Tala lampor

 • Tala - Graphite Taklampa Tala

  Tala - Graphite Taklampa Tala
  Graphite Taklampan är en minimalistisk fattning, som är helt enkel i uttrycket. Färgen, styrkan och formen gör den till en perfekt partner för en lång rad av glödlampor och det är många möjligheter för att skapa sin egen individuella design med glödlamporna i serien. Fixtures serien är byggd av material kända för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetas det hos bara med de finaste tillgängliga naturresurser. De är likaså designade för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i serien. Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd framställd av en silikon, som är designad till att minimera sprickor på sladden.
 • Tala - Oak Triple Taklampa Tala

  Tala - Oak Triple Taklampa Tala
  Oak Triple Taklampa passar perfekt in i tidernas trender, där det minimalistiska uttrycket får mycket uppmärksamhet – delvis i form av den enkla belysningstrenden, som helt enkelt består av ett uttag och en exponerad glödlampa. Sätt din egen touch på lampan och inredningen, med dekorativa glödlampor - eventuellt med en modern eller vintage look som skapar personlighet i din inredning. Lampan är tillverkad av material som är känd för sina hållbara och smidiga egenskaper - FSC-certifierad ren amerikansk ek. Lampan passar perfekt i det to sortimentet, med fokus på de finaste naturresurserna och den högsta kvaliteten. Obs! Glödlamporna på bilden ingår ej. Se mer enkel belysning från här, där du också hittar s urval av dekorativa glödlampor.
 • Tala Knuckle Pendel Valnöt

  Tala Knuckle Pendel Valnöt
  Design: TALA Koncept:
 • Tala Mässing Pendel

  Tala Mässing Pendel
  Design: TALA Koncept:
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Sphere IV Glödlampa

  Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Sphere IV Glödlampa
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala - Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV Tala

  Tala - Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV Tala
  Alumina Bordslampa Charcoal w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala Knuckle Pendel Ek

  Tala Knuckle Pendel Ek
  Design: TALA Koncept:
 • Tala - Basalt Single Taklampa Brass Tala

  Tala - Basalt Single Taklampa Brass Tala
  Basalt Single Taklampa Brass är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. Se hela Basalt-serien från här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala Alumina Bordslampa Sort M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Sort M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala - Triple Taklampa White Canopy w/Voronoi II Walnut Tala

  Tala - Triple Taklampa White Canopy w/Voronoi II Walnut Tala
  Walnut Triple Taklampa m/Voronoi II White Canopy passar perfekt in i tidernas trender, där det minimalistiska uttrycket får mycket uppmärksamhet – delvis i form av den enkla belysningstrenden, som helt enkelt består av ett uttag och en exponerad glödlampa. Sätt din egen touch på lampan och inredningen, med dekorativa glödlampor - eventuellt med en modern eller vintage look som skapar personlighet i din inredning. Lampan är tillverkad av material som är känd för sina hållbara och smidiga egenskaper (FSC-certifierad). Lampan passar perfekt i det to sortimentet, med fokus på de finaste naturresurserna och den högsta kvaliteten. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se mer enkel belysning från här, där du också hittar s urval av dekorativa glödlampor.
 • Tala - Brass Taklampa Plug & Play Tala

  Tala - Brass Taklampa Plug & Play Tala
  Brass Taklampa Plug & Play är den taklampan du har väntat på. Nu kan du göra dig av med lampskydd, kabelskärare och skruvmejslar, för som namnet antyder är allt du behöver göra att plugga in Plug & Play i vägguttaget för att den ska fungera. Längden på kabeln kan justeras efter behag, vilket gör Brass Plug & Play-taklampan idealisk både som en taklampa som omsluter hela rummet med ljus och som en fokuserad läslampa vid ditt skrivbord eller i soffhörnet. Den varma, matta mässingsytan och den enkla svarta textilinlindade sladden gör att Brass Taklampa Plug & Play lätt passar in i studiolägenheten eller det minimalistiska hemmet. Perfekt för dig som vill ha ett enkelt, öppet ljus. Se de andra vackra taklamporna från här.
 • Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K Solid Brass Tala

  Tala - Kilter Vägglampa L500 2700K Solid Brass Tala
  Kilter Vägglampa L500 2700K Solid Brass är en enkel och strömlinjeformad design från som ger lite extra edge och karaktär till din inredning. Kilter vägglampa är s tolkning av en arkitektonisk ljuskälla med en modern och rigorös look. Kilter är tillverkad av aluminium med en vacker pulverlackerad yta och finns i olika nyanser, så att du kan välja den som bäst matchar din stil. Vägglampan har också IP44-klassning, vilket innebär att den enkelt klarar fuktiga miljöer som badrum eller källare, men den kan naturligtvis placeras var som helst i din inredning. Kilts finns också i flera storlekar med olika längder och med antingen en Kelvin på 2200 eller 2700, så att du kan välja rätt ljusfärg för dina behov. Se alla vackra Kilter vägglampor från här!
 • Tala Graphite Pendel

  Tala Graphite Pendel
  Design: TALA Koncept:
 • Tala - Basalt Single Taklampa Stainless Steel Tala

  Tala - Basalt Single Taklampa Stainless Steel Tala
  Basalt Single Taklampa Stainless Steel är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. Se hela Basalt-serien från här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala - Basalt Triple Taklampa Brass Tala

  Tala - Basalt Triple Taklampa Brass Tala
  Basalt Triple Taklampa Brass är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se hela Basalt-serien från här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala - Basalt Triple Taklampa Stainless Steel Tala

  Tala - Basalt Triple Taklampa Stainless Steel Tala
  Basalt Triple Taklampa Stainless Steel är inspirerad av de stora Basalt-pelarna, Giant Causeway i Nordirland. De solida pelarnas karaktäristiska former, är återskapade i lampans sexkantiga upphänge, samt den munblåsta glödlampan. Den ger ett varmt ljus och en lugn stämning i inredningen, där designen ger en känsla av att ha naturen med inomhus. Bastalt-taklampan levereras med en 3 meter lång textilkabel, så lampan kan enkelt placeras i önskad höjd – över matbordet, som mysbelysning i ett av hemmets mörka hörn eller lågt hängande över nattduksbordet. Med lampan medföljer dessutom en matchande rosett, där vinkeldesignen vackert går igen. OBS! Lampan levereras med glödlampor, som visas på bilden Se hela Basalt-serien från här, med antingen stål eller mässingsfinish.
 • Tala Alumina Bordslampa Vit M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Vit M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala - Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV Tala

