Saltkristallampa

Saltkristallampa ger ett mjukt och avkopplande ljus eftersom saltkristallsten har en transparent och ljusgenomsläpplig struktur. Ljuseffekten från en lampa av saltkristall är glödande. Det blir lite av en magisk känsla som kan locka våra tankar till andra världar.

Vi har letat upp vilka butiker och tillverkare som finns att köpa online. En del saltkristallslampor kopplas till eluttag medan andra drivs med batteri, vilket gör att du kan placera lampan var du vill. Du kan också hitta ljushållare i saltsten ifall du vill ha levande ljus.

12 fina saltkristallampor

 • Wagner Life ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm

  Wagner Life ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm
  Saltlampa ROCK sprider ett behagligt ljus och skapar en stämningsfull atmosfär Den här dekorativa lampan sprider ett drömskt och stämningsfullt ljus med ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, vilket skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Saltlampan finns i olika storlekar, så att den passar till alla rumsstorlekar. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd, diameter och vikt (4-6 kg). Saltlampan är utrustad med en ca 1,20 m lång kabel med en strömbrytare.
 • Wagner Life Rock Grey Line saltkristallbordslampa

  Wagner Life Rock Grey Line saltkristallbordslampa
  Imponerande saltlampa ROCK GREY LINE med bärnstenseffekt Den här extraordinära saltkristalllampan är ett utsökt smycke i hemmet. Du behöver dock inte gå igenom några äventyr för att få hålla denna naturliga ädelsten i dina händer. Stenen är belyst inifrån, vilket ger den gråbruna färgen en nyans av bärnsten. Bordslampan, som väger två till tre kilo, vilar på en stabil träfot som också skyddar möblerna från repor. Bordslampan är en naturprodukt, vilket innebär att varje bit är unik och att måtten kan variera något.
 • Wagner Life Belysta saltkristallen Rock med träsockel

  Wagner Life Belysta saltkristallen Rock med träsockel
  Imponerande ROCK-saltlampa med glödande skimmer Den här imponerande saltlampan är cirka 40 centimeter hög. Ljuskällan på insidan gör att det verkar som om bordslampan bokstavligen glöder. De varma färgerna och naturmaterialet bidrar till en mysig atmosfär. Kristallsaltet i ROCK-saltlampan kommer från Punjab-regionen. Varje plagg är unikt, så storleken kan variera något.
 • Wagner Life Saltkristallskål Petite Kubus LED

  Wagner Life Saltkristallskål Petite Kubus LED
  Petite Kubus saltkristallskål med LED-belysning Petite Kubus saltkristallskål är liten men vacker, utrustad med integrerad LED-teknik och ger ett behagligt och energisnålt dekorativt ljus. Petite Kubus sprider en mysig känsla överallt i vardagsrummet, oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Wagner Life Vit LED-saltkristallskål Petite

  Wagner Life Vit LED-saltkristallskål Petite
  Petite belyst saltkristallskål Ett litet men fint ljus sprider sig från den vita Petite saltkristallskålen, som är utrustad med en LED-ljuskälla. Placerade i vardagsrummet, i hallen eller i andra rum i lägenheten sprider de ett behagligt och särskilt jämfört med öppen eld säkert extra ljus.
 • Wagner Life Lilla LED-saltkristallskålen Petite

  Wagner Life Lilla LED-saltkristallskålen Petite
  Petite belyst saltkristallskål Med Petite belyst saltkristallskål i vit saltkristall kan du få in lite välbefinnande och mysigt ljus i ditt hem. Lampan är utrustad med en lysdiod och en strömbrytare i matarledningen.
 • Wagner Life Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg

  Wagner Life Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg
  Atmosfärisk saltkristalllampa Rock i vit design Denna dekorativa saltlampa presenterar sig i en puristisk vit design och kan därför integreras visuellt i nästan alla inredningsstilar. Med sitt varma ljus sprider den en lugnande och avkopplande atmosfär i vardagsrummet. Saltstenen, som belyses inifrån, står på en högkvalitativ träfot av akaciaträ, som bildar en behaglig optisk kontrast till den vita stenen och samtidigt understryker lampans naturlighet. Den här saltkristalllampan är en handgjord naturprodukt. Därför är varje bit helt unik i form och storlek.
 • Wagner Life Saltkristall polareld glas med palmvaxljus

  Wagner Life Saltkristall polareld glas med palmvaxljus
  Saltkristallpolareld i ett glas med vitt palmvaxljus Mysighet och en varm och vacker atmosfär kan skapas med saltkristallpolarelden, särskilt under den tråkiga och mörka årstiden. Det genomskinliga glaset är fyllt med vita saltkristallbitar från Punjab, en provins som ligger cirka 200 km söder om Himalaya, och har ett palmvaxljus i mitten. Palmevaxljuset är tillverkat av högkvalitativt stearin, är handgjort och får saltkristallerna att framträda i ett eldliknande sken.
 • Wagner Life Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Wagner Life Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Te-ljushållare i saltkristall Twin Cube för två te-lampor Den kubiska te-ljushållaren Twin Cube, som väger ca 1 kg, har fördjupningar för två te-lampor som låter saltkristallstenen lysa i ett mysigt ljus och skapar en mysig atmosfär i rummet. Te-ljushållaren är en naturprodukt tillverkad av saltkristall från Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något
 • Wagner Life Saltkristallskål med massagekulor, rund

  Wagner Life Saltkristallskål med massagekulor, rund
  Rund saltkristallskål med 4 massagekulor och belysning I den runda saltkristallskålen ligger fyra runda massagekulor, var och en med en diameter på ca 4,5 cm, som belyses av en E14-lampa. Förutom lite välbefinnande ger lampan också mysighet i hemmet genom en mjuk belysning. Den är handgjord och på grund av saltbitarnas naturliga natur är varje sten unik. Den slås på och av med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningsledningen. Den speciella glödlampan ingår.
 • Wagner Life Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller

  Wagner Life Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller
  Vitt saltkristallhjärta White Line med LED-belysning Det vita hjärtat av saltkristallsten belyses inifrån av en LED-lampa och är en lysande dekoration med speciell charm, oavsett om den placeras på fönsterbrädan, på ett bord eller på en hylla
 • Wagner Life LED-stjärna White Line av saltkristallsten

  Wagner Life LED-stjärna White Line av saltkristallsten
  LED Salt Crystal Heart White Line i vitt På en fönsterbräda, ett sidobord, en hylla eller en sideboard är den vita stjärnan av saltkristallsten en vacker dekoration som belyses inifrån av en LED. Tack vare stjärnformen är saltkristalllampan också ett vackert blickfång under julen

Ljushållare i saltkristall

 • Wagner Life Saltkristall-värmeljushållare i klotform

  Wagner Life Saltkristall-värmeljushållare i klotform
  Teeljushållare av saltkristall i sfärisk form skapar en stämningsfull atmosfär Saltkristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, har skurits runt här för att skapa en sfärisk teeljushållare. Ljusljuset sprider ett varmt och mysigt ljus genom saltstenens orange ton, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Teeljushållaren i saltkristall är idealisk för att skapa en liten oas för välbefinnande och välbefinnande och är också en bra idé som gåva. Observera: Eftersom denna produkt är en handgjord naturprodukt gjord av Himalayasalt kan form- och färgskillnader förekomma.
 • Wagner Life Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Wagner Life Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Te-ljushållare i saltkristall Twin Cube för två te-lampor Den kubiska te-ljushållaren Twin Cube, som väger ca 1 kg, har fördjupningar för två te-lampor som låter saltkristallstenen lysa i ett mysigt ljus och skapar en mysig atmosfär i rummet. Te-ljushållaren är en naturprodukt tillverkad av saltkristall från Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något

Även levande ljus kan placeras i en hållare av saltkristall. Det finns då värmeljushållare med plats för en till flera värmeljus och vackra saltlyktor.

Saltlampor med USB

 • Wagner Life LED-saltlampa Compus med USB för datorer/laptops

  Wagner Life LED-saltlampa Compus med USB för datorer/laptops
  Med USB-anslutning: LED-saltlampa COMPUS skapar en behaglig atmosfär när du arbetar på datorn Denna lilla LED-naturstenslampa COMPUS sprider ett drömlikt ljus med ett kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en avslappnande och behaglig atmosfär när du arbetar på datorn eller den bärbara datorn. Den lilla saltlampan väger ca 0,5 kg. Eftersom varje lampa är unik kan höjden och diametern variera. Den är utrustad med en USB-kabel som gör det enkelt att ansluta den till datorn. En LED-lampa har installerats på fabriken.
 • Wagner Life LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten

  Wagner Life LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Wagner Life Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB

  Wagner Life Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Wagner Life LED-saltlampa White Line Diamant, USB

  Wagner Life LED-saltlampa White Line Diamant, USB
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Wagner Life Saltlampa White Line Rock med sockel, USB

  Wagner Life Saltlampa White Line Rock med sockel, USB
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!

En del saltlampor kan drivas med strömmen från en laptop eller dator. Då har de en USB-kabel som du kopplar direkt i USB-uttaget på datorn.