Tala bordslampor

Populärt inom Tala bordslampor

 • Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptAlumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på&hellip:
 • Walnut Knuckle Bordslampa m/Sphere IV - Tala

  Walnut Knuckle Bordslampa m/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptWalnut Knuckle Bordslampa m/Sphere IV är en serie av helt enkla lampor. Den består helt enkelt av material som är kända för deras hållbara och smidiga egenskaper - från FSC-certifierad&hellip:
 • Walnut Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I - Tala

  Walnut Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I - Tala
  DesignTalaKonceptWalnut Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I är en serie av helt enkla lampor. Den består helt enkelt av material som är kända för deras hållbara och smidiga egenskaper - från FSC-certifierad&hellip:
 • Oak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV - Tala

  Oak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptOak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV är en serie av helt enkla lampor. Den består helt enkelt av material som är kända för deras hållbara och smidiga egenskaper - från FSC-certifierad&hellip:

Fler tips på Tala bordslampor

 • Oak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I - Tala

  Oak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I - Tala
  DesignTalaKonceptOak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I är en serie av helt enkla lampor. Den består helt enkelt av material som är kända för deras hållbara och smidiga egenskaper - från FSC-certifierad&hellip:
 • Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptAlumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans&hellip:
 • Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV - Tala
  KonceptAlumina Bordslampa Sage w/Sphere IVär en snygg liten bordslampa som kan användas i hela hemmet. Tänd och släck ljuset på lampans stora vridbara knapp, där du också justerar ljusets styrk
 • Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV - Tala
  KonceptAlumina Bordslampa Blossom w/Sphere IVär en snygg liten bordslampa som kan användas i hela hemmet. Tänd och släck ljuset på lampans stora vridbara knapp, där du också justerar ljusets st
 • Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptAlumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans&hellip:
 • Tala Touch Bordslampa Valnöt

  Tala Touch Bordslampa Valnöt
  Design: TALAKoncept:Tala LED Glödlampor
 • Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptAlumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på&hellip:
 • Oak Knuckle Bordslampa - Tala

  Oak Knuckle Bordslampa - Tala
  DesignTalaKonceptOak Knuckle Bordslampa är en serie av helt enkla lampor. Den består helt enkelt av material som är kända för deras hållbara och smidiga egenskaper - från FSC-certifierad ren&hellip:
 • Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV - Tala
  KonceptAlumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IVär en snygg liten bordslampa som kan användas i hela hemmet. Tänd och släck ljuset på lampans stora vridbara knapp, där du också justerar ljusets s
 • Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV - Tala
  KonceptAlumina Bordslampa Chalk w/Sphere IVär en snygg liten bordslampa som kan användas i hela hemmet. Tänd och släck ljuset på lampans stora vridbara knapp, där du också justerar ljusets styr
 • Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV - Tala

  Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV - Tala
  DesignTalaKonceptAlumina Bordslampa Sage w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans&hellip: