Hilke ljusstakar

Populärt inom Hilke ljusstakar

 • Hilke Collection Livelli Ljusstake pläterad - Ljusstakar Mässing Nickel

  Hilke Collection Livelli Ljusstake pläterad - Ljusstakar Mässing Nickel
  Livelli ljusstake från Hilke Collection framtagen i samarbete med inredaren och formgivaren Åsa Ingrosso. Livelli är italienska för "nivåer" och designen är tolkad i modern Art Deko-stil.Egenskaper Designad i samarbete med Åsa Ingrosso. Modern Art Deko-stil. Tillverkad av mässing. Mått: 10x10x8 cm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Basso låg ljusstake Förnicklad mässing

  Hilke Collection Basso låg ljusstake Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Luce Del Sole ljusstake 30 cm Solid mässing

  Hilke Collection Luce Del Sole ljusstake 30 cm Solid mässing
 • Hilke Collection Como Ljusstake - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Como Ljusstake - Ljusstakar Mässing
  Como ljusstake från Hilke Collection designad i samarbete med formgivaren och inredaren Åsa Ingrosso. Designen är exklusiv, tillverkad av mässing och helt handgjord design i form av 3 kuber.Observera! Ojämnheter kan förekomma eftersom ljusstaken är tillverkad för hand.Egenskaper Designad i samarbete med Åsa Ingrosso Tillverkad för hand Tillgänglig i mässing eller förnicklad mässing. Mått: 40x12 cm Levereras i exklusiv box. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Hilke ljusstakar

 • Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Solid mässing

  Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Solid mässing
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro ljusstake 2 Mässing

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro ljusstake 2 Mässing
 • Hilke Collection Luce Del Sole Ljusstake 35 Cm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Luce Del Sole Ljusstake 35 Cm - Ljusstakar Mässing
  Handgjord ljusstake i mässing från Hilke, vilket gör varje skapelse unik och förekomst av eventuella ojämnheter som spår av ett äkta hantverk. Notera höjden av Hilkes ljusstakar, som gör att de måste stå på ett stabilt underlag. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur.Egenskaper Svenskdesignad ljusstake med inspiration från Italien. Luce Del Sole är italienska för solsken. Ljusstaken levereras i en vacker ask. Tillverkad av 100% mässing. Viktiga skötselråd från HilkeAnvänd Hilkes mässingputs (röd glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Basso Ljusstake H2,5 Cm - Ljuslyktor Mässing

  Hilke Collection Basso Ljusstake H2,5 Cm - Ljuslyktor Mässing
  Ljusstake från Hilke Collection med en svensk design i mässing med en petite storlek som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Hanna Wessman. Om ljusstaken från Hilke Collection- Formgivning av Hanna Wessman.- Tillverkad av mässing.- Höjd: 2,5 mm.- Diameter: 4,5 mm.- Kombinera ljusstaken med en matchande Alto Basso H39 cm ljusstake från Hilke Collection.- Levereras i presentförpackning. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Como ljusstake 40 cm Förnicklad mässing

  Hilke Collection Como ljusstake 40 cm Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Basso Ljusstake H2,5 Cm Nickelpläterad Mässing - Ljuslyktor Mässing Förnicklad

  Hilke Collection Basso Ljusstake H2,5 Cm Nickelpläterad Mässing - Ljuslyktor Mässing Förnicklad
  Ljusstake från Hilke Collection med en svensk design i mässing med en petite storlek som harmoniskt smälter in i hemmet. Formgivning av Hanna Wessman. Om ljusstaken från Hilke Collection- Formgivning av Hanna Wessman.- Tillverkad av mässing.- Höjd: 2,5 mm.- Diameter: 4,5 mm.- Kombinera ljusstaken med en matchande Alto Basso H39 cm ljusstake från Hilke Collection.- Levereras i presentförpackning. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection La Luna Ljusstake Förnicklad Mässing 30 Cm - Ljusstakar Glas Nickel

  Hilke Collection La Luna Ljusstake Förnicklad Mässing 30 Cm - Ljusstakar Glas Nickel
  Elegant förnicklad mässingsljusstake smyckad med en dekorativ och vacker glaskula. Tillverkad för hand. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – La Luna är italienska för måne. Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkade för hand av 100% mässing. Ojämnheter kan förekomma till följd av att produkten är helt tillverkad för hand. Viktiga skötselråd från Hilke:Använd Hilkes puts för förnicklade produkter (blå glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 2 Ljusstake 200 Mm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 2 Ljusstake 200 Mm - Ljusstakar Mässing
  Ljusstaken från Hilke Collection har en lyxig stil i mässing med böljande former med inspiration från naturen perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Tillverkad i Sverige. Formgivning av Hanna Wessman. Om ljusstaken från Hilke Collection- Lignano Sabbiadoro uppskattas för den tidlösa designen.- Lignano Sabbiadoro är också omtyckt för den naturinspirerade formen.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Tillverkad i Sverige. Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Ljusstake Ninfea Grande - Ljusstakar Mässing Guld

  Hilke Collection Ljusstake Ninfea Grande - Ljusstakar Mässing Guld
  Ljusstake från Hilke Collection med en naturinspirerad design i mässing med kontrasterande, organiska former. Om ljusstaken från Hilke Collection- Ninfea Grande uppskattas för de organiska formerna.- Ljusstake i mässing. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection La Luna ljusstake 40 cm Förnicklad mässing och glas

  Hilke Collection La Luna ljusstake 40 cm Förnicklad mässing och glas
 • Hilke Collection Tuti Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Tuti Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Mässing
  Handgjord ljusstake i mässing Hilke är exklusiv svensk design med rötter i Italien. Namnet "Tuti" står för familjens betydelse och designern Giovanna Hilke (född Tuti) skapade ljusstaken till minne av sin pappa. Om du tar hand om dina produkter från Hilke håller de sig fina länge. Viktiga skötselråd från Hilke Alla Hilkes produkter är handgjorda, vilket gör varje skapelse unik och att det kan förekomma ojämnheter. Använd mässingsputs för att bibehålla produktens finish – observera att putsen är skadlig för marmor. Hilkes produkter är tillverkade av 100 procent mässing, förnicklad mässing eller marmor. Notera höjden av Hilkes ljusstakar, som gör att de måste stå på ett stabilt underlag. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Alba ljusstake 30 cm Solid mässing och glas

  Hilke Collection Alba ljusstake 30 cm Solid mässing och glas
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Ljusstake 30 Cm - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Ljusstake 30 Cm - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel
  Vacker förnicklad mässingsljusstake tillverkad för hand i klassisk stil. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – Chiaro Di Luna är italienska för månsken. Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkad av 100% förnicklad mässing. Viktiga skötselråd från HilkeAnvänd Hilkes puts för förnicklade produkter (blå glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Ljusstake Ninfea Alta 40cm - Ljusstakar Mässing Guld

  Hilke Collection Ljusstake Ninfea Alta 40cm - Ljusstakar Mässing Guld
  Ljusstake från Hilke Collection med en handgjord, naturinspirerad design i mässing med kontrasterande, industriella former. Om ljusstaken från Hilke Collection- Ninfea Alta uppskattas för de organiska formerna.- Ljusstake i mässing.- Finns i flera varianter. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Alba Ljusstake 30 Cm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Alba Ljusstake 30 Cm - Ljusstakar Mässing
  Elegant mässingsljusstake smyckad med en dekorativ och vacker glaskula. Tillverkad för hand. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – Alba är italienska för gryning.Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkade för hand av 100% mässing. Ojämnheter kan förekomma till följd av att produkten är helt tillverkad för hand. Viktiga skötselråd från Hilke:Använd Hilkes mässingputs (röd glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Alto Ljusstake 4 Ljus - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel

  Hilke Collection Alto Ljusstake 4 Ljus - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel
  Vacker fyrarmad mässingsljusstake tillverkad för hand. Adventsljusstaken finns i mässing eller nickelpläterad mässing, i samma design som Hilkes "Luce del Sole" och "Chiaro Di Luna". Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – "Alto" är italienska för Hög och står för självsäkerhet och överblick. Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present.Vikt 1,75 kg Alla Hilkes produkter är handgjorda, vilket innebär att ojämnheter kan förekomma. Om du tar hand om dina produkter från Hilke håller de sig fina länge. SkötselrådFör att bibehålla produktens finish kan ni använda er av mässingsputs – observera att denna puts är skadlig för marmor. Använd röd glanol för mässing och blå glanol för förnicklade produkter.Alla Hilkes produkter är tillverkade av 100 procent mässing, förnicklad mässing eller marmor. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection La Luna ljusstake 30 cm Förnicklad mässing och glas

