Lampkultur » Taklampor

Märken på taklampor:

Hallbergs taklampor

 • Zuma taklampa spider (Förkromad/blank)

  En elegant och modern serie som kommer i både taklampa och skrivbordslampa. Finns i färgerna vit, svart och krom. Ger ett väldigt bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandinavia (Grå)

  Scandinavia taklampa är målad och behandlad för att se gammal ut, rost och slitage ger lampan dess unika utseende. Den knutna repet som också är upphänget till lampa ger den sista avgörande touchen! Verkligen en härlig och trivsam taklampa!  Sladdlängd 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Sofiero skomakarlampa (Svart)

  Vackra skomakarlampan Sofiero har en svart skärm med stilrena detaljer i mässing. Sofiero är en lampa som aldrig går ur tiden och är lätt att placera ut i ditt hem - passar helt enkelt in i de flesta interiörer. Levereras med en tvinnad brun textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
 • Rivoli taklampa (Svart)

  Rivoli är en snygg och rustik taklampa som sprider ett industriellt intryck över rummet. Finns i färgerna svart/mässing, stål och offwhite/mässing. Den kan med fördel hänga ensam, men det blir även otroligt snyggt när lampan placeras fler i en rad över t.ex. bardisken eller köksön. Ljuskälla ingår ej.
 • Svedala (Förkromad/blank)

  Svedala taklampa i klassisk stil som funkar bra både som takbelysning och mer riktad belysning till t.ex. bord. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Oden takpendel (Silver)

  Oden är en handgjord, rustik taklampa med naturligt slitna och hårda detaljer. Lampan är i antiksilver och ger rummet en industriell känsla. Placera över köksbordet eller köksön och låt dess stil att höja rummet till en ny nivå. Ljuskälla ingår ej. OBS: lampan är utgående och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Marieborg (Beige/brun)

  Taklampan Marieborg är skapad i en industriell design och finns i två härliga färger. Lampan är målad och behandlad för att se gammal ut, rost och slitage ger lampan dess unika utseende. En riktig pärla med andra ord som garanterat kommer få komplimanger. Ljuskällor ingår ej.
 • Dome (Svart)

  Dome är en kraftfull och tung taklampa som är tillverkad i en äldre och rustik stil. Den är naturligt sliten och grov i materialet och kan verkligen lyfta rummet till nya höder. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Svedala taklampa koppar (Koppar)

  Svedala taklampa i klassisk stil som funkar bra både som takbelysning och mer riktad belysning till t.ex. bord. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Chrystal plafond (Förkromad/blank)

  En elegant och stilfull kristallplafond som ger rummet en lyxig känsla. Den har en skärm som är sammansatt av flera dekorativa prismor som ger hela rummet ett litet lyft. När den är tänd så sprids ljuset genom prismorna och skapar en hemtrevlig och inbjudande känsla. Ljuskälla ingår ej.
 • Colby taklampa (Silver)

  En snygg och rustik taklampa som ger ett industriellt intryck. Finns i två olika storlekar. Sladdlängd: ca 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Colby taklampa stor (Silver)

  En snygg och rustik taklampa som ger ett industriellt intryck. Finns i två olika storlekar. Sladdlängd: ca 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Castor taklampa 41cm (Koppar)

  Taklampa i svartlackad metall med detalj i mörkoxiderad koppar. Även insidan av lampan är kopparfärgad. Ljuskälla ingår ej.
 • Zuma Hexa plafond (Vit)

  Naken plafond med sex stycken armar där du väljer själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i lampan. Välj en glob med varmare ljus om du är ute mer dekorationsbelysning och välj lampor med vitare ljus för allmänbelysning. Ljuskällor ingår ej.