Seletti lampor

Lekfull design i typisk pop-art stil är vad vi kan kalla lamporna från Seletti. Deras dekorativa belysning är så mycket mer än bara en ljusgivare. En superpopulär serie är Marc Antonios Seletti Monkey med den lilla apan som håller en lysande glödlampa i handen. Djur är faktiskt ett återkommande motiv i lampdesignen där vi också hittar Mouse, Bird och Chameleon.

Lekfull belysning från Seletti online

 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som&hellip:
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Standing Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Dewey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens&hellip:
 • Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Standing Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat&hellip:
 • Monkey With Rope Taklampa - Seletti

  Monkey With Rope Taklampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Rope Taklampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Svart

  Bird Lamp Waiting Svart
 • Banana Lamp Huey Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Huey Bordslampa Gul - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Huey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w - LED-lampor Glas Klar - 15220L

  Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w - LED-lampor Glas Klar - 15220L
  LED ljuskälla från Seletti med en klassisk design i glas med en rund form, en E14-sockel med 1 watt och ett varmt ljus. Bra att veta om LED ljuskälla - Klassisk design.- Rund form.- Kombinera ljuskällan med en Mouse bordslampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Bird Lamp Playing Svart

  Bird Lamp Playing Svart
 • Bird Lamp Looking Svart

  Bird Lamp Looking Svart
 • Monkey Lamp Utomhus Hängande Vänster Svart

  Monkey Lamp Utomhus Hängande Vänster Svart
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Svart/Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert&hellip:
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker
 • Seletti Replace Led Bulb Bird Lamp Inomhus 2700k - LED-lampor Glas Klar - 14731L

  Seletti Replace Led Bulb Bird Lamp Inomhus 2700k - LED-lampor Glas Klar - 14731L
  Reservlampa till Bird Lamp från Seletti. Ljuskällan är en transperent LED lampa med 5V, E14 sockel och med en effekt på 2W. Den ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en ljustemperatur på 2700K. Fungerar endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Dewey Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Banana Lamp Louie Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Louie Bordslampa Guld - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Louie Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Vit - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Vit - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Svart - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Svart - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Svart en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer&hellip:
 • Fingers Bordslampa Mässing - Seletti

  Fingers Bordslampa Mässing - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Fingers Bordslampa Mässing är uppkallad efter metoden som används för att modulera lampan: Fingrar! Den oregelbundna ytan har en struktur som&hellip:
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av
 • Seletti Replace Led Bulb Bird Lamp Utomhus 2700k - LED-lampor Glas Klar - 14721L

  Seletti Replace Led Bulb Bird Lamp Utomhus 2700k - LED-lampor Glas Klar - 14721L
  Reservlampa till Bird Lamp från Seletti. Ljuskällan är en transperent LED lampa med 36V, E14 sockel och med en effekt på 2W. Den ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en ljustemperatur på 2700K. Fungerar för utomhusbruk. Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Monkey Lamp Utomhus Hängande Höger Svart

  Monkey Lamp Utomhus Hängande Höger Svart
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Lop Lie Down Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades&hellip:
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Koncept Monkey Standing Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskron
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskrono
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacke
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av&hellip:
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker ser
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker seri
 • Monkey With Rope Taklampa - Seletti

  Monkey With Rope Taklampa - Seletti
  Koncept Monkey With Rope Taklampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskrono
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Koncept Monkey Taklampa Swing Vitär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskrono
 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker seri
 • Rio Bordslampa - Seletti

  Rio Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Rio Bordslampa är en charmerande lampa med ett starkt estetiskt uttryck. Den lilla maskoten är ute på rackartyg med en bit trasig lampa i minnen,&hellip:
 • Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI

  Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI
  Monkey lampshade från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En av två delar som utgör en annorlunda lampa, passar till lamporna i Monkey serien från Seletti. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Metall från Seletti med stor omsorg.
 • Bird Lamp Looking Right Vägglampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Looking Right Vägglampa Vit - Seletti
  Bird Lamp Looking Right Vägglampa Vit - Seletti
 • Seletti Monkey Lamp Outdoor Glödlampa Led - LED-lampor Glas Klar - 14920L

  Seletti Monkey Lamp Outdoor Glödlampa Led - LED-lampor Glas Klar - 14920L
  En lampa till Monkey Lamp utomhus från Seletti. Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa White är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737

  Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737
  Bird lamp från Seletti, formgiven av Marcantonio Raimondi Malerba. En kreativ lampa i formen av en korp som kan gästa och belysa ditt vardagsrum eller kanske hall? Gjord i resin vilket ger skulpturen väldigt mycket realism och detaljer medan lampan ger ett lekfullt intryck i vilket rum den än placeras i. Lys upp din väg med en korp som taget ur en saga! Lampan finns i ett par färger och i flera positioner att välja mellan, som bords- eller vägglampa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar en
 • Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  Design Uto Balmoral för Seletti Koncept Wonder Times Bordslampa är inspirerad av den klassiska Buste, men med en ironisk twist, som framhäver Selettis kärlek till otraditionell design. Den grekisk-romerska&hellip:
 • My Secret Place Bordslampa - Seletti

