Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Searchlight bordslampor

Populärt inom Searchlight bordslampor

 • Bordlampa Cream touch (Borstat stål)

  En stilfull bordlampa i antiksilver eller antik med en vit textilskärm. Enkel rund design och väldigt vacker att se på. Man ändrar ljuset enkelt genom att ta på lampan, tre-stegs touch funktion. Ljuskälla ingår ej.
 • Cross bordlampa (Vit)

  Stilfulla och moderna bordlampan Cross, med en lampskärm i tyg och en kryssad fot. Den är stor och mäktig, perfekt att placera på byrån, skänken eller varför inte i ett större fönster? Lampan kommer i antingen krom eller satinsilver och den levereras tillsammans med en skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Hobby (Svart)

  Praktisk och enkel skrivbordslampa med två ledbara armar.  Ljuskälla ingår ej.
 • Moroccan bordlampa nickel (Silver)

  En snygg bordlampa i marockansk stil. Den är i blank nickel och har en mönstrad och rund design. Passar bra i alla typer av rum och interiörer. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Searchlight bordslampor

 • Stripe skrivbordslampa (Antikmässing)

  Skrivbordslampan Stripe har en mycket praktisk flexarm som gör att du enkelt kan vrida och vända den helt efter ditt eget behov. Dessutom är den utrustad med dimmer så att du kan justera ljusstyrkan efter vad som passar dig. Ljuskälla ingår ej.
 • Cylinder bordslampa svart (Svart)

  Snygg, häftig och cylinderformad bordslampa i svartlackad metall. Ger ett bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Elegant bordslampa Reflections, 58 cm

  Eleganta bordslampan Reflections med spegelglas En diskret elegans omger bordslampan Reflections. Dess kantiga utseende utströmmar modern charm, bordslampan finner dock sin plats även i andra inredningsstilar. Särskilt vacker blir kombinationen med den speglande glasfoten och den vita lampskärmen av rayon. Så sprider bordslampan ett angenämt ljus som understryker en betryggande atmosfär. Energiklass: A++
 • Olympic bordlampa (Borstat stål)

  Modern bordlampa i borstat stål och med en fin vit skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mantel 70cm antikbrons (Brons)

  En stor, snygg bordlampa på 70cm i höjd. Foten är i antikbrons och den veckade skärmen är i krämbrun textil. Lampan är en snygg inredningsdetalj som passar bra i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)

  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna bordlampan är formad till en blomma i antikmässing med en kristallboll längst ut. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollen. Ljuskällor ingår ej
 • Telescope bordlampa (Svart)

  Telescope är en tuff bordlampa, tillverkad i stål med en praktisk spotlight som du kan rikta efter behov. Snygg inredningsdetalj samtidigt som den ger ett bra ljus, perfekt till läsning eller för att lysa upp vissa punkter i rummet. Finns i mattsvart eller krom. Ljuskälla ingår ej.
 • Smokey bordlampa SL (Rökfärgad)

  Bordlampa med rökfärgad fot och en vit skärm med mönster i. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)

  Snygg bordlampa med en guldfärgad, hamrad fot i metall och matchande tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil

  Elegant bordslampa DRAGONFLY i klassisk Tiffany-stil Oavsett om den står på nattduksbordet, på en hylla eller på ett bord i vardagsrummet - bordslampan DRAGONFLY drar blickarna till sig överallt. Den fint bearbetade lampskärmen i Tiffany-stil återger färgerna hos en känslig trollsslända och ger med ett varmt sken ett naturligt gemyt. Kombinationen med den antikmässingfärgade metallen är mycket stilfull. Energiklass: A++
 • Ring bordlampa (Förkromad/blank)

  Skapa en modern atmosfär med hjälp av denna fantastiska bordlampan! Ring bordlampa är en snygg kombination av krom och kristall, som skapar en lyxig och elegant känsla i rummet när den är tänd. Bordlampan är utrustad med LED-belysning touchdimmer som du enkelt justerar ljusstyrkan med. När den är tänd så sprider den ett kallvit ljus (4000K). Integrerad LED-belysning.
 • Firework bordlampa (Förkromad/blank)

  Firework bordlampa, med två stycken armar som är vridna runt varandra i en vacker och stilfull design. Varje arm bär upp en snyggt mönstrad skärm där ljuset skiner igenom på ett stämningsfullt sätt. Tillverkad i metall med förkromad yta. Ljuskällor ingår ej.
 • Krom bordlampa (Förkromad/blank)

