Searchlight bordslampor

Populärt inom Searchlight bordslampor

 • Hobby (Svart)

  Hobby (Svart)
  Praktisk och enkel skrivbordslampa med två ledbara armar.  Ljuskälla ingår ej.
 • Faux bordlampa (Förkromad/blank)

  Faux bordlampa (Förkromad/blank)
  Lite större ståtlig bordlampa med spegelfot och en svart linneskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cross bordlampa (Vit)

  Cross bordlampa (Vit)
  Stilfulla och moderna bordlampan Cross, med en lampskärm i tyg och en kryssad fot. Den är stor och mäktig, perfekt att placera på byrån, skänken eller varför inte i ett större fönster? Lampan kommer i antingen krom eller satinsilver och den levereras tillsammans med en skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis bordlampa (Förkromad/blank)

  Bellis bordlampa (Förkromad/blank)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna bordlampan är formad till en blomma i förkromad metall med en kristallboll längst ut. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollen. Ljuskällor ingår ej  

Fler tips på Searchlight bordslampor

 • Telescope bordlampa (Förkromad/blank)

  Telescope bordlampa (Förkromad/blank)
  Telescope är en tuff bordlampa, tillverkad i stål med en praktisk spotlight som du kan rikta efter behov. Snygg inredningsdetalj samtidigt som den ger ett bra ljus, perfekt till läsning eller för att lysa upp vissa punkter i rummet. Finns i mattsvart eller krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Kantig bordslampa WAVERLEY, höjd 45 cm

  Kantig bordslampa WAVERLEY, höjd 45 cm
  Bordslampan i WAVERLEY-serien ger ett vackert ljussken Alla de som anser att en behaglig ljuseffekt är viktig träffar rätt med valet av bordslampan WAVERLEY. Genom skärmens kvadratiska form kan bordslampan användas i många sammanhang. Energiklass: A++
 • Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)

  Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna bordlampan är formad till en blomma i antikmässing med en kristallboll längst ut. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollen. Ljuskällor ingår ej
 • Ring bordlampa (Förkromad/blank)

  Ring bordlampa (Förkromad/blank)
  Skapa en modern atmosfär med hjälp av denna fantastiska bordlampan! Ring bordlampa är en snygg kombination av krom och kristall, som skapar en lyxig och elegant känsla i rummet när den är tänd. Bordlampan är utrustad med LED-belysning touchdimmer som du enkelt justerar ljusstyrkan med. När den är tänd så sprider den ett kallvit ljus (4000K). Integrerad LED-belysning.
 • Firework bordlampa (Förkromad/blank)

  Firework bordlampa (Förkromad/blank)
  Firework bordlampa, med två stycken armar som är vridna runt varandra i en vacker och stilfull design. Varje arm bär upp en snyggt mönstrad skärm där ljuset skiner igenom på ett stämningsfullt sätt. Tillverkad i metall med förkromad yta. Ljuskällor ingår ej.
 • Ribbon bordlampa LED (Beige/brun)

  Ribbon bordlampa LED (Beige/brun)
  Den här vackra bordlampan tillför elegans och stil i rummet som du placerar den i. Den har ett lite rustikt utseende med svart/guld finish. Själva skärmen (som ljuset sprids igenom) är tillverkad i akryl. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning.
 • Lighting Collection (Svart)

  Lighting Collection (Svart)
  Skrivbordslampa i mattsvart mteall och med en svart linneskärm. Flexibel arm som gör att du kan rikta ljuset där du önskar. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Task bordlampa satinsilver (Borstat stål)

  Task bordlampa satinsilver (Borstat stål)
  Snygg bordlampa i metall, med en yta i satinsilver. Två stycken armleder som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Optimal till läsning. Ljuskälla ingår ej. Endast 1 st kvar i lager.  
 • Touch bordlampa satin (Borstat stål)

  Touch bordlampa satin (Borstat stål)
  Snygg bordlampa i metall med en yta i satinsilver och en vacker, vit lampskärm i glas. Du kan enkelt vrida ljuset efter behov, med hjälp av lampans flexibla arm. Ljuskälla ingår ej.
 • Talon bordlampa (Rökfärgad)

  Talon bordlampa (Rökfärgad)
  Liten bordlampa med glaskupa runt själva ljuskällan och sen akryl runt själva glaset. Touch funktion, genom att ta på lampan kan du få tre olika styrkor på ljuset. Transparant sladd med stickkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Hive bordslampa (Svart)

  Hive bordslampa (Svart)
  Stilren och dekorativ bordslampa i svart metall med guldiga detaljer. Ger ett vackert ljus och är en välgenomarbetad armatur. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
 • Cage bordlampa (Svart)

  Cage bordlampa (Svart)
  Snygga Cage bordlampa i metall, med en häftig burinspirerad fot. Den svarta tygskärmen blir extra dekorativ med sin guldiga insida. Lampan sprider ett fint ljus och gör sig lika bra i fönstret som på bordet eller bänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Miami bordlampa (Vit)

  Miami bordlampa (Vit)
  Stilren och enkel bordlampa som är optimal till läsning eller annan koncerntrationskrävande aktivitet. Tillverkad i vitlackad stål, lite åt det sandvita hållet. Riktbar skärm och bra ljusspridning - dessutom smälter den lätt in i de flesta inredningsstilarna. Ljuskälla ingår ej.
 • Melissa bordlampa (Vit)

  Melissa bordlampa (Vit)
  Elegant bordlampa vit och guld med en vit linneskärm. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Melwin bordlampa touch (Antikmässing)

  Melwin bordlampa touch (Antikmässing)
  Bordlampan Melwin är tillverkad i metall och har en vit linneskärm. Touchfunktion på lampan vilket innebär att du kan dimra lampan genom att ta på den (tre steg). Finns i två behagliga färger. Levereras med transparant sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)

  Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)
  Snygg bordlampa med en guldfärgad, hamrad fot i metall och matchande tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Krom bordlampa (Förkromad/blank)

  Krom bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygg bordlampa från Searchlight med härligt mönstrad fot i kromad metall och stilren svart textilskärm. Tillför stil och elegans i rummet och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi bordlampa (Grå)

  Scandi bordlampa (Grå)
  Scandi är en snygg bordlampa, tillverkad i ståll med matt grå yta och stilrena detaljer i krom. Skärmen har en vit insida och sprider ett bra ljus - optimal till läsning och att placera på skrivbordet.  Ljhuskälla ingår ej.
 • Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil

  Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil
  Elegant bordslampa DRAGONFLY i klassisk Tiffany-stil Oavsett om den står på nattduksbordet, på en hylla eller på ett bord i vardagsrummet - bordslampan DRAGONFLY drar blickarna till sig överallt. Den fint bearbetade lampskärmen i Tiffany-stil återger färgerna hos en känslig trollsslända och ger med ett varmt sken ett naturligt gemyt. Kombinationen med den antikmässingfärgade metallen är mycket stilfull. Energiklass: A++
 • Moroccan bordlampa (Förkromad/blank)

  Moroccan bordlampa (Förkromad/blank)
  Bordlamap i metall med ett fint mönster som ger en snygg ljuseffekt. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordlampa Cream touch (Antikmässing)

  Bordlampa Cream touch (Antikmässing)
  En stilfull bordlampa i antiksilver eller antik med en vit textilskärm. Enkel rund design och väldigt vacker att se på. Man ändrar ljuset enkelt genom att ta på lampan, tre-stegs touch funktion. Ljuskälla ingår ej.
 • Elegant bordslampa Reflections, 58 cm

  Elegant bordslampa Reflections, 58 cm
  Eleganta bordslampan Reflections med spegelglas En diskret elegans omger bordslampan Reflections. Dess kantiga utseende utströmmar modern charm, bordslampan finner dock sin plats även i andra inredningsstilar. Särskilt vacker blir kombinationen med den speglande glasfoten och den vita lampskärmen av rayon. Så sprider bordslampan ett angenämt ljus som understryker en betryggande atmosfär. Energiklass: A++