Tala lampor

 • Tala - Graphite Taklampa

  Tala - Graphite Taklampa
  Design Tala Koncept Graphite Taklampan är en minimalistisk fattning, som är helt enkel i uttrycket. Färgen, styrkan och formen gör den till en perfekt partner för en lång rad av glödlampor och det är många möjligheter för att skapa sin egen individuella design med glödlamporna i Tala serien. Fixtures serien är byggd av material kända för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetas det hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurser. De är likaså designade för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien. Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd framställd av en silikon, som är designad till att minimera sprickor på sladden.
 • Tala - Oak Triple Taklampa

  Tala - Oak Triple Taklampa
  Design Tala Koncept Oak Triple Taklampa passar perfekt in i tidernas trender, där det minimalistiska uttrycket får mycket uppmärksamhet – delvis i form av den enkla belysningstrenden, som helt enkelt består av ett uttag och en exponerad glödlampa. Sätt din egen touch på lampan och inredningen, med dekorativa glödlampor - eventuellt med en modern eller vintage look som skapar personlighet i din inredning. Lampan är tillverkad av material som är känd för sina hållbara och smidiga egenskaper - FSC-certifierad ren amerikansk ek. Lampan passar perfekt i det totala sortimentet, med fokus på de finaste naturresurserna och den högsta kvaliteten. Obs! Glödlamporna på bilden ingår ej. Se mer enkel belysning från Tala här, där du också hittar Talas urval av dekorativa glödlampor.
 • Tala Knuckle Pendel Valnöt

  Tala Knuckle Pendel Valnöt
  Design: TALA Koncept:
 • Tala Mässing Pendel

  Tala Mässing Pendel
  Design: TALA Koncept:
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Sphere IV Glödlampa

  Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Sphere IV Glödlampa
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala - Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV

  Tala - Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV
  Design Tala Koncept Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala Knuckle Pendel Ek

  Tala Knuckle Pendel Ek
  Design: TALA Koncept:
 • Tala - Basalt Single Taklampa Brass

  Tala - Basalt Single Taklampa Brass
  Design Tala Koncept Basalt Single Taklampa Brass är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. Se hela Basalt-serien från Tala här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala Alumina Bordslampa Sort M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Sort M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala - Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II White Canopy

  Tala - Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II White Canopy
  Design Tala Koncept Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II White Canopy passar perfekt in i tidernas trender, där det minimalistiska uttrycket får mycket uppmärksamhet – delvis i form av den enkla belysningstrenden, som helt enkelt består av ett uttag och en exponerad glödlampa. Sätt din egen touch på lampan och inredningen, med dekorativa glödlampor - eventuellt med en modern eller vintage look som skapar personlighet i din inredning. Lampan är tillverkad av material som är känd för sina hållbara och smidiga egenskaper (FSC-certifierad). Lampan passar perfekt i det totala sortimentet, med fokus på de finaste naturresurserna och den högsta kvaliteten. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se mer enkel belysning från Tala här, där du också hittar Talas urval av dekorativa glödlampor.
 • Tala - Brass Taklampa Plug & Play

  Tala - Brass Taklampa Plug & Play
  Design tala Brass Taklampa Plug & Play är den taklampan du har väntat på. Nu kan du göra dig av med lampskydd, kabelskärare och skruvmejslar, för som namnet antyder är allt du behöver göra att plugga in Plug & Play i vägguttaget för att den ska fungera. Längden på kabeln kan justeras efter behag, vilket gör Brass Plug & Play-taklampan idealisk både som en taklampa som omsluter hela rummet med ljus och som en fokuserad läslampa vid ditt skrivbord eller i soffhörnet. Den varma, matta mässingsytan och den enkla svarta textilinlindade sladden gör att Brass Taklampa Plug & Play lätt passar in i studiolägenheten eller det minimalistiska hemmet. Perfekt för dig som vill ha ett enkelt, öppet ljus. Se de andra vackra taklamporna från Tala här.
 • Tala Graphite Pendel

  Tala Graphite Pendel
  Design: TALA Koncept:
 • Tala - Basalt Single Taklampa Stainless Steel

  Tala - Basalt Single Taklampa Stainless Steel
  Design Tala Koncept Basalt Single Taklampa Stainless Steel är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. Se hela Basalt-serien från Tala här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala - Basalt Triple Taklampa Brass

  Tala - Basalt Triple Taklampa Brass
  Design Tala Koncept Basalt Triple Taklampa Brass är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se hela Basalt-serien från Tala här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala - Basalt Triple Taklampa Stainless Steel

  Tala - Basalt Triple Taklampa Stainless Steel
  Design Tala Koncept Basalt Triple Taklampa Stainless Steel är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se hela Basalt-serien från Tala här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala Alumina Bordslampa Vit M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Vit M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala - Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV

  Tala - Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV
  Design Tala Koncept Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala - Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV

  Tala - Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV
  Design Tala Koncept Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala Reflection Noma Bordslampa Vit

  Tala Reflection Noma Bordslampa Vit
  Design: David Weeks Studio för Tala Koncept: En perfekt matchning är vad man kan säga om den eleganta kompositionen mellan glödlampa och bas i Tala Reflection-serien. Basformerna är en imitation av några av de mest kända och eleganta dekorativa glödlamporna som Tala erbjuder. För att skapa en flytande övergång mellan bas och glödlampor är varje Reflection lampa handjusterad till perfektion. Namnet '' Reflection '' är inte heller helt tillfälligt. Lampans övre del visas i blank porslin och reflekterar därmed det mjuka ljuset från den eleganta lampan. Denna symmetri ger serien en mycket bestämd lugn och trevlig atmosfär, eftersom den speglar oavsett var den placeras i hemmet. De matta porslinslamporna problem ett behagligt och mjukt ljus, vilket gör lampan idealisk som en dekorativ lampa på sängbordet bredvid sängen, på byrån i korridoren eller i bokhyllan tillsammans med alla böcker.
 • Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I

  Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Knuckle Bordslampa Black

  Tala - Knuckle Bordslampa Black
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Alumina 9 Taklampa Chalk

  Tala - Alumina 9 Taklampa Chalk
  Design Tala Alumina 9 Taklampa Chalk är en enkel och elegant design där allt överflödigt har skurits bort och bara det mest nödvändiga finns kvar. Taklampan består av en aluminiumupphängning och en synlig ljuskälla, vilket ger lampan en modern och minimalistisk design som kan integreras i en mängd olika inredningsstilar. Alumina-designen finns både som en enskild pendelbelysning, som du med fördel kan placera i en rad eller ett dekorativt kluster, och som en kombination av tre eller nio pendelbelysningar - så att du kan få exakt den modell som passar perfekt för dina behov och din inredning. Lampan är utrustad med dim-to-warm-teknik, så att du kan ändra ljusfärgen efter önskad stämning. Alumina är en både dekorativ och funktionell ljuskälla som skapar ett iögonfallande och beundrande inslag i din inredning. OBS Ljuskällor måste köpas - se alla vackra ljuskällor från Tala här!. Se hela Alumina-serien här
 • Tala - Triple Taklampa w/3 Sphere V

  Tala - Triple Taklampa w/3 Sphere V
  Design Tala Den tredubbla pendelbelysningen w/3 Sphere V har en enkel och elegant design som passar in i alla typer av inredningsstilar. Den här designen ingår i en belysningskollektion med antingen en, tre eller nio ljuskällor, så du är fri att välja den modell som bäst passar dina behov. Detta är Tallas första dekorativa dim-to-warm-ljuskälla, vilket innebär att du kan dimma ljusfärgen från varmt till kallt ljus efter dina behov. Den föränderliga ljusfärgen reflekterar också det naturliga ljuset från morgon till dag till kväll, så att du kan skapa precis rätt stämning och belysning i rummet. Detta hjälper dig också att komma upp på morgonen, hålla dig fokuserad under dagen och vara avslappnad på kvällen. Ljuskällan har en ungefärlig livslängd på cirka 15 000 ljustimmar eller 10+ år, vilket också gör den till en hållbar ljuskälla. Med den här taklampan får du inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett dekorativt element för din inredning som garanterat kommer att ge glädje åt dig och din familj. Se alla vackra taklampor från Tala här.
 • Tala - Lochan Vägglampa Brass

  Tala - Lochan Vägglampa Brass
  Design tala Lochan Wall Lamp Brass är en dekorativ och mångsidig belysningsmodell som passar både som vägg- och taklampa. Lampan är medvetet utformad i en blygsam storlek och form för att få glödlampans profil att framträda tydligare. Lampan är därför idealisk att kombinera med de många kreativa och funkiga glödlamporna i ett brett utbud av form och färg från Tala. Lochan Wall Light kan användas både inomhus och utomhus, eftersom den har en kapslingsklass IP 44 och är tillverkad av anodiserad aluminium, vilket gör den vattenavvisande. Lochan Wall Light kan därmed stå emot vind, vatten och elementens raseri. Lochan Wall Light är också vacker i köket eller badrummet och passar alla behov eftersom ljusstyrkan kan justeras och dämpas. Lochan Wall Light finns i två vackra färger, kallt grafitgrått och varm mässing. Se dem båda här
 • Tala - Lochan Vägglampa Graphite

  Tala - Lochan Vägglampa Graphite
  Design tala Lochan Wall Light Graphite är en dekorativ och mångsidig belysningsmodell som passar både som vägg- och taklampa. Lampan är medvetet utformad i en blygsam storlek och form för att få glödlampans profil att framträda tydligare. Lampan är därför idealisk att kombinera med de många kreativa och funkiga glödlamporna i ett brett utbud av form och färg från Tala. Lochan Wall Light kan användas både inomhus och utomhus, eftersom den har en kapslingsklass IP 44 och är tillverkad av anodiserad aluminium, vilket gör den vattenavvisande. Lochan Wall Light kan därmed stå emot vind, vatten och elementens raseri. Lochan Wall Light är också vacker i köket eller badrummet och passar alla behov eftersom ljusstyrkan kan justeras och dämpas. Lochan Wall Light finns i två vackra färger, kallt grafitgrått och varm mässing. Se dem båda här
 • Tala - Oak Knuckle Taklampa

  Tala - Oak Knuckle Taklampa
  Design Tala Knuckle är en enkel kollektion designad i massivt trä och mässing, kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt i Tala-sortimentet som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Oak Knuckle Bordslampa

  Tala - Oak Knuckle Bordslampa
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV

  Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Walnut Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I

  Tala - Walnut Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala Alumina Bordslampa Rosa M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Rosa M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala Basalt Triple Pendulum Brass

  Tala Basalt Triple Pendulum Brass
  Design: Tala Begrepp: Basalt hänge Ett hänge som drar naturen in i hemmet. Inspirationen för designen kommer från de stora basaltpelarna som skapar det vackra området Giants Causeway i Nordirland. I ett försök att efterlikna dessa kolumner har man valt att slipa toppen av pendeln smidigt och samtidigt hålla sidorna grova och grova. Genom den munblåsta lampan avger Basalt ett varmt och mjukt ljus som passar väl in i vardagsrummet över ett matbord eller soffbord. Basalt kan lätt hänga ensam, men lampan passar också bra i ett kluster av flera. Därför är det också möjligt att köpa basalt i kluster av antingen 3 eller 9 hängen.
 • Tala Alumina Bordslampa Grön M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Grön M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek

  Tala Knuckle Bordslampa Ek
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Sphere IV Bulb

  Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Sphere IV Bulb
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Voronoi-I Bulb

  Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Voronoi-I Bulb
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Voronoi-I Glödlampa

  Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Voronoi-I Glödlampa
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Valnöt

  Tala Knuckle Bordslampa Valnöt
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala - Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV

  Tala - Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV
  Design Tala Koncept Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala - Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV

  Tala - Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV
  Design Tala Koncept Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala - Echo Bordslampa David Weeks

  Tala - Echo Bordslampa David Weeks
  Design David Weeks för tala Echo Table Lamp David Weeks är en modern och minimalistisk design skapad av David Weeks i samarbete med det unika brittiska designföretaget Tala. Den asymmetriska formen i kombination med de två ljuskulorna och tre stålcylindrar i olika storlekar som korsar varandra ger Echo Table Lamp ett organiskt uttryck som får lampan att se ut som ett litet träd. Echo bordslampa är utrustad med en vridbar dimmer, vilket gör Echo bordslampa till ett enkelt och praktiskt tillägg till ditt hem. Placera det lilla ljusträdet på ditt nattduksbord eller din byrå och lägg märke till hur den avslappnade atmosfären genast sprider sig i rummet när lampan är tänd. Echo Table Lamp är en del av en hel serie vackra lampor som David Weeks har designat för Tala och kan kombineras med de många andra vackra David Weeks-lamporna för ett sammanhängande och elegant utseende. Se resten här
 • Tala - Poise Adjustable Golvlampa w/Sphere V Brass

  Tala - Poise Adjustable Golvlampa w/Sphere V Brass
  Design tala Poise Adjustable Floor Lamp w/Sphere V Brass är en förnämlig konstruktion i stål och munblåst glas. Den inkluderade runda glödlampan kontrasterar geometriskt mot den långa, smala stammen, vilket ger lampan ett funkigt utseende som påminner om en lyktstolpe. Den enkla formen gör att Poise Adjustable Floor Lamp lätt passar in i alla inredningsstilar och är ett självklart val för vardagsrummet eller sovrummet. Poise Adjustable Floor Lamp är utrustad med en vridbar dimmer och ett flexibelt mittstycke, så att både höjd och ljusintensitet kan justeras. Detta gör lampan till ett otroligt praktiskt och alternativt val som du kan använda för otaliga ändamål. Poise Adjustable Floor Lamp finns i två vackra färger, kallt grafitgrått och varm mässing. Se dem båda här
 • Tala - Poise Adjustable Golvlampa w/Sphere V Graphite

  Tala - Poise Adjustable Golvlampa w/Sphere V Graphite
  Design tala Poise Adjustable Floor Lamp w/Sphere V Graphite är en förnämlig konstruktion i stål och munblåst glas. Den inkluderade runda glödlampan kontrasterar geometriskt mot den långa, smala stammen, vilket ger lampan ett funkigt utseende som påminner om en lyktstolpe. Den enkla formen gör att Poise Adjustable Floor Lamp lätt passar in i alla inredningsstilar och är ett självklart val för vardagsrummet eller sovrummet. Poise Adjustable Floor Lamp är utrustad med en vridbar dimmer och ett flexibelt mittstycke, så att både höjd och ljusintensitet kan justeras. Detta gör lampan till ett otroligt praktiskt och alternativt val som du kan använda för otaliga ändamål. Poise Adjustable Floor Lamp finns i två vackra färger, kallt grafitgrått och varm mässing. Se dem båda här
 • Tala - Enno Bordslampa David Weeks Reflection

  Tala - Enno Bordslampa David Weeks Reflection
  Design David Weeks för tala Enno bordslampa David Weeks Reflection är det vackra resultatet av samarbetet mellan New York-designern David Weeks och det unika brittiska designmärket Tala. Enno Table Lamp kombinerar kvalitetsporslin med den senaste LED-tekniken. Med sina mjuka kurvor och matta porslinsfinish speglar Weeks skapelse Tallas Enno-lampa och skapar en vacker dualitet i designen, där var och en av de två kupolerna matchar och förstärker varandra. Den matta ytan avger ett mjukt, bländfritt ljus när lampan är tänd, vilket gör Enno bordslampa till det självklara valet i sovrummet eller den mysiga hörnan. Lampans höga ljuskvalitet och långa livslängd gör att du kan njuta av Enno bordslampa i många år framöver. Enno Table Lamp är en del av en hel serie vackra lampor designade av David Weeks för Tala och kan kombineras för ett sammanhängande och elegant utseende. Se resten här
 • Tala - Noma Bordslampa David Weeks Reflection

  Tala - Noma Bordslampa David Weeks Reflection
  Design David Weeks för tala Noma bordslampa David Weeks Reflection kombinerar kvalitetsporslin med den senaste LED-tekniken. Den matta ytan avger ett mjukt, bländfritt ljus när lampan är tänd, vilket gör Noma bordslampa till ett idealiskt val för sovrummet eller den mysiga hörnan. Lampan är det vackra resultatet av ett samarbete mellan New York-designern David Weeks och det unika brittiska designmärket Tala. Med sin mjuka timglasform och matta porslinsfinish speglar Weeks skapelse Tallas Noma-lampa och skapar en vacker dualitet i designen, där var och en av de två trianglarna matchar och accentuerar varandras form. Lampans höga ljuskvalitet och långa livslängd innebär att du kan njuta av Noma bordslampa i många år framöver. Noma bordslampa ingår i en hel serie vackra lampor designade av David Weeks för Tala och kan kombineras med de många andra vackra David Weeks-lamporna för ett sammanhängande och elegant utseende. Se resten här
 • Tala - Oval Bordslampa David Weeks Reflection

  Tala - Oval Bordslampa David Weeks Reflection
  Design David Weeks för tala David Weeks Reflection Oval Table Lamp är en förtjusande liten skapelse av New York-designern David Weeks i sitt samarbete med det unika brittiska designföretaget Tala. Genom att kombinera kvalitetsporslin med den senaste LED-tekniken är den ovala bordslampan en lampa som du kan fortsätta att njuta av i många år framöver. Med sin väl avrundade ovala form och matta porslinsfinish speglar Weeks bordslampa Tallas Oval glödlampa och skapar en vacker dualitet i designen, där var och en av de två ovalerna matchar och accentuerar den andras form. Den ovala bordslampans matta yta avger ett mjukt, bländfritt ljus när lampan är tänd. Detta gör den här lampan till ett idealiskt val för sovrummet eller den mysiga hörnan. Den ovala bordslampan ingår i en hel serie vackra lampor designade av David Weeks för Tala och kan kombineras med de många andra vackra David Weeks-lamporna för ett sammanhängande och elegant utseende. Se resten här
 • Tala - Knuckle Bordslampa w/Sphere IV Black

  Tala - Knuckle Bordslampa w/Sphere IV Black
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Knuckle Bordslampa w/Voronoi I Black

  Tala - Knuckle Bordslampa w/Voronoi I Black
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Alumini Taklampa Chalk

  Tala - Alumini Taklampa Chalk
  Design Tala Alumini Taklampa Chalk är en enkel och elegant design där allt överflödigt har skurits bort och bara det mest nödvändiga återstår. Taklampan består av en aluminiumupphängning och en synlig ljuskälla, vilket ger lampan en modern och minimalistisk design som kan integreras i ett stort antal olika inredningsstilar. Alumina-designen finns både som en enskild taklampa, som du med fördel kan placera i en rad eller ett dekorativt kluster, och som en kombination av tre eller nio taklampor - så att du kan få exakt den modell som passar perfekt för dina behov och din inredning. Lampan är utrustad med dim-to-warm-teknik, så att du kan ändra ljusfärgen efter önskad stämning. Alumina är en både dekorativ och funktionell ljuskälla som skapar ett iögonfallande och beundrande inslag i din inredning. OBS Ljuskällor måste köpas - se alla vackra ljuskällor från Tala här!. Se hela Alumina-serien här
 • Tala - Alumina Trio Taklampa Chalk

  Tala - Alumina Trio Taklampa Chalk
  Design Tala Alumina Trio Taklampa Chalk är en enkel och elegant design där allt överflödigt har skurits bort och bara det mest nödvändiga finns kvar. Taklampan består av en aluminiumupphängning och en synlig ljuskälla, vilket ger lampan en modern och minimalistisk design som kan integreras i ett stort antal olika inredningsstilar. Alumina-designen finns både som en enskild pendelbelysning, som du med fördel kan placera i en rad eller ett dekorativt kluster, och som en kombination av tre eller nio pendelbelysningar - så att du kan få exakt den modell som passar perfekt för dina behov och din inredning. Lampan är utrustad med dim-to-warm-teknik, så att du kan ändra ljusfärgen efter önskad stämning. Alumina är en både dekorativ och funktionell ljuskälla som skapar ett iögonfallande och beundrande inslag i din inredning. OBS Ljuskällor måste köpas - se alla vackra ljuskällor från Tala här!. Se hela Alumina-serien här
 • Tala - Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II Black Canopy

  Tala - Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II Black Canopy
  Design Tala Koncept Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II Black Canopy passar perfekt in i tidernas trender, där det minimalistiska uttrycket får mycket uppmärksamhet – delvis i form av den enkla belysningstrenden, som helt enkelt består av ett uttag och en exponerad glödlampa. Sätt din egen touch på lampan och inredningen, med dekorativa glödlampor - eventuellt med en modern eller vintage look som skapar personlighet i din inredning. Lampan är tillverkad av material som är känd för sina hållbara och smidiga egenskaper (FSC-certifierad). Lampan passar perfekt i det totala sortimentet, med fokus på de finaste naturresurserna och den högsta kvaliteten. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se mer enkel belysning från Tala här, där du också hittar Talas urval av dekorativa glödlampor.
 • Tala - Graphite Taklampa Plug & Plau

  Tala - Graphite Taklampa Plug & Plau
  Design Tala Koncept Graphite Taklampa Plug & Play är en minimalistisk fattning, som är helt enkel i uttrycket. Färgen, styrkan och formen gör den till en perfekt partner för en lång rad av glödlampor och det är många möjligheter för att skapa sin egen individuella design med glödlamporna i Tala serien. Fixtures serien är byggd av material kända för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetas det hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurser. De är likaså designade för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien. Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd framställd av en silikon, som är designad till att minimera sprickor på sladden.
 • Tala - Single Taklampa w/1 Sphere V

  Tala - Single Taklampa w/1 Sphere V
  Design Tala Single Taklampa w/1 Sphere V är en enkel och elegant design som passar in i alla typer av inredningsstilar. Den här designen ingår i en belysningskollektion med antingen en, tre eller nio ljuskällor, så du kan fritt välja den modell som bäst passar dina behov. Detta är Tallas första dekorativa dim-to-warm-ljuskälla, vilket innebär att du kan dimma ljusfärgen från varmt till kallt ljus efter dina behov. Den föränderliga ljusfärgen reflekterar också det naturliga ljuset från morgon till dag till kväll, så att du kan skapa precis rätt stämning och belysning i rummet. Detta hjälper dig också att komma upp på morgonen, hålla dig fokuserad under dagen och vara avslappnad på kvällen. Ljuskällan har en ungefärlig livslängd på cirka 15 000 ljustimmar eller 10+ år, vilket också gör den till en hållbar ljuskälla. Med den här taklampan får du inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett dekorativt element för din inredning som garanterat kommer att ge glädje åt dig och din familj. Se alla vackra taklampor från Tala här.
 • Tala - Large Taklampa w/9 Sphere V

  Tala - Large Taklampa w/9 Sphere V
  Design Tala Den stora pendelbelysningen w/9 Sphere V har en enkel och elegant design som kan passa in i alla typer av inredningsstilar. Den här designen ingår i en belysningskollektion med antingen en, tre eller nio ljuskällor, så du kan fritt välja den modell som bäst passar dina behov. Detta är Tallas första dekorativa dim-to-warm-ljuskälla, vilket innebär att du kan dimma ljusfärgen från varmt till kallt ljus efter dina behov. Den föränderliga ljusfärgen reflekterar också det naturliga ljuset från morgon till dag till kväll, så att du kan skapa precis rätt stämning och belysning i rummet. Detta hjälper dig också att komma upp på morgonen, hålla dig fokuserad under dagen och vara avslappnad på kvällen. Ljuskällan har en ungefärlig livslängd på cirka 15 000 ljustimmar eller 10+ år, vilket också gör den till en hållbar ljuskälla. Med den här taklampan får du inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett dekorativt element för din inredning som garanterat kommer att ge glädje åt dig och din familj. Se alla vackra taklampor från Tala här.
 • Tala - Walnut Knuckle Bordslampa m/Sphere IV

  Tala - Walnut Knuckle Bordslampa m/Sphere IV
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Walnut Knuckle Bordslampa

  Tala - Walnut Knuckle Bordslampa
  Design Tala Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i Tala-serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från Tala som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Loop Taklampa Single Large w. Sphere IV Gold Tala

  Tala - Loop Taklampa Single Large w. Sphere IV Gold Tala
  Loop Taklampa Single Large w. Sphere IV Gold - Tala, Guld
 • Tala - Loop Taklampa Single Large w. Sphere IV Dark Grey Tala

  Tala - Loop Taklampa Single Large w. Sphere IV Dark Grey Tala
  Loop Taklampa Single Large w. Sphere IV Dark Grey - Tala
 • Tala - Loop Bordslampa Large w. Sphere IV Gold Tala

  Tala - Loop Bordslampa Large w. Sphere IV Gold Tala
  Loop Bordslampa Large w. Sphere IV Gold - Tala, Guld
 • Tala - Loop Bordslampa Large w. Sphere IV Dark Grey Tala

  Tala - Loop Bordslampa Large w. Sphere IV Dark Grey Tala
  Loop Bordslampa Large w. Sphere IV Dark Grey - Tala, Grå
 • Tala - Loop Taklampa Single Small w. Sphere III Gold Tala

  Tala - Loop Taklampa Single Small w. Sphere III Gold Tala
  Loop Taklampa Single Small w. Sphere III Gold - Tala, Guld
 • Tala - Loop Taklampa Single Small w. Sphere III Dark Grey Tala

  Tala - Loop Taklampa Single Small w. Sphere III Dark Grey Tala
  Loop Taklampa Single Small w. Sphere III Dark Grey - Tala, Grå
 • Tala - Loop Bordslampa Small w. Sphere III Gold Tala

  Tala - Loop Bordslampa Small w. Sphere III Gold Tala
  Loop Bordslampa Small w. Sphere III Gold - Tala, Guld
 • Tala - Loop Bordslampa Small w. Sphere III Dark Grey Tala

  Tala - Loop Bordslampa Small w. Sphere III Dark Grey Tala
  Loop Bordslampa Small w. Sphere III Dark Grey - Tala, Grå
 • Tala - The Muse Portable Special Edition Solid Brass

  Tala - The Muse Portable Special Edition Solid Brass
  Design Farrow & Ball för tala Muse Portable Special Edition Solid Brass är en underbar kombination av den innovativa kreativiteten hos det brittiska designföretaget Tala och expertisen hos de ikoniska färgexperterna Farrow & Ball. Muse förenar den klassiska utomhuslyktan med den senaste moderna LED-tekniken, vilket gör lampan till ett praktiskt och estetiskt mästerverk. När lampan är tänd verkar den synliga glödlampan sväva i luften för en funkig look. Det matchande handtaget gör The Muse lätt att transportera. Den vridbara dimmern Dim to Warm är särskilt känslig, så ljusintensiteten kan justeras mycket exakt. IP 44-klassningen gör att The Muse Portable tål vind, vatten och kyla, så att du kan ta den med dig som en varm liten vän året runt. Muse Portable finns i fyra vackra färger. Se dem alla här
 • Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Pomona Red

  Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Pomona Red
  Design Tala Muse vägglampa Tala x Farrow & Ball Pomona Red är en unik och elegant design som utan tvekan kommer att tillföra charm, värme och personlighet till din inredning. Muse finns redan som en portabel bordslampa och nu även som en smart vägglampa som bär samma karaktär. Muse vägglampa är tillverkad av gjuten aluminium med detaljer i mässing överallt, vilket ger lampan en varm och mysig känsla. Dessutom är vägglampan utrustad med Tallas specialtillverkade LED-lampor med en livslängd på 30 000, som avger ett mjukt och behagligt ljus som du har möjlighet att dimma efter dina behov och ditt humör. Denna dimfunktion kan styras med hjälp av den integrerade dimmern på undersidan av basen, som du helt enkelt vrider för att styra ljusfärgen. Precis som resten av lamporna i The Muse-sortimentet har även dessa vägglampor en IP44-klassning, vilket innebär att de kan användas inomhus eller utomhus beroende på dina behov. Dessa unika vägglampor finns också i en rad underbara färger, så du kan fritt välja den modell som bäst passar din stil. Se alla The Muse vägglampor från Tala här
 • Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Candlenut White

  Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Candlenut White
  Design Tala Muse vägglampa Tala x Farrow & Ball Candlenut White är en unik och elegant design som utan tvekan kommer att tillföra charm, värme och personlighet till din inredning. Muse finns redan som en portabel bordslampa och nu även som en smart vägglampa som bär samma karaktär. Muse vägglampa är tillverkad av gjuten aluminium med detaljer i mässing överallt, vilket ger lampan en varm och mysig känsla. Dessutom är vägglampan utrustad med Tallas specialtillverkade LED-lampor med en livslängd på 30 000, som avger ett mjukt och behagligt ljus som du har möjlighet att dimma efter dina behov och ditt humör. Denna dimfunktion kan styras med hjälp av den integrerade dimmern på undersidan av basen, som du helt enkelt vrider för att styra ljusfärgen. Precis som resten av lamporna i The Muse-sortimentet har även dessa vägglampor en IP44-klassning, vilket innebär att de kan användas inomhus eller utomhus beroende på dina behov. Dessa unika vägglampor finns också i en rad underbara färger, så du kan fritt välja den modell som bäst passar din stil. Se alla The Muse vägglampor från Tala här
 • Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Pleasure Garden

  Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Pleasure Garden
  Design Tala Muse vägglampa Tala x Farrow & Ball Pleasure Garden är en unik och elegant design som utan tvekan kommer att tillföra charm, värme och personlighet till din inredning. Muse finns redan som en portabel bordslampa och nu även som en smart vägglampa som bär samma karaktär. Muse-vägglampan är tillverkad av gjuten aluminium med detaljer i mässing överallt, vilket ger lampan en varm och mysig känsla. Dessutom är vägglampan utrustad med Tallas specialtillverkade LED-lampor med en livslängd på 30 000, som avger ett mjukt och behagligt ljus som du har möjlighet att dimma efter dina behov och ditt humör. Denna dimfunktion kan styras med hjälp av den integrerade dimmern på undersidan av basen, som du helt enkelt vrider för att styra ljusfärgen. Precis som resten av lamporna i The Muse-sortimentet har även dessa vägglampor en IP44-klassning, vilket innebär att de kan användas inomhus eller utomhus beroende på dina behov. Dessa unika vägglampor finns också i en rad underbara färger, så du kan fritt välja den modell som bäst passar din stil. Se alla The Muse vägglampor från Tala här
 • Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Hackles Black

  Tala - The Muse Vägglampa x Farrow & Ball Hackles Black
  Design Tala Muse vägglampa Tala x Farrow & Ball Hackles Black är en unik och elegant design som utan tvekan kommer att tillföra charm, värme och personlighet till din inredning. Muse finns redan som en portabel bordslampa och nu även som en smart vägglampa som bär samma karaktär. Muse vägglampa är tillverkad av gjuten aluminium med detaljer i mässing överallt, vilket ger lampan en varm och mysig känsla. Dessutom är vägglampan utrustad med Tallas specialtillverkade LED-lampor med en livslängd på 30 000, som avger ett mjukt och behagligt ljus som du har möjlighet att dimma efter dina behov och ditt humör. Denna dimfunktion kan styras med hjälp av den integrerade dimmern på undersidan av basen, som du helt enkelt vrider för att styra ljusfärgen. Precis som resten av lamporna i The Muse-sortimentet har även dessa vägglampor en IP44-klassning, vilket innebär att de kan användas inomhus eller utomhus beroende på dina behov. Dessa unika vägglampor finns också i en rad underbara färger, så du kan fritt välja den modell som bäst passar din stil. Se alla The Muse vägglampor från Tala här
 • Tala - Loop Vägglampa Large w. Sphere IV Gold Tala

  Tala - Loop Vägglampa Large w. Sphere IV Gold Tala
  Loop Vägglampa Large w. Sphere IV Gold - Tala, Guld
 • Tala - Loop Vägglampa Large w. Sphere IV Dark Grey Tala

  Tala - Loop Vägglampa Large w. Sphere IV Dark Grey Tala
  Loop Vägglampa Large w. Sphere IV Dark Grey - Tala, Grå
 • Tala - Loop Vägglampa Small w. Sphere III Gold Tala

  Tala - Loop Vägglampa Small w. Sphere III Gold Tala
  Loop Vägglampa Small w. Sphere III Gold - Tala, Guld
 • Tala - Loop Vägglampa Small w. Sphere III Dark Grey Tala

  Tala - Loop Vägglampa Small w. Sphere III Dark Grey Tala
  Loop Vägglampa Small w. Sphere III Dark Grey - Tala, Grå
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2200K White

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2200K White
  Design Tala Kilter Wall Light L500 2200K White är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2200K Dark Grey

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2200K Dark Grey
  Design Tala Kilter Wall Light L500 2200K Dark Grey är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L640 2200K White

  Tala - Kilter Vägglampa L640 2200K White
  Design Tala Kilter Wall Light L640 2200K White är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L640 2200K Dark Grey

  Tala - Kilter Vägglampa L640 2200K Dark Grey
  Design Tala Kilter Wall Light L640 2200K Dark Grey är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K White

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K White
  Design Tala Kilter Wall Light L500 2700K White är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K Dark Grey

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K Dark Grey
  Design Tala Kilter Wall Light L500 2700K Dark Grey är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L640 2700K White

  Tala - Kilter Vägglampa L640 2700K White
  Design Tala Kilter Wall Light L640 2700K White är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L640 2700K Dark Grey

  Tala - Kilter Vägglampa L640 2700K Dark Grey
  Design Tala Kilter Wall Light L640 2700K Dark Grey är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som kommer att ge lite extra skärpa och karaktär till din inredning. Kilter vägglampan är Tallas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med ett modernt och strikt utseende. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackering, som du även kan få i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har även en IP44-klassning, vilket innebär att den lätt klarar av fuktiga miljöer, som badrummet eller källaren, men den kan självklart placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här.
 • Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Pomona Red

  Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Pomona Red
  Design Farrow & Ball för tala Muse Portable Tala x Farrow & Ball Pomona Red är en underbar kombination av det brittiska designföretaget Tallas innovativa kreativitet och expertisen hos de ikoniska färgexperterna Farrow & Ball. Muse förenar den klassiska utomhuslyktan med den senaste moderna LED-tekniken, vilket gör lampan till ett praktiskt och estetiskt mästerverk. När lampan är tänd verkar den synliga glödlampan sväva i luften för en funkig look. Det matchande handtaget gör The Muse lätt att transportera. Den vridbara dimmern Dim to Warm är särskilt känslig, så ljusintensiteten kan justeras mycket exakt. IP 44-klassningen gör att The Muse Portable tål vind, vatten och kyla, så att du kan ta den med dig som en varm liten vän året runt. Muse Portable finns i fyra vackra färger. Se dem alla här
 • Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Candlenut White

  Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Candlenut White
  Design Farrow & Ball för tala Muse Portable Tala x Farrow & Ball Candlenut White är en underbar kombination av det brittiska designföretaget Tallas innovativa kreativitet och expertisen hos de ikoniska färgexperterna Farrow & Ball. Muse förenar den klassiska utomhuslyktan med den senaste moderna LED-tekniken, vilket gör lampan till ett praktiskt och estetiskt mästerverk. När lampan är tänd verkar den synliga glödlampan sväva i luften, vilket ger den ett funkigt utseende. Det matchande handtaget gör The Muse lätt att transportera. Den vridbara dimmern Dim to Warm är särskilt känslig, så ljusintensiteten kan justeras mycket exakt. IP 44-klassningen gör att The Muse Portable tål vind, vatten och kyla, så att du kan ta den med dig som en varm liten vän året runt. Muse Portable finns i fyra vackra färger. Se dem alla här
 • Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Pleasure Garden Green

  Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Pleasure Garden Green
  Design Farrow & Ball för tala Muse Portable Tala x Farrow & Ball Pleasure Garden Green är en underbar kombination av det brittiska designföretaget Tallas innovativa kreativitet och expertisen hos de ikoniska färgexperterna Farrow & Ball. Muse förenar den klassiska utomhuslyktan med den senaste moderna LED-tekniken, vilket gör lampan till ett praktiskt och estetiskt mästerverk. När lampan är tänd verkar den synliga glödlampan sväva i luften för en funkig look. Det matchande handtaget gör The Muse lätt att transportera. Den vridbara dimmern Dim to Warm är särskilt känslig, så ljusintensiteten kan justeras mycket exakt. IP 44-klassningen gör att The Muse Portable tål vind, vatten och kyla, så att du kan ta den med dig som en varm liten vän året runt. Muse Portable finns i fyra vackra färger. Se dem alla här
 • Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Hackles Black

  Tala - The Muse Portable x Farrow & Ball Hackles Black
  Design Farrow & Ball för tala Muse Portable Tala x Farrow & Ball Hackles Black är en underbar kombination av det brittiska designföretaget Tallas innovativa kreativitet och expertisen hos de ikoniska färgexperterna Farrow & Ball. Muse förenar den klassiska utomhuslyktan med den senaste moderna LED-tekniken, vilket gör lampan till ett praktiskt och estetiskt mästerverk. När lampan är tänd verkar den synliga glödlampan sväva i luften för en funkig look. Det matchande handtaget gör The Muse lätt att transportera. Den vridbara dimmern Dim to Warm är särskilt känslig, så ljusintensiteten kan justeras mycket exakt. IP 44-klassningen gör att The Muse Portable tål vind, vatten och kyla, så att du kan ta den med dig som en varm liten vän året runt. Muse Portable finns i fyra vackra färger. Se dem alla här
 • Tala - Shore Bordslampa Amber Brown Tala

  Tala - Shore Bordslampa Amber Brown Tala
  Shore Bordslampa Amber Brown - Tala, Bärnsten, Glas
 • Tala - Shore Bordslampa Sea Green Tala

  Tala - Shore Bordslampa Sea Green Tala
  Shore Bordslampa Sea Green - Tala, Grön, Glas
 • Tala - Shore Bordslampa Smoke Grey Tala

  Tala - Shore Bordslampa Smoke Grey Tala
  Shore Bordslampa Smoke Grey - Tala, Grå, Glas
 • Tala - Kilter Vägglampa L640 2200K Solid Brass Tala

  Tala - Kilter Vägglampa L640 2200K Solid Brass Tala
  Design Tala Kilter Vägglampa L640 2200K Solid Brass är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som ger lite extra edge och karaktär till din inredning. Kilter vägglampa är Talas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med en modern och rigorös look. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackerad yta och finns i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har också IP44-klassning, vilket innebär att den enkelt klarar fuktiga miljöer som badrum eller källare, men den kan naturligtvis placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här!
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K Solid Brass Tala

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K Solid Brass Tala
  Design Tala Kilter Vägglampa L500 2700K Solid Brass är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som ger lite extra edge och karaktär till din inredning. Kilter vägglampa är Talas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med en modern och rigorös look. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackerad yta och finns i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har också IP44-klassning, vilket innebär att den enkelt klarar fuktiga miljöer som badrum eller källare, men den kan naturligtvis placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här!
 • Tala - Kilter Vägglampa L640 2700K Solid Brass Tala

  Tala - Kilter Vägglampa L640 2700K Solid Brass Tala
  Design Tala Kilter Vägglampa L640 2700K Solid Brass är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som ger lite extra edge och karaktär till din inredning. Kilter vägglampa är Talas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med en modern och rigorös look. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackerad yta och finns i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har också IP44-klassning, vilket innebär att den enkelt klarar fuktiga miljöer som badrum eller källare, men den kan naturligtvis placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här!
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2200K Solid Brass Tala

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2200K Solid Brass Tala
  Design Tala Kilter Vägglampa L500 2200K Solid Brass är en enkel och strömlinjeformad design från Tala som ger lite extra edge och karaktär till din inredning. Kilter vägglampa är Talas tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med en modern och rigorös look. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackerad yta och finns i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har också IP44-klassning, vilket innebär att den enkelt klarar fuktiga miljöer som badrum eller källare, men den kan naturligtvis placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från Tala här!
 • Tala Touch Bordslampa Ek

  Tala Touch Bordslampa Ek
  Design: TALA Koncept:
 • Tala Alumina Bordslampa Blå M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Blå M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala Reflection Enno Bordslampa Vit

  Tala Reflection Enno Bordslampa Vit
  Design: David Weeks Studio för Tala Koncept: En perfekt matchning är vad man kan säga om den eleganta kompositionen mellan glödlampa och bas i Tala Reflection-serien. Basformerna är en imitation av några av de mest kända och eleganta dekorativa glödlamporna som Tala erbjuder. För att skapa en flytande övergång mellan bas och glödlampor är varje Reflection lampa handjusterad till perfektion. Namnet '' Reflection '' är inte heller helt tillfälligt. Lampans övre del visas i blank porslin och reflekterar därmed det mjuka ljuset från den eleganta lampan. Denna symmetri ger serien en mycket bestämd lugn och trevlig atmosfär, eftersom den speglar oavsett var den placeras i hemmet. De matta porslinslamporna problem ett behagligt och mjukt ljus, vilket gör lampan idealisk som en dekorativ lampa på sängbordet bredvid sängen, på byrån i korridoren eller i bokhyllan tillsammans med alla böcker.
 • Tala Reflection Oblo Bordslampa Vit

  Tala Reflection Oblo Bordslampa Vit
  Design: David Weeks Studio för Tala Koncept: En perfekt matchning är vad man kan säga om den eleganta kompositionen mellan glödlampa och bas i Tala Reflection-serien. Basformerna är en imitation av några av de mest kända och eleganta dekorativa glödlamporna som Tala erbjuder. För att skapa en flytande övergång mellan bas och glödlampor är varje Reflection lampa handjusterad till perfektion. Namnet '' Reflection '' är inte heller helt tillfälligt. Lampans övre del visas i blank porslin och reflekterar därmed det mjuka ljuset från den eleganta lampan. Denna symmetri ger serien en mycket bestämd lugn och trevlig atmosfär, eftersom den speglar oavsett var den placeras i hemmet. De matta porslinslamporna problem ett behagligt och mjukt ljus, vilket gör lampan idealisk som en dekorativ lampa på sängbordet bredvid sängen, på byrån i korridoren eller i bokhyllan tillsammans med alla böcker.
 • Tala Reflection Ovla Bordslampa Vit

  Tala Reflection Ovla Bordslampa Vit
  Design: David Weeks Studio för Tala Koncept: En perfekt matchning är vad man kan säga om den eleganta kompositionen mellan glödlampa och bas i Tala Reflection-serien. Basformerna är en imitation av några av de mest kända och eleganta dekorativa glödlamporna som Tala erbjuder. För att skapa en flytande övergång mellan bas och glödlampor är varje Reflection lampa handjusterad till perfektion. Namnet '' Reflection '' är inte heller helt tillfälligt. Lampans övre del visas i blank porslin och reflekterar därmed det mjuka ljuset från den eleganta lampan. Denna symmetri ger serien en mycket bestämd lugn och trevlig atmosfär, eftersom den speglar oavsett var den placeras i hemmet. De matta porslinslamporna problem ett behagligt och mjukt ljus, vilket gör lampan idealisk som en dekorativ lampa på sängbordet bredvid sängen, på byrån i korridoren eller i bokhyllan tillsammans med alla böcker.
 • Tala Loop Vägglampa Liten Mörkgrå med Sfär III

  Tala Loop Vägglampa Liten Mörkgrå med Sfär III
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.
 • Tala Loop Vägglampa Liten Guld med Sfär III

  Tala Loop Vägglampa Liten Guld med Sfär III
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.
 • Tala Loop Vägglampa Stor Mörkgrå med Sfär IV

  Tala Loop Vägglampa Stor Mörkgrå med Sfär IV
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.
 • Tala Loop Vägglampa Stor Guld med Sfär IV

  Tala Loop Vägglampa Stor Guld med Sfär IV
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.