Trizo21 lampor

 • Trizo21 - Austere T Bordslampa Mässing

  Trizo21 - Austere T Bordslampa Mässing
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere T Bordslampa Mässing är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere T Bordslampa Gunmetal

  Trizo21 - Austere T Bordslampa Gunmetal
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere T Bordslampa Gunmetal är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere T Bordslampa Vit

  Trizo21 - Austere T Bordslampa Vit
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere T Bordslampa Vit är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere T Bordslampa Svart

  Trizo21 - Austere T Bordslampa Svart
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere T Bordslampa Svart är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere F Golvlampa Mässing

  Trizo21 - Austere F Golvlampa Mässing
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere F Golvlampa Mässing är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere F Golvlampa Vit

  Trizo21 - Austere F Golvlampa Vit
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere F Golvlampa Vit är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere F Golvlampa Svart

  Trizo21 - Austere F Golvlampa Svart
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere F Golvlampa Svart är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere F Golvlampa Gunmetal

  Trizo21 - Austere F Golvlampa Gunmetal
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere F Golvlampa Gunmetal är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo 21 Austere Golvlampa Vit

  Trizo 21 Austere Golvlampa Vit
  b>Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere golvlampan passar till varje hem med sin slanka och eleganta deisgn. Den känns naturlig att placera i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Vit + Vit

  Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Vit + Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo 21 till användning i köket, entrén eller i ett galleri. Lampan finns i tre olika färger: vit, svart och brons med detaljer antingen i guld eller brons.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Frostat Glas

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Frostat Glas
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Austere Vägglampa Mässing

  Trizo 21 Austere Vägglampa Mässing
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere vägglampan är en elegant lampa som med sin enkla och rena design känns naturlig till hemmets alla ställen. Vägglampan kan således användas vid matbordet, i entrén eller sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo21 - Aude Bordslampa 2700K Brass

  Trizo21 - Aude Bordslampa 2700K Brass
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 Aude bordslampa 2700K mässing är en elegant bordslampa med allt onödigt fett bortskuret av en säker hand. Designen är typisk för det belgiska företaget Trizo 21, som i 20 år har producerat vacker arkitektonisk design där form och funktion samverkar starkt. Denna minimalistiska filosofi är tydlig här, där kontrasten mellan den rektangulära basen och det cylindriska lamphuvudet balanserar perfekt på den tunna lamphalsen. Resultatet är en graciös och praktisk bordslampa som kommer att pryda det moderna kontoret. Det justerbara lamphuvudet gör Aude bordslampa mycket flexibel, vilket gör att den kan ge både direkt ljus på skrivbordet och mer mjukt indirekt ljus för hela rummet. Se Aude bordslampa i en spännande alternativ färg här.
 • Trizo 21 Austere Bordslampa Vit

  Trizo 21 Austere Bordslampa Vit
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere bordslampan är en liten och enkel lampa vars slanka och rena linjer känns naturlig till hemmets alla ställen. Bordslampan kan således användas vid matbordet, i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Frostat Glas

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Frostat Glas
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Austere Bordslampa Gunmetal

  Trizo 21 Austere Bordslampa Gunmetal
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Bordslampan är en liten och enkel lampa, som med sina snygga och rena linjer känns naturlig överallt. Bordslampan kan alltså användas vid matbordet, i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid fåtöljen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som även omfattar taklampor, bords- och golvlampor, vann "Henry van de Velde Award" 2015.
 • Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Svart

  Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 . SCAR-LED lamporna är ideella som läslampor och kontorlampor. LED ljuset gör det möjligt att få så mycket arbetsljus som möjligt utan att störa omgivningarna. Det flexibla röret gör så att du själv kan bestämma hur lampan ska se ut.
 • Trizo 21 Austere Golvlampa Gunmetal

  Trizo 21 Austere Golvlampa Gunmetal
  b> Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Med sin snygga och eleganta design kan golvlampan passa in i alla hem och med den liten och enkla designen känns det naturligt att placera den i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid fåtöljen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som även omfattar taklampor, bords- och golvlampor, vann "Henry van de Velde Award" 2015.
 • Trizo21 - 2-Thirty 2 Golvlampa Honeycomb/Black Ring

