Dekorativ belysning med väggfackla

Dekorera och lys upp väggen med någon av dessa förslag på väggfackla. En del är för inomhusbruk medan andra också klarar utemiljöer.

12 tips på väggfacklor för inomhusbruk

 • Searchlight Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt

  Searchlight Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt
  Genom den rostbruna ovansidan får väggfacklan GOTHIC en speciell charm Den lätt oregelbundna, antikbruna finishen ger väggfacklan en angenäm antik effekt och skärmarna av scavo-glas släpper igenom ett mycket behagligt ljus. En väggfackla med vilken en stämningsfull omgivning infinner sig på ett skönt sätt i vardagsrummet.
 • Menzel STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm

  Menzel STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm
  STELLA - väggfackla i brun-svart med dekoration i bladguld Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Väggfacklan sitter på en arm som sträcker ut sig åt höger från väggfästet. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna brun-svart och delvis belagda med bladguld. Den cremefärgade scavoglaskupan kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Kögl Elegant väggfackla GRANDIO rost

  Kögl Elegant väggfackla GRANDIO rost
  Stor vägglampa GRANDIO med vitt Scavo-glasDen eleganta vägglampan GRANDIO ger ett stämningsfullt, mjukt och bländfritt ljus i många olika bostadsutrymmen. Den är lämplig för användning av energisparlampor E14.
 • Holländer Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil

  Holländer Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil
  Brunsvart vägglampa Fiaccola Grande med lantlig charmMetallramen och utsidan av skärmen på vägglampan Fiaccola Grande har designats i en vacker brunsvart finish. Insidan av skärmen, som är formad som en callablomma, är guldfärgad, vilket gör halogenlampans ljus mycket varmt och mysigt. Den 70 cm höga vägglampan är mycket vacker och dekorativ i hallar, vardagsrum och även i gastronomiska områden.
 • Kögl Väggfackla BONITO svart med guldspiral

  Kögl Väggfackla BONITO svart med guldspiral
  Elegant vägglampa Bonito med guldfärgad spiral och vitt Scavo-glasVägglampan Bonito är tillverkad av svart metall och har en guldfärgad spiral. Det vita Scavo-glaset ger lampan ett mjukt skimmer.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Lindby Rostfärgad väggfackla Tjark

  Lindby Rostfärgad väggfackla Tjark
  Individuell Tjark-vägglödlampa med rostbrun metallyta Det speciella med vägglödlampan är dess rostbruna ram, som naturligtvis ger den ett lite rustikt och antikt utseende. En ganska smal ram är fäst diagonalt från väggfästet, som breddas mot toppen och slutar i ett koniskt glas med en scavo-färgad yta. Det råder ingen tvekan om att ljuset är särskilt varmt och mysigt - perfekt för alla som lägger stor vikt vid en hemtrevlig atmosfär. En särskild höjdpunkt är den spiralformade ramen av metall som passar harmoniskt runt ramen och skärmen på vägglampan
 • Elstead Trevlig spegellampa DRYDEN

  Elstead Trevlig spegellampa DRYDEN
  Spegellampan DRYDEN för stilfull belysning i badrummet Enkel och ändå elegant är spegellampan DRYDEN med sin skärm i opalglas och stommen som påminner om en väggfackla. Denna spegellampa är speciellt utformad för badrummet och ger inte bara ett praktiskt ljus runt spegeln utan utgör också ett vackert inredningselement.
 • Kögl Guldfärgad väggfackla RICARDA

  Kögl Guldfärgad väggfackla RICARDA
  Snygg vägglampa RICARDA med överdrag av ädelt bladguldVägglampan RICARDA GOLD ger inte bara ett bra, stämningsfullt ljus - den är också ett attraktivt blickfång. Den genomgående höga kvaliteten säkerställs genom traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder.
 • Menzel Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor

  Menzel Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor
  STELLA - en väggfackla i lantlig stil med två ljuskällor Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Två armar går ut från det runda väggfästet och sträcker ut sig åt vänster och höger. De håller de båda väggfacklorna. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna blygrått och antik mässing. Cremefärgade scavoglaskupor kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Berliner Messinglampen Väggfacklan WILLI av mässing

  Berliner Messinglampen Väggfacklan WILLI av mässing
  Antik vägglampa Willi med munblåst skärmVägglampan WILLI kommer i en ädel design. Den är designad i en antik look och tillverkad utifrån historiska förebilder. Repliken av en lampmodell från slutet av 1800-talet består huvudsakligen av mässing och kompletteras med en glasskärm. Här används berlinmässing, en speciell typ av ytbehandling. En patina appliceras som färgar mässingen. Ytan är lättskött, men bör endast rengöras med en torr trasa.
 • Kögl Elegant väggfackla BONITO

