Saltkristallampa

Saltkristallsten har en struktur som gör den något transparent och ljusgenomsläpplig. Saltkristallampa ger ett mjukt och avkopplande ljus. En del lampor kopplas till eluttag medan andra drivs med batteri så du kan placera lampan var du vill.

Ljuseffekten från en lampa av saltkristall är glödande. Det blir lite av en magisk känsla som kan locka våra tankar till andra världar.

12 fina saltkristallampor

 • Rock Grey Line saltkristallbordslampa

  Rock Grey Line saltkristallbordslampa
  Intrycksfulla saltlampan ROCK GREY LINE med bärnstenseffekt Med denna ovanliga saltkristallampa förs ett utsökt smycke in i huset. Det måste i alla händelser ha varit ett äventyr, att hålla denna naturliga pärla i handen. Stenen belyses inifrån, vilket skapar den gråbruna färgen i bärnstensnyans. Den två till tre kilo tinga bordslampan vilar på en stabil träsockel som också förhindrar repor på möblerna. Hos bordslampan rör det sig om en naturprodukt, så att varje exemplar blir unikt och följaktligen i viss utsträckning kan se olika ut.
 • Belysta saltkristallen Rock med träsockel

  Belysta saltkristallen Rock med träsockel
  Imponerande saltlampan ROCK med glödande skimmer Den här imponerande saltlampan är cirka 40 centimeter hög. Med de glödlampor som sitter i det inre verkar det som att bordslampan formligen glöder. Den varma färgen och det naturliga materialet bidrar till en varm och intim atmosfär. Saltlampan ROCKS kristallsalt härstammar från Punjab-regionen. Varje lampa är unik, storleken kan därför variera något.
 • ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm

  ROCK - saltkristallampa 4-6 kg, höjd ca 23 cm
  Saltlampan ROCK sprider mysljus och ger en stämningsfull miljö Den här dekorationslampan sprider ett stämningsfullt och drömlikt ljus med hjälp av ett naturligt kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Den finns i olika storlekar så att du kan ha en passande saltlampa i alla rum. Varje saltlampa är unik och varierar därför i höjd och diameter. Saltlampan har en ca 1,20 m lång kabel med snörströmställare.
 • Petite Kubus - belyst saltkristallskål LED

  Petite Kubus - belyst saltkristallskål LED
  Saltkristallskålen Petite Kubus med LED-belysning Som liten men fin presenterar sig saltkristallskålen Petite Kubus, som är utrustad med integrerad LED-teknik och samtidigt är en energibesparande dekorlampa. Oavsett om det är i hallen, i vardagsrummet eller i sovrummet - sprider Petite Kubus överallt en gemytlig flair.
 • Vita saltkristallskålen Petite med LED-belysning

  Vita saltkristallskålen Petite med LED-belysning
  Belysta saltkristallskålen Petite Ett litet men fint ljus strålar ut från den vita saltkristallskålen Petite, som är utrustad med en LED-glödlampa. Placerad i vardagsrummet, i hallen eller i andra utrymmen i lägenheten sprids ett angenämt och framför allt ett brandsäker extraljus.
 • Lilla LED-saltkristallskålen Petite

  Lilla LED-saltkristallskålen Petite
  Belysta saltkristallskålen Petite Med den belysta saltkristallskålen Petite av vit saltkristall får man en smula wellness och ett gemytligt ljus hemma. Lampan är utrustad med en LED och en strömbrytare på kabeln.
 • Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg

  Saltkristallampa Rock White Line, 2-3 kg
  Atmosfärisk bergsaltkristalllampa i vit design Denna dekorativa saltlampa presenteras i en puristisk vit design och kan därför integreras optiskt i nästan alla inredningsstil. Med sitt varma ljus sprider det en lugnande och avkopplande atmosfär i vardagsrummet. Saltstenen, upplyst från insidan, sitter på en högkvalitativ träbas av akacieträ, vilket skapar en trevlig visuell kontrast till den vita stenen och samtidigt understryker lampans naturlighet. Denna saltkristallampa är en handgjord naturprodukt. Därför är varje exemplar helt unikt i form och storlek.
 • Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Salt kristall värmeljushållare Twin Cube för två värmeljus Den kubiska, cirka 1 kilo värmeljushållaren Twin Cube erbjuder urtag för två värmeljus, som låter saltkristallstenen skina i ett mysigt ljus och skapa en mysig atmosfär i rummet. Värmeljushållaren är en naturlig produkt gjord av saltkristall från nära Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något.
 • Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller

  Vit LED-hjärta White Line av saltkristaller
  Vitt saltkristallhjärta White Line med LED-belysning Det vita hjärtat av saltkristallsten belyses inifrån av en LED och representerar - oavsett om det är placerat på fönsterbrädan, på ett bord eller på en hylla - en lysande dekoration med en speciell charm.
 • Saltkristall polareld glas med palmvaxljus

  Saltkristall polareld glas med palmvaxljus
  Salt kristall polär eld i ett glas med ett vitt palmljusljus Komfort och en varm och vacker atmosfär - speciellt under den molniga och mörka årstiden - kan skapas med saltkristallpolen. Det klara glaset är fyllt med bitar av vitt saltkristall från Punjab, en provins cirka 200 km söder om Himalaya, och är utrustad med ett palmvaxljus i mitten. Palmvaxljuset är tillverkat av högkvalitativt stearin, var handgjord och låter saltkristallerna visas i en eldliknande glans.
 • Saltkristallskål med massagekulor, rund

  Saltkristallskål med massagekulor, rund
  Rund saltkristallskål med 4 massagebollar och belysning Fyra runda massagebollar med en diameter på ca 4,5 cm ligger vardera i den runda saltkristallskålen upplyst av en E14-lampa. Förutom lite välbefinnande ger armaturen också komfort i hemmet genom mjuk belysning. Den är handgjord och på grund av saltbitarnas natur är varje sten unik. Den slås på och av med den integrerade strömbrytaren. Den speciella ljuskällan ingår.
 • LED-stjärna White Line av saltkristallsten

  LED-stjärna White Line av saltkristallsten
  LED salt kristall hjärta White Line i vitt På en fönsterbräda, på ett sidobord, på en hylla eller på en skänk, är den vita stjärnan gjord av saltkristallsten en vacker dekoration som belyses inifrån av en LED. På grund av stjärnformen är saltkristalllampan också en vacker blickfång vid juletid.

Ljushållare i saltkristall

 • Saltkristall-värmeljushållare i klotform

  Saltkristall-värmeljushållare i klotform
  Värmeljushållare av saltkristall i rund form för en stämningsfull atmosfär Naturlig saltkristall från Punjab, söder om Himalaya slipades runt för att forma ljushållaren. Det levande ljuset avger ett varmt och behagligt sken tack vare den orangefärgade saltstenen, vilket skapar en stämningsfull atmosfär. Saltkristall-värmeljushållaren är perfekt för att skapa små wellness-oaser och är perfekt som present. OBS: I och med att produkten är en handgjord naturprodukt av himalayasalt kan formen och färgen varierar.
 • Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus

  Twin Cube saltkristallhållare för värmeljus
  Salt kristall värmeljushållare Twin Cube för två värmeljus Den kubiska, cirka 1 kilo värmeljushållaren Twin Cube erbjuder urtag för två värmeljus, som låter saltkristallstenen skina i ett mysigt ljus och skapa en mysig atmosfär i rummet. Värmeljushållaren är en naturlig produkt gjord av saltkristall från nära Himalaya. Vikt och mått kan därför variera något.

Även levande ljus kan placeras i en hållare av saltkristall. Det finns då värmeljushållare med plats för en till flera värmeljus.

Saltlampor med USB

 • LED-saltlampan Compus med USB för datorer/laptops

  LED-saltlampan Compus med USB för datorer/laptops
  Med USB-anslutning: LED-saltlampa COMPUS skapar en välgörande atmosfär när du arbetar vid datorn Denna lilla LED-naturstenslampa Compus sprider med dess kristallsalt från Punjab, söder om Himalaya, ett drömlikt ljus och sörjer vid arbete på din dator eller laptop för en avkopplande, välgörande atmosfär. Den lilla saltlampan väger 0,5 kg. Eftersom varje lampa är unik kan höjd och diameter variera. Den är utrustad med en USB-kabel som du lätt ansluter till datorn. En LED-ljuskälla installerades vid tillverkningen av lampan.
 • LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten

  LED-saltlampa Hjärta med USB-anslutning, bärnsten
 • Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB

  Saltlampa White Line Kubus med sockel, USB
 • LED-saltlampa White Line Diamant, USB

  LED-saltlampa White Line Diamant, USB

En del saltlampor kan drivas med strömmen från en laptop eller dator. Då har de en USB-kabel som du kopplar direkt i USB-uttaget på datorn.