  Trizo21 - 2-Thirty 2 Golvlampa Honeycomb/Black Ring
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 Golvlampan 2-Thirty 2 Honeycomb/Black Ring är en elegant och elegant golvlampa med en antydan till 1970-talsstil som förverkligats genom dagens tekniska framsteg. De enkla rena linjerna och den diskreta svarta färgen spelar otroligt bra med det gyllene ljuset från lamphuvudet och ger lampan en härligt konstnärlig touch. Alla hem, klassiska såväl som moderna, kommer alltså att kunna kläs av den läckra och stilfulla golvlampan 2-thirty. Ljuskällan har en spridning på 24 grader och ger ett härligt ljus till både vardagsrum, sovrum och kontor. Varje lamphuvud har sin egen individuella dimfunktion så att ljuset kan anpassas efter användarens egna önskemål. Se Thirty Floor Lamp i fler vackra färger och modeller här.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Vitfrostat Glas + Spegel Liten

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Vitfrostat Glas + Spegel Liten
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Code Wall IN Vägglampa Svart

  Trizo 21 Code Wall IN Vägglampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 i solid aluminium. Lampans enkla design gör så att den passar in överallt, samtidigt som som den avger ett otroligt behagligt ljus. Fås i fyra olika färger; vit, svart, aluminium och krom.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Frostat Glas

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Frostat Glas
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Svart + Svart

  Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Svart + Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo 21 till användning i köket, entrén eller i ett galleri. Lampan finns i tre olika färger: vit, svart och brons med detaljer antingen i guld eller brons.
 • Trizo 21 Austere Bordslampa Mässing

  Trizo 21 Austere Bordslampa Mässing
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere bordslampan är en liten och enkel lampa vars slanka och rena linjer känns naturlig till hemmets alla ställen. Bordslampan kan således användas vid matbordet, i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Svart + Guld

  Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Svart + Guld
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo 21 till användning i köket, entrén eller i ett galleri. Lampan finns i tre olika färger: vit, svart och brons med detaljer antingen i guld eller brons.
 • Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Vit 75 cm

  Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Vit 75 cm
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 . SCAR-LED lamporna är ideella som läslampor och kontorlampor. LED ljuset gör det möjligt att få så mycket arbetsljus som möjligt utan att störa omgivningarna. Det flexibla röret gör så att du själv kan bestämma hur lampan ska se ut.
 • Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Vit

  Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 . SCAR-LED lamporna är ideella som läslampor och kontorlampor. LED ljuset gör det möjligt att få så mycket arbetsljus som möjligt utan att störa omgivningarna. Det flexibla röret gör så att du själv kan bestämma hur lampan ska se ut.
 • Trizo 21 Austere Golvlampa Mässing

  Trizo 21 Austere Golvlampa Mässing
  b>Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere golvlampan passar till varje hem med sin slanka och eleganta deisgn. Den känns naturlig att placera i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Vitfrostat + Spegel

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Vitfrostat + Spegel
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Aluminum & Svart

  Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Aluminum & Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 . SCAR-LED lamporna är ideella som läslampor och kontorlampor. LED ljuset gör det möjligt att få så mycket arbetsljus som möjligt utan att störa omgivningarna. Det flexibla röret gör så att du själv kan bestämma hur lampan ska se ut.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Vitfrostat Glas + Spegel

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Vitfrostat Glas + Spegel
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Frostat Glas Liten

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Frostat Glas Liten
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Austere Vägglampa Gunmetal

  Trizo 21 Austere Vägglampa Gunmetal
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere-vägglampan är en elegant sådan som med sin enkla och rena design känns naturlig att placera var som helst i hemmet. Vägglampan kan alltså användas i matsalen, i hallen, i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid fåtöljen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som även täcker taklampor, bords- och golvlampor, vann "Henry van de Velde Award" 2015.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Frostat Glas Liten

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Frostat Glas Liten
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Austere Vägglampa Svart

  Trizo 21 Austere Vägglampa Svart
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere vägglampan är en elegant lampa som med sin enkla och rena design känns naturlig till hemmets alla ställen. Vägglampan kan således användas vid matbordet, i entrén eller sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Austere Bordslampa Svart

  Trizo 21 Austere Bordslampa Svart
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere bordslampan är en liten och enkel lampa vars slanka och rena linjer känns naturlig till hemmets alla ställen. Bordslampan kan således användas vid matbordet, i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Code Wall IN Vägglampa Aluminium

  Trizo 21 Code Wall IN Vägglampa Aluminium
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 i solid aluminium. Lampans enkla design gör så att den passar in överallt, samtidigt som som den avger ett otroligt behagligt ljus. Fås i fyra olika färger; vit, svart, aluminium och krom.
 • Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Vit + Guld

  Trizo 21 Naga Spot- och Taklampa Vit + Guld
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo 21 till användning i köket, entrén eller i ett galleri. Lampan finns i tre olika färger: vit, svart och brons med detaljer antingen i guld eller brons.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Vitfrostat Glas + Spegel Liten

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Koppar + Vitfrostat Glas + Spegel Liten
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Austere Golvlampa Svart

  Trizo 21 Austere Golvlampa Svart
  b>Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere golvlampan passar till varje hem med sin slanka och eleganta deisgn. Den känns naturlig att placera i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Aluminum

  Trizo 21 SCAR-LED 1FDS Vägglampa Aluminum
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 . SCAR-LED lamporna är ideella som läslampor och kontorlampor. LED ljuset gör det möjligt att få så mycket arbetsljus som möjligt utan att störa omgivningarna. Det flexibla röret gör så att du själv kan bestämma hur lampan ska se ut.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Vitfrostat Glas + Spegel Liten

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Vitfrostat Glas + Spegel Liten
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Code Wall IN Vägglampa Vit

  Trizo 21 Code Wall IN Vägglampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel vägglampa från Trizo21 i solid aluminium. Lampans enkla design gör så att den passar in överallt, samtidigt som som den avger ett otroligt behagligt ljus. Fås i fyra olika färger; vit, svart, aluminium och krom.
 • Trizo 21 Austere Vägglampa Vit

  Trizo 21 Austere Vägglampa Vit
  Design: Hans Verstuyft för Trizo21 Koncept: Austere vägglampan är en elegant lampa som med sin enkla och rena design känns naturlig till hemmets alla ställen. Vägglampan kan således användas vid matbordet, i entrén eller sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid länstolen. Den finns i färgerna vit, svart, mässing och mörk metall. Austere-serien, som innehåller takpendlar, bord- och golvlampor, vann designprisen ’Henry van de Velde Award’ 2015 .
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Vitfrostat + Spegel

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Svart + Vitfrostat + Spegel
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Frostat Glas Liten

  Trizo 21 Sirens Vägglampa Vit + Frostat Glas Liten
  Design: Olga Bielawska för Trizo21 Koncept: De multifunktionella vägglamporna Sirens ger dig möjlighet att sätta ljus på din personlighet. De många kombinationsmöjligheterna skapar en konstnärlig och unik stil till varje hem. Använd den till exempel på badrummet med spegelvarianten som sminkspegel. Lamporna finns i två storlekar, med eller utan spegel, och i färgerna vit, svart och koppar.
 • Trizo 21 PIN-UP 2 Spot- & Taklampa Aluminium

  Trizo 21 PIN-UP 2 Spot- & Taklampa Aluminium
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 som är perfekt till alla möjliga tänkbara omgivningar. Finns i tre olika färger; vit, svart och aluminium. .
 • Trizo 21 PIN-UP 2 Spot- & Taklampa Svart

  Trizo 21 PIN-UP 2 Spot- & Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 som är perfekt till alla möjliga tänkbara omgivningar. Finns i tre olika färger; vit, svart och aluminium. .
 • Trizo 21 PIN-UP 1 Spot- & Taklampa Aluminium

  Trizo 21 PIN-UP 1 Spot- & Taklampa Aluminium
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 till köket eller entrén. Enkel och användbar spot som finns i tre olika färger; vit, svart och aluminium.
 • Trizo 21 R111 UP Spot- & Taklampa Vit

  Trizo 21 R111 UP Spot- & Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 som passar perfekt till köket, hallen eller många andra ställen i huset.
 • Trizo 21 R110 UP Spot- & Taklampa Vit

  Trizo 21 R110 UP Spot- & Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 som passar perfekt till köket, hallen eller många andra ställen i huset.
 • Trizo 21 R52 UP Spot- & Taklampa Svart

  Trizo 21 R52 UP Spot- & Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 som passar till kök, entré, sovrum eller kontor. Kort sagt: en väldigt allsidig spot. Finns tillgänglig i svart eller vit.
 • Trizo 21 R51 UP Spot- & Taklampa Vit

  Trizo 21 R51 UP Spot- & Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 till användning i kök eller entré. Denna spot finns både som svart och vit.
 • Trizo 21 R51 UP Spot- & Taklampa Svart

  Trizo 21 R51 UP Spot- & Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 till användning i kök eller entré. Denna spot finns både som svart och vit.
 • Trizo 21 Code 2 IN Spot- & Taklampa Aluminium

  Trizo 21 Code 2 IN Spot- & Taklampa Aluminium
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 . Denna vackra och simpla dubbelspotten från belgiska Trizo21 passar in flera olika ställen i hemmet eller på arbetsplatsen. Lampan finns i färgerna vit, svart och krom.
 • Trizo 21 Code 2 IN Spot- & Taklampa Vit

  Trizo 21 Code 2 IN Spot- & Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 . Denna vackra och simpla dubbelspotten från belgiska Trizo21 passar in flera olika ställen i hemmet eller på arbetsplatsen. Lampan finns i färgerna vit, svart och krom.
 • Trizo 21 Code 2 IN Spot- & Taklampa Svart

  Trizo 21 Code 2 IN Spot- & Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 . Denna vackra och simpla dubbelspotten från belgiska Trizo21 passar in flera olika ställen i hemmet eller på arbetsplatsen. Lampan finns i färgerna vit, svart och krom.
 • Trizo 21 Code 1 IN Spot- & Taklampa Aluminium

  Trizo 21 Code 1 IN Spot- & Taklampa Aluminium
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 till köket, entrén eller ett galleri. Code 1 IN Spotten kommer i tre olika färger; svart, vit och aluminium.
 • Trizo 21 Code 1 IN Spot- & Taklampa Vit

  Trizo 21 Code 1 IN Spot- & Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 till köket, entrén eller ett galleri. Code 1 IN Spotten kommer i tre olika färger; svart, vit och aluminium.
 • Trizo 21 Mini-Pi 3 UP Spot- & Taklampa Vit

  Trizo 21 Mini-Pi 3 UP Spot- & Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Elegant trippel LED-spot från Trizo21 som passar in både i hemmet och på arbetsplatsen. Tillför något till inredningen med sin moderna design och vackra ljus.
 • Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Svart

  Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Krom

  Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Krom
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Grå

  Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Grå
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Vit

  Trizo 21 R51 IN Spotlight- och Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Vit

  Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Vit
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Grå

  Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Grå
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Krom

  Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Krom
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Svart

  Trizo 21 R52 IN Spotlight- och Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Trizo21 till köket, hallen, sovrummet eller på kontoret.
 • Trizo 21 PIN-UP 4 Spot- & Taklampa Svart

  Trizo 21 PIN-UP 4 Spot- & Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Dubbel spot från Trizo21 som är perfekt till alla möjliga tänkbara omgivningar. Finns i tre olika färger; vit, svart och aluminium. .
 • Trizo 21 2Thirty Floor 2 Golvlampa Dimbar Svart/ Brons Ring

  Trizo 21 2Thirty Floor 2 Golvlampa Dimbar Svart/ Brons Ring
  Design: Trizo21 Koncept: Med sin slimmade och eleganta design kan golvlampan 2thirty passa in i vilket hem som helst och med sin liten och enkla design känns det naturligt att placera den i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid fåtöljen. Denna lampa finns med antingen svarta, brons eller gula ringar. OBS: Denna version är med bred 40° belysning.
 • Trizo 21 2Thirty Floor 2 Golvlampa Dimbar Svart/ Guld Ring

  Trizo 21 2Thirty Floor 2 Golvlampa Dimbar Svart/ Guld Ring
  Design: Trizo21 Koncept: Med sin slimmade och eleganta design kan golvlampan 2thirty passa in i alla hem och med sin liten och enkla design känns det naturligt att placera den i sovrummet, på kontoret eller som läslampa vid fåtöljen. Denna lampa finns med antingen svarta, brons eller gula ringar. OBS: Denna version är med bred 40° belysning.
 • Trizo 21 KWA-KWA 1FT Spot- & Taklampa Aluminium

  Trizo 21 KWA-KWA 1FT Spot- & Taklampa Aluminium
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 tillverkad i aluminium. En praktisk spot med ett bra och behagligt ljus.
 • Trizo21 - Austere W Vägglampa Mässing

  Trizo21 - Austere W Vägglampa Mässing
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere W Vägglampa Mässing är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Aude Bordslampa 2700K Gunmetal

