/Kristall K9 Mått: Ø 48cm - H 48cm - kedja 120 cm med takkopp Ljuskälla: 4xMax 240V 40W E14, ingår inte Krokupphäng, takkontakt ingår&hellip:
 • Empire classic 6-arm (Mässing/guld)

  Empire classic 6-arm (Mässing/guld)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 6st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i mässingfärgad metall.Ljuskällor ingår ej. 
 • Morsamt kristallkrona liten (Silver)

  Morsamt kristallkrona liten (Silver)
  Morsamt är en liten men otroligt vacker kristallkrona, med en stomme i antiksilver och prydd med en massor dekorativa, runda prismor. Härligt, vackert mönster på ramen och en väldigt fin ljusspridning.Ljuskällor ingår ej.
 • Empire classic 8-arm (Antikmässing)

  Empire classic 8-arm (Antikmässing)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 8st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i antikmässing.Ljuskällor ingår ej. 
 • Norrsken Design Kate Taklampa 48Cm Guld Kristall K9

  Norrsken Design Kate Taklampa 48Cm Guld Kristall K9
  Kate taklampa/kristallkrona från Norrsken Design Material: Metall/Kristall K9 Mått: Ø 48cm - H 48cm - kedja 120 cm med takkopp Ljuskälla: 4xMax 240V 40W E14, ingår inte Krokupphäng, takkontakt ingår&hellip:
 • Norrsken Design Kate Taklampa 34Cm Guld Kristall K9

  Norrsken Design Kate Taklampa 34Cm Guld Kristall K9
  Kate taklampa/kristallkrona från Norrsken Design Material: Metall/Kristall K9 Mått: Ø 34cm - H 30cm - Totalhöjd c:a 150cm Ljuskälla: 3xMax 240V 40W E14, ingår inte Krokupphäng
 • Empire classic 5-arm (Krom)

  Empire classic 5-arm (Krom)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 5st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i kromad metall.Ljuskällor ingår ej.
 • Empire classic 5-arm (Antikmässing)

  Empire classic 5-arm (Antikmässing)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 5st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i antikmässing.Ljuskällor ingår ej.
 • Kate guld kristallkrona (Mässing/guld)

  Kate guld kristallkrona (Mässing/guld)
  Den otroligt vackra kristallkronan Kate, med en stomme i guldfärgad metall och prydd med en massor dekorativa kristaller i olika storlekar. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Otroligt elegant och vacker taklampa.Ljuskällor ingår ej.
 • Norrsken Design Kate Taklampa 34Cm Krom Kristall K9

  Norrsken Design Kate Taklampa 34Cm Krom Kristall K9
  Kate taklampa/kristallkrona från Norrsken Design Material: Metall/Kristall K9 Mått: Ø 34cm - H 30cm - Totalhöjd c:a 150cm Ljuskälla: 3xMax 240V 40W E14, ingår inte Krokupphäng
 • Empire classic 6-arm (Krom)

  Empire classic 6-arm (Krom)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 6st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i kromad metall.Ljuskällor ingår ej.
 • Kate krom kristallkrona (Krom)

  Kate krom kristallkrona (Krom)
  Den otroligt vackra kristallkronan Kate, med en stomme i krom och prydd med en massor dekorativa kristaller i olika storlekar. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Otroligt elegant och vacker taklampa.Ljuskällor ingår ej.
 • Morsamt kristallkrona stor (Mässing/guld)

  Morsamt kristallkrona stor (Mässing/guld)
  Morsamt är en otroligt vacker kristallkrona, med en stomme i borstad mässing och prydd med en massor dekorativa, runda prismor. Härligt, vackert mönster på ramen och en väldigt fin ljusspridning. Finns även i en mindre variant.Ljuskällor ingår ej.
 • Kate mässing kristallkrona (Mässing/guld)

  Kate mässing kristallkrona (Mässing/guld)
  Den otroligt vackra kristallkronan Kate, med en stomme i borstad mässing och prydd med en massor dekorativa kristaller i olika storlekar. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Otroligt elegant och vacker taklampa.Ljuskällor ingår ej.
 • Morsamt kristallkrona stor (Silver)

  Morsamt kristallkrona stor (Silver)
  Morsamt är en otroligt vacker kristallkrona, med en stomme i antiksilver och prydd med en massor dekorativa, runda prismor. Härligt, vackert mönster på ramen och en väldigt fin ljusspridning. Finns även i en mindre variant.Ljuskällor ingår ej.
 • Norrsken Design Charlotte Kristallkrona Medium Antik 6-Armad

  Norrsken Design Charlotte Kristallkrona Medium Antik 6-Armad
  Charlotte 6-armad Kristallkrona från Norrsken Design Material: Metall/Kristall K9 Mått: Ø 47cm - H 61cm - Sladdlängd 120cm Ljuskälla: 3x Max 240V 40W E14, ingår inte Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E&hellip:
 • Empire classic 8-arm (Mässing/guld)

  Empire classic 8-arm (Mässing/guld)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 8st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i mässingfärgad metall.Ljuskällor ingår ej 
 • Empire Classic 6 kristallkrona (Antikmässing)

  Empire Classic 6 kristallkrona (Antikmässing)
  Den klassiska och otroligt vackra kristallkronan Empire, med 6st armar och prydd med massor dekorativa prismor. Sprider elegans och stil i ditt hem. Detaljerna på kristallkronan är i antikmässing.Ljuskällor ingår ej.