Wagner Life bordslampor

De dekorativa bordslamporna från Wagner Life är gjorda med saltkristall. Beroende på sammansättning i kristallen kan ljuset variera mellan olika saltlampor. Alla Wagner Lifes kristallampor ger en stämningsfull belysning.

Populärt inom Wagner Life bordslampor

 • ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm

  ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm
  Saltlampa ROCK sprider ett behagligt ljus och skapar en stämningsfull atmosfär Den här dekorativa lampan sprider ett drömskt och stämningsfullt ljus med ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, vilket skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Saltlampan finns i olika storlekar, så att den passar till alla rumsstorlekar. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd, diameter och vikt (4-6 kg). Saltlampan är utrustad med en ca 1,20 m lång kabel med en strömbrytare.
 • Rock Grey Line saltkristallbordslampa

  Rock Grey Line saltkristallbordslampa
  Imponerande saltlampa ROCK GREY LINE med bärnstenseffekt Den här extraordinära saltkristalllampan är ett utsökt smycke i hemmet. Du behöver dock inte gå igenom några äventyr för att få hålla denna naturliga ädelsten i dina händer. Stenen är belyst inifrån, vilket ger den gråbruna färgen en nyans av bärnsten. Bordslampan, som väger två till tre kilo, vilar på en stabil träfot som också skyddar möblerna från repor. Bordslampan är en naturprodukt, vilket innebär att varje bit är unik och att måtten kan variera något.
 • Saltlampa ROCK sprider mysljus

  Saltlampa ROCK sprider mysljus
  Atmosfärisk saltlampa Rock med lugnande ljus Den här naturliga kristallsaltstenen är unik i form och storlek eftersom den är en handgjord naturprodukt. Som dekorativt föremål finner den en lämplig plats överallt och skapar en lugnande atmosfär med sin varma orange ton. Lampans fot är tillverkad av trä och understryker därmed dess naturlighet. Saltlampan Rock finns i olika produktvarianter. På så sätt kan man hitta rätt atmosfärisk belysning för varje rum och varje behov.
 • Belysta saltkristallen Rock med träsockel

  Belysta saltkristallen Rock med träsockel
  Imponerande ROCK-saltlampa med glödande skimmer Den här imponerande saltlampan är cirka 40 centimeter hög. Ljuskällan på insidan gör att det verkar som om bordslampan bokstavligen glöder. De varma färgerna och naturmaterialet bidrar till en mysig atmosfär. Kristallsaltet i ROCK-saltlampan kommer från Punjab-regionen. Varje plagg är unikt, så storleken kan variera något.
rabatt procent-tagg
Spara pengar
Se om du kan nyttja en rabattkod eller kampanj när du ska köpa din belysning online.

Fler tips på Wagner Life bordslampor

 • Twin Cube White Line te-ljushållare

  Twin Cube White Line te-ljushållare
  Twin Cube White Line - te-ljushållare av saltkristall Den rektangulära te-ljushållaren Twin Cube White Line av sällsynt vitt kristallsalt från Himalayabergen är en helt ny typ av saltkristalllampa. Den har fördjupningar för två värmeljus.
 • Klotrunda saltlampan PLANETO

  Klotrunda saltlampan PLANETO
  PLANETO saltlampa i sfärisk design skapar en behaglig atmosfär Den här dekorativa PLANETO-saltlampan i sfärisk design sprider ett drömlikt ljus och skapar en behaglig atmosfär i alla rum med sitt sfäriska kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya. Den glödande klotet i varma färger är mjukt polerat och ett vackert blickfång i rummet som du kan sätta stämningsfulla ljusaccenter med. Saltlampan, som väger ca 3 kg, är utrustad med en ca 1,20 m lång kabel med sladdbrytare. - Diameter: ca 18 cm (varje bit är unik, storleken kan variera).
 • Bordslampa Ball USB för dator och laptop

  Bordslampa Ball USB för dator och laptop
  Atmosfärisk USB-bordlampa i saltkristall Boll med moderna komponenter Via en USB-anslutning belyses bordslampan inifrån och saltkristallen får en tilltalande utstrålning. Detta överförs till omgivningen och har en positiv inverkan på betraktarens humör. Saltkristalllampan, som redan kännetecknas av naturlighet, ligger på en träfot som fördjupar denna effekt. Varje armatur är tillverkad av en enda kristall och övertygar därför med sin unika karaktär.
 • Saltlampa Droppar med sockel, bärnsten

  Saltlampa Droppar med sockel, bärnsten
  Den upplysta saltkristallen i form av en droppe har en fot av högkvalitativt akaciaträ. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • Saltlampa Rock utan sockel, 2-3 kg, bärnsten

  Saltlampa Rock utan sockel, 2-3 kg, bärnsten
  Den upplysta saltkristallstenen finns här i en version utan fot och ser därför särskilt naturlig ut. Saltstenen kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya och bearbetas för hand.
 • Petite Salzschale - liten LED-dekorationslampa

  Petite Salzschale - liten LED-dekorationslampa
  Petite saltskål - dekorativt ljus med lysdioder Dekorativa små saltkristallbitar ligger i en rund skål av orangefärgad saltkristall. Skålen är belyst inifrån med LED-teknik och sprider en vacker, varm belysning och mysighet. Kristallsaltet kommer från ett område söder om Himalayabergen, där det är noggrant utvalt och utvunnet.
 • LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten

  LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten
  Den hjärtformade saltlampan lyser med en intern lysdiod och är utformad för USB-anslutning. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • LED-saltlampa Delfin med sockel, bärnsten

  LED-saltlampa Delfin med sockel, bärnsten
  Delfin-saltlampan lyser med en intern lysdiod och har en träfot. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • Teljushållare av saltkristall, stor 1 100 g

  Teljushållare av saltkristall, stor 1 100 g
  Te-ljushållare i saltkristall för en stämningsfull atmosfär Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, har förvandlats till en te-ljushållare med ett fint utformat hål. Ljusljuset sprider ett varmt och mysigt ljus genom saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Te-ljushållaren i saltkristall är idealisk för att skapa en liten wellness- och välbefinnandeoas. Varje saltlampa är unik och kan därför variera i höjd och diameter
 • Aromsaltlampa NATUR för stämningsfulla stunder

  Aromsaltlampa NATUR för stämningsfulla stunder
  Aromsaltlampa NATURE sprider ljus och doft Denna aromsaltlampa NATURE sprider ett drömlikt ljus med ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya. Vid behov kan aromatisk olja hällas i glasskålen som är fäst vid stenen. På så sätt skapar denna aromatiska saltlampa en mysig atmosfär. Den lysande saltlampan i orange ton är också ett vackert blickfång i rummet som du kan sätta stämningsfulla accenter med. Saltstenen med glasskål har en vikt på ca 1,5 kg och är utrustad med en ca 1,20 m lång kabel med sladdbrytare.
 • Saltlampa Mushroom

  Saltlampa Mushroom
  Tvåfärgad PILZ-saltlampa för vackra timmar PILZ-saltlampan är tillverkad av saltsten. Hatten i orange färg och den vita stjälken ger en harmonisk bild, mysighet och värme. Kristallsaltet som saltlampan tillverkas av utvinns i Punjab, en region söder om Himalaya. Den något grova ytan ger en extra naturlig effekt. Glödlampan för PILZ-saltlampan ingår.
 • Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB

  Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB
  White Line Kubus LED-saltlampa lyser med en integrerad LED-lampa. Den är handgjord och tillverkad av saltsten från Punjab-regionen söder om Himalaya. Den levereras med en USB-adapter och en rund fot av akaciaträ.
 • Teljushållare av saltkristall, liten 400 g

  Teljushållare av saltkristall, liten 400 g
  Te-ljushållare i saltkristall för en stämningsfull atmosfär Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, har förvandlats till en te-ljushållare med ett fint utformat hål. Ljusljuset sprider ett varmt och mysigt ljus genom saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Te-ljushållaren i saltkristall är idealisk för att skapa en liten oas av välbefinnande och välbefinnande. Varje saltlampa är unik och kan därför variera i höjd och diameter
 • Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller

  Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller
  Vitt saltkristallhjärta White Line med LED-belysning Det vita hjärtat av saltkristallsten belyses inifrån av en LED-lampa och är en lysande dekoration med speciell charm, oavsett om den placeras på fönsterbrädan, på ett bord eller på en hylla
 • Halit batteridriven LED-bordslampa

  Halit batteridriven LED-bordslampa
  Imponerande bordslampa Halit-Turm i ursprunglig form Bordslampans naturlighet bestäms av stenarnas ursprungliga kubform, som är karakteristisk för saltsten. Deras typiska klarhet kommer också till sin rätt i Halit-Turm. De är attraktivt staplade och placerade på en svart plattform, vilket ger en förtrollande helhetsbild. Plattformen döljer de färgglada små ljuskällorna som belyser armaturen underifrån. Betraktaren kan se fram emot en atmosfärisk färgförändring och fascineras av dessa effekter. Om detta fortfarande är för spännande för dig kan du koppla av i det milda skenet av en enda färg, som du kan välja med hjälp av en motsvarande funktion. Halit Tower är batteridriven och erbjuder därför obegränsad frihet i designen, eftersom bordslampan tack vare sin storlek också kan placeras överallt.
 • Saltlampa White Line Rock med sockel, USB

  Saltlampa White Line Rock med sockel, USB
  White Line Rock LED-saltlampan lyser med en integrerad LED-lampa. Den är handgjord och tillverkad av saltsten från Punjab-regionen söder om Himalaya. Den levereras med en USB-adapter och en rund fot av akaciaträ.
 • Stämningsfull saltlampa ROCK 7 - 10 kg

  Stämningsfull saltlampa ROCK 7 - 10 kg
  Naturlig saltlampa Rock i mjukt orange Var och en av dessa imponerande saltlampor är unik i sin form och färgnyans. Lampan är en naturlig kristalliserad saltsten och därför är det inte förvånande att den har en lugnande effekt på sin omgivning. Det gör den perfekt för terapirum och wellnessområden. Tack vare det varma, orangefärgade ljuset kan den också utveckla sin fulla kraft i sovrummet eller barnrummet.
 • Aromsaltlampa Kubus för stämningsfulla stunder

  Aromsaltlampa Kubus för stämningsfulla stunder
  Doftande KUBUS aromatisk saltlampa med aromatisk olja Välbefinnande för själ och sinnen: KUBUS aromatiska saltlampa lovar avkopplande timmar med sitt stämningsfulla ljus och sin förtrollande doft. Det kubformade kristallsaltet, som står för den atmosfäriska belysningen, kommer från Punjab, ett område söder om Himalaya. På toppen finns en skål av glas som fylls med den aromatiska oljan. Detta sprider doften, som kan väljas enligt personliga önskemål och preferenser. Den orange KUBUS aromaljuslampan väger cirka två kilo, så den bör placeras försiktigt.
 • Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg

  Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg
  Atmosfärisk saltkristalllampa Rock i vit design Denna dekorativa saltlampa presenterar sig i en puristisk vit design och kan därför integreras visuellt i nästan alla inredningsstilar. Med sitt varma ljus sprider den en lugnande och avkopplande atmosfär i vardagsrummet. Saltstenen, som belyses inifrån, står på en högkvalitativ träfot av akaciaträ, som bildar en behaglig optisk kontrast till den vita stenen och samtidigt understryker lampans naturlighet. Den här saltkristalllampan är en handgjord naturprodukt. Därför är varje bit helt unik i form och storlek.
 • Saltlampa Rock med sockel, 1,5-2 kg, bärnsten

  Saltlampa Rock med sockel, 1,5-2 kg, bärnsten
  Den upplysta saltkristallstenen är utrustad med en svart träfot. Saltstenen kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya och bearbetas för hand.
 • LED-saltlampa Elefant med sockel, bärnsten

  LED-saltlampa Elefant med sockel, bärnsten
  Elephant-saltlampan lyser med en intern lysdiod och har en fot i trä. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • Lilla LED-saltkristallskålen Petite

  Lilla LED-saltkristallskålen Petite
  Petite belyst saltkristallskål Med Petite belyst saltkristallskål i vit saltkristall kan du få in lite välbefinnande och mysigt ljus i ditt hem. Lampan är utrustad med en lysdiod och en strömbrytare i matarledningen.
 • Saltkristallskål med massagekulor, rund

  Saltkristallskål med massagekulor, rund
  Rund saltkristallskål med 4 massagekulor och belysning I den runda saltkristallskålen ligger fyra runda massagekulor, var och en med en diameter på ca 4,5 cm, som belyses av en E14-lampa. Förutom lite välbefinnande ger lampan också mysighet i hemmet genom en mjuk belysning. Den är handgjord och på grund av saltbitarnas naturliga natur är varje sten unik. Den slås på och av med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningsledningen. Den speciella glödlampan ingår.
 • LED-bordslampa bärnsten i sfärisk form

  LED-bordslampa bärnsten i sfärisk form
  BERNSTEIN bordslampa av vackert glödande bärnsten Den här sfäriska bordslampan av äkta bärnsten skapar en stämningsfull atmosfär i skenet. Det orangefärgade, stämningsfulla ljuset förmedlar mysighet och värme. Dessutom är den bärnstensfärgade bordslampan en riktig blickfångare som sätter en vacker accent i rummet. I leveransen ingår en 1,20 m lång kabel med sladdbrytare
 • Bordslampa Kubus med USB-anslutning

  Bordslampa Kubus med USB-anslutning
  Naturlig USB-saltlampa i modern kubform Saltlampor har en balanserande effekt på rumsluften och får allt fler anhängare. Deras behagliga och fridfulla ljus hjälper till att slappna av. Även vid skrivbordet kan det lugnande ljuset ha en positiv effekt på användaren och utgöra en effektiv kontrast till det kalla ljuset från datorn. Kubus drivs praktiskt taget via en USB-anslutning. USB-saltlampan är utformad i form av en kub.
 • Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Te-ljushållare i saltkristall Twin Cube för två te-lampor Den kubiska te-ljushållaren Twin Cube, som väger ca 1 kg, har fördjupningar för två te-lampor som låter saltkristallstenen lysa i ett mysigt ljus och skapar en mysig atmosfär i rummet. Te-ljushållaren är en naturprodukt tillverkad av saltkristall från Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något
 • Vit LED-saltkristallskål Petite

  Vit LED-saltkristallskål Petite
  Petite belyst saltkristallskål Ett litet men fint ljus sprider sig från den vita Petite saltkristallskålen, som är utrustad med en LED-ljuskälla. Placerade i vardagsrummet, i hallen eller i andra rum i lägenheten sprider de ett behagligt och särskilt jämfört med öppen eld säkert extra ljus.
 • Salzkristall-Feuer i glas

  Salzkristall-Feuer i glas
  Mysig saltkristalleld i glas med palmvaxljus Saltkristalleld i glas är ett mycket speciellt dekorativt föremål. I det brandsäkra glaset finns ett ca 14 cm högt palmvaxljus omgivet av saltkristallstenar i olika storlekar. När ljuset tänds lyser de vackert upp.
 • Saltkristallskål Petite Kubus LED

  Saltkristallskål Petite Kubus LED
  Petite Kubus saltkristallskål med LED-belysning Petite Kubus saltkristallskål är liten men vacker, utrustad med integrerad LED-teknik och ger ett behagligt och energisnålt dekorativt ljus. Petite Kubus sprider en mysig känsla överallt i vardagsrummet, oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • LED-saltlampa White Line Diamant, USB

  LED-saltlampa White Line Diamant, USB
  White Line Diamant LED-saltlampan lyser med en integrerad LED-lampa. Den är handgjord och tillverkad av saltsten från Punjab-regionen söder om Himalaya. Den levereras med en USB-adapter.
 • Saltlampa Pyramid med sockel, bärnsten

  Saltlampa Pyramid med sockel, bärnsten
  Den upplysta saltkristallen i form av en pyramid har en bas av högkvalitativt akaciaträ. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • Saltkristall polareld glas med palmvaxljus

  Saltkristall polareld glas med palmvaxljus
  Saltkristallpolareld i ett glas med vitt palmvaxljus Mysighet och en varm och vacker atmosfär kan skapas med saltkristallpolarelden, särskilt under den tråkiga och mörka årstiden. Det genomskinliga glaset är fyllt med vita saltkristallbitar från Punjab, en provins som ligger cirka 200 km söder om Himalaya, och har ett palmvaxljus i mitten. Palmevaxljuset är tillverkat av högkvalitativt stearin, är handgjort och får saltkristallerna att framträda i ett eldliknande sken.
 • Värmeljushållare Yin Yang av saltkristall

  Värmeljushållare Yin Yang av saltkristall
  Stämningsfulla Yin och Yang-teeljushållare av saltkristall Yin och Yang-symbolen är särskilt populär inom boende och inredning. De två termerna står för motsatta men ändå inbördes relaterade krafter. Den här tvådelade te-ljushållaren symboliserar Yin och Yang. De två olika färgade saltkristallstenarna harmonierar perfekt med varandra och skapar en stämningsfull helhetsbild.
 • Bordslampa Kubus White Line

  Bordslampa Kubus White Line
  Kubformad KUBUS WHITE LINE bordslampa av saltsten och trä KUBUS WHITE LINE bordslampa bevisar att storleken inte spelar någon roll. Den effektiva lampan mäter bara 10 cm i höjd och lyckas ändå omsluta rummet med ett behagligt och diskret ljus. Dessutom är den här moderna och fyrkantiga bordslampan helt enkelt snygg. Hemligheten med den enkla ljuskällan är blandningen av saltsten och trä. Kombinationen av naturmaterial gör att bordslampan KUBUS WHITE LINE ser särskilt hemtrevlig ut
 • Liten USB-bordslampa Pyramid för dator

  Liten USB-bordslampa Pyramid för dator
  Reddish PYRAMIDE bordslampa med USB-anslutning Arbete innebär ofta stress och spänning. Naturstenslampan PYRAMIDE kan vara till hjälp här. Den lilla bordslampan av saltsten och träfot utstrålar lugn och trygghet. Kristallsaltet som används utvinns i Punjab, inte långt från Himalayabergen. Bordslampan behöver inget eluttag, utan ansluts helt enkelt till datorn via en USB-kabel.
 • Värmeljushållare set Rock av saltkristaller

  Värmeljushållare set Rock av saltkristaller
  Teeljushållare Rock av saltkristaller på en träplatta Teeljushållare Rock består av tre olika stora teeljushållare av saltkristaller som har arrangerats på en mörk träplatta. De varma orangefärgade tonerna i saltkristallen, som kommer från Punjab nära Himalaya, förstärks i ljuset från stearinljuset och skapar en mysig atmosfär. Vikt för te-ljushållare: 2 x ca 400 g, 1 x ca 700 g
 • Salzberg batteridriven LED-bordslampa

  Salzberg batteridriven LED-bordslampa
  Flexibel LED-bordslampa Salt Mountain med färgväxlare Den här förtrollande LED-bordslampan har verkligen förtjänat sitt namn. Den är formad av en saltkristallsten och liknar faktiskt ett berg, vilket i sig har en positiv effekt på den avslappnade betraktaren. Naturprodukten är utrustad med en LED-färgväxlare och lockar med ett magiskt, mycket mjukt ljusspel. Armaturens batteridrift är en stor fördel, eftersom den ger maximal flexibilitet för platsen för avkoppling. Den kommer därför troligen att bli en trogen följeslagare för dem som söker lugn och ro och som alltid och överallt kan skapa sin egen personliga fristad av lugn och ro tillsammans med Salzberg. Värt att nämna är också möjligheten att välja endast en specifik ljusfärg, anpassad till respektive behov. Färgväxlaren avaktiveras då och du kan fokusera helt och hållet på det önskade stämningsljuset.
 • Teljushållare av saltkristall, medelstor 700 g

  Teljushållare av saltkristall, medelstor 700 g
  Te-ljushållare i saltkristall för en stämningsfull atmosfär Naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, har förvandlats till en te-ljushållare med ett fint utformat hål. Ljusljuset sprider ett varmt och mysigt ljus genom saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Te-ljushållaren i saltkristall är idealisk för att skapa en liten oas av välbefinnande och välbefinnande. Varje saltlampa är unik och kan därför variera i höjd och diameter.
 • Saltlampa Ängel med sockel, bärnsten

  Saltlampa Ängel med sockel, bärnsten
  Saltlampan i form av en ängel har en fot av högkvalitativt akaciaträ. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • LED-saltlampa Compus med USB för datorer/laptops

  LED-saltlampa Compus med USB för datorer/laptops
  Med USB-anslutning: LED-saltlampa COMPUS skapar en behaglig atmosfär när du arbetar på datorn Denna lilla LED-naturstenslampa COMPUS sprider ett drömlikt ljus med ett kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en avslappnande och behaglig atmosfär när du arbetar på datorn eller den bärbara datorn. Den lilla saltlampan väger ca 0,5 kg. Eftersom varje lampa är unik kan höjden och diametern variera. Den är utrustad med en USB-kabel som gör det enkelt att ansluta den till datorn. En LED-lampa har installerats på fabriken.
 • LED-stjärna White Line av saltkristallsten

  LED-stjärna White Line av saltkristallsten
  LED Salt Crystal Heart White Line i vitt På en fönsterbräda, ett sidobord, en hylla eller en sideboard är den vita stjärnan av saltkristallsten en vacker dekoration som belyses inifrån av en LED. Tack vare stjärnformen är saltkristalllampan också ett vackert blickfång under julen
 • Saltkristall-värmeljushållare i klotform

  Saltkristall-värmeljushållare i klotform
  Teeljushållare av saltkristall i sfärisk form skapar en stämningsfull atmosfär Saltkristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, har skurits runt här för att skapa en sfärisk teeljushållare. Ljusljuset sprider ett varmt och mysigt ljus genom saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Teeljushållaren i saltkristall är idealisk för att skapa en liten oas för välbefinnande och välbefinnande och är också en bra idé som gåva. Observera: Eftersom denna produkt är en handgjord naturprodukt gjord av Himalayasalt kan form- och färgskillnader förekomma.
 • Dekorativ Bl Fussball

  Dekorativ Bl Fussball
  FUSSBALL bordslampa skapar en behaglig atmosfär Med den sfäriska FUSSBALL bordslampan som är tillverkad av kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, kan man sätta stämningsfulla accenter i många olika rum. Saltstenens orangegula nyans ger ljuset ett mycket mysigt sken. Leveransen inkluderar belysningsarmatur.
 • Lotusblüte, te-ljushållare av saltkristall

  Lotusblüte, te-ljushållare av saltkristall
  Lotus blossom - en blommig tändare av saltkristall Tändaren Lotus blossom är tillverkad av kristallsalt från Himalaya och har en vacker form. I den centrala fördjupningen finns plats för en tändsticka.
 • Te-ljushållare-Set Rock Trio av saltkristall

  Te-ljushållare-Set Rock Trio av saltkristall
  Effective Rock Trio te-ljushållare i saltkristall i ett set med tre stycken Dessa tre te-ljushållare i äkta saltkristall i färgerna orange, vit och grå ger mysiga timmar, särskilt under den mörka årstiden. Varje ljusstake är unik eftersom saltkristaller har mycket individuella former. När te-ljusen är tända lyser de upp saltkristallen med stor effekt. Eftersom te-ljushållarna är naturprodukter kan de angivna måtten variera.