  My Secret Place Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept My Secret Place Bordslampa har en drömmande design i form av en stege som leder upp till den skinande månen - en hemlig plats för dem som vågar&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept ToiletPaper bordslampa Trumpets är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Mouse Lamp Sittandes Vit

  Mouse Lamp Sittandes Vit
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  Koncept Wonder Times Bordslampa ser omedelbart ut som en byst av en klassisk krigare. Den grekisk-romerska skulpturen har dock fått en ironisk twist, med en rosa tuggummibubbla. Förutom att lägga till
 • Jurassic Bordslampa Brontosaurus - Seletti

  Jurassic Bordslampa Brontosaurus - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Jurassic Bordslampa Brontosaurus är inspirerad av de förhistoriska dinosaurierna och har med den vita färgen en elegant och minimalistisk look.&hellip:
 • Seletti Monkey Hängande Höger Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Monkey Hängande Höger Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du du väljer mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en naken glödlampa i handen på apan kan du också köpa en liten lampskärm som passar på glödlampan, för när ljuset inte får vara för starkt. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Selettis Bird-lampa, är en av de mer populära av deras djurlampor och den är också förståelig med sina många olika uppsättningar. Det finns en Bird-lampa för nästan alla lägenheter och hörn i ditt hem. Du kan själv utforska de olika varianterna och välja om du vill ha den distinkta svarta modellen eller om du vill ha den mer diskreta vita lampan. Hur som helst får du en vackert utformad och detaljerad fågelskulptur som troget håller din glödlampa åt dig. Du kan ha fågeln sittandes på en pinne på väggen eller bredvid dig på ditt skrivbord. Bird-serien finns både som inomhus- och utomhuslampa.
 • With Me Bordslampa - Seletti

  With Me Bordslampa - Seletti
  With Me Bordslampa - Seletti
 • Daily Glow Tomato Portable Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Tomato Portable Bordslampa - Seletti
  Design Alessandro Zambelli för Seletti Den bärbara bordslampan Daily Glow Tomato Portable Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design.&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti
  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti
 • Gummy Snooping Bordslampa - Seletti

  Gummy Snooping Bordslampa - Seletti
  Design Uto Balmoral för Seletti Många av er känner säkert till bröderna Grimms saga om Snövit som flyttar in hos sju små dvärgar - sagan som blev en biosuccé 1937 när Disney gjorde den till en&hellip:
 • Bird Lamp Vägglampa Inomhus 32,8x12,3 cm Harts Svart

  Bird Lamp Vägglampa Inomhus 32,8x12,3 cm Harts Svart
 • Bird Lamp Vägglampa Höger 32,8x12,3 cm Harts Svart

  Bird Lamp Vägglampa Höger 32,8x12,3 cm Harts Svart
 • Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672

  Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672
  Peacock Lamp golvlampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig påfågel med en ljuskälla framtill. Den har en lång, vit sladd och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att ställa bredvid soffan eller annat ställe som du vill ha lite extra upplyst. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Peacock Lamp golvlampa - Lekfull design.- Vit påfågel.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Bird Lamp Vägglampa Vänster 32,8x12,3 cm Harts Vit

  Bird Lamp Vägglampa Vänster 32,8x12,3 cm Harts Vit
 • LED utomhusljusslinga Bella Vista Clear 10 lampor

  LED utomhusljusslinga Bella Vista Clear 10 lampor
  Svart LED-ljuskedja Bella Vista för utomhusbruk med tio klara glödlamporLed-ljuskedjan Bella Vista från Selab är avsedd för varmvit, dekorativ utomhusbelysning. Den svarta, flexibla kedjan av gummi är utrustad med öglor för fastsättning och ett utbytbart strömförsörjningsdon för utomhusbruk. De tio 36V E27-fästena innehåller vardera en klar LED-filamentlampa.- Inte lämplig för montering med högspänningslampor E27
 • Seletti Biceps Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15202

  Seletti Biceps Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15202
  Biceps Hotlight vägglampa från Seletti med en ikonisk design i trä med en stark, muskulös arm och tolv LED-ljuskällor. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Designad av David Cesaria. Bra att veta om Biceps Hotlight vägglampa - Ikonisk design.- Tillverkad av trä.- Stark, muskulös arm.- LED-ljuskällor.- E14- 12 V.- Bredd: 490 mm.- Höjd: 550 mm.- IP-klassificering: IP20.- 0.25 Watt- Sladdlängd: 5000 mm.- 12 ljuskällor. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Poppelplywood från Seletti med stor omsorg.
 • Las Vegas Tall Golvlampa - Seletti

  Las Vegas Tall Golvlampa - Seletti
  Design Fabio Novembre för Seletti "Ny antik" kan låta som en motsägelse - men det är precis vad som inspirerade Fabio Novembre att skapa den nya spännande Las Vegas-serien i samarbete med Seletti.&hellip:
 • Cupid Bordslampa White - Seletti

  Cupid Bordslampa White - Seletti
 • Discobolux Bordslampa - Seletti

  Discobolux Bordslampa - Seletti
  Design Uto Balmoral för Seletti Discobolux, även känd som diskuskastaren, är en mycket, mycket berömd klassisk staty som är 155 centimeter hög och berömd för sina fantastiska proportioner. Uto&hellip:
 • Seletti Monkey Lamp Hanging Höger Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14879

  Seletti Monkey Lamp Hanging Höger Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14879
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Vegaz Lampa H - Bordslampor Mix

  Seletti Vegaz Lampa H - Bordslampor Mix
  Vegaz bokstavslampa från Seletti. En härlig och rejäl lampa i metall som håller hög kvalitet och står stabilt. LED-lamporna som medföljer avger ett varmt behagligt sken. Lika snygg att hänga på väggen som att ställa i bokhyllan eller på golvet. Finns med bokstäverna A-Z samt &-tecken. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Cut&Paste TaklampaØ27 - Seletti

  Cut&Paste TaklampaØ27 - Seletti
  Cut&Paste TaklampaØ27 - Seletti
 • Seletti Monkey Lamp Hanging Vänster Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14881

  Seletti Monkey Lamp Hanging Vänster Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14881
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Bird Lamp Looking Right Utomhus Vägglampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Looking Right Utomhus Vägglampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Looking Right Utomhus Vägglampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio&hellip:
 • E14 2W LED-lampa 36V för Monkey Lamp Outdoor

  E14 2W LED-lampa 36V för Monkey Lamp Outdoor
  E14 LED-lampa för utomhusdekoration Monkey LampDenna E14 LED-lampa med 2W, 2 700K och 200lm är avsedd för utomhusdekoration Monkey Lamp. Det är en lågspänningslampa (36 V) som inte är lämplig för användning i vanliga E14 högspänningsfästen.
 • Monkey Lamp Hängande Vänster Vit

  Monkey Lamp Hängande Vänster Vit
 • Daily Glow Toothpaste Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Toothpaste Bordslampa - Seletti
  Design Alessandro Zambelli för Seletti Daily Glow Toothpaste Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow&hellip:
 • Daily Glow Milk Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Milk Bordslampa - Seletti
  Design Alessandro Zambelli för Seletti Daily Glow Milk Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow bordslampor&hellip:
 • With Me Bordslampa - Seletti

  With Me Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio för Seletti With Me Bordslampa består av ett par händer, vilket är det som förenar oss människor: det vi alla använder för att röra, hålla ihop, bygga, skapa och uttrycka oss&hellip:
 • Mouse Lamp Step Guld

  Mouse Lamp Step Guld
 • Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti

  Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Vägglampa Right är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av lju
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti
  Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Ofta m
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  Koncept Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, och pa
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  Koncept Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, och pa
 • Multilamp Golvlampa Svart - Seletti

  Multilamp Golvlampa Svart - Seletti
  Design Emanuele Magini för Seletti Koncept Multilamp golv Svart är en annan lampa, med ett annorlunda och skulpturalt uttryck. Det industriella utseendet från stativets svarta ram kombineras med 6 tygskärmar&hellip:
 • Rio Bordslampa - Seletti

  Rio Bordslampa - Seletti
  Koncept Rio Bordslampaär tydligt inspirerad av djurvärlden. Den lilla familjehunden, Rio, har en enkel modern konstnärlig look som möter en klassisk kontrast, i form av den trasiga biten lampa i hunde
 • Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti
  Koncept Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, och pa
 • Street Golvlampa Grå - Seletti

  Street Golvlampa Grå - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Grå är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel på Selettis&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept ToiletPaper bordslampa Two Of Spades är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Maman Taklampa Transparent - Seletti

  Maman Taklampa Transparent - Seletti
  Design Seletti Koncept Maman Taklampa Transparent är en modern tolkning av den klassiska ljuskronan - en orginell taklampa som ger dig gott om möjlighet att sätta din egen prägel på uttrycket. Från&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Lamp Bordslampa White är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti
  Koncept Toiletpaper Bordslampa Snakesär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika motiv;
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Lamp Bordslampa Red är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip: