Lampor från Searchlight

 • Modern kristallkrona 11lj (Förkromad/blank)

  Modern kristallkrona 11lj (Förkromad/blank)
  Magnifik kristallkrona i modern tappning. Prismor i akryl. Ljuskälla ingår ej.
 • LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön. Energiklass: A+
 • Marie Therese 8lj (Förkromad/blank)

  Marie Therese 8lj (Förkromad/blank)
  Den klassiska Marie Therese kronan med 8 ljus. Stor och magnifik krona till riktigt bra pris. Polerad i krom med akrylprismor. Totalhöjd - 150cm Ljuskälla ingår ej.
 • Kristallkrona modern 6lj (Förkromad/blank)

  Kristallkrona modern 6lj (Förkromad/blank)
  Magnifik kristallkrona i modern tappning. Prismor i akryl. Totalhöjd - 140cm Ljuskälla ingår ej.
 • Waterfall (Förkromad/blank)

  Waterfall (Förkromad/blank)
  Vattenfall med kristallprismor, glödlamporna ligger dolda bland prismorna och det blir en väldigt fin spegeleffekt på ljuset. Dimmer rekommenderas! Ljuskälla ingår ej.
 • Hanna 45 droppe (Förkromad/blank)

  Hanna 45 droppe (Förkromad/blank)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
 • Sonja 12 (Förkromad/blank)

  Sonja 12 (Förkromad/blank)
  Takkrona Sonja i förkromad metall med runda kristallprismor. Totalhöjd - 126cm Ljuskälla ingår.
 • Tavelbelysning 64cm LED (Antikmässing)

  Tavelbelysning 64cm LED (Antikmässing)
  Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage. 
 • Triangle 30cm (Förkromad/blank)

  Triangle 30cm (Förkromad/blank)
  Taklampa Triangle som har en stomme i krom, triangelformade plattor i krom och rökfärgat. Samt ett nät i aluminium som förhindrar bländning. Totalhöjd - 148cm
 • Curl taklampa (Förkromad/blank)

  Curl taklampa (Förkromad/blank)
  Snygg taklampa i kromad metall med prismor. Ger ett bra ljus och även en fin ljuseffekt från prismorna. Ljuskälla ingår.
 • Moroccan taklampa (Silver)

  Moroccan taklampa (Silver)
  Taklampa med marockansk stil i blanknickel. Ljuskälla ingår ej.
 • Curl (Förkromad/blank)

  Curl (Förkromad/blank)
  Snygg taklampa i kromad metall med prismor. Ger ett bra ljus och även en fin ljuseffekt från prismorna. Ljuskälla ingår.
 • Marie Therese mässing (Mässing/guld)

  Marie Therese mässing (Mässing/guld)
  Den klassiska Marie Therese kronan med mässingdetaljer och prismor i glas. Totalhöjd - 102cm Ljuskälla ingår ej.
 • LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing

  LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön. Energiklass: A+
 • Triangle 44cm (Förkromad/blank)

  Triangle 44cm (Förkromad/blank)
  Taklampa Triangle som har en stomme i krom, triangelformade plattor i krom och rökfärgat. Samt ett nät i aluminium som förhindrar bländning. Ljuskälla ingår ej.
 • Orbit 4 svart (Svart)

  Orbit 4 svart (Svart)
  En mycket stilfull och elegant pendel på 45,5cm. Var och en av de fyra ringarna är i svartlackerad metall och mitten är prydd med 4 ljus. Total höjd med kedjor: 102cm Ljuskällor ingår ej.
 • Fisherman L (Borstat stål)

  Fisherman L (Borstat stål)
  Fisherman taklampa i en klassisk (och lite marin) stil. Den kommer i olika färger och är en riktigt häftig lampa att bryta av övrig inredning med. Den sprider ett bra och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Klarglas kommer med lite bubblor i, vilket förhöjer känslan ytterligare. Totalhöjd - 95cm Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis 5 plafond (Antikmässing)

  Bellis 5 plafond (Antikmässing)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna plafond är tillverkad i antikmässing med mycket dekorativa kristallbollar längst ut i armarna. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna. Ljuskällor ingår ej.  
 • Molecule (Förkromad/blank)

  Molecule (Förkromad/blank)
  Spektakulär taklampa med förkromade kulor i olika storlekar. Ger en snygg effekt med de små halogenlamporna. Ljuskälla ingår ej.
 • Tavelbelysning 38cm LED (Borstat stål)

  Tavelbelysning 38cm LED (Borstat stål)
  Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage.
 • Waterfall 3 (Förkromad/blank)

  Waterfall 3 (Förkromad/blank)
  Produktbeskrivning: Vattenfall med kristallprismor, glödlamporna ligger dolda bland prismorna och det blir en väldigt fin spegeleffekt på ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Marie Therese 5 klar (Förkromad/blank)

  Marie Therese 5 klar (Förkromad/blank)
  Den klassiska och vackra Marie Therese i krom och klarglas. Vackert böjda armar och dekorativa prismor. Tillför en lyxig känsla i alla typer av rum. Total höjd: 93cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Sierra 4 plafond (Förkromad/blank)

  Sierra 4 plafond (Förkromad/blank)
  Snygga och sofistikerade plafonden Siera, med 8st elegant böjda armar med dekorativa glaskupor i klarglas. Lampan kommer i antingen krom eller antikmässing.  Ljuskällor ingår ej.  
 • Sierra 6 plafond (Antikmässing)

  Sierra 6 plafond (Antikmässing)
  Snygga och sofistikerade plafonden Siera, med 8st elegant böjda armar med dekorativa glaskupor i klarglas. Lampan kommer i antingen antikmässing eller krom.  Ljuskällor ingår ej.
 • Taklampa Bellis 5 (Förkromad/blank)

  Taklampa Bellis 5 (Förkromad/blank)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna varianten är tillverkad i förkromad metall med mycket dekorativa kristallbollar längst ut i armarna. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna. Totalhöjd med kedja - 91cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Hanna 55 droppe (Förkromad/blank)

  Hanna 55 droppe (Förkromad/blank)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel när lampan är tänd. Hanna sprider en härlig, elegant atmosfär omkring sig och tillför en lyxigare känsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Willow 10L kristall (Förkromad/blank)

  Willow 10L kristall (Förkromad/blank)
  Snygga kristallampan Willow, inspirerad av naturen med stjälkar i krom och vackra blad i kristall. När lamporna är tända så sprids ljuset fint genom och mellan glaslöven.  Total höjd: 108cm Ljuskällor från Searchlight ingår.
 • Oblong vägglysrör IP44 (Förkromad/blank)

  Oblong vägglysrör IP44 (Förkromad/blank)
  Lysrörsarmatur med stomme i krom och frostat glas. Lysröret som medföljer är ett kallvit lysrör T5 21W.
 • Badrumslampa m. spegelfäste (Förkromad/blank)

  Badrumslampa m. spegelfäste (Förkromad/blank)
  Badrumslampa med spegelfäste som har dubbla ljuskällor som ger bra belysning vid spegeln. Den är dessutom fin och härlig. Ljuskällor ingår ej.
 • Hobby (Svart)

  Hobby (Svart)
  Praktisk och enkel skrivbordslampa med två ledbara armar.  Ljuskälla ingår ej.
 • Industri 35cm (Förkromad/blank)

  Industri 35cm (Förkromad/blank)
  En industriell och snygg takpendel på 35cm. Passar till alla typer av rum, både i klassika och moderna interiörer. Finns i blank nickel, matt nickel och antikbrons. Total höjd med kedjor: 147cm Ljuskälla ingår ej.
 • Marie Therese 5 krom (Förkromad/blank)

  Marie Therese 5 krom (Förkromad/blank)
  Den klassiska och vackra Marie Therese i krom. Vackert böjda armar och dekorativa prismor. Tillför en lyxig känsla i alla typer av rum. Total höjd: 91cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Badrumsspegel LED krom (Förkromad/blank)

  Badrumsspegel LED krom (Förkromad/blank)
  En otroligt snygg och funktionell badrumsspegel i krom, med inbyggd LED-belysning. Spegeln är vridbar i två leder och huvudet går enkelt att justera på. LED-lampan sprider ett bra ljus som är optimalt för badrumsmiljö. Integerad LED-belysning.
 • Gypsum vägglampa oval (Vit)

  Gypsum vägglampa oval (Vit)
  Stilren och enkel vägglampa i vitt som ger ett vackert upp- och nedljus på din vägg. Armaturen är i ett material som gör att du kan måla den i en annan färg, ifall du skulle önska det. Ljuskälla ingår ej.
 • Gardenia (Antikmässing)

  Gardenia (Antikmässing)
  Takplafond i metallstomme med dekorationsprismor samt opala glas. Ger ett bra ljus med sina fem ljuspunkter. Ljuskälla ingår ej.
 • Hanna 6 kristall (Förkromad/blank)

  Hanna 6 kristall (Förkromad/blank)
  Hanna är en snygg kristallplafond i krom, med fina kristallbollar hängande i flera etapper. Lampan har plats till 6st glödlampor som sprider ett vackert ljus genom kristallbollarna. Finns i fler storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • Faux bordlampa (Förkromad/blank)

  Faux bordlampa (Förkromad/blank)
  Lite större ståtlig bordlampa med spegelfot och en svart linneskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis plafond 3 (Förkromad/blank)

  Bellis plafond 3 (Förkromad/blank)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna plafond är tillverkad i förkromad metall med mycket dekorativa kristallbollar längst ut i armarna. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna. Ljuskällor ingår ej.
 • Lattice 11 (Förkromad/blank)

  Lattice 11 (Förkromad/blank)
  Designad takplafond i förkromad metall med elva ljuspunkter. Ljuskälla - G4 Max. 11x10W | 7W energysaver ingår
 • Lattice 16 (Förkromad/blank)

  Lattice 16 (Förkromad/blank)
  Designad takplafond i förkromad metall med 16 ljuspunkter. Ljuskälla - G4 Max. 16x10W | 7W energysaver ingår
 • Flush opal plafond 23cm (Vit)

  Flush opal plafond 23cm (Vit)
  Enkel och diskret badrumsplafond med opalvitt glas som har IP44 klassning. Funkar bra överallt i badrummet. Eftersom det är vanlig E27 sockel så väljer du själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i. Ljuskälla ingår ej.
 • Cross bordlampa (Vit)

  Cross bordlampa (Vit)
  Stilfulla och moderna bordlampan Cross, med en lampskärm i tyg och en kryssad fot. Den är stor och mäktig, perfekt att placera på byrån, skänken eller varför inte i ett större fönster? Lampan kommer i antingen krom eller satinsilver och den levereras tillsammans med en skärm. Ljuskälla ingår ej.
 • Fasadbelysning svart stor (Svart)

  Fasadbelysning svart stor (Svart)
  Snygg och enkel vägglampa i aluminium till att ha utomhus. Ger ett behagligt ljus och skapar en avkopplande atmosfär i trädgården. Ljuskälla ingår ej.
 • Sierra 9 plafond (Antikmässing)

  Sierra 9 plafond (Antikmässing)
  Snygga och sofistikerade plafonden Siera, med 8st elegant böjda armar med dekorativa glaskupor i klarglas. Lampan kommer i antingen antikmässing eller krom.  Ljuskällor ingår ej.  
 • Hanna 4 kristall (Förkromad/blank)

  Hanna 4 kristall (Förkromad/blank)
  Hanna är en snygg kristallplafond i krom, med fina kristallbollar hängande i flera etapper. Lampan har plats till 4st glödlampor som sprider ett vackert ljus genom kristallbollarna. Finns i fler storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • Fisherman XL (Borstat stål)

  Fisherman XL (Borstat stål)
  Fisherman taklampa i klassisk stil. Klarglas med lite bubblor i. Totalhöjd - 100cm Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis bordlampa (Förkromad/blank)

  Bellis bordlampa (Förkromad/blank)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna bordlampan är formad till en blomma i förkromad metall med en kristallboll längst ut. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollen. Ljuskällor ingår ej  
 • Sonja 24 (Förkromad/blank)

  Sonja 24 (Förkromad/blank)
  Takkrona Sonja i förkromad metall med runda kristallprismor. Ljuskälla ingår.
 • Dorchester plafond krom (Förkromad/blank)

  Dorchester plafond krom (Förkromad/blank)
  Dorchester plafond med stomme i förkromad metall och fina kristallprismor. Ljuskälla ingår ej.
 • Talon bordlampa (Rökfärgad)

  Talon bordlampa (Rökfärgad)
  Liten bordlampa med glaskupa runt själva ljuskällan och sen akryl runt själva glaset. Touch funktion, genom att ta på lampan kan du få tre olika styrkor på ljuset. Transparant sladd med stickkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Geometric cage pendel (Koppar)

  Geometric cage pendel (Koppar)
  Geometric cage pendel har en diamantformad design som är inspirerad av industrin. Den är snygg, modern och passar bra i alla typer av rum och interiörer. Ljuskällan är synlig bakom ramen, vilket gör den extra spännande och intressant. Ljuskälla ingår ej.
 • Curls 4 (Förkromad/blank)

  Curls 4 (Förkromad/blank)
  Curls 4, lampa i förkromad akryl. Skapar ett vackert ljus när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Chantilly 3 (Förkromad/blank)

  Chantilly 3 (Förkromad/blank)
  Chantilly kristallkrona i lite modern tappning. Ger en otroligt fin lyster när lampan är tänd och kan ge bra allmänljus tack vare att det är tre ljuskällor i. Placera i vardagsrummet, eller varför inte skapa en lyxigare känsla i sovrummet? Ljuskällor ingår ej.
 • Hanna 35cm Badrum (Förkromad/blank)

  Hanna 35cm Badrum (Förkromad/blank)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel när lampan är tänd. Hanna sprider en härlig, elegant atmosfär omkring sig och tillför en lyxigare känsla i ditt hem. Ljuskällor ingår.
 • Flush opal plafond 28cm (Vit)

  Flush opal plafond 28cm (Vit)
  Enkel badrumsplafond med opalvitt glas som har IP44 klassning. Funkar bra överallt i badrummet. Eftersom det är vanlig E27 sockel så väljer du själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i. Ljuskälla ingår ej.
 • Orbit 4 antikmässing (Antikmässing)

  Orbit 4 antikmässing (Antikmässing)
  En mycket stilfull och elegant pendel på 45,5cm. Var och en av de fyra ringarna är i antikmässing och mitten är prydd med 4 ljus. Total höjd med kedjor: 102cm Ljuskällor ingår ej.
 • Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)

  Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna bordlampan är formad till en blomma i antikmässing med en kristallboll längst ut. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollen. Ljuskällor ingår ej
 • Bellis 3 plafond (Antikmässing)

  Bellis 3 plafond (Antikmässing)
  Bellis 3 i antikmässing, med dekorativa blad och tre stycken kristallkulor i klarglas. Skapar en fantastisk ljuseffekt när den är tänd och ljuset sprids genom kristallbollarna. Blir som ett smycke i taket på rummet du väljer att placera den i. Ljuskällor ingår ej.
 • Hanna 8 kristall (Förkromad/blank)

  Hanna 8 kristall (Förkromad/blank)
  Hanna är en snygg kristallplafond i krom, med fina kristallbollar hängande i flera etapper. Lampan har plats till 8st glödlampor som sprider ett vackert ljus genom kristallbollarna. Finns i fler storlekar. Ljuskällor ingår ej.
 • Touch bordlampa satin (Borstat stål)

  Touch bordlampa satin (Borstat stål)
  Snygg bordlampa i metall med en yta i satinsilver och en vacker, vit lampskärm i glas. Du kan enkelt vrida ljuset efter behov, med hjälp av lampans flexibla arm. Ljuskälla ingår ej.
 • Task bordlampa satinsilver (Borstat stål)

  Task bordlampa satinsilver (Borstat stål)
  Snygg bordlampa i metall, med en yta i satinsilver. Två stycken armleder som gör att du enkelt kan rikta ljuset efter behov. Optimal till läsning. Ljuskälla ingår ej. Endast 1 st kvar i lager.  
 • Melwin bordlampa touch (Antikmässing)

  Melwin bordlampa touch (Antikmässing)
  Bordlampan Melwin är tillverkad i metall och har en vit linneskärm. Touchfunktion på lampan vilket innebär att du kan dimra lampan genom att ta på den (tre steg). Finns i två behagliga färger. Levereras med transparant sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cage bordlampa (Svart)

  Cage bordlampa (Svart)
  Snygga Cage bordlampa i metall, med en häftig burinspirerad fot. Den svarta tygskärmen blir extra dekorativ med sin guldiga insida. Lampan sprider ett fint ljus och gör sig lika bra i fönstret som på bordet eller bänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Rondo 35 LED (Borstat stål)

  Rondo 35 LED (Borstat stål)
  Rondo tavelbelysning med integrerad och energisnål LED. Opalvit lins för att få en jämn ljusbild, ger ett varmvitt och lagom starkt ljus. Själva lampvhuvudet är flexbilt så att du kan justera så att ljuset faller rätt.
 • Vägglampa badrum IP44 (Förkromad/blank)

  Vägglampa badrum IP44 (Förkromad/blank)
  Vacker vägglampa med en klockformad vit skärm. Tillverkad i förkromad metall och sprider ett behagligt och vackert och elegant effektljus genom skärmen när den är tänd. Den är dessutom anpassad för badrumsmiljö. LED-lampa från Searchlight ingår.
 • PIKTURA - LED-tavelbelysning, strömbrytare, krom

  PIKTURA - LED-tavelbelysning, strömbrytare, krom
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön. Energiklass: A+
 • Marie Therese (Förkromad/blank)

  Marie Therese (Förkromad/blank)
  Den klassiska Marie Therese kronan är nu tillbaka! Förkromad och delar i akryl. Fem ljuskällor. Totalhöjd - 130cm Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis golvlampa (Förkromad/blank)

  Bellis golvlampa (Förkromad/blank)
  Bellis golvlampa är formad som tre växande blommor i förkromad metall med kristallbollar längst ut på toppen. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna. Vacker och härlig golvlampa som skapar en lyxig känsla i rummet.  Ljuskällor ingår ej
 • Boules 1 LED (Förkromad/blank)

  Boules 1 LED (Förkromad/blank)
  Badrumslampa i förkromad metall med ett opalvitt glas. Inuti sitter en integrerad LED-lampa som ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 35W.
 • Flush Badrum krom (Förkromad/blank)

  Flush Badrum krom (Förkromad/blank)
  Stilren och elegant badrumsplafond i förkromad metall som har ett opalfrostat glas. Den sprider ett väldigt bra ljus samtidigt som den är diskret uppe i taket. Dess enkla design gör så att den passar väldigt bra i de allra flesta badrumsmiljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Flush Badrum borstad stål (Borstat stål)

  Flush Badrum borstad stål (Borstat stål)
  Stilren och elegant badrumsplafond i borstat stål som har ett opalfrostat glas. Den sprider ett väldigt bra ljus samtidigt som den är diskret uppe i taket. Dess enkla design gör så att den passar väldigt bra i de allra flesta badrumsmiljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Svart fasadbelysning (Svart)

  Svart fasadbelysning (Svart)
  Snygg och enkel vägglampa i aluminium till att ha utomhus. Ger ett behagligt ljus och skapar en avkopplande atmosfär i trädgården. Ljuskälla ingår ej.
 • LED flush plafond 31cm (Förkromad/blank)

  LED flush plafond 31cm (Förkromad/blank)
  LED Flush är en härlig takplafond som är diskret uppe i ditt tak. Den är utrustad med LED-belysning som ger ett lite vitare och mer naturligt ljus (4000K). Lampan är ej dimbar. Integrerad LED-belysning.
 • Gypsum vägglampa (Vit)

