Lampkultur » Taklampor

Foscarini taklampor

Populärt inom Foscarini taklampor

 • Blob S Vägglampa/Plafond - Foscarini

  Blob S Vägglampa/Plafond - Foscarini
  DesignKarim Rashid för Foscarini KonceptBlob S Vägglampa och Taklampa är en vit stöpt polypropylen skärm som ger ett behagligt ljus. Man säger att formen flyter och är lite svår att definiera. Blob S kan också fås som utomhuslampa.
 • Ellepi Vägglampa/Plafond - Foscarini

  Ellepi Vägglampa/Plafond - Foscarini
  DesignAlessandra Matilde för FoscariniKonceptEllepi Vägglampa eller Plafond är född av solen - och som solen sprider sina strålar 360 grader. Lampan har en vit satin mitt ring, som håller avstånd till väggen eller taket.Ellpi ger ett diffust ljus - precis som solens strålar - och reflekterar ljuset från ytan och bort från väggen eller taket.
 • Caboche Plafond Transparent - Foscarini

  Caboche Plafond Transparent - Foscarini
  Design Patricia Urquiola og Eliana Gerottofor Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche plafond består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet eller använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Birdie 1 Orange Taklampa - Foscarini

  Birdie 1 Orange Taklampa - Foscarini
  DesignLudovica &: Roberto Palomba för Foscarini KonceptBirdie 1 Orange Pendel kombinerar en glatt och ren struktur med en dristig karaktär. Skärmen är en nytolkning av den klassiska läslampan. Birdie 1 färgen Orange är lite av en primadonna som gärna vill spela huvudrollen i rummet. Men den är ändå designad så att den lätt skal kunna passa in i omgivningar utan att behöva gå på kompromiss. Robust ? men tillverkad av lättviktsmaterial.

Fler tips på Foscarini taklampor

 • Rituals 1 - Taklampa

  Rituals 1 - Taklampa
 • Gregg Taklampa Liten 10m - Foscarini

  Gregg Taklampa Liten 10m - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Taklampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.
 • Chouchin Mini 1 Taklampa - Foscarini

  Chouchin Mini 1 Taklampa - Foscarini
 • Uto Bord/Taklampa/Golv/Utomhus Orange - Foscarini

  Uto Bord/Taklampa/Golv/Utomhus Orange - Foscarini
  DesignLagranja Design för Foscarini KonceptUto Orange är den första lampan som rättar sig efter ditt behov, för att du ska kunna ha en lampa precis där du är. Uto är både inomhus- och utomhuslampa, en golvlampa, en pendel, alltså en lampa som kan hängas upp var som helst. Med andra ord: Den skickligaste kameleonten i lampornas värld.Uto Gul är gjorde av silikongummi ? mjuk att röra vid och omöjlig att förstöra.
 • Caboche - Taklampa, Transparent

  Caboche - Taklampa, Transparent
 • Chouchin Mini 2 Taklampa - Foscarini

  Chouchin Mini 2 Taklampa - Foscarini
 • Chouchin Mini 1 Taklampa - Foscarini

  Chouchin Mini 1 Taklampa - Foscarini
  Chouchin serien är en mycket fin lampserie från Foscarini. Den är designad av Ionna Vautrin. Chouchin serien består av taklampor i olika organiska, sfäriska former och färger som var för sig sk
 • Uto Bord/Taklampa/Golv/Utomhus Gul - Foscarini

  Uto Bord/Taklampa/Golv/Utomhus Gul - Foscarini
  DesignLagranja Design för Foscarini KonceptUto Gul är den första lampan som rättar sig efter ditt behov, för att du ska kunna ha en lampa precis där du är. Uto är både inomhus- och utomhuslampa, en golvlampa, en pendel, alltså en lampa som kan hängas upp var som helst. Med andra ord: Den skickligaste kameleonten i lampornas värld.Uto Gul är gjorde av silikongummi ? mjuk att röra vid och omöjlig att förstöra.
 • Aplomb Taklampa Brun 2m - Foscarini

  Aplomb Taklampa Brun 2m - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb Pendel Brun är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Caiigo Taklampa - Foscarini

  Caiigo Taklampa - Foscarini
 • Gregg Taklampa Medium 10m - Foscarini

  Gregg Taklampa Medium 10m - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Taklampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.
 • Rituals XL Taklampa Vit - Foscarini

  Rituals XL Taklampa Vit - Foscarini
 • Birdie 3 - Taklampa, Vit

  Birdie 3 - Taklampa, Vit
 • Aplomb Taklampa Vit 2m - Foscarini

  Aplomb Taklampa Vit 2m - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb Pendel vit är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Aplomb Mini Taklampa Brun - Foscarini

  Aplomb Mini Taklampa Brun - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb Mini Taklampa Brun är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Lumiere xxl Vägg- & taklampa, Med dimmer

  Lumiere xxl Vägg- & taklampa, Med dimmer
 • Gregg Utomhus Taklampa XL - Foscarini

  Gregg Utomhus Taklampa XL - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg XL Utomhus Pendel påminner om en stor sten, vars yta genom tiderna är polerad av vatten. Den är framställd av polyethylen som är lätt, stötdämpande och väderbeständig. Gregg har en ren och avslappnande form som ger en varm glöd.
 • Caboche Liten Taklampa Gul Guld 10m - Foscarini

  Caboche Liten Taklampa Gul Guld 10m - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Tress Taklampa Medium Svart 10m - Foscarini

  Tress Taklampa Medium Svart 10m - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Taklampa Medium i Svart är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Lampskärm for Big Bang Taklampa Vit - Foscarini

  Lampskärm for Big Bang Taklampa Vit - Foscarini
  DesignEnrico Franzolini og Vincente Garcia Jimenez för Foscarini Koncept Reservskärm till Big Bang taklampa i vit.
 • O-Space Taklampa Vit 2m - Foscarini

  O-Space Taklampa Vit 2m - Foscarini
 • Birdie 3 - Taklampa, Orange

  Birdie 3 - Taklampa, Orange
 • Rituals 1 Taklampa 10m - Foscarini

  Rituals 1 Taklampa 10m - Foscarini
 • Chouchin 2 Reverse Taklampa Vit/Grön - Foscarini

  Chouchin 2 Reverse Taklampa Vit/Grön - Foscarini
 • Aplomb Taklampa GU10 Brun 3m - Foscarini

  Aplomb Taklampa GU10 Brun 3m - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb LED Pendel Brun är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Det här är en ny LED utgåva som snabbt sparar 2/3 av elförbrukningen. Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Gregg Piccola Vägglampa/Plafond - Foscarini

  Gregg Piccola Vägglampa/Plafond - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Vägglampa och Taklampa i fritt munblåst glas. Fås i två storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt.
 • Le Soleil Taklampa E27 & GU10 Vit 2m - Foscarini

  Le Soleil Taklampa E27 & GU10 Vit 2m - Foscarini
  Le Soleil taklampan är en mycket cool lampa från Foscarini. Den är designad av Vicente Garcia Jimenez. Le Soleil taklampan har ett fantastiskt organiskt uttryck. Med sina fina band som asymmetriskt
 • Jamaica Taklampa - Foscarini

  Jamaica Taklampa - Foscarini
 • Rituals 2 Taklampa - Foscarini

  Rituals 2 Taklampa - Foscarini
 • Sladdupphäng 2x 10m t/Caboche Taklampa - Foscarini

  Sladdupphäng 2x 10m t/Caboche Taklampa - Foscarini
 • Birdie 9 - Taklampa, Vit

  Birdie 9 - Taklampa, Vit
 • Rituals 1 Taklampa - Foscarini

  Rituals 1 Taklampa - Foscarini
 • Aplomb Taklampa GU10 Vit 2m - Foscarini

  Aplomb Taklampa GU10 Vit 2m - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb LED Pendel vit är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Det här är en ny LED utgåva som snabbt sparar 2/3 av elförbrukningen. Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Twiggy Grande Taklampa Svart 10m - Foscarini

  Twiggy Grande Taklampa Svart 10m - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptEn linjär lätt design kombinerat med stark flexibilitet, som kännetecknar den formella elegans och lätta softisikerade Twiggy Golvlampa Vit. Twiggy golvlampa är tillverkad av lackerat komposit material på en bas av glasfiber som är justerbar med en vikt. På det sättet kan man justera formen och därmed ljusets reflektion och lampans lätta uttryck i det rum som skal upplysas. Den har ljusdimmer
 • Big Bang Taklampa Röd R7s 3,5m - Foscarini

  Big Bang Taklampa Röd R7s 3,5m - Foscarini
  Big Bang taklampa är en fantastisk lampa från Foscarini. Den är designad av Vicente Garcia Jimenez & Enrico Franzolini. Den tillsynes kaotiska natur som denna lampa uttrycker vid första ögonkaste
 • Lumiere xxl Vägg- & taklampa, Utan dimmer

