Nattlampor

Din nattlampa ger dig ledande belysning om du kliver upp på natten för att gå på toaletten. Det svaga ljuset är tillräckligt för att inte snubbla och du slipper tända starka taklampor som bländar dig och väcker hjärnan i onödan. På den här sidan får du inspiration till nattbelysning för både barn och vuxna.

8 mysiga nattlampor till barnrummet

Många barn är oroliga och lite rädda för totalt mörker. En nattlampa till barnrummet kan ge en mysig dämpad belysning som gör det lättare för en baby eller små barn att somna. Ljuset ger också en tröst på natten ifall barnet vaknar till och ska försöka somna om. Det finns många olika och vanligt tema på nattlampor för barn är djur.

 • Powerpal 3D-Nattlampa, Fotboll

  Powerpal 3D-Nattlampa, Fotboll
  En cool 3D-lampa från Powerpal i form av en fotboll! Denna 3D-lampa är den nya generationens nattlampor – ta klivet in i framtiden för rofyllt ljus i mörkret med cool hologrameffekt! Välj favoritmodell för just er, alla nattlampor har en häftig, krackelerad bas för extra ljus och snygg design. Barnet kan själv ställa in favoritfärg och ljusnivå för
 • LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
  Näve led-taklampa rainbow, dimbar, rgbw, nattlampa Rainbow, RGBW,, för hall, metall, plast, 40 W, energiefficiens: F, H: 7 cm
 • Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa

  Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa
  Paw Patrol taklampa med nattlampa och dragbrytare Den stora takplattan på denna lampa är täckt med motiv från den populära kanadensiska animationsserien Paw Patrol. Fem E14-uttag ansvarar för att ett barnrum kan förses med allmänbelysning med denna taklampa . Förutom E14-lamporna finns det också 20 LED-ljuspunkter som skapar ett sovande ljus för att försiktigt och fruktansvärt somna. För att göra detta kan huvudbelysningen stängas av med den integrerade dragbrytaren, så att endast ljuset från lysdioderna lyser som en liten stjärnhimmel.
 • Alice & Fox Nattlampa Kanin, Vit

  Alice & Fox Nattlampa Kanin, Vit
  En mysig nattlampa i form av en vit kanin från Alice & Fox. Den här lampan skapar en rofylld stund och blir en trygg vän på natten med sitt mjuka ljus och lugna musik. Lampan har tre knappar där ditt barn smidigt kan ändra musik, volym och ljusstyrka.
 • Alice & Fox Nattlampa Giraff, Brun

  Alice & Fox Nattlampa Giraff, Brun
  En mysig nattlampa i form av en brun giraff från Alice & Fox. Den här lampan skapar en rofylld stund och blir en trygg vän på natten med sitt mjuka ljus och lugna musik. Den är dessutom en härlig inredningsdetalj i barnrummet!
 • NattLampa LED Functional 12,5cm

  NattLampa LED Functional 12,5cm
  Batteridriven nattlampa med LED. Välj mellan rörelsesensor eller fast sken. Ljusskenet kan dimras upp eller ned i läge ON. Minnesfunktion gör att lampan lyser upp med senast valda ljusstyrka. För&hellip:
 • Alice & Fox Nattlampa Björn, Rosa

  Alice & Fox Nattlampa Björn, Rosa
  En mysig nattlampa i form av en rosa björn från Alice & Fox. Den här lampan skapar en rofylld stund och blir en trygg vän på natten med sitt mjuka ljus och lugna musik. Lampan har tre knappar där ditt barn smidigt kan ändra musik, volym och ljusstyrka.
 • Moomin Nattlampa Snusmumriken Liten

  Moomin Nattlampa Snusmumriken Liten
  Material: Plast Färg: Grön/brun Höjd cm: 13 Sockel: Integrerad LED Övrigt: Batteridriven (LR44 x3 st medföljer) Autosleep: avstängning efter 15 minuter

Stjärnhimmel som nattbelysning

 • Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa

  Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa
  Paw Patrol taklampa med nattlampa och dragbrytare Den stora takplattan på denna lampa är täckt med motiv från den populära kanadensiska animationsserien Paw Patrol. Fem E14-uttag ansvarar för att ett barnrum kan förses med allmänbelysning med denna taklampa . Förutom E14-lamporna finns det också 20 LED-ljuspunkter som skapar ett sovande ljus för att försiktigt och fruktansvärt somna. För att göra detta kan huvudbelysningen stängas av med den integrerade dragbrytaren, så att endast ljuset från lysdioderna lyser som en liten stjärnhimmel.
 • Taklampa Bildmoln Lillifee stjärnmagi

  Taklampa Bildmoln Lillifee stjärnmagi
  Med omkopplingsbara lysdioder - taklampa bildmoln Princess Lillifee god natt magiska stjärnor Den stora taklampa från Princess Lillifee-serien är gjord i form av ett moln. Den består av målat trä och visar ett lekfullt motiv från den populära barnserien. Förutom de fem E14-uttagen, som hålls i en matchande rosafärg, har armaturen 40 integrerade LED-punkter som imiterar en liten stjärnhimmel och kan slås på efter behag. Det är också möjligt att använda lysdioderna ensamma med den vanliga väggbrytaren, så att barnrummet taklampa Princess Lillifee Gute Nacht Sternenzauber också kan användas som en idealisk nattlampa . Dessutom kan Sternenzauber fästas i taket och på väggen.
 • Alice & Fox Nattlampa med tre färger

  Alice & Fox Nattlampa med tre färger
  Mysig nattlampa med ljud och ljus från Alice & Fox. Lampan har åtta inbyggda vaggvisor och en vacker projektorfunktion som lyser upp taket ovanför lampan med en stjärnhimmel. Det inbyggda batteriet är laddbart och levereras med en laddare. Välj mellan varmt, vitt eller blått ljus.
 • Barn-vägglampa Wildnis med LED-ljuseffekter

  Barn-vägglampa Wildnis med LED-ljuseffekter
  Barnrum taklampa vildmark med nattljusfunktion Här kommer djungeln och dess djurgäng mitt i barnrummet - vildmarkens taklampa med ett kärleksfullt illustrerat motiv och gjord i form av ett blad tillåter inte tristess att uppstå. Denna högkvalitativa barnrumslampa är helt och hållet gjord av trä och målad med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Tekniskt övertygar taklampa Wildnis med en genomtänkt krets: dold i bladet finns 20 små lysdioder som kan bytas individuellt för att fungera som en nattlampa eller en stjärnhimmel. De tre E14-lamporna, som inte ingår i leveransen, säkerställer tillräcklig ljusstyrka i barnrummet. De olika ljusnivåerna kan ställas in genom att trycka på väggbrytaren.

Nattlampa som sätts i eluttag

Det är oftast för att gå på toaletten som vi kliver upp på natten. Då är det främst att inte snubbla på saker som ligger på golvet vi behöver ledbelysning. Små nattlampor som sätts in direkt i eluttaget är billiga och ger tillräckligt med ljus.

 • NattLampa LED Functional 11,4cm

  NattLampa LED Functional 11,4cm
  Nattlampa med skymningssensor som tänder automatiskt när det blir mörkt. Enkel att bara plugga in i ett eluttag. Höjd 11,4 cm Bredd 7,5 cm Djup 6,3 cm Effekt (W) 0.5W Lumen 5 lm Dimmerkompatibel Nej&hellip:
 • Nattlampa LED Functional, 0.3W

  Nattlampa LED Functional, 0.3W
  Led-lampa från Star Trading. Nattlampa med sensor som tänder automatiskt när det blir mörkt. Enkelt att bara stoppa i ett eluttag. Höjd 5,5 cm Bredd 6,2 cm Djup 6,2 cm Effekt (W) 0.3W Dimmerkompatibel&hellip:
 • Florida nattlampa LED med 3 färger & skymningssensor

  Florida nattlampa LED med 3 färger & skymningssensor
  Florida fungerar både som nattlampa och som eluttag. Rummets kanske enda uttag upptas inte av nattlampan! På uttagets ram finns märkningar för var ljusets färg ändras. Du kan välja ljusrött (P),&hellip:
 • CAPiDi Nattlampa, Green

  CAPiDi Nattlampa, Green
  Praktisk nattlampa från CAPiDi. Nattlampan placeras direkt i eluttaget och har en inbyggd sensor som tänder lampan automatiskt när det börjar bli mörkt. Lampan är säker och lätt att använda samt ger dig ett bra ledljus i barnrummet, hallen eller andra utrymmen där du endast behöver lite ljus under natten.

En smart lösning för att inte nattlampan ska stå och lysa hela dygnet är om den har skymningssensor. Då är strömmen från kopplad när det är tillräckligt ljust i rummet från antingen dagsljus eller din vanliga belysning.

Välj LED för minsta möjliga elförbrukning

LED är den moderna ljustekniken som ger bra ljus men till låg energiförbrukning. När du köper en nattlampa att ställa på ett bord, montera på väggen eller sätta i eluttaget så välj LED.

Vill du minimera energiåtgången än mer ska du välja någon av nattlamporna som har rörelsesensor.