  Gypsum vägglampa (Vit)
  Stilren och enkel vägglampa i vitt som ger ett vackert upp- och nedljus på din vägg. Armaturen är i ett material som gör att du kan måla den i en annan färg, ifall du skulle önska det. Ljuskälla ingår ej.
 • Bubbles 4 LED (Förkromad/blank)

  Bubbles 4 LED (Förkromad/blank)
  Bubbles är en praktisk, snygg och stilren taklampa, anpassad till badrumsmiljö. Utrustad med 4st riktbara spotlights och integrerad LED-belysning. Lampan är tillverkad i metall, med kromad yta och dekorativa detaljer med synliga bubblor innuti. Integrerad LED-belysning. 
 • Claw 5 (Rökfärgad)

  Claw 5 (Rökfärgad)
  Härliga och dekorativa plafonden Claw 5 har en kromad stomme med skärmar i rökfärgad eller klar akryl. När lampan är tänd så skapas en härlig effekt genom de kloliknande skärmarna. Dessutom sprider den ett bra ljus och passar bra i de flesta rum. Ljuskällor ingår ej.
 • Flush plafond 40cm (Vit)

  Flush plafond 40cm (Vit)
  Flush plafond i glas med dekorativa kristalldetaljer. Finns i 30cm och 40cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Rondo 55cm LED (Förkromad/blank)

  Rondo 55cm LED (Förkromad/blank)
  Rondo tavelbelysning med integrerad och energisnål LED. Opalvit lins för att få en jämn ljusbild, ger ett varmvitt och lagom starkt ljus. Själva lampvhuvudet är flexbilt så att du kan justera så att ljuset faller rätt. Integrerad LED-belysning.
 • Ball pendel koppar 40cm (Koppar)

  Ball pendel koppar 40cm (Koppar)
  En stor och snygg pendel i stål med en blank, kopparfärgad utsida. Insidan är vit och lampan ger ett kompakt och bra ljus. Den kan placeras i alla typer av rum och interiörer. Ljuskälla ingår ej.
 • Whisk pendel (Förkromad/blank)

  Whisk pendel (Förkromad/blank)
  Whisk pendel i klart glas med detaljer i antingen krom, koppar eller svart. Den svarta pendeln har rökfärgat glas. Kombinera gärna med en snygg glödlampa. Total längd med upphäng: 105cm Ljuskälla ingår ej.
 • Square vägglampa (Frostat)

  Square vägglampa (Frostat)
  Vanlig vägglampa i opalvitt glas, för fast installation (sladd direkt från vägg). Ljuskälla ingår ej.
 • Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)

  Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)
  Snygg bordlampa med en guldfärgad, hamrad fot i metall och matchande tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Flush LED badrum (Förkromad/blank)

  Flush LED badrum (Förkromad/blank)
  Enkel, stilren och snygg plafond med kromad ram och kupa i frostat glas. LED-beysning som ger ett bra ljus i ditt badrum och är både diskret och stilfull. Integrerad LED-belysning.
 • 6363CC Spotlight LED (Förkromad/blank)

  6363CC Spotlight LED (Förkromad/blank)
  Stilren spotlight i kromad metall med tre spotthuvuden formade i akryl. Har integrererad LED som har lång hållbarhet, varmvitt ljus och fullt dimbart.
 • Piktura - LED-tavelbelysning, strömbrytare, silver

  Piktura - LED-tavelbelysning, strömbrytare, silver
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön. Energiklass: A+
 • Takkrona MARIE THERESE, 8 ljuspunkter, mässing

  Takkrona MARIE THERESE, 8 ljuspunkter, mässing
  Takkronan MARIE THERESE blir ett vacker blickfång i rummet En takkrona som kommer i en fullständigt klassisk beklädnad. Detaljrikt utförd gnistrar en mängd glaskristaller från den vackert krökta armaturen med mässingsglänsande metallelement. För många glansfulla moment! Energiklass: A++
 • Graciös ljuskrona Marie Therese svart

  Graciös ljuskrona Marie Therese svart
  Majestätisk ljuskrona Marie Therese i elegant svart Även om svart är en ganska ovanlig färg för en ljuskrona, så passar den perfekt till denna imponerande ljuskrona med det vackra namnet Marie Therese. Den svarta färgen ger ljuskronan en unik design, vilken ytterligare förstärker lampans eleganta utseende. De fem ljusformade lamporna på ljuskronan riktas genom de tillhörande runda armarna graciöst utåt. Tack vare kedjeupphängningen hänger den på en perfekt höjd för att kunna bli beundrad av varje betraktare. På denna kedja sitter ett dynamiskt och vågigt designelement, som delvist är dekorerat med små prydnadsdetaljer och akrylornament. Därunder börjar armarna, som lekfullt sträcker sig ut från en slags bägare i olika riktningar. Mellan varje arm sitter tunna kedjor med droppar och några akryldekorationer. Energiklass: A++
 • Chantilly kristallplafond (Förkromad/blank)

  Chantilly kristallplafond (Förkromad/blank)
  Kristallplafond Chantilly, ger ett vackert sken när den är tänd. Små halogenlampor som döljs bakom prismorna. Ljuskällor ingår ej.
 • Badrumsspegel med förstoring (Förkromad/blank)

  Badrumsspegel med förstoring (Förkromad/blank)
  Badrumsspegel med förstoring och strömbrytare. Flexibel då den går att dra ut och vinkla. Belysning ingår i spegeln. X3 förstoring. Ljuskälla ingår.
 • Krom bordlampa (Förkromad/blank)

  Krom bordlampa (Förkromad/blank)
  Snygg bordlampa från Searchlight med härligt mönstrad fot i kromad metall och stilren svart textilskärm. Tillför stil och elegans i rummet och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Flush plafond 30cm (Vit)

  Flush plafond 30cm (Vit)
  Flush plafond i glas med dekorativa kristalldetaljer. Finns i 30cm och 40cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • 7702 pendel (Opalglas)

  7702 pendel (Opalglas)
  Här har vi en mysig och stilfull takpendel som har en skärm i frostat glas och silverfärgade detaljer. Den är riktigt mysig när den är tänd och är väldigt lättplacerad. Ljuskälla ingår ej. OBS: produkten har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Blob flush small (Vit)

  Blob flush small (Vit)
  Blob takplafond med fäste i kromad metall och ett handblåst opalvitt glas. Ger ett fint allmänljus och passar bra i t.ex. hall/entré. Ljuskälla ingår ej.
 • Bel aire vägglykta (Svart)

  Bel aire vägglykta (Svart)
  Klassisk vägglykta i svartlackad metall och klarglas. Ljuskälla ingår ej.
 • Scandi bordlampa (Grå)

  Scandi bordlampa (Grå)
  Scandi är en snygg bordlampa, tillverkad i ståll med matt grå yta och stilrena detaljer i krom. Skärmen har en vit insida och sprider ett bra ljus - optimal till läsning och att placera på skrivbordet.  Ljhuskälla ingår ej.
 • Miami 1 golvlampa (Vit)

  Miami 1 golvlampa (Vit)
  Miami är en enkel och stilren golvlampa, tillverkad i stål med en sandvit yta. Skärmen är riktbar så att du enkelt kan rikta den efter behov av ljus. Optimal lampa att använda till läsning och som också bidrar till allmänbelysningen i rummet. Den är dessutom diskret och smälter enkelt in med övrig inredning. Ljuskälla ingår ej.
 • Tapered Cage (Förkromad/blank)

  Tapered Cage (Förkromad/blank)
  Den bur-inspirerade fönsterlampan Tapered Cage, snygg och stilren lampa där ljustkällan är synlig bakom ramen. Blir extra dekorativ med en snygg designglödlampa. OBS utgående modell. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis vägglampa (Antikmässing)

  Bellis vägglampa (Antikmässing)
  Vackra vägglampan Bellis, tillverkad i metall med finish i antingen antikmässing eller krom. Lampan är formad som en blomma, med två dekorativa blad vid varje sida och en krona av flera små kristaller. Sprider ett vackert ljus genom kristallerna när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Marie Therese 2 vägglampa (Mässing/guld)

  Marie Therese 2 vägglampa (Mässing/guld)
  Marie Therese är en vacker vägglampa i metall, med dekorativa hängande prismor och stilren design. Finns i antingen mässing elle krom. Sprider elegans i rummet och är en otroligt trevlig vägglampa. Ljuskällor ingår ej.
 • Chantilly vägglampa (Förkromad/blank)

  Chantilly vägglampa (Förkromad/blank)
  Chantilly är en vacker vägglampa med ram i kromad metall och smyckad med massor dekorativa runda kristaller. Den skapar en vacker ljusbild när den är tänd och sprider elegans i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
 • Flush kristall (Förkromad/blank)

  Flush kristall (Förkromad/blank)
  Vacker takplafond, tillverkad i förkromad detalj med vackra och klara akryldroppar. En härlig och lyxig inredningsdetalj som både klär sovrummet, hallen eller loungen. När lampan är tänd så sprids ljuset genom de hängande prismorna på ett elegant sätt och skapar en extra effekt i den förkromade takplattan. Ljuskällor ingår ej.
 • Välformad taklampa MILANESE 3 ljuskällor, silver

  Välformad taklampa MILANESE 3 ljuskällor, silver
  Den välformade taklampan MILANESE med vackra alabasterglas I sin klassiska stil ger taklampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. De vita alabasterglasen är välformade och ger upphov till ett mjukt fint ljus. Såväl lampkronan och kedjeupphängningen i silver-satinerad metall rundar av totalbilden på ett harmoniskt sätt. Energiklass: A++
 • Energisnål LED-tavelbelysning IMAGE, svart-krom

  Energisnål LED-tavelbelysning IMAGE, svart-krom
  LED-tavelbelysningen IMAGE drar in bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen IMAGE diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde.. Via en praktisk dragkontakt direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda integrerade LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då det är mycket energisnålt och skonar såväl plånbok som miljön. Energiklass: A+
 • Elegant bordslampa Reflections, 58 cm

  Elegant bordslampa Reflections, 58 cm
  Eleganta bordslampan Reflections med spegelglas En diskret elegans omger bordslampan Reflections. Dess kantiga utseende utströmmar modern charm, bordslampan finner dock sin plats även i andra inredningsstilar. Särskilt vacker blir kombinationen med den speglande glasfoten och den vita lampskärmen av rayon. Så sprider bordslampan ett angenämt ljus som understryker en betryggande atmosfär. Energiklass: A++
 • Rund, modern hänglampa Elise med hängen

  Rund, modern hänglampa Elise med hängen
  Elise - gnistrande hänglampa i krom med vackra hängen En riktig pärla, som dessutom skänker ett utmärkt ljussken, är hänglampan Elise med dess filigrana smycken. Upphängd i ett kromfärgat skimrande takfäste, blir lampan vid monteringen och installerad på rätt höjd. Den omsorgsfullt utformade lampskärmen består av en yttre ring med korsade aluminiumrör, som har ett korrugerat mönster och hålls fast av stora ringar uppe och nere. Betraktarens öga vandrar dock vid första anblicken framför allt till den extravaganta kärnan på lampan. Däri sitter nämligen raffinerade kedjor av slipade glaselement och tunna metallringar som alternerar i följd, samt 3 halogenljuskällor vars ljus vackert reflekteras från dekorationerna. Så uppstår från topp till botten ett underbart vackert ljusobjekt. Energiklass: A++
 • Solexa 4 plafond LED (Förkromad/blank)

  Solexa 4 plafond LED (Förkromad/blank)
  Vill du tillföra lite lyx och elegans i sovrummet eller hallen? Solexa är en stilren plafond som både sprider ett bra ljus och är trevlig att se på! Eftersom att ringarna är åt olika håll så blir det även en bra och trivsam ljusspridning i rummet du väljer att placera den i. Den sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning.
 • Klassisk taklampa DRAGONFLY i Tiffany-stil

  Klassisk taklampa DRAGONFLY i Tiffany-stil
  Den klassiska taklampan DRAGONFLY begeistrar med sin lampskärm i Tiffany-stil Denna taklampa i serien DRAGONFLY är ett elegant blickfång i alla rum. Den fint bearbetade lampskärmen återger färgerna hos en känslig trollsslända och ger med ett varmt sken ett naturligt gemyt. Kombinationen med den antikmässingfärgade metallen är mycket stilfull. Energiklass: A++
 • Uplight LED krom (Förkromad/blank)

  Uplight LED krom (Förkromad/blank)
  En snygg golvlampa i krom med två lampor. Den stora har ljuset riktat uppåt, medan den lilla är riktbar och kan justeras efter behov. Integrerad LED-belysning.
 • Hanna 2 vägglampa (Förkromad/blank)

  Hanna 2 vägglampa (Förkromad/blank)
  Vackra och eleganta vägglampan Hanna, tillverkad i kromad metall med flera hängande prismor. Otroligt lyxig vägglampa som sprider ett vackert ljus när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
 • Bel aire lyktstolpe 3a (Svart)

  Bel aire lyktstolpe 3a (Svart)
  Komplett stolplykta med stolpe och markfäste. Klassisk stil. Ljuskällor ingår ej.
 • Fasadbelysning LED (Grå)

  Fasadbelysning LED (Grå)
  Snygg och stilren fasadbelysning som gärna pryder din husvägg, altan eller veranda. Den är mörkgrå i färgen och diskret på din vägg. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett kallvit sken (4000K).  Integrerad LED-belysning.
 • Miami bordlampa (Vit)

  Miami bordlampa (Vit)
  Stilren och enkel bordlampa som är optimal till läsning eller annan koncerntrationskrävande aktivitet. Tillverkad i vitlackad stål, lite åt det sandvita hållet. Riktbar skärm och bra ljusspridning - dessutom smälter den lätt in i de flesta inredningsstilarna. Ljuskälla ingår ej.
 • Chantilly takpendel (Förkromad/blank)

  Chantilly takpendel (Förkromad/blank)
  Vackra och exklusiva taklampan Chantilly är en riktigt fin och iögonfallande lampa. Tillverkad i förkromad metall, sammansatt med ett flertal klara kristaller. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett vackert sätt genom kristallerna. Max längd på pendeln är 140cm. Ljuskälla ingår ej. OBS: Passa på! Lampan har utgått och vi har endast ett fåtal kvar på lager.
 • Energibesparande LED-tavelbelysning IMAGE, silver

  Energibesparande LED-tavelbelysning IMAGE, silver
  LED-tavelbelysningen IMAGE drar in bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen IMAGE diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde.. Via en praktisk dragkontakt direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda integrerade LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då det är mycket energisnålt och skonar såväl plånbok som miljön. Energiklass: A+
 • Vägglampan MILANESE, antikmässing, 2 ljuskällor

  Vägglampan MILANESE, antikmässing, 2 ljuskällor
  Vägglampa MILANESE- elegant i alabasterutseende I sin klassiska stil ger vägglampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. Den vita lampskärmen i alabasterutseende skapar ett mjukt ljus i omgivningen. Väggfästet i silversatinerad metall rundar av totalbilden av vägglampan på ett harmoniskt sätt. Energiklass: A++
 • Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil

  Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil
  Elegant bordslampa DRAGONFLY i klassisk Tiffany-stil Oavsett om den står på nattduksbordet, på en hylla eller på ett bord i vardagsrummet - bordslampan DRAGONFLY drar blickarna till sig överallt. Den fint bearbetade lampskärmen i Tiffany-stil återger färgerna hos en känslig trollsslända och ger med ett varmt sken ett naturligt gemyt. Kombinationen med den antikmässingfärgade metallen är mycket stilfull. Energiklass: A++
 • Båglampan Arcos med marmorfot

  Båglampan Arcos med marmorfot
  Den eleganta båglampan Arcos sprider med sin stora skärm ett klart ljus Golvlampan Arcos har en svart marmorfot vilken via den glänsande metallstången i krom som leder till en skärm av vit plast. Vid sidan av en hög stabilitet ger marmorfoten ett elegant blickfång och resulterar i kombination med metallen en intressant materialkombination. Bågformen bjuder på många användningsmöjligheter och möjliggör en optimal belysning för vardagsrumsbordet eller vid soffan. Energiklass: A++
 • Vacker hänglampa Vibrant

  Vacker hänglampa Vibrant
  Kopparskimrande hänglampa Vibrant Den perfekta lampan för ett modernt och elegant inrett hem är hänglampan Vibrant. Med dess koppar-mocka-färgade skimmer blir lampan ett blickfång i varje rum. Armaturen är tillverkad av aluminium. Dess utformning påminner om en klocka eller en kaffedroppe. Genom den något böjda och uppåt spetsiga lampskärmen får hänglampan en unik dynamik. Inuti döljer sig en vitlackerad yta som effektivt reflekterar ljuset. Vibrant passar utmärkt vid matplatsen, i vardagsrummet eller köket och beroende på vilket rum du väljer, kan du också variera höjden på lampan. En elegant accessoar och en strålande idé för hemmet - Vibrant. Energiklass: A++
 • Antikmässing - vacker taklampa ARLIND

  Antikmässing - vacker taklampa ARLIND
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden. Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum. Energiklass: A++
 • Varmtonig taklampa CRACKLE

  Varmtonig taklampa CRACKLE
  Den vackra taklampan CRACKLE av glas i krasch-utseende En sak är säker: När en taklampa kan ombesörja gemytligt ljus och en angenäm atmosfär, då är det CRACKLE. Med ett utseende av brustet glas är små rödbruna glasbitar sammanfogade så att det får en mycket dekorativ effekt. Energiklass: A++
 • Kristallkronan HALE, med 8 ljuskällor

  Kristallkronan HALE, med 8 ljuskällor
  Takkronan HALE imponerar med oräkneliga detaljer och elegant glans Oräkneliga kristaller, elegant slipade, pryder takkronan HALE. Dess imponerande utseende pryder varje rum och sveper in i denna gnistrande glans. Därvid är det inte bara den dekorativa gardinen som pryder takkronan. Aven dess eleganta elegant uppåtvridna armar består av slipat kristallglas, genom vilka det utstrålande ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt. De diskreta metallelementen i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. HALE - en takkrona för en sublim atmosfär. Energiklass: A++
 • Bellis golvlampa antikmässing (Antikmässing)

  Bellis golvlampa antikmässing (Antikmässing)
  Bellis golvlampa är formad som tre växande blommor i antikmässing med kristallbollar längst ut på toppen. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna. Vacker och härlig golvlampa som skapar en lyxig känsla i rummet.  Ljuskällor ingår ej.
 • Francesca plafond (Frostat)

  Francesca plafond (Frostat)
  Francesca är en modern och snygg plafond med kvadratiskt glas och dekorativa kristalldetaljer. Kan monterad både i taket och på väggen. Sprider ett vackert ljus genom glaset när den är tänd.  Ljuskällor ingår ej.
 • Rektangel vägglampa (Borstat stål)

  Rektangel vägglampa (Borstat stål)
  Denna vägglampan är stilren och snygg, skapad i metall i enkla raka linjer. Skärmen är i vit textil och fästet finns i antingen satinsilver eller krom. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus.  Skärm- höjd: 15cm, bredd: 20cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusplafond LED (Borstat stål)

  Utomhusplafond LED (Borstat stål)
  Elegant plafond i rostfritt stål som är anpassad till att ha utomhus. Plafonden är skyddad av mycket slitstark plast och även helt stänkskyddad (IP44). Verkligen en stilren lampa som är perfekt till att belysa din trädgård, altan eller veranda.
 • Firework bordlampa (Förkromad/blank)