  Lumiere xxl Vägg- & taklampa, Utan dimmer
 • Bahia Vägglampa/Taklampa - Foscarini

  Bahia Vägglampa/Taklampa - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptBahia Vägglampa är med sina mjuka och avrundade former en lampa som gör den tråkigaste vägg till ytterst spännande att betrakta. Den är konstruerad i lättvikts-polycarbonat som gör att den är lämplig som både tak- och vägglampa.
 • Buds 1 Taklampa 2m Varm Vit - Foscarini

  Buds 1 Taklampa 2m Varm Vit - Foscarini
 • Folio - Taklampa

  Folio - Taklampa
 • Troag Piccola Taklampa Neutral - Foscarini

  Troag Piccola Taklampa Neutral - Foscarini
 • Chouchin 1 Reverse Taklampa Vit/Orange - Foscarini

  Chouchin 1 Reverse Taklampa Vit/Orange - Foscarini
  Chouchin serien är en mycket fin lampserie från Foscarini. Den är designad av Ionna Vautrin. Chouchin serien består av taklampor i olika organiska, sfäriska former och färger som var för sig sk
 • Birdie 9 - Taklampa, Orange

  Birdie 9 - Taklampa, Orange
 • Chouchin 1 Reverse Taklampa Vit/Orange - Foscarini

  Chouchin 1 Reverse Taklampa Vit/Orange - Foscarini
 • Chouchin 1 Taklampa 10m - Foscarini

  Chouchin 1 Taklampa 10m - Foscarini
 • Birdie 3 - Taklampa, Grå

  Birdie 3 - Taklampa, Grå
 • Buds 2 Taklampa 2m Varm Vit - Foscarini

  Buds 2 Taklampa 2m Varm Vit - Foscarini
  Buds 2 taklampan i varm vit är verkligen en fin taklampa från Foscarini. Den är designad av Rodolfo Dordoni. Buds 2 taklampan i varm vit skapar ett coolt uttryck med sin putsade glaskonstruktion so
 • Plass Grande Taklampa Ljusblå - Foscarini

  Plass Grande Taklampa Ljusblå - Foscarini
 • Birdie 9 - Taklampa, Grå

  Birdie 9 - Taklampa, Grå
 • Troag Piccola Taklampa Vit - Foscarini

  Troag Piccola Taklampa Vit - Foscarini
 • Birdie 6 - Taklampa, Vit

  Birdie 6 - Taklampa, Vit
 • Birdie 6 - Taklampa, Grå

  Birdie 6 - Taklampa, Grå
 • Rituals 3 Taklampa - Foscarini

  Rituals 3 Taklampa - Foscarini
 • Caboche Medium LED Taklampa Dimbar Transparent - Foscarini

  Caboche Medium LED Taklampa Dimbar Transparent - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Troag Grande Taklampa Vit - Foscarini

  Troag Grande Taklampa Vit - Foscarini
 • Tress Stilo Taklampa Vit - Foscarini

  Tress Stilo Taklampa Vit - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Taklampa Stilo i Vit är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Tress Stilo Taklampa Svart - Foscarini

  Tress Stilo Taklampa Svart - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Taklampa Stilo i Taklampa är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Big Bang Vägglampa/Plafond Röd - Foscarini

  Big Bang Vägglampa/Plafond Röd - Foscarini
  DesignEnrico Franzolini och Vincente Garcia Jimenez för Foscarini KonceptBig bang är en fin lampa som är sammansatt av kryssande metacrylate paneler. Panelerna skapar ett spel av ljus och skugga med stor visuell effekt och ger rummet en sofistikerad touch. Big Bang Vägglampa och Taklampa fås i färgerna vit och röd.
 • Havana Taklampa/Vägglampa Vit 10m - Foscarini

  Havana Taklampa/Vägglampa Vit 10m - Foscarini
  DesignJozeph Forakis för FoscariniKonceptHavanda Senza Spina Taklampa med upphäng i lackerad metall och skärm som består av fyra satin-finish polythylen. En del av design samling på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Finns också som Mono, där skärmen är stöpt i ett stycke.Lägg märke till, att Senza Spina har uttag till ström i upphänget/taket och endast denna version kan väljas med 5 meters sladd
 • Caboche Grande Taklampa Transparent 10m - Foscarini