  Tala - Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV Tala
  Alumina Bordslampa Chalk w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala - Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV Tala

  Tala - Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV Tala
  Alumina Bordslampa Sage w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala Reflection Noma Bordslampa Vit

  Tala Reflection Noma Bordslampa Vit
  Design: David Weeks Studio för Tala Koncept: En perfekt matchning är vad man kan säga om den eleganta kompositionen mellan glödlampa och bas i Tala Reflection-serien. Basformerna är en imitation av några av de mest kända och eleganta dekorativa glödlamporna som Tala erbjuder. För att skapa en flytande övergång mellan bas och glödlampor är varje Reflection lampa handjusterad till perfektion. Namnet '' Reflection '' är inte heller helt tillfälligt. Lampans övre del visas i blank porslin och reflekterar därmed det mjuka ljuset från den eleganta lampan. Denna symmetri ger serien en mycket bestämd lugn och trevlig atmosfär, eftersom den speglar oavsett var den placeras i hemmet. De matta porslinslamporna problem ett behagligt och mjukt ljus, vilket gör lampan idealisk som en dekorativ lampa på sängbordet bredvid sängen, på byrån i korridoren eller i bokhyllan tillsammans med alla böcker.
 • Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I Tala

  Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Voronoi-I Tala
  Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i -serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Knuckle Bordslampa Black Tala

  Tala - Knuckle Bordslampa Black Tala
  Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i -serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala G9 3,6W LED 2700K CRI97 Frostad

  Tala G9 3,6W LED 2700K CRI97 Frostad
  Tala G9 är en dimbar LED-lampa på ENDAST 3,6W och som ger hela 100 lumen per watt.
 • Tala - Alumina 9 Taklampa Chalk Tala

  Tala - Alumina 9 Taklampa Chalk Tala
  Alumina 9 Taklampa Chalk är en enkel och elegant design där allt överflödigt har skurits bort och bara det mest nödvändiga finns kvar. Taklampan består av en aluminiumupphängning och en synlig ljuskälla, vilket ger lampan en modern och minimalistisk design som kan integreras i en mängd olika inredningsstilar. Alumina-designen finns både som en enskild pendelbelysning, som du med fördel kan placera i en rad eller ett dekorativt kluster, och som en kombination av tre eller nio pendelbelysningar - så att du kan få exakt den modell som passar perfekt för dina behov och din inredning. Lampan är utrustad med dim-to-warm-teknik, så att du kan ändra ljusfärgen efter önskad stämning. Alumina är en både dekorativ och funktionell ljuskälla som skapar ett iögonfallande och beundrande inslag i din inredning. OBS Ljuskällor måste köpas - se alla vackra ljuskällor från här! . Se hela Alumina-serien här
 • Tala - Alumina Triple Taklampa w/3 Sphere V Tala

  Tala - Alumina Triple Taklampa w/3 Sphere V Tala
  Den tredubbla pendelbelysningen w/3 Sphere V har en enkel och elegant design som passar in i alla typer av inredningsstilar. Den här designen ingår i en belysningskollektion med antingen en, tre eller nio ljuskällor, så du är fri att välja den modell som bäst passar dina behov. Detta är Tallas första dekorativa dim-to-warm-ljuskälla, vilket innebär att du kan dimma ljusfärgen från varmt till kallt ljus efter dina behov. Den föränderliga ljusfärgen reflekterar också det naturliga ljuset från morgon till dag till kväll, så att du kan skapa precis rätt stämning och belysning i rummet. Detta hjälper dig också att komma upp på morgonen, hålla dig fokuserad under dagen och vara avslappnad på kvällen. Ljuskällan har en ungefärlig livslängd på cirka 15 000 ljustimmar eller 10+ år, vilket också gör den till en hållbar ljuskälla. Med den här taklampan får du inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett dekorativt element för din inredning som garanterat kommer att ge glädje åt dig och din familj. Se alla vackra taklampor från här.
 • Tala - Lochan Vägglampa Brass Tala

  Tala - Lochan Vägglampa Brass Tala
  Lochan Wall Lamp Brass är en dekorativ och mångsidig belysningsmodell som passar både som vägg- och taklampa. Lampan är medvetet utformad i en blygsam storlek och form för att få glödlampans profil att framträda tydligare. Lampan är därför idealisk att kombinera med de många kreativa och funkiga glödlamporna i ett brett utbud av form och färg från . Lochan Wall Light kan användas både inomhus och utomhus, eftersom den har en kapslingsklass IP 44 och är tillverkad av anodiserad aluminium, vilket gör den vattenavvisande. Lochan Wall Light kan därmed stå emot vind, vatten och elementens raseri. Lochan Wall Light är också vacker i köket eller badrummet och passar alla behov eftersom ljusstyrkan kan justeras och dämpas. Lochan Wall Light finns i två vackra färger, kallt grafitgrått och varm mässing. Se dem båda här
 • Tala - Lochan Vägglampa Graphite Tala

  Tala - Lochan Vägglampa Graphite Tala
  Lochan Wall Light Graphite är en dekorativ och mångsidig belysningsmodell som passar både som vägg- och taklampa. Lampan är medvetet utformad i en blygsam storlek och form för att få glödlampans profil att framträda tydligare. Lampan är därför idealisk att kombinera med de många kreativa och funkiga glödlamporna i ett brett utbud av form och färg från . Lochan Wall Light kan användas både inomhus och utomhus, eftersom den har en kapslingsklass IP 44 och är tillverkad av anodiserad aluminium, vilket gör den vattenavvisande. Lochan Wall Light kan därmed stå emot vind, vatten och elementens raseri. Lochan Wall Light är också vacker i köket eller badrummet och passar alla behov eftersom ljusstyrkan kan justeras och dämpas. Lochan Wall Light finns i två vackra färger, kallt grafitgrått och varm mässing. Se dem båda här
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek Trä Svart

  Tala Knuckle Bordslampa Ek Trä Svart
  Design: Tala Koncept: Upptäck Knuckle Bordslampa  - en förtrollande lampa med ett uppdrag: att sätta glödlampan i rampljuset. Med en kropp gjord av valnöt eller ek och en elegant bas av mässing eller stål är denna lampa en sublim kombination av enkelhet och stil. Tala Knuckle är en bordslampa skapad för att låta glödlampan stjäla all uppmärksamhet. Du du väljer mellan Talas vackra Voronoi-I eller Sphere-IV-lampor, som båda sätter sin egen unika markera till lampan. Alternativt du kan välja bland Talas många andra ljuskällor och skräddarsy utseende och ljus efter önskemål. Oavsett om det gäller hemmakontoret, skrivbordet eller nattduksbordet är Knuckle den perfekta kombinationen av dekoration och belysning. Det kommer att förtrolla rummet med sin närvaro och ge det den perfekta atmosfären.
 • Tala Loop Vägglampa Stor Guld med Sfär IV

  Tala Loop Vägglampa Stor Guld med Sfär IV
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.
 • Tala Loop Vägglampa Stor Mörkgrå med Sfär IV

  Tala Loop Vägglampa Stor Mörkgrå med Sfär IV
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.
 • Tala Loop Vägglampa Liten Mörkgrå med Sfär III

  Tala Loop Vägglampa Liten Mörkgrå med Sfär III
  Design: Tala Koncept: Loop Loop är en unik lampa som har ett väldigt speciellt uttryck. Lampan är gjord av en bit anodiserad aluminium, vilket ger den dess vackra färg. Lampan ger en fantastisk atmosfär i hemmet och med sina starka material osar den av kvalitet. Loop finns i ett antal olika modeller som gör det enkelt att hitta den perfekta Loop-lampan för hemmet. Lampan kommer med en Sphere Glödlampa från Tala.
 • Tala - Oak Knuckle Taklampa Tala

  Tala - Oak Knuckle Taklampa Tala
  Knuckle är en enkel kollektion designad i massivt trä och mässing, kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt i -sortimentet som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV Tala

  Tala - Oak Knuckle Bordslampa m/Sphere IV Tala
  Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i -serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala - Knuckle Bordslampa w/Voronoi I Walnut Tala

  Tala - Knuckle Bordslampa w/Voronoi I Walnut Tala
  Knuckle är en kollektion av enkla lampor. Den består av en samling massivt trä och mässing som är kända för sina hållbara och flexibla egenskaper. Den passar perfekt in i -serien som lyfter fram de mest fantastiska naturmaterialen och den högsta kvaliteten. Den enkla lösningen passar perfekt för vår tids minimalistiska trender, där den nakna glödlampan har blivit allt populärare. Sätt din egen prägel på lampan och din inredning med en dekorativ glödlampa från som ger exakt den stämning du vill ha i ditt hem. Se hela Knuckle-serien här, där du både hittar bordslampan och taklampan.
 • Tala Alumina Bordslampa Rosa M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Rosa M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala Basalt Triple Pendulum Brass

  Tala Basalt Triple Pendulum Brass
  Design: Tala Begrepp: Basalt hänge Ett hänge som drar naturen in i hemmet. Inspirationen för designen kommer från de stora basaltpelarna som skapar det vackra området Giants Causeway i Nordirland. I ett försök att efterlikna dessa kolumner har man valt att slipa toppen av pendeln smidigt och samtidigt hålla sidorna grova och grova. Genom den munblåsta lampan avger Basalt ett varmt och mjukt ljus som passar väl in i vardagsrummet över ett matbord eller soffbord. Basalt kan lätt hänga ensam, men lampan passar också bra i ett kluster av flera. Därför är det också möjligt att köpa basalt i kluster av antingen 3 eller 9 hängen.
 • Tala Alumina Bordslampa Grön M. Sphere IV

  Tala Alumina Bordslampa Grön M. Sphere IV
  Design: Tala Begrepp: Alumina bordslampa En bordslampa som skärs till ett minimum är vad som kan sägas om Tala Alumina. Lampan innehåller bara det som behövs, vilket ger en känsla av enkelhet när man tittar på lampan. Tanken bakom aluminiumoxid var att den skulle vara enkel men funktionell. För att uppnå detta har Tala gjort det möjligt att använda aluminiumoxid både som bordslampa och vägglampa. Basen kan enkelt monteras på en vägg och lampan kan därmed hängas. Lampan har ett behagligt varmt ljus och med den inbyggda dimmern kan ljuset enkelt justeras efter behov. Tala Alumina kommer i fem olika färger, svart, vit, grön, rosa och blå.
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek

  Tala Knuckle Bordslampa Ek
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Sphere IV Bulb

  Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Sphere IV Bulb
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Voronoi-I Bulb

  Tala Knuckle Bordslampa Walnut M. Voronoi-I Bulb
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Voronoi-I Glödlampa

  Tala Knuckle Bordslampa Ek M. Voronoi-I Glödlampa
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala Knuckle Bordslampa Valnöt

  Tala Knuckle Bordslampa Valnöt
  Design: Tala Begrepp: knuckle table lamp En lampa skapad för att fokusera på glödlampan. Tala Knuckle är skapad av en valnöt- eller ekkropp samt en bas av mässing. Detta skapar en mycket enkel bordslampa som ger plats för glödlampan för att få all uppmärksamhet. Bordslampan finns med Talas Voronoi-I eller Sphere-IV glödlampa, som båda ger sin egen touch till bordslampan, eller så kan du välja en av Talas många andra ljuskällor och själv bestämma vilket uttryck du vill att bordslampan ska ge och vilket ljus du vill ha från bordslampor. Knuckle är perfekt för att dekorera och tända ditt hemmakontor, skrivbord eller sängbord.
 • Tala - Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV Tala

  Tala - Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV Tala
  Alumina Bordslampa Blossom w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala - Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV Tala

  Tala - Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV Tala
  Alumina Bordslampa Sapphire w/Sphere IV är en sofistikerad liten lampa, som utöver att vara en fantastisk bordslampa också kan monteras på väggen. Den stora runda knappen på lampans bas, passar perfekt till det simpla och rena formspråket. Utöver att tända och släcka ljuset, dämpas ljusstyrkan via vridreglaget. Tack vare 3 meters kabeln och basen i lättviktsaluminium, kan lampan enkelt flyttas runt på arbets- eller skrivbordet, beroende på var du har behov för ljus. Med en storlek på endast 28 x 15 centimeter, tar inte lampan upp mycket plats på bordet eller bland småsaker. Den passar därför också bra som mysbelysning på fönsterbrädet, på byrån eller på en liten hylla i vardagsrummet. Se den snygga lilla bordslampan i olika färger här
 • Tala bordslampa Muse Bärbart uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, svart

  Tala bordslampa Muse Bärbart uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, svart
  Muse bordslampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse bordslampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Lampan kombinerar klassisk lanternestetik med ultramodern teknik och förmedlar en känsla av lyx. Den levereras med en ljuskälla - en opalvit LED-lampa med dim-to-warm-funktion - och kan tändas, släckas och dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturens undersida. När ljuset dimmas ändras ljusfärgen på grund av ljuskällans dim-to-warm-funktion - ljuset blir varmare. Den bärbara lampan, som är utrustad med ett uppladdningsbart batteri med lång livslängd, kan användas både inomhus och utomhus oberoende av strömanslutning och erbjuder därför maximal flexibilitet. Batteriet kan laddas med hjälp av USB-C-laddningskabeln som medföljer en lämplig adapter (ingår ej). Lampan är utrustad med en laddningsnivåindikator. Om batteriets laddning är mindre än 10 % blinkar indikatorn och batteriet bör laddas - Li-Ion 13,2 Ah 3,7V batteri - med USB-C-laddningskabel (utan adapter)
 • Tala hängande lampa Triple Pendant rund, E27 opal, vit/vit

  Tala hängande lampa Triple Pendant rund, E27 opal, vit/vit
  Triple Pendant pendellampa, rund, med tre E27 LED-glaslampor, dimbar Triple Pendant är en pendellampa med tre lampor med rund baldakin, försedd med E27 metalluttag på svarta kablar som hänger på olika höjd. Armaturen levereras med opalvita LED-glaslampor som kan dimmas med hjälp av en extern dimmer. Det varmvita ljuset från lamporna blir varmare och varmare när de dimmas tack vare dim-to-warm-funktionen. Bordet i matsalen eller sittgruppen i vardagsrummet kan belysas på ett effektivt sätt med pendellampan Triple Pendant - dimbar med en extern dimmer (ingår ej)
 • Tala bordslampa Reflection Oval, design David Weeks

  Tala bordslampa Reflection Oval, design David Weeks
  Reflection Oval bordslampa av David Weeks med opalvit LED-lampa Porslinsfoten på bordslampan Reflection Oval speglar formen på den medföljande opalvita LED-ljuskällan. Reflection Oval bordslampa har designats av den kända New York-designern David Weeks exklusivt för belysningstillverkaren Tala med utgångspunkt i dess lampor. Den nedre delen av den ovala porslinsbasen har en matt biscuitfinish, medan den övre tredjedelen har en reflekterande, glansig glasyr som reflekterar ljuset från glödlampan. Det varmvita ljuset kan slås på och av och även dimmas kontinuerligt med hjälp av den roterande dimmern som är integrerad i kabeln.
 • Tala bordslampa Muse Bärbar, uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, vit

  Tala bordslampa Muse Bärbar, uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, vit
  Muse bordslampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse bordslampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Lampan kombinerar klassisk lanternestetik med ultramodern teknik och förmedlar en känsla av lyx. Den levereras med en ljuskälla - en opalvit LED-lampa med dim-to-warm-funktion - och kan tändas, släckas och dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturens undersida. När ljuset dimmas ändras ljusfärgen på grund av ljuskällans dim-to-warm-funktion - ljuset blir varmare. Den bärbara lampan, som är utrustad med ett uppladdningsbart batteri med lång livslängd, kan användas både inomhus och utomhus oberoende av strömanslutning och erbjuder därför maximal flexibilitet. Batteriet kan laddas med hjälp av USB-C-laddningskabeln som medföljer en lämplig adapter (ingår ej). Lampan är utrustad med en laddningsnivåindikator. Om batteriets laddning är mindre än 10 % blinkar indikatorn och batteriet bör laddas - Li-Ion 13,2 Ah 3,7V batteri - med USB-C-laddningskabel (utan adapter)
 • Tala pendellampa Loop Large, aluminium, LED-glob, guld

  Tala pendellampa Loop Large, aluminium, LED-glob, guld
  Pendellampan Loop Large i aluminium med E27 LED-lampa Liksom alla lampor i Loop-serien har pendellampan Loop Large skapats av formgivaren John Tree för Tala. Minimal materialanvändning, tillverkning av höljet i ett enda stycke anodiserat aluminium, lång livslängd och en omisskännlig färgfinish är de speciella egenskaperna hos denna taklampa, som levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion som enkelt kan bytas ut. Ljusstyrkan på taklampan kan justeras med en lämplig extern dimmer, varigenom ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala bordslampa Loop small, aluminium, LED-glob III, mörkgrå

  Tala bordslampa Loop small, aluminium, LED-glob III, mörkgrå
  Loop small bordslampa i aluminium med E27 LED dim-to-warm lampa Loop small är den mindre versionen av bordslamporna i Loop-serien, skapad av designern John Tree för Tala. Den kännetecknas av minimal materialanvändning, ett intressant utseende och tillverkning av ramen i ett enda stycke anodiserat aluminium samt lång livslängd och en omisskännlig färgfinish. Bordslampan levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion. Ljuskällan med E27-sockel kan enkelt bytas ut. Ljuset kan tändas och släckas och även dimmas med hjälp av den dimmer som är integrerad i kabeln, varvid ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, svart

  Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, svart
  Muse vägglampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse vägglampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Den kombinerar utseendet och estetiken hos en klassisk lykta med ultramodern teknik och kan användas både inomhus och utomhus tack vare sin IP44-skyddsklass. En LED-ljuskälla med opalvitt glas och dim-to-warm-funktion ingår i leveransen. Ljuset kan dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturen och blir varmare när det dimmas.
 • Tala bordslampa Alumina, klot, dim-to-warm, safirblå

  Tala bordslampa Alumina, klot, dim-to-warm, safirblå
  Alumina bordslampa i aluminium med LED-glaslampa och dimmer Den intressant designade bordslampan Alumina i trendiga och varma färger levereras som ett set med en LED-glaslampa med opalvit yta och dimmerfunktion. Lampan kan inte bara tändas och släckas utan också dimmas med vridomkopplaren på den ovala foten, och dim-to-warm-funktionen ändrar också ljusfärgen när ljuset dimmas. Vid full ljusstyrka avges varmvitt ljus med 2.800 K, medan dimningen ändrar ljusfärgen till extra varmvitt ljus med 2.000 K. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet - Alumina ger mysig belysning i alla rum och kan placeras på ett bord, en möbel eller fönsterbrädan samt monteras som vägglampa - inklusive LED-glaslampa dim-to-warm med särskilt bra färgåtergivning (Ra 95) - kan även monteras som vägglampa - kabellängd 300 cm
 • Tala bordslampa Reflection Oblo, design David Weeks

  Tala bordslampa Reflection Oblo, design David Weeks
  Reflection Oblo bordslampa av David Weeks med opalvit LED-lampa Reflection Oblo är en bordslampa som levereras med en opalvit LED-lampa i cylindrisk form. Den formgavs av den kända New York-designern David Weeks exklusivt för belysningstillverkaren Tala baserat på tillverkarens lampor. Reflection Oblo bordslampans fot är tillverkad av porslin och speglar formen på den medföljande opalvita LED-lampan. Den nedre delen av porslinsfoten har en matt biscuitfinish, medan den övre tredjedelen har en reflekterande, glansig glasyr som reflekterar ljuset från glödlampan. Det varmvita ljuset kan tändas och släckas och dimmas kontinuerligt med hjälp av den roterande dimmern som är integrerad i kabeln.
 • Tala bordslampa Muse, laddningsbart batteri, massiv mässing, LED-lampa

  Tala bordslampa Muse, laddningsbart batteri, massiv mässing, LED-lampa
  Muse bordslampa av massiv mässing med LED-ljuskälla och dimmer Denna specialutgåva av Muse bordslampa från Tala är tillverkad av massiv mässing och borosilikatglas. Lampan kombinerar klassisk lanternestetik med ultramodern teknik och förmedlar en känsla av lyx. Den levereras med en opalvit LED-lampa med dim-to-warm-funktion och är utrustad med en roterande dimmer vid armaturens bas. När ljuset dimmas blir ljusfärgen varmare. Den bärbara lampan är utrustad med ett uppladdningsbart batteri med lång livslängd och kan användas både inomhus och utomhus utan strömanslutning, vilket ger maximal flexibilitet. Det uppladdningsbara batteriet kan laddas med den USB-C-laddningskabel som medföljer tillsammans med en lämplig adapter (ingår ej). Lampan är utrustad med en laddningsnivåindikator. Om batteriladdningen är mindre än 10 % blinkar indikatorn och batteriet bör laddas - Li-Ion 13,2 Ah 3,7V batteri - med USB-C-laddningskabel (utan adapter)
 • Tala pendellampa Loop small, aluminium, LED-glob IV, mörkgrå

  Tala pendellampa Loop small, aluminium, LED-glob IV, mörkgrå
  Loop liten pendellampa av aluminium med E27 LED-glaslampa Liksom alla lampor i Loop-serien är Loop liten pendellampa skapad av designern John Tree för Tala. Kännetecknande för denna armaturserie är den minimala användningen av material, tillverkningen av huset i ett enda stycke anodiserat aluminium, lång livslängd och en omisskännlig färgfinish. Armaturen levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion. Ljuskällan med E27-sockel kan enkelt bytas ut. Pendellampans ljusstyrka kan justeras med hjälp av en lämplig extern dimmer, varvid ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala bordslampa Muse Bärbar, uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, röd

  Tala bordslampa Muse Bärbar, uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, röd
  Muse bordslampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse bordslampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Lampan kombinerar klassisk lanternestetik med ultramodern teknik och förmedlar en känsla av lyx. Den levereras med en ljuskälla - en opalvit LED-lampa med dim-to-warm-funktion - och kan tändas, släckas och dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturens undersida. När ljuset dimmas ändras ljusfärgen på grund av ljuskällans dim-to-warm-funktion - ljuset blir varmare. Den bärbara lampan, som är utrustad med ett uppladdningsbart batteri med lång livslängd, kan användas både inomhus och utomhus oberoende av strömanslutning och erbjuder därför maximal flexibilitet. Batteriet kan laddas med hjälp av USB-C-laddningskabeln som medföljer en lämplig adapter (ingår ej). Lampan är utrustad med en laddningsnivåindikator. Om batteriets laddning är mindre än 10 % blinkar indikatorn och batteriet bör laddas - Li-Ion 13,2 Ah 3,7V batteri - med USB-C-laddningskabel (utan adapter)
 • Tala bordslampa Reflection Noma, design David Weeks

  Tala bordslampa Reflection Noma, design David Weeks
  Reflection Noma bordslampa med E27 LED-lampa Den berömda New York-designern David Weeks skapade Reflection Noma bordslampa exklusivt för belysningstillverkaren Tala. Dess bas är tillverkad av porslin och återspeglar formen på den opalvita LED-lampan som medföljer. Medan den nedre delen av porslinsbasen har en matt biscuitfinish har den övre tredjedelen en reflekterande, blank glasyr som reflekterar ljuset från glödlampan. En roterande dimmer integrerad i kabeln gör det möjligt att justera ljusintensiteten i glödlampans varmvita ljus.
 • Tala vägglampa Loop small, aluminium, LED globe III, guld

  Tala vägglampa Loop small, aluminium, LED globe III, guld
  Loop liten vägglampa i aluminium med E27 LED-glaslampa Precis som alla lampor i Loop-serien är Loop liten vägglampa skapad av designern John Tree för Tala. Vägglampans ram är gjuten i ett stycke av anodiserad aluminium med minimal användning av material och har en omisskännlig färgfinish. Andra egenskaper hos vägglampan är dess minimalistiska utseende och långa livslängd. I leveransen ingår en LED-glaslampa med E27-sockel och dim-to-warm-funktion, som enkelt kan bytas ut. Ljusstyrkan från Loop small vägglampa kan justeras med en lämplig extern dimmer, varvid ljusfärgen blir varmare och varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala bordslampa Muse Bärbar, uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, grön

  Tala bordslampa Muse Bärbar, uppladdningsbart batteri, LED-lampa E27, grön
  Muse bordslampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse bordslampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Lampan kombinerar klassisk lanternestetik med ultramodern teknik och förmedlar en känsla av lyx. Den levereras med en ljuskälla - en opalvit LED-lampa med dim-to-warm-funktion - och kan tändas, släckas och dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturens undersida. När ljuset dimmas ändras ljusfärgen på grund av ljuskällans dim-to-warm-funktion - ljuset blir varmare. Den bärbara lampan, som är utrustad med ett uppladdningsbart batteri med lång livslängd, kan användas både inomhus och utomhus oberoende av strömanslutning och erbjuder därför maximal flexibilitet. Batteriet kan laddas med hjälp av USB-C-laddningskabeln som medföljer en lämplig adapter (ingår ej). Lampan är utrustad med en laddningsnivåindikator. Om batteriets laddning är mindre än 10 % blinkar indikatorn och batteriet bör laddas - Li-Ion 13,2 Ah 3,7V batteri - med USB-C-laddningskabel (utan adapter)
 • Tala vägglampa Loop small, aluminium, LED globe III, mörkgrå

  Tala vägglampa Loop small, aluminium, LED globe III, mörkgrå
  Loop liten vägglampa i aluminium med E27 LED-glaslampa Precis som alla lampor i Loop-serien är Loop liten vägglampa skapad av designern John Tree för Tala. Vägglampans ram är gjuten i ett stycke av anodiserad aluminium med minimal användning av material och har en omisskännlig färgfinish. Andra egenskaper hos vägglampan är dess minimalistiska utseende och långa livslängd. I leveransen ingår en LED-glaslampa med E27-sockel och dim-to-warm-funktion, som enkelt kan bytas ut. Ljusstyrkan från Loop small vägglampa kan justeras med en lämplig extern dimmer, varvid ljusfärgen blir varmare och varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala vägglampa Loop Large, aluminium, LED-glaslampa, guld

  Tala vägglampa Loop Large, aluminium, LED-glaslampa, guld
  Loop Large vägglampa i aluminium med E27 LED-glaslampa Precis som alla lampor i Loop-serien är Loop Large vägglampa skapad av designern John Tree för Tala. Dess ram är tillverkad i ett stycke av anodiserad aluminium med minimal användning av material och har en distinkt färgfinish. Andra kännetecken för vägglampan är dess minimalistiska utseende och långa livslängd. Den levereras komplett med en LED-glaslampa med E27-sockel och dim-to-warm-funktion. Ljuskällan är utbytbar och vägglampan kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en lämplig extern dimmer, varvid ljusfärgen blir allt varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala bordslampa Loop small, aluminium, LED-glob III, guld

  Tala bordslampa Loop small, aluminium, LED-glob III, guld
  Loop small bordslampa i aluminium med E27 LED dim-to-warm lampa Loop small är den mindre versionen av bordslamporna i Loop-serien, skapad av designern John Tree för Tala. Den kännetecknas av minimal materialanvändning, ett intressant utseende och tillverkning av ramen i ett enda stycke anodiserat aluminium samt lång livslängd och en omisskännlig färgfinish. Bordslampan levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion. Ljuskällan med E27-sockel kan enkelt bytas ut. Ljuset kan tändas och släckas och även dimmas med hjälp av den dimmer som är integrerad i kabeln, varvid ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala bordslampa Reflection Enno, Design David Weeks

  Tala bordslampa Reflection Enno, Design David Weeks
  Reflection Enno bordslampa med E27 LED-lampa Den berömda New York-designern David Weeks har skapat Reflection Enno bordslampa exklusivt för Tala. Basen är tillverkad av porslin och speglar formen på den medföljande LED-lampan. Medan den nedre delen av porslinsbasen har en matt biscuitfinish har den övre tredjedelen en reflekterande, blank glasyr som reflekterar ljuset från glödlampan. En roterande dimmer integrerad i kabeln gör det möjligt att justera intensiteten i det varmvita ljuset från glödlampan.
 • Tala pendellampa Loop small, aluminium, LED-glob IV, guld

  Tala pendellampa Loop small, aluminium, LED-glob IV, guld
  Loop liten pendellampa av aluminium med E27 LED-glaslampa Liksom alla lampor i Loop-serien är Loop liten pendellampa skapad av designern John Tree för Tala. Kännetecknande för denna armaturserie är den minimala användningen av material, tillverkningen av huset i ett enda stycke anodiserat aluminium, lång livslängd och en omisskännlig färgfinish. Armaturen levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion. Ljuskällan med E27-sockel kan enkelt bytas ut. Pendellampans ljusstyrka kan justeras med hjälp av en lämplig extern dimmer, varvid ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, grön

  Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, grön
  Muse vägglampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse vägglampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Den kombinerar utseendet och estetiken hos en klassisk lykta med ultramodern teknik och kan användas både inomhus och utomhus tack vare sin IP44-skyddsklass. En LED-ljuskälla med opalvitt glas och dim-to-warm-funktion ingår i leveransen. Ljuset kan dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturen och blir varmare när det dimmas.
 • Tala vägglampa Loop Large, aluminium, LED-glaslampa, mörkgrå

  Tala vägglampa Loop Large, aluminium, LED-glaslampa, mörkgrå
  Loop Large vägglampa i aluminium med E27 LED-glaslampa Precis som alla lampor i Loop-serien är Loop Large vägglampa skapad av designern John Tree för Tala. Dess ram är tillverkad i ett stycke av anodiserad aluminium med minimal användning av material och har en distinkt färgfinish. Andra kännetecken för vägglampan är dess minimalistiska utseende och långa livslängd. Den levereras komplett med en LED-glaslampa med E27-sockel och dim-to-warm-funktion. Ljuskällan är utbytbar och vägglampan kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en lämplig extern dimmer, varvid ljusfärgen blir allt varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala pendellampa Loop Large, aluminium, LED-glob, mörkgrå

  Tala pendellampa Loop Large, aluminium, LED-glob, mörkgrå
  Pendellampan Loop Large i aluminium med E27 LED-lampa Liksom alla lampor i Loop-serien har pendellampan Loop Large skapats av formgivaren John Tree för Tala. Minimal materialanvändning, tillverkning av höljet i ett enda stycke anodiserat aluminium, lång livslängd och en omisskännlig färgfinish är de speciella egenskaperna hos denna taklampa, som levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion som enkelt kan bytas ut. Ljusstyrkan på taklampan kan justeras med en lämplig extern dimmer, varigenom ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den medföljande opalvita LED-glaslampan.
 • Tala bordslampa Shore, glas, E27 LED-lampa Globe, brun

  Tala bordslampa Shore, glas, E27 LED-lampa Globe, brun
  Shore bordslampa med glasfot, dimmer och E27 dim-to-warm glödlampa Shore bordslampa är en elegant och hållbar lampa från Tala som ger en stämningsfull och anpassad belysning som sänglampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet. Lampans bas är munblåst av återvunnet glas. Bordslampan är försedd med en sfärisk, mattvit LED-ljuskälla med dim-to-warm-funktion. Bordslampans ljusstyrka kan justeras med hjälp av den roterande dimmern som är integrerad i anslutningskabeln, och ju mer lampan dimmas, desto varmare och mysigare blir ljusfärgen.
 • Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, röd

  Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, röd
  Muse vägglampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse vägglampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Den kombinerar utseendet och estetiken hos en klassisk lykta med ultramodern teknik och kan användas både inomhus och utomhus tack vare sin IP44-skyddsklass. En LED-ljuskälla med opalvitt glas och dim-to-warm-funktion ingår i leveransen. Ljuset kan dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturen och blir varmare när det dimmas.
 • Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, vit

  Tala vägglampa Muse Portable, LED-lampa E27, vit
  Muse vägglampa av aluminium och mässing med LED-ljuskälla och dimmer Muse vägglampa från Tala är tillverkad av pulverlackerad aluminium med mässingsdetaljer och en cylinder av borosilikatglas. Den kombinerar utseendet och estetiken hos en klassisk lykta med ultramodern teknik och kan användas både inomhus och utomhus tack vare sin IP44-skyddsklass. En LED-ljuskälla med opalvitt glas och dim-to-warm-funktion ingår i leveransen. Ljuset kan dimmas med hjälp av den roterande dimmern på armaturen och blir varmare när det dimmas.
 • Tala Triple Pendant Linjär, metall, opal LED-glaslampa

  Tala Triple Pendant Linjär, metall, opal LED-glaslampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala hängande lampa Triple Pendant Single 1-ljus, E27 opal, vit

  Tala hängande lampa Triple Pendant Single 1-ljus, E27 opal, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-glödlampa Tube E14 3W Filament 2200 K 180 lm dim

  Tala LED-glödlampa Tube E14 3W Filament 2200 K 180 lm dim
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-lampa E27 6W opal 2500K 480lm dimbar

  Tala LED-lampa E27 6W opal 2500K 480lm dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED globlampa G125 Filament E27 6W 2200K 420 lm dimbar.

  Tala LED globlampa G125 Filament E27 6W 2200K 420 lm dimbar.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-glödlampa Enno matt E27 6W 2.700 K 540 lm dimbar.

  Tala LED-glödlampa Enno matt E27 6W 2.700 K 540 lm dimbar.
  LED-ljuskälla Enno E27 6W 2.700 K, handblåst LED-lampan Enno från Tala har en populär och ovanlig trapetsformad design. Ljuskällan med den matta ytan är tillverkad av handblåst glas och försedd med energieffektiv LED-teknik. Den avger ett jämnt, subtilt ljus och skapar en atmosfär av lugn harmoni i alla rum - perfekt för armaturer utan skugga - original ersättningslampa för bordslampan med samma namn
 • Tala LED glödtrådslampa E14 3W klar 2.200K 240lm dim

  Tala LED glödtrådslampa E14 3W klar 2.200K 240lm dim
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala Trippelpendel Linjär, metall, klar LED-glaslampa

  Tala Trippelpendel Linjär, metall, klar LED-glaslampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED globlampa G80 E27 6W 2,700K matt 540 lm dimbar

  Tala LED globlampa G80 E27 6W 2,700K matt 540 lm dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-lampa E14, 2W, tonat glas, 2.200 K, 120 lm

  Tala LED-lampa E14, 2W, tonat glas, 2.200 K, 120 lm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala kronljuslampa E14 4W opal 2.700 K 360 lm, dimbar

  Tala kronljuslampa E14 4W opal 2.700 K 360 lm, dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED filament glödlampa E14 3W tonad 2.200K 180lm

  Tala LED filament glödlampa E14 3W tonad 2.200K 180lm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-lampa Tube E27 3W tonad 2.200 K 210 lm dim

  Tala LED-lampa Tube E27 3W tonad 2.200 K 210 lm dim
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-lampa ST64 Filament E27 3W 2200K 210 lm dim.

  Tala LED-lampa ST64 Filament E27 3W 2200K 210 lm dim.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala bordslampa Shore, glas, E27 LED-lampa Globe, grön

  Tala bordslampa Shore, glas, E27 LED-lampa Globe, grön
  Shore bordslampa med glasfot, dimmer och E27 dim-to-warm glödlampa Shore bordslampa är en elegant och hållbar lampa från Tala som ger en stämningsfull och anpassad belysning som sänglampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet. Lampans bas är munblåst av återvunnet glas. Bordslampan är försedd med en sfärisk, mattvit LED-ljuskälla med dim-to-warm-funktion. Bordslampans ljusstyrka kan justeras med hjälp av den roterande dimmern som är integrerad i anslutningskabeln, och ju mer lampan dimmas, desto varmare och mysigare blir ljusfärgen.
 • Tala LED-lampa Oval matt E27 6W 2 700 K 540 lm dimbar.

  Tala LED-lampa Oval matt E27 6W 2 700 K 540 lm dimbar.
  Oval E27 6W LED-lampa från Tala tillverkad av handblåst glas Den ovala LED-lampan från Tala är tillverkad av handblåst glas och är utrustad med energieffektiv LED-teknik. Den avger ett varmvitt ljus som sprids jämnt och bländfritt i rummet genom det frostade glaset och ger en känsla av sofistikering till inredningen med sin speciella form - perfekt för armaturer utan skärm - original ersättningslampa för bordslampan med samma namn
 • Tala LED-lampa Noma matt E27 6W 2.700 K 540 lm dimbar.

  Tala LED-lampa Noma matt E27 6W 2.700 K 540 lm dimbar.
  Norma E27 6W LED-lampa av handblåst glas, matt LED-lampan Noma från Tala är en lugnande och karaktärsfull ljuskälla som passar bra till starka färger och bakgrunder när den används i öppna armaturer och lyser upp alla interiörer med ett mjukt, jämnt och bländfritt ljus - perfekt för armaturer utan skärm - original ersättningslampa för bordslampan med samma namn
 • Tala hängande lampa Trippel Pendel rund E27 klar svart/valnöt

  Tala hängande lampa Trippel Pendel rund E27 klar svart/valnöt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED-dropplampa E14 3W 2.700K matt 180lm dimbar

  Tala LED-dropplampa E14 3W 2.700K matt 180lm dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala hängande lampa Triple Pendant rund, E27 opal, vit/grafit

  Tala hängande lampa Triple Pendant rund, E27 opal, vit/grafit
  Triple Pendant pendellampa, rund, med tre E27 LED-glaslampor, dimbar Triple Pendant är en pendellampa med tre lampor med rund baldakin, försedd med E27 metalluttag på svarta kablar som hänger på olika höjd. Armaturen levereras med opalvita LED-glaslampor som kan dimmas med hjälp av en extern dimmer. Det varmvita ljuset från lamporna blir varmare och varmare när de dimmas tack vare dim-to-warm-funktionen. Bordet i matsalen eller sittgruppen i vardagsrummet kan belysas på ett effektivt sätt med pendellampan Triple Pendant - dimbar med en extern dimmer (ingår ej)
 • Tala hängande lampa Trippelpendel rund, E27 opal, vit/valnöt

  Tala hängande lampa Trippelpendel rund, E27 opal, vit/valnöt
  Pendellampa Triple Pendant, rund, med träuttag och tre E27 LED-glaslampor, dimbar Pendellampan Triple Pendant med rund baldakin har tre lampor och är försedd med E27-uttag i trä som hänger i svarta kablar på olika höjder. Armaturen levereras komplett med opalvita LED-glaslampor. Lamporna kan dimmas med en extern dimmer och är utrustade med funktionen dim-to-warm. Denna funktion innebär att det varmvita ljuset blir varmare och varmare när ljuset dimmas. Pendellampan Triple Pendant med tre lampor kan användas för att effektivt belysa bordet i matsalen eller sittgruppen i vardagsrummet - dimbar med en extern dimmer (ingår ej)
 • Tala hängande lampa Trippelpendel rund, E27 opal, vit/mässing

  Tala hängande lampa Trippelpendel rund, E27 opal, vit/mässing
  Triple Pendant pendellampa, rund, med tre E27 LED-glaslampor, dimbar Triple Pendant är en pendellampa med tre lampor med rund baldakin, försedd med E27 metalluttag på svarta kablar som hänger på olika höjd. Armaturen levereras med opalvita LED-glaslampor som kan dimmas med hjälp av en extern dimmer. Det varmvita ljuset från lamporna blir varmare och varmare när de dimmas tack vare dim-to-warm-funktionen. Bordet i matsalen eller sittgruppen i vardagsrummet kan belysas på ett effektivt sätt med pendellampan Triple Pendant - dimbar med en extern dimmer (ingår ej)
 • Tala LED glödlampa E27 6W 2.500K 600lm dimbar

  Tala LED glödlampa E27 6W 2.500K 600lm dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala bordslampa Loop Large, aluminium, LED-glob, guld

  Tala bordslampa Loop Large, aluminium, LED-glob, guld
  Loop Large bordslampa i aluminium med E27 LED globe lampa dim-to-warm Loop large är en bordslampa från Loop-serien, skapad av designern John Tree för Tala och kännetecknas av minimal materialanvändning, ett intressant utseende och tillverkning av ramen från ett enda stycke anodiserat aluminium samt lång livslängd och en distinkt färgfinish. Armaturen levereras med en LED-glaslampa med dim-to-warm-funktion. Ljuskällan med E27-sockel kan enkelt bytas ut och armaturen kan tändas och släckas och även dimmas med hjälp av dimmern som är integrerad i kabeln, varvid ljusfärgen blir varmare under dimningsprocessen tack vare dim-to-warm-funktionen hos den opalvita LED-lampan som medföljer.
 • Tala LED-lampa G125 E27 7W 2.700K matt reflektor 450 lm

  Tala LED-lampa G125 E27 7W 2.700K matt reflektor 450 lm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala hängande lampa Triple Pendant rund, E27 klar, svart/ek

  Tala hängande lampa Triple Pendant rund, E27 klar, svart/ek
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala hängande lampa Trippel Pendel rund E27 klar svart/grafit

  Tala hängande lampa Trippel Pendel rund E27 klar svart/grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala LED globlampa G125 E27 6W 2.700K matt 540 lm dimbar

  Tala LED globlampa G125 E27 6W 2.700K matt 540 lm dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Tala hängande lampa Trippelpendel rund, E27 opal, svart/ek

  Tala hängande lampa Trippelpendel rund, E27 opal, svart/ek
  Pendellampa Triple Pendant, rund, med träuttag och tre E27 LED-glaslampor, dimbar Pendellampan Triple Pendant med rund baldakin har tre lampor och är försedd med E27-uttag i trä som hänger i svarta kablar på olika höjder. Armaturen levereras komplett med opalvita LED-glaslampor. Lamporna kan dimmas med en extern dimmer och är utrustade med funktionen dim-to-warm. Denna funktion innebär att det varmvita ljuset blir varmare och varmare när ljuset dimmas. Pendellampan Triple Pendant med tre lampor kan användas för att effektivt belysa bordet i matsalen eller sittgruppen i vardagsrummet - dimbar med en extern dimmer (ingår ej)
 • Tala Bower Taklampa Ø36 Gul

  Tala Bower Taklampa Ø36 Gul
  Upplev skönheten och elegansen hos Talas Bower Taklampa, en imponerande lampa som kombinerar modern design med en tidlös estetik. Denna taklampa är skapad med precision och omsorg, med sina rena linjer och sofistikerade form som ger en touch av lyx till alla rum.