  Firework bordlampa (Förkromad/blank)
  Firework bordlampa, med två stycken armar som är vridna runt varandra i en vacker och stilfull design. Varje arm bär upp en snyggt mönstrad skärm där ljuset skiner igenom på ett stämningsfullt sätt. Tillverkad i metall med förkromad yta. Ljuskällor ingår ej.
 • Tidlös vägglampa LINEAS i matt silver

  Tidlös vägglampa LINEAS i matt silver
  Dekorativ och tidlös vägglampa LINEAS för angenämt ljus Tidlöst vacker är vägglampan LINEAS runda snäckskalsformade skärm av opalglas, som hängts upp på en uttrycksfull metallhållare. Ljuset sprids angenämt och balanserat i rummet. I de olika inredningsstilarna låter den sig lekfullt integreras.. Vägglampan lämpar sig också för drift med lågenergilampor. Energiklass: A++
 • Kromglänsande taklampan DIJA

  Kromglänsande taklampan DIJA
  DIJA är en tidlös klassiker bland taklampor Halvsfärisk kromglänsande ovansida - stor effekt med enkla medel. Taklampan DIJA passar idealiskt över matsalen och lovar många års ihållande glädje, då den med sin tidlösa framtoning definitivt inte blir omodern på kort tid. Energiklass: A++
 • Spräcklig vägglampa MELINDA med dekor

  Spräcklig vägglampa MELINDA med dekor
  Vägglampan MELINDA är förutom ljusspridare också ett dekorativt tillbehör MELINDA sprider som vägglampa inte bara ett särskilt behagligt indirekt ljus utan kan även övertyga med sina dekorativa kvaliteter. Designen avrundas med de ljusa fläckarna som pryder det orangefärgade glaset. Energiklass: A++
 • Mässingvägglampa ZANZIBAR

  Mässingvägglampa ZANZIBAR
  Vägglampan ZANZIBAR i antikmässing pryder klassiska rum Med sitt eleganta utseende kan vägglampan ZANZIBAR begeistra vem som helst. Metallarmaturen i antikmässing är elegant dekorerad och sätter en vacker accent. Vägglampan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Den styrs med en bekväm dragströmbrytare. Energiklass: A++
 • Liten väggspot Eros

  Liten väggspot Eros
  Den vridbara väggspotlighten Eros ger ett accentuerat ljus Denna eleganta väggspotlight belyser rum på ett accentuerat sätt. Spotlighten är vridbar och kan riktas individuellt för att skapa optimala ljusförhållanden. Den runda designen i antikmässing sätter då klassiska accenter, så att väggspotlighten kan hitta en plats i interiörer i olika stilar. Energiklass: A++
 • Industriell design - hänglyktan Metal

  Industriell design - hänglyktan Metal
  Hänglyktan Metall: en lampa i industriell stil med en ljuskälla Denna uttalat robusta hänglykta passar utmärkt t.ex. till en inredningsmiljö med en industriellt inspirerad design. Hela utseendet i metall bestäms till stor del av utformarens tekniska affinitet - den idealiska ljuskällan, t.ex. för en loftvåning. Den kromglänsande metallskärmen avslutas med en akrylskiva som avger ljuset nedåt. Den stabila kedjeupphängningen betonar respektive industriella looken. Energiklass: A++
 • Kopparfärgad hänglykta Metal i industridesign

  Kopparfärgad hänglykta Metal i industridesign
  Kopparfärgad hänglykta Metal i industridesign Med sin design i industriell stil är hänglyktan Metal den optimala ljuskällan i loftvåningar. Men även i moderna inredningsstilar har den robusta lampan en plats. Skärmen är tillverkad helt i metall, i en glänsande kopparton. Den industriella looken förstärks av en kopparfärgad kedjeupphängning. Eftersom skärmen är försedd med en akrylskiva på undersidan utstrålas ljuset bländfritt nedåt. Energiklass: A++
 • Glänsande hänglampa Ascona 8 ljusk.

  Glänsande hänglampa Ascona 8 ljusk.
  Mycket elegant designad hänglampa Ascona, 8 ljuskällor, krom Tyngdpunkten hos hänglampan Ascona ligger på åtta smala, subtilt böjda armar. Dessa har precis som hela produkten en snygg kromfinish och alla avslutas med en lågformad lampa som är utrustad med ett litet glaselement vid foten. Lamporna sitter jämnt placerade i en cirkel, så att samma optiska system uppstår som på en ljuskrona. Med hjälp av en kedjeupphängning fästs lampan i taket och flyttas sedan till rätt hängposition. Ljuskronan drivs med E14-ljuskällor. Om man sammanför elegans, modernt och klassiskt samt därtill unika ljusupplevelser, då är hänglampan Ascona resultatet. Energiklass: A++
 • Hänglampa Elise med glaskristaller

  Hänglampa Elise med glaskristaller
  Elise – kromfärgad hänglampa med glittrande kärna Hänglampan Elise är som ett konstverk och samtidigt en effektiv ljuskälla. Redan vid första blicken inser man att lampan har ett alldeles unikt utseende. Med det silvrigt glänsande upphäng i taket kan den hängas i perfekt höjd för att beundra den från alla håll. Skärmen består av en förkromad metallstomme med ett mönster av raka, korsade och räfflade metallstänger mellan två ringar. Lampans insida är dekorerad med många små glaskristallkedjor. När lampan är tänd, skapar de 5 halogenlamporna en mycket ljusstark belysning som reflekteras av kristallerna. Hänglampan Elise sprider glans och glamour i varje rum. Kabelupphängningssystemet kan anpassas efter takhöjden, max. 134 cm. Energiklass: A++
 • Underbar taklampa CURLS med kristaller 36

  Underbar taklampa CURLS med kristaller 36
  Av krom och bestyckad med kristaller är taklampan är taklampan CURLS ett drömlikt mästerstycke. Som lustiga lockar rör sig den vridna kromlisten i rummet och reflekterar ljuset från tolv små halogenlampor som sitter på i änden på kromstavar. För ytterligare drömlikt glitter har en mängd kristaller arbetats in i kromlisterna. Taklampan Curls är ett extravagant smycke som sprider ett fantastiskt ljus och kan fås i två storlekar. Energiklass: A++
 • Hänglampa Duo 1, rund, 5 lampor

  Hänglampa Duo 1, rund, 5 lampor
  Taklampan DUO 1 med tre ljuskällor och dekorativa dubbelskärmar På en takrosett i krom direkt under rumstaket sprider pendylerna ut sig med uttalat attraktiva glasskärmar. Effektfulla och attraktiva glasskärmar av två cylinderformade glas där det yttre glaset är klarglas och det inre är av frostat glas med detta döljs glödlamporna. Energisparlampor kan användas utan att taklampans yttre utseende påverkas. Energiklass: A++
 • Kristallkronan HALE, med 16 ljuskällor

  Kristallkronan HALE, med 16 ljuskällor
  Takkronan HALE imponerar med oräkneliga detaljer och elegant glans Oräkneliga kristaller, elegant slipade, pryder takkronan HALE. Dess imponerande utseende pryder varje rum och sveper in i denna gnistrande glans. Därvid är det inte bara den dekorativa gardinen som pryder takkronan. Aven dess eleganta elegant uppåtvridna armar består av slipat kristallglas, genom vilka det utstrålande ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt. De diskreta metallelementen i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. HALE - en takkrona för en sublim atmosfär. Energiklass: A++
 • Takkrona Greythorne - med 8 ljuskällor

  Takkrona Greythorne - med 8 ljuskällor
  I enkelt grått: iögonfallande takkrona Greythorne - 8 ljuskällor Enkelheten i färggestaltningen ligger vid de 8 ljuskällorna Takkronan Greythorne i optisk motsats till den svepande effekten av stålarmaturen. Dessutom är det gråa försett med ett fint strukturmönster. Åtta lampljus erbjuder stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär. Denna vackra takkrona låter sig komma i enstämmighet med de mest olika boendestilar och ser bra ut överallt oavsett om det gäller allmänbelysning i vardagsrummet eller perfekt framförande i en stor hall.. Energiklass: A++
 • Robust bearbetad taklampa Melea

  Robust bearbetad taklampa Melea
  Taklampan Melea av mässing och glas - ett sant blickfång Denna vackra, robust bearbetade taklampa passar utmärkt t.ex. till en inredningsmiljö i maritimt eller industriellt inspirerad design. Den stora räfflade glasskärmen skyddas med en stabil mässingsfattning och strålar ljus från alla sidor såväl som ovan och under. Dessutom sörjer det under skärmen fästade gallret för extravaganta ljuseffekter. Den stabila kedjeupphängningen betonar den maritima respektive industriella looken. Energiklass: A++
 • Glashänglykta Whisk med kromdetaljer

  Glashänglykta Whisk med kromdetaljer
  Hänglyktan Whisk med klar glasskärm och förkromade element Genom föreningen mellan glas och förkromad metall i en puristisk design blir hänglyktan Whisk en elegant ljuskälla i moderna inredningsstilar. Den klara glasskärmen i avlång form hålls av en filigran metallhållare i krom. Detta skapar inte bara ett harmoniskt utseende, utan även ett klart, strålande ljus. Energiklass: A++
 • Klassisk takkrona MARIE THERESE, krom

  Klassisk takkrona MARIE THERESE, krom
  Takkronan MARIE THERESE blir ett vacker blickfång i rummet En takkrona som kommer i en fullständigt klassisk beklädnad. Detaljrikt utförd gnistrar en mängd glaskristaller från den vackert krökta armaturen med mässingsglänsande metallelement. För många glansfulla moment! Energiklass: A++
 • Diablo 2 LED golvlampa (Svart)

  Diablo 2 LED golvlampa (Svart)
  Diablo är en otroligt stilren och härlig golvlampa som har det där lilla extra. Den är skapad i en slående färgkombination av svart finish med guldfärgade detaljer. Du kan enkelt rikta båda armarna efter eget behov av ljus. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Den passar perfekt bakom fåtöljen eller i hörnet i vardagsrummet. Tillverkad i stål. Integrerad LED-belysning.
 • Cast taklampa (Förkromad/blank)

  Cast taklampa (Förkromad/blank)
  Modern taklampa med prismor (slipat glas) som omger hela lampan. Ger ett vackert ljussken och passar perfekt i den moderna miljön. Totalhöjd med kedja - 2,3m. Ljuskällor ingår ej.
 • Outdoor LED upp/nedljus (Antracitgrå)

  Outdoor LED upp/nedljus (Antracitgrå)
  Fasadbelysning i antracitgrått med en integrerad LED-lampa som ger ett fint ljus uppåt och nedåt. LED-lampan är på 4000K vilket ger ett lite kallare vitare ljus som passar bra på ljusa fasader.
 • Tavelbelysning 8343 (Antikmässing)

  Tavelbelysning 8343 (Antikmässing)
  Exklusiv tavelbelysning med ett T5 lysrör (ingår). Strömbrytare på lampan samt ?huvudet? går att vinkla. Ljuskälla - T5 lysrör | Ingår Höjd - 120mm Längd - 660mm  
 • Tidlös taklampa LINEAS antikmässing

  Tidlös taklampa LINEAS antikmässing
  Dekorativ och tidlös taklampa LINEAS för angenämt ljus Tidlöst vacker är taklampan LINEAS runda snäckskalsformade skärm, som hängts upp på en uttrycksfull metallhållare med en kedja. Ljuset sprids angenämt och balanserat i rummet. LINEA kan med tre metallfärger fås för olika inredningsstilar så att den lekfullt låter sig integreras. Den praktfulla hänglampan lämpar sig också för drift med lågenergilampor. Energiklass: A++
 • Lineas - tidlös vägglampa, antikmässing

  Lineas - tidlös vägglampa, antikmässing
  Dekorativ och tidlös vägglampa LINEAS för angenämt ljus Tidlöst vacker är vägglampan LINEAS runda snäckskalsformade skärm av opalglas, som hängts upp på en uttrycksfull metallhållare. Ljuset sprids angenämt och balanserat i rummet. LINEA kan med tre metallfärger fås för olika inredningsstilar så att den lekfullt låter sig integreras. Vägglampan lämpar sig också för drift med lågenergilampor. Energiklass: A++
 • Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt

  Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt
  Genom den rostbruna ovansidan får väggfacklan GOTHIC en speciell charm Den lätt oregelbundna, antikbruna finishen ger väggfacklan en angenäm antik effekt och skärmarna av scavo-glas släpper igenom ett mycket behagligt ljus. En väggfackla med vilken en stämningsfull omgivning infinner sig på ett skönt sätt i vardagsrummet. Energiklass: A++
 • Glamorös golvlampa BJANE antikmässing

  Glamorös golvlampa BJANE antikmässing
  Golvlampan BJANE passar till den lantliga stilen De romantiska och ibland också nostalgiska riktningar som utgår från denna golvlampa går inte att ta miste på.. Med det marmorerade glaset och den antikmässingfärgade ovansidan passar den utmärkt som golvlampa våningar och hus som är inredda i lantlig stil. Energiklass: A++
 • Klassisk-elegant vägglampa VICTORIANA

  Klassisk-elegant vägglampa VICTORIANA
  En dekorativ glasskärm pryder vägglampan MILANESE Vägglampan VICTORIANA har ett alltigenom klassiskt utseende. Utåt, från det centrala väggfästeti glänsande antikmässing projiceras den stora, halvsfäriska lampskärmen av etsat glas i rummet. Dessa är utsmyckade med en smal fläta och en nedhängande gardin av glastrådar", ett typiskt kännetecken på den viktorianska stilen som tjänar som förebild för den här vägglampan och som gör den till ett värdefullt inredningsföremål. För enkel hantering är vägglampan VIKTORIANA utrustad med en praktisk dragströmbrytare. " Energiklass: A++
 • Traditionell vägglampa CAMEROON med strömbrytare

  Traditionell vägglampa CAMEROON med strömbrytare
  Vägglampan CAMEROON i antikmässing sprider ett milt ljus Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta utseende som, som namnet CAMEROON antyder associeras med den klassiskt koloniala stilen. Takkronans antikmässingfärgade armatur utgör i alla rum ett unikt blickfång och sörjer med den vitmarmorerade glasskärmen för ett balanserat ljus. Energiklass: A++
 • Vägglampa Fisherman silver

  Vägglampa Fisherman silver
  Klassisk vägglampa FISHERMAN i maritim stil Vid åsynen av vägglampan FISHERMAN associerar man genast med bilden av en gemytlig fiskarstuga som genom taklampan får ett angenämt ljus. Så får man ögonblickligen tillgång till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör vägglampan i sanning till en tidlös klassiker. Energiklass: A++
 • Imponerande taklampa WATERFALL

  Imponerande taklampa WATERFALL
  Ett imponerande ljusets konstverk - kristall-taklampan WATERFALL Med denna taklampa kommer man helt enkelt inte förbi: Med en imponerande höjd av 112 cm är WATERFALL med otaliga kristaller - ibland lång, ibland rund - utsmyckad. . I en båge i krom sträcker den sig nedåt, vilket egentligen väcker associationer till ett brusande vattenfall. Totalt13 glödlampor, som från de inre strålarna får kristallerna att gnistra så att hela rummet fylls av gnistrande ljusreflexer. Framför allt hittar taklampan en passande placering i stora entréhallar, foajéer och salar, och kommer säkert att sörja för begeistran där. Energiklass: A++
 • Modern spegellampa LEWIS vit

  Modern spegellampa LEWIS vit
  Vägglampan LEWIS med spegelglas sprider ett angenämt ljus Vägglampans kantiga design är det idealiska supplementet för modern inredningsstil. Genom det använda spegelglaset ägnas den sig särskilt för badrummet eller hallen, men även där man snabbt åter kan kasta en blick på sin egen spegelbild och där omgivningen skall betonas med mjukt ljus. De färgglada glasinfattningar på vägglampan sätter därvid en attraktiv atmosfär. Energiklass: A++
 • Utskjutande båglampan Mara

  Utskjutande båglampan Mara
  Attraktiva båglampan Mara i glänsande krom Båglampan Mara kommer framför allt till sin rätt i stora vardagsrum. Där sprider den sitt balanserade ljus som exempelvis belyser ett bord eller en läshörna i soffan. Designen av glänsande krom och mattsvart tyg sätter sålunda en modern accent utan att störa den befintliga inredningen. Mara - en elegant båglampa för många användningsområden. Energiklass: A++
 • Vägglampa Simplicity med två armar och skärmar

  Vägglampa Simplicity med två armar och skärmar
  Tygskärmar i krämvitt: vägglampan Simplicity Simplicity - namnet på denna lampserie understryker stilen. Enkel elegans utstrålas av vägglampan, som med sina två små tygskärmar i krämvitt och de diskret inlagda glaskristallerna fungerar som stilfull ljuskälla i klassiskt inredda vardagsrum. Till utseendet avrundas lampan av stommen i antikmässing. inklusive dragströmbrytare Energiklass: A++
 • Vackert designad väglampa Bistro i antiklook

  Vackert designad väglampa Bistro i antiklook
  Stilren vägglampa Bistro av mässing med snygg antikfinish Enkelheten hos Vägglampan Bistro förtrollar betraktaren redan vid första anblicken. Den rustika färgtonen ger lampan dess antika utseende. I kontrast till detta står den något marmorerade, lätt satinerade lampskärmen av glas. Armaturen och den smala ringen vid den nedre änden av skärmen består av metall. Från det runda väggfästet till lampskärmen för också en metallförbindelse med rundade hörn, så att lampans svala eleganta flair sprids i rummet. För att tända denna vägglampa Bistro, behöver du bara dra i dragströmbrytaren under väggfästet för att ljuset ska sprida sitt mysiga, behagliga ljus från E27-ljuskällan. Bistro övertygar såväl optiskt som ljustekniskt och är därmed det perfekta valet för ett hem inrett i antik stil. Energiklass: A++
 • Futuristisk hänglampa Geometric Cage, koppar

  Futuristisk hänglampa Geometric Cage, koppar
  Metall-hänglampa Geometric Cage med synlig ljuskälla Denna hänglampa med det passande namnet Geometric Cage består av en metallenhet, vars form påminner om en diamant eller en bur. Denna konstruktion omger ljuskällan i E27-sockeln (ingår ej) och gör lampan till ett riktigt blickfång. Den optiska bilden av Geometric Cage skapar en chic vintagelook i hela rummet, oavsett om lampan placeras vid matplatsen eller i vardagsrummet. Mycket effektfullt blir det med en ljuskälla i glödlampsform, så som visas på bilden. Passande ljuskällor kan beställas under Tillbehör. Energiklass: A++
 • Ring bordlampa (Förkromad/blank)

  Ring bordlampa (Förkromad/blank)
  Skapa en modern atmosfär med hjälp av denna fantastiska bordlampan! Ring bordlampa är en snygg kombination av krom och kristall, som skapar en lyxig och elegant känsla i rummet när den är tänd. Bordlampan är utrustad med LED-belysning touchdimmer som du enkelt justerar ljusstyrkan med. När den är tänd så sprider den ett kallvit ljus (4000K). Integrerad LED-belysning.
 • Solexa 7 plafond (Förkromad/blank)

  Solexa 7 plafond (Förkromad/blank)
  Höj elegansen i rummet med hjälp av denna iögonfallande skönhet! Solexa är skapad med 7st förkromade ringar i olika storlekar och vinklar som skapar en trivsam ljusspridning när den är tänd. Den är tillverkad i rostfritt stål och ljuset är skyddat av silikon. Mycket vacker taklampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller sovrummet. Den sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning.
 • Diablo vägglampa LED (Svart)

