Wagner Life bordslampor

De dekorativa bordslamporna från Wagner Life är gjorda med saltkristall. Beroende på sammansättning i kristallen kan ljuset variera från lampa till lampa. Stämningsfull miljö ger alla Wagner Lifes kristallampor.

Populärt inom Wagner Life bordslampor

 • Saltlampan ROCK sprider mysljus 3 kg

  Saltlampan ROCK sprider mysljus 3 kg
  Saltlampan ROCK sprider mysljus och ger en stämningsfull miljö Den här dekorationslampan sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Den finns i olika storlekar så att du kan ha en passande saltlampa i alla rum. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter. Saltlampan har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare.
 • Intressant bordslampa Kubus White Line

  Intressant bordslampa Kubus White Line
  Bordslampa KUBUS WHITE LINE - liten men effektiv Bordslampaan KUBUS WHITE LINE är gjord av kristallsalt som utvinns söder om Himalaya-bergen. Det är även där man hittar det berömda orange kristallsaltet, som bara byggs upp på några få ställen. Det är därför det är så dyrt. På bordslampan KUBUS WHITE LINE vilar kuben på en mörk träsockel.
 • LED-saltlampan Compus med USB för datorer/laptops

  LED-saltlampan Compus med USB för datorer/laptops
  Med USB-anslutning: LED-saltlampa COMPUS skapar en välgörande atmosfär när du arbetar vid datorn Denna lilla LED-naturstenslampa Compus sprider med dess kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, ett drömlikt ljus och sörjer vid arbete på din dator eller laptop för en avkopplande, välgörande atmosfär. Den lilla saltlampan väger 0,5 kg. Eftersom varje lampa är unik kan höjd och diameter variera. Den är utrustad med en USB-kabel som du lätt ansluter till datorn. En LED-ljuskälla installerades vid tillverkningen av lampan.
 • Salzkristall-Feuer i glas

  Salzkristall-Feuer i glas
  Gemytliga Salzkristall-Feuer i glas med palmvaxljuslampa Salzkristall-Feuer i glas är ett mycket speciellt dekorationsobjekt. I det eldfasta glaset sitter en cirka 14 cm högt palmvaxljuslampa, som är omgiven av olika stora saltkristallstenar. När ljuset tänds blir underbart den vackert belyst.

Fler tips på Wagner Life bordslampor

 • LED-stjärna White Line av saltkristallsten

  LED-stjärna White Line av saltkristallsten
  LED salt kristall hjärta White Line i vitt På en fönsterbräda, på ett sidobord, på en hylla eller på en skänk, är den vita stjärnan gjord av saltkristallsten en vacker dekoration som belyses inifrån av en LED. På grund av stjärnformen är saltkristalllampan också en vacker blickfång vid juletid.
 • Saltlampa Pyramid med sockel, bärnsten

  Saltlampa Pyramid med sockel, bärnsten
 • Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB

  Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB
 • ljuskristaller White Line ljuskedja 10 stycken

  ljuskristaller White Line ljuskedja 10 stycken
 • Te-ljushållare-Set Rock Trio av saltkristall

  Te-ljushållare-Set Rock Trio av saltkristall
  Effektfulla saltkristall-te-ljushållaren Rock Trio i set om tre För gemytliga stunder framför allt under den mörka årstiden sörjer dessa tre te-ljushållare av äkta saltkristall, som levereras i färgerna orange, vitt och grått. Varje te-ljushållare är unik, då kristallerna bildar helt individuella former. Om te-ljuset tänds, illuminerar den saltkristallen på ett effektfullt sätt.
 • ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm

  ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm
  Saltlampan ROCK sprider mysljus och ger en stämningsfull miljö Den här dekorationslampan sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Den finns i olika storlekar så att du kan ha en passande saltlampa i alla rum. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter. Saltlampan har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare.
 • Teljushållare av saltkristall, liten 400 g

  Teljushållare av saltkristall, liten 400 g
  Teljushållare av saltkristall för en atmosfärisk miljö Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, som här har försetts med ett hål och används som teljushållare. Stearinljuset får ett varmt och behagligt sken tack vare saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Saltkristall-värmeljushållaren är perfekt för att skapa en liten wellness-oas. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter.
 • Saltlampa Ängel med sockel, bärnsten

  Saltlampa Ängel med sockel, bärnsten
 • Stämningsfull saltlampa ROCK 7 - 10 kg

  Stämningsfull saltlampa ROCK 7 - 10 kg
  Naturlig saltlampa Rock i mjukt orange Var och en av dessa imponerande saltlampor är unik i form och färgnyans. Lampan är en naturlig kristallsten och därför är det inte konstigt att den har en lugnande inverkan på omgivningen. Därför passar den utmärkt i behandlingsrum och wellness-områden. Tack vare det varma, orangefärgade ljuset utvecklar den sin fulla kraft även i sovrummet eller i barnens rum.
 • Vita saltkristallskålen Petite med LED-belysning

  Vita saltkristallskålen Petite med LED-belysning
  Belysta saltkristallskålen Petite Ett litet men fint ljus strålar ut från den vita saltkristallskålen Petite, som är utrustad med en LED-glödlampa. Placerad i vardagsrummet, i hallen eller i andra utrymmen i lägenheten sprids ett angenämt och framför allt ett brandsäker extraljus.
 • Snygg saltlampa PILZ i svampform

  Snygg saltlampa PILZ i svampform
  Saltlampan PILZ i dekorativ svampdesign Denna bordslampa sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Den lysande svampen i orangefärgad ton är ett underbart blickfång i rummet, som man kan använda för att skapa stämningsfulla effekter. Saltlampan har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare.
 • LED-saltlampa White Line Diamant, USB

  LED-saltlampa White Line Diamant, USB
 • Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller

  Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller
  Vitt saltkristallhjärta White Line med LED-belysning Det vita hjärtat av saltkristallsten belyses inifrån av en LED och representerar - oavsett om det är placerat på fönsterbrädan, på ett bord eller på en hylla - en lysande dekoration med en speciell charm.
 • Värmeljushållare set Rock av saltkristaller

  Värmeljushållare set Rock av saltkristaller
  Värmeljusuppsättning Rock gjord av saltkristaller på en träplatta Tre värmeljushållare av olika storlek gjorda av saltkristaller anordnades på en mörk träplatta för denna värmeljushållare Rock. Saltkristallens varma orange toner, som kommer från Punjab nära Himalaya, intensifieras i ljuset av levande ljus, så att en mysig atmosfär skapas. Vatten på värmeljushållaren: 2 x cirka 400 g, 1 x cirka 700 g
 • Dekorativ Bl Fussball

  Dekorativ Bl Fussball
  Bordslampan FUSSBALL för en angenäm atmosfär Med den klotformade bordslampan FUSSBALL av kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, kan man skapa stämning i de mest olida rum. Saltstenens orange-gula ton ger ljuset en mycket gemytlig glans. Ljuskälla ingår i leverans
 • LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten

  LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten
 • Teljushållare av saltkristall, stor 1 100 g

  Teljushållare av saltkristall, stor 1 100 g
  Teljushållare av saltkristall för en atmosfärisk miljö Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, som här har försetts med ett hål och används som teljushållare. Stearinljuset får ett varmt och behagligt sken tack vare saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Saltkristall-värmeljushållaren är perfekt för att skapa en liten wellness-oas. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter.
 • Liten bordslampa USB ör dator och laptop

  Liten bordslampa USB ör dator och laptop
  USB-saltlampa BALL skapar mysstämning vid datorn Den lilla naturstenlampan BALL sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär när du sitter vid datorn eller laptopen. Eftersom varje lampa är unik kan höd och diameter variera. Den är utrustad med en USB-kabel som du lätt ansluter till datorn.
 • Saltlampa Rock med sockel, 1,5-2 kg, bärnsten

  Saltlampa Rock med sockel, 1,5-2 kg, bärnsten
 • Saltkristallskål med massagekulor, rund

  Saltkristallskål med massagekulor, rund
  Rund saltkristallskål med 4 massagebollar och belysning Fyra runda massagebollar med en diameter på ca 4,5 cm ligger vardera i den runda saltkristallskålen upplyst av en E14-lampa. Förutom lite välbefinnande ger armaturen också komfort i hemmet genom mjuk belysning. Den är handgjord och på grund av saltbitarnas natur är varje sten unik. Den slås på och av med den integrerade strömbrytaren. Den speciella ljuskällan ingår.
 • LED-saltlampa Elefant med sockel, bärnsten

  LED-saltlampa Elefant med sockel, bärnsten
 • Salzberg batteridriven LED-bordslampa

  Salzberg batteridriven LED-bordslampa
  Flexibla LED-bordslampan Salzberg med färgväxlare Denna hänförande LED-bordslampa har ärligt förtjänat sitt namn. Formad ur en saltkristall, förväntar man sig ett utseende som liknar ett berg och ger därigenom avslappning för den stressade betraktaren. Naturprodukten är försedd med en färgväxlare och roar med ett förtrollande, mjukt ljusspel. Att lampan har batteridrift är en stor fördel, då den då når högsta flexibilitet när det gäller plats för avkoppling. Den kommer troligen att vara en trogen följeslagare till den som söker lugn, som med Salzberg alltid kommer att kunna ställa den någonstans och alltid där ha sin egen personliga fristad. Anmärkningsvärd är också möjligheten att välja en ljusfärg som är anpassad efter alla behov. När färgväxlaren deaktiveras kan man använda ett önskat stämningsljus.
 • Saltkristall-värmeljushållare i klotform

  Saltkristall-värmeljushållare i klotform
  Värmeljushållare av saltkristall i rund form för en stämningsfull atmosfär Naturlig saltkristall från Punjab, söder om Himalaya slipades runt för att forma ljushållaren. Det levande ljuset avger ett varmt och behagligt sken tack vare den orangefärgade saltstenen, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Saltkristall-värmeljushållaren är perfekt för att skapa små wellness-oaser och är perfekt som present. OBS: I och med att produkten är en handgjord naturprodukt av himalayasalt kan formen och färgen varierar.
 • Saltlampa Rock utan sockel, 2-3 kg, bärnsten

  Saltlampa Rock utan sockel, 2-3 kg, bärnsten
 • Liten bordslampa Pyramide med USB för dator

  Liten bordslampa Pyramide med USB för dator
  USB-saltlampa PYRAMIDE skapar mysstämning vid datorn Den lilla naturstenlampan PYRAMIDE sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär när du sitter vid datorn eller laptopen. Varje lampa är unik, vilket gör att höjd och diameter kan variera. PYRAMIDE är utrustad med en USB-kabel som du lätt ansluter till datorn.
 • Petite Kubus - belyst saltkristallskål LED

  Petite Kubus - belyst saltkristallskål LED
  Saltkristallskålen Petite Kubus med LED-belysning Som liten men fin presenterar sig saltkristallskålen Petite Kubus, som är utrustad med integrerad LED-teknik och samtidigt är en energibesparande dekorlampa. Oavsett om det är i hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet - sprider Petite Kubus överallt en gemytlig flair.
 • Aromsaltlampa NATUR för stämningsfulla stunder

  Aromsaltlampa NATUR för stämningsfulla stunder
  Aromsaltlampan NATUR sprider ljus och doft Aromsaltlampan NATUR sprider ett drömlikt ljus med en naturlig kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya. I glasskalet som sitter på stenen kan man fylla på aromatiska oljor. På så sätt skapar aromsaltlampan en behaglig atmosfär. Den lysande saltlampan i orangefärgad ton är ett underbart blickfång i rummet, som man kan använda för att skapa stämningsfulla effekter. Saltstenen med glasskal väger ca 1,5 kg och har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare.
 • KUBUS - aromsaltlampan för stämningsfulla stunder

  KUBUS - aromsaltlampan för stämningsfulla stunder
  Aromsaltlampa KUBUS kombinerar ljus och doft Aromsaltlampan KUBUS sprider med ett kubformat kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, ett drömlikt ljus och har ett glasskal för aromatiska oljor. På så sätt skapar aromsaltlampan en behaglig atmosfär. Den lysande saltlampan i orangefärgad ton är ett underbart blickfång i rummet, som man kan använda för att skapa stämningsfulla ljuseffekter. Saltstenen med glasskal väger ca 1,7 kg och har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare.
 • Twin Cube White Line te-ljushållare

  Twin Cube White Line te-ljushållare
  Twin Cube White Line te-ljushållare av saltkristall Den fyrkantiga te-ljushållaren Twin Cube White Line av sällsynt, vit kristallsalt från Himalaya-massivet är en helt ny typ av saltkristallampa. Den har urtag för två te-ljus.
 • Halit-Turm batteridriven LED-bordslampa

  Halit-Turm batteridriven LED-bordslampa
  Imponerande bordslampan Halit-Turm i ursprunglig form Bordslampans naturlighet har bestämts genom stenarnas ursprungliga, saltstensenliga, tärningsform. Även dess typiska transparens kommer till sin rätt hos Halit-Turm. Vackert staplade och positionerade på en svart plattform, fogar sig den förtrollande totalbilden samman. Plattformen döljer de färgglada små ljuskällorna som lampan utstrålar underifrån. Betraktaren får glädjas över en stämningsfull värgväxling och fängslas av dessa effekter. Den som fortfarande känner sig spänd, kan finna total avspänning i det milda skenet av en färg som kan väljas genom en lämplig funktion. Halit-Turm är batteridriven och ger en gränslös framställningsfrihet, och även på grund av dess storlek kan bordslampan verkligen finna sin plats överallt.
 • Rock Grey Line saltkristallbordslampa

  Rock Grey Line saltkristallbordslampa
  Intrycksfulla saltlampan ROCK GREY LINE med bärnstenseffekt Med denna ovanliga saltkristallampa förs ett utsökt smycke in i huset. Det måste i alla händelser ha varit ett äventyr, att hålla denna naturliga pärla i handen. Stenen belyses inifrån, vilket skapar den gråbruna färgen i bärnstensnyans. Den två till tre kilo tinga bordslampan vilar på en stabil träsockel som också förhindrar repor på möblerna. Hos bordslampan rör det sig om en naturprodukt, så att varje exemplar blir unikt och följaktligen i viss utsträckning kan se olika ut.
 • Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Salt kristall värmeljushållare Twin Cube för två värmeljus Den kubiska, cirka 1 kilo värmeljushållaren Twin Cube erbjuder urtag för två värmeljus, som låter saltkristallstenen skina i ett mysigt ljus och skapa en mysig atmosfär i rummet. Värmeljushållaren är en naturlig produkt gjord av saltkristall från nära Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något.
 • Saltlampa White Line Rock med sockel, USB

  Saltlampa White Line Rock med sockel, USB
 • Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg

  Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg
  Atmosfärisk bergsaltkristalllampa i vit design Denna dekorativa saltlampa presenteras i en puristisk vit design och kan därför integreras optiskt i nästan alla inredningsstil. Med sitt varma ljus sprider det en lugnande och avkopplande atmosfär i vardagsrummet. Saltstenen, upplyst från insidan, sitter på en högkvalitativ träbas av akacieträ, vilket skapar en trevlig visuell kontrast till den vita stenen och samtidigt understryker lampans naturlighet. Denna saltkristallampa är en handgjord naturprodukt. Därför är varje exemplar helt unikt i form och storlek.
 • LED-saltlampa Delfin med sockel, bärnsten

  LED-saltlampa Delfin med sockel, bärnsten
 • Lilla LED-saltkristallskålen Petite

  Lilla LED-saltkristallskålen Petite
  Belysta saltkristallskålen Petite Med den belysta saltkristallskålen Petite av vit saltkristall får man en smula wellness och ett gemytligt ljus hemma. Lampan är utrustad med en LED och en strömbrytare på kabeln.
 • Klotrunda saltlampan PLANETO

  Klotrunda saltlampan PLANETO
  Saltlampan PLANETO i klotdesign skapar en mysig atmosfär Den dekorativa saltlampan PLANETO sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Den lysande kulan i varma färger är slätslipad och ett underbart blickfång i rummet, som man kan använda för att skapa stämningsfulla ljuseffekter. Den ca 3 kg saltlampan har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare. Diameter: ca:18 cm ( Varje lampa är unik i sig, därav kan storleken variera).
 • Teljushållare av saltkristall, medelstor 700 g

  Teljushållare av saltkristall, medelstor 700 g
  Teljushållare av saltkristall för en atmosfärisk miljö Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, som här har försetts med ett hål och används som teljushållare. Stearinljuset får ett varmt och behagligt sken tack vare saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Saltkristall-värmeljushållaren är perfekt för att skapa en liten wellness-oas. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter.
 • Saltkristall polareld glas med palmvaxljus

  Saltkristall polareld glas med palmvaxljus
  Salt kristall polär eld i ett glas med ett vitt palmljusljus Komfort och en varm och vacker atmosfär - speciellt under den molniga och mörka årstiden - kan skapas med saltkristallpolen. Det klara glaset är fyllt med bitar av vitt saltkristall från Punjab, en provins cirka 200 km söder om Himalaya, och är utrustad med ett palmvaxljus i mitten. Palmvaxljuset är tillverkat av högkvalitativt stearin, var handgjord och låter saltkristallerna visas i en eldliknande glans.
 • Nätt bordslampa Kubus med USB-anslutning

  Nätt bordslampa Kubus med USB-anslutning
  USB-saltlampa KUBUS skapar mysstämning vid datorn Den lilla naturstenlampan KUBUS sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär när du sitter vid datorn eller laptopen. Varje lampa är unik, vilket gör att höjd och diameter kan variera. KUBUS är utrustad med en USB-kabel som du lätt ansluter till datorn.
 • Lotusblüte, te-ljushållare av saltkristall

  Lotusblüte, te-ljushållare av saltkristall
  Lotusblüte - en blommig te-ljushållare av saltkristall Av kristallsalt från Himalaya-massivet är te-ljushållaren Lotusblüte tillverkad i en fantastiskt vacker design. Urtaget i mitten ger plats för ett te-ljus.
 • Saltlampa Skål med saltbitar, 2 KG

  Saltlampa Skål med saltbitar, 2 KG
 • Ljuskedjan LEUCHTKRISTALLE med saltsten

  Ljuskedjan LEUCHTKRISTALLE med saltsten
  Skapa en stämningsfull miljö med lastkristallljuskedjan LEUCHTKRISTALLE Den dekorativa ljuskedjan LEUCHTKRISTALLE skapar en stämningsfullt effekt med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en drömlik mysatmosfär. Ljuskedjan passar som dekorationsbelysning i vardagsrummet eller för stämningsfull belysning i sovrummet. Anslutningskabelns längd uppgår till 150 cm. Avståndet mellan saltkristallerna uppgår till 14 cm. Denna ljuskedja kan användas till att dekorera bord, sideboards eller skåp. Den är inte avsedd att hänga upp. Energiklass: E
 • Saltlampa Droppar med sockel, bärnsten

  Saltlampa Droppar med sockel, bärnsten
 • LED-bordslampa bärnsten i sfärisk form

  LED-bordslampa bärnsten i sfärisk form
  Bordslampa BERNSTEIN tillverkad av vackert glänsande bärnsten Den här sfäriska bordslampan av äkta bärnsten skapar en stämningsfull atmosfär i skenet av den här sfäriska bordslampan. Det orangefärgade, stämningsfulla ljuset förmedlar mysighet och värme. Dessutom är den bärnstensfärgade bordslampan en riktig blickfångare som sätter en vacker accent i rummet. I leveransen ingår en 1,20 m lång kabel med sladdbrytare.
 • Ovanliga te-ljushållaren Yin Yang

  Ovanliga te-ljushållaren Yin Yang
  Stämningsfulla te-ljushållaren Yin och Yang av saltkristall Framför allt i boendemiljöer och inredning åtnjuter Yin och Yang-symbolen stor popularitet. De båda begreppen står för motstående och ändå samverkande krafter. Denna tvådelade te-ljushållare symboliserar Yin och Yang. De båda olikfärgade saltkristallstenarna harmonierar perfekt med varandra och skapar en stämningsfull totalbild.
 • Petite Salzschale - liten LED-dekorationslampa

  Petite Salzschale - liten LED-dekorationslampa
  Petite Salzschale - dekorationslampa som belyser med LED:er I en rund skål av organge-färgad saltkristall ligger dekorativa små bitar av saltkristall. Skålen belyses inifrån med LED-teknik och sprider en underbar varm belysning och gemytlighet. Kristallsaltet kommer från ett område i södra Himalaya, där det noggrant väljs ut och byggs in.
 • Belysta saltkristallen Rock med träsockel

  Belysta saltkristallen Rock med träsockel
  Imponerande saltlampan ROCK med glödande skimmer Den här imponerande saltlampan är cirka 40 centimeter hög. Med de glödlampor som sitter i det inre verkar det som att bordslampan formligen glöder. Den varma färgen och det naturliga materialet bidrar till en varm och intim atmosfär. Saltlampan ROCKS kristallsalt härstammar från Punjab-regionen. Varje lampa är unik, storleken kan därför variera något.