Stora taklampor

En stor taklampa ger ett pompöst intryck till inredningen och stora taklampor passar i vardagsrum eller över ett matbord. Vi har plockat ut taklampor i lite olika storlekar men alla klassar vi som stora.

Taklampor storlek 150 cm

 • Hänglampa Giogali 150 cm

  Hänglampa Giogali 150 cm
  Grandios Hänglampa GIOGALI skapar fantastiska ljuseffekter Hänglampan GIOGALI sträcker sig hela 150 cm från taket. Omkretsen blir allt mindre i tre steg nedåt, med en största diameter på 80 cm, vilket kan jämföras med en omvänd tårta. Ingen går förbi den här pompösa inredningsdetaljer utan att stanna till ett ögonblick. Var det än det finns ett stort utrymme som behöver fyllas med glans, kan den fantastiska hänglampan GIOGALI installeras. På hotell eller stora festsalar får lampan glänsa i all sin prakt. Användningen av åtta LED-lampor eller lågenergilampor ger upphov till glittrande effekter i hela rummet. Tillverkad av den italienska tillverkaren i samarbete med den framstående designern Angelo Mangiarotti. Tillverkaren har i många år tillverkat moderna lampor, baserat på hans familjs månghundraåriga erfarenhet av glasframställning. Det är dessa klassiska metoder som i dag kombineras med modern teknik, vilket leder till att högkvalitativa och långlivade objekt kan skapas för alla möjliga ändamål, bestående av minst tre glasskikt som är komplett tillverkade i Italien. - med munblåst glas i flera lager
 • Aquaslim - LED-taklampa för våtrum - 150 cm

  Aquaslim - LED-taklampa för våtrum - 150 cm
  Aquaslim - en LED-taklampa för våtutrymmen På privata eller verksamhetsinriktade ställen låter sig LED-taklampan Aquaslim med skyddstyp IP65 särskilt användas för allmänbelysning i fuktiga utrymmen. De består av ett grått kärl av ABS-plast, bakom vilken ett G13-LED-rör sörjer för universalvit belysning. Den är lätt att ersätta med en ny om den, efter upp till 25 000 timmar, skulle gå sönder.
 • Universella LED-taklampan Basic 1 - 150 cm

  Universella LED-taklampan Basic 1 - 150 cm
  LED-taklampan Basic 1 för källarutrymmet, garaget, etc. LED-taklampan Basic 1 ger universalvit belysning och ersätter de tidigare neonlamporna i källaren, garaget, verkstaden, etc. Den tecknar sig med den långa livstiden på upp till 25 000 timmar med en mycket energibesparande belysning. Lamporna är förberedda för förbindning efter varandra bakom ändlocken. En fabriksgaranti på 5 år talar för den här LED-lampans kvalitet och långa livslängd.
 • Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm

  Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm
  Elegant och högkvalitativ taklampa Crash Det speciella med den utsökta taklampan Crash är definitivt den 150 x 150 cm stora plattan av stål, som är överdragen med bladguld och glänser i ordets sanna bemärkelse: halogenljuskällorna sitter under plattan som reflekterar det klara, varma ljuset. Den två meter långa stålkabeln gör att lampan kan fästas säkert i taket. Genom denna speciella effekt kan en glamorös atmosfär skapas. Den handtillverkade lampan kommer från Italien och tillverkas där under ständig uppsikt av hantverksmästare. Genom sin ovanliga konstruktion kan modellen inte bara pryda, utan helt försköna miljön.

Taklampor som är mellan 115-140 cm

 • Taklampa Ancona med rosdekor, 115 cm

  Taklampa Ancona med rosdekor, 115 cm
  Täckt av rosor: Taklampan Ancona är en blommig dröm Rosen symboliserar kärlek och skönhet. Det är kanske därför det är så populärt att både ge bort och dekorera med denna blomma. Rosen kan även uppfattas som något hemlighetsfull. Det är flera faktorer som ligger bakom vår fascination för rosen men en sak är klar: vi älskar den! Armaturens blommor är större än de vi hittar ute i naturen, men när det gäller skönhet och förmågan att förtrolla fattas ingenting. Den blominspirerade taklampan utgör både belysning och dekoration samtidigt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Svävande hänglampa Argent 125 cm

  Svävande hänglampa Argent 125 cm
  Ovanlig och unik - hänglampa Argent En absolut höjdpunkt är lampskärmarna på hänglampan Argent, som påminner om lysande moln. De är gjorda av plattor som glänser i silver och har gett namnet på lampan. Speciellt i samband med det reflekterande ljuset kan de reflekterande plattorna skapa en underbar effekt av ljus och skugga och försköna både vardagsrum och sovrum.
 • LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm

  LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm
  LED-hänglampa Helix – spiralformat lampelement i svart och guld LED-hänglampan Helix svart och guldfärgade lampskärm är precis vad namnet antyder. Den perfekta spiralen av multipla varv är svart på utsidan och guld på insidan. På de två centrala varven är den fäst vid takkåpan med en tunn svart kabel. Vid den övre vändpunkten i varje varv monteras en LED-lampa som lyser upp den guldfärgade insidan. Den här egenskapen förstärker spiraleffekten och ger en fascinerande belysning. Lampan är dimbar via en vanlig ljusströmbrytare eftersom den reagerar på antalet tryck och därför varierar i tre steg.
 • Lindby Larisa LED-hänglampa 115 cm längd

  Lindby Larisa LED-hänglampa 115 cm längd
  Böjd LED-upphängningslampa Larisa med en gyllene folieyta LED-hänglampan Larisa är en blickfång ovanför varje bord, eftersom dess platta metallskärm var designad i en vågig form och utrustad med lysdioder i mitten över nästan hela längden, som avger jämn belysning bakom ett satinerat lock. Medan de mindre synliga delarna av lampan är i svart med rostig yta, var undersidan av den vågiga nyansen täckt med en gyllene folie, vilket ger lampan en ädel glans, särskilt i det strålande ljuset. En speciell egenskap hos Larisa LED-hängande ljus är att den kan dämpas med vilken konventionell ljusströmbrytare som helst. Ljusstyrkan kan ställas in i tre steg genom att växla flera gånger, nämligen i 100%, 40% eller 10%, den fjärde kopplingsprocessen stänger av ljuset.

Taklampor som är mellan 95-115 cm stora

 • Kristallpendellampa Diamante Ø 95 cm

  Kristallpendellampa Diamante Ø 95 cm
  Ädel och helt enkelt särskilt vacker - kristallhänglampan Denna modell använder olika italienska kristaller som har bearbetats i Böhmen-snittet för ett underbart utseende. Dessa metallkonstruktioner försvinner i bakgrunden och säkerställer därmed obetydligt en robust konstruktion. Hänglampan avrundas av den ljusa, varma ljusstyrka som skapas av G9-lamporna. Armaturen passar in i olika miljöer utan problem och säkerställer en hög nivå av harmoni. Lampans totala vikt är 32 kg.
 • Northern Heat hänglampa, mässing, Ø 95 cm

  Northern Heat hänglampa, mässing, Ø 95 cm
  Heat hängande lampa av mässing i spännande design Heat är en dynamisk armatur som fyller interiören med kreativitet och fantasi. Den består av en lampskärm av glänsande mässingstyg som omger en glödlampa som ska sättas in. Detta tyg skapar en mycket speciell belysning och dess form påminner om ett moln. Ljuset förvandlar skuggan till ett eldmoln som lyser upp rummet. Pendellampan har sitt ursprung i designern Johanna Forsbergs kreativa experiment. Heat distribueras av den norska belysnings- och möbeltillverkaren Northern, som har som mål att kombinera skönhet och funktion på ett estetiskt sätt.
 • LED-hänglampa Linn gestsensor matt nickel 95 cm

  LED-hänglampa Linn gestsensor matt nickel 95 cm
  Höjdjusterbar och med intelligent styrning: LED-pendlaren Linn Motsatsen till en stel pendelarmatur med alltid samma ljusstyrka: LED-pendlaren Linn anpassar sig på flera olika sätt till belysningsbehoven och blir på så sätt en modern lösning för en flexibel och vänlig rumsbelysning. Den har två sensorer som styrs via gester. Svepande rörelser aktiverar och inaktiverar ljuset uppåt och nedåt, medan du håller handen stilla och startar dimningsprocessen så att den önskade ljusstyrkan kan ställas in. Dimmbarheten är steglös och minnesfunktionen sparar den senast valda nivån för nästa aktivering. Tack vare sitt matt nickel-utseende och sin höjdjusterbarhet passar Linn LED-pendlaren lätt in i stilfullt moderna boendekoncept och understryker deras karaktär.
 • Hänglampa Soft vit 95 cm

  Hänglampa Soft vit 95 cm
  Euluna hänglampa soft vit 95 cm Soft, för vardagsrum / matsal, aluminium, pmma, G13, 16 W, L: 95 cm, B: 8 cm

Mer inspiration till takbelysning

» Taklampor i rotting

» Belysning vid högt i tak