  Hilke Collection La Luna ljusstake 30 cm Förnicklad mässing och glas
 • Hilke Collection Alto Basso ljusstake Förnicklad mässing

  Hilke Collection Alto Basso ljusstake Förnicklad mässing
 • Hilke Collection La Luna Ljusstake Förnicklad Mässing 40 Cm - Ljusstakar Glas Nickel

  Hilke Collection La Luna Ljusstake Förnicklad Mässing 40 Cm - Ljusstakar Glas Nickel
  Elegant förnicklad mässingsljusstake smyckad med en dekorativ och vacker glaskula. Tillverkad för hand. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – La Luna är italienska för måne. Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkade för hand av 100% mässing. Ojämnheter kan förekomma till följd av att produkten är helt tillverkad för hand. Viktiga skötselråd från Hilke:Använd Hilkes puts för förnicklade produkter (blå glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Insieme ljusstake Solid mässing

  Hilke Collection Insieme ljusstake Solid mässing
 • Hilke Collection Ninfea Alta ljusstake 35 cm Mässing

  Hilke Collection Ninfea Alta ljusstake 35 cm Mässing
 • Hilke Collection Ninfea grande ljusstake Mässing

  Hilke Collection Ninfea grande ljusstake Mässing
 • Hilke Collection Piccolo No.2 Ljusstake Veri Peri - Ljuslyktor Pulverlackerad Mässing Lila

  Hilke Collection Piccolo No.2 Ljusstake Veri Peri - Ljuslyktor Pulverlackerad Mässing Lila
  Ljusstaken från Hilke Collection har en kompakt design i pulverlackerad mässing med ett fridfullt ljus för att skapa en mysig atmosfär. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Välj mellan olika färger. Formgivning av Giovanna Hilke. Om ljusstaken från Hilke Collection- Gjord av mässing.- Pulverlackerad finish.- Höjd: 25 mm.- Diameter: 35 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Como ljusstake 40 cm Solid mässing

  Hilke Collection Como ljusstake 40 cm Solid mässing
 • Hilke Collection Luce Del Sole Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Luce Del Sole Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Mässing
  Handgjord ljusstake i mässing från Hilke, vilket gör varje skapelse unik och förekomst av eventuella ojämnheter som spår av ett äkta hantverk. Notera höjden av Hilkes ljusstakar, som gör att de måste stå på ett stabilt underlag. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur.Egenskaper Svenskdesignad ljusstake med inspiration från Italien. Luce Del Sole är italienska för solsken. Ljusstaken levereras i en vacker ask. Tillverkad av 100% mässing. Viktiga skötselråd från HilkeAnvänd Hilkes mässingputs (röd glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro ljusstake 1 Mässing

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro ljusstake 1 Mässing
 • Hilke Collection Luce Del Sole ljusstake 40 cm Solid mässing

  Hilke Collection Luce Del Sole ljusstake 40 cm Solid mässing
 • Hilke Collection Piccolo No.2 Ljusstake - Ljuslyktor Pulverlackerad Mässing Svart

  Hilke Collection Piccolo No.2 Ljusstake - Ljuslyktor Pulverlackerad Mässing Svart
  Ljusstaken från Hilke Collection har en kompakt design i pulverlackerad mässing med ett fridfullt ljus för att skapa en mysig atmosfär. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Välj mellan olika färger. Formgivning av Giovanna Hilke. Om ljusstaken från Hilke Collection- Gjord av mässing.- Pulverlackerad finish.- Höjd: 25 mm.- Diameter: 35 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Förnicklad mässing

  Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Ljusstake Ninfea Alta 30cm - Ljusstakar Mässing Guld

  Hilke Collection Ljusstake Ninfea Alta 30cm - Ljusstakar Mässing Guld
  Ljusstake från Hilke Collection med en handgjord, naturinspirerad design i mässing med kontrasterande, industriella former. Om ljusstaken från Hilke Collection- Ninfea Alta uppskattas för de organiska formerna.- Ljusstake i mässing.- Finns i flera varianter. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Ljusstake Ninfea No.1 - Ljusstakar Mässing Guld

  Hilke Collection Ljusstake Ninfea No.1 - Ljusstakar Mässing Guld
  Ljusstake från Hilke Collection med en naturinspirerad design i mässing med kontrasterande, organiska former. Om ljusstaken från Hilke Collection- Ninfea uppskattas för de organiska formerna.- Ljusstake i mässing. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Tuti ljusstake 40 cm Förnicklad mässing

