Seletti lampor

Lekfull design i typisk pop-art stil är vad vi kan kalla lamporna från Seletti. Deras dekorativa belysning är så mycket mer än bara en ljusgivare. En superpopulär serie är Marc Antonios Seletti Monkey med den lilla apan som håller en lysande glödlampa i handen. Djur är faktiskt ett återkommande motiv i lampdesignen där vi också hittar Mouse, Bird och Chameleon.

Lekfull belysning från Seletti online

 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Looking Vit

  Bird Lamp Looking Vit
 • Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Dewey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens&hellip:
 • Jurassic Lamp Bronto Bordslampa - Seletti

  Jurassic Lamp Bronto Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Jurassic lampan Bronto är inspirerad av de förhistoriska dinosaurierna och har med den vita färgen en elegant och minimalistisk look. Den enkla&hellip:
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Standing Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Svart

  Bird Lamp Waiting Svart
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Standing Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • Monkey Lamp Sittande Vit

  Monkey Lamp Sittande Vit
 • Banana Lamp Huey Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Huey Bordslampa Gul - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Huey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Playing Svart

  Bird Lamp Playing Svart
 • Monkey Lamp Utomhus Hängande Vänster Svart

  Monkey Lamp Utomhus Hängande Vänster Svart
 • Bird Lamp Looking Svart

  Bird Lamp Looking Svart
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Svart/Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert&hellip:
 • Fingers Taklampa Mässing - Seletti

  Fingers Taklampa Mässing - Seletti
 • Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Dewey Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Banana Lamp Louie Bordslampa Guld - Seletti

  Banana Lamp Louie Bordslampa Guld - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Louie Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av&hellip:
 • Banana Lamp Daisy ToGo Bordslampa Gul - Seletti

  Banana Lamp Daisy ToGo Bordslampa Gul - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Daisy ToGo Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat&hellip:
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Vit - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Vit - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer&hellip:
 • Jobby The Cat Bordslampa Svart - Seletti

  Jobby The Cat Bordslampa Svart - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Svart en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer&hellip:
 • Fingers Bordslampa Mässing - Seletti

  Fingers Bordslampa Mässing - Seletti
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker ser
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en
 • Monkey Lamp Utomhus Hängande Höger Svart

  Monkey Lamp Utomhus Hängande Höger Svart
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Vit - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Jurassic Lamp Rex Bordslampa - Seletti

  Jurassic Lamp Rex Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Jurassic lampan Rex är inspirerad av de förhistoriska dinosaurierna och har med den vita färgen en elegant och minimalistisk look. Den enkla&hellip:
 • Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa - Seletti

  Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Lop Lie Down Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio&hellip:
 • Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades&hellip:
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Koncept Monkey Standing Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av lju
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljus
 • Rio Bordslampa - Seletti

  Rio Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Rio Bordslampa är en charmerande lampa med ett starkt estetiskt uttryck. Den lilla maskoten är ute på rackartyg med en bit trasig lampa i minnen,&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Bird Lamp Playing Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Playing Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Monkey With Rope Taklampa - Seletti

  Monkey With Rope Taklampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Rope Taklampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som&hellip:
 • Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld - Seletti

  Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av&hellip:
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacke
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker
 • Monkey With Rope Taklampa - Seletti

  Monkey With Rope Taklampa - Seletti
  Koncept Monkey With Rope Taklampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljus
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Koncept Monkey Taklampa Swing Vitär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljus
 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker
 • Street Golvlampa Utomhus Pink - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Pink - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Utomhus Pink är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa White är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  Koncept Wonder Times Bordslampa ser omedelbart ut som en byst av en klassisk krigare. Den grekisk-romerska skulpturen har dock fått en ironisk twist, med en rosa tuggummibubbla. Förutom att lägga t
 • My Secret Place Bordslampa - Seletti

  My Secret Place Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept My Secret Place Bordslampa har en drömmande design i form av en stege som leder upp till den skinande månen - en hemlig plats för dem som vågar&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept ToiletPaper bordslampa Trumpets är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som
 • Robot Porslinslampa 21x12,5x40,5cm

  Robot Porslinslampa 21x12,5x40,5cm
 • Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti

  Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Vägglampa Right är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie
 • Rio Bordslampa - Seletti

  Rio Bordslampa - Seletti
  Koncept Rio Bordslampaär tydligt inspirerad av djurvärlden. Den lilla familjehunden, Rio, har en enkel modern konstnärlig look som möter en klassisk kontrast, i form av den trasiga biten lampa i h
 • With Me Bordslampa - Seletti

