Husnummer med belysning

Skaffa dig en utomhusbelysning med upplyst husnummer. Här listar vi förslag på lysande husnummer med energieffektiva LED husnummerlampor. Använd sidan som inspiration till hur du vill att ditt husnummer ska vara synligt. Hittar du en variant du gillar kan du gå vidare och beställa direkt. Glöm inte att lägga in rätt nummer på ditt hus när du beställer hos återförsäljaren.

Fasadsiffror med belysning

Vi har gått igenom utbudet hos flera av de större nätbutikerna som säljer utomhusbelysning. Vissa av lamporna har belysningen inuti medan andra är byggda som en fasadbelysning där ljuset kommer från en ovan- eller underliggande ljuskälla och lyser upp husnummerskylten.

 • Vacker husnummerlampa Modena 7655, svart

  Vacker husnummerlampa Modena 7655, svart
  Praktisk husnummerlampa Modena 7655 Husnummer och utomhusvägglampa tillsammans är Modena 7655: Den enkla designen förstärkar den moderiktiga framtoningen. En liten spotlight belyser siffrorna. Leverans inklusive sifforna (3 x 0-9).
 • Konstsmide Modena vägglykta med husnummer 7655-750 Svart

  Konstsmide Modena vägglykta med husnummer 7655-750 Svart
  Modena 7655-750 är en svart vägglykta med husnummer från Konstsmide. Husnummer 0-9 ingår, plats för 3 st. Denna Modena-armatur är en del av Konstsmides moderna serie med utomhusbelysning. » Montering
 • Paulmann soldriven husnummerlampa med LED, IP44

  Paulmann soldriven husnummerlampa med LED, IP44
  LED-husnummerlampa med solenergiteknik inklusive set med siffror och bokstäver Denna LED-husnummerlampa med integrerad solenergiteknik är lika dekorativ som praktisk och kan enkelt anpassas med siffror och bokstäver i önskad kombination. För monteringen på väggen krävs ingen elanslutning, eftersom lampans två batterier drivs med hjälp av solens energi. Detta dekorativa blickfång gör det möjligt att hitta rätt husnummer i mörkret. Lampan är tack vare IP44 skyddad mot vattenstänk och damm och fukt och tillverkades av rostfritt stål. Diffusorn består av akryl och avger varmvitt ljus i omgivningen.
 • Vacker husnummerlampa Modena 7655, grå

  Vacker husnummerlampa Modena 7655, grå
  Praktisk husnummerlampa Modena 7655 Husnummer och utomhusvägglampa tillsammans är Modena 7655: Den enkla designen förstärkar den moderiktiga framtoningen. En liten spotlight belyser siffrorna. Leverans inklusive sifforna (3 x 0-9).
 • Modena vägglykta GU10 (Svart)

  Modena vägglykta GU10 (Svart)
  Modena vägglykta GU10 svart ink husnummer
 • Soldriven utomhusvägglampa Mawe

  Soldriven utomhusvägglampa Mawe
  Enkel och praktisk vägglampa Mawe med solpanel Utomhusvägglampan Mawe utnyttjar solens energi för att ladda batteriet och ger ljus i flera timmar. Solpanelen kan justeras för maximalt ljustillgång. Även lampan kan justeras efter behov. Reflektorn sörjer för ett speciellt högt ljusutbyte, nämligen upp till sex timmar. LED-lampan Mawe har en enkel, diskret svart färg och är medvetet funktionellt gestaltad. Lampan är avsedd både som spotlight för att belysa husnummer eller dekorationsobjekt i trädgården och för att belysa stigar eller infarten. För att kunna använda den utomhus är den utrustad med kapslingsklass IP44, så att den är skyddad mot damm och vatten.
 • Pontio 27 fasad (Galvaniserat stål)

  Pontio 27 fasad (Galvaniserat stål)
  Pontio är en serie utomhuslampor av den danska designduon Says Who i en strömlinjeformad, arkitektonisk design. Den geometriska formen ger ditt hem ett modernt men tidlöst uttryck – medan den sneda skärmen ger den ett unikt och intressant utseende från alla vinklar. Den stora, upplysta plattan är perfekt för att framhäva de boendes husnummer eller namn.Den vackra och extra hållbara versionen i galvaniserat stål är särskilt lämplig på utsatta områden längs kusterna. Nordlux erbjuder 15 års garanti på galvaniserat stål. Denna garanti gäller för omfattande korrosion i form av hål i metallen orsakade av rost.
 • Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark

  Modern utomhusvägglampa grå IP44 med husnummer - Danmark
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vägglampa i högsta kvalitet tillverkad av högkvalitativ aluminium med polyesterpulverbeläggning och plastskärm. Levereras med superhändigt klistermärkeark för att ge ditt husnummer på lampan. Husnummer och vacker belysning i 1 så! Danmark har en höjd på 17 cm och en längd på 8,5 cm. Den har ett djup på 11,5 cm. Monteringsplattan för ytterväggen har en längd och bredd på 6,5 cm. Perfekt resistent mot regnvatten tack vare IP44-värdet för IP44. Du kan placera den bredvid din ytterdörr som ett humörljus eller som ett funktionsljus när du kommer hem sent. Med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max 13 watt) kan du avsluta Danmark helt. Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Ge trevligt ljus hemma med Danmark!
 • Cone Husnummer (Transparent)

  Cone Husnummer (Transparent)
  Cone är en genomskinlig husnummerskylt i plast, med silversiffror som kan klistras individuellt på efter önskemål. Den är snygg vid entrén och skapar garanterat en inbjudande look. Den kan monteras antingen ovanför eller under armaturen. Levereras med 2st uppsättningar siffror och 1st uppsättning bokstäver.OBS! Endast tillbehör, armatur säljs separat. 
 • Utomhusvägglampa Semicircolare 16,5 cm

  Utomhusvägglampa Semicircolare 16,5 cm
  Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk - designelement och perfekt ljusfördelning Många väggarmaturer för utomhusbruk lider av det öde att de har ett för begränsat ljus. På grund av sin obstruktiva utformning kan sådana väggarmaturer för utomhusbruk inte tydligt belysa t.ex. brevlådor, klockskyltar eller husnummer som är integrerade i väggen, vilket gör att de som förlitar sig på denna ofta mycket lilla information snabbt råkar ut för ett missöde eller en feluppgift. Med Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk ändras detta! Den halvcirkelformade designen lyser enkelt upp det intilliggande rummet effektivt och tydligt, eftersom ingen ram står i vägen för ljuset. Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk är monterad på en högkvalitativ ram av rostfritt stål; skärmen på Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk består av opalfärgat glas, vilket ger bästa ljusstyrka. Dessutom ser Semicircolare vägglampan för utomhusbruk attraktiv och professionell ut och passar på alla husväggar. Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk - oklanderlig belysning av även de minsta detaljerna på varje husvägg. Tillverkaren av dessa utomhusarmaturer kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864, och företaget kom in i armaturbranschen på 1950-talet. En konsekvent hög kvalitet är tillverkarens kännetecken - det gäller lika mycket i dag som i början - och för att säkerställa detta tillverkas armaturerna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som klarar av även hårda miljöförhållanden och därmed ger långvarigt nöje.
 • Solar Husnummer 6 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 6 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Modern LED-husnummerlampa Monza inkl. siffror

  Modern LED-husnummerlampa Monza inkl. siffror
  Modern LED-husnummerlampa Monza - variabla monteringsalternativ Monza LED-husnummerlampa är idealisk för montering till vänster och höger i entréområdet, eftersom den kan monteras med eller utan husnummerskylten så att den också kan användas som en enkel yttervägglampa. Detta garanterar inte bara optimal sikt på husnumret, utan också elegant accentuering av hela entrén. Ljuset från den inbyggda LED-lampan med hög effekt lyser på båda sidor från den halvcirkelformade armaturkroppen, som är förseglad med frostade akrylrutor. Som ett resultat är ljuset inte bara försiktigt bländningsfritt utan strålar också effektivt på fasaden. - Inklusive limnummer 0-9 x 3
 • LED-husnummerlampa Alice utan sensor

  LED-husnummerlampa Alice utan sensor
  Alice - snygg LED-husnummerlampa i platt form Den plana, fyrkantiga LED-husnummerlampa Alice i aluminiumgjutgods är försedd med en silverplatta på vilken husnumret kan limmas. Bokstäver från A till Ö och siffror från 0 till 9 med svarta bokstäver att klistra fast med ingår i lampan.
 • Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med husnummer

  Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med husnummer
  LED-vägglampa Pavin med en uppsättning husnummer Pavin LED-vägglampan för utomhusbruk har en modern design. Den imponerar med sin runda form och det mörka, platta höljet. Det vita plasthöljet bildar en snygg färgkontrast på husväggen. De permanent installerade lysdioderna sänder ut universellt vitt ljus i omgivningen, vilket kan belysa utomhusområdet på ett energisnålt sätt. Dessutom sänder armaturen ut indirekt ljus på väggen, vilket ger en vacker effekt. Den har en IP44-skyddsklass, vilket innebär att den är väl skyddad mot regn och fukt. Den levereras tillsammans med en uppsättning husnummer (3x siffror 0-9 och 1x bokstäver A-H). Pavin lämpar sig därför optimalt för användning i entrén och är en funktionsorienterad belysningslösning för moderna hushåll.
 • Star Trading - Solcells vägglykta Wally - Silver

  Star Trading - Solcells vägglykta Wally - Silver
  Solcellsdriven väggbelysning med möjlighet att sätta på husnummer. 3 set med etiketter 0 - 9 och 1 set med etikett a - n medföljer. Lyser upp med vitt sken under natten. Ljusrelä med 1 styck batteri som ingår. Höjd 20 cm, bredd 18 cm och djup 3 cm.
 • Paulmann Dayton LED-solcellshusnummerlampa

  Paulmann Dayton LED-solcellshusnummerlampa
  Dayton LED-solens husnummerlampa i svart Husnummerlampor används främst för att underlätta för gäster, post- och pakettjänster, men också räddningsarbetare att hitta rätt adress. Denna kopia av Dayton gör till och med detta utan att generera elkostnader, eftersom LED-husnummerlampa är utrustad med en solpanel ovanpå ljuset och har också en skymningssensor så att den tänds automatiskt så snart det blir mörkt. - Inklusive 2 x siffror 0 till 9 och 2 x bokstäver a till e för att fästa på och fästa material - Bränntid med fulladdat batteri ca 4 timmar - Batteriets laddningstid 6-8 timmar - 1 x AA 1,2V uppladdningsbart batteri ingår
 • Paulmann Padea LED-husnummerlampa ZigBee RGBW

  Paulmann Padea LED-husnummerlampa ZigBee RGBW
  ZigBee-kompatibel LED-husnummerlampa Padea med RGBW-färgväxlingsfunktion samt skymnings- och rörelsesensor Klassiskt elegant och samtidigt en modern allroundlampa: det här är den stänkskyddade LED-husnummerlampan Padea. Det levereras med en uppsättning siffror och bokstäver så att det kan utrustas individuellt och användas som ett klassiskt husnummer. Tack vare den integrerade LED-modulen ger den mer säkerhet och orientering i entrén när det är mörkt. Skymningssensorn säkerställer automatisk omkoppling beroende på ljusförhållandena. Som standard lyser Padea med en varm och behaglig färgtemperatur som de flesta insekter inte kan se. Om den integrerade rörelsesensorn upptäcker en person genom rörelse, lyser LED-modulen med full effekt i 30 sekunder. För att kunna justera ljusets färg och ljusstyrka som önskat och för att kunna styra den via en smartphone krävs en separat ZigBee-brygga. För detta ändamål erbjuder Paulmann smik-gatewayen med gratis app för iOS och Android, som kan köpas separat via tillbehör. Smik-appen är kompatibel med Amazon Alexa, så att röststyrning också är möjlig. Integrering i ett ZigBee-kompatibelt smart hem-system från andra tillverkare är också möjlig. Om du inte vill använda en brygga alls kan du använda ZigBee-sändare. I tillbehören finns motsvarande erbjudanden från Paulmann, till exempel fjärrkontrollen Gent, separat tillgängliga. Tekniska egenskaper / kompatibilitet: - ZigBee 3.0-kompatibel - kompatibel med Smart Home-system baserade på ZigBee, t.ex. Philips Hue eller IKEA Tradfri - kompatibel med Paulmann Smart Home-fjärrkontroll och väggbrytare (se tillbehör) - ljusfärg justerbar
 • Utomhusvägglampa Pollux downlight 16,5 cm, svart

  Utomhusvägglampa Pollux downlight 16,5 cm, svart
  Modern Downlight - Utomhus vägglampa Pollux Pollux vägglampa för utomhusbruk i lackerad aluminium avger sitt ljus nedåt. Den är utformad i en modern kubisk form och har en genomskinlig akryllist på undersidan, vilket ger downlighten en viss elegans. Pollux downlight är perfekt för husets entré eller för att belysa husnummer.
 • Paulmann Sheera husnummerlampa med sensor

