Seletti lampor

Seletti är kända för sina lampor med lekfull design i typisk pop-art stil. Deras dekorativa och roliga belysning är så mycket mer än bara en ljusgivare. En superpopulär serie är Marc Antonios Seletti Monkey med den lilla apan som håller en lysande glödlampa i handen. Djur är faktiskt ett återkommande motiv i deras lampdesign där vi också hittar Mouse, Bird Lamp och Chameleon.

Lekfulla lampor från Seletti

 • Seletti - Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart Seletti

  Seletti - Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart Seletti
  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart Seletti

  Seletti - Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart Seletti
  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul Seletti

  Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul Seletti
  Bananlampa Dewey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. OBS: Lampan är handmålad och därför kan bananens färg variera från produkt till produkt. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w - LED-lampor Glas Klar - 15220L

  Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w - LED-lampor Glas Klar - 15220L
  LED ljuskälla från Seletti med en klassisk design i glas med en rund form, en E14-sockel med 1 watt och ett varmt ljus. Bra att veta om LED ljuskälla - Klassisk design.- Rund form.- Kombinera ljuskällan med en Mouse bordslampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Monkey Sitting Bordslampa Seletti

  Seletti - Monkey Sitting Bordslampa Seletti
  Monkey Sitting Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Seletti

  Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Seletti
  Mouse Lamp Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Monkey With Rope Taklampa - Seletti

  Monkey With Rope Taklampa - Seletti
  Monkey With Rope Taklampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla de fantastiska
 • Seletti - Monkey Standing Bordslampa Seletti

  Seletti - Monkey Standing Bordslampa Seletti
  Monkey Standing Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart Seletti

  Seletti - Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart Seletti
  Monkey Lamp Standing Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Vit Seletti

  Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Vit Seletti
  Jobby The Cat Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer att ge ett leende till läpparna. Lampan är designad som en katt i en naturlig storlek och det integrerade LED-ljuset placeras i kattens ögon vilket ger ett mjukt humörljus. Kattens intima delar är klädda i guld och fungerar som en pekdämpare. Under kattens svans är det möjligt att ladda lampan via en USB-port och den medföljande kabeln. Efter tre timmars laddning har det inbyggda batteriet en livslängd på upp till 30 timmar. Detta gör att du kan ta fyrbenslampan runt hemmet. Med en längd på 46 cm. den charmiga lampan fungerar perfekt som både bord- och golvlampa och har, som en typisk katt, sin egen personliga. Jobby The Cat finns I tre färger; Svart, Vit och Svart/vit. Du kan se alla kattlamporna här.
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Monkey Taklampa Swing Vitär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla de fantastiska
 • Seletti - Monkey Taklampa Swing Vit Seletti

  Seletti - Monkey Taklampa Swing Vit Seletti
  Monkey Lamp Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey With Rope Taklampa Seletti

  Seletti - Monkey With Rope Taklampa Seletti
  Monkey Lamp Rope Taklampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Monkey Standing Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla de fantastisk
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart Seletti

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart Seletti
  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Maman Taklampa Transparent Seletti

  Seletti - Maman Taklampa Transparent Seletti
  Design Seletti Koncept Maman Taklampa Transparent är en modern tolkning av den klassiska ljuskronan - en orginell taklampa som ger dig gott om möjlighet att sätta din egen prägel på uttrycket. Från lampans rosett hänger 14 trådar, med en längd på 4 meter där ljuskällorna är placerade i slutet. Varje tråd är fäst separat till taket och du kan placera de lite hur du vill – i ett större eller mindre kluster, antingen högt eller lågt. Taklampan skapar blickfång över matbordet, i entréhallen med högt i tak eller över köksön, där det behövs ett behagligt jämt ljus. Lampan har fått namnet Maman efter den 9 meter höga bronsfiguren i Ottawa, Kanada, föreställande en spindel. Liksom Maman taklampan har statyn långa armar som sprids från kroppen samtidigt som det finns en slående enkelhet ovanpå den imponerande designen. Se hela urvalet av spännande lampor från italienske Seletti här
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart Seletti

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart Seletti
  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti
  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor.
 • Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit Seletti

  Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit Seletti
  Jobby The Cat Svart/Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer att ge ett leende till läpparna. Lampan är designad som en katt i en naturlig storlek och det integrerade LED-ljuset placeras i kattens ögon vilket ger ett mjukt humörljus. Kattens intima delar är klädda i guld och fungerar som en pekdämpare. Under kattens svans är det möjligt att ladda lampan via en USB-port och den medföljande kabeln. Efter tre timmars laddning har det inbyggda batteriet en livslängd på upp till 30 timmar. Detta gör att du kan ta fyrbenslampan runt hemmet. Med en längd på 46 cm. den charmiga lampan fungerar perfekt som både bord- och golvlampa och har, som en typisk katt, sin egen personliga. Jobby The Cat finns I tre färger; Svart, Vit och Svart/vit. Du kan se alla kattlamporna här.
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Monkey Sitting Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla de fantastiska
 • Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld Seletti

  Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld Seletti
  Bananlampa Dewey Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti Led Ljuskälla Chameleon Lamp E14 2w 2200k - LED-lampor Glas Klar - 15090L

  Seletti Led Ljuskälla Chameleon Lamp E14 2w 2200k - LED-lampor Glas Klar - 15090L
  LED ljuskälla från Seletti med en klassisk design i glas med en rund form, en E14-sockel med 2 watt och ett varmt ljus. Bra att veta om LED ljuskälla - Klassisk design.- Rund form.- Kombinera ljuskällan med en Chameleon lampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 2 Watt Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Monkey Lamp Outdoor Glödlampa Led - LED-lampor Glas Klar - 14920L

  Seletti Monkey Lamp Outdoor Glödlampa Led - LED-lampor Glas Klar - 14920L
  En lampa till Monkey Lamp utomhus från Seletti. Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Monkey Lamp Hanging Vänster Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14881

  Seletti Monkey Lamp Hanging Vänster Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14881
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti

  Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti
  Monkey Hanging Vägglampa Right är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla de fanta
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla de f
 • Seletti - Banana Lamp Louie Bordslampa Guld Seletti

  Seletti - Banana Lamp Louie Bordslampa Guld Seletti
  Bananlampa Louie Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart Seletti

  Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart Seletti
  Jobby The Cat Svart en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer att ge ett leende till läpparna. Lampan är designad som en katt i en naturlig storlek och det integrerade LED-ljuset placeras i kattens ögon vilket ger ett mjukt humörljus. Kattens intima delar är klädda i guld och fungerar som en pekdämpare. Under kattens svans är det möjligt att ladda lampan via en USB-port och den medföljande kabeln. Efter tre timmars laddning har det inbyggda batteriet en livslängd på upp till 30 timmar. Detta gör att du kan ta fyrbenslampan runt hemmet. Med en längd på 46 cm. den charmiga lampan fungerar perfekt som både bord- och golvlampa och har, som en typisk katt, sin egen personliga. Jobby The Cat finns I tre färger; Svart, Vit och Svart/vit. Du kan se alla kattlamporna här.
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit Seletti

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit Seletti
  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Fingers Bordslampa Mässing Seletti

  Seletti - Fingers Bordslampa Mässing Seletti
  Fingers Bordslampa Mässing är uppkallad efter metoden som används för att modulera lampan: Fingrar! Den oregelbundna ytan har en struktur som påminner mest om många fingeravtryck, vilket ger lampan ett rått och absolut modernt uttryck. Tillverkad av mässing passar lampan lätt in i den moderna interiören, där mässing fortsätter att få mycket uppmärksamhet och ger ett exklusivt uttryck i den nordiska interiören. Fingers finns som både bordslampor, en enkel taklampa och den industriella inspirerade lampan, som är designad med en liten krok, så att den kan hängas på en spik, halvvägg eller liknande. Du har därför möjlighet att få fram det råa uttrycket i hela din interiör - både för att tända upp köksbordet, som en nattlampa på ditt nattduksbord eller för att slå i korridoren. Se hela Fingers serien här.
 • Seletti - Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa Seletti

  Seletti - Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa Seletti
  Mouse Lamp Lop Lie Down Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart Seletti

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart Seletti
  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit Seletti

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit Seletti
  Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Vit Seletti

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Vit Seletti
  Bird Lamp Playing Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld Seletti

  Seletti - Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld Seletti
  Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Seletti Monkey Hängande Höger Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Monkey Hängande Höger Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du du väljer mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en naken glödlampa i handen på apan kan du också köpa en liten lampskärm som passar på glödlampan, för när ljuset inte får vara för starkt. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • SELETTI E14 2W LED-lampa 5V för Bird Lamp Indoor

  SELETTI E14 2W LED-lampa 5V för Bird Lamp Indoor
  E14 LED-lampa för inredningslampan Bird LampDenna E14 LED glödlampa med 2W, 2 700K och 120lm fungerar som utbyteslampa för LED- dekorationslampan Bird Lamp. På grund av den låga driftsspänningen på 5V kan den inte användas i vanliga högspännings E14-fästen med hög spänning. Endast lämplig för användning inomhus.
 • Seletti - Rio Bordslampa Seletti

  Seletti - Rio Bordslampa Seletti
  Rio Bordslampa är en charmerande lampa med ett starkt estetiskt uttryck. Den lilla maskoten är ute på rackartyg med en bit trasig lampa i minnen, där ljuskällan är placerad. Med en höjd på 34 cm och en längt på 43 cm, kan lampan enkelt placeras på skrivbordet eller på byrån i vardagsrummet eller entrén. Den är designad av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en iögonfallande lampa. Det är inte första gången Marcantonio låter sig inspireras av djurens värld. Du hittar också möss, apor och fåglar med samma simpla konstnärliga stil som den trofasta familjehunden. Se urvalet av djurlampor från Seletti här
 • Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa White Seletti

  Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa White Seletti
  Bugia Blow ToGo Bordslampa White är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart batteri, som enkelt laddas upp med den medföljande uppladdningssladden på 2,5 meter. Det transportabla ljuset kan därefter tas med runt omkring i hemmet, där den bringar magin från levande ljus med sig – 20 timmar på en full uppladdning. Seletti är känd för dess konstnärliga och roliga design, som är inspirerad av föremål från vardagen. Ofta med teckenserie-liknande uttryck, som ger en annorlunda och konstnärlig look i din inredning. Se Bugia ToGo-lampan i olika färger här
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti
  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor.
 • Seletti - My Secret Place Bordslampa Seletti

  Seletti - My Secret Place Bordslampa Seletti
  My Secret Place Bordslampa har en drömmande design i form av en stege som leder upp till den skinande månen – en hemlig plats för dem som vågar klättra upp. När lampan tänds lyser månen upp och ger lampan ett magiskt blickfång. Bordslampan har en höjd på 51 centimeter och en diameter på 20 centimeter. Dess livliga uttryck, sätter igång fantasin och kombinerar humorn och ironin i en konstnärlig lampa; Perfekt till Selettis universum, fylld med annorlunda design, som skiljer sig från den traditionella lampdesignen Se flera unika lampor från Seletti här
 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskronor samt pendel-, bords- och vägglampor. Alla
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Svart Seletti

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Svart Seletti
  Bird Lamp Playing Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit Seletti

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit Seletti
  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld Seletti

  Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld Seletti
  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Seletti - Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart Seletti

  Seletti - Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart Seletti
  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti Monkey Hänglampa Taklampa Vit

  Seletti Monkey Hänglampa Taklampa Vit
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du kan välja mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en glödlampa direkt i handen på apan kan du även köpa en liten lampskärm som passar för glödlampan. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Seletti Monkey Med Rep Taklampa Vit

  Seletti Monkey Med Rep Taklampa Vit
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du kan välja mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en glödlampa direkt i handen på apan kan du även köpa en liten lampskärm som passar för glödlampan. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Seletti Sparrow Taklampa Vit

  Seletti Sparrow Taklampa Vit
  Design: RAIMONDI MALERBA MARCANTONIO för Seletti Koncept: Med denna taklampa får du inte bara en ljuslösning, utan också en visuell berättelse och ett konstnärligt uttryck. Sparrow-lampan lyckas förvandla rummet med sin fantasifulla närvaro och skapar en unik atmosfär. Oavsett om du vill tillföra en lekfull atmosfär eller vill ha en lampa med karaktär är taklampan Sparrow ett unikt och livfullt tillskott till din inredning.
 • Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672

  Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672
  Peacock Lamp golvlampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig påfågel med en ljuskälla framtill. Den har en lång, vit sladd och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att ställa bredvid soffan eller annat ställe som du vill ha lite extra upplyst. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Peacock Lamp golvlampa - Lekfull design.- Vit påfågel.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti
  Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar en kameleont, håller ljuskällan med svansspetsen. Den lek
 • My Little Bonfire Bordslampa - Seletti

  My Little Bonfire Bordslampa - Seletti
  My Little Bonfire Bordslampa - Seletti, Multicolour, Glas
 • Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey Seletti

  Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey Seletti
  Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart batteri, som enkelt laddas upp med den medföljande uppladdningssladden på 2,5 meter. Det transportabla ljuset kan därefter tas med runt omkring i hemmet, där den bringar magin från levande ljus med sig – 20 timmar på en full uppladdning. Seletti är känd för dess konstnärliga och roliga design, som är inspirerad av föremål från vardagen. Ofta med teckenserie-liknande uttryck, som ger en annorlunda och konstnärlig look i din inredning. Se Bugia ToGo-lampan i olika färger här
 • Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI

  Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI
  Monkey lampshade från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En av två delar som utgör en annorlunda lampa, passar till lamporna i Monkey serien från Seletti. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Metall från Seletti med stor omsorg.
 • SELETTI E27 3,5W LED-dropplampa Maman klar 2 200 K dimbar

  SELETTI E27 3,5W LED-dropplampa Maman klar 2 200 K dimbar
  Klar LED-lampa för pendellampa MamanDenna klara E27 LED-lampa i glödtrådsoptik med 4 W lyser extra varmvitt och är speciellt utformad för att passa till LED-pendellampan Maman.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Seletti - Toiletpaper Bordslampa Trumpets Seletti

  Seletti - Toiletpaper Bordslampa Trumpets Seletti
  ToiletPaper bordslampa Trumpets är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ”ToiletPaper” efter designteamet bakom lampan som är känt för sammanamn. Deras kollektion består av olika typer av produkter, som är präglade av oväntade bilder och iögonfallande designs. De ovanliga lamporna framhäver Selettis kärlek till annorlunda design, som skiljer sig från mängden. Den klotformade opalglasskärmen är placerad över en porslin-bas, ett motiv som leder tankarna till 50-talets jazz-stämning och svingande toner. Välj mellan fyra olika motiv; Lipstick, Snakes, Two of Spades eller Trumpets. Utöver ett mjukt och trevligt ljus ger lampan personlighet till inredningen, där den är extremt uttrycksfull oavsett om den är tänd eller släckt. Med en höjd på 70 cm, kan lampan både användas på en byrå eller för att lysa upp ett av husets mörka hörn från golvet. Se Toiletpaper-bordslampan med olika motiv här
 • Seletti - Daily Glow Tomato Portable Bordslampa Seletti

  Seletti - Daily Glow Tomato Portable Bordslampa Seletti
  Den bärbara bordslampan Daily Glow Tomato Portable Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow bordslampor har designern Alessandro Zambelli skapat en visning av vardaglig mysighet uttryckt genom en rad vackra och dekorativa skapelser - och vilket bättre sätt att fira vardagen än genom en klassisk burk tomater? Ta fram lampan för ett kvällssnack i köket eller låt den sprida mysighet och god stämning i vardagsrummet eller på terrassen. Bli glad i locket med Daily Glow Tomato Portable Table Lamp - den där burken är sprängfylld av smak. Se Selettis stora urval av andra vackra bordslampor här.
 • SELETTI E14 1W LED-lampa 5V för Mouse Lamp, glödlampa klar

  SELETTI E14 1W LED-lampa 5V för Mouse Lamp, glödlampa klar
  E14 1W LED för Mouse LampDenna E14 LED-filamentlampa med 1W, 2200K och 90lm är avsedd som ersättningslampa för Mouse Lamp-serien. Det är en lågspänningslampa (5V) som inte är lämplig för vanliga E14 högspänningsuttag.
 • Seletti Monkey Lamp Hanging Höger Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14879

  Seletti Monkey Lamp Hanging Höger Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14879
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737

  Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737
  Bird lamp från Seletti, formgiven av Marcantonio Raimondi Malerba. En kreativ lampa i formen av en korp som kan gästa och belysa ditt vardagsrum eller kanske hall? Gjord i resin vilket ger skulpturen väldigt mycket realism och detaljer medan lampan ger ett lekfullt intryck i vilket rum den än placeras i. Lys upp din väg med en korp som taget ur en saga! Lampan finns i ett par färger och i flera positioner att välja mellan, som bords- eller vägglampa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - My Little Bonfire Bordslampa Seletti

  Seletti - My Little Bonfire Bordslampa Seletti
  My Little Bonfire Bordslampa - Seletti, Multicolour, Glas
 • Seletti Lips Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15203

  Seletti Lips Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15203
  Lips Hotlight vägglampa från Seletti med en ikonisk design i trä med vackra läppar och fjorton färgglada LED-ljuskällor. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Designad av David Cesaria. Bra att veta om Lips Hotlight vägglampa - Ikonisk design.- Tillverkad av trä.- Vackra läppar.- Färgglada LED-ljuskällor.- E14- 12 V.- Bredd: 415 mm.- Höjd: 420 mm.- IP-klassificering: IP20.- 0.25 Watt- Sladdlängd: 5000 mm.- 14 ljuskällor. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Poppelplywood från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Cupid Bordslampa White Seletti

  Seletti - Cupid Bordslampa White Seletti
  Cupid Bordslampa White - Seletti, Vit, Plast
 • Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti
  Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar en kameleont, håller ljuskällan med svansspetsen. Den lekful
 • Seletti - My Little Friday Night Bordslampa Seletti

  Seletti - My Little Friday Night Bordslampa Seletti
  Han är parkerad i en vinkel. Inte mycket - och absolut inte tillräckligt för att korsa de gula linjerna - men tillräckligt för att uppmärksammas. Framför hans bil, en äldre brun sedan, varnar en stor skylt med tre olika typsnitt för att det om tre kilometer längs huvudgatan kommer att finnas ett motell. OBS: Lampans glaskupol är munblåst och därför kan det finnas små bubblor i glaset. Bredvid den stora skylten finns en ännu mindre skylt som säger att parkeringen endast är avsedd för kunder, men mannen med den bruna sedanen bryr sig inte om det. Han är långt borta, och han har gått så fort att han inte har hunnit släcka ljuset eller stänga bildörren. Resten av berättelsen skriver du själv. Vad hände med ägaren till den bruna bilen? Varför hade han så bråttom att komma iväg att han inte hann släcka lamporna eller stänga dörren? Gick han på toaletten i buskarna bakom skylten, eller hände något annat? Var han ensam? Lös mysteriet och bjud in en vacker och atypisk bordslampa i ditt hem. Se resten av My Little-sortimentet från Seletti.
 • Seletti - Wonder Times Bordslampa Seletti

  Seletti - Wonder Times Bordslampa Seletti
  Wonder Times Bordslampa är inspirerad av den klassiska Buste, men med en ironisk twist, som framhäver Selettis kärlek till otraditionell design. Den grekisk-romerska skulpturen har en rosa tuggummi-bubbla i munnen, som döljer lampans ljuskälla. När lampan tänds får den dekorativa skulpturen sitt helt unika uttryck. Utöver ett mjukt trevligt ljus, ger lampan personlighet till inredningen, där den är mycket framstående oavsett om den är tänd eller släckt. OBS: Eftersom bubblan är handmålad kan färgen variera från produkt till produkt. Ofta ändras bubblans färg när lampan är påslagen. Tendensen med buster i inredningen har vuxit fram ihop med dela loppmarknadsvågen, där vintage-fynd, auktionsköp och second hand butiker har blivit väldigt populära. Med en höjd på 40 cm ka Wonder Times-lampan användas på många ställen i hemmet – på kontorets skrivbord eller ihop med småsakerna i bokhyllan eller på byrån. Se flera spännande bordslampor från Selettis universum här
 • Seletti - Banana Lamp Phooey Vägglampa Guld Seletti

  Seletti - Banana Lamp Phooey Vägglampa Guld Seletti
  Banana Lamp Phooey Vägglampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti - Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades Seletti

  Seletti - Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades Seletti
  ToiletPaper bordslampa Two Of Spades är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ”ToiletPaper” efter designteamet bakom lampan som är känt för sammanamn. Deras kollektion består av olika typer av produkter, som är präglade av oväntade bilder och iögonfallande designs. De ovanliga lamporna framhäver Selettis kärlek till annorlunda design, som skiljer sig från mängden. Den klotformade opalglasskärmen är placerad över en porslin-bas, ett motiv som leder tankarna till 50-talets jazz-stämning och svingande toner. Välj mellan fyra olika motiv; Lipstick, Snakes, Two of Spades eller Trumpets. Utöver ett mjukt och trevligt ljus ger lampan personlighet till inredningen, där den är extremt uttrycksfull oavsett om den är tänd eller släckt. Med en höjd på 70 cm, kan lampan både användas på en byrå eller för att lysa upp ett av husets mörka hörn från golvet. Se Toiletpaper-bordslampan med olika motiv här
 • Street Golvlampa Pink - Seletti

  Street Golvlampa Pink - Seletti
  Street Golvlampa Pink - Seletti, Rosa, Porslin
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  Wonder Times Bordslampa ser omedelbart ut som en byst av en klassisk krigare. Den grekisk-romerska skulpturen har dock fått en ironisk twist, med en rosa tuggummibubbla. Förutom att lägga till ett unikt och humoristiskt utseende döljer bubblan ljuskä
 • SELETTI E14 2W LED-lampa 5V för Chameleon Lamp

  SELETTI E14 2W LED-lampa 5V för Chameleon Lamp
  E14 LED-lampa för Chameleon LampDenna E14 LED-lampa med 2W är avsedd för Chameleon Lamp. Det är en lågspänningslampa (5V) som inte är lämplig för användning i vanliga E14 högspänningsuttag.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, och passar perfekt på bordet i trädgården. Med Street Lamp Bords
 • SELETTI E14 2W LED-lampa 36V för Bird Lamp Outdoor

  SELETTI E14 2W LED-lampa 36V för Bird Lamp Outdoor
  E14 LED-lampa för dekorativ utomhusarmatur Bird LampDenna E14 LED-filamentlampa med 2W, 2 700K och 120lm fungerar som utbyteslampa för LED-dekorationsarmaturen Bird Lamp. På grund av den låga driftsspänningen på 36V är det inte möjligt att använda den i vanliga högspännings E14-fästen med hög spänning. Lämplig för användning utomhus.
 • Seletti - Las Vegas Tall Golvlampa Seletti

  Seletti - Las Vegas Tall Golvlampa Seletti
  Ny antik kan låta som en motsägelse - men det är precis vad som inspirerade Fabio Novembre att skapa den nya spännande Las Vegas-serien i samarbete med Seletti. Om du har varit i Las Vegas kan du inte undgå att ha sett det storslagna kasinot Caesars Palace, som med sin romerskt inspirerade arkitektur är nyantik - och det är förmodligen det som inspirerade den italienska designern att skapa just den här lampan. Modellen är formad som klassiska romerska kolonner - men tillverkad av glasfiber. Lampans topp är tillverkad av porslin och fungerar som en diffusor. Las Vegas finns i två storlekar; 50 och 190 centimeter; och är ett utmärkt sätt att verkligen karaktärisera ditt vardagsrum med atypisk belysning. Se fler coola To-Go-lampor från Seletti här!c
 • SELETTI E14 3W LED-lampa 24V 300lm 2 700 K för Wonder

  SELETTI E14 3W LED-lampa 24V 300lm 2 700 K för Wonder
  E14 LED-lampa för Wonder LampDenna dekorativa LED-lampa med E14-sockel, 3W, 2700K och 300lm är avsedd för Wonder Times / Wonder Cloud dekorativa lampa. På grund av den låga driftsspänningen (24V) kan den inte användas i vanliga högspännings E14-fästen med hög spänning.
 • Seletti - Daily Glow Milk Bordslampa Seletti

  Seletti - Daily Glow Milk Bordslampa Seletti
  Daily Glow Milk Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow bordslampor har designern Alessandro Zambelli skapat en visning av vardaglig mysighet uttryckt genom en rad vackra och dekorativa skapelser, nu även i form av en mjölkkartong. När mjölklampan lyser är det det perfekta sättet att skapa en mysig atmosfär. Ljusröret kan böjas så att du kan organisera ljuset som du vill, praktiskt, enkelt och bekvämt. Gör dig redo för vit lyx i en klass för sig och låt Daily Glow Milk Table Lamp påminna dig om att det är okej att vara törstig efter skoj. Se Selettis breda utbud av andra vackra bordslampor här.
 • Seletti - Lady Diver Bordslampa Red Seletti

  Seletti - Lady Diver Bordslampa Red Seletti
  Lady Diver Bordslampa Red - Seletti, Röd, Metall
 • Seletti Circus Abatjour Man Bordslampa Multifärgad

  Seletti Circus Abatjour Man Bordslampa Multifärgad
  Design: UTO BALMORAL för Seletti Koncept: Selettis lampserie Circus Abatjour är en förtrollande samling belysningsarmaturer som skapar en unik koppling till magin och glädjen i cirkusvärlden. Inspirerad av den festliga och lekfulla miljön i en cirkus lyckas serien fånga detta estetiska uttryck på ett charmigt och fantasifullt sätt. Den unika blandningen av material, som keramik och metall, skapar en behaglig struktur och en visuell kontrast som ger en känsla av hantverk och autenticitet till lampans design. Med olika varianter att välja mellan kan du hitta den lampa som bäst speglar din personliga stil och inredningspreferens.
 • Seletti - On-Off Bordslampa Recycled White/Black Seletti

  Seletti - On-Off Bordslampa Recycled White/Black Seletti
  On-Off Bordslampa Recycled White/Black - Seletti, Vit, Papper
 • Seletti - Leaf 1 Portable Bordslampa White Seletti

  Seletti - Leaf 1 Portable Bordslampa White Seletti
  Leaf 1 Portable Bordslampa White - Seletti, Vit, Plast
 • Seletti Lady Diver Bordslampa Röd/Multifärgad

  Seletti Lady Diver Bordslampa Röd/Multifärgad
  Design: SIMONE FALCETTA för Seletti Koncept: Med Selettis serie Lady Diver får du inte bara funktionell belysning, utan även en form av konstnärlig utsmyckning. Dessa lampor är mer än bara ljuskällor; de uttryck ett visuellt narrativ och en fördjupning i ett maritimt äventyr. Oavsett om du vill lägga till en touch av mystik eller vill ha ett blickfång som väcker samtal, är Lady Diver-serien ett perfekt sätt att introducera en unik och charmig atmosfär i ditt hem.
 • Seletti Bird Waiting Bordslampa Svart Utomhus

  Seletti Bird Waiting Bordslampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Selettis Bird-lampa, är en av de mer populära av deras djurlampor och den är också förståelig med sina många olika uppsättningar. Det finns en Bird-lampa för nästan alla lägenheter och hörn i ditt hem. Du kan själv utforska de olika varianterna och välja om du vill ha den distinkta svarta modellen eller om du vill ha den mer diskreta vita lampan. Hur som helst får du en vackert utformad och detaljerad fågelskulptur som troget håller din glödlampa åt dig. Du kan ha fågeln sittandes på en pinne på väggen eller bredvid dig på ditt skrivbord. Bird-serien finns både som inomhus- och utomhuslampa.
 • Seletti Monkey Ljuskrona Vit

  Seletti Monkey Ljuskrona Vit
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du kan välja mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en glödlampa direkt i handen på apan kan du även köpa en liten lampskärm som passar för glödlampan. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Seletti Blow Mouth LED Vägglampa Röd

  Seletti Blow Mouth LED Vägglampa Röd
  Design: Studio Job för Seletti Koncept: LED-skyltar Seletti har de senaste åren lanserad flera olika neonskyltar och det senaste tillskottet på stammen är tre distinkta och fräcka designs. Du kan välja mellan 3 olika motiv, dominerade av den röda neonfärgen - en ros , en mun eller i bästa Rolling Stone-stil en öppen mun med tungan utsräckt. Neonskyltarna är en hyllning till en annan tid och kan användas till exempel i tonårsrummet eller på väggen vid biljardbordet. Hur som helst får du lekfull och vild design när du köper neonskyltar från Seletti.
 • Seletti My Little Evening Valentine Bordslampa Flerfärgad

  Seletti My Little Evening Valentine Bordslampa Flerfärgad
  Design: Seletti Koncept: My Little En av Selettis mer charmiga uppfinningar är deras "My Little"-lampor. En glaskupol med en ögonblicksbild, ett gatuhörn eller en ikonisk situation. Ljuset kommer från gatulyktor eller andra integrerade saker i uppställningen. Du kan använda lamporna som små konstinstallationer, som nattlampa i barnrummet eller till din egen lilla "Tableau Vivant" på hemmakontoret. Lamporna passar även bra som presenter till samlaren eller personer med intresse för galen och rolig design. Du kan välja mellan 6 olika små lampor – bl.a My Little Friday Night, som är en tidsbild på en amerikansk parkeringsplats en fredagskväll, med massor av charmiga detaljer. Vilken lampa du än väljer kommer du att ha en helt unik och underhållande lampa på ditt skrivbord.
 • Seletti Bird Playing Bordslampa Svart

  Seletti Bird Playing Bordslampa Svart
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Selettis Bird-lampa, är en av de mer populära av deras djurlampor och den är också förståelig med sina många olika uppsättningar. Det finns en Bird-lampa för nästan alla lägenheter och hörn i ditt hem. Du kan själv utforska de olika varianterna och välja om du vill ha den distinkta svarta modellen eller om du vill ha den mer diskreta vita lampan. Hur som helst får du en vackert utformad och detaljerad fågelskulptur som troget håller din glödlampa åt dig. Du kan ha fågeln sittandes på en pinne på väggen eller bredvid dig på ditt skrivbord. Bird-serien finns både som inomhus- och utomhuslampa.
 • Seletti - Circus Abatjour Bordslampa Man Multicolor Seletti

  Seletti - Circus Abatjour Bordslampa Man Multicolor Seletti
  Circus Abatjour Bordslampa Man Multicolor - Seletti, Multicolour, Plast
 • Seletti - Circus Abatjour Bordslampa Woman Multicolor Seletti

  Seletti - Circus Abatjour Bordslampa Woman Multicolor Seletti
  Circus Abatjour Bordslampa Woman Multicolor - Seletti, Multicolour, Plast
 • Seletti - Circus Abatjour Bordslampa Superman Multicolor Seletti

  Seletti - Circus Abatjour Bordslampa Superman Multicolor Seletti
  Circus Abatjour Bordslampa Superman Multicolor - Seletti, Multicolour, Plast
 • Seletti Circus Abatjour Kvinna Bordslampa Multifärgad

  Seletti Circus Abatjour Kvinna Bordslampa Multifärgad
  Design: UTO BALMORAL för Seletti Koncept: Selettis lampserie Circus Abatjour är en förtrollande samling belysningsarmaturer som skapar en unik koppling till magin och glädjen i cirkusvärlden. Inspirerad av den festliga och lekfulla miljön i en cirkus lyckas serien fånga detta estetiska uttryck på ett charmigt och fantasifullt sätt. Den unika blandningen av material, som keramik och metall, skapar en behaglig struktur och en visuell kontrast som ger en känsla av hantverk och autenticitet till lampans design. Med olika varianter att välja mellan kan du hitta den lampa som bäst speglar din personliga stil och inredningspreferens.
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg, och passar perfekt på bordet i trädgården. Med Street Lamp Bords
 • With Me Bordslampa - Seletti

  With Me Bordslampa - Seletti
  With Me Bordslampa - Seletti, Vit, Porslin
 • Seletti Two Of Spades Bordslampa - Bordslampor Glas Svart - 15252

  Seletti Two Of Spades Bordslampa - Bordslampor Glas Svart - 15252
  Two Of Spades bordslampa från Seletti med en underbar design med ett ikoniskt mönster. Lampan har en svart lampfot i porslin med en rund, vit lampskärm. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Toiletpaper. Bra att veta om Two Of Spades bordslampa - Underbar design.- Ikoniskt mönster.- Rund lampskärm.- E14- Lumen: 300 lm- Bredd: 135 mm.- Höjd: 700 mm.- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP20.- 4.0 Watt- Sladdlängd: 2500 mm. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • SELETTI E14 4W LED-lampa 2 700 K för Monkey Lamp Indoor

  SELETTI E14 4W LED-lampa 2 700 K för Monkey Lamp Indoor
  E14 LED-lampa för inomhusdekoration Monkey LampDenna E14 LED-lampa med 4W, 2700K och 350lm är utformad för Monkey Lamps dekorativa armatur för inomhusbruk.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Cut&Paste Ljuskrona - Seletti

  Cut&Paste Ljuskrona - Seletti
  Cut&Paste Ljuskrona - Seletti, Papper
 • SELETTI LED-bordslampa Cut & Paste av återvunnen kartong

  SELETTI LED-bordslampa Cut & Paste av återvunnen kartong
  Skär
 • Seletti Chameleon Lamp Going Up Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15092

  Seletti Chameleon Lamp Going Up Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15092
  Chameleon Lamp vägglampa från Seletti med en lekfull design i harts med en söt, vit, klättrande kameleont med en klar ljuskälla i svansen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Chameleon Lamp vägglampa - Lekfull design.- Tillverkad av harts.- Vit, klättrande kameleont.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Bredd: 90 mm.- Höjd: 140 mm.- Kelvin: 2200 K- Sladdlängd: 2000 mm.- Längd: 170 mm.- IP-klassificering: IP20.- 2.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Chameleon Lamp Going Down Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15091

  Seletti Chameleon Lamp Going Down Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15091
  Chameleon Lamp vägglampa från Seletti med en lekfull design i harts med en söt, vit, klättrande kameleont med en klar ljuskälla i svansen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Chameleon Lamp vägglampa - Lekfull design.- Tillverkad av harts.- Vit, klättrande kameleont.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Bredd: 90 mm.- Höjd: 140 mm.- Kelvin: 2200 K- Sladdlängd: 2000 mm.- Längd: 170 mm.- IP-klassificering: IP20.- 2.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.

Romano Seletti grundade varumärket 1964

Företaget Seletti startades 1964 av Romano, en importör som tog inredning från asien till lokala italienska marknader. Idag ägs företaget av sonen Stefano som började jobba där 1987 när han var 17 år.

Stefano Seletti tillförde design och estetik till företaget. Målet är att länka samman utmärkande design med att alla ska kunna ha råd att köpa den.