  Kögl Elegant väggfackla BONITO
  Snygg BONITO-vägglampa av svartlackerad metall med antik finish, med stor guldfärgad spiral och vitt Scavo-glasDen högkvalitativa BONITO-vägglampan inspirerar med stämningsfullt ljus och dekorativ design och passar särskilt bra in i en rustik atmosfär i både privata och gastronomiska områden. Ett blickfång av det speciella slaget.
 • Holländer Elegant vägglampa INNOVAZIONE TRE i guld

  Holländer Elegant vägglampa INNOVAZIONE TRE i guld
  Ädel väggfackla INNOVAZIONE TRE av förgyllt järn Grunden för denna formsköna lampa är en trattformad järnplatta, som är spiralformat fäst på den gyllene lampfoten. Den vita sandglasskärmen passar optimalt på grundplattan och utstrålar ett varmt, hemtrevligt ljus. En klassisk lampa för stilfull, inbjudande atmosfär.

För att efterlikna känslan av en brinnande eld kan du förse din väggfackla med ljuskällor som flammar. Du hittar många exempel i vår guide om lamporna som ser ut som flammande eld.

Väggfackla för husfasad

 • Brilliant Gap - grå utomhusvägglampa med sensor

  Brilliant Gap - grå utomhusvägglampa med sensor
  Gap - en grå utomhusvägglampa av metall med sensor Utomhusvägglampan Gap sticker tack vare den snedställda formen ut som en fackla från väggen och utstrålar ljuset framåt, bakåt och uppåt. En infraröd-rörelsesensor framtill på metallstommen tänder och släcker ljuset automatiskt. Utomhusvägglampan Gap är särskilt avsedd för användning med 20 W TC-TSE-energisparlampor eller LED-lampor. Tack vare det högre omkopplingsmotståndet i jämförelse med energisparlampor passar den för användning med LED- lampor.
 • Brilliant Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk

  Brilliant Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk
  Gap - en utomhusvägglampa i form av en väggfackla Av antracitfärgad metall och satinerad plast består den sneda utomhusvägglampan Gap som sticker ut från väggen - en modern tolkning av formen av en väggfackla. Den belyser området utomhus mycket energisnålt, då den särskilt är avsedd för användning med TC-TSC-energisparlampor. Även LED-lampor är möjliga. Ljuset avges framåt, bakåt och uppåt genom ljusutsläppen i den satinerade plastskärmen.
 • Lindby Utomhusvägglampa Selina i fackelform

  Lindby Utomhusvägglampa Selina i fackelform
  Attraktiv utomhusvägglampa Selina med metallnät Genom sin sneda form påminner denna utomhusvägglampa även om en fackla, som användes för belysning förr i tiden. Selina är ändå en mycket modern tolkning av en fackla, då stommen består av rostfritt stål och som täckskiva har den en diffusor av vitt polykarbonat, så att ljuset från utomhusvägglampan blir särskilt jämnt.
 • Lindby Sned utomhusvägglampa Lorian av rostfritt stål

  Lindby Sned utomhusvägglampa Lorian av rostfritt stål
  Utomhusvägglampa Lorian av rostfritt stål Lorian passar bra till moderna utomhusområden, eftersom ytan av rostfritt stål har en mycket tidsenlig utstrålning och även den kantiga formen står för ett modernt utseende. Lampkroppen sitter inte vertikalt, utan sticker ut snett från ytterväggen, vilket i abstrakt form påminner om en väggfackla. Den vita plastytan bidrar till ett ljus som är särskilt jämnt och bländfritt.
 • Lindby Okari utomhusvägglampa med sensor fackla

  Lindby Okari utomhusvägglampa med sensor fackla
  Okari utomhus vägglampa utrustad med en sensor Okari är en smal vägglampa för utomhusbruk som övertygar både med sitt moderna utseende och med sin teknik. Den är tillverkad av aluminium och har en opalvit skärm av plast. Den huvudsakliga ljuskällan har ett E27-fäste, medan den lilla accentlampan drivs av en permanent installerad LED-modul. Den inbyggda sensorn kan registrera rörelser i en vinkel på 120 grader och på ett maximalt avstånd på 8 meter. Dessutom kan ljusstyrkan ändras manuellt mellan 5 och 2 000 lux och belysningstiden mellan 10 sekunder och högst 5 minuter.