Trizo21 bordslampor

Populärt inom Trizo21 bordslampor

 • Austere T Bordslampa Vit - Trizo21

  Austere T Bordslampa Vit - Trizo21
  DesignHans Verstuyft for Trizo21KonceptAustere T Bordslampa Vit är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med "Henry van de Velde Award" 2015.YYVälj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Austere T Bordslampa Mässing - Trizo21

  Austere T Bordslampa Mässing - Trizo21
  DesignHans Verstuyft for Trizo21KonceptAustere T Bordslampa Mässing är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med "Henry van de Velde Award" 2015.YYVälj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Austere T Bordslampa Gunmetal - Trizo21

  Austere T Bordslampa Gunmetal - Trizo21
  DesignHans Verstuyft for Trizo21KonceptAustere T Bordslampa Gunmetal är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med "Henry van de Velde Award" 2015.YYVälj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Austere T Bordslampa Svart - Trizo21

  Austere T Bordslampa Svart - Trizo21
  DesignHans Verstuyft for Trizo21KonceptAustere T Bordslampa Svart är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med "Henry van de Velde Award" 2015.YYVälj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.

Fler tips på Trizo21 bordslampor