  Trizo21 - Aude Bordslampa 2700K Gunmetal
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 Aude bordslampa 2700K Gunmetal är en attraktiv bordslampa med allt onödigt fett bortskuret av en säker hand. Designen är typisk för det belgiska företaget Trizo 21, som i 20 år har producerat vacker arkitektonisk design där form och funktion samverkar starkt. Denna minimalistiska filosofi är tydlig här, där kontrasten mellan den rektangulära basen och det cylindriska lamphuvudet balanserar perfekt på den tunna lamphalsen. Resultatet är en graciös och praktisk bordslampa som kommer att pryda det moderna kontoret. Det justerbara lamphuvudet gör Aude bordslampa mycket flexibel, vilket gör att den kan ge både direkt ljus på skrivbordet och mer mjukt indirekt ljus för hela rummet. Se Aude bordslampa i en spännande alternativ färg här.
 • Trizo21 - 2-Thirty 2 Golvlampa Honeycomb/Bronze Ring

  Trizo21 - 2-Thirty 2 Golvlampa Honeycomb/Bronze Ring
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 Golvlampan 2-Thirty 2 Honeycomb/Bronze Ring är en smal och elegant golvlampa med en antydan till 1970-talsstil som förverkligats genom modern teknik. De enkla rena linjerna och den diskreta svarta färgen spelar otroligt bra med det gyllene ljuset från lamphuvudet och ger lampan en härligt konstnärlig touch. Alla hem, klassiska såväl som moderna, kommer alltså att kunna kläs av den läckra och stilfulla golvlampan 2-thirty. Ljuskällan har en spridning på 24 grader och ger ett härligt ljus till både vardagsrum, sovrum och kontor. Varje lamphuvud har sin egen individuella dimfunktion så att ljuset kan anpassas efter användarens egna önskemål. Se Thirty Floor Lamp i fler vackra färger och modeller här.
 • Trizo21 - 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Bronze Ring

  Trizo21 - 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Bronze Ring
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Bronze Ring är en slät och elegant golvlampa med en antydan till 1970-talsstil som förverkligats genom modern teknik. De enkla rena linjerna och den diskreta svarta färgen spelar otroligt bra med det gyllene ljuset från lamphuvudet och ger lampan en härligt konstnärlig touch. Alla hem, klassiska såväl som moderna, kommer alltså att kunna kläs av den läckra och stilfulla golvlampan 2-thirty. Ljuskällan har en spridning på 24 grader och ger ett härligt ljus till både vardagsrum, sovrum och kontor. Varje lamphuvud har sin egen individuella dimfunktion så att ljuset kan anpassas efter användarens egna önskemål. Se Thirty Floor Lamp i fler vackra färger och modeller här.
 • Trizo21 - 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Gold Ring

  Trizo21 - 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Gold Ring
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Gold Ring är en slät och elegant golvlampa med en antydan till 1970-talsstil som förverkligats genom modern teknik. De enkla rena linjerna och den diskreta svarta färgen spelar otroligt bra med det gyllene ljuset från lamphuvudet och ger lampan en härligt konstnärlig touch. Alla hem, klassiska såväl som moderna, kommer alltså att kunna kläs av den läckra och stilfulla golvlampan 2-thirty. Ljuskällan har en spridning på 24 grader och ger ett härligt ljus till både vardagsrum, sovrum och kontor. Varje lamphuvud har sin egen individuella dimfunktion så att ljuset kan anpassas efter användarens egna önskemål. Se Thirty Floor Lamp i fler vackra färger och modeller här.
 • Trizo21 - 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Black Ring

  Trizo21 - 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Black Ring
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 2-Thirty 1 Golvlampa Honeycomb/Black Ring är en snygg och elegant golvlampa med en antydan till 1970-talsstil som förverkligats genom modern teknik. De enkla rena linjerna och den diskreta svarta färgen spelar otroligt bra med det gyllene ljuset från lamphuvudet och ger lampan en härligt konstnärlig touch. Alla hem, klassiska såväl som moderna, kommer alltså att kunna kläs av den läckra och stilfulla golvlampan 2-thirty. Ljuskällan har en spridning på 24 grader och ger ett härligt ljus till både vardagsrum, sovrum och kontor. Varje lamphuvud har sin egen individuella dimfunktion så att ljuset kan anpassas efter användarens egna önskemål. Se Thirty Floor Lamp i fler vackra färger och modeller här.
 • Trizo21 - 2-Thirty 2 Golvlampa Honeycomb/Gold Ring