  Caboche Grande Taklampa Transparent 10m - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Troag Grande Taklampa Svart - Foscarini

  Troag Grande Taklampa Svart - Foscarini
 • Supernova Taklampa Lila - Foscarini

  Supernova Taklampa Lila - Foscarini
  DesignFerruccio Laviani för Foscarini KonceptSupernova Pendel Lila är som namnet ?Supernova? betyder ? en nyfödd stjärna! Den är gjord i en rad parallella diskar i polerat rostfritt stål som har en intressant effekt. Den lyser olika beroende på varifrån man står och kollar på den. Lampan fås i färgerna matt aluminium eller i flerfärgad lackerad aluminium.
 • Rituals 3 Taklampa 10m - Foscarini

  Rituals 3 Taklampa 10m - Foscarini
 • Big Bang Taklampa Röd R7s 3,5m - Foscarini

  Big Bang Taklampa Röd R7s 3,5m - Foscarini
  DesignEnrico Franzolini och Vincente Garcia Jimenez för Foscarini KonceptBig bang är en fin lampa som är sammansatt av kryssande metacrylate paneler. Panelerna skapar ett spel av ljus och skugga med stor visuell effekt och ger rummet en sofistikerad touch. Big Bang Vägglampa och Taklampa fås i färgerna vit och röd.
 • Gregg Utomhus Taklampa Large - Foscarini

  Gregg Utomhus Taklampa Large - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptFoscarini Gregg Utomhuslampa i robust polyethylene fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Ett fint sätt att lysa upp och dekorera trädgården, terrassen eller ingången med.
 • Tress Taklampa Piccola Svart 10m - Foscarini

  Tress Taklampa Piccola Svart 10m - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Taklampa i Piccola Svart är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Troag Piccola Taklampa Svart - Foscarini

  Troag Piccola Taklampa Svart - Foscarini
 • Tress Taklampa Medium Vit 2m - Foscarini

  Tress Taklampa Medium Vit 2m - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Taklampa Medium i Vit är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Aplomb Large LED Taklampa Dimbar Betonggrå - Foscarini

  Aplomb Large LED Taklampa Dimbar Betonggrå - Foscarini
 • Plass Medium Taklampa Grå 2m - Foscarini

  Plass Medium Taklampa Grå 2m - Foscarini
 • Big Bang LED Taklampa Dimbar Röd - Foscarini

  Big Bang LED Taklampa Dimbar Röd - Foscarini
  DesignEnrico Franzolini och Vincente Garcia Jimenez för Foscarini KonceptBig bang är en fin lampa som är sammansatt av kryssande metacrylate paneler. Panelerna skapar ett spel av ljus och skugga med stor visuell effekt och ger rummet en sofistikerad touch. Big Bang Vägglampa och Taklampa fås i färgerna vit och röd.
 • Aplomb Large LED Taklampa Betonggrå - Foscarini

  Aplomb Large LED Taklampa Betonggrå - Foscarini
 • Twiggy - Taklampa, Svart

  Twiggy - Taklampa, Svart
 • Gregg Taklampa Grande 2m - Foscarini

  Gregg Taklampa Grande 2m - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Taklampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.
 • Caboche Medium Taklampa Gul Guld 2m - Foscarini

  Caboche Medium Taklampa Gul Guld 2m - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Gregg Medium Vägglampa/Plafond - Foscarini

  Gregg Medium Vägglampa/Plafond - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Vägglampa och Taklampa i fritt munblåst glas. Fås i två storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt.
 • Chouchin 3 Taklampa 2m - Foscarini

  Chouchin 3 Taklampa 2m - Foscarini
  Chouchin serien är en mycket fin lampserie från Foscarini. Den är designad av Ionna Vautrin. Chouchin serien består av taklampor i olika organiska, sfäriska former och färger som var för sig sk
 • Birdie 9 - Taklampa, Amarantröd

  Birdie 9 - Taklampa, Amarantröd
 • Buds 3 Taklampa 10m Varm Vit - Foscarini

  Buds 3 Taklampa 10m Varm Vit - Foscarini
 • Tress Large Röd LED Taklampa - Foscarini

  Tress Large Röd LED Taklampa - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Large i Röd är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Maki Taklampa Vit - Foscarini

  Maki Taklampa Vit - Foscarini
 • Topplattan till Caboche Taklampa Medium & Tress Taklampa Large - Foscarini

  Topplattan till Caboche Taklampa Medium & Tress Taklampa Large - Foscarini
 • Aplomb Taklampa Grå 2m - Foscarini

  Aplomb Taklampa Grå 2m - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb Pendel Grå är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Tress Large Vit LED Taklampa - Foscarini

  Tress Large Vit LED Taklampa - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Large i Vit är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber ? ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Troag Media Taklampa Svart - Foscarini

  Troag Media Taklampa Svart - Foscarini
  Troag taklamporna är en nytänkande serie av taklampor från Foscarini. Serien är designad av Luca Nichetto. En jätteinspirerande design från Foscarini, helt utan sidostycke. Ett nytt sätt att an
 • Troag Media Taklampa Vit - Foscarini

  Troag Media Taklampa Vit - Foscarini
 • Aplomb Mini Taklampa Grå - Foscarini

  Aplomb Mini Taklampa Grå - Foscarini
  DesignLucidi och Pevere för Foscarini KonceptAplomb Mini Taklampa Grå är en liten rå och charmerande pendel i betong, som säkrar en precis belysning. Den råa och rustika ? men ändå ytterst stilfulla betongskärm kompletterar det eleganta och moderna hemmet helt eminent. Den passar perfekt till flyttbara bord, uterum och diskar ? antingen ensam eller flera tillsammans.Den fås i tre färger: vit, grå och brun.
 • Twiggy Plafond Vit - Foscarini

  Twiggy Plafond Vit - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptEn linjär lätt design kombinerat med stark flexibilitet, som kännetecknar den formella elegans och lätta softisikerade Twiggy Golvlampa Vit. Twiggy golvlampa är tillverkad av lackerat komposit material på en bas av glasfiber som är justerbar med en vikt. På det sättet kan man justera formen och därmed ljusets reflektion och lampans lätta uttryck i det rum som skal upplysas. Den har ljusdimmer
 • Rituals 2 Plafond - Foscarini

  Rituals 2 Plafond - Foscarini
 • Troag Media Taklampa Neutral - Foscarini

  Troag Media Taklampa Neutral - Foscarini
 • Big Bang Taklampa Vit R7s 3,5m - Foscarini

  Big Bang Taklampa Vit R7s 3,5m - Foscarini
  DesignEnrico Franzolini och Vincente Garcia Jimenez för Foscarini KonceptBig bang är en fin lampa som är sammansatt av kryssande metacrylate paneler. Panelerna skapar ett spel av ljus och skugga med stor visuell effekt och ger rummet en sofistikerad touch. Big Bang Vägglampa och Taklampa fås i färgerna vit och röd.
 • Tartan Taklampa 10m Vit - Foscarini

  Tartan Taklampa 10m Vit - Foscarini
  DesignLudovica &: Roberto Palomba för Foscarini KonceptTartan Pendel från Foscarini är en otroligt fin lampa som är tillverkad av glas. Det matta glaset ger en känsla av ro och mjukhet i rummet. Tartan Pendel ger också en direkt belysning i nedåtgående riktning.
 • Caboche Liten Taklampa Transparent 2m - Foscarini

  Caboche Liten Taklampa Transparent 2m - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
 • Caboche - Taklampa, Guldgul

  Caboche - Taklampa, Guldgul
 • Birdie 3 - Taklampa, Amarantröd

  Birdie 3 - Taklampa, Amarantröd
 • Gregg Midi Taklampa - Foscarini

  Gregg Midi Taklampa - Foscarini
  Gregg taklamporna är de coola taklamporna som har kommit ut av Gregg konceptet från Foscarini. Lamporna är designad av Ludovica & Roberto Palomba. Här har vi en taklampa som verkligen vet hur den
 • Caboche Grande LED Taklampa Transparent Dimbar - Foscarini

  Caboche Grande LED Taklampa Transparent Dimbar - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha över matbordet. Den fina Caboche Taklampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Välj den stora versionen på 70 cm i diameter, för att få en stor och dominerande lampa över bordet elelr använda den i hallen. Välj mellanstorleken med en diameter på 50 cm och du får fortfarande en stor, men mindre dominerande lampa över bordet som ger ett bra ljus även till ett större bord. Eller välj två stycken av den mindre storleken med en diameter på 31 cm för att fördela ljuset så mycket som möjligt över matbordet. Eller använd en av dem över det lilla bordet i vardagsrummet eller i köket. Caboche fås i både halogen-version, som är dimbar och med LED både med och utan dimmer.
ilead