  Paulmann Sheera husnummerlampa med sensor
  Paulmann paulmann sheera husnummerlampa med sensor Sheera, plast, 8 W, B: 27.6 cm
 • LED-husnummerlampa Amarosi

  LED-husnummerlampa Amarosi
  LED utomhusvägglampa Amarosi med etikettuppsättning att klistra fast på Puristisk och enkel i design och effektiv i ljusstrålningen - det är den svarta LED-husnummerlampa Amarosi tillverkad av aluminium. I den övre delen av den L-formade vägglampan sitter varmvita lysdioder bakom en vit plastdiffusor, vars ljus sänds nedåt och något åt sidorna så att huvudsakligen området under lampan lyser upp. Lampans väggelement är avsedd att klistra fast husnumret. En uppsättning siffror och bokstäver att hålla fast på (3 x 0-9 och 1 x af) ingår.
 • Light-Point - Namnskylt till Cube XL Utomhus Lampa (Svart)

  Light-Point - Namnskylt till Cube XL Utomhus Lampa (Svart)
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Namnskylt, där namn, husnummer etc. kan skrivas och som man tydligt ser under skenet från Cube. OBS. Namnskylt är ett extra tillval till Cube. Lampan köpes således enskilt.
 • Soley fasadbelysning solcell (Svart)

  Soley fasadbelysning solcell (Svart)
  Soley är en modern fasadbelysning som laddas upp via solceller, vilket gör att det inte krävs någon strömanslutning vid montering. Den laddas enkelt upp via solljus, så 6-8 timmars laddning ger ungefär 8-10 timmars ljus. Lampan är tillverkad av högkvalitativ plast och metall, samt är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus längs fasaden. Den är även IP44-klassad och skyddad mot regn, fukt och vattrenstänk. Soley har också en rörelsesensor som gör att lampan tänds så fort den uppfattar rörelser. Det går även att köpa till en husnummerplatta till Soley, vilket gör att man med enkelhet kan belysa sitt husnummer (se sista bilden).Batteri inkluderat (1x18650 Akku / 3,7V).Integrerad LED-belysning.
 • Paulmann Padea vägghusnummerlampa sensor 3 000 K

  Paulmann Padea vägghusnummerlampa sensor 3 000 K
  LED-vägglampa för husnummer Padea med sensorDen antracitfärgade LED-vägglampan för utomhusbruk Padea i plast levereras med en uppsättning siffror och bokstäver för att klistra på husnumret. Den är utrustad med en skymnings- och rörelsesensor.- Sensorns detektionsområde 90°, räckvidd 4 - 8 meter- På 20 lux- På-tid 30 sekunder
 • Paulmann Padea gånglampa husnummer sensor 3 000 K

  Paulmann Padea gånglampa husnummer sensor 3 000 K
  LED-gångbelysning Padea med sensorsystem LED-gångbelysningen Padea lyser inte bara upp gångar och entréer, utan fungerar även som husnummerbelysning tack vare de siffror och bokstäver som medföljer för att klistras på. Den integrerade skymnings- och rörelsesensorn tänder ljuset automatiskt.- Sensorns detektionsområde 360°, räckvidd 4 - 8 meter- Tänd 20 lux- Tändningstid 30 sekunder
 • Pecos LED vägglampa husnummer (Antracit)

  Pecos LED vägglampa husnummer (Antracit)
  Pecos fasadbelysning i snygg antracit färg och en integrerad LED belysning på 6w, 600lm och en temperatur på 3000K. IP54
 • Solar Husnummer 7 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 7 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Solar Husnummer 2 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 2 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Paulmann Neda solcell LED-husnummerlampa sensor

  Paulmann Neda solcell LED-husnummerlampa sensor
  LED solcellsbelysning för husnummer Neda med rörelsedetektor Även långt bort från byggnader visar den solcellsdrivna Neda-lampan för husnummer vägen för gäster, pakettjänster eller till och med räddningstjänsten. Lampan med solpanel är utrustad med en skymningssensor och en rörelsedetektor. Skymningssensorn slår på ljuset när det blir mörkt (10 % ljusstyrka), rörelsedetektorn, som upptäcker rörelser inom 90° och på ett avstånd av 3 meter, slår på ljuset till 100 % i 20 sekunder. På så sätt är husnumret på den genomskinliga rutan alltid tydligt synligt. En uppsättning siffror och bokstäver för att klistra på husnumret (2 x siffrorna 0-9, 1 x bokstäverna a-d) och fästmaterial ingår. - Laddningstid för lampan ca. 8 timmar - Ljusets varaktighet med fullt batteri vid 10 % ljusstyrka upp till 15 timmar
 • Modena vägglykta GU10 (Rostfritt stål)

  Modena vägglykta GU10 (Rostfritt stål)
  Modena vägglykta GU10 rostfri ink husnummer
 • Konstsmide Modena vägglykta med husnummer 7655-300 Grå

  Konstsmide Modena vägglykta med husnummer 7655-300 Grå
  Modena 7655-300 är en grå vägglykta med husnummer från Konstsmide. Husnummer 0-9 ingår, plats för 3 st. Denna Modena-armatur är en del av Konstsmides moderna serie med utomhusbelysning. » Montering
 • Utomhusvägglampa Semicircolare 20,5 cm

  Utomhusvägglampa Semicircolare 20,5 cm
  Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk - designelement och perfekt ljusfördelning Många väggarmaturer för utomhusbruk lider av det öde att de har ett för begränsat ljus. På grund av sin obstruktiva utformning kan sådana väggarmaturer för utomhusbruk inte tydligt belysa t.ex. brevlådor, klockskyltar eller husnummer som är integrerade i väggen, vilket gör att de som förlitar sig på denna ofta mycket lilla information snabbt råkar ut för ett missöde eller en feluppgift. Med Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk ändras detta! Den halvcirkelformade designen gör det enkelt att belysa det närliggande rummet effektivt och tydligt, eftersom ingen ram står i vägen för ljuset. Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk är monterad på en högkvalitativ ram av rostfritt stål; skärmen på Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk består av opalfärgat glas, vilket ger bästa ljusstyrka. Dessutom ser Semicircolare vägglampan för utomhusbruk attraktiv och professionell ut och passar på alla husväggar. Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk - oklanderlig belysning av även de minsta detaljerna på varje husvägg. Tillverkaren av dessa utomhusarmaturer kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864, och företaget kom in i armaturbranschen på 1950-talet. En konsekvent hög kvalitet är tillverkarens kännetecken - det gäller lika mycket i dag som i början - och för att säkerställa detta tillverkas armaturerna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som klarar av även hårda miljöförhållanden och därmed ger långvarigt nöje.
 • Mersey fasad (Antracit)

  Mersey fasad (Antracit)
  Mersey är en elegant fasadbelysning i antracit och är tillverkad av gjuten aluminium. Lampan passar perfekt vid entréområdet och levereras med husnummerset. Den är IP44-klassad vilket innebär att den är gjord för att stå emot och klara av extrema väderförhållanden. Tack vare den integrerade skymningssensorn tänds armaturen automatiskt när mörket faller, så att husnumrets synlighet garanteras när som helst på dygnet.Ljuskälla ingår ej.
 • Ytterväggslampa antracit med husnummer IP54 - Glöd

  Ytterväggslampa antracit med husnummer IP54 - Glöd
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Glow-vägglampa är en minimalistisk och elegant design i rund form. Denna funktionella vägglampa med mörkgrå (antracit) färgad aluminiumkant och matt vit plast ger vackert mjukt strykljus så att du inte tittar in i ljuskällan. Denna utomhuslampa har en diameter på 30 cm och ett djup på 9 cm. Den levereras med ett klistermärkeark för att ge din lampa ditt husnummer, perfekt för bredvid din ytterdörr. Lampan har två stora E27-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer detta med den (max. 18 Watt). Med denna vägglampa skapar du atmosfär på din terrass (utan husnummer) eller på väggen bredvid din ytterdörr (med klistermärke), valet är ditt. 300 mm x 90 mm
 • Utomhusvägglampa Pollux downlight 16,5 cm, vit

  Utomhusvägglampa Pollux downlight 16,5 cm, vit
  Modern Downlight - Utomhus vägglampa Pollux Pollux vägglampa för utomhusbruk i lackerad aluminium avger sitt ljus nedåt. Den är utformad i en modern kubisk form och har en genomskinlig akryllist på undersidan, vilket ger downlighten en viss elegans. Pollux downlight är perfekt för husets entré eller för att belysa husnummer.
 • Konstsmide Modena vägglykta med husnummer 7655-000 Rostfri

  Konstsmide Modena vägglykta med husnummer 7655-000 Rostfri
  Modena 7655-000 är en vägglykta i rostfritt stål med husnummer från Konstsmide. Husnummer 0-9 ingår, plats för 3 st. Denna Modena-armatur är en del av Konstsmides moderna serie med utomhusbelysning. » Montering
 • Utomhusvägglampa Pontio 27 kantig, galvaniserad

  Utomhusvägglampa Pontio 27 kantig, galvaniserad
  Pontio 27 utomhusvägglampa är idealisk för att belysa entréer, terrasser eller balkonger. Den är tillverkad av robust metall och har kapslingsklass IP54. Ljuset avges bländfritt nedåt och kan regleras i ljusstyrka med en extern fasdimmer och en motsvarande ljuskälla. Det är också möjligt att placera ett husnummer eller en invånares namn på ytan.
 • Star Trading Solcells-vägglykta Wally med siffor

  Star Trading Solcells-vägglykta Wally med siffor
  En väggbelysning som ger dig möjlighet att sätta husnummer på. Det medföljer 3 set med etiketterna 0 - 9 och 1 set med etiketterna A - N. Lyser upp med vitt sken under natten.
 • Solar Husnummer 3 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 3 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Sensor utomhusvägglampa Nice Ø 28cm vit 4 000K

  Sensor utomhusvägglampa Nice Ø 28cm vit 4 000K
  Rund LED-utomhusvägglampa Nizza med rörelsesensor och bakgrundsbelysning, inklusive husnummeruppsättning LED-utomhusvägglampan Nizza av vit plast är en praktisk och mångsidig ljuskälla i en platt, rund form. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn kan den tändas och släckas automatiskt efter behov och kan också användas som husnummerlampa tack vare den medföljande husnummeruppsättningen för att klistra på. LED-lamporna avger ett vitt universalljus inte bara framåt utan även bakåt, vilket skapar en attraktiv ljusring på väggen.- Detekteringsområde: 6 m - Detekteringsvinkel: 120°- Skymningströskel justerbar från 10 till 2 000 lx- Ljuslängd justerbar från 5 s till 8 min- Skyddsklass: IP44
 • Utomhusvägglampa Curvo i rostfritt stål med sensor

  Utomhusvägglampa Curvo i rostfritt stål med sensor
  Intelligent ljus när det behövs - Curvo utomhusvägglampa Den yttre vägglampan Curvo har en integrerad rörelsedetektor och ger varje yttervägg ett klart ljus som lyser genom den opalfärgade nyansen. Den halvcirkelformade designen möjliggör effektiv belysning av detaljer som fästs i omedelbar närhet av Curvo yttervägglampa, såsom brevlådor, dörrklockskyltar eller husnummer integrerade i väggen. Den integrerade allmänna servicelampan säkerställer snabb och full ljusstyrka, aktiverad när besökaren närmar sig. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Modena vägglykta GU10 (Grå)

  Modena vägglykta GU10 (Grå)
  Modena vägglykta GU10 grå ink husnummer
 • Monza vägglykta 2x4,5W LED grå (Antracit)

  Monza vägglykta 2x4,5W LED grå (Antracit)
  Monza vägglykta 2x4,5W LED, inkl husnummer, mörkgrå
 • Lucande Maniela LED-utomhusvägglampa, uplight

  Lucande Maniela LED-utomhusvägglampa, uplight
  Modern LED-utomhusvägglampa Maniela, lysande i varmvitt Den moderna utomhuslampan Maniela är en modern utomhusvägglampa som är utrustad med energieffektiva lysdioder. Den speciella formen gör den till en armatur som kan avge belysning både uppåt och nedåt beroende på monteringsmetod. Oavsett om LED-utomhusvägglampan Maniela används som en downlight, till exempel över en dörrklocka eller ett husnummer, eller om den används som en dekorativ uplight på husfasaden så övertygar den vilket fall som helst. Dess varmvita ljus från de integrerade lysdioderna är ljust och ger optimal belysning, oavsett hur den används.
 • LED-husnummerlampa Pecos

  LED-husnummerlampa Pecos
  Trio Lighting led-husnummerlampa pecos Pecos, aluminiumgjutgods, plastmaterial, 6 W, B: 16 cm, H: 20 cm
 • ALMOST NEW - LAMIA WALL DARK GREY

  ALMOST NEW - LAMIA WALL DARK GREY
  Lamia är en vägglampa för utomhusbruk. Ramen är tillverkad i aluminium och lampan har en skiva i glas. Det ingår siffror för visning av exempelvis husnummer (nummer 0-99). Tekniskt: Lampan har fast LED-belysning om 6W. IP44-klassad och avsedd för utomhusbruk. Fast, jordad installation. Den här produkten säljs som Almost New och klassificeras som an
 • Lucande Loena LED-husnummerlampa

  Lucande Loena LED-husnummerlampa
  Både belysning och nummer - LED-utomhusvägglampa Loena Den moderna LED-husnummerlampan Loena består av en vägglampa som är riktad nedåt och som har en tydlig skylt på undersidan, på vilken husnumret kan placeras. För detta ändamål ingår lämpliga bokstäver och siffror i leveransomfånget som sedan måste placeras individuellt på skylten vid montering. Ljuset från de varmvita lysdioderna strålar i mörker direkt på husnumret och det närliggande området, så att man verkligen kan se och läsa allt i mörkret.
 • Solar Husnummer 4 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 4 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Pontio 27 vägglampa (Svart)

  Pontio 27 vägglampa (Svart)
  Pontio är en serie utomhuslampor av den danska designduon Says Who i en strömlinjeformad, arkitektonisk design. Den geometriska formen ger ditt hem ett modernt men tidlöst uttryck – medan den sneda skärmen ger den ett unikt och intressant utseende från alla vinklar. Den stora, upplysta plattan är perfekt för att framhäva de boendes husnummer eller namn. Matt, lätt strukturerad yta i lackerad aluminium.
 • Solar Husnummer 0 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 0 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Solar Husnummer 5 IP44 (Svart)

  Solar Husnummer 5 IP44 (Svart)
  Denna fasadbelysning är solcellsdriven och ett smidigt sätt att både lysa upp fasaden och samtidigt ge ditt hus sin adress-siffra. Armaturen finns från 0-9 - montera upp och kombinera samman din unika siffra. På kvällen lyser den fint upp din entre - smidigt för såväl dig som brevbäraren och gästerna du bjudit över på fredagstacos för första gången. Batteri ingår. Integrerad LED.
 • Paulmann solcellshusnummerlampa Neda i svart

  Paulmann solcellshusnummerlampa Neda i svart
  LED-husnummerlampa Neda i svart med IP44 Den solcellsdrivna LED-husnummerlampan Neda klarar sig utan strömanslutning och visar besökare, post eller pakettjänster vägen. Lampan levereras med en uppsättning siffror och bokstäver som limmas fast på den genomskinliga plastytan. En platt solcellsmodul på toppen laddar batteriet under dagen, så när batteriet är fulladdat lyser husnumret upp av de varmvita lysdioderna när det blir mörkt. Den integrerade skymningssensorn slår på automatiskt. Lampan är utrustad med en strömbrytare på sidan och lyser i upp till 3 dagar (nätter) när batteriet är fulladdat.
 • Utomhusvägglampa Pontio 27, bredd 27 cm, svart

  Utomhusvägglampa Pontio 27, bredd 27 cm, svart
  Pontio 27 vägglampan för utomhusbruk är idealisk för att belysa entréer, terrasser och balkonger. Den är tillverkad av robust aluminium och har IP54-skydd. Ljuset avges bländfritt nedåt och kan regleras i ljusstyrka med en extern fasdimmer och en motsvarande ljuskälla. Det är också möjligt att placera ett husnummer eller en invånares namn på ytan.

Fasadnummer med solcellslampa

Väljer du fasadnummer med lampa som drivs på solceller har du en energieffektiv lösning. En klar fördel är att du slipper dra el och kan placera husnumret var som helst på husfasaden.

En nackdel som är påtaglig vintertid, särskilt i norra Sverige, är att dagsljuset kanske inte räcker för att ladda solcellslampans batteri. En kombination av elanslutning, solceller och batterier kan då behövas för att din husnummerbelysning ska fungera alla de mörka timmarna på dygnet.

Husskylt + Belysning

Ett alternativ till komplett husnummerlampa är ju såklart att köpa husskylt och belysning var för sig. Det är inte alla som har sina husskyltar upplysta heller så det är ju inte ett måste att ha upplyst fasadsiffra.

Vill du göra din egen uppsättning med husnummer och en belysning kan du kolla bland de här fasadlamporna. Skylten kan du beställa med egen, valfri design hos en lokal tryckare eller på nätet.