  With Me Bordslampa - Seletti
 • Daily Glow Toothpaste Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Toothpaste Bordslampa - Seletti
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  Koncept Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg,
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti
  Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Red präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Oft
 • Mouse Lamp Step Guld

  Mouse Lamp Step Guld
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti
  Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Of
 • Daily Glow Milk Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Milk Bordslampa - Seletti
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti
  Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa White präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. O
 • Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti
  Koncept Toiletpaper Bordslampa Snakesär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika mo
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Lamp Bordslampa White är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa Red - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Red - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Lamp Bordslampa Red är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  Design Uto Balmoral för Seletti Koncept Wonder Times Bordslampa är inspirerad av den klassiska Buste, men med en ironisk twist, som framhäver Selettis kärlek till otraditionell design. Den grekisk-romerska&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept ToiletPaper bordslampa Two Of Spades är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti
  Koncept Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg,
 • Mouse Lamp Sittandes Vit

  Mouse Lamp Sittandes Vit
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vit - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Sitting Utomhus Bordslampa Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa White - Seletti

  Street Lamp Bordslampa White - Seletti
  Koncept Street Lamp Bordslampaär lampan du gärna vill ta med dig. Uppladdningsbar och håller upp till 30 timmar på en full uppladdning. Street Lamp Bordslampa tål dessutom lätt regn eller dagg,
 • Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, s
 • Multilamp Golvlampa Svart - Seletti

  Multilamp Golvlampa Svart - Seletti
  Design Emanuele Magini för Seletti Koncept Multilamp golv Svart är en annan lampa, med ett annorlunda och skulpturalt uttryck. Det industriella utseendet från stativets svarta ram kombineras med 6 tygskärmar&hellip:
 • Maman Taklampa Transparent - Seletti

  Maman Taklampa Transparent - Seletti
  Design Seletti Koncept Maman Taklampa Transparent är en modern tolkning av den klassiska ljuskronan - en orginell taklampa som ger dig gott om möjlighet att sätta din egen prägel på uttrycket. Från&hellip:
 • Street Golvlampa Utomhus Röd - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Röd - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Utomhus Röd är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel&hellip:
 • My Little Neighbour Bordslampa - Seletti

  My Little Neighbour Bordslampa - Seletti
 • My Little Neighbour Bordslampa - Seletti

  My Little Neighbour Bordslampa - Seletti
  Koncept My Little Neighbour Bordslampaär en dekorativ lampa som ger ett stämningsfullt ljus på fönsterbrädet, skrivbordet eller nattduksbordet. Den stängda glaskupolen som påminner om julens ma
 • Monkey Lamp Hängande Vänster Vit

  Monkey Lamp Hängande Vänster Vit
 • Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737

  Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737
  Bird lamp från Seletti, formgiven av Marcantonio Raimondi Malerba. En kreativ lampa i formen av en korp som kan gästa och belysa ditt vardagsrum eller kanske hall? Gjord i resin vilket ger skulpturen väldigt mycket realism och detaljer medan lampan ger ett lekfullt intryck i vilket rum den än placeras i. Lys upp din väg med en korp som taget ur en saga! Lampan finns i ett par färger och i flera positioner att välja mellan, som bords- eller vägglampa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Two Of Spades - Seletti
  Koncept Toiletpaper Bordslampa Two Of Spadesär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan o
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey - Seletti
  Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Of
 • Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Trumpets - Seletti
  Koncept Toiletpaper Bordslampa Trumpetsär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika
 • My Secret Place Bordslampa - Seletti

  My Secret Place Bordslampa - Seletti
  Koncept My Secret Place Bordslampaär en fantasifull lampa från det italienska märket Seletti. Den lekfulla designen har ett drömskt uttryck, med en stege som leder upp till en hemlig plats – den
 • Cupolone Quarantacincinque TaklampaØ45 White - Seletti

  Cupolone Quarantacincinque TaklampaØ45 White - Seletti
  Koncept Cupolone Quarantacincinque TaklampaØ45 White är en stor pendel som passar perfekt att ha över ett stort matbord eller mötesbord. En ikon från den eviga staden, där du hittar San Pietros-
 • Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti
  Koncept Toiletpaper Bordslampa Lipsticksär en fascinerande lampa, med en bas i porslin och en skärm i opalglas. Basen präglas av motiv som uppmärksammar 1950-talets jazzklubbar. Välj mellan olika
 • Cupolone Taklampa Vit - Seletti

