Lampor från Hallbergs

 • Lodge singel (Svart)

  Lodge singel (Svart)
  En tuff och modern dekorationslampa i trä. Passar de flesta inredningsstilar och går att variera i stilen med olika glödlampor. Finns även i en bredare variant. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandinavia (Grå)

  Scandinavia (Grå)
  Scandinavia taklampa är målad och behandlad för att se gammal ut, rost och slitage ger lampan dess unika utseende. Den knutna repet som också är upphänget till lampa ger den sista avgörande touchen! Verkligen en härlig och trivsam taklampa!  Sladdlängd 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Magnum lampfot (Marmor)

  Magnum lampfot (Marmor)
  Snygga och rustika lampfötter som finns i fyra olika färger: marmor, gjutjärn, betong och svart. Ger ett industriellt intryck och kan varieras i stil med hjälp av olika dekorationsglödlampor. Ljuskälla ingår ej.
 • Zuma bordlampa (Svart)

  Zuma bordlampa (Svart)
  En elegant och modern serie som kommer i både taklampa och skrivbordslampa. Ger ett optimalt ljus till läsning. Finns i färgerna vit, svart och krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Moon bordlampa (Oxid)

  Moon bordlampa (Oxid)
  Dekorativ och läcker bordlampa i oxid med en svart fot. Välj en rund globlampa som ljuskälla för rätt estetiskt intryck. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Disc-o pendel (Silver)

  Disc-o pendel (Silver)
  Den otroligt snygga pendeln Disc-o, tillverkad i metall med yta i antiksilver och en svart textilkabel. Passar lika bra hängande en och en som fler tillsammans i grupp. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Agent lampfot (Marmor)

  Agent lampfot (Marmor)
  Snygga och rustika lampfötter som finns i fyra olika färger: marmor, gjutjärn, betong och svart. Ger ett industriellt intryck och kan varieras i stil med hjälp av olika dekorationsglödlampor. Ljuskälla ingår ej.
 • Rivoli taklampa (Borstat stål)

  Rivoli taklampa (Borstat stål)
  Rivoli är en snygg och rustik taklampa som sprider ett industriellt intryck över rummet. Finns i färgerna svart/mässing, stål och offwhite/mässing. Den kan med fördel hänga ensam, men det blir även otroligt snyggt när lampan placeras fler i en rad över t.ex. bardisken eller köksön. Ljuskälla ingår ej.
 • Perla 6 takplafond (Mässing/guld)

  Perla 6 takplafond (Mässing/guld)
  Vacka takkronan Perla som är designad utav Åsa Ingrosso i samarbete med Hallbergs. Dekorativ taklampa som passar bra i såväl moderna som klassiska miljöer. Höjden går inte att justera, det kan förekomma bubblor i de handblåsta glasen. Ljuskälla ingår ej.
 • Perla 3 takplafond (Mässing/guld)

  Perla 3 takplafond (Mässing/guld)
  Perla 3 takplafond, fantastisk takplafond design av Åsa Ingrosso i samarbete med Hallbergs. Höjden är inte ställbar, det kan förekomma bubblor i de handblåsta glasen. Ljuskällor ingår ej.