Foscarini bordslampor

Populärt inom Foscarini bordslampor

 • Binic Bordslampa Antracit - Foscarini

  Binic Bordslampa Antracit - Foscarini
  DesignIonna Vautrin för Foscarini KonceptIonna Vautrin har funnit sin inspiration till denna lilla bordslampa i fyrtornen och luftventiler från skepp. Dessa element har hon varit omgiven av under hennes uppväxt, vilket har haft en stor betydelse för henne. Då Foscarini bad henne om att designa en lampa för dem var det som upplagt för att hon skulle använda sig av dessa element. Namnet Binic är namnet på ett fyrtorn från den by som hon är uppvuxen i, och som också leder tankarna till fyrtornets ljus. Binic Bordslampa från Foscarini är allsidig och kan användas såväl i barnrummet som i vardagsrummet. Lampan ger en frisk pust till inredningen både i förhållande till den lite tecknade präglingen så som den är formad, men också i förhållande till de friska färgerna.
 • Lumiere XXL Bordslampa Alu/Grå - Foscarini

  Lumiere XXL Bordslampa Alu/Grå - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXl Bordslampa med munblåst glas skugga i Alu/vit basa i lackerad aluminium, i vit eller svart. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan föddes, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Lumiere XXS Bordslampa Svart Krom/Vit - Foscarini

  Lumiere XXS Bordslampa Svart Krom/Vit - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXS Bordslampa med munblåst glas skugga i vit eller svart och bas i lackerad aluminium. I vit eller brons. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan blev född, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Gregg Bordslampa Medium - Foscarini

  Gregg Bordslampa Medium - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Bordslampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.

Fler tips på Foscarini bordslampor

 • Esa Grande Bordslampa - Foscarini

  Esa Grande Bordslampa - Foscarini
  DesignLievore för FoscariniKonceptEsa Grande Bordslampa är en enkel och stilren lampa från Foscarini, som kommer passa särskilt bra in i vardagsrummet på skänken, på ett hörnbord eller i fönsterkarmen, som snygg trevlig belysning. Esa finns med vit skärm, som inte bländar, då den delvis är stängd i toppen, samt finns den i två storlekar. Basen är utformad i polerad aluminium vilket understryker de eleganta formerna. Piccola har ljusdimmer och Grande modellen är utan.
 • Rituals 2 Bordslampa - Foscarini

  Rituals 2 Bordslampa - Foscarini
 • Gregg Piccola Bordslampa - On/Off - Guld/Vit

  Gregg Piccola Bordslampa - On/Off - Guld/Vit
 • Rituals XL Bordslampa - Dimmer - Vit

  Rituals XL Bordslampa - Dimmer - Vit
 • Gregg Grande Bordslampa - On/Off - Guld/Vit

  Gregg Grande Bordslampa - On/Off - Guld/Vit
 • Rituals 2 Bordslampa - Dimmer - Vit

  Rituals 2 Bordslampa - Dimmer - Vit
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Röd, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Röd, Aluminium
 • Gregg Grande Bordslampa - On/Off - Vit/Vit

  Gregg Grande Bordslampa - On/Off - Vit/Vit
 • Gregg Grande Bordslampa - Dimmer - Vit/Vit

  Gregg Grande Bordslampa - Dimmer - Vit/Vit
 • Plass Media Bordslampa, Grå, Utan dimmer

