Lampor från Tala

 • Oak Touch Bordslampa - Tala

  Oak Touch Bordslampa - Tala
  DesignTala KonceptOak Touch Bordslampan har en elegant cylindrisk design, som framhäver träets storslående karaktär.Varje detalj är uttänkt för att ge ett harmoniskt uttryck. Allt från den mjuka kanten överst, till den släta fasta mässingsbotten, där touch styrningen sitter. Fixtures serien är byggd på material kändt för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetas det hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurserna.De är likaså designade för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien.Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd framställd av en silikon, som är designad för att minimera sprickor på sladden.
 • Walnut Touch Bordslampa - Tala

  Walnut Touch Bordslampa - Tala
  DesignTala KonceptWalnut Touch Bordslampan har en elegant cylindrisk design, som framhäver träets storslående karaktär.Varje detalj är uttänkt för att ge ett harmoniskt uttryck. Allt från den mjuka kanten överst, till den släta fasta mässingsbotten, där touch styrningen sitter. Fixtures serien är byggd på material kändt för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetas det hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurserna.De är likaså designade för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien.Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd framställd av en silikon, som är designad för att minimera sprickor på sladden.
 • Graphite Taklampa - Tala

  Graphite Taklampa - Tala
  DesignTala KonceptGraphite Taklampan är en minimalistisk fattning, som är helt enkel i uttrycket.Färgen, styrkan och formen gör den till en perfekt partner för en lång rad av glödlampor och det är många möjligheter för att skapa sin egen individuella design med glödlamporna i Tala serien.Fixtures serien är byggd av material kända för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetas det hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurser.De är likaså designade för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien.Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd framställd av en silikon, som är designad till att minimera sprickor på sladden.
 • Walnut Knuckle Taklampa - Tala

  Walnut Knuckle Taklampa - Tala
  DesignTala KonceptWalnut Knuckle taklampan är fylld med karaktär och är helt tidslös. Den har en helt unik och elegant form och passar in i varje inredning. Fixtures serien är byggd av material kända för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetar hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurserna.De är likaså designad för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien. Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd tillverkad av en silikon, som är designad för att minimera sprickor på sladden.
 • Oak Knuckle Taklampa - Tala

  Oak Knuckle Taklampa - Tala
  DesignTala KonceptOak Knuckle taklampan är fylld med karaktär och är helt tidslös. Den har en helt unik och elegant form och passar in i varje inredning. Fixtures serien är byggd av material kända för deras hållbara och smidiga egenskaper. Från FSC certifierad ren amerikansk ek och valnöt till återvunnet material, arbetar hos Tala bara med de finaste tillgängliga naturresurserna.De är likaså designad för att kunna använda den stora kollektionen av glödlampor i Tala serien. Alla kommer med en 3 meter svart tygsladd tillverkad av en silikon, som är designad för att minimera sprickor på sladden.