  Hilke Collection Tuti ljusstake 40 cm Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Lucia Adventsljusstake - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Lucia Adventsljusstake - Ljusstakar Mässing
  Vacker mässingsljusstake för fyra ljus. Elegant adventsljusstake eller som kandelaber året runt. Tillverkad för hand och finns i mässing eller nickelpläterad mässing.Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien. "Lucia" kommer från latinets Lux, som betyder ljus och är associerat till både Sverige och Italien.Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Vikt: 1,65 kgOm du tar hand om dina produkter från Hilke håller de sig fina länge. Viktiga skötselråd från Hilke: Alla våra produkter är handgjorda, vilket innebär att ojämnheter kan förekomma. För att bibehålla produktens finish kan ni använda er av mässingsputs – observera att denna puts är skadlig för marmor. Använd röd glanol för mässing och blå glanol för förnicklade produkter.Alla våra produkter är tillverkade av 100 procent mässing, förnicklad mässing eller marmor. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Alto Basso Ljusstake H39 Cm Nickelpläterad Mässing - Ljuslyktor Mässing Förnicklad

  Hilke Collection Alto Basso Ljusstake H39 Cm Nickelpläterad Mässing - Ljuslyktor Mässing Förnicklad
  Ljusstaken från Hilke Collection har en svensk design i valnötsoljad ek och mässing med en elegant längd perfekt för en mysig känsla. Välj mellan olika färger. Formgivning av Hanna Wessman. Om ljusstaken från Hilke Collection- Gjord av mässing och oljad ek.- Höjd: 390 mm.- Diameter: 120 mm.- Kombinera ljusstaken med en matchande Basso H2,5 cm ljusstake från Hilke Collection.- Levereras i presentförpackning. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Basso låg ljusstake Solid mässing

  Hilke Collection Basso låg ljusstake Solid mässing
 • Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Veri peri

  Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Veri peri
 • Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Svart

  Hilke Collection Piccolo no.2 ljusstake Svart
 • Hilke Collection Alba Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Alba Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Mässing
  Elegant mässingsljusstake smyckad med en dekorativ och vacker glaskula. Tillverkad för hand. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – Alba är italienska för gryning.Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkade för hand av 100% mässing. Ojämnheter kan förekomma till följd av att produkten är helt tillverkad för hand. Viktiga skötselråd från Hilke:Använd Hilkes mässingputs (röd glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna ljusstake 30 cm Förnicklad mässing

  Hilke Collection Chiaro Di Luna ljusstake 30 cm Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Alba ljusstake 40 cm Solid mässing och glas

  Hilke Collection Alba ljusstake 40 cm Solid mässing och glas
 • Hilke Collection Luce Del Sole Ljusstake 30 Cm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Luce Del Sole Ljusstake 30 Cm - Ljusstakar Mässing
  Handgjord ljusstake i mässing från Hilke, vilket gör varje skapelse unik och förekomst av eventuella ojämnheter som spår av ett äkta hantverk. Notera höjden av Hilkes ljusstakar, som gör att de måste stå på ett stabilt underlag. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur.Egenskaper Svenskdesignad ljusstake med inspiration från Italien. Luce Del Sole är italienska för solsken. Ljusstaken levereras i en vacker ask. Tillverkad av 100% mässing. Viktiga skötselråd från HilkeAnvänd Hilkes mässingputs (röd glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 1 Ljusstake 130 Mm - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Lignano Sabbiadoro 1 Ljusstake 130 Mm - Ljusstakar Mässing
  Ljusstaken från Hilke Collection har en lyxig stil i mässing med böljande former med inspiration från naturen perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Tillverkad i Sverige. Formgivning av Hanna Wessman. Om ljusstaken från Hilke Collection- Lignano Sabbiadoro uppskattas för den tidlösa designen.- Lignano Sabbiadoro är också omtyckt för den naturinspirerade formen.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Tillverkad i Sverige. Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Lucia Adventsljusstake - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel

  Hilke Collection Lucia Adventsljusstake - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel
  Vacker mässingsljusstake för fyra ljus. Elegant adventsljusstake eller som kandelaber året runt. Tillverkad för hand och finns i mässing eller nickelpläterad mässing.Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien. "Lucia" kommer från latinets Lux, som betyder ljus och är associerat till både Sverige och Italien.Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Vikt: 1,65 kgOm du tar hand om dina produkter från Hilke håller de sig fina länge. Viktiga skötselråd från Hilke: Alla våra produkter är handgjorda, vilket innebär att ojämnheter kan förekomma. För att bibehålla produktens finish kan ni använda er av mässingsputs – observera att denna puts är skadlig för marmor. Använd röd glanol för mässing och blå glanol för förnicklade produkter.Alla våra produkter är tillverkade av 100 procent mässing, förnicklad mässing eller marmor. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea No.1 ljusstake Mässing

  Hilke Collection Ninfea No.1 ljusstake Mässing
 • Hilke Collection Ninfea Alta ljusstake 40 cm Mässing

  Hilke Collection Ninfea Alta ljusstake 40 cm Mässing
 • Hilke Collection Alto Basso ljusstake Solid mässing

  Hilke Collection Alto Basso ljusstake Solid mässing
 • Hilke Collection Ninfea No.2 ljusstake Mässing

  Hilke Collection Ninfea No.2 ljusstake Mässing
 • Hilke Collection Insieme Kammarljusstake - Ljusstakar Mässing

  Hilke Collection Insieme Kammarljusstake - Ljusstakar Mässing
  Vacker mässingsljusstake för antingen herrgårdsljus eller värmeljus. Tillverkad för hand. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – därav namnet Insieme, som betyder tillsammans på italienska – en ljusstake och ljushållare som tillsammans skapar en unik design. Om du tar hand om dina produkter från Hilke håller de sig fina länge. Viktiga skötselråd från Hilke: Alla våra produkter är handgjorda, vilket innebär att ojämnheter kan förekomma. För att bibehålla produktens finish kan ni använda er av mässingputs – observera att denna puts är skadlig för marmor. Alla våra produkter är i 100% mässing, förnicklad mässing eller marmor. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Ninfea Alta ljusstake 30 cm Mässing

  Hilke Collection Ninfea Alta ljusstake 30 cm Mässing
 • Hilke Collection Luce Del Sole ljusstake 35 cm Solid mässing

  Hilke Collection Luce Del Sole ljusstake 35 cm Solid mässing
 • Hilke Collection Tuti ljusstake 40 cm Solid mässing

  Hilke Collection Tuti ljusstake 40 cm Solid mässing
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna ljusstake 40 cm Förnicklad mässing

  Hilke Collection Chiaro Di Luna ljusstake 40 cm Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Alto ljusstake Förnicklad mässing

  Hilke Collection Alto ljusstake Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Ljusstake Ninfea Alta 35cm - Ljusstakar Mässing Guld

  Hilke Collection Ljusstake Ninfea Alta 35cm - Ljusstakar Mässing Guld
  Ljusstake från Hilke Collection med en handgjord, naturinspirerad design i mässing med kontrasterande, industriella former. Om ljusstaken från Hilke Collection- Ninfea Alta uppskattas för de organiska formerna.- Ljusstake i mässing.- Finns i flera varianter. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Ljusstake 35 Cm - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Ljusstake 35 Cm - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel
  Vacker förnicklad mässingsljusstake tillverkad för hand i klassisk stil. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – Chiaro Di Luna är italienska för månsken. Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkad av 100% förnicklad mässing. Viktiga skötselråd från HilkeAnvänd Hilkes puts för förnicklade produkter (blå glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna ljusstake 35 cm Förnicklad mässing

  Hilke Collection Chiaro Di Luna ljusstake 35 cm Förnicklad mässing
 • Hilke Collection Chiaro Di Luna Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel

  Hilke Collection Chiaro Di Luna Ljusstake 40 Cm - Ljusstakar Förnicklad Mässing Nickel
  Vacker förnicklad mässingsljusstake tillverkad för hand i klassisk stil. Hilke är exklusiv svensk design med rötter från Italien – Chiaro Di Luna är italienska för månsken. Ljusstaken levereras i en fin box, perfekt som present. Tillverkad av 100% förnicklad mässing. Viktiga skötselråd från HilkeAnvänd Hilkes puts för förnicklade produkter (blå glanol) för att bibehålla produktens finish. Ta minimalt med puts på hushållspapper eller en torr fibertrasa och gnugga på utsatta ställen. Avsluta sedan med fibertrasa för extra glans. Om det är djupare fläckar kan det krävas 2 omgångar. Notera höjden av våra ljusstakar och att de måste stå på en plats med stabilt underrede. Lämna inte rummet obevakat när du har tänt ljus. Se till att ljusen är oåtkomliga för barn och djur. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.