  Plass Media Bordslampa, Grå, Utan dimmer
 • Buds 1 Bordslampa Vit - Foscarini

  Buds 1 Bordslampa Vit - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för Foscarini KonceptBuds från Foscarini - Ett vackert erbjudande på en vacker bordslampaRudolfo Dordoni har lagt till ännu en lampkollektion till Buds-kollektionen från 2007 som är utformade av 5 lager av munblåst glas som gör varje lampa unik. Färgen på lampskärmen skiftar, beroende på om lampan är tänd eller släckt och är ett snyggt attribut till varje hem.Rodolfo Dordoni är också mannen bakom de populära lamporna Lumiere från Foscarini och har många andra kända lampdesigns bakom sig. Hans italienska rötter lyser igenom designen och kvaliteten går det inte att ta fel på.Med 6 olika varianter, alla med samma eleganta formspråk, är det en garanti för en snygg och tidlös lampa med hög kvalitet som passar in i alla hem. Det är inte allt som har upsize:ats det här året hos Foscarini med Rodolfo Dordoni, när han introducerar en perfekt skalad bordslampa till hans mundblåsta Bud-kollektion. När kollektionen släpptes 2007, producerades den genom en hantverksmässig process. Fem olika lager (kristall, färg, vit, paliesco och kristall igen) överlappar varandra, då glaset är munblåst blir varje del helt unik. Färgen på lampan skiftar, beroende på om lampan är tänd eller släckt. Dämpade toner reflekteras i släckt läge och varmt mjukt ljus kommer ut när lampan är tänd. Den nya bordslampan kommer med en dimmer som är munblåst, tillsammans med en transparent kropp i plast. Lampfoten har tillverkats med försiktighet för att uppnå den klara effekten och förstärka skuggan. Buds bordslampa kommer i tre olika former, alla med en varsin färg, brun, grå och bambugrön. Det finns också en vit variant.
 • Behive Bordslampa - Foscarini

  Behive Bordslampa - Foscarini
  DesignWerner Aisslinger för Foscarini KonceptBehive bordslampa tillverkad med ringar i olika storlekar skapar en spännande illusion av en upptänd bikupa.Lampan är utrustad med dimmer.
 • Magneto - Bordslampa, Svart

  Magneto - Bordslampa, Svart
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Varmvit, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Varmvit, Aluminium
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Varmvit, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Varmvit, Svart krom
 • Gregg Grande Bordslampa Hög - Vit/Vit

  Gregg Grande Bordslampa Hög - Vit/Vit
 • Gregg Bordslampa Stor - Foscarini

  Gregg Bordslampa Stor - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Bordslampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.
 • Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Vit, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Vit, Champagne
 • Caboche Bordslampa Transparent - Foscarini

  Caboche Bordslampa Transparent - Foscarini
  DesignPatricia Urquiola for Foscarini KonceptPatricia Urquiola har skapat en vacker och romantisk lampa som är ideell att ha i sovrummet, på byrån eller på det lilla bordet i vardagsrummet. Den vackra Caboche bordslampa består av små klot av polymetylmetakrylat och den inre skärmen är gjord av opaliserat sandblästrat glas. De små kloten som sitter runt om hela lampan reflekterar ljuset på samma sätt som små vattendroppar som träffas av solljuset, och som tillsammans med den inre opaliserade skärmen motverkar bländande ljus. Bordslampan har en diameter på 31 cm och är en vacker och dekorativ lampa som ger ett bra ljus där man behöver stämningsljus eller till att lysa upp ett mörkt hörn. Lampan levereras med en dimmer så man har möjlighet att justera ljuset efter behov.
 • Lumiere Grande Bordslampa m/Dimmer Alu/Vit - Foscarini

  Lumiere Grande Bordslampa m/Dimmer Alu/Vit - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptDen klassiska Lumiere Grande Bordslampa Vit - Foscarini designad av Rodolfo Dordoni i 1990. Det är en av de mest populära av Foscarinis många lampor och detta berodde helt klart på kombinationen av det klassiska och stilrena samt av materialvalet.I 2015 har Lumiere kommit i nya färger både till skärmar och till foten. Den vita innersidan gör att ljuset reflekteras, så lampan ger ett trevligt mjukt och klart ljus. Foten är i stöpt aluminium som finns i polerad, förkromad och i champagne.Lumiere Grande Bordslampa Vit - Foscarini är därför ett riktigt bra val i skänken, kommoden eller det lilla bordet, där man har behov för stämningsljus, och där lyser också reflekteras på underlaget.
 • Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Turkos, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Turkos, Aluminium
 • Twiggy XL Bordslampa Svart - Foscarini

  Twiggy XL Bordslampa Svart - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini Konceptwiggy XL Bordslampa Svart är tillverkad i komposit lackerat material på en bas av glasfiber och fås i fyra färger. Armaturen garanterar maximal utnyttjande av ljuskällan, som ger direkt belysning på ytan nedanför och en efffektiv reklektiob av ljuset uppåt. Den har ljusdimmer.
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Varmvit, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Varmvit, Svart krom
 • Plass Medium Bordslampa m/Dimmer Grå - Foscarini

  Plass Medium Bordslampa m/Dimmer Grå - Foscarini
 • Lumiere XXS Bordslampa Alu/Vit - Foscarini

  Lumiere XXS Bordslampa Alu/Vit - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXS Bordslampa med munblåst glas skugga i vit eller svart och bas i lackerad aluminium. I vit eller brons. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan blev född, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Turkos, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Turkos, Svart krom
 • Lumiere XXL Bordslampa Svart Krom/Vit - Foscarini

  Lumiere XXL Bordslampa Svart Krom/Vit - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXl Bordslampa med munblåst glas skugga i Alu/vit basa i lackerad aluminium, i vit eller svart. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan föddes, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Poly Gregg Medium Bordslampa - Foscarini

  Poly Gregg Medium Bordslampa - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Bordslampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Vit, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Vit, Aluminium
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Turkos, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Turkos, Aluminium
 • Gregg Midi Bordslampa - Guld/Vit

  Gregg Midi Bordslampa - Guld/Vit
 • Gem Bordslampa Hög - Vit/Vit

  Gem Bordslampa Hög - Vit/Vit
 • Birdie - Bordslampa, Liten, Vit, On-off knapp

  Birdie - Bordslampa, Liten, Vit, On-off knapp
 • Buds 2 - Bordslampa, Varmvit

  Buds 2 - Bordslampa, Varmvit
 • Rituals 3 Bordslampa - On/Off - Vit

  Rituals 3 Bordslampa - On/Off - Vit
 • Rituals XL Bordslampa - Vit

  Rituals XL Bordslampa - Vit
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Turkos, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Turkos, Aluminium
 • Gem Bordslampa Hög - Grafitgrå/Vit

  Gem Bordslampa Hög - Grafitgrå/Vit
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Turkos, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Turkos, Champagne
 • Rituals XL Bordslampa Hög - Guld/Vit

  Rituals XL Bordslampa Hög - Guld/Vit
 • Rituals 2 Bordslampa - On/Off - Vit

  Rituals 2 Bordslampa - On/Off - Vit
 • Poly Gregg Large Bordslampa - Foscarini

  Poly Gregg Large Bordslampa - Foscarini
  Design Ludovica+Roberto Palomba för Foscarini KonceptGregg Bordslampa i fritt munblåst glas, fås i tre storlekar. En organisk, elegant och välkänd form som inte använder sig av ren geometri som utgångspunkt. Alla storlekar är med dimmer.
 • Birdie Grande Bordslampa on/off Vit - Foscarini

  Birdie Grande Bordslampa on/off Vit - Foscarini
  Birdie serien är en fantastisk lampserie från Foscarini. Den är designad av Ludovica & Roberto Palomba. Birdie serien består av golvlampor, bordslampor, vägglampor och plafonder. Alla är tillver
 • Lumiere 25th Grande Bordslampa Alu - Foscarini

  Lumiere 25th Grande Bordslampa Alu - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere Grande 25th är en limited edition från Foscarini och är en mycket fin och elegant bordslampa, som ger ett bra ljus till sin omgivning.Lumiere 25th Grande är den stora av bordslamporna i Lumiere serien och finns med krom skärm och stativ i champagne, aluminium eller svart krom.Den stora glas-skärmen ger bordslampan ett snyggt uttryck, och den eleganta skärmen och kroppen kompletterar varandra riktigt snyggt.
 • Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Turkos, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Turkos, Champagne
 • Binic Bordslampa Rosa - Foscarini

  Binic Bordslampa Rosa - Foscarini
  DesignIonna Vautrin för Foscarini KonceptIonna Vautrin har funnit sin inspiration till denna lilla bordslampa i fyrtornen och luftventiler från skepp. Dessa element har hon varit omgiven av under hennes uppväxt, vilket har haft en stor betydelse för henne. Då Foscarini bad henne om att designa en lampa för dem var det som upplagt för att hon skulle använda sig av dessa element. Namnet Binic är namnet på ett fyrtorn från den by som hon är uppvuxen i, och som också leder tankarna till fyrtornets ljus. Binic Bordslampa från Foscarini är allsidig och kan användas såväl i barnrummet som i vardagsrummet. Lampan ger en frisk pust till inredningen både i förhållande till den lite tecknade präglingen så som den är formad, men också i förhållande till de friska färgerna.
 • Lumiere xxl Bordslampa, Kallgrå, Aluminium

