Seletti lampor

Seletti är kända för sina lampor med lekfull design i typisk pop-art stil. Deras dekorativa och roliga belysning är så mycket mer än bara en ljusgivare. En superpopulär serie är Marc Antonios Seletti Monkey med den lilla apan som håller en lysande glödlampa i handen. Djur är faktiskt ett återkommande motiv i deras lampdesign där vi också hittar Mouse, Bird Lamp och Chameleon.

Lekfulla lampor från Seletti

 • Seletti - Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart

  Seletti - Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart

  Seletti - Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey Sitting Bordslampa

  Seletti - Monkey Sitting Bordslampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey Standing Bordslampa

  Seletti - Monkey Standing Bordslampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Standing Bordslampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul

  Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Gul
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Dewey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. OBS: Lampan är handmålad och därför kan bananens färg variera från produkt till produkt. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa

  Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Seletti - Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart

  Seletti - Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Standing Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Monkey With Rope Taklampa - Seletti

  Monkey With Rope Taklampa - Seletti
  Koncept Monkey With Rope Taklampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskrono
 • Bird Lamp Waiting Svart

  Bird Lamp Waiting Svart
 • Seletti - Monkey Taklampa Swing Vit

  Seletti - Monkey Taklampa Swing Vit
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Vit är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Monkey With Rope Taklampa

  Seletti - Monkey With Rope Taklampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Lamp Rope Taklampa är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Vit

  Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Vit
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer att ge ett leende till läpparna. Lampan är designad som en katt i en naturlig storlek och det integrerade LED-ljuset placeras i kattens ögon vilket ger ett mjukt humörljus. Kattens intima delar är klädda i guld och fungerar som en pekdämpare. Under kattens svans är det möjligt att ladda lampan via en USB-port och den medföljande kabeln. Efter tre timmars laddning har det inbyggda batteriet en livslängd på upp till 30 timmar. Detta gör att du kan ta fyrbenslampan runt hemmet. Med en längd på 46 cm. den charmiga lampan fungerar perfekt som både bord- och golvlampa och har, som en typisk katt, sin egen personliga. Jobby The Cat finns I tre färger; Svart, Vit och Svart/vit. Du kan se alla kattlamporna här.
 • Seletti - Banana Lamp Huey Bordslampa Gul

  Seletti - Banana Lamp Huey Bordslampa Gul
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Huey Bordslampa Gul är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. OBS: Lampan är handmålad och därför kan bananens färg variera från produkt till produkt. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Bird Lamp Playing Svart

  Bird Lamp Playing Svart
 • Bird Lamp Looking Svart

  Bird Lamp Looking Svart
 • Monkey Lamp Utomhus Hängande Vänster Svart

  Monkey Lamp Utomhus Hängande Vänster Svart
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit

  Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart/Vit
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Svart/Vit en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer att ge ett leende till läpparna. Lampan är designad som en katt i en naturlig storlek och det integrerade LED-ljuset placeras i kattens ögon vilket ger ett mjukt humörljus. Kattens intima delar är klädda i guld och fungerar som en pekdämpare. Under kattens svans är det möjligt att ladda lampan via en USB-port och den medföljande kabeln. Efter tre timmars laddning har det inbyggda batteriet en livslängd på upp till 30 timmar. Detta gör att du kan ta fyrbenslampan runt hemmet. Med en längd på 46 cm. den charmiga lampan fungerar perfekt som både bord- och golvlampa och har, som en typisk katt, sin egen personliga. Jobby The Cat finns I tre färger; Svart, Vit och Svart/vit. Du kan se alla kattlamporna här.
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Left Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker
 • Seletti Replace Led Bulb Bird Lamp Utomhus 2700k - LED-lampor Glas Klar - 14721L

  Seletti Replace Led Bulb Bird Lamp Utomhus 2700k - LED-lampor Glas Klar - 14721L
  Reservlampa till Bird Lamp från Seletti. Ljuskällan är en transperent LED lampa med 36V, E14 sockel och med en effekt på 2W. Den ger ifrån sig ett varmvitt sken och har en ljustemperatur på 2700K. Fungerar för utomhusbruk. Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Monkey Lamp Utomhus Hängande Höger Svart

  Monkey Lamp Utomhus Hängande Höger Svart
 • Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld

  Seletti - Banana Lamp Dewey Bordslampa Guld
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Dewey Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti - Banana Lamp Louie Bordslampa Guld

  Seletti - Banana Lamp Louie Bordslampa Guld
  Design Studio Job för Seletti Koncept Bananlampa Louie Bordslampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit

  Seletti - Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Waiting Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Vit

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Vit
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa

  Seletti - Mouse Lamp #3 Lop Lie Down Bordslampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Lop Lie Down Bordslampa är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart

  Seletti - Jobby The Cat Bordslampa Svart
  Design Studio Job för Seletti Koncept Jobby The Cat Svart en rolig lampa designad av duon Studio Job. Studio Job kännetecknas av deras tecknad-liknande design, som lutar konstens gräns och säkert kommer att ge ett leende till läpparna. Lampan är designad som en katt i en naturlig storlek och det integrerade LED-ljuset placeras i kattens ögon vilket ger ett mjukt humörljus. Kattens intima delar är klädda i guld och fungerar som en pekdämpare. Under kattens svans är det möjligt att ladda lampan via en USB-port och den medföljande kabeln. Efter tre timmars laddning har det inbyggda batteriet en livslängd på upp till 30 timmar. Detta gör att du kan ta fyrbenslampan runt hemmet. Med en längd på 46 cm. den charmiga lampan fungerar perfekt som både bord- och golvlampa och har, som en typisk katt, sin egen personliga. Jobby The Cat finns I tre färger; Svart, Vit och Svart/vit. Du kan se alla kattlamporna här.
 • Seletti - Fingers Bordslampa Mässing

  Seletti - Fingers Bordslampa Mässing
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Fingers Bordslampa Mässing är uppkallad efter metoden som används för att modulera lampan: Fingrar! Den oregelbundna ytan har en struktur som påminner mest om många fingeravtryck, vilket ger lampan ett rått och absolut modernt uttryck. Tillverkad av mässing passar lampan lätt in i den moderna interiören, där mässing fortsätter att få mycket uppmärksamhet och ger ett exklusivt uttryck i den nordiska interiören. Fingers finns som både bordslampor, en enkel taklampa och den industriella inspirerade lampan, som är designad med en liten krok, så att den kan hängas på en spik, halvvägg eller liknande. Du har därför möjlighet att få fram det råa uttrycket i hela din interiör - både för att tända upp köksbordet, som en nattlampa på ditt nattduksbord eller för att slå i korridoren. Se hela Fingers serien här.
 • Monkey Standing Bordslampa - Seletti

  Monkey Standing Bordslampa - Seletti
  Koncept Monkey Standing Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskron
 • Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti

  Monkey Utomhus Taklampa Swing Svart - Seletti
  Koncept Monkey Utomhus Taklampa Swing Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av
 • Seletti - Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld

  Seletti - Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Lop Lying Down Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Monkey Sitting Bordslampa - Seletti

  Monkey Sitting Bordslampa - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Bordslampaär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskrono
 • Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Standing Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker ser
 • Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti

  Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker seri
 • Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti

  Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Utomhus Vägglampa Right Svart är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacke
 • Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti

  Monkey Taklampa Swing Vit - Seletti
  Koncept Monkey Taklampa Swing Vitär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av ljuskrono
 • Seletti - Rio Bordslampa

  Seletti - Rio Bordslampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Rio Bordslampa är en charmerande lampa med ett starkt estetiskt uttryck. Den lilla maskoten är ute på rackartyg med en bit trasig lampa i minnen, där ljuskällan är placerad. Med en höjd på 34 cm och en längt på 43 cm, kan lampan enkelt placeras på skrivbordet eller på byrån i vardagsrummet eller entrén. Den är designad av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en iögonfallande lampa. Det är inte första gången Marcantonio låter sig inspireras av djurens värld. Du hittar också möss, apor och fåglar med samma simpla konstnärliga stil som den trofasta familjehunden. Se urvalet av djurlampor från Seletti här
 • Seletti Monkey Lamp Outdoor Glödlampa Led - LED-lampor Glas Klar - 14920L

  Seletti Monkey Lamp Outdoor Glödlampa Led - LED-lampor Glas Klar - 14920L
  En lampa till Monkey Lamp utomhus från Seletti. Vi har valt ut Klar LED-lampor i Glas från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Utomhus Vit är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Svart

  Seletti - Bird Lamp Playing Bordslampa Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Playing Bordslampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här är inte avsedd för utomhusbruk, men om du vill få den udda fågellampan vid ytterdörren eller i anslutning till terrassen, har du möjlighet här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Seletti - Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart

  Seletti - Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Monkey Sitting Utomhus Bordslampa Svart är en rolig och smygande aplampa, med ett starkt estetiskt uttryck. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har kombinerat djurvärlden med konst och design i en slående lampa. Lampan här är inte för utomhusbruk, men hela serien är gjord så att du kan hänga den välkomnande apan vid ytterdörren eller ta ut den på uteplatsen. Se den här Med en kabel på 4,5 meter kan den unika lampan enkelt placeras var du vill ha original och extravagant belysning. Förutom att lysa upp sina omgivningar kommer den lilla apan med personlighet och humor. Med en lysande glödlampa i handen håller apan dig sällskap och är ett uttryck för vår önskan om en lycklig och sorglös vardag. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Monkey Lampen finns som en sittande eller stående lampa, två olika taklampor samt tre olika lampor för väggen– se hela det charmerande urvalet här.
 • Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld

  Seletti - Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Mouse Lamp Mac Sitting Bordslampa Guld är en av tre olika muslampor, Lop, Step och Mac från det italienska märket Seletti. Det designades av Marcantonio Raimondi Malerba, som har tagit den charmiga musen, gett den en glödlampa och skapat en unik bordslampa. Den lilla lampan finns i en realistisk vit och grå färg - om du är mer i ett skulpturellt uttryck kommer den också i guldfärgad, som passar in i tidens trender, där vi svärmar efter de gyllene metalliska ytorna. Lampan levereras med en ljuskälla, men med Selettis val av glödlampa till Mouse Lampa har du möjlighet för att köpa till en annan färg till din lampa. OBS Mouse Lamp har uppgraderats i juni 2021 och kommer nu med USB-kontakt. Det kommer att bli en liten övergångsperiod där både den gamla och den nya modellen är i spel. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor om detta. Med en 2,5 meter lång sladd och en liten musstorlek är det enkelt att placera bordslampan på en hylla bland dina favoritböcker eller som en nattlampa på nattduksbordet. Se hela urvalet av spännande Seletti Lampor här.
 • Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti

  Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svart - Seletti
  Koncept Monkey With Rope Utomhus Taklampa Svartär en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker seri
 • Seletti - Street Golvlampa Utomhus Grön

  Seletti - Street Golvlampa Utomhus Grön
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Begrepp Street Golvlampa Utomhus Grön är en humoristisk golvlampa som för tankarna till sången och en dansande Mary Poppins. Lampan är ett bra exempel på Selettis förmåga att ta ett enkelt föremål från vardagen och ge nytt liv åt den med en lekfull design som ligger på konstens kant. Den tidlösa designen är inspirerad av en gammaldags gatulampa. Med ett informellt utseende, som tas ur en tecknad film, lampan är inbjudande och ger ett personligt uttryck till din inredning. Retrouttrycket har fått en besynnerlig twist, i form av fräscha färger som ger en bra kontrast till den moderna minimalismen. Välj mellan Golvlampan Street för inomhus- och utomhusbruk. Se hela utbudet av Street lampor här, där du också hittar Street Lamp i en To Go version.
 • Seletti Monkey Lamp Hanging Vänster Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14881

  Seletti Monkey Lamp Hanging Vänster Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14881
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI

  Seletti Monkey Lamp Lampskärm Vit - Lampskärmar Metall Vit - 14918-WHI
  Monkey lampshade från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En av två delar som utgör en annorlunda lampa, passar till lamporna i Monkey serien från Seletti. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Metall från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Maman Taklampa Transparent

  Seletti - Maman Taklampa Transparent
  Design Seletti Koncept Maman Taklampa Transparent är en modern tolkning av den klassiska ljuskronan - en orginell taklampa som ger dig gott om möjlighet att sätta din egen prägel på uttrycket. Från lampans rosett hänger 14 trådar, med en längd på 4 meter där ljuskällorna är placerade i slutet. Varje tråd är fäst separat till taket och du kan placera de lite hur du vill – i ett större eller mindre kluster, antingen högt eller lågt. Taklampan skapar blickfång över matbordet, i entréhallen med högt i tak eller över köksön, där det behövs ett behagligt jämt ljus. Lampan har fått namnet Maman efter den 9 meter höga bronsfiguren i Ottawa, Kanada, föreställande en spindel. Liksom Maman taklampan har statyn långa armar som sprids från kroppen samtidigt som det finns en slående enkelhet ovanpå den imponerande designen. Se hela urvalet av spännande lampor från italienske Seletti här
 • Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa White

  Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa White
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa White är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart batteri, som enkelt laddas upp med den medföljande uppladdningssladden på 2,5 meter. Det transportabla ljuset kan därefter tas med runt omkring i hemmet, där den bringar magin från levande ljus med sig – 20 timmar på en full uppladdning. Seletti är känd för dess konstnärliga och roliga design, som är inspirerad av föremål från vardagen. Ofta med teckenserie-liknande uttryck, som ger en annorlunda och konstnärlig look i din inredning. Se Bugia ToGo-lampan i olika färger här
 • Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey

  Seletti - Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey
  Design Blow for Seletti Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa Grey är tydligt inspirerad av en gammeldags lampa, men kommer här med en modern twist och modern teknologi. Lampan har ett återuppladdningsbart batteri, som enkelt laddas upp med den medföljande uppladdningssladden på 2,5 meter. Det transportabla ljuset kan därefter tas med runt omkring i hemmet, där den bringar magin från levande ljus med sig – 20 timmar på en full uppladdning. Seletti är känd för dess konstnärliga och roliga design, som är inspirerad av föremål från vardagen. Ofta med teckenserie-liknande uttryck, som ger en annorlunda och konstnärlig look i din inredning. Se Bugia ToGo-lampan i olika färger här
 • Seletti - Toiletpaper Bordslampa Trumpets

  Seletti - Toiletpaper Bordslampa Trumpets
  Design Toilet Paper för Seletti Koncept ToiletPaper bordslampa Trumpets är en fascinerande lampa från italienska Seletti. Lampan har fått sitt namn ”ToiletPaper” efter designteamet bakom lampan som är känt för sammanamn. Deras kollektion består av olika typer av produkter, som är präglade av oväntade bilder och iögonfallande designs. De ovanliga lamporna framhäver Selettis kärlek till annorlunda design, som skiljer sig från mängden. Den klotformade opalglasskärmen är placerad över en porslin-bas, ett motiv som leder tankarna till 50-talets jazz-stämning och svingande toner. Välj mellan fyra olika motiv; Lipstick, Snakes, Two of Spades eller Trumpets. Utöver ett mjukt och trevligt ljus ger lampan personlighet till inredningen, där den är extremt uttrycksfull oavsett om den är tänd eller släckt. Med en höjd på 70 cm, kan lampan både användas på en byrå eller för att lysa upp ett av husets mörka hörn från golvet. Se Toiletpaper-bordslampan med olika motiv här
 • Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737

  Seletti Bird Lamp Looking Left Svart - Vägglampor Harts Svart - 14737
  Bird lamp från Seletti, formgiven av Marcantonio Raimondi Malerba. En kreativ lampa i formen av en korp som kan gästa och belysa ditt vardagsrum eller kanske hall? Gjord i resin vilket ger skulpturen väldigt mycket realism och detaljer medan lampan ger ett lekfullt intryck i vilket rum den än placeras i. Lys upp din väg med en korp som taget ur en saga! Lampan finns i ett par färger och i flera positioner att välja mellan, som bords- eller vägglampa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti

  Monkey Hanging Vägglampa Right - Seletti
  Koncept Monkey Hanging Vägglampa Right är en av de roliga ap-lamporna från det älskade och erkända design- och belysningsmärket Seletti. En stor familj av olika apor, som bildar en vacker serie av lju
 • Seletti Monkey Hängande Höger Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Monkey Hängande Höger Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du du väljer mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en naken glödlampa i handen på apan kan du också köpa en liten lampskärm som passar på glödlampan, för när ljuset inte får vara för starkt. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Left-Going Up Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar en
 • Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti

  Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit - Seletti
  Koncept Chameleon Right-Going Down Vägglampa Vit är den perfekta lampan för barnrummet eller för det stora barnet, som bara älskar R2D2 och andra älskvärda robotar från filmvärlden. Lampan, som liknar
 • Seletti - Daily Glow Tomato Portable Bordslampa

  Seletti - Daily Glow Tomato Portable Bordslampa
  Design Alessandro Zambelli för Seletti Den bärbara bordslampan Daily Glow Tomato Portable Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow bordslampor har designern Alessandro Zambelli skapat en visning av vardaglig mysighet uttryckt genom en rad vackra och dekorativa skapelser - och vilket bättre sätt att fira vardagen än genom en klassisk burk tomater? Ta fram lampan för ett kvällssnack i köket eller låt den sprida mysighet och god stämning i vardagsrummet eller på terrassen. Bli glad i locket med Daily Glow Tomato Portable Table Lamp - den där burken är sprängfylld av smak. Se Selettis stora urval av andra vackra bordslampor här.
 • Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672

  Seletti Peacock Lamp Golvlampa Vit - Golvlampor Harts Vit - 14672
  Peacock Lamp golvlampa från Seletti med en lekfull design i harts med en gullig påfågel med en ljuskälla framtill. Den har en lång, vit sladd och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att ställa bredvid soffan eller annat ställe som du vill ha lite extra upplyst. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Peacock Lamp golvlampa - Lekfull design.- Vit påfågel.- Tillverkad av harts.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 180 lm- Kelvin: 2200 K- IP-klassificering: IP20.- 3 Watt Vi har valt ut Vit Golvlampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Monkey Lamp Hanging Höger Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14879

  Seletti Monkey Lamp Hanging Höger Version Vit - Vägglampor Harts Vit - 14879
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Wonder Times Bordslampa

  Seletti - Wonder Times Bordslampa
  Design Uto Balmoral för Seletti Koncept Wonder Times Bordslampa är inspirerad av den klassiska Buste, men med en ironisk twist, som framhäver Selettis kärlek till otraditionell design. Den grekisk-romerska skulpturen har en rosa tuggummi-bubbla i munnen, som döljer lampans ljuskälla. När lampan tänds får den dekorativa skulpturen sitt helt unika uttryck. Utöver ett mjukt trevligt ljus, ger lampan personlighet till inredningen, där den är mycket framstående oavsett om den är tänd eller släckt. OBS: Eftersom bubblan är handmålad kan färgen variera från produkt till produkt. Ofta ändras bubblans färg när lampan är påslagen. Tendensen med buster i inredningen har vuxit fram ihop med dela loppmarknadsvågen, där vintage-fynd, auktionsköp och second hand butiker har blivit väldigt populära. Med en höjd på 40 cm ka Wonder Times-lampan användas på många ställen i hemmet – på kontorets skrivbord eller ihop med småsakerna i bokhyllan eller på byrån. Se flera spännande bordslampor från Selettis universum här
 • Seletti - My Secret Place Bordslampa

  Seletti - My Secret Place Bordslampa
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept My Secret Place Bordslampa har en drömmande design i form av en stege som leder upp till den skinande månen – en hemlig plats för dem som vågar klättra upp. När lampan tänds lyser månen upp och ger lampan ett magiskt blickfång. Bordslampan har en höjd på 51 centimeter och en diameter på 20 centimeter. Dess livliga uttryck, sätter igång fantasin och kombinerar humorn och ironin i en konstnärlig lampa; Perfekt till Selettis universum, fylld med annorlunda design, som skiljer sig från den traditionella lampdesignen Se flera unika lampor från Seletti här
 • Wonder Times Bordslampa - Seletti

  Wonder Times Bordslampa - Seletti
  Koncept Wonder Times Bordslampa ser omedelbart ut som en byst av en klassisk krigare. Den grekisk-romerska skulpturen har dock fått en ironisk twist, med en rosa tuggummibubbla. Förutom att lägga till
 • Mouse Lamp Sittandes Vit

  Mouse Lamp Sittandes Vit
 • My Little Bonfire Bordslampa - Seletti

  My Little Bonfire Bordslampa - Seletti
  My Little Bonfire Bordslampa - Seletti, Multicolor, Resin&Glas
 • Seletti - Cupid Bordslampa White Seletti

  Seletti - Cupid Bordslampa White Seletti
  Cupid Bordslampa White - Seletti
 • Seletti - Bella Vista Ljusslinga

  Seletti - Bella Vista Ljusslinga
  Design Selab för Seletti Från det fantastiska italienska belysningsmärket Seletti har vi här 10 lampor som är perfekta för att ge ditt rum mysighet, värme och karaktär. De tio lamporna sitter på en kedja som är drygt 14 meter lång och tar E27-lampor. Lamporna är monterade på en gummisnodd och är lätta att snurra runt föremål eller montera runt om i hemmet. Använd dem på en vägg i köket, runt skivspelaren i vardagsrummet, i taket över sängen, i hemmets bar eller var du än behöver mysighet. De vackra ljusljusen kan användas både inomhus och utomhus, så varför inte piffa upp nästa trädgårdsfest med lite medelhavskänsla? Se fler snörljus här!
 • Seletti - Banana Lamp Phooey Vägglampa Guld

  Seletti - Banana Lamp Phooey Vägglampa Guld
  Design Studio Job för Seletti Koncept Banana Lamp Phooey Vägglampa Guld är en kreativ och rolig lampa formad som en banan. Medan bananens skal ska fungera som lampans bas, bildar den ätliga delen av bananens lampans lampa. Den ovanliga lampan kan inte låta bli att locka uppmärksamhet och nyfikenhet i hemmet. I mer än 15 år har Studiojobb utvecklat moderna mönster med personligt uttryck. Deras ikoniska, tecknade-liknande stil ger ett leende till de flesta och bananlampan är inget undantag. Den iögonfallande lampan med dimbar LED förtjänar en speciell placering i hemmet, där lampans diffusa ljus hjälper till att skapa en mysig atmosfär i rummet. Efter framgången med en begränsad upplaga i brons har Seletti lanserat bananlampan i tre olika versioner i både guld och gult, vägglampan i guld och den praktiska ToGo bordslampan i gult. Se hela den unika serien av Banana Lampor här.
 • Seletti Monkey Hänglampa Taklampa Vit

  Seletti Monkey Hänglampa Taklampa Vit
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du kan välja mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en glödlampa direkt i handen på apan kan du även köpa en liten lampskärm som passar för glödlampan. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Seletti Monkey Med Rep Taklampa Vit

  Seletti Monkey Med Rep Taklampa Vit
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Monkey Lamp är kanske Selettis mest kända serie och liksom de andra djurlamporna är denna serie gjord i samarbete med den italienska designern MarcAntonio. Serien är gjord som en rolig idé som gick i uppfyllelse – Tänk om ditt hem invaderades av apor. Denna tanke är åtminstone ett alternativ nu när Seletti har utvecklat en arsenal av olika lampor, med de roliga aporna. Oavsett om du behöver ljus på väggen, på hyllan, på bordet eller i taket kan du hitta en Monkey-lampa som passar ändamålet. Du kan välja mellan den distinkta och genomträngande svarta färgen eller den mer dämpade och enkla vita modellen. Alla Monkey-lampor finns även i en utomhusversion. Om du inte vill ha en glödlampa direkt i handen på apan kan du även köpa en liten lampskärm som passar för glödlampan. Utforska den stora samlingen och se om det kan finnas plats för en apa eller två i ditt hem.
 • Seletti Sparrow Taklampa Vit

  Seletti Sparrow Taklampa Vit
  Design: RAIMONDI MALERBA MARCANTONIO för Seletti Koncept: Med denna taklampa får du inte bara en ljuslösning, utan också en visuell berättelse och ett konstnärligt uttryck. Sparrow-lampan lyckas förvandla rummet med sin fantasifulla närvaro och skapar en unik atmosfär. Oavsett om du vill tillföra en lekfull atmosfär eller vill ha en lampa med karaktär är taklampan Sparrow ett unikt och livfullt tillskott till din inredning.
 • Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti

  Bugia Blow ToGo Bordslampa White - Seletti
  Koncept Bugia Blow ToGo Bordslampa White präglas tydligt av Selettis lekfulla och kreativa universum, där vardagens objekt ofta fungerar som inspiration för konstnärlig och annorlunda belysning. Ofta
 • Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus

  Seletti Bird Looking Right Vägglampa Svart Utomhus
  Design: MarcAntonio för Seletti Koncept: Selettis Bird-lampa, är en av de mer populära av deras djurlampor och den är också förståelig med sina många olika uppsättningar. Det finns en Bird-lampa för nästan alla lägenheter och hörn i ditt hem. Du kan själv utforska de olika varianterna och välja om du vill ha den distinkta svarta modellen eller om du vill ha den mer diskreta vita lampan. Hur som helst får du en vackert utformad och detaljerad fågelskulptur som troget håller din glödlampa åt dig. Du kan ha fågeln sittandes på en pinne på väggen eller bredvid dig på ditt skrivbord. Bird-serien finns både som inomhus- och utomhuslampa.
 • Bird Lamp Vägglampa Inomhus 32,8x12,3 cm Harts Svart

  Bird Lamp Vägglampa Inomhus 32,8x12,3 cm Harts Svart
 • Bird Lamp Vägglampa Höger 32,8x12,3 cm Harts Svart

  Bird Lamp Vägglampa Höger 32,8x12,3 cm Harts Svart
 • With Me Bordslampa - Seletti

  With Me Bordslampa - Seletti
  With Me Bordslampa - Seletti, Vit, Porslin
 • Monkey Hänglampa Utomhus 59x44 cm Svart

  Monkey Hänglampa Utomhus 59x44 cm Svart
 • Bird Lamp Vägglampa Vänster 32,8x12,3 cm Harts Vit

  Bird Lamp Vägglampa Vänster 32,8x12,3 cm Harts Vit
 • Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti
  Bird Lamp Waiting Bordslampa Svart - Seletti, Svart, Resin
 • Seletti - Jurassic Bordslampa Brontosaurus

  Seletti - Jurassic Bordslampa Brontosaurus
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Jurassic Bordslampa Brontosaurus är inspirerad av de förhistoriska dinosaurierna och har med den vita färgen en elegant och minimalistisk look. Den enkla lampan passar lätt in i den skandinaviska inredningen och är en utmärkt lampa för barnrummet, där den ger fantasin till de minsta.Det finns i två olika versioner; Brontosaurus och Tyrannousaurus, med 7 respektive 8 LED-glödlampor, båda lämpliga som både golv- och bordslampa. Den matta vita glödlampan ger ett behagligt ljus för omgivningarna och även om lampan inte är tänd är den både vacker och dekorativ. Se de två olika dinosaurielamporna här .
 • Seletti - Las Vegas Tall Golvlampa

  Seletti - Las Vegas Tall Golvlampa
  Design Fabio Novembre för Seletti Ny antik kan låta som en motsägelse - men det är precis vad som inspirerade Fabio Novembre att skapa den nya spännande Las Vegas-serien i samarbete med Seletti. Om du har varit i Las Vegas kan du inte undgå att ha sett det storslagna kasinot Caesars Palace, som med sin romerskt inspirerade arkitektur är nyantik - och det är förmodligen det som inspirerade den italienska designern att skapa just den här lampan. Modellen är formad som klassiska romerska kolonner - men tillverkad av glasfiber. Lampans topp är tillverkad av porslin och fungerar som en diffusor. Las Vegas finns i två storlekar; 50 och 190 centimeter; och är ett utmärkt sätt att verkligen karaktärisera ditt vardagsrum med atypisk belysning. Se fler coola To-Go-lampor från Seletti här!c
 • Seletti - My Little Friday Night Bordslampa

  Seletti - My Little Friday Night Bordslampa
  Design Marcantonio för Seletti Han är parkerad i en vinkel. Inte mycket - och absolut inte tillräckligt för att korsa de gula linjerna - men tillräckligt för att uppmärksammas. Framför hans bil, en äldre brun sedan, varnar en stor skylt med tre olika typsnitt för att det om tre kilometer längs huvudgatan kommer att finnas ett motell. OBS: Lampans glaskupol är munblåst och därför kan det finnas små bubblor i glaset. Bredvid den stora skylten finns en ännu mindre skylt som säger att parkeringen endast är avsedd för kunder, men mannen med den bruna sedanen bryr sig inte om det. Han är långt borta, och han har gått så fort att han inte har hunnit släcka ljuset eller stänga bildörren. Resten av berättelsen skriver du själv. Vad hände med ägaren till den bruna bilen? Varför hade han så bråttom att komma iväg att han inte hann släcka lamporna eller stänga dörren? Gick han på toaletten i buskarna bakom skylten, eller hände något annat? Var han ensam? Lös mysteriet och bjud in en vacker och atypisk bordslampa i ditt hem. Se resten av My Little-sortimentet från Seletti.
 • Street Lamp Prydnad Gatlampa Ø9,8x42 cm Grå

  Street Lamp Prydnad Gatlampa Ø9,8x42 cm Grå
 • Seletti - Discobolux Bordslampa

  Seletti - Discobolux Bordslampa
  Design Uto Balmoral för Seletti Discobolux, även känd som diskuskastaren, är en mycket, mycket berömd klassisk staty som är 155 centimeter hög och berömd för sina fantastiska proportioner. Uto Balmoral lånade denna form och skapade på så sätt Selettis spännande lampa som heter Discobolux. Den neo-antikka känslan lyser igenom, och referenserna till klassisk konst gör att Discobolux passar perfekt ihop med till exempel Wonder Times också från Seletti. Lampan är tillverkad av epoxiharts och ljuskällan är dold i diskusen som atleten håller i handen, vilket ger ett mjukt, varmt ljus. Använd Discobolux i vardagsrummet som ett konstnärligt och humoristiskt tillägg till inredningen - eller använd den som bordslampa vid sängen och introducera Seletti atypicitet i sovrummet. Se fler spännande bordslampor från Seletti här!
 • Seletti Chameleon Lamp Going Up Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15092

  Seletti Chameleon Lamp Going Up Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15092
  Chameleon Lamp vägglampa från Seletti med en lekfull design i harts med en söt, vit, klättrande kameleont med en klar ljuskälla i svansen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Chameleon Lamp vägglampa - Lekfull design.- Tillverkad av harts.- Vit, klättrande kameleont.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Bredd: 90 mm.- Höjd: 140 mm.- Kelvin: 2200 K- Sladdlängd: 2000 mm.- Längd: 170 mm.- IP-klassificering: IP20.- 2.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti Chameleon Lamp Going Down Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15091

  Seletti Chameleon Lamp Going Down Vägglampa Vit - Vägglampor Harts Vit - 15091
  Chameleon Lamp vägglampa från Seletti med en lekfull design i harts med en söt, vit, klättrande kameleont med en klar ljuskälla i svansen. Lampan har en lång, vit USB-kabel för flexibilitet och en LED-ljuskälla med ett varmt ljus. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Designad av Marcantonio Raimondi Malerba. Bra att veta om Chameleon Lamp vägglampa - Lekfull design.- Tillverkad av harts.- Vit, klättrande kameleont.- Varmt ljus.- LED-ljuskälla ingår.- USB-kabel ingår.- E14- 5 V.- Lumen: 90 lm- Bredd: 90 mm.- Höjd: 140 mm.- Kelvin: 2200 K- Sladdlängd: 2000 mm.- Längd: 170 mm.- IP-klassificering: IP20.- 2.0 Watt- CE-märkt. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Seletti - Gummy Dreaming Bordslampa

  Seletti - Gummy Dreaming Bordslampa
  Design Uto Balmoral för Seletti Många av er känner säkert till bröderna Grimms saga om Snövit som flyttar in hos sju små dvärgar - sagan som blev en biosuccé 1937 när Disney gjorde den till en animerad film - och nu kan du bjuda in en tuggummituggande epoxiddvärg i din inredning. OBS: Eftersom bubblan är handmålad kan färgen variera från produkt till produkt. Ofta ändras bubblans färg när lampan är påslagen. Från Seletti och Uto Balmoral kommer tre små dvärgar: Working, Snoopy och Dreamy. Bordslamporna är tillverkade av epoxiharts och målade med färgglada färger. Ljuskällan finns i bubbelgummibubblan, som är gjord av glas och ger ett romantiskt och mjukt ljus till omgivningen. Använd Gummy-serien som små roliga och humoristiska inredningselement i vardagsrummet, kontoret eller rummet. Se hela Gummy-serien här!
 • Seletti - Gummy Snooping Bordslampa

  Seletti - Gummy Snooping Bordslampa
  Design Uto Balmoral för Seletti Många av er känner säkert till bröderna Grimms saga om Snövit som flyttar in hos sju små dvärgar - sagan som blev en biosuccé 1937 när Disney gjorde den till en animerad film - och nu kan du bjuda in en tuggummituggande epoxiddvärg i din inredning. OBS: Eftersom bubblan är handmålad kan färgen variera från produkt till produkt. Ofta ändras bubblans färg när lampan är påslagen. Från Seletti och Uto Balmoral kommer tre små dvärgar: Working, Snoopy och Dreamy. Bordslamporna är tillverkade av epoxiharts och målade med färgglada färger. Ljuskällan finns i bubbelgummibubblan, som är gjord av glas och ger ett romantiskt och mjukt ljus till omgivningen. Använd Gummy-serien som små roliga och humoristiska inredningselement i vardagsrummet, kontoret eller rummet. Se hela Gummy-serien här!
 • Cut&Paste TaklampaØ27 - Seletti

  Cut&Paste TaklampaØ27 - Seletti
  Cut&Paste TaklampaØ27 - Seletti, Papper
 • Bird Lamp Looking Left Utomhus Vägglampa Svart - Seletti

  Bird Lamp Looking Left Utomhus Vägglampa Svart - Seletti
  Bird Lamp Looking Left Utomhus Vägglampa Svart - Seletti, Svart, Resin
 • Robot Bordslampa - Seletti

  Robot Bordslampa - Seletti
  Robot Bordslampa - Seletti, Vit, Resin
 • Cut&Paste Ljuskrona - Seletti

  Cut&Paste Ljuskrona - Seletti
  Cut&Paste Ljuskrona - Seletti, Papper
 • Seletti Vegaz Lampa H - Bordslampor Vit

  Seletti Vegaz Lampa H - Bordslampor Vit
  Vegaz bokstavslampa från Seletti. En härlig och rejäl lampa i metall som håller hög kvalitet och står stabilt. LED-lamporna som medföljer avger ett varmt behagligt sken. Lika snygg att hänga på väggen som att ställa i bokhyllan eller på golvet. Finns med bokstäverna A-Z samt &-tecken. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Seletti Monkey Lamp Standing Vit - Bordslampor Harts Vit - 14880

  Seletti Monkey Lamp Standing Vit - Bordslampor Harts Vit - 14880
  Monkey lamp från Seletti designad av Marcantonio Raimondi Malerba. En annorlunda lampa av en apa som håller i en glödlampa i olika positioner. Rolig inredningsdetalj som fångar uppmärksamhet. Gjord i resin som påminner om porslin gör sig lampan överallt i hemmet. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Harts från Seletti med stor omsorg.
 • Mouse Lamp Standing Valentine´s day Rosa

  Mouse Lamp Standing Valentine´s day Rosa
 • Seletti - Bird Lamp Looking Right Utomhus Vägglampa Svart

  Seletti - Bird Lamp Looking Right Utomhus Vägglampa Svart
  Design Marcantonio Raimondi Malerba för Seletti Koncept Bird Lamp Looking Right Utomhus Vägglampa Svart är en av fyra fantastiska fågelampor från Seletti. Bakom den ovanliga designen står Marcantonio Raimondi Malerba, som ofta hämtar inspiration från naturen, i kombination med ett konstnärligt uttryck. Lampan här har ett IP44-märke och kan därför användas utomhus utan problem. Använd den i anslutning till huvudentrén eller för att skapa en mysig atmosfär på terrassen. Behöver du olika belysning i badrummet, är lampan också idealisk här. Med två olika fågellampor för att hänga på väggen och 2 olika bordslampor fungerar fågelampan perfekt som en kontaktpunkt i interiören. Fåglarna är enkla i sin design och passar enkelt in i den skandinaviska interiören, där minimalism och naturelement finns. Se hela urvalet av dekorativa lampor från Seletti här.
 • Monkey Lamp Hängande Vänster Vit

  Monkey Lamp Hängande Vänster Vit
 • Seletti - Daily Glow Toothpaste Bordslampa

  Seletti - Daily Glow Toothpaste Bordslampa
  Design Alessandro Zambelli för Seletti Daily Glow Toothpaste Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow bordslampor har designern Alessandro Zambelli skapat en uppvisning av vardaglig mysighet uttryckt genom en rad vackra och dekorativa skapelser - vem skulle ha trott att ljus nu kommer i en tub? Daily Glow Toothpaste Table Lamp är idealisk för daglig skötsel i badrummet - både som belysning och som dekoration. Tuben kan böjas så att du kan organisera ljuset som du vill, praktiskt, enkelt och bekvämt. En ren njutning - om inte för tänderna, så för ögonen. Se Selettis breda utbud av andra vackra bordslampor här .
 • Seletti - Daily Glow Milk Bordslampa

  Seletti - Daily Glow Milk Bordslampa
  Design Alessandro Zambelli för Seletti Daily Glow Milk Table Lamp är ännu ett av italienska Selettis innovativa sätt att införliva vardagliga små saker i sin design. Med sin serie Daily glow bordslampor har designern Alessandro Zambelli skapat en visning av vardaglig mysighet uttryckt genom en rad vackra och dekorativa skapelser, nu även i form av en mjölkkartong. När mjölklampan lyser är det det perfekta sättet att skapa en mysig atmosfär. Ljusröret kan böjas så att du kan organisera ljuset som du vill, praktiskt, enkelt och bekvämt. Gör dig redo för vit lyx i en klass för sig och låt Daily Glow Milk Table Lamp påminna dig om att det är okej att vara törstig efter skoj. Se Selettis breda utbud av andra vackra bordslampor här.

Romano Seletti grundade varumärket 1964

Företaget Seletti startades 1964 av Romano, en importör som tog inredning från asien till lokala italienska marknader. Idag ägs företaget av sonen Stefano som började jobba där 1987 när han var 17 år.

Stefano Seletti tillförde design och estetik till företaget. Målet är att länka samman utmärkande design med att alla ska kunna ha råd att köpa den.