  Snygg bordlampa från Searchlight med härligt mönstrad fot i kromad metall och stilren svart textilskärm. Tillför stil och elegans i rummet och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Miami bordlampa (Vit)

  Stilren och enkel bordlampa som är optimal till läsning eller annan koncerntrationskrävande aktivitet. Tillverkad i vitlackad stål, lite åt det sandvita hållet. Riktbar skärm och bra ljusspridning - dessutom smälter den lätt in i de flesta inredningsstilarna. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis bordlampa (Förkromad/blank)

  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna bordlampan är formad till en blomma i förkromad metall med en kristallboll längst ut. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollen. Ljuskällor ingår ej  
 • Kantig bordslampa WAVERLEY, höjd 45 cm

  Bordslampan i WAVERLEY-serien ger ett vackert ljussken Alla de som anser att en behaglig ljuseffekt är viktig träffar rätt med valet av bordslampan WAVERLEY. Genom skärmens kvadratiska form kan bordslampan användas i många sammanhang. Energiklass: A++
 • Melissa bordlampa (Vit)

  Elegant bordlampa vit och guld med en vit linneskärm. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ribbon bordlampa LED (Beige/brun)

  Den här vackra bordlampan tillför elegans och stil i rummet som du placerar den i. Den har ett lite rustikt utseende med svart/guld finish. Själva skärmen (som ljuset sprids igenom) är tillverkad i akryl. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning.
 • Moroccan bordlampa (Förkromad/blank)

  Bordlamap i metall med ett fint mönster som ger en snygg ljuseffekt. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cage bordlampa (Svart)

  Snygga Cage bordlampa i metall, med en häftig burinspirerad fot. Den svarta tygskärmen blir extra dekorativ med sin guldiga insida. Lampan sprider ett fint ljus och gör sig lika bra i fönstret som på bordet eller bänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Faux bordlampa (Förkromad/blank)

  Lite större ståtlig bordlampa med spegelfot och en svart linneskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Round skrivbordslampa (Vit)

  Snygg designad skrivbordslampa helt i förkromad metall eller blankvit. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och varmvitt ljus. Trivsam design och en härlig detalj till inredningen! Strömbrytare på foten och vridbart huvud. Ger ett vitt ljus som passar perfekt att arbeta i. Integrerad LED-belysning.
 • Curve bordlampa (Borstat stål)

  Stilig och exklusiv bordlampa som är  tillverkad i metall, med en behaglig svart skärm. Finishen på lampan är i borstat stål och skärmen bryter av snyggt med sin behagliga svarta färg. Bordlampan är 57cm hög och gör sig bra i större fönster eller på byrån eller skänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Satin silver bordlampa (Silver)

  Snygg, enkel och stilren bordlampa med en fot i satinsilver och snygg, vit textilskärm. Sprider ett fint och mjukt ljus när lampan är tänd och den är otroligt dekorativ och härlig att se på. Lampan har en touchdimmer som du justerar ljusstyrkan på. Ljuskälla ingår ej.
 • SL bordlampa 1 (Antikmässing)

  Vacker och elegant bordlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Task bordlampa satinsilver (Borstat stål)

  Snygg bordlampa i metall, med en yta i satinsilver. Två stycken armleder som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Optimal till läsning. Ljuskälla ingår ej. Endast 1 st kvar i lager.  
 • Melwin bordlampa touch (Antikmässing)

  Bordlampan Melwin är tillverkad i metall och har en vit linneskärm. Touchfunktion på lampan vilket innebär att du kan dimra lampan genom att ta på den (tre steg). Finns i två behagliga färger. Levereras med transparant sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi bordlampa (Grå)

  Scandi är en snygg bordlampa, tillverkad i ståll med matt grå yta och stilrena detaljer i krom. Skärmen har en vit insida och sprider ett bra ljus - optimal till läsning och att placera på skrivbordet.  Ljhuskälla ingår ej.
 • Talon bordlampa (Rökfärgad)

  Liten bordlampa med glaskupa runt själva ljuskällan och sen akryl runt själva glaset. Touch funktion, genom att ta på lampan kan du få tre olika styrkor på ljuset. Transparant sladd med stickkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Pyramid (Borstat stål)

  Pyramidlampa i borstat stål med transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt.