Djuriska nattlampor för barn

Ett återkommande tema på nattlampor för barn är djur. Vi har plockat ut några av de mest populära och djuriska nattlamporna du kan köpa online. En del av lamporna kan finnas i alternativa färger och ingå en serie med andra figurer. Vill du köpa en nattlampa du ser här på sidan, gör du det genom att klicka dig vidare till återförsäljaren.

Kanin nattlampa

 • Alice & Fox Lampa Kanin

  Alice & Fox Lampa Kanin
  En fin lampa från Alice & Fox föreställande en kanin. Denna söta lampa blir en fin detalj i barnrummet. Lampan har en fin design av en kanin och ger ett mysigt ljus i rummet.
 • Minitude Bordslampa Tipitält, Natur

  Minitude Bordslampa Tipitält, Natur
  En gullig bordslampa från Minitude utformad som ett tipitält. Lampan har en träställning inklädd i textil som får den att se ut som ett fint tipitält. När lampan är tänd ger den ifrån sig ett behagligt, dämpat ljus och en liten kanin tittar fram i tältöppningen!Mått: Ø20 x H20 cm.Sladd: 1,5 m.Material: Trä, textil.Lamptyp: Inbyggd LED-lampa.Färg: N
 • Alice & Fox Nattlampa Kanin, Vit

  Alice & Fox Nattlampa Kanin, Vit
  En mysig nattlampa i form av en vit kanin från Alice & Fox. Den här lampan skapar en rofylld stund och blir en trygg vän på natten med sitt mjuka ljus och lugna musik. Lampan har tre knappar där ditt barn smidigt kan ändra musik, volym och ljusstyrka.
 • Glamourgirls Nattlampa, Kanin

  Glamourgirls Nattlampa, Kanin
  En fin nattlampa från Cloudberry Castle. Med en mysig nattlampa kan ditt barn känna sig trygg på natten. Denna fina nattlampa drivs av batterier och kan enkelt förflyttas utan att behöva koppla i en sladd. Ett fint tillskott till barnrummet!

Enhörning nattlampa

 • Alice & Fox Bordslampa Led Unicorn

  Alice & Fox Bordslampa Led Unicorn
  Unicorn är en söt bordslampa från Alice & Fox. Lampan föreställer en fin enhörning och den lekfulla formen lyfter rummet. Inbyggda LED-lampor lyser upp enhörningen som en vacker gloria och ger ett mysigt ljus. Passar perfekt i barnrummet hos den enhörningsglada!
 • Alice & Fox Nattlampa Unicorn, Rosa

  Alice & Fox Nattlampa Unicorn, Rosa
  En mysig nattlampa i form av en rosa enhörning från Alice & Fox. Den här lampan skapar en rofylld stund och blir en trygg vän på natten med sitt mjuka ljus och lugna musik. Lampan har tre knappar där ditt barn smidigt kan ändra musik, volym och ljusstyrka.
 • Näve Hänglampa 4117004 med prinsessmotiv

  Näve Hänglampa 4117004 med prinsessmotiv
  Förverkliga kungliga drömmar med upphängningslampan Princess 4117004 Det blir majestätiskt med hänglampan Princess. Tack vare många motiv på lampskärmen förblir inga små prinsessor önskemål. Allt i rosa, med enhörningar och ett slott i molnen, uppfyller lampan de typiska drömmarna om en flicka. Lampan är gjord av papper, vilket garanterar särskilt stora ljusmoment. Rummet är tillräckligt upplyst och ändå ser ljuset lite dämpat ut och är inte bländande. Med denna lampa kan fantasin åka på en resa.
 • Cloud B Dream Buddies Nattlampa Unicorn

  Cloud B Dream Buddies Nattlampa Unicorn
  En enhörning från Cloud B är en mysig nattlampa att ha med sig i sängen på kvällen! Nattlampan projicerar en stjärnhimmel på taket och lyser upp rummet i blått, grönt och orange. Du kan antingen välja ditt barns favoritfärg eller låta nattlampan automatiskt skifta mellan de olika färgerna. Nattlampan stängs av automatisk efter 45 minuter. Denna söt

Dinosaurie nattlampa

 • Pauleen Night Dino LED-nattlampa, USB, RGBW

  Pauleen Night Dino LED-nattlampa, USB, RGBW
  Sömnhjälp i form av en dinosaurie: Night Dino LED-nattljuset. LED-nattljuset Night Dino har formen av en söt dinosaurie. Dess vänliga utseende har en lugnande effekt och kan hjälpa barn att somna. Den här nattlampan för barn kan slås på och stängas av med hjälp av en strömbrytare på undersidan bredvid USB-anslutningen. En USB-kabel för laddning ingår i leveransen. Ytterligare styrning sker via beröring. Du kan välja mellan ett dämpat och ett starkt varmvitt ljus. Dessutom visas färgerna rött, orange, gult, grönt, blått och lila som en del av funktionen för färgbyte. Dessa kan också ställas in permanent genom beröring. Nattlampan Night Dino skingrar rädslan för mörkret på ett strålande sätt. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Little Lights Lampa Dinosaurie, Trä

  Little Lights Lampa Dinosaurie, Trä
  Underbart vacker handgjord lampa från Little Lights i smakfull design. De många små lamporna ger ett mysigt ljus under dygnets mörka timmar och den vackra designen utgör en stämningsskapande inredningsdetalj. Lampan är tillverkad i trä och levereras med fjärrkontroll. Den är utrustad med dimmerfunktion och timer för att du enkelt ska kunna justera
 • Little Lights Lampa Dinosaurie, Blå

  Little Lights Lampa Dinosaurie, Blå
  Underbart vacker handgjord lampa från Little Lights i smakfull design. De många små lamporna ger ett mysigt ljus under dygnets mörka timmar och den vackra designen utgör en stämningsskapande inredningsdetalj. Lampan är tillverkad i trä och levereras med fjärrkontroll. Den är utrustad med dimmerfunktion och timer för att du enkelt ska kunna justera

Katt nattlampa

 • ByMoxo Lampa Stor katt, Vit

  ByMoxo Lampa Stor katt, Vit
  En söt nattlampa i form av en gullig katt från Rabbit & Friends. Lampan laddas med hjälp av en USB-kabel och går att ställa in i 7 olika färger. En mysig lampa som ger ett behagligt sken i rummet.
 • Lucande Idalina LED-bordslampa, katt, rosa

  Lucande Idalina LED-bordslampa, katt, rosa
  Högkvalitativ designer LED-bordslampa Idalina i form av en katt, rosa Idalina imponerar med sin vackra och exklusiva design och ovanliga utseende. Den abstrakta formen på lampkroppen liknar en katt, vilket gör bordslampan inte bara till en ljuskälla utan också ett attraktivt dekorativt föremål för vardagsrummet, som skapar en vacker färgeffekt med sin rosa nyans som är mjuk men effektiv och kan kombineras med många eleganta inredningar. En glödlampa av glas kompletterar metallhuset av järn och ger ett vackert och mysigt ljus. Perfekt för djurälskare och designentusiaster som uppskattar något speciellt!
 • Lucande Idalina LED-bordslampa, katt, svart

  Lucande Idalina LED-bordslampa, katt, svart
  Svart designkatt Idalina - exklusivt dekorations- och belysningsobjekt för vardagsrummet Idalina kan integreras på ett vackert sätt i ett designorienterat vardagsrum och är en ljuskälla med det lilla extra. Armaturhuset i stål påminner på ett abstrakt sätt om en katt och är svartfärgat. Detta skapar också associationer till ett mytomspunnet djur, som väcker en viss fascination hos betraktaren och har en slående aura. Glaskolven skapar en vacker ljusfördelning med mysig effekt och bordslampan med LED-ljuskälla är den perfekta ljuskällan för den som vill omge sig med något speciellt och ovanligt.

Sköldpadda nattlampa

 • Artistar TORTUE - bordslampa i form av en sköldpadda

  Artistar TORTUE - bordslampa i form av en sköldpadda
  Original sköldpaddslampa TORTUE designad i Tiffany-stil av färgat glasTORTUE är ett vackert blickfång som inspirerar med stämningsfullt ljus. Det som är speciellt med denna ovanliga bordslampa är att de enskilda glaselementen har tillverkats för hand och satts samman i den mosaikstil som är typisk för Tiffany-stilen. Den krämfärgade färgen på glasbitarna i behållaren skapar dessutom en mycket mysig ljuseffekt. En originell detalj som kan användas för att sätta en stämningsfull accent.
 • FEISS Hänglampa Sonoma Valley 3 lampor

  FEISS Hänglampa Sonoma Valley 3 lampor
  Tre-flammig upphängningslampa Sonoma Valley Denna hänglampa med tre flammor är ett perfekt val för Till exempel för snygg belysning av ett matbord i en antik miljö: Sonoma Valley påminner om stilen i början av 1900-talet, då överdådiga dekorationer som den antika sköldpaddsupphängningen var mycket populära i Europa. I samband med de tre krämfärgade nyanserna, som har en mild vågform och ger det utsända ljuset en underbart mysig skimmer, är resultatet en lampa som sticker ut på ett behagligt sätt i alla antika miljöer.
 • Clayre&Eef Dekorationslampa 6001, sköldpadda Tiffany-stil

  Clayre&Eef Dekorationslampa 6001, sköldpadda Tiffany-stil
  bordslampa 6001 tillverkad i Tiffany-stil i form av en sköldpadda Medan sköldpaddans kropp är gjord av mörkbrun polyresin, är skalet på det söta lilla djuret gjort av naturliga vita glaselement i Tiffany-stil. Resultatet är ett vackert dekorationsbelysning ljus som passar in i alla miljöer och ger ett mysigt ljus som genereras av vilken ljuskälla som helst med ett E14-uttag.

Räv nattlampa

 • Atelier Pierre - Cesar Fox Golvlampa Wireless Speaker & Light

  Atelier Pierre - Cesar Fox Golvlampa Wireless Speaker & Light
  Design Studio Pierre Junior Golvlampan Cesar Fox Wireless Speaker & Light från belgiska Atelier Pierres barnavdelning AP Junior är en trogen liten följeslagare när du är ute på äventyr. Räven Cesar är alltid redo för skoj och bus. Han är 50 centimeter lång men väger bara 1,5 kilo - så han är lätt att ta med sig, även för barn! Cesar har ett mysigt ljus som du kan justera med hans medföljande fjärrkontroll. Om du är på humör för en fest är räven Cesar också den perfekta personen att bjuda in: han har en inbyggd högtalare som enkelt ansluts via Bluetooth till en smartphone, och med fjärrkontrollen kan du få honom att lysa färgglatt i takt med musiken. Cesar kan dansa i upp till åtta timmar, varefter han enkelt och elegant kan laddas upp med den medföljande USB-laddaren. Köp en lillebror eller syster till högtalarlampan Cesar här!
 • Star Trading - Ljusstake Forest Friends 19cm - Flerfärgad

  Star Trading - Ljusstake Forest Friends 19cm - Flerfärgad
  Skogens djur i form av en adventsljusstake, tillverkad i trä. Ljusstaken ger en fantastisk härlig och mysig julstämning. Placera den i ett fönster, på en hylla eller och på en skänk. Djuren på ljusstaken kan vara bambi, räv, isbjörn, uggla och kanin
 • Ljusstake Forest Friends 19cm

  Ljusstake Forest Friends 19cm
  Skogens djur i form av en adventsljusstake, tillverkad i trä. Ljusstaken ger en fantastisk härlig och mysig julstämning. Placera den i ett fönster, på en hylla eller och på en skänk. Djuren på ljusstaken kan vara bambi, räv, isbjörn, uggla och kanin
 • Ljusstake Forest Friends 19cm

  Ljusstake Forest Friends 19cm
  Skogens djur i form av en adventsljusstake, tillverkad i trä. Ljusstaken ger en fantastisk härlig och mysig julstämning. Placera den i ett fönster, på en hylla eller och på en skänk. Djuren på ljusstaken kan vara bambi, räv, isbjörn, uggla och kanin