Dorre ljusstakar

Ta en titt på vilka ljusstakar som Dorre har just nu. Familjeföretaget Dorre vill göra design och inredning som alla har råd med. I kategorin Living har Dorres ljuslyktor och ljusstakar en mysig plats.

Populärt inom Dorre ljusstakar

 • Dorre - Ljusstake - Svart

  Dorre - Ljusstake - Svart
  Asta Ljusstake smide rund 4 antikljus dia 23 cm
 • Dorre Asta Ljusstake - Ljusstakar Järn Svart

  Dorre Asta Ljusstake - Ljusstakar Järn Svart
  Ljusstaken från Dorre har mjuka former med fyra mässingsfärgade ljushållare för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av järn med en klassisk, svart färg för alla hem och stilar. Om ljusstaken från Dorre- Fyra mässingfärgade ljushållare.- Mjuka former.- Klassisk, svart färg.- Tillverkad av järn. Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Dorre - Ljusstake Heda - Svart

  Dorre - Ljusstake Heda - Svart
  Heda ljusstake svart smide hjärta glaskupa 21 cm
 • Dorre Twist Ljusstake 2-pack - Ljusstakar Glas Klar

  Dorre Twist Ljusstake 2-pack - Ljusstakar Glas Klar
  Ljusstaken från Dorre har vacker, elegant design i glas med vriden form och ljushållare i krom som ger ett behagligt och spridande ljus. Den har hög kvalitet med stabil fot. Om ljusstaken från Dorre- Vacker design.- Vriden form.- Stadig fot.- Tillverkad av glas.- Ljusstaken säljs i 2-pack.- Höjd: 270 mm.- Bredd: 85 mm.- Längd: 85 mm.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för ljusstaken- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Dorre ljusstakar