  Diablo vägglampa LED (Svart)
  Diablo är en trivsam och stilren vägglampa, tillverkad i metall med mattsvart finish och guldfärgade detaljer. Lamphuvudet är riktbart så du kan enkelt ställa in den efter ditt eget behov. Den tänds och släcks enkelt med dragströmbrytaren och är optimal som t.ex. läslampa. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning.
 • Dekorativ taklampa DUO 1 med 3 ljuskällor

  Dekorativ taklampa DUO 1 med 3 ljuskällor
  Taklampan DUO 1 med tre ljuskällor och dekorativa dubbelskärmar På en graciös takbjälke i krom direkt under rumstaket sprider tre pendyler ut sig med uttalat attraktiva glasskärmar. Effektfulla och attraktiva glasskärmar av två cylinderformade glas där det yttre glaset är klarglas och det inre är av frostat glas med detta döljs glödlamporna. Energisparlampor kan användas utan att taklampans yttre utseende påverkas. Energiklass: A++
 • Klassisk taklampa MILANESE med 5 ljuskällor

  Klassisk taklampa MILANESE med 5 ljuskällor
  Den klassiska taklampan MILANESE med vackra alabasterglas I sin klassiska stil ger taklampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. De vita alabasterglasen är välformade och ger upphov till ett mjukt fint ljus. Såväl lampkronan och kedjeupphängningen i antikmässingbehandlad metall rundar av totalbilden på ett harmoniskt sätt. Energiklass: A++
 • Hänglampa Fisherman Ø 32 cm silver

  Hänglampa Fisherman Ø 32 cm silver
  FISHERMAN är en klassisk taklampa i maritim stil Namnet FISHERMAN innebär att, som kan förväntas, det för det inre ögat kan se en gemytlig fiskarstuga när man ser den här lampan, som genom taklampan får ett angenämt ljusskimmer. Så får man ögonblickligen associationer till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör taklampan i sanning till en tidlös klassiker. Energiklass: A++
 • Vacker takkrona MARIE THERESE, 5 ljuspunkter

  Vacker takkrona MARIE THERESE, 5 ljuspunkter
  Takkronan MARIE THERESE blir ett vacker blickfång i rummet En takkrona som kommer i en fullständigt klassisk beklädnad. Detaljrikt utförd gnistrar en mängd glaskristaller från den vackert krökta armaturen med mässingslänsande metallelement. För många glansfulla moment! Energiklass: A++
 • Modern lampkrona OLIVIA

  Modern lampkrona OLIVIA
  En genomskinlig skärm omger takkronan OLIVIA Trots sin klassiska form utger takkronan OLIVIA en modern flair. Denna ligger framför allt i designen med kromfärgad armatur som växer med de många glaskristallerna i vacker droppform. Som ett skyddande hölje blänker dessutom den metallicfärgade transparenta skärmen av robust polykarbonat runt takkronan. Med detta sätts inte bara moderna accenter utan även ljuset kan balanserat lysa upp varje rum. Energiklass: A++
 • Elegant takkrona MAYPOLE, 5 ljuskällor

  Elegant takkrona MAYPOLE, 5 ljuskällor
  Elegant takkrona MAYPOLE i gedigen antikmässing Takkronan MAYPOLE väntar med praktfull glans och eleganta böjda lamparmar. Den pryder inte bara entréer utan även vardagsrum i klassisk stil. Dessutom imponerar takkronan med sina smala, eleganta former. Den ger inte bara en stämningsfull belysning utan även ett inredningsföremål med klassisk touch. Energiklass: A++
 • Elegant takkrona MAYPOLE, 3 ljuskällor

  Elegant takkrona MAYPOLE, 3 ljuskällor
  Elegant takkrona MAYPOLE i gedigen antikmässing Takkronan MAYPOLE väntar med praktfull glans och eleganta böjda lamparmar. Den pryder inte bara entréer utan även vardagsrum i klassisk stil. Dessutom imponerar takkronan med sina smala, eleganta former. Den ger inte bara en stämningsfull belysning utan även ett inredningsföremål med klassisk touch. Energiklass: A++
 • Elegant takkrona ZANZIBAR, 6 ljuskällor svart

  Elegant takkrona ZANZIBAR, 6 ljuskällor svart
  Takkronan ZANZIBAR i svart metall pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall med svart finish som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Takkronan ZANZIBAR, 3 ljuskällor, svart

  Takkronan ZANZIBAR, 3 ljuskällor, svart
  Takkronan ZANZIBAR i svart metall pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall med svart finish som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Takkronan ZANZIBAR, 8 ljuskällor, antikmässing

  Takkronan ZANZIBAR, 8 ljuskällor, antikmässing
  Takkronan ZANZIBAR i antikmässing pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall i antikmässing som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Energiklass: A++
 • SILHOUETTE klassisk taklampa, 5 ljuskällor

  SILHOUETTE klassisk taklampa, 5 ljuskällor
  Taklampan SILHOUETTE med elegant rörelse Taklampan i serein SILHOUETTE övertygar med sin tidlösa charm. De fint bearbetade metallremsorna med sina många rundningar ger tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av taklampan. Energiklass: A++
 • silverfärgad ljuskrona , 6 ljuskällor

  silverfärgad ljuskrona , 6 ljuskällor
  Silverfärgad ljuskrona Zanzibar som prydande belysning för vardagsrummet Denna ljuskrona med sin silverfärgade yta är ett vackert belysningsobjekt som skapar en elegant känsla. Genom den silverfärgade lackeringen får den en modern ton, men förlorar inte sin klassiska utstrålning och passar utmärkt för att skapa en harmonisk kontrast - i klassiska eller moderna inredningar. Ett vackert blickfång! Energiklass: A++
 • Klotformad glashänglykta Whisko i antikmässing

  Klotformad glashänglykta Whisko i antikmässing
  Opalglashänglykta Whisko med upphängning i antikmässing Både tack vare formen och materialvalet kan man beteckna hänglyktan Whisko som ett ytterst klassiskt belysningselement. Klotformen och det opalfärgade glaset med detaljer i antikmässing utgör en harmonisk design som passar till många olika inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Ljuskrona Simplicity m fem ljuskällor och skärmar

  Ljuskrona Simplicity m fem ljuskällor och skärmar
  Simplicity - ljuskrona i antikmässing med fem tygskärmar Lekfull elegans - ljuskronan Simplicity med fem ljuskällor fascinerar med sin harmoniska komposition av olika stilelement. Mässingsstommen i antik-look tilltalar med sina svängda linjer och de fem cremefärgade tygskärmarna förstärker en diskret, traditionell atmosfär. Påhängda glaskristaller ger lampan en nostalgisk ton. Simplicity pryder den klassiska inredningsstilen, liksom en retro-interiör. Energiklass: A++
 • 8 ljsk. Ljuskronan Almandite i florentinsk stil

  8 ljsk. Ljuskronan Almandite i florentinsk stil
  Pompös med 8 ljusk. Ljuskrona Almandite i guldbrun ton Det magnifika utseendet och den effektiva belysningen gör ljuskronan Almandite med 8 ljuskällor till ett riktigt mästerverk. Bestående av metall och kristaller, är den här lampan underbart vacker i en florentinsk stil som färgmässigt återspeglar den ädla karaktären hos ljuskronan. Den guldbruna lackeringen är i perfekt kontrast till de genomskinliga kristallerna. Dessa ska föreställa blommor eller knoppar, som är placerade vid slutet av de blomrankliknande skotten. Vilt växande runt de åtta ljusen och spridda i alla riktningar, simulerar blomrankorna perfekt utseendet på en vacker växt. Upphängd är strukturen på en snygg kedja, som liksom hela armaturen strålar i elegant guldbrunt. Med lågformade E14-glödlampor blir det imponerande intrycket av denna ljuskrona komplett. Både visuellt och när det gäller ljusstyrkan övertygar Almandite på alla sätt. Energiklass: A++
 • Blob flush medium (Vit)

  Blob flush medium (Vit)
  Blob takplafond med fäste i kromad metall och ett handblåst opalvitt glas. Ger ett fint allmänljus och passar bra i t.ex. hall/entré. Ljuskälla ingår ej.
 • LILY - förtrollande vägglampa i antikmässing

  LILY - förtrollande vägglampa i antikmässing
  Vägglampan LILY har blomformiga glas och en antikmässingbehandlad metallarmatur Blomformiga glas är ett omtyckt kännetecken för den florentinska stilen, så även genom detta kan man ana detta. Varje glas strålar delvis genom bernstensfärgad optik och med oregelbundna ränder vilket ger en särskilt naturlig och autentisk effekt. En vacker vägglampa med romantisk och lekfull charm. Energiklass: A++
 • Strålkastarliknande vägglampa OLYMPIA

  Strålkastarliknande vägglampa OLYMPIA
  En extravagant armatur kännetecknar vägglampan OLYMPIA Namnet OLYMPIA är verkligen inte slumpmässigt valt, då vägglampans likhet med den olympiska elden som brinner under de världsberömda idrottstävlingarna kan inte förbises och idén med att designa denna vägglampa på så sätt är tilldragande och är ett erkännande av uppfinningsrikedomen. Därtill sprids ljuset indirekt med den uppåtriktade lampan och skapar en atmosfär av fullständigt gemyt. Energiklass: A++
 • Kantig bordslampa WAVERLEY, höjd 45 cm

  Kantig bordslampa WAVERLEY, höjd 45 cm
  Bordslampan i WAVERLEY-serien ger ett vackert ljussken Alla de som anser att en behaglig ljuseffekt är viktig träffar rätt med valet av bordslampan WAVERLEY. Genom skärmens kvadratiska form kan bordslampan användas i många sammanhang. Energiklass: A++
 • Dimmbar uppåtriktad taklampa JERIK, antikmässing

  Dimmbar uppåtriktad taklampa JERIK, antikmässing
  Golvlampan JERIK är samtidigt både en uppåtriktad lampa och läslampa I vilken stämning man än befinner sig och vilken aktivitet man än utövar, ger den uppåtriktade taklampan JERIK ett passande ljus. Å ena sidan har vi en uppåtstrålande lampa som ger ett utomordentligt angenämt och indirekt ljus och å andra sidan har man det variabla läsljuset vars riktade ljus lyser upp där man behöver det. En dimmer för reglering av ljusstyrkan är integrerad och i armaturen sitter de båda strömbrytarna. Energiklass: A++
 • Vägglampan MILANESE med 2 ljuskällor

  Vägglampan MILANESE med 2 ljuskällor
  Vägglampan MILANESE pryds av elegant glas i alabasterutseende I sin klassiska stil ger vägglampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. Den vita lampskärmen i alabasterutseende skapar ett mjukt ljus i omgivningen. Väggfästet i silversatinerad metall rundar av totalbilden av vägglampan på ett harmoniskt sätt. Energiklass: A++
 • Enkel vägglampa NINA med tygskärm

  Enkel vägglampa NINA med tygskärm
  Vägglampan NINA sprider ett milt ljus Vägglampan NINA håller en förnämligt enkel design På grund av detta kan den integreras i många inredningsstilar och kommer alltid till sin rätt. Den vita tygskärmen ger ett milt ljus i omgivningen. Den graciösa gardinen av slipade glaskulor är ett attraktivt blickfång som uppgraderar vägglampans design med elegans. Energiklass: A++
 • Elegant vägglampa SILHOUETTE, 2 ljuskällor

  Elegant vägglampa SILHOUETTE, 2 ljuskällor
  Eleganta vägglampan SILHOUETTE med praktisk strömbrytare Vägglampan i serien SILHOUETTE med 2 ljuskällor, övertygar med sin tidlösa charm. De filigrana bearbetade armen och de vackra metallornamenten tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av vägglampan. Energiklass: A++
 • SILHOUETTE - vägglampa, 1 ljuskälla

  SILHOUETTE - vägglampa, 1 ljuskälla
  Eleganta vägglampan SILHOUETTE med praktisk strömbrytare Vägglampan SILHOUETTE övertygar med sin tidlösa charm. De filigrana bearbetade armen och de vackra metallornamenten tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av vägglampan. Energiklass: A++
 • Vägglampa Fisherman gammalmässing

  Vägglampa Fisherman gammalmässing
  Klassisk vägglampa FISHERMAN i maritim stil Vid åsynen av vägglampan FISHERMAN associerar man genast med bilden av en gemytlig fiskarstuga som genom taklampan får ett angenämt ljus. Så får man ögonblickligen tillgång till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör vägglampan i sanning till en tidlös klassiker. Energiklass: A++
 • Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom

  Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick. Energiklass: A++
 • MARIE THERESE - klassisk vägglampa, krom

  MARIE THERESE - klassisk vägglampa, krom
  Den eleganta vägglampan MARIE THERESE är ett glansfullt blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig vägglampan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder vägglampan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant vägglampa för glansfulla ögonblick. Energiklass: A++
 • Takkrona MARIE THERESE, mässing, 12 ljuskällor

  Takkrona MARIE THERESE, mässing, 12 ljuskällor
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande mässing avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick. Energiklass: A++
 • Vridbar väggspot LATISA

  Vridbar väggspot LATISA
  Den svarta väggspotten LATISA i modern design Med denna takspotlight kan rum accentuerat lysas upp då halogenlampor kan justeras efter behov så att ljuset når rummet i önskad vinkel. En väggspot med klass en mycket modern utstrålning! Energiklass: A++
 • Priscilla - krökt taklampa, 4 ljuskällor

  Priscilla - krökt taklampa, 4 ljuskällor
  Taklampan Priscilla med vågformad armatur och fyra runda glasskärmar Taklampan Priscilla begeistrar med en elegant våg-design och enkla vita glasskärmar. Den kan hängas upp till maximalt 1,15 m t.ex. över ett matbord, där den sörjer för ett mjukt ljus. En tidlös klassiker för en mängd inredningsstilar. Energiklass: A++
 • Hänglampa Vibrant i en vacker grön färg

  Hänglampa Vibrant i en vacker grön färg
  Mossgrön hänglampa Vibrant i en iögonfallande look En ovanlig och definitivt mycket iögonfallande stil har hänglampan Vibrant med E27-sockel. Den kraftiga mossgröna nyansen är säkerligen en färg som inte återfinns på lampor särskilt ofta. Hänglampans unika färg gör den ännu mer iögonfallande. Dessutom tillkommer den speciella formen på lampan: skärmen är initialt bred och rundad, men utvecklas sedan till en liten, smal spets. Vibrant är tillverkad av metall och sitter på en lång upphängningsanordning Resultatet är konturerna av en klocka eller en droppe, som skickligt anpassas till den starka färgen och blir ett riktigt konstverk. Interiören domineras av den vita färgen, som mot bakgrund av E27-ljuskällorna ger ett nästan dubbelt så präktigt intryck. Denna hänglampa är både ett blickfång och en verklig kvalitetsprodukt på samma gång. Energiklass: A++
 • Vägglampa Almandite i florentinsk stil, 2 ljusk.

  Vägglampa Almandite i florentinsk stil, 2 ljusk.
  Förtrollande vägglampa Almandite med 2 ljuskällor och prydd med kristaller Den sagolikt vackra looken på vägglampan Almandite gör även den enklaste väggen till ett blickfång. Som en murgröna klättrar stjälkar med knoppar av kristall uppåt väggen och får rummet även utan ljus att stråla. De två lamporna är smakfullt designade och skjuter ut en bit från mitten av lampan. När Almandite slås på med hjälp av dragströmbrytaren, strålar den gyllene / mässingsfärgade ytan i det behagliga skenet från E14-ljuskällorna och uppgraderar utseendet betydligt. Alla dessa komponenter bildar tillsammans en lekfull, blommig bild av en florentinsk vägglampa, och detta utgör Almandite. Energiklass: A++
 • Antikt utform. vägglampa Ascona, mässing, 2 ljusk.

  Antikt utform. vägglampa Ascona, mässing, 2 ljusk.
  Vacker vägglampa Ascona, 2 ljuskällor, i vacker antikmässing Den enkla, men ändå mycket vackra optiken på vägglampan Ascona lägger man märke till redan vid första anblicken. Lampan är monterad på ett cirkulärt väggfäste, på vilket två lätt rundade, korsade armar gjorda av metall är placerade. Dessa är också i antikmässing, samt är något utskjutande från konsolen och fulländar den färgmässiga utformningen av armaturen. Vid slutet av de två armarna sitter två lampskaft med genomskinliga ljusplattor, som - utrustade med glödlampor i lågform - faktiskt ser ut som stearinljus. Energiklass: A++
 • Elegant hänglampa Ascona, krom, 5 ljusk.

  Elegant hänglampa Ascona, krom, 5 ljusk.
  Bildskön hänglampa Ascona med kromfinish, 5 ljuskällor Den magnifika hänglampan Ascona i strålande kromlook imponerar med sina fem från upphängningen lekfullt utskjutande armar, vilka avslutas med lågformade E14-ljuskällor. På en kedjeupphängningsanordning dinglar dessa lampor med lätthet i luften och presenterar sig därmed för betraktaren på perfekt höjd. Den moderna exteriören på hänglampan präglas av den skimrande kromoptiken och de intressant arrangerade och utformade armarna. Och de fem ljusen har dessutom en klassisk touch. Ascona passar utmärkt i varje rum och strålar inte bara genom sina ljusstarka E14-ljuskällor, men också genom hela sitt utseende. Energiklass: A++
 • Antikinspirerad vägglampa Bistro

  Antikinspirerad vägglampa Bistro
  I antik stil - vacker vägglampa Bistro Vad som är speciellt med vägglampan Bistro i silver, är den enkla men ändå mycket vackra utformningen. Den vita skärmen är monterad med ett runt väggfäste och står ut en bit från väggen, eftersom en liten böjd stegpinne är ansluten till denna. Den är gjord av glas och imponerar med sin mjukt satinerade ton och fina marmorering, som ger ljuset en viss elegans. Dessutom hittar man i skärmen en E27-sockel för glödlampan. Armaturen är tillverkad av mässing och strålar i en matt silverfärgad nyans. Denna ger ljuset, med undantag för det antika utseendet, även en modern touch. Även skärmen glänser lite genom den silverfärgade metallkanten, vilket förser lampan med en graciös flair. Med dragströmbrytaren under hållaren kan ljuset enkelt slås på och av med ett ryck. Energiklass: A++
 • Ribbon bordlampa LED (Beige/brun)

  Ribbon bordlampa LED (Beige/brun)
  Den här vackra bordlampan tillför elegans och stil i rummet som du placerar den i. Den har ett lite rustikt utseende med svart/guld finish. Själva skärmen (som ljuset sprids igenom) är tillverkad i akryl. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning.
 • Twist plafond LED (Beige/brun)

  Twist plafond LED (Beige/brun)
  Twist är en plafond som både är stilren, tuff och riktigt iögonfallande! Den har en finish i svart/guld som gör att det moderna bryts av med det rustika. Twist är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus (3000K) i rummet. Själva remsan som ljuset sprids genom är tillverkad i akryl. Integrerad LED-belysning.
 • Gips vägglampa (målbar) (Vit)

  Gips vägglampa (målbar) (Vit)
  Denna trevliga vägglampan skapar en trivsam miljö i hallen, korridoren eller i sovrummet. Ja, den gör helt enkelt vilket hörn som helst lite roligare! Den är enkel men sofistikerad i sitt utförande och skapar en avslappnande atmosfär när den är tänd. Den är tillverkad i gips och kan målas om i den färgen du önskar - helt efter vad som passar hos just dig!  Ljuskälla ingår ej.