Seletti aplampa

Marcantonio Raimondi Malerba är designern bakom de härliga aplamporna som Seletti lanserat. Det finns flera olika lampor där apan hänger från taket, står på bordet eller klättrar på väggen. Aplampan kan antingen vara svart eller vit och ljuskällan håller apan i ena handen.

Lampan med apa som hänger från taket

I en lian (elkabeln) svingar sig dessa apor samtidigt som de håller i ljuskällan och lyser upp ditt rum.

 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Vit - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat&hellip:

Seletti Monkey Lamp vägglampa

De här aporna hänger på väggen och ser ut att vara i färd med att klättra upp eller ner?

Stående eller sittande Seletti aplampa

De här stående eller sittande aporna placerar man på bordet, en sideboard eller skrivbord av något slag.

 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Standing Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Standing Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som&hellip:
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip: