Saltkristallampa

Saltkristallsten har en struktur som gör den något transparent och ljusgenomsläpplig. Saltkristallampa ger ett mjukt och avkopplande ljus. En del lampor kopplas till eluttag medan andra drivs med batteri så du kan placera lampan var du vill.

Ljuseffekten från en lampa av saltkristall är glödande. Det blir lite av en magisk känsla som kan locka våra tankar till andra världar.

12 fina saltkristallampor

 • ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm

  ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm
  Saltlampa ROCK sprider ett behagligt ljus och skapar en stämningsfull atmosfär Den här dekorativa lampan sprider ett drömskt och stämningsfullt ljus med ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, vilket skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Saltlampan finns i olika storlekar, så att den passar till alla rumsstorlekar. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd, diameter och vikt (4-6 kg). Saltlampan är utrustad med en ca 1,20 m lång kabel med en strömbrytare.
 • Rock Grey Line saltkristallbordslampa

  Rock Grey Line saltkristallbordslampa
  Imponerande saltlampa ROCK GREY LINE med bärnstenseffekt Den här extraordinära saltkristalllampan är ett utsökt smycke i hemmet. Du behöver dock inte gå igenom några äventyr för att få hålla denna naturliga ädelsten i dina händer. Stenen är belyst inifrån, vilket ger den gråbruna färgen en nyans av bärnsten. Bordslampan, som väger två till tre kilo, vilar på en stabil träfot som också skyddar möblerna från repor. Bordslampan är en naturprodukt, vilket innebär att varje bit är unik och att måtten kan variera något.
 • Belysta saltkristallen Rock med träsockel

  Belysta saltkristallen Rock med träsockel
  Imponerande ROCK-saltlampa med glödande skimmer Den här imponerande saltlampan är cirka 40 centimeter hög. Ljuskällan på insidan gör att det verkar som om bordslampan bokstavligen glöder. De varma färgerna och naturmaterialet bidrar till en mysig atmosfär. Kristallsaltet i ROCK-saltlampan kommer från Punjab-regionen. Varje plagg är unikt, så storleken kan variera något.
 • Saltkristallskål Petite Kubus LED

  Saltkristallskål Petite Kubus LED
  Petite Kubus saltkristallskål med LED-belysning Petite Kubus saltkristallskål är liten men vacker, utrustad med integrerad LED-teknik och ger ett behagligt och energisnålt dekorativt ljus. Petite Kubus sprider en mysig känsla överallt i vardagsrummet, oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Vit LED-saltkristallskål Petite

  Vit LED-saltkristallskål Petite
  Petite belyst saltkristallskål Ett litet men fint ljus sprider sig från den vita Petite saltkristallskålen, som är utrustad med en LED-ljuskälla. Placerade i vardagsrummet, i hallen eller i andra rum i lägenheten sprider de ett behagligt och särskilt jämfört med öppen eld säkert extra ljus.
 • Lilla LED-saltkristallskålen Petite

  Lilla LED-saltkristallskålen Petite
  Petite belyst saltkristallskål Med Petite belyst saltkristallskål i vit saltkristall kan du få in lite välbefinnande och mysigt ljus i ditt hem. Lampan är utrustad med en lysdiod och en strömbrytare i matarledningen.
 • Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg

  Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg
  Atmosfärisk saltkristalllampa Rock i vit design Denna dekorativa saltlampa presenterar sig i en puristisk vit design och kan därför integreras visuellt i nästan alla inredningsstilar. Med sitt varma ljus sprider den en lugnande och avkopplande atmosfär i vardagsrummet. Saltstenen, som belyses inifrån, står på en högkvalitativ träfot av akaciaträ, som bildar en behaglig optisk kontrast till den vita stenen och samtidigt understryker lampans naturlighet. Den här saltkristalllampan är en handgjord naturprodukt. Därför är varje bit helt unik i form och storlek.
 • Saltkristall polareld glas med palmvaxljus

  Saltkristall polareld glas med palmvaxljus
  Saltkristallpolareld i ett glas med vitt palmvaxljus Mysighet och en varm och vacker atmosfär kan skapas med saltkristallpolarelden, särskilt under den tråkiga och mörka årstiden. Det genomskinliga glaset är fyllt med vita saltkristallbitar från Punjab, en provins som ligger cirka 200 km söder om Himalaya, och har ett palmvaxljus i mitten. Palmevaxljuset är tillverkat av högkvalitativt stearin, är handgjort och får saltkristallerna att framträda i ett eldliknande sken.
 • Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Te-ljushållare i saltkristall Twin Cube för två te-lampor Den kubiska te-ljushållaren Twin Cube, som väger ca 1 kg, har fördjupningar för två te-lampor som låter saltkristallstenen lysa i ett mysigt ljus och skapar en mysig atmosfär i rummet. Te-ljushållaren är en naturprodukt tillverkad av saltkristall från Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något
 • Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller

  Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller
  Vitt saltkristallhjärta White Line med LED-belysning Det vita hjärtat av saltkristallsten belyses inifrån av en LED-lampa och är en lysande dekoration med speciell charm, oavsett om den placeras på fönsterbrädan, på ett bord eller på en hylla
 • Saltkristallskål med massagekulor, rund

  Saltkristallskål med massagekulor, rund
  Rund saltkristallskål med 4 massagekulor och belysning I den runda saltkristallskålen ligger fyra runda massagekulor, var och en med en diameter på ca 4,5 cm, som belyses av en E14-lampa. Förutom lite välbefinnande ger lampan också mysighet i hemmet genom en mjuk belysning. Den är handgjord och på grund av saltbitarnas naturliga natur är varje sten unik. Den slås på och av med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningsledningen. Den speciella glödlampan ingår.
 • LED-stjärna White Line av saltkristallsten

  LED-stjärna White Line av saltkristallsten
  LED Salt Crystal Heart White Line i vitt På en fönsterbräda, ett sidobord, en hylla eller en sideboard är den vita stjärnan av saltkristallsten en vacker dekoration som belyses inifrån av en LED. Tack vare stjärnformen är saltkristalllampan också ett vackert blickfång under julen

Ljushållare i saltkristall

 • Saltkristall-värmeljushållare i klotform

  Saltkristall-värmeljushållare i klotform
  Teeljushållare av saltkristall i sfärisk form skapar en stämningsfull atmosfär Saltkristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, har skurits runt här för att skapa en sfärisk teeljushållare. Ljusljuset sprider ett varmt och mysigt ljus genom saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Teeljushållaren i saltkristall är idealisk för att skapa en liten oas för välbefinnande och välbefinnande och är också en bra idé som gåva. Observera: Eftersom denna produkt är en handgjord naturprodukt gjord av Himalayasalt kan form- och färgskillnader förekomma.
 • Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Te-ljushållare i saltkristall Twin Cube för två te-lampor Den kubiska te-ljushållaren Twin Cube, som väger ca 1 kg, har fördjupningar för två te-lampor som låter saltkristallstenen lysa i ett mysigt ljus och skapar en mysig atmosfär i rummet. Te-ljushållaren är en naturprodukt tillverkad av saltkristall från Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något

Även levande ljus kan placeras i en hållare av saltkristall. Det finns då värmeljushållare med plats för en till flera värmeljus.

Saltlampor med USB

 • LED-saltlampa Compus med USB för datorer/laptops

  LED-saltlampa Compus med USB för datorer/laptops
  Med USB-anslutning: LED-saltlampa COMPUS skapar en behaglig atmosfär när du arbetar på datorn Denna lilla LED-naturstenslampa COMPUS sprider ett drömlikt ljus med ett kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en avslappnande och behaglig atmosfär när du arbetar på datorn eller den bärbara datorn. Den lilla saltlampan väger ca 0,5 kg. Eftersom varje lampa är unik kan höjden och diametern variera. Den är utrustad med en USB-kabel som gör det enkelt att ansluta den till datorn. En LED-lampa har installerats på fabriken.
 • LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten

  LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten
  Den hjärtformade saltlampan lyser med en intern lysdiod och är utformad för USB-anslutning. Saltstenen bearbetas för hand och kommer från Punjab-regionen söder om Himalaya.
 • LED-saltlampa White Line Diamant, USB

  LED-saltlampa White Line Diamant, USB
  White Line Diamant LED-saltlampan lyser med en integrerad LED-lampa. Den är handgjord och tillverkad av saltsten från Punjab-regionen söder om Himalaya. Den levereras med en USB-adapter.
 • Saltlampa White Line Rock med sockel, USB

  Saltlampa White Line Rock med sockel, USB
  White Line Rock LED-saltlampan lyser med en integrerad LED-lampa. Den är handgjord och tillverkad av saltsten från Punjab-regionen söder om Himalaya. Den levereras med en USB-adapter och en rund fot av akaciaträ.

En del saltlampor kan drivas med strömmen från en laptop eller dator. Då har de en USB-kabel som du kopplar direkt i USB-uttaget på datorn.