Stora taklampor

En stor taklampa ger ett pompöst intryck till inredningen och stora taklampor passar i vardagsrum eller över ett matbord. Vi har plockat ut taklampor i olika storlekar men alla klassar vi som stora.

Taklampor storlek 150 cm

 • Knikerboker Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm

  Knikerboker Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm
  Elegant och högkvalitativ hänglampa CrashDet speciella med den utsökta hänglampan Crash är definitivt den 150 x 150 centimeter stora plattan av stål, som bokstavligen kan lysa med en beläggning av bladguld: Halogenlamporna är monterade under denna platta och reflekterar det starka varma ljuset i den. Den två meter långa stålkabeln ser till att armaturen sitter fast ordentligt i taket. Genom denna speciella effekt kan en glamorös atmosfär skapas. Den handgjorda lampan kommer från Italien och tillverkas där under ständig övervakning av mästerliga hantverkare. På grund av sin ovanliga design kan modellen inte bara komplettera en atmosfär, utan helt försköna den.
 • Müller-Licht Universella LED-taklampan Basic 1 - 150 cm

  Müller-Licht Universella LED-taklampan Basic 1 - 150 cm
  LED-taklampan Basic 1 för källarutrymmet, garaget, etc. LED-taklampan Basic 1 ger universalvit belysning och ersätter de tidigare neonlamporna i källaren, garaget, verkstaden, etc. Den tecknar sig med den långa livstiden på upp till 25 000 timmar med en mycket energibesparande belysning. Lamporna är förberedda för förbindning efter varandra bakom ändlocken. En fabriksgaranti på 5 år talar för den här LED-lampans kvalitet och långa livslängd.
 • FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm

  FISCHER & HONSEL LED-pendellampa Vitan TW, grå, längd 150 cm
  Linjär LED-pendellampa pendelarmatur Vitan TW med belysning på båda sidor Den Vitan TW pendellampa har en modern design, enkel och smart med en rak linje. De ljusa, energieffektiva lysdioderna och deras smala silhuett gör dem till den idealiska armaturen för många platser. En verklig höjdpunkt är den dubbelsidiga belysningen av pendeln, som kan bytas separat. Med bara ett klick på den integrerade omkopplaren kan ljustemperaturen justeras exakt efter ljustemperatur egna behov. Men det är inte allt, var och en av de ljusa färgerna kan också varieras med hjälp av dimningsfunktionen. Förutom den funktionella ljusinställningen imponerar Vitan TW också med sin justerbarhet: upphängningen kan enkelt justeras mellan en längd på 90 till 150 cm med hjälp av en kabelmekanism.
 • Modern svart hänglampa 150 cm inkl LED - Banda

  Modern svart hänglampa 150 cm inkl LED - Banda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Banda är en modern lång och smal hängande lampa, vacker ovanför ditt matbord eller i arbetsrummet ovanför ditt skrivbord! Den har en höjd på 150 cm, lampan har en längd på 151,5 cm; ett riktigt blickfång! Takplattan har en längd på 32 cm och en bredd på 8 cm. Du kan vid behov förkorta den totala höjden under installationen. Den svarta färgen i kombination med den integrerade LED gör den väldigt tidlös. Denna ej utbytbara LED ger varmvitt ljus i huset med 1900 lumen och 2700 Kelvin. Lampan håller i genomsnitt 20 000 brinntimmar. Speciellt för finsmakare av modern design och dito funktionalitet, bli en trendsättare med denna otroligt coola hänglampa! 1510 mm x 45 mm x 1500 mm

Taklampor som är mellan 115-140 cm

 • Eco-Light LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm

  Eco-Light LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm
  LED-hänglampa Helix – spiralformat lampelement i svart och guld LED-hänglampan Helix svart och guldfärgade lampskärm är precis vad namnet antyder. Den perfekta spiralen av multipla varv är svart på utsidan och guld på insidan. På de två centrala varven är den fäst vid takkåpan med en tunn svart kabel. Vid den övre vändpunkten i varje varv monteras en LED-lampa som lyser upp den guldfärgade insidan. Den här egenskapen förstärker spiraleffekten och ger en fascinerande belysning. Lampan är dimbar via en vanlig ljusströmbrytare eftersom den reagerar på antalet tryck och därför varierar i tre steg.
 • Terzani Argent - svävande pendellampa 125 cm

  Terzani Argent - svävande pendellampa 125 cm
  Ovanlig och ojämförlig - Argent pendellampa Lampskärmarna på Argent pendellampa, som påminner om glödande moln, är en absolut höjdpunkt. De är tillverkade av silverglänsande skivor som gett lampan dess namn. Särskilt i kombination med det reflekterande ljuset kan de reflekterande skivorna skapa ett underbart samspel mellan ljus och skugga och försköna vardagsrum och sovrum.
 • By Rydéns Hayden LED-hänglampa, 115 cm