  Trizo21 - 2-Thirty 2 Golvlampa Honeycomb/Gold Ring
  Design Bruno Van Meenen för Trizo21 Golvlampan 2-Thirty 2 Honeycomb/Gold Ring är en elegant och elegant golvlampa med en antydan till 1970-talsstil som förverkligats genom modern teknik. De enkla rena linjerna och den diskreta svarta färgen spelar otroligt bra med det gyllene ljuset från lamphuvudet och ger lampan en härligt konstnärlig touch. Alla hem, klassiska såväl som moderna, kommer alltså att kunna kläs av den läckra och stilfulla golvlampan 2-thirty. Ljuskällan har en spridning på 24 grader och ger ett härligt ljus till både vardagsrum, sovrum och kontor. Varje lamphuvud har sin egen individuella dimfunktion så att ljuset kan anpassas efter användarens egna önskemål. Se Thirty Floor Lamp i fler vackra färger och modeller här.
 • Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Vit

  Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Vit
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Taklampa Dim. Vit är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Svart

  Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Svart
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Taklampa Dim. Svart är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Mässing

  Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Mässing
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Taklampa Dim. Mässing är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Brynt

  Trizo21 - Austere Taklampa Dim. Brynt
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Taklampa Dim. Brynt är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere W Vägglampa Vit

  Trizo21 - Austere W Vägglampa Vit
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere W Vägglampa Vit är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing. hop.
 • Trizo21 - Austere W Vägglampa Svart

  Trizo21 - Austere W Vägglampa Svart
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere W Vägglampa Svart är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo 21 Code 1 IN Spot- & Taklampa Svart

  Trizo 21 Code 1 IN Spot- & Taklampa Svart
  Design: Trizo21 Koncept: Enkel spot från Trizo21 till köket, entrén eller ett galleri. Code 1 IN Spotten kommer i tre olika färger; svart, vit och aluminium.
 • Trizo21 - Austere W Vägglampa Gunmetal

  Trizo21 - Austere W Vägglampa Gunmetal
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere W Vägglampa Gunmetal är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. YY Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Code Wall Vägglampa Vit

  Trizo21 - Code Wall Vägglampa Vit
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Vägglampa Vit Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Code Wall Out Vägglampa (IP55) Vit

  Trizo21 - Code Wall Out Vägglampa (IP55) Vit
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Out Vägglampa (IP55) Vit Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Code Wall Vägglampa Svart

  Trizo21 - Code Wall Vägglampa Svart
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Vägglampa Svart Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Code Wall Out Vägglampa (IP55) Svart

  Trizo21 - Code Wall Out Vägglampa (IP55) Svart
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Out Vägglampa (IP55) Svart Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Code Wall Vägglampa Krom

  Trizo21 - Code Wall Vägglampa Krom
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Vägglampa Krom Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Code Wall Vägglampa Alu

  Trizo21 - Code Wall Vägglampa Alu
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Vägglampa Alu Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Code Wall Out Vägglampa (IP55) Anodiseret

  Trizo21 - Code Wall Out Vägglampa (IP55) Anodiseret
  Design Trizo21 för Trizo21 Koncept Code Wall Out Vägglampa (IP55) Anodiseret Code är läckra spots från belgiska Trizo21. Gjorda i de bästa material och med den nyaste LED teknologin. Code kommer i flera olika varianter och i flera färger, och med en enkel och elegant look, passar de perfekt in i alla hem.
 • Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim White

  Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim White
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Vägglampa Touch Plug Dim White är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim Black

  Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim Black
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Vägglampa Touch Plug Dim Black är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim Brass

  Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim Brass
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Vägglampa Touch Plug Dim Brass är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.
 • Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim Gunmetal

  Trizo21 - Austere Vägglampa Touch Plug Dim Gunmetal
  Design Hans Verstuyft for Trizo21 Koncept Austere Vägglampa Touch Plug Dim Gunmetal är ganska enkelt, med en vacker och elegant look. Helt utan onödiga detaljer, lampan har ett mycket enkelt formspråk som passar in i alla hem. Austere är en del av en serie som erkändes med Henry van de Velde Award 2015. Välj mellan Austere golvlampan, bordslampan och vägglampan här där du hittar serien i både svart, vitt, gunmetal eller mässing.