  Lumiere xxl Bordslampa, Kallgrå, Aluminium
 • Plass Media Bordslampa, Azurblå, Utan dimmer

  Plass Media Bordslampa, Azurblå, Utan dimmer
 • Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Vit, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Vit, Champagne
 • Gregg Be Colour Small Bordslampa m/Dim Gold/White - Foscarini

  Gregg Be Colour Small Bordslampa m/Dim Gold/White - Foscarini
  DesignLudovica+Roberto palomba för FoscariniKonceptGregg bordslampa för tankarna till en sten vid strandkanten, som genom åren har blivit mjuk och jämn av vattnet - och helt plötsligt fångas av en solstråle som får den att lysa upp.Den ser naturlig ut - och den är vacker oavsett var du väljer att placera den. Gregg Be Colour Bordslampan i Small med en fot i Gold/White tar designen vidare från den klassiska Gregg-serien av bordslampor. Den välkända designen med dess vackra runda organiska vita form bryts av genom en fot i en kraftig Gold/White färg.
 • Birdie - Bordslampa, Liten, Vit, Touch dimmer

  Birdie - Bordslampa, Liten, Vit, Touch dimmer
 • Magneto Bordslampa Svart - Foscarini

  Magneto Bordslampa Svart - Foscarini
 • Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Röd, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Röd, Champagne
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Vit, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Vit, Champagne
 • Lumiere XXS Bordslampa Svart Krom/Grå - Foscarini

  Lumiere XXS Bordslampa Svart Krom/Grå - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXS Bordslampa med munblåst glas skugga i vit eller svart och bas i lackerad aluminium. I vit eller brons. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan blev född, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Gregg Be Colour Small Bordslampa m/Dim Graphite/White - Foscarini

  Gregg Be Colour Small Bordslampa m/Dim Graphite/White - Foscarini
  DesignLudovica+Roberto palomba för FoscariniKonceptGregg bordslampa för tankarna till en sten vid strandkanten, som genom åren har blivit mjuk och jämn av vattnet - och helt plötsligt fångas av en solstråle som får den att lysa upp.Den ser naturlig ut - och den är vacker oavsett var du väljer att placera den. Gregg Be Colour Bordslampan i Small med en fot i Graphite/White tar designen vidare från den klassiska Gregg-serien av bordslampor. Den välkända designen med dess vackra runda organiska vita form bryts av genom en fot i en kraftig Graphite/White färg.
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Röd, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Röd, Svart krom
 • Gregg Grande Bordslampa Hög - Grafitgrå/Vit

  Gregg Grande Bordslampa Hög - Grafitgrå/Vit
 • Lumiere XXL Bordslampa Alu/Brun - Foscarini

  Lumiere XXL Bordslampa Alu/Brun - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXl Bordslampa med munblåst glas skugga i Alu/vit basa i lackerad aluminium, i vit eller svart. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan föddes, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Gem Bordslampa Hög - Guld/Vit

  Gem Bordslampa Hög - Guld/Vit
 • Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Turkos, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Turkos, Champagne
 • Tress - Bordslampa, Mini, Blå

  Tress - Bordslampa, Mini, Blå
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Röd, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Röd, Aluminium
 • Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Varmvit, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Varmvit, Svart krom
 • Magneto Bordslampa Vit - Foscarini

  Magneto Bordslampa Vit - Foscarini
 • Birdie - Bordslampa, Liten, Amarantröd, Touch dimmer

  Birdie - Bordslampa, Liten, Amarantröd, Touch dimmer
 • Tress Bordslampa Vit - Foscarini

  Tress Bordslampa Vit - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTress Bordlampe i Vit är framställd av kompositmaterial på lackerat glasfiber - ett nät av trådar och klister som fungerar som utsmyckning, struktur och dimmer på samma gång. Ett samspel man aldrig har sett tidigare mellan ljus och skugga, vilket ger en väldigt dekorativ belysning. Ljusintensiteten kan styras med in-line dimmer.
 • Lumiere Piccola Bordslampa m/Dimmer Alu/Varm Vit - Foscarini

  Lumiere Piccola Bordslampa m/Dimmer Alu/Varm Vit - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptDen klassiska Lumiere Piccola Bordslampa Varm Vit - Foscarini desginad av Rodolfo Bordoni i 1990. Det är en av de mest populära av Foscarinis många lampor och detta helt klart på grund av kombinationen av det klassiska och stilrena samt av materialvalet.I 2015 har lumiere kommit i nya färger både till skärmar och till foten. Den vita innersidan gör att ljuset reflekteras, så lampan ger ett trevligt mjukt och klart ljus. Foten är i gjuten aluminium som finns i polerad, förkromad och i champagne.Lumiere Piccola Bordslampa Varm Vit - Foscarini är därför ett riktigt bra val till skänken, byrån eller det lilla bordet, där man har behov för stämningsljus, och där ljuset också reflekteras på underlaget.
 • Gregg Media Bordslampa - Dimmer - Vit/Vit

  Gregg Media Bordslampa - Dimmer - Vit/Vit
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Vit, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Vit, Aluminium
 • Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Varmvit, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Varmvit, Svart krom
 • Satellight Bordslampa m/Dimmer - Foscarini

  Satellight Bordslampa m/Dimmer - Foscarini
  Design:Eugeni Quitllet för FoscariniKonceptMed en illusion om att sväva är den runda munblåsta glasskärmen lampans ljuskälla. Runt om glasskärmen - närmast svept runt om den - finns en genomskinlig aluminiumstång. Det futuristiska uttrycket har resulterat i lampseriens namn Satellight. En sammansättning av orden satellit (rymdfarkost) och ljus. Namnet indikerar ytterligare skärmens svävande himmelflykt. Serien finns som både bords- och pendeltaklampa. Använd dem överallt i den moderna inredningen som ett spänna de och roligt inslag.
 • Gregg Piccola Bordslampa - Dimmer - Vit/Vit

  Gregg Piccola Bordslampa - Dimmer - Vit/Vit
 • Lumiere XXL Bordslampa Svart Krom/Grå - Foscarini

  Lumiere XXL Bordslampa Svart Krom/Grå - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptLumiere XXl Bordslampa med munblåst glas skugga i Alu/vit basa i lackerad aluminium, i vit eller svart. Tjugo år efter Lumiere 05 blev Lumiere XXL och XXS bordslampan föddes, en produkt som har blivit fullständigt återskapad i överenskommelse med sina nya proportioner och sin specifika användning.
 • Lumiere Piccola Bordslampa Alu/Körsbär - Foscarini

  Lumiere Piccola Bordslampa Alu/Körsbär - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för FoscariniKonceptDen klassiska Lumiere Piccola Bordslampa Körsbär - Foscarini desginad av Rodolfo Bordoni i 1990. Det är en av de mest populära av Foscarinis många lampor och detta helt klart på grund av kombinationen av det klassiska och stilrena samt av materialvalet.I 2015 har lumiere kommit i nya färger både till skärmar och till foten. Den vita innersidan gör att ljuset reflekteras, så lampan ger ett trevligt mjukt och klart ljus. Foten är i gjuten aluminium som finns i polerad, förkromad och i champagne.Lumiere Piccola Bordslampa Körsbär - Foscarini är därför ett riktigt bra val till skänken, byrån eller det lilla bordet, där man har behov för stämningsljus, och där ljuset också reflekteras på underlaget.
 • Rituals XL Bordslampa Hög - Vit/Vit

  Rituals XL Bordslampa Hög - Vit/Vit
 • Caboche - Bordslampa, Transparent

  Caboche - Bordslampa, Transparent
 • Tress - Bordslampa, Mellan, Vit

  Tress - Bordslampa, Mellan, Vit
 • Birdie - Bordslampa, Liten, Grå, Touch dimmer

  Birdie - Bordslampa, Liten, Grå, Touch dimmer
 • Buds 2 - Bordslampa, Grå

  Buds 2 - Bordslampa, Grå
 • Lumiere Grande Bordslampa m/Dimmer Champagne/Varm Vit - Foscarini

  Lumiere Grande Bordslampa m/Dimmer Champagne/Varm Vit - Foscarini
  Lumiere Grande är absolut en utav de vackraste av bordslamporna från Foscarini. Den är designad av Rodolfo Dordoni. Lumiere Grande är en klassisk nytolkning av den vackra sängbordslampan med skä
 • Rituals 1 Bordslampa Hög - Guld/Vit

  Rituals 1 Bordslampa Hög - Guld/Vit
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Varmvit, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Varmvit, Champagne
 • Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Vit, Svart krom

  Lumiere Bordslampa, Liten - utan dimmer, Vit, Svart krom
 • Gregg Piccola Bordslampa - Dimmer - Grafitgrå/Vit

  Gregg Piccola Bordslampa - Dimmer - Grafitgrå/Vit
 • Lumiere xxs Bordslampa, Kallgrå, Aluminium

  Lumiere xxs Bordslampa, Kallgrå, Aluminium
 • Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Varmvit, Aluminium

  Lumiere Bordslampa, Stor - med dimmer, Varmvit, Aluminium
 • Rituals 1 Bordslampa m/Dimmer - Foscarini

  Rituals 1 Bordslampa m/Dimmer - Foscarini
 • Twiggy XL Bordslampa Vit - Foscarini

  Twiggy XL Bordslampa Vit - Foscarini
  DesignMarc Sadler för Foscarini KonceptTwiggy XL Bordslampa Vit är tillverkad i komposit lackerat material på en bas av glasfiber och fås i fyra färger. Armaturen garanterar maximal utnyttjande av ljuskällan, som ger direkt belysning på ytan nedanför och en efffektiv reklektiob av ljuset uppåt. Den har ljusdimmer.
 • Buds 1 - Bordslampa, Varmvit

  Buds 1 - Bordslampa, Varmvit
 • Plass Medium Bordslampa u/Dimmer Ljusblå - Foscarini

  Plass Medium Bordslampa u/Dimmer Ljusblå - Foscarini
 • Gregg Midi Bordslampa - Vit/Vit

  Gregg Midi Bordslampa - Vit/Vit
 • Buds 3 Bordslampa Grön Bambu - Foscarini

  Buds 3 Bordslampa Grön Bambu - Foscarini
  DesignRodolfo Dordino för Foscarini KonceptBuds från Foscarini - Ett vackert erbjudande på en vacker bordslampaRudolfo Dordoni har lagt till ännu en lampkollektion till Buds-kollektionen från 2007 som är utformade av 5 lager av munblåst glas som gör varje lampa unik. Färgen på lampskärmen skiftar, beroende på om lampan är tänd eller släckt och är ett snyggt attribut till varje hem.Rodolfo Dordoni är också mannen bakom de populära lamporna Lumiere från Foscarini och har många andra kända lampdesigns bakom sig. Hans italienska rötter lyser igenom designen och kvaliteten går det inte att ta fel på.Med 6 olika varianter, alla med samma eleganta formspråk, är det en garanti för en snygg och tidlös lampa med hög kvalitet som passar in i alla hem. Det är inte allt som har upsize:ats det här året hos Foscarini med Rodolfo Dordoni, när han introducerar en perfekt skalad bordslampa till hans mundblåsta Bud-kollektion. När kollektionen släpptes 2007, producerades den genom en hantverksmässig process. Fem olika lager (kristall, färg, vit, paliesco och kristall igen) överlappar varandra, då glaset är munblåst blir varje del helt unik. Färgen på lampan skiftar, beroende på om lampan är tänd eller släckt. Dämpade toner reflekteras i släckt läge och varmt mjukt ljus kommer ut när lampan är tänd. Den nya bordslampan kommer med en dimmer som är munblåst, tillsammans med en transparent kropp i plast. Lampfoten har tillverkats med försiktighet för att uppnå den klara effekten och förstärka skuggan. Buds bordslampa kommer i tre olika former, alla med en varsin färg, brun, grå och bambugrön. Det finns också en vit variant.
 • Gregg Grande Bordslampa - Dimmer - Guld/Vit

  Gregg Grande Bordslampa - Dimmer - Guld/Vit
 • Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Röd, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Liten - med dimmer, Röd, Champagne
 • Gregg Piccola Bordslampa - On/Off - Vit/Vit

  Gregg Piccola Bordslampa - On/Off - Vit/Vit
 • Gregg Media Bordslampa - Dimmer - Grafitgrå/Vit

  Gregg Media Bordslampa - Dimmer - Grafitgrå/Vit
 • Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Vit, Champagne

  Lumiere Bordslampa, Stor - utan dimmer, Vit, Champagne
ilead