Lampor som ser ut som eld

Elden har en förtrollande effekt och ibland kan man bli sittandes stirrande på flammorna länge. En lampa som ser ut som en eld är flammande lamporna.

Flammande LED-lampor

 • Star Trading Flicker flame Kronljus Klar vriden E14

  Star Trading Flicker flame Kronljus Klar vriden E14
  Kronljus med "flickering flame" (fladdrande flamma) funktion från Star Trading. Ett kronljus med vridet glas och verklighetstrogen flamma. Passar bra där du önskar ett svagare, dekorativt sken.
 • Star Trading LED-Lampa med flammande låga 4cm 1800K E27

  Star Trading LED-Lampa med flammande låga 4cm 1800K E27
  LED-lampa från Star Trading med "moving flame function" för att efterlikna en rörlig flamma / låga. Denna har gravity sensor som känner av vilket håll lågan ska flamma åt. Flame lamp / Fire lamp är en väldigt snygg ljuskälla att ha i exempelvis en vägglykta. Ger ett sken som ser ut som en verklighetstrogen eldfackla. Passar bra som dekorativ effektbelysning där du vill ha en lampa med eldflamma / låga.
 • LED-lampa E27 T40 Flame, 2.64-3.94W

  LED-lampa E27 T40 Flame, 2.64-3.94W
  LED-lampa E27 T40 Flame från startrading. Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en eldslåga som brinner. Färgtemperaturen är 1800K och har E27-sockel. Höjd 13,5 cm Bredd 3,9 cm Sockel&hellip:
 • Star Trading LED-lampa E27 T40 Flame

  Star Trading LED-lampa E27 T40 Flame
  Decoration LED-lampa från Star Trading med flammande ett flammande sken som liknar en eldslåga som brinner. Färgtemperaturen är gulaktig på 1800K och har en E27-sockel. Den har en så kallad Gravity Sensor som gör att om man har ledlampan iskruvad upp och ner så "brinner" alltid lågan uppåt.
 • LED-lampa E27 T40 Flame, 1.5-3.5WW

  LED-lampa E27 T40 Flame, 1.5-3.5WW
  LED-lampa E27 T40 Flame från startrading. Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en brinnande eldslåga. Gravitationssensor gör att lågan alltid flammar åt rätt håll oavsett armatur!&hellip:
 • LED-lampa E14 kronljus Flame, 0.8-1.2W

  LED-lampa E14 kronljus Flame, 0.8-1.2W
  LED-lampa E14 C37 Flame från startrading. Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en brinnande eldslåga. Gravitationssensor gör att lågan alltid flammar åt rätt håll oavsett armatur!&hellip:
 • LED-lampa E27 T40 Flame (Svart)

  LED-lampa E27 T40 Flame (Svart)
  Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en brinnande eldslåga. Gravitationssensor gör att lågan alltid flammar åt rätt håll oavsett armatur! E27 sockel.
 • LED-lampa E27 T40 Flame (Vit)

  LED-lampa E27 T40 Flame (Vit)
  Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en eldslåga som brinner. Färgtemperaturen är 1800K och har E27-sockel.
 • LED-lampa G4 Flame, 0.3-0.7W

  LED-lampa G4 Flame, 0.3-0.7W
  LED-lampa G4 Flame från startrading. LED-lampa med flammande sken som liknar en eldslåga. Färgtemperaturen är 1300K och sockeln är G4. Höjd 5,5 cm Bredd 1,6 cm Sockel G4 Livslängd 25 000 timmar&hellip:

Designerlampor formade som eld

Om det istället för själva ljuskällan är designen på lampan du söker efter när du menar en lampa som ser ut som eld kanske det är någon av dessa vackra lampdesigner. En del har formen av en eldslåga medan andra kan se ut som en brinnande fackla på väggen eller fasaden om det är en utomhusfackla.

 • Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt

  Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt
  Genom den rostbruna ovansidan får väggfacklan GOTHIC en speciell charm Den lätt oregelbundna, antikbruna finishen ger väggfacklan en angenäm antik effekt och skärmarna av scavo-glas släpper igenom ett mycket behagligt ljus. En väggfackla med vilken en stämningsfull omgivning infinner sig på ett skönt sätt i vardagsrummet.
 • Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor

  Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor
  Flamformad LED-jordspettslampa Melilla, solardriven Under dagen är LED-jordspettslampan Melilla en snygg dekoration i rabatten, på kvällen blir den en romantisk ljuskälla. I flamman av svart (på utsidan, insidan är guldfärgad) lackerad metall sitter en orangefärgad glaskula med bärnstensfärgade LED-lampor. Under dagen laddas ackumulatorn med energi via solarpanelen och ger upp till 8 timmars dekorativ belysning från mörkrets inbrott, då lampan i kulan får metallflammans insida att glänsa och lysa. En skymningssensor tänder lampan automatiskt.
 • LED-solcellslampa Melilla, spets

  LED-solcellslampa Melilla, spets
  Som flamman på ett levande ljus – LED-solcellslampa Melilla LED-solcellslampa Melilla påminner med sin spets om en flamma på ett levande ljus. Den cirkulära, orangefärgade lampskärmen utgör spetsens mittpunkt och rymmer en LED-ljuskälla som får det fantastiska markspettet att lysa. Tack vare solpanelen och ett laddningsbart batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet.
 • Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk

  Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk
  Gap - en utomhusvägglampa i form av en väggfackla Av antracitfärgad metall och satinerad plast består den sneda utomhusvägglampan Gap som sticker ut från väggen - en modern tolkning av formen av en väggfackla. Den belyser området utomhus mycket energisnålt, då den särskilt är avsedd för användning med TC-TSC-energisparlampor. Även LED-lampor är möjliga. Ljuset avges framåt, bakåt och uppåt genom ljusutsläppen i den satinerade plastskärmen.
 • Elegant väggfackla GRANDIO rost

  Elegant väggfackla GRANDIO rost
  Stor vägglampa GRANDIO med vitt Scavo-glasDen eleganta vägglampan GRANDIO ger ett stämningsfullt, mjukt och bländfritt ljus i många olika bostadsutrymmen. Den är lämplig för användning av energisparlampor E14.
 • STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm

  STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm
  STELLA - väggfackla i brun-svart med dekoration i bladguld Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Väggfacklan sitter på en arm som sträcker ut sig åt höger från väggfästet. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna brun-svart och delvis belagda med bladguld. Den cremefärgade scavoglaskupan kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil

  Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil
  Brunsvart vägglampa Fiaccola Grande med lantlig charmMetallramen och utsidan av skärmen på vägglampan Fiaccola Grande har designats i en vacker brunsvart finish. Insidan av skärmen, som är formad som en callablomma, är guldfärgad, vilket gör halogenlampans ljus mycket varmt och mysigt. Den 70 cm höga vägglampan är mycket vacker och dekorativ i hallar, vardagsrum och även i gastronomiska områden.
 • LED-solcellslampa Melilla, blomma

  LED-solcellslampa Melilla, blomma
  Robust markspettslampa Melilla med blomsterformad lampskärm LED-solcellslampan Melillas lampskärm har en fantastisk form som liknar en blomma. Blommans mittpunkt är en LED-lampa som tack vare solpanelen på markspettet och ett laddningsbart batteri inte kräver någon extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet. Den somriga formen och det robusta materialet gör Melilla till en perfekt accessoar för trädgården.