  Cupolone Taklampa Vit - Seletti
  Design AMeBE for Seletti Koncept Cupolone Taklampa Vit är en rextremt realistisk representation av Dome of San Pietro Cathedral i Rom. Lampan är en hyllning till den italienska historiens, klassikernas&hellip:
 • Robot Bordslampa - Seletti

  Robot Bordslampa - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Robot Bordslampa är en framträdande lampa som ger leenden i ansiktet och personlighet till din inredning. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba,&hellip:
 • Cupolone Quarantacincinque TaklampaØ45 Grey - Seletti

  Cupolone Quarantacincinque TaklampaØ45 Grey - Seletti
  Koncept Cupolone Quarantacincinque TaklampaØ45 Grey är en stor pendel som passar perfekt att ha över ett stort matbord eller mötesbord. En ikon från den eviga staden, där du hittar San Pietros-k
 • Cupolone Quarantacincinque Taklampa Ø45 White - Seletti

  Cupolone Quarantacincinque Taklampa Ø45 White - Seletti
  Design AMeBE for Seletti Koncept Cupolone Quarantacincinque Taklampa Ø45 White är en rextremt realistisk representation av Dome of San Pietro Cathedral i Rom. Lampan är en hyllning till den italienska&hellip:
 • Cupolone Quarantacincinque Taklampa Ø45 Grey - Seletti

  Cupolone Quarantacincinque Taklampa Ø45 Grey - Seletti
  Design AMeBE for Seletti Koncept Cupolone Quarantacincinque Taklampa Ø45 Grey är en rextremt realistisk representation av Dome of San Pietro Cathedral i Rom. Lampan är en hyllning till den italienska&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Red - Seletti
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Red är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold - Seletti
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Gold är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart&hellip:
 • Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti

  Street Lamp Bordslampa Grey - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Lamp Bordslampa Grey är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Snakes - Seletti
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept Toiletpaper Bordslampa Snakes är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan som&hellip:
 • Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti

  Toiletpaper Bordslampa Lipsticks - Seletti
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept ToiletPaper bordslampa Lipsticks är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ?ToiletPaper? efter designteamet bakom lampan&hellip:
 • Street Bordslampa Guld - Seletti

  Street Bordslampa Guld - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Bordslampa Guld är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Street Bordslampa Grön - Seletti

  Street Bordslampa Grön - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Bordslampa Grön är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti

  Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Still Bordslampa Vitär den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar en
 • Monkey Hanging Vägglampa Left - Seletti

  Monkey Hanging Vägglampa Left - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Vägglampa Left är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie a
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vit - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vit - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Vitär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker s
 • Street Bordslampa Guld - Seletti

  Street Bordslampa Guld - Seletti
  Koncept Street Bordslampa Guldär som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i var
 • Multilamp Golvlampa Svart - Seletti

  Multilamp Golvlampa Svart - Seletti
  Koncept Multilamp Golvlampa Svart från Seletti är en industriell golvlampa där ljuset verkligen blåser på. Här kombineras den råa ramen med 6 tygskärmar, som ger ett helst speciellt och dynami
 • Cupolone Taklampa Vit - Seletti

  Cupolone Taklampa Vit - Seletti
  Koncept Cupolone Taklampa Vitär en stor pendel som passar perfekt att ha över ett stort matbord eller mötesbord. En ikon från den eviga staden, där du hittar San Pietros-kupolen. En pendel och et
 • Street Golvlampa Utomhus Pink - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Pink - Seletti
  Koncept Street Golvlampa Utomhus Pinkär en lång och rolig golvlampa i form av en gammeldags gatlykta. Här kan du nästan känna en sjungande och dansande Mary Poppins. Den lekfulla formen är som t
 • Street Golvlampa Utomhus Svart - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Svart - Seletti
  Koncept Street Golvlampa Utomhus Svartär en lång och rolig golvlampa i form av en gammeldags gatlykta. Här kan du nästan känna en sjungande och dansande Mary Poppins. Den lekfulla formen är som
 • Street Bordslampa Grön - Seletti

  Street Bordslampa Grön - Seletti
  Koncept Street Bordslampa Grön är som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i v
 • Street Golvlampa Utomhus Röd - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Röd - Seletti
  Koncept Street Golvlampa Utomhus Röd är en lång och rolig golvlampa i form av en gammeldags gatlykta. Här kan du nästan känna en sjungande och dansande Mary Poppins. Den lekfulla formen är som
 • Maman Taklampa Transparent - Seletti

  Maman Taklampa Transparent - Seletti
  Koncept Maman Taklampa Transparentär en modern ljuskrona med otänkbara möjligheter för upphängning. Här är verkligen en möjlighet att leka med uttrycket. En lamprosett varifrån det kommer 14
 • Street Golvlampa Utomhus Grå - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Grå - Seletti
  Koncept Street Golvlampa Utomhus Grå är en lång och rolig golvlampa i form av en gammeldags gatlykta. Här kan du nästan känna en sjungande och dansande Mary Poppins. Den lekfulla formen är som
 • Cupolone Taklampa Grå - Seletti

  Cupolone Taklampa Grå - Seletti
  Koncept Cupolone Taklampa Grå är en stor pendel som passar perfekt att ha över ett stort matbord eller mötesbord. En ikon från den eviga staden, där du hittar San Pietros-kupolen. En pendel och
 • Street Bordslampa Röd - Seletti

  Street Bordslampa Röd - Seletti
  Koncept Street Bordslampa Röd är som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i va
 • Street Golvlampa Utomhus Grön - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Grön - Seletti
  Koncept Street Golvlampa Utomhus Grön är en lång och rolig golvlampa i form av en gammeldags gatlykta. Här kan du nästan känna en sjungande och dansande Mary Poppins. Den lekfulla formen är som
 • Street Bordslampa Vit - Seletti

  Street Bordslampa Vit - Seletti
  Koncept Street Bordslampa Vitär som tagen ur en tecknad serie. Med inspiration från en gammal gatlykta, passar lampan in perfekt i Selettis sortiment. De hämtar ofta inspiration från objekt i vard
 • Street Golvlampa Vit - Seletti

  Street Golvlampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Vit är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel på Selettis&hellip:
 • Street Golvlampa Svart - Seletti

  Street Golvlampa Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Svart är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel på&hellip:
 • Street Golvlampa Grå - Seletti

  Street Golvlampa Grå - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Grå är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel på Selettis&hellip:
 • Street Golvlampa Pink - Seletti

  Street Golvlampa Pink - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Pink är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel på Selettis&hellip:
 • Heart Vägglampa - Seletti

  Heart Vägglampa - Seletti
  Koncept Heart Vägglampa från Seletti är till romantikern som inte skyltar med det. Det är också en perfekt lampa till dig som intresserar dig för vår anatomi. En original och anatomisk vägglam
 • Street Golvlampa Utomhus Grå - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Grå - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Utomhus Grå är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel&hellip:
 • Street Bordslampa Vit - Seletti

  Street Bordslampa Vit - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Bordslampa Vit är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Street Bordslampa Röd - Seletti

  Street Bordslampa Röd - Seletti
  Design Blow för Seletti Koncept Street Bordslampa Röd är designad med inspiration från en gammeldags gatlykta. Belysningen har fått en lekande och konstnärlig twist, som det italienska märke Seletti&hellip:
 • Cupolone Taklampa Grå - Seletti

  Cupolone Taklampa Grå - Seletti
  Design AMeBE for Seletti Koncept Cupolone taklampa Grå är en rextremt realistisk representation av Dome of San Pietro Cathedral i Rom. Lampan är en hyllning till den italienska historiens, klassikernas&hellip:
 • Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti

  Chameleon Still Bordslampa Vit - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Chameleon Still Bordslampa Vit är en framträdande lampa som skapar leenden på läpparna och personlighet i din inredning. Den roliga kusinen&hellip:
 • Street Golvlampa Utomhus Svart - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Svart - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Utomhus Svart är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel&hellip:
 • Street Golvlampa Utomhus Grön - Seletti

  Street Golvlampa Utomhus Grön - Seletti
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Utomhus Grön är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel&hellip:
 • Seletti Mouse Lamp Mac Bordslampa Guld - Bordslampor Harts Guld - 15231

  Seletti Mouse Lamp Mac Bordslampa Guld - Bordslampor Harts Guld - 15231
  Mouse Lamp bordslampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig, guldfärgad mus med en klar ljuskälla i handen. Lampan har en lång, svart USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Mouse Lamp bordslampa - Lekfull design.- Guldfärgad mus.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- Kommer i varierade former.- Bordslampan finns i olika färgval.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Guld Bordslampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Vägglampa Monkey Lamp Hanging Left - Vit

  Seletti - Vägglampa Monkey Lamp Hanging Left - Vit
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me
 • Seletti Mouse Lamp Bordslampa Valentine's Day - Bordslampor Harts Rosa - 15220SV

  Seletti Mouse Lamp Bordslampa Valentine's Day - Bordslampor Harts Rosa - 15220SV
  Mouse Lamp bordslampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig, rosa mus med en röd, hjärtformad ljuskälla i handen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett rött ljus. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Mouse Lamp bordslampa - Lekfull design.- Rosa mus.- Tillverkad av harts.- Hjärtformad, röd LED-ljuskälla.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Rosa Bordslampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Mouse Lamp Mac Bordslampa Vit - Bordslampor Harts Vit - 15221

  Seletti Mouse Lamp Mac Bordslampa Vit - Bordslampor Harts Vit - 15221
  Mouse Lamp bordslampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig, vit mus med en klar ljuskälla i handen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Mouse Lamp bordslampa - Lekfull design.- Vit mus.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- Kommer i varierade former.- Bordslampan finns i olika färgval.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Banana Lamp Louie Vit/guld - Bordslampor Glas Vit - 13082

  Seletti Banana Lamp Louie Vit/guld - Bordslampor Glas Vit - 13082
  Banana lamp Louie från Seletti, formgiven av Studio Job. Bordslampa med skulptur formad som en banan. Lampan är tillverkad i vit och guldfärgad resin. Lampan har ett mjukt varmt sken som lyser upp och skapar stämning när ljuset faller mot de guldfärgade detaljerna. Ljuskällan ingår och lampan är dimbar. Mått 30x21 cm höjd 20 cm. 2,8 m kabel. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Mouse Lamp Lop Bordslampa Vit - Bordslampor Harts Vit - 15222

  Seletti Mouse Lamp Lop Bordslampa Vit - Bordslampor Harts Vit - 15222
  Mouse Lamp bordslampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig, vit mus med en klar ljuskälla i handen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Mouse Lamp bordslampa - Lekfull design.- Vit mus.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- Kommer i varierade former.- Bordslampan finns i olika färgval.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w Hjärtformad Röd - LED-lampor Glas Röd - 15220LSV

  Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w Hjärtformad Röd - LED-lampor Glas Röd - 15220LSV
  LED ljuskälla från Seletti med en hjärtformad design i glas med en E14-sockel med 1 watt och ett rött ljus perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Bra att veta om LED ljuskälla - Hjärtformad design.- Kombinera ljuskällan med en Mouse bordslampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt Vi har valt ut Röd LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Lampskärm MONKEY LAMPSHADE - Vit

  Seletti - Lampskärm MONKEY LAMPSHADE - Vit
  Monkey Lampshade, formgiven av Marcantonio för Seletti. Passar till Monkey serien, och tillsammans utgör dem en fin inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Lampskärmen är tillverkad av metall och polyester. Höjd 12,3 cm, bredd ovandel 8,5 c
 • Seletti Led Ljuskälla Chameleon Lamp E14 2w 2200k - LED-lampor Glas Klar - 15090L

  Seletti Led Ljuskälla Chameleon Lamp E14 2w 2200k - LED-lampor Glas Klar - 15090L
  LED ljuskälla från Seletti med en klassisk design i glas med en rund form, en E14-sockel med 2 watt och ett varmt ljus. Bra att veta om LED ljuskälla - Klassisk design.- Rund form.- Kombinera ljuskällan med en Chameleon lampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 2 Watt Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Lips Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15203

  Seletti Lips Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15203
  Lips Hotlight vägglampa från Seletti med en ikonisk design i trä med vackra läppar och fjorton färgglada LED-ljuskällor. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Designad av David Cesaria. Bra att veta om Lips Hotlight vägglampa - Ikonisk design.- Tillverkad av trä.- Vackra läppar.- Färgglada LED-ljuskällor.- E14- 12 V.- Bredd: 415 mm.- Höjd: 420 mm.- IP-klassificering: IP20.- 0.25 Watt- Sladdlängd: 5000 mm.- 14 ljuskällor. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Poppelplywood från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Biceps Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15202

  Seletti Biceps Hotlight Vägglampa - Vägglampor Poppelplywood Vit - 15202
  Biceps Hotlight vägglampa från Seletti med en ikonisk design i trä med en stark, muskulös arm och tolv LED-ljuskällor. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. Designad av David Cesaria. Bra att veta om Biceps Hotlight vägglampa - Ikonisk design.- Tillverkad av trä.- Stark, muskulös arm.- LED-ljuskällor.- E14- 12 V.- Bredd: 490 mm.- Höjd: 550 mm.- IP-klassificering: IP20.- 0.25 Watt- Sladdlängd: 5000 mm.- 12 ljuskällor. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Poppelplywood från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Mouse Lamp Step Bordslampa Vit - Bordslampor Harts Vit - 15220

  Seletti Mouse Lamp Step Bordslampa Vit - Bordslampor Harts Vit - 15220
  Mouse Lamp bordslampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig, vit mus med en klar ljuskälla i handen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Mouse Lamp bordslampa - Lekfull design.- Vit mus.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- Kommer i varierade former.- Bordslampan finns i olika färgval.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Bordslampa BIRD LAMP WAITING - Svart

  Seletti - Bordslampa BIRD LAMP WAITING - Svart
  Bird Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Fågeln är tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla med varmvitt ljus. Bredd 29,5 cm. Djup12 cm. Höjd 18,5 cm. Sladdlängd 250 cm.
 • Seletti - Bordslampa BANANA LAMP DAISY - Gul

  Seletti - Bordslampa BANANA LAMP DAISY - Gul
  Daisy är en charmig lampa som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Studio Job för Seletti. Tillverkad av polyresin och glas. Lampan har inbyggd LED med ett varmvitt ljus, är dimbar, uppladdningsbar och bärbar. Laddas med USD kabel. Höjd 30 cm. B
 • Seletti - Bordslampa RIO LAMP - Vit

  Seletti - Bordslampa RIO LAMP - Vit
  Rio Lamp är en lekfull bordslampa i form av en hund. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Lampan är tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla med varmvitt ljus. Höjd 34 cm. Bredd 42 cm. Djup 25 cm. Sladdlängd 250 cm. E14 sockel,
 • Seletti My Moon Lamp Golvlampa Vit - Utomhusbelysning Polyeten Vit - 14809

  Seletti My Moon Lamp Golvlampa Vit - Utomhusbelysning Polyeten Vit - 14809
  My Moon Lamp golvlampa från Seletti med en underbar design med en stor måne och en mångsidig funktionalitet. Den har en skön komfort med ett varmvitt ljus. Går att använda både inom- och utomhus. Perfekt för lite mysig stämning på uteplatsen eller balkongen. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om My Moon Lamp golvlampa - Underbar design.- Stor måne.- Mångsidig funktionalitet.- Varmvitt ljus.- E27- 230 V.- Djup: 440 mm.- Lumen: 2600 lm- Bredd: 1520 mm.- Höjd: 1220 mm.- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP44.- 15.0 Watt- Sladdlängd: 5000 mm. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Polyeten från Seletti med stor omsorg.
 • Banana Lampa Dewey 33x23,5x19cm

  Banana Lampa Dewey 33x23,5x19cm
 • Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI

  Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI
  Monkey lampshade från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En av två delar som utgör en annorlunda lampa, passar till lamporna i Monkey serien från Seletti. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Metall från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Monkey Lamp Lampskärm Svart - Lampskärmar Metall Svart - 14918-BLK

  Seletti Monkey Lamp Lampskärm Svart - Lampskärmar Metall Svart - 14918-BLK
  Monkey lampshade från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En av två delar som utgör en annorlunda lampa, passar till lamporna i Monkey serien från Seletti. Endast för inomhusbruk. Vi har valt ut Svart Lampskärmar i Metall från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Monkey Pendel Med Rep Utomhus Svart - Utomhusbelysning Harts Svart - 14923

  Seletti Monkey Pendel Med Rep Utomhus Svart - Utomhusbelysning Harts Svart - 14923
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i svart resin är denna lampa lämpad för utomhusbruk. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP STANDING - Svart

  Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP STANDING - Svart
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me
 • Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP SITTING - Vit

  Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP SITTING - Vit
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me
 • Seletti Trumpets Bordslampa - Bordslampor Porslin Svart - 15251

  Seletti Trumpets Bordslampa - Bordslampor Porslin Svart - 15251
  Trumpets bordslampa från Seletti med en underbar design med ett ikoniskt mönster. Lampan har en svart lampfot i porslin med en rund, vit lampskärm. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Toiletpaper. Bra att veta om Trumpets bordslampa - Underbar design.- Ikoniskt mönster.- Rund lampskärm.- E14- Lumen: 300 lm- Bredd: 135 mm.- Höjd: 700 mm.- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP20.- 4.0 Watt- Sladdlängd: 2500 mm. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Porslin från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Two Of Spades Bordslampa - Bordslampor Porslin Svart - 15252

  Seletti Two Of Spades Bordslampa - Bordslampor Porslin Svart - 15252
  Two Of Spades bordslampa från Seletti med en underbar design med ett ikoniskt mönster. Lampan har en svart lampfot i porslin med en rund, vit lampskärm. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Toiletpaper. Bra att veta om Two Of Spades bordslampa - Underbar design.- Ikoniskt mönster.- Rund lampskärm.- E14- Lumen: 300 lm- Bredd: 135 mm.- Höjd: 700 mm.- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP20.- 4.0 Watt- Sladdlängd: 2500 mm. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Porslin från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Lipsticks Bordslampa - Bordslampor Porslin Svart - 15253

  Seletti Lipsticks Bordslampa - Bordslampor Porslin Svart - 15253
  Lipsticks bordslampa från Seletti med en underbar design med ett ikoniskt mönster. Lampan har en svart lampfot i porslin med en rund, vit lampskärm. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Toiletpaper. Bra att veta om Lipsticks bordslampa - Underbar design.- Ikoniskt mönster.- Rund lampskärm.- E14- Lumen: 300 lm- Bredd: 135 mm.- Höjd: 700 mm.- Kelvin: 3000 K- IP-klassificering: IP20.- 4.0 Watt- Sladdlängd: 2500 mm. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Porslin från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672

  Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672
  Peacock Lamp golvlampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig påfågel med en ljuskälla framtill. Den har en lång, vit sladd och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att ställa bredvid soffan eller annat ställe som du vill ha lite extra upplyst. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Peacock Lamp golvlampa - Lekfull design.- Vit påfågel.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Led Ljuskälla Peacock Lamp E14 3w 2200k 180lm - LED-lampor Vit - 14672L

  Seletti Led Ljuskälla Peacock Lamp E14 3w 2200k 180lm - LED-lampor Vit - 14672L
  LED ljuskälla från Seletti med en klassisk design i glas med en oval form, en E14-sockel med 3 watt och ett varmt ljus. Bra att veta om LED ljuskälla - Klassisk design.- Oval form.- Kombinera ljuskällan med en Peacock bordslampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit LED-lampor från Seletti med stor omsorg.
 • My Moon Golvlampa - Seletti

  My Moon Golvlampa - Seletti
 • Cujo The Cat Bordslampa Black - Seletti

  Cujo The Cat Bordslampa Black - Seletti
  Design Studio Job för Seletti Koncept Cujo The Cat Svart/Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert&hellip:
 • Seletti - Bordslampa STREET LAMP DINING - Grå

  Seletti - Bordslampa STREET LAMP DINING - Grå
  Street Lamp Dining är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Studio Job för Seletti. En liten bordslampa som enkelt kan förflyttas mellan olika rum. Lampan är sladdlös och laddas via USB-port. Tillverkad av resin. Max 3W. 5
 • Seletti - Bordslampa BIRD LAMP LOOKING LEFT - Svart

  Seletti - Bordslampa BIRD LAMP LOOKING LEFT - Svart
  Bird Lamp är formgiven av Marcantonio för Seletti. Fågeln är tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla med varmvitt ljus. Bredd 32,8 cm. Djup 14,5 cm. Höjd 12,3 cm. Sladdlängd 250 cm. E14 sockel, Max 2 W. 120 Lumen. 2700K. Torkas
 • Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP SITTING - Svart

  Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP SITTING - Svart
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me
 • Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w - LED-lampor Glas Klar - 15220L

  Seletti Led Ljuskälla Mouse Lamp E14 1w - LED-lampor Glas Klar - 15220L
  LED ljuskälla från Seletti med en klassisk design i glas med en rund form, en E14-sockel med 1 watt och ett varmt ljus. Bra att veta om LED ljuskälla - Klassisk design.- Rund form.- Kombinera ljuskällan med en Mouse bordslampa från Seletti.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 1.0 Watt Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Bordslampa MOUSE LAMP MAC - Vit

  Seletti - Bordslampa MOUSE LAMP MAC - Vit
  Mouse Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Tillverkad av resin, ett material som påminner om porslin. Lampan har en medföljande ljuskälla med USB sockel. Höjd 14,5 cm, bredd 13,3 cm, djup
 • Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP STANDING - Vit

  Seletti - Bordslampa MONKEY LAMP STANDING - Vit
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me
 • Seletti - Vägglampa HEART Lamp - Vit

  Seletti - Vägglampa HEART Lamp - Vit
  Heart Lamp är en romantisk vägglampa i porslin från Seletti. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Väggamatur i form av ett hjärta med ljuskälla som gett varmvitt sken och behagligt ljus. Sockel E14. Max 4 W. 2700K. Höjd 32 cm. Bredd 22 cm. D
 • Seletti - Bordslampa BIRD LAMP WAITING - Vit

  Seletti - Bordslampa BIRD LAMP WAITING - Vit
  Bird Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Fågeln är tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla med varmvitt ljus. Bredd 29,5 cm. Djup12 cm. Höjd 18,5 cm. Sladdlängd 250 cm.
 • Seletti - Bordslampa FINGERS LAMP - Guld

  Seletti - Bordslampa FINGERS LAMP - Guld
  Fingers Table Lamp är en stilren och noga designad bordslampa med en antik inspiration. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Tillverkad av 100% mässning. Det varma ljuset framhäver lampans mycket detaljerade form och skulptering. Ljuskälla LED
 • Seletti - Vägglampa MONKEY Lamp Hanging Right - Svart

  Seletti - Vägglampa MONKEY Lamp Hanging Right - Svart
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me
 • Daily Glow Sardina Portable Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Sardina Portable Bordslampa - Seletti
 • Daily Glow Soap Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Soap Bordslampa - Seletti
 • Daily Glow Tomato Portable Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Tomato Portable Bordslampa - Seletti
 • Daily Glow Spray Bordslampa - Seletti

  Daily Glow Spray Bordslampa - Seletti
 • Cut & Paste Taklampa Ø27 - Seletti

  Cut & Paste Taklampa Ø27 - Seletti
 • Cut & Paste Taklampa Ø26 - Seletti

  Cut & Paste Taklampa Ø26 - Seletti
 • Cut & Paste Bordslampa - Seletti

  Cut & Paste Bordslampa - Seletti
 • Mushroom Bordslampa/Vägglampa - Seletti

  Mushroom Bordslampa/Vägglampa - Seletti
 • Peacock Golvlampa - Seletti

  Peacock Golvlampa - Seletti
 • Cosmic Flashing Starman Portable Bordslampa - Seletti

  Cosmic Flashing Starman Portable Bordslampa - Seletti
 • My Little Valentine Bordslampa - Seletti

  My Little Valentine Bordslampa - Seletti
 • My Little Corner Bordslampa - Seletti

  My Little Corner Bordslampa - Seletti
 • My Little Evening Bordslampa - Seletti

  My Little Evening Bordslampa - Seletti
 • My Little Kong Bordslampa - Seletti

  My Little Kong Bordslampa - Seletti
 • My Little Holiday Bordslampa - Seletti

  My Little Holiday Bordslampa - Seletti
 • My Little Friday Night Bordslampa - Seletti

  My Little Friday Night Bordslampa - Seletti
 • Blow Vägglampa Röd

  Blow Vägglampa Röd
 • Bird Lamp Waiting Vit

  Bird Lamp Waiting Vit
 • Bird Lamp Playing Vit

  Bird Lamp Playing Vit
 • Monkey Taklampa Gunga Vit

  Monkey Taklampa Gunga Vit
 • Monkey Lamp Hängande Höger Vit

  Monkey Lamp Hängande Höger Vit
 • Monkey Lamp Ståendes Vit

  Monkey Lamp Ståendes Vit
 • Monkey Lamp med Rep Vit

  Monkey Lamp med Rep Vit
 • Mouse Lamp Stående Vit

  Mouse Lamp Stående Vit
 • Mouse Lamp Standing Valentine´s day Rosa

  Mouse Lamp Standing Valentine´s day Rosa
 • Mouse Lamp Liggandes Vit

  Mouse Lamp Liggandes Vit
 • Monkey Lamp Utomhus Stående Svart

  Monkey Lamp Utomhus Stående Svart
 • Monkey Lamp Utomhus Sittandes Svart

  Monkey Lamp Utomhus Sittandes Svart
 • Mouse Lamp Mac Guld

  Mouse Lamp Mac Guld
 • Seletti - Taklampa MONKEY Lamp Ceiling - Svart

  Seletti - Taklampa MONKEY Lamp Ceiling - Svart
  Monkey Lamp är en inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Formgiven av Marcantonio för Seletti. Ljuskällan är justerbar, kan sitta i handen på apan eller placeras hängande neråt. Tillverkad av konstharts, har en medföljande ljuskälla me