Dekorativ belysning med väggfackla

Dekorera och lys upp väggen med någon av dessa förslag på väggfackla. En del är för inomhusbruk medan andra också klarar utemiljöer.

12 tips på väggfacklor för inomhusbruk

 • Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt

  Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt
  Genom den rostbruna ovansidan får väggfacklan GOTHIC en speciell charm Den lätt oregelbundna, antikbruna finishen ger väggfacklan en angenäm antik effekt och skärmarna av scavo-glas släpper igenom ett mycket behagligt ljus. En väggfackla med vilken en stämningsfull omgivning infinner sig på ett skönt sätt i vardagsrummet.
 • STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm

  STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm
  STELLA - väggfackla i brun-svart med dekoration i bladguld Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Väggfacklan sitter på en arm som sträcker ut sig åt höger från väggfästet. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna brun-svart och delvis belagda med bladguld. Den cremefärgade scavoglaskupan kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Elegant väggfackla GRANDIO rost

  Elegant väggfackla GRANDIO rost
  Stor vägglampa GRANDIO med vitt Scavo-glasDen eleganta vägglampan GRANDIO ger ett stämningsfullt, mjukt och bländfritt ljus i många olika bostadsutrymmen. Den är lämplig för användning av energisparlampor E14.
 • Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil

  Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil
  Brunsvart vägglampa Fiaccola Grande med lantlig charmMetallramen och utsidan av skärmen på vägglampan Fiaccola Grande har designats i en vacker brunsvart finish. Insidan av skärmen, som är formad som en callablomma, är guldfärgad, vilket gör halogenlampans ljus mycket varmt och mysigt. Den 70 cm höga vägglampan är mycket vacker och dekorativ i hallar, vardagsrum och även i gastronomiska områden.
 • Väggfackla BONITO svart med guldspiral

  Väggfackla BONITO svart med guldspiral
  Elegant vägglampa Bonito med guldfärgad spiral och vitt Scavo-glasVägglampan Bonito är tillverkad av svart metall och har en guldfärgad spiral. Det vita Scavo-glaset ger lampan ett mjukt skimmer.
 • Rostfärgad väggfackla Tjark

  Rostfärgad väggfackla Tjark
  Individuell Tjark-vägglödlampa med rostbrun metallyta Det speciella med vägglödlampan är dess rostbruna ram, som naturligtvis ger den ett lite rustikt och antikt utseende. En ganska smal ram är fäst diagonalt från väggfästet, som breddas mot toppen och slutar i ett koniskt glas med en scavo-färgad yta. Det råder ingen tvekan om att ljuset är särskilt varmt och mysigt - perfekt för alla som lägger stor vikt vid en hemtrevlig atmosfär. En särskild höjdpunkt är den spiralformade ramen av metall som passar harmoniskt runt ramen och skärmen på vägglampan
 • Trevlig spegellampa DRYDEN

  Trevlig spegellampa DRYDEN
  Spegellampan DRYDEN för stilfull belysning i badrummet Enkel och ändå elegant är spegellampan DRYDEN med sin skärm i opalglas och stommen som påminner om en väggfackla. Denna spegellampa är speciellt utformad för badrummet och ger inte bara ett praktiskt ljus runt spegeln utan utgör också ett vackert inredningselement.
 • Brun väggfackla Christian

  Brun väggfackla Christian
  Christian - en väggfackla i lantlig stil En brun, vriden lamparm och en lampskärm av crémefärgat glas dominerar väggfacklan Christians utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus över t.ex. matbordet. Made in Italy.
 • Guldfärgad väggfackla RICARDA

  Guldfärgad väggfackla RICARDA
  Snygg vägglampa RICARDA med överdrag av ädelt bladguldVägglampan RICARDA GOLD ger inte bara ett bra, stämningsfullt ljus - den är också ett attraktivt blickfång. Den genomgående höga kvaliteten säkerställs genom traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder.
 • Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor

  Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor
  STELLA - en väggfackla i lantlig stil med två ljuskällor Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Två armar går ut från det runda väggfästet och sträcker ut sig åt vänster och höger. De håller de båda väggfacklorna. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna blygrått och antik mässing. Cremefärgade scavoglaskupor kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Väggfacklan WILLI av mässing

  Väggfacklan WILLI av mässing
  Antik vägglampa Willi med munblåst skärmVägglampan WILLI kommer i en ädel design. Den är designad i en antik look och tillverkad utifrån historiska förebilder. Repliken av en lampmodell från slutet av 1800-talet består huvudsakligen av mässing och kompletteras med en glasskärm. Här används berlinmässing, en speciell typ av ytbehandling. En patina appliceras som färgar mässingen. Ytan är lättskött, men bör endast rengöras med en torr trasa.
 • Elegant vägglampa INNOVAZIONE TRE i guld

  Elegant vägglampa INNOVAZIONE TRE i guld
  Ädel väggfackla INNOVAZIONE TRE av förgyllt järn Grunden för denna formsköna lampa är en trattformad järnplatta, som är spiralformat fäst på den gyllene lampfoten. Den vita sandglasskärmen passar optimalt på grundplattan och utstrålar ett varmt, hemtrevligt ljus. En klassisk lampa för stilfull, inbjudande atmosfär.

För att efterlikna känslan av en brinnande eld kan du förse din väggfackla med ljuskällor som flammar. Du hittar många exempel i vår guide om lamporna som ser ut som flammande eld.

Väggfackla för husfasad

 • Gap - grå utomhusvägglampa med sensor

  Gap - grå utomhusvägglampa med sensor
  Gap - en grå utomhusvägglampa av metall med sensor Utomhusvägglampan Gap sticker tack vare den snedställda formen ut som en fackla från väggen och utstrålar ljuset framåt, bakåt och uppåt. En infraröd-rörelsesensor framtill på metallstommen tänder och släcker ljuset automatiskt. Utomhusvägglampan Gap är särskilt avsedd för användning med 20 W TC-TSE-energisparlampor eller LED-lampor. Tack vare det högre omkopplingsmotståndet i jämförelse med energisparlampor passar den för användning med LED- lampor.
 • Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk

  Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk
  Gap - en utomhusvägglampa i form av en väggfackla Av antracitfärgad metall och satinerad plast består den sneda utomhusvägglampan Gap som sticker ut från väggen - en modern tolkning av formen av en väggfackla. Den belyser området utomhus mycket energisnålt, då den särskilt är avsedd för användning med TC-TSC-energisparlampor. Även LED-lampor är möjliga. Ljuset avges framåt, bakåt och uppåt genom ljusutsläppen i den satinerade plastskärmen.
 • Utomhusvägglampa Selina i fackelform

  Utomhusvägglampa Selina i fackelform
  Attraktiv utomhusvägglampa Selina med metallnät Genom sin sneda form påminner denna utomhusvägglampa även om en fackla, som användes för belysning förr i tiden. Selina är ändå en mycket modern tolkning av en fackla, då stommen består av rostfritt stål och som täckskiva har den en diffusor av vitt polykarbonat, så att ljuset från utomhusvägglampan blir särskilt jämnt.
 • Sned utomhusvägglampa Lorian av rostfritt stål

  Sned utomhusvägglampa Lorian av rostfritt stål
  Utomhusvägglampa Lorian av rostfritt stål Lorian passar bra till moderna utomhusområden, eftersom ytan av rostfritt stål har en mycket tidsenlig utstrålning och även den kantiga formen står för ett modernt utseende. Lampkroppen sitter inte vertikalt, utan sticker ut snett från ytterväggen, vilket i abstrakt form påminner om en väggfackla. Den vita plastytan bidrar till ett ljus som är särskilt jämnt och bländfritt.
 • Lindby Okari utomhusvägglampa med sensor fackla

  Lindby Okari utomhusvägglampa med sensor fackla
  Okari utomhus vägglampa utrustad med en sensor Okari är en smal vägglampa för utomhusbruk som övertygar både med sitt moderna utseende och med sin teknik. Den är tillverkad av aluminium och har en opalvit skärm av plast. Den huvudsakliga ljuskällan har ett E27-fäste, medan den lilla accentlampan drivs av en permanent installerad LED-modul. Den inbyggda sensorn kan registrera rörelser i en vinkel på 120 grader och på ett maximalt avstånd på 8 meter. Dessutom kan ljusstyrkan ändras manuellt mellan 5 och 2 000 lux och belysningstiden mellan 10 sekunder och högst 5 minuter.
 • LED-utomhusvägglampa Taparita, indirekt strålande

  LED-utomhusvägglampa Taparita, indirekt strålande
  Indirekt belysning ger Taparita LED utomhusväggarmatur, som är tillverkad av stål och har formen av en modern väggfackla. Det smala ljuselementet sitter i en liten vinkel på det runda väggfästet och är utrustat med varmvita LED-lampor bakom en plastkåpa.
 • Utomhusvägglampa Farindola i svart/vitt

  Utomhusvägglampa Farindola i svart/vitt
  Farindola utomhusvägglampa är tillverkad av stål och plast i stil med en väggfackla och monteras på ett vinklat väggfäste. Den kan utrustas med en E27-lampa (ingår ej) och ger bländfri belysning.
 • Lindby Statius väggfackla rostfritt stål opal

  Lindby Statius väggfackla rostfritt stål opal
  Statius utomhusvägglampa i modern design - tillverkad av rostfritt stålDen här vägglampan ger en speciell touch till alla utomhusområden med stämningsfullt ljus och tilltalande estetik. Utomhuslampan har kapslingsklass IP44 och är därför skyddad mot inträngning av fasta främmande föremål med en diameter större än 1 mm och vattenstänk. Denna fantastiska armatur inspirerar med sin eleganta design, som enkelt kan anpassas till alla miljöer. Armaturen kan dimras med en extern dimmer (ingår ej). Armaturen i modern design har färgen grå. Den ger din trädgård, din veranda eller din uppfart ett hemtrevligt ljus med en enda ljuskälla. Tillverkaren lägger också stor vikt vid materialkvaliteten och använder rostfritt stål för lampan. Denna vägglampa skapar en underbar atmosfär i alla utomhusmiljöer och ger en mysig touch till din interiör. Du kan sätta i en glödlampa med E27-sockel i utomhusvägglampan. Vägglampan ger ett smakfullt komplement till din utomhusinredning. Med denna vackert designade och funktionella vägglampa kan du skapa stämningsfulla och funktionella belysningslösningar på nolltid.
 • Lindby Statius yttre väggfackla stål Sensor

  Lindby Statius yttre väggfackla stål Sensor
  Utomhusvägglampa Statius i rostfritt stål utrustad med sensorDenna vägglampa får ditt utomhusområde att lysa och är också ett visuellt tillskott tack vare sitt tilltalande helhetsintryck. Dimfunktionen möjliggör perfekt reglering av ljusstyrkan med hjälp av en extern dimmer (ingår ej). Tack vare sin vackra design kompletterar utomhusväggarmaturen belysningskonceptet på ett stilfullt sätt. Tack vare kapslingsklass IP44 är den skyddad mot inträngning av fasta främmande föremål med en diameter större än 1 mm och mot vattenstänk. Armaturen ger en stämningsfull atmosfär med en ljuskälla. Den har en E27-sockel. Vägglampan för utomhusbruk är grå. Vägglampan i modern design imponerar med kvaliteten på det rostfria stål som används. Den skapar en behaglig atmosfär och är en vacker inramning för alla utomhusområden. Lampan kommer att glädja dig och kan framgångsrikt integreras i olika dekorationsstilar. Denna utomhuslampa avger ett inbjudande, mysigt ljus och skapar därmed en utmärkt atmosfär till exempel i din trädgård, för din terrass eller din balkong.Tekniska data sensor- detekteringsområde 1 - 8 m- detekteringsvinkel 120°- rekommenderad monteringshöjd 1 - 3 m
 • Lindby Statius yttre väggfackla järn svart

  Lindby Statius yttre väggfackla järn svart
  Statius vägglampa i modern design, tillverkad av järnDen här vägglampan för utomhusbruk ger stämningsfull belysning för oförglömliga kvällar och nätter utomhus. Det vackra utseendet smälter perfekt in i ditt utomhusområde samtidigt som den ger mysigt ljus för en fantastisk atmosfär. Utomhusvägglampan har kapslingsklass IP44 och är därför skyddad mot inträngning av fasta främmande föremål med en diameter större än 1 millimeter och vattenstänk, och du kan justera ljusstyrkan så att den passar ditt humör (med en extern dimmer, ingår ej). Den är utrustad med ett E27-uttag. Med en enda ljuskälla får armaturen alla utomhusområden att lysa i ett tilltalande ljus. Den övertygar med kvaliteten på det använda järnet och hålls i svart. I varje utomhusmiljö kommer utomhuslampan till sin rätt och skapar en behaglig atmosfär. Lampan i modern design kommer att ge dig mycket nöje och kan enkelt integreras i de mest olika utomhusområdena. Med denna vackert designade och praktiska utomhusvägglampa kan du skapa en mysig atmosfär var som helst och när som helst.
 • Lindby Statius yttre väggfackla svart sensor

  Lindby Statius yttre väggfackla svart sensor
  Modern utomhusvägglampa Statius av svart järn - rörelsesensor ingårDen här utomhuslampan är den perfekta lösningen för en mysig utomhusbelysning. Med sin vackra design kompletterar lampan belysningskonceptet i alla utomhusmiljöer på ett behagligt sätt. Den kan dimras med en extern dimmer (ingår ej) för individuell reglering av ljusstyrkan enligt dina önskemål och är försedd med skyddsklass IP44 och därmed skyddad mot inträngning av fasta främmande kroppar med en diameter större än 1 millimeter och stänkvatten. Utomhuslampan ger ett vackert utseende och ger dina utomhusområden mer atmosfär. Den svarta lampan kompletterar din trädgård, terrass eller balkong tack vare sin moderna design. Den låter din interiör lysa i ett behagligt ljus med en glödlampa. Utomhusvägglampan är anpassad för användning av glödlampor med E27-sockel. Tack vare sitt vackra utseende harmoniserar järnlampan med alla utomhusmöbler och skapar en atmosfär av välbefinnande. Med den här vägglampan kan du snabbt skapa mysiga och samtidigt funktionella belysningslösningar.