  By Rydéns Hayden LED-hänglampa, 115 cm
  Som ett moln - LED-pendellampa HaydenDen guldfärgade LED-pendellampan Hayden består av ett metallnät som är täckt av många små LED-ljuspunkter. Metallnätet är format som ett moln, vilket skapar en illusion av att armaturen svävar som ett moln under taket. Visuellt sett är Hayden tilltalande både när den är tänd och när den är släckt. Det är en av de armaturer som nästan kan beskrivas som ett litet ljuskonstverk.
 • Clayre&Eef 115 cm lång pendellampa Saavik – Tiffany-stil

  Clayre&Eef 115 cm lång pendellampa Saavik – Tiffany-stil
  Lång pendellampa Saavik i Tiffany-design Inte bara den ovala skärmen i Tiffany-stil med färgrikt glas är ytterst dekorativ med den 115 cm långa pendellampan Saavik. Även upphänget har en mycket ovanlig och intressant design. Ovanför ett långt matbord sörjer pendellampan Saavik för en behaglig ljusstyrka och färgrik dekoration som inte bara imponerar på älskare av Tiffany-stilen. För att garantera en modern belysning, kan den användas med LED- eller lågenergilampor.

Taklampor som är mellan 95-115 cm stora

 • Ideallux Hänglampa Nodi Bianco Ø 105 cm

  Ideallux Hänglampa Nodi Bianco Ø 105 cm
  Upphängningslampa Nodi Bianco - flexibla designalternativ tack vare roterbara anslutningselement Upphängningslampan Nodi Bianco är en flexibel och samtidigt ädel följeslagare för hemmet. Tack vare kromfinishen på stativ eller anslutningselementen lyser lampan även när den är avstängd och ser omedelbart ut i hög kvalitet. Bollarna är gjorda av blåst glas. En sista etsningsprocess gör ytan matt och grov. Inuti finns ett E14- uttag, vars ljus dyker upp försiktigt och utan bländning. Det varma ljuset distribueras i hela rummet på grund av att sfärerna är olika inriktade. Det speciella med det: anslutningselementen kan roteras efter önskemål så att det inte finns några gränser för kulornas inriktning. På detta sätt kan belysningen ske målinriktat och anpassas helt till personliga behov. - Höjdjusterbar under montering
 • Zambelis LED-hänglampa 22234 längd 105 cm svart/rök

  Zambelis LED-hänglampa 22234 längd 105 cm svart/rök
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Audo Copenhagen Dancing Pendel 95 Cm - Taklampor Pet Vit - 1600659

  Audo Copenhagen Dancing Pendel 95 Cm - Taklampor Pet Vit - 1600659
  Tillför en touch av nyckfullhet och elegans till ditt hem med Dancing-pendeln i vitt. Denna vackra lampa är designad av den visionära Iskos-Berlin för Audo Copenhagen och fångar essensen av en dansares grace. Pendellampan har inspirerats av den flytande rörelsen hos en veckad kjol i mittpirouett och ger samma dynamiska rörelse till din matsal eller ditt vardagsrum. Dancing pendel är tillverkad av hållbar polyesterfilt från återvunna plastflaskor och är inte bara ett stilsäkert statement utan även ett miljömedvetet. Lampans struktur ger den en taktil dimension, medan dess breda diameter gör den till en blickpunkt som är svår att missa. Design av Iskos-Berlin. Bra att veta om Dancing pendel - Dancing uppskattas för den lekfulla twisten.- Pendel i polyesterfilt.- Design av Iskos-Berlin.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i PET från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Marchetti Kristallpendellampa Diamante Ø 95 cm

  Marchetti Kristallpendellampa Diamante Ø 95 cm
  Ädel och helt enkelt särskilt vacker - hänglampan i kristallDenna modell använder olika italienska kristaller som har bearbetats i Bohemia-slipningen för en underbar look. Dessa metallstrukturer försvinner i bakgrunden och säkerställer därmed på ett diskret sätt en robust konstruktion. Pendellampan avrundas av det ljusa, varma ljuset som skapas av G9-lamporna. Därmed passar armaturen utan problem in i olika miljöer och säkerställer en hög harmoni. Lampans totala vikt är 32 kg.

Mer inspiration till takbelysning

På relaterade teman har vi gjort andra guider kring takbelysning. Läs och hämta inspiration även i de här: