Searchlight lampor

 • LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Graciös ljuskrona Marie Therese svart

  Graciös ljuskrona Marie Therese svart
  Majestätisk ljuskrona Marie Therese i elegant svart Även om svart är en ganska ovanlig färg för en ljuskrona, så passar den perfekt till denna imponerande ljuskrona med det vackra namnet Marie Therese. Den svarta färgen ger ljuskronan en unik design, vilken ytterligare förstärker lampans eleganta utseende. De fem ljusformade lamporna på ljuskronan riktas genom de tillhörande runda armarna graciöst utåt. Tack vare kedjeupphängningen hänger den på en perfekt höjd för att kunna bli beundrad av varje betraktare. På denna kedja sitter ett dynamiskt och vågigt designelement, som delvist är dekorerat med små prydnadsdetaljer och akrylornament. Därunder börjar armarna, som lekfullt sträcker sig ut från en slags bägare i olika riktningar. Mellan varje arm sitter tunna kedjor med droppar och några akryldekorationer.
 • Takkrona MARIE THERESE, 8 ljuspunkter, mässing

  Takkrona MARIE THERESE, 8 ljuspunkter, mässing
  Takkronan MARIE THERESE blir ett vacker blickfång i rummet En takkrona som kommer i en fullständigt klassisk beklädnad. Detaljrikt utförd gnistrar en mängd glaskristaller från den vackert krökta armaturen med mässingslänsande metallelement. För många glansfulla moment!
 • Piktura - LED-tavelbelysning, strömbrytare, silver

  Piktura - LED-tavelbelysning, strömbrytare, silver
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Tavelbelysning 64cm LED (Antikmässing)

  Tavelbelysning 64cm LED (Antikmässing)
  Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan.För direkt montage. 
 • Hanna 45 droppe (Krom)

  Hanna 45 droppe (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel.Ljuskälla ingår ej.
 • Rondo 35 LED (Borstat stål)

  Rondo 35 LED (Borstat stål)
  Rondo tavelbelysning med integrerad och energisnål LED. Opalvit lins för att få en jämn ljusbild, ger ett varmvitt och lagom starkt ljus. Själva lampvhuvudet är flexbilt så att du kan justera så att ljuset faller rätt.
 • Glamorös golvlampa BJANE antikmässing

  Glamorös golvlampa BJANE antikmässing
  Golvlampan BJANE passar till den lantliga stilen De romantiska och ibland också nostalgiska riktningar som utgår från denna golvlampa går inte att ta miste på.. Med det marmorerade glaset och den antikmässingfärgade ovansidan passar den utmärkt som golvlampa våningar och hus som är inredda i lantlig stil.
 • Tavelbelysning 700397 med smal utformning

  Tavelbelysning 700397 med smal utformning
  Tavelbelysning 700397 i formskön design Tavlor, fotografier, konsttryck och mycket annat kan man sätta i rätt ljus med den silverfärgade tavelbelysningen 700397. I lampans smala, rörformade skärm som bestyckas med en G9-lampa på varje sida (ingår inte) sätter varje föremål i bästa ljus. Den enkla utformningen av tavelbelysningen gör varje konstverk till ett lysande föremål som kan integreras i många olika inredningsstilar.
 • Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt

  Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt
  Genom den rostbruna ovansidan får väggfacklan GOTHIC en speciell charm Den lätt oregelbundna, antikbruna finishen ger väggfacklan en angenäm antik effekt och skärmarna av scavo-glas släpper igenom ett mycket behagligt ljus. En väggfackla med vilken en stämningsfull omgivning infinner sig på ett skönt sätt i vardagsrummet.
 • Justerbar LED-tavelbelysning Head med nickelfinish

  Justerbar LED-tavelbelysning Head med nickelfinish
  Uppmärksammar konstverket – LED-tavelbelysningen Head med satinerad nickelfinish Om du vill att dina konstverk eller familjeporträtt ska få bästa effekt och bli rummets blickmagneter är tavelbelysningen Head att rekommendera. Tavelbelysningen är tillverkad i metall och designad med en satinerad nickelfinish. Eftersom huvudet är vridbart så kan belysningsvinkeln justeras perfekt vilket möjliggör optimal iscensättning. Tavelbelysningen är utrustad med varmvita LED-lampor och ger inte bara perfekta iscensättningar utan även trevliga ljusstämningar. Den är även väldigt energisnål. De inbyggda LED-lamporna har en extremt lång livslängd på cirka 50 000 driftstimmar. Tack vare den satinerade nickelfinishen passar lampan enkelt in i alla inredningar eller färgkoncept.
 • Antikmässing - vacker taklampa ARLIND

  Antikmässing - vacker taklampa ARLIND
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden. Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • Graciös takkrona Crystal

  Graciös takkrona Crystal
  Takkronan Crystal med hänförande glaspärlekedjor och förkromade ringar Förtrollande pärlkedjor och dekorativa ringar i förkromad metall smyckar den unika takkronan Crystal och gör den en lampa i extraklassen. Crystal kan med en likaledes förkromad kedjeupphängning hängas upp till maximalt 1,40 m och sörjer för fullständig glans i vardagsrum och entréområden.
 • Tavelbelysning 38cm LED (Borstat stål)

  Tavelbelysning 38cm LED (Borstat stål)
  Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan.För direkt montage.
 • Kalen - maritimt designad taklampa

  Kalen - maritimt designad taklampa
  Taklampan Kalen: en ljuskälla, ljusspridare i maritim stil Denna vackra, robust bearbetade taklampa passar utmärkt t.ex. till en inredningsmiljö i maritimt eller industriellt inspirerad design. Kalens samlade utseende verkar mycket från den tekniska affiniteten som gestaltaren bestämmer - den idealiska ljuskällan, t.ex. för ett loft. Den satinerade silverfärgade metallskärmen stängs av med en räfflad glasskiva vilken inte släpper igenom något ljus undertill. Den stabila kedjeupphängningen betonar den maritima respektive industriella looken.
 • Tavelbelysning 38cm LED (Antikmässing)

  Tavelbelysning 38cm LED (Antikmässing)
  Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan.För direkt montage.
 • Industriell design - hänglyktan Metal

  Industriell design - hänglyktan Metal
  Hänglyktan Metall: en lampa i industriell stil med en ljuskälla Denna uttalat robusta hänglykta passar utmärkt t.ex. till en inredningsmiljö med en industriellt inspirerad design. Hela utseendet i metall bestäms till stor del av utformarens tekniska affinitet - den idealiska ljuskällan, t.ex. för en loftvåning. Den kromglänsande metallskärmen avslutas med en akrylskiva som avger ljuset nedåt. Den stabila kedjeupphängningen betonar respektive industriella looken.
 • Kristallkronan HALE, med 16 ljuskällor

  Kristallkronan HALE, med 16 ljuskällor
  Takkronan HALE imponerar med oräkneliga detaljer och elegant glans Oräkneliga kristaller, elegant slipade, pryder takkronan HALE. Dess imponerande utseende pryder varje rum och sveper in i denna gnistrande glans. Därvid är det inte bara den dekorativa gardinen som pryder takkronan. Aven dess eleganta elegant uppåtvridna armar består av slipat kristallglas, genom vilka det utstrålande ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt. De diskreta metallelementen i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. HALE - en takkrona för en sublim atmosfär.
 • Imponerande taklampa WATERFALL

  Imponerande taklampa WATERFALL
  Ett imponerande ljusets konstverk - kristall-taklampan WATERFALL Med denna taklampa kommer man helt enkelt inte förbi: Med en imponerande höjd av 112 cm är WATERFALL med otaliga kristaller - ibland lång, ibland rund - utsmyckad. . I en båge i krom sträcker den sig nedåt, vilket egentligen väcker associationer till ett brusande vattenfall. Totalt13 glödlampor, som från de inre strålarna får kristallerna att gnistra så att hela rummet fylls av gnistrande ljusreflexer. Framför allt hittar taklampan en passande placering i stora entréhallar, foajéer och salar, och kommer säkert att sörja för begeistran där.
 • Hänglampa Fisherman Ø 32 cm gammalmässing

  Hänglampa Fisherman Ø 32 cm gammalmässing
  FISHERMAN är en klassisk taklampa i maritim stil Namnet FISHERMAN innebär att, som kan förväntas, det för det inre ögat kan se en gemytlig fiskarstuga när man ser den här lampan, som genom taklampan får ett angenämt ljusskimmer. Så får man ögonblickligen associationer till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör taklampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Tavelbelysning 64cm LED (Borstat stål)

  Tavelbelysning 64cm LED (Borstat stål)
  Tavelbelysning i mörk oxiderad eller satinlackad metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan.För direkt montage. 
 • Modern lampkrona OLIVIA

  Modern lampkrona OLIVIA
  En genomskinlig skärm omger takkronan OLIVIA Trots sin klassiska form utger takkronan OLIVIA en modern flair. Denna ligger framför allt i designen med kromfärgad armatur som växer med de många glaskristallerna i vacker droppform. Som ett skyddande hölje blänker dessutom den metallicfärgade transparenta skärmen av robust polykarbonat runt takkronan. Med detta sätts inte bara moderna accenter utan även ljuset kan balanserat lysa upp varje rum.
 • Hänglampa Fisherman Ø 18 cm mässing

  Hänglampa Fisherman Ø 18 cm mässing
  Rustik, antikt utformad hänglampa Fisherman i elegant antikmässing Hänglampan Fisherman präglas av dess enkla, men ändå eleganta optik. Lampan är utformad i en maritim design, men passar lika bra till en antik, rustik eller industriell stil. Formen på skärmen verkar mycket nostalgisk och börjar med en liten, bredare del som placeras över resten. Därefter följer runda konturer och den stora skärmen, som har en vid spridning utåt. Genom den klara glasskärmen med vacker vattendroppeffekt är ljuskällan synlig från utsidan. Mest effektfull blir lampan med en lågformad ljuskälla (med E27-sockel - ingår ej).
 • Tavelbelysning 8343 (Krom)

  Tavelbelysning 8343 (Krom)
  Exklusiv tavelbelysning med ett T5 lysrör (ingår). Strömbrytare på lampan samt ”huvudet” går att vinkla.Ljuskälla - T5 lysrör IngårHöjd - 120mmLängd - 660mm 
 • Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil

  Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil
  Elegant bordslampa DRAGONFLY i klassisk Tiffany-stil Oavsett om den står på nattduksbordet, på en hylla eller på ett bord i vardagsrummet - bordslampan DRAGONFLY drar blickarna till sig överallt. Den fint bearbetade lampskärmen i Tiffany-stil återger färgerna hos en känslig trollsslända och ger med ett varmt sken ett naturligt gemyt. Kombinationen med den antikmässingfärgade metallen är mycket stilfull.
 • Robust bearbetad taklampa Melea

  Robust bearbetad taklampa Melea
  Taklampan Melea av mässing och glas - ett sant blickfång Denna vackra, robust bearbetade taklampa passar utmärkt t.ex. till en inredningsmiljö i maritimt eller industriellt inspirerad design. Den stora räfflade glasskärmen skyddas med en stabil mässingsfattning och strålar ljus från alla sidor såväl som ovan och under. Dessutom sörjer det under skärmen fästade gallret för extravaganta ljuseffekter. Den stabila kedjeupphängningen betonar den maritima respektive industriella looken.
 • Hänglampa Crackle i krom-orange

  Hänglampa Crackle i krom-orange
  Hänglampa Crackle med glasskärm i lysande orange Den orangefärgade glaskupan på hänglampan Crackle ger genom dess krackelering ett mycket estetiskt intryck, och inte bara när ljuset slås på. Då framhävs skönheten hos den orangefärgade glasskärmen på allvar. En dekorativ ljusspridare, som - t. ex. kan placeras över ett bord - där den sörjer för en stämningsfull belysning.
 • Kromglänsande taklampan DIJA

  Kromglänsande taklampan DIJA
  DIJA är en tidlös klassiker bland taklampor Halvsfärisk kromglänsande ovansida - stor effekt med enkla medel. Taklampan DIJA passar idealiskt över matsalen och lovar många års ihållande glädje, då den med sin tidlösa framtoning definitivt inte blir omodern på kort tid.
 • Takkrona Greythorne - med 5 ljuskällor

  Takkrona Greythorne - med 5 ljuskällor
  I enkelt grått: iögonfallande takkrona Greythorne - 5 ljuskällor Enkelheten i färggestaltningen ligger vid de 8 ljuskällorna Takkronan Greythorne i optisk motsats till den svepande effekten av stålarmaturen. Dessutom är det gråa försett med ett fint strukturmönster. Fem lampljus ger ett stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär. Denna vackra takkrona låter sig komma i enstämmighet med de mest olika boendestilar och ser bra ut överallt oavsett om det gäller allmänbelysning i vardagsrummet eller perfekt framförande i en stor hall..
 • Flush Badrum borstad stål (Borstat stål)

  Flush Badrum borstad stål (Borstat stål)
  Stilren och elegant badrumsplafond i borstat stål som har ett opalfrostat glas. Den sprider ett väldigt bra ljus samtidigt som den är diskret uppe i taket. Dess enkla design gör så att den passar väldigt bra i de allra flesta badrumsmiljöer.Ljuskälla ingår ej.
 • Bel aire lyktstolpe 3a (Svart)

  Bel aire lyktstolpe 3a (Svart)
  Komplett stolplykta med stolpe och markfäste. Klassisk stil.Ljuskällor ingår ej.
 • Utskjutande båglampan Mara

  Utskjutande båglampan Mara
  Attraktiva båglampan Mara i glänsande krom Båglampan Mara kommer framför allt till sin rätt i stora vardagsrum. Där sprider den sitt balanserade ljus som exempelvis belyser ett bord eller en läshörna i soffan. Designen av glänsande krom och mattsvart tyg sätter sålunda en modern accent utan att störa den befintliga inredningen. Mara - en elegant båglampa för många användningsområden.
 • Vacker hänglampa Vibrant

  Vacker hänglampa Vibrant
  Kopparskimrande hänglampa Vibrant Den perfekta lampan för ett modernt och elegant inrett hem är hänglampan Vibrant. Med dess koppar-mocka-färgade skimmer blir lampan ett blickfång i varje rum. Armaturen är tillverkad av aluminium. Dess utformning påminner om en klocka eller en kaffedroppe. Genom den något böjda och uppåt spetsiga lampskärmen får hänglampan en unik dynamik. Inuti döljer sig en vitlackerad yta som effektivt reflekterar ljuset. Vibrant passar utmärkt vid matplatsen, i vardagsrummet eller köket och beroende på vilket rum du väljer, kan du också variera höjden på lampan. En elegant accessoar och en strålande idé för hemmet - Vibrant.
 • Hänglampa Fisherman Ø 32 cm silver

  Hänglampa Fisherman Ø 32 cm silver
  FISHERMAN är en klassisk taklampa i maritim stil Namnet FISHERMAN innebär att, som kan förväntas, det för det inre ögat kan se en gemytlig fiskarstuga när man ser den här lampan, som genom taklampan får ett angenämt ljusskimmer. Så får man ögonblickligen associationer till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör taklampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Elegant takkrona ZANZIBAR, 6 ljuskällor svart

  Elegant takkrona ZANZIBAR, 6 ljuskällor svart
  Takkronan ZANZIBAR i svart metall pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall med svart finish som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar.
 • Vibrant - Taklampa med färgad skärm 5 ljuskällor

  Vibrant - Taklampa med färgad skärm 5 ljuskällor
  Taklampan Vibrant begeistrar med färgglada aluminiumskärmar Som absolut Highlight för vardagsrummet presenterar sig taklampan Vibrant, som lyser av aluminium tillverkade skärmar i varma färgnyanser. De hänger - på olika höjg - från taket och utväxlar i samspel med de kromade hängena inte bara en utmärk givare av stämningsfull atmosfärsbelysning utan karakteriseras som dekorativt element i inredningsstilen.
 • Glashänglykta Whisk med kromdetaljer

  Glashänglykta Whisk med kromdetaljer
  Hänglyktan Whisk med klar glasskärm och förkromade element Genom föreningen mellan glas och förkromad metall i en puristisk design blir hänglyktan Whisk en elegant ljuskälla i moderna inredningsstilar. Den klara glasskärmen i avlång form hålls av en filigran metallhållare i krom. Detta skapar inte bara ett harmoniskt utseende, utan även ett klart, strålande ljus.
 • Taklampa New York i Tiffany-stil

  Taklampa New York i Tiffany-stil
  Diskret taklampa New York i ädel Tiffany-stil Älskare av klassisk design kommer att bli mer än nöjda med New York taklampan. Den expansiva skärmen är tillverkad i Tiffanystil och har satts ihop av många enskilda Tiffany-glaselement. På så sätt ger taklampan ett behagligt ljust ljus i hela rummet. Ramen i gammal mässing kompletterar harmoniskt den eleganta designen.
 • Spräcklig vägglampa MELINDA med dekor

  Spräcklig vägglampa MELINDA med dekor
  Vägglampan MELINDA är förutom ljusspridare också ett dekorativt tillbehör MELINDA sprider som vägglampa inte bara ett särskilt behagligt indirekt ljus utan kan även övertyga med sina dekorativa kvaliteter. Designen avrundas med de ljusa fläckarna som pryder det orangefärgade glaset.
 • Vinröd hänglampa Vibrant

  Vinröd hänglampa Vibrant
  Strålande röd hänglampa Vibrant Den ovanliga formen och starka färgen gör hänglampan Vibrant till en verkligt speciell produkt. Till att börja med har skärmen en bred utformning, för att sedan ändras i riktning uppåt till en delikat droppe eller en klocka, beroende på betraktarens intryck. Lampan är utformad i en stark vinröd nyans och ger därmed ett modernt intryck med en snygg stänk av färg. Lampan är tillverkad av aluminium och interiören har en vit finish, som reflekterar och förstärker det effektfulla utseendet på E27-ljuskällan. Vibrant passar utmärkt i vardagsrum, över matplatsen och även i köket. Allt detta gör Vibrant till ett måste i varje modernt hem.
 • Vackert designad väglampa Bistro i antiklook

  Vackert designad väglampa Bistro i antiklook
  Stilren vägglampa Bistro av mässing med snygg antikfinish Enkelheten hos Vägglampan Bistro förtrollar betraktaren redan vid första anblicken. Den rustika färgtonen ger lampan dess antika utseende. I kontrast till detta står den något marmorerade, lätt satinerade lampskärmen av glas. Armaturen och den smala ringen vid den nedre änden av skärmen består av metall. Från det runda väggfästet till lampskärmen för också en metallförbindelse med rundade hörn, så att lampans svala eleganta flair sprids i rummet. För att tända denna vägglampa Bistro, behöver du bara dra i dragströmbrytaren under väggfästet för att ljuset ska sprida sitt mysiga, behagliga ljus från E27-ljuskällan. Bistro övertygar såväl optiskt som ljustekniskt och är därmed det perfekta valet för ett hem inrett i antik stil.
 • Hänglampa Arlind, Ø 22 cm, krom

  Hänglampa Arlind, Ø 22 cm, krom
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden. Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • silverfärgad ljuskrona , 6 ljuskällor

  silverfärgad ljuskrona , 6 ljuskällor
  Silverfärgad ljuskrona Zanzibar som prydande belysning för vardagsrummet Denna ljuskrona med sin silverfärgade yta är ett vackert belysningsobjekt som skapar en elegant känsla. Genom den silverfärgade lackeringen får den en modern ton, men förlorar inte sin klassiska utstrålning och passar utmärkt för att skapa en harmonisk kontrast - i klassiska eller moderna inredningar. Ett vackert blickfång!
 • Utomhusplafond LED (Borstat stål)

  Utomhusplafond LED (Borstat stål)
  Elegant plafond i rostfritt stål som är anpassad till att ha utomhus. Plafonden är skyddad av mycket slitstark plast och även helt stänkskyddad (IP44). Verkligen en stilren lampa som är perfekt till att belysa din trädgård, altan eller veranda.
 • Mässingvägglampa ZANZIBAR

  Mässingvägglampa ZANZIBAR
  Vägglampan ZANZIBAR i antikmässing pryder klassiska rum Med sitt eleganta utseende kan vägglampan ZANZIBAR begeistra vem som helst. Metallarmaturen i antikmässing är elegant dekorerad och sätter en vacker accent. Vägglampan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Den styrs med en bekväm dragströmbrytare.
 • Vägglampa Fisherman silver

  Vägglampa Fisherman silver
  Klassisk vägglampa FISHERMAN i maritim stil Vid åsynen av vägglampan FISHERMAN associerar man genast med bilden av en gemytlig fiskarstuga som genom taklampan får ett angenämt ljus. Så får man ögonblickligen tillgång till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör vägglampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Takkrona MARIE THERESE, mässing, 12 ljuskällor

  Takkrona MARIE THERESE, mässing, 12 ljuskällor
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande mässing avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick.
 • Priscilla - krökt taklampa, 4 ljuskällor

  Priscilla - krökt taklampa, 4 ljuskällor
  Taklampan Priscilla med vågformad armatur och fyra runda glasskärmar Taklampan Priscilla begeistrar med en elegant våg-design och enkla vita glasskärmar. Den kan hängas upp till maximalt 1,15 m t.ex. över ett matbord, där den sörjer för ett mjukt ljus. En tidlös klassiker för en mängd inredningsstilar.
 • Antikinspirerad vägglampa Bistro

  Antikinspirerad vägglampa Bistro
  I antik stil - vacker vägglampa Bistro Vad som är speciellt med vägglampan Bistro i silver, är den enkla men ändå mycket vackra utformningen. Den vita skärmen är monterad med ett runt väggfäste och står ut en bit från väggen, eftersom en liten böjd stegpinne är ansluten till denna. Den är gjord av glas och imponerar med sin mjukt satinerade ton och fina marmorering, som ger ljuset en viss elegans. Dessutom hittar man i skärmen en E27-sockel för glödlampan. Armaturen är tillverkad av mässing och strålar i en matt silverfärgad nyans. Denna ger ljuset, med undantag för det antika utseendet, även en modern touch. Även skärmen glänser lite genom den silverfärgade metallkanten, vilket förser lampan med en graciös flair. Med dragströmbrytaren under hållaren kan ljuset enkelt slås på och av med ett ryck.
 • Glänsande taklampa ARLIND mässing

  Glänsande taklampa ARLIND mässing
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden. Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • Elegant takkrona MAYPOLE, 3 ljuskällor

  Elegant takkrona MAYPOLE, 3 ljuskällor
  Elegant takkrona MAYPOLE i gedigen antikmässing Takkronan MAYPOLE väntar med praktfull glans och eleganta böjda lamparmar. Den pryder inte bara entréer utan även vardagsrum i klassisk stil. Dessutom imponerar takkronan med sina smala, eleganta former. Den ger inte bara en stämningsfull belysning utan även ett inredningsföremål med klassisk touch.
 • Bubbles 3-spot (Krom)

  Bubbles 3-spot (Krom)
  Bubbles är en stilren taklampa med tre stycken riktbara spotlights, anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad i metall med en förkromad finish och stilrena glasdetaljer på spottarna. Lampan är utrustad med LED-belysning.Integrerad LED-belysning.
 • Tavelbelysning 8343 (Mässing/guld)

  Tavelbelysning 8343 (Mässing/guld)
  Exklusiv tavelbelysning med ett T5 lysrör (ingår). Strömbrytare på lampan samt ”huvudet” går att vinkla.Ljuskälla - T5 lysrör IngårHöjd - 120mmLängd - 660mm 
 • Hänglampa Fisherman Ø 18 cm, silver satinerad

  Hänglampa Fisherman Ø 18 cm, silver satinerad
  Hänglampa Fisherman med glasskärm och en maritim touch Formen på det moderna, men ändå antika Fisherman-hängljuset påminner om gamla fartygslampor. Utrustad med en lampskärm i satinerat silver har den också en skyddande glasskärm som säkert omslutar ljuskällan. Glaset har en liten bubbeleffekt, vilket ger hela hänglampan en rustik charm. Perfekt för eleganta vardagsrum som är klassiskt och elegant uppgraderade och pålitligt upplysta med Fisherman pendellampa.
 • Vägglampa Fisherman gammalmässing

  Vägglampa Fisherman gammalmässing
  Klassisk vägglampa FISHERMAN i maritim stil Vid åsynen av vägglampan FISHERMAN associerar man genast med bilden av en gemytlig fiskarstuga som genom taklampan får ett angenämt ljus. Så får man ögonblickligen tillgång till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör vägglampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom

  Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick.
 • Flott taklampa RACER

  Flott taklampa RACER
  Som en flott racerbil: Taklampan RACER är i sig själv blickfånget Om denna taklampa inte får manshjärtan att slå snabbare! Därvid spelar åldern hos manliga, och naturligtvis även kvinnliga, bilsportfans ingen roll, då taklampan passar i barnkammaren men också i andra rum som ett dekorativt tillbehör som är detaljtrogen och sticker ut från mängden.
 • Takkronan CAMEROON, 1 ljuskällor, antikmässing

  Takkronan CAMEROON, 1 ljuskällor, antikmässing
  Den klassiska taklampan CAMEROON sprider mycket ljus över ett bord Taklampan i serien CAMEROON med en ljuskälla, imponerar med sin klassiska, lätt lekfulla form. Därvid utvidgas upphängningen i antikmässing med en stor, vitmarmorerad lampskärm av glas. Med dess förnämligt enkla optik låter sig taklampan integreras och ger exempelvis det bästa ljuset över ett bord.
 • Kristallkrona modern 6lj (Krom)

  Kristallkrona modern 6lj (Krom)
  Magnifik kristallkrona i modern tappning. Prismor i akryl.Totalhöjd - 140cmLjuskälla ingår ej.
 • Ljuskrona Sphere mässing med fem glaskulor

  Ljuskrona Sphere mässing med fem glaskulor
  Sphere- ljuskrona med fem lampor - klassisk, modern och antik samtidigt Den moderna ljuskrona sfär erbjuder en speciell blickfång i varje vardagsrum. Dess design är extraordinär och kombinerar olika stilelement. Lampskärmarna, som här bildar ljuskronans ljuskällor i form av sfäriska glasskärmar, är väldigt klassiska. stativ i mitten av ljuskronan påminner om ett antikt vagnhjul som understryks av det antika mässingen. De flätade, svarta textilkablarna, som kan ses öppet här och utgör ett speciellt stilelement i sfärkronan, säkerställer modernitet.
 • Kromad taklampa MILANESE med 5 ljuskällor

  Kromad taklampa MILANESE med 5 ljuskällor
  Den klassiska taklampan MILANESE med vackra alabasterglas I sin klassiska stil ger taklampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. De vita alabasterglasen är välformade och ger upphov till ett mjukt fint ljus. Såväl lampkronan och kedjeupphängningen i silver-satinerad metall rundar av totalbilden på ett harmoniskt sätt.
 • Enkel badrumslampa Liana, IP44

  Enkel badrumslampa Liana, IP44
  Badrumslampan Liana är den idealiska belysningen vid spegeln – med kapslingsklass IP44 Liana är en klassisk badrumslampa som när den sätts upp över en spegel riktigt kommer till sin rätt och sprider ett gott, bländfritt ljus. Den styrs med en dragströmbrytare. Liana är genom IP44 optimalt skyddad mot vattenstänk och inträngande föremål.
 • Kopparfärgad hänglykta Metal i industridesign

  Kopparfärgad hänglykta Metal i industridesign
  Kopparfärgad hänglykta Metal i industridesign Med sin design i industriell stil är hänglyktan Metal den optimala ljuskällan i loftvåningar. Men även i moderna inredningsstilar har den robusta lampan en plats. Skärmen är tillverkad helt i metall, i en glänsande kopparton. Den industriella looken förstärks av en kopparfärgad kedjeupphängning. Eftersom skärmen är försedd med en akrylskiva på undersidan utstrålas ljuset bländfritt nedåt.
 • Dekorativ taklampa DUO 1 med 1 ljuskälla

  Dekorativ taklampa DUO 1 med 1 ljuskälla
  En dubbel glasskärm pryder taklampan DUO Från en takrosett i krom direkt under rumstaket sprider pendylerna ut sig med uttalat attraktiva glasskärmar. Effektfulla och attraktiva glasskärmar av två cylinderformade glas där det yttre glaset är klarglas och det inre är av frostat glas med detta döljs glödlamporna. Energisparlampor kan användas utan att taklampans yttre utseende påverkas.
 • Hänglampa Fisherman Ø 32 cm krom

  Hänglampa Fisherman Ø 32 cm krom
  Taklampan Fisherman, en ljuskälla, i gänsande krom Taklampan Fisherman tecknar en rustikt smaksatt design i modern, glansfull krom-optik. Skärmen består av klart glas och sörjer för en ljus direkt ljuseffekt. Lampan drivs med fördel med lågenergilampor.
 • 5 ljusk. Hänglampa Ascona i antik look

  5 ljusk. Hänglampa Ascona i antik look
  Elegant hänglampa Ascona, 5 ljusk., antik design En blandning av modernt och antikt är denna hänglampa Ascona med fem ljuskällor. De fem smala, kantiga och från upphängningen utskjutande lamparmarna står för den moderna stilen, medan den gammmaldags guldfärgen snarare representerar den antika världen. Så uppstår en stilblandning, som det helt säkert bara finns en utav. Med kedjeupphängningen kan denna hänglampa enkelt och problemlöst monteras i taket, och dessutom bidrar även kedjan till det totala helhetsintrycket av lampan. De fem lamporna, som är enhetligt placerade i en cirkel, påminner om stearinljus och ger armaturenen klassisk touch. Lampsocklarna på ljuskronan är avsedda för E14-glödlampor.
 • Glas-hänglampa Bistro i skimrande guld

  Glas-hänglampa Bistro i skimrande guld
  Diskret designad hänglampa Bistro i nostalgisk design Upphängd i en robust kedjeupphängning presenterar sig hänglampan Bistro med antik look på perfekt höjd för betraktaren. Den satinerade glas-lampskärmen med elegant marmorering infattas av ett mässingsfäste med antikguldfinish. Samma look har de smala mässingsränderna på skärmens kant. Inuti skärmen sitter en E27-sockel för ljuskällan. Denna sprider ett hemtrevligt ljus i varje rum, oavsett om det är i vardagsrummet, vid matplatsen eller i köket.
 • Flush Badrum krom (Krom)

  Flush Badrum krom (Krom)
  Stilren och elegant badrumsplafond i förkromad metall som har ett opalfrostat glas. Den sprider ett väldigt bra ljus samtidigt som den är diskret uppe i taket. Dess enkla design gör så att den passar väldigt bra i de allra flesta badrumsmiljöer.Ljuskälla ingår ej.
 • Hanna 55 droppe (Krom)

  Hanna 55 droppe (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel när lampan är tänd. Hanna sprider en härlig, elegant atmosfär omkring sig och tillför en lyxigare känsla i ditt hem.Ljuskälla ingår ej.
 • Modern kristallkrona 11lj (Krom)

  Modern kristallkrona 11lj (Krom)
  Magnifik kristallkrona i modern tappning. Prismor i akryl.Ljuskälla ingår ej.
 • LED-tavelbelysning Head med justerbart huvud 38 cm

  LED-tavelbelysning Head med justerbart huvud 38 cm
  tavelbelysning Huvud med svängbart lamphuvud och energieffektiv LED-belysningsteknik tavelbelysning ljus Head är idealisk för scen målningar eller bilder perfekt och att göra dem den optiska höjdpunkten i rummet, eftersom den har en långsträckt lamphuvud som är utrustad med varma vita lysdioder som kan anpassas efter behag för att skapa den perfekta belysningsvinkeln för att hitta vem som bäst arrangerar bilden.
 • Tidlös vägglampa LINEAS i matt silver

  Tidlös vägglampa LINEAS i matt silver
  Dekorativ och tidlös vägglampa LINEAS för angenämt ljus Tidlöst vacker är vägglampan LINEAS runda snäckskalsformade skärm av opalglas, som hängts upp på en uttrycksfull metallhållare. Ljuset sprids angenämt och balanserat i rummet. I de olika inredningsstilarna låter den sig lekfullt integreras.. Vägglampan lämpar sig också för drift med lågenergilampor.
 • Lineas - tidlös vägglampa, antikmässing

  Lineas - tidlös vägglampa, antikmässing
  Dekorativ och tidlös vägglampa LINEAS för angenämt ljus Tidlöst vacker är vägglampan LINEAS runda snäckskalsformade skärm av opalglas, som hängts upp på en uttrycksfull metallhållare. Ljuset sprids angenämt och balanserat i rummet. LINEA kan med tre metallfärger fås för olika inredningsstilar så att den lekfullt låter sig integreras. Vägglampan lämpar sig också för drift med lågenergilampor.
 • Vägglampan DARIO med tygskärm

  Vägglampan DARIO med tygskärm
  Vägglampan DARIO begeistrar genom enkelheten. Med vägglampan DARIO i tidlös design är det sörjt för ett behagligt ljus överallt. Den kantiga designen i antikmässing kommer framför allt till sin rätt i moderna miljöer, då här har den svalt fungerande metallen på ett harmoniskt sätt kombinerats med en vit tygskärm. En tidlös vägglampa, som understryker en angenäm atmosfär.
 • Liten väggspot Eros

  Liten väggspot Eros
  Den vridbara väggspotlighten Eros ger ett accentuerat ljus Denna eleganta väggspotlight belyser rum på ett accentuerat sätt. Spotlighten är vridbar och kan riktas individuellt för att skapa optimala ljusförhållanden. Den runda designen i antikmässing sätter då klassiska accenter, så att väggspotlighten kan hitta en plats i interiörer i olika stilar.
 • Antikt utform. vägglampa Ascona, mässing, 2 ljusk.

  Antikt utform. vägglampa Ascona, mässing, 2 ljusk.
  Vacker vägglampa Ascona, 2 ljuskällor, i vacker antikmässing Den enkla, men ändå mycket vackra optiken på vägglampan Ascona lägger man märke till redan vid första anblicken. Lampan är monterad på ett cirkulärt väggfäste, på vilket två lätt rundade, korsade armar gjorda av metall är placerade. Dessa är också i antikmässing, samt är något utskjutande från konsolen och fulländar den färgmässiga utformningen av armaturen. Vid slutet av de två armarna sitter två lampskaft med genomskinliga ljusplattor, som - utrustade med glödlampor i lågform - faktiskt ser ut som stearinljus.
 • OIL LANTERN - taklampa med antik charm

  OIL LANTERN - taklampa med antik charm
  Rustika taklampan OIL LANTERN i samma stil som en fotogenlampa Här behövs inte sägas så mycket: OIL LANTERN. Taklampans namn talar för sig självt och första anblicken tänker man genast på gediget gemyt och förra århundradets charm, i en tid då elektrisk belysning och energi från väggurtaget inte fanns. Naturligtvis behöver man inte använda tändstickor för tända fotogenflamman, utan bakom opalglaset sitter en E27-glödlampa som tänds bekvämt via väggkontakten. Men det förtar dock inte den nostalgiska charm som denna taklampa har!
 • BEATRIX taklampa med kristallhängen

  BEATRIX taklampa med kristallhängen
  Den iögonfallande taklampan BEATRIX göänser med kristallhängen och krom Taklampan BEATRIX har en speciell tidlös stil Dess långa hängen av olikformade kristaller låter ljuset stråla insvepta i granna reflexer. Den är inte bara en taklampa utan även ett speciellt inredningsobjekt som drar åt sig allas blickar.
 • Lanternliknande taklampa ARLIND, antikmässing

  Lanternliknande taklampa ARLIND, antikmässing
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • Svängbar takspotlight EROS med 4 ljuskällor

  Svängbar takspotlight EROS med 4 ljuskällor
  Modern ljusteknik i klassisk antikmässing väggspotten EROS Med denna flexibla väggspot kan rummet belysas på stora områden. Den enskilda spotten är vridbar och kan riktas in individuellt för att nå optimala ljusförhållanden. Den smala designen i antikmässing sätter då klassiska accenter, så att takspotten kan hitta en plats i de mest olika inredningsstilar.
 • Räfflad taklampa American Diner

  Räfflad taklampa American Diner
  Med räfflat glas - taklampan American Diner Taklampan American Diner är den perfekta ljuskällan för badrummet eller köket, eftersom skyddsklassen IP44 ser till att lampan är perfekt skyddad mot vatten och damm. Dessutom har lampan ett mycket tilltalande utseende: den runda väggmonteringen är i elegant krom, den glänsande lampskärmen i mjölkvitt med gammaldags räfflor och under skärmen sitter ett litet metallock som skapar ett speciellt utseende och passar perfekt ihop med konsolen. Dolda i lampskärmen är E14-socklarna, som rymmer två lågformade E14-ljuskällor. American Diner tillhandahåller exakt rätt lampor när det gäller att sprida ljus i rum där lamporna bör vara lite mer tåliga och hållbara.
 • Vägglampa badrum IP44 (Krom)

  Vägglampa badrum IP44 (Krom)
  Vacker vägglampa med en klockformad vit skärm. Tillverkad i förkromad metall och sprider ett behagligt och vackert och elegant effektljus genom skärmen när den är tänd. Den är dessutom anpassad för badrumsmiljö.LED-lampa från Searchlight ingår.
 • Flush plafond 30cm (Vit)

  Flush plafond 30cm (Vit)
  Flush plafond i glas med dekorativa kristalldetaljer. Finns i 30cm och 40cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Flush plafond 40cm (Vit)

  Flush plafond 40cm (Vit)
  Flush plafond i glas med dekorativa kristalldetaljer. Finns i 30cm och 40cm i diameter.Ljuskälla ingår ej.
 • Rollo 4-spot LED (Vit)

  Rollo 4-spot LED (Vit)
  Rollo är en ren och enkel taklampa i metall, med fyra stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Vit yta med stilrena, kromade detaljer. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus.Integrerad LED-belysning. 
 • Anos dubbel (Svart)

  Anos dubbel (Svart)
  Anos dubbel är en stilren vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. När lampan är tänd så ger den ett snyggt upp- och nedljus som verkligen klär din husvägg! Finns i två olika färger.Levereras med 2st LED-lampor GU10 (3W).
 • Tavelbelysning 8343 (Antikmässing)

  Tavelbelysning 8343 (Antikmässing)
  Exklusiv tavelbelysning med ett T5 lysrör (ingår). Strömbrytare på lampan samt ”huvudet” går att vinkla.Ljuskälla - T5 lysrör IngårHöjd - 120mmLängd - 660mm 
 • Hänglampa Artichoke, metallic koppar

  Hänglampa Artichoke, metallic koppar
  Imponerande upphängningslampa Kronärtskocka - kopparmetallisk Kronärtskockan är inte en konventionell lampa. Detta kan ses i den oupplysta designen, som är inspirerad av en kronärtskocka. Kronärtskocka pryder varje rum på ett speciellt sätt och passar utmärkt till exempel för atmosfärisk bordsbelysning. Metallskärmen är designad i färgen kopparmetall, vilket skapar en skimrande ljuseffekt när ljuset avges. Kronärtskockan kan hängas i ljusstyrka via husinstallationen. Förutsättningen för detta är valet av en dimbar ljuskälla.
 • LED Gips-vägglampa PALE, kan målas

  LED Gips-vägglampa PALE, kan målas
  LED Vägglampan PALE kan gestaltas individuellt Vid den första anblicken verkar LED vägglampan PALE helt oansenlig, dock skall man inte låta sig bli besviken. Dess bukiga kropp består av gips, ett mångsidigt material, som helt enligt personliga öbskemål låter sig gestaltas. Det är exempelvis möjligt att anpassa vägglampan färgmässigt efter den befintliga inredningen eller göra något konstnärligt fritt. Oavsett hur utformningen kan se ut i slutändan sprider LED vägglampan PALE alltid ett angenämt, indirekt ljus. En LED-lampa 9,0 W ingår i leveransen. Du kann dock välja vilken lampa du vill, så länge lampan har fattningen E27 med en maximal effekt på 60 watt.
 • Sublima taklampan TERESA med dekorkant

  Sublima taklampan TERESA med dekorkant
  Taklampan TERESA är nästan som ett suveränt tillbehör med den detaljrikt bearbetade dekorkanten Hos taklampan TERESA är såväl glaset självt såväl som kanten bearbetats till ett dekorativt ornament. Den antikmässinfärgade lackeringen ger en antik effekt och det satinerade glaset dränker rummet i angenämt ljus.
 • Taklampa Hanna 45 cm krom

  Taklampa Hanna 45 cm krom
  Ett luxuöst gnistrande omger taklampan HANNA Denna taklampa är i sanning ett blickfång med dess många slipade kristallkulor som ett ljusspel med öppnande och stängande halogenlampor som aldrig upphör med att gnistra. För detta finns anordningen med kristallerna i en ring och allt längre ner emot mitten så att de till slut bildar intrycket av en spets. Taklampans kromglänsande fäste sprider samtidigt en sval elegans.
 • Taklampa Flush IP44, Ø 28 cm, satinerat silver

  Taklampa Flush IP44, Ø 28 cm, satinerat silver
  Modern taklampa Flush för badrum och uteplatsen Den här taklampans highlight är dess enkla men ändå vackra utseende. Den kan användas i många vardagsrum, den bländar tack vare opalglaset inte och är alltid en idealisk och tidlös ljuskälla. Tack vare skyddsklass IP44 går armaturen att montera i badrummet och utomhus.
 • Hanna 45cm (Krom)

  Hanna 45cm (Krom)
  Kristallplafond i krom med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel.Ljuskälla ingår ej.
 • Hanna 35cm (Krom)

  Hanna 35cm (Krom)
  Populär kristallplafond i förkromad metall med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Fint slipade glasprismor som sprider ljuset bra och dessutom är en lyxig inredningsdetalj.Ljuskälla ingår ej.
 • Strålkastarliknande vägglampa OLYMPIA

  Strålkastarliknande vägglampa OLYMPIA
  En extravagant armatur kännetecknar vägglampan OLYMPIA Namnet OLYMPIA är verkligen inte slumpmässigt valt, då vägglampans likhet med den olympiska elden som brinner under de världsberömda idrottstävlingarna kan inte förbises och idén med att designa denna vägglampa på så sätt är tilldragande och är ett erkännande av uppfinningsrikedomen. Därtill sprids ljuset indirekt med den uppåtriktade lampan och skapar en atmosfär av fullständigt gemyt.
 • Svart vägglampa ZANZIBAR

  Svart vägglampa ZANZIBAR
  Vägglampan ZANZIBAR pryder klassiska rum Med sitt eleganta utseende kan vägglampan ZANZIBAR begeistra vem som helst. Metallarmaturen i svart finish är elegant dekorerad och sätter en vacker accent. Vägglampan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Den styrs med en bekväm dragströmbrytare.
 • MARIE THERESE - klassisk vägglampa, krom

  MARIE THERESE - klassisk vägglampa, krom
  Den eleganta vägglampan MARIE THERESE är ett glansfullt blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig vägglampan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder vägglampan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant vägglampa för glansfulla ögonblick.
 • Antikt fungerande vägglampa ASCANA

  Antikt fungerande vägglampa ASCANA
  Den eleganta vägglampan ASCANA begeistrar med sin antika design Vägglampan ASCANA presenterar sig i en vacker design med crémefärgat scavoglas, som ger ett diskret, marmorerat mönster. Smala, bronsfärgade metalldelar kompletterar det klassiska utseendet till ett antikt. Genom glasskärmens varma färgskala skapar vägglampan en angenäm extrabelysning och understryker en behaglig atmosfär.
 • Vägglampa Almandite i florentinsk stil, 2 ljusk.

  Vägglampa Almandite i florentinsk stil, 2 ljusk.
  Förtrollande vägglampa Almandite med 2 ljuskällor och prydd med kristaller Den sagolikt vackra looken på vägglampan Almandite gör även den enklaste väggen till ett blickfång. Som en murgröna klättrar stjälkar med knoppar av kristall uppåt väggen och får rummet även utan ljus att stråla. De två lamporna är smakfullt designade och skjuter ut en bit från mitten av lampan. När Almandite slås på med hjälp av dragströmbrytaren, strålar den gyllene / mässingsfärgade ytan i det behagliga skenet från E14-ljuskällorna och uppgraderar utseendet betydligt. Alla dessa komponenter bildar tillsammans en lekfull, blommig bild av en florentinsk vägglampa, och detta utgör Almandite.
 • Ädel takkrona LILY, antikmässing

  Ädel takkrona LILY, antikmässing
  Taklampan LILY har blomformiga glas och en antikmässingbehandlad metallarmatur Blomformiga glas är ett omtyckt kännetecken för den florentinska stilen, så även genom detta kan man ana detta. Varje glas strålar delvis genom frostad optik och med oregelbundna ränder vilket ger en särskilt naturlig och autentisk effekt. Taklampan med sina fem glas passar bra över matbordet då den erbjuder tillräckligt gott ljus, men kan efter önskemål dimmas med en speciell väggkontakt (medföljer ej).
 • Gedigen taklampa BRAHAMA

  Gedigen taklampa BRAHAMA
  Satinerat glas och metallelement i antikmässing blir en lyckad kombination hos taklampan BRAHAMA Genom det angenäma ljuset som taklampan BRAHAMA ger, passar den perfekt för sovrummet, den gör sig dock bra även i hallen och vardagsrummet och understryker en gedigen atmosfär. Med hjälp av finishen i antikmässing skapas ett antikt intryck.
 • MARIE THERESE - klassisk takkrona, 5 ljuskällor

  MARIE THERESE - klassisk takkrona, 5 ljuskällor
  Takkronan MARIE THERESE blir ett vacker blickfång i rummet En takkrona som kommer i en fullständigt klassisk beklädnad. Detaljrikt utförd gnistrar en mängd glaskristaller från den vackert krökta armaturen med kromglänsande metallelement. För många glansfulla moment!
 • Inställbar takspotlight LATISA, 4 ljuskällor

  Inställbar takspotlight LATISA, 4 ljuskällor
  Den svarta takspotlighten LATISA står för ett stort mått flexibilitet Med denna takspotlight kan rum lysas upp i stora områden då alla spotlights med halogenlampor kan justeras efter begäran så att ljuset når rummet i önskad vinkel. En takspott med klass en mycket modern utstrålning!
 • Taklampa SILHOUETTE, antik stil, 3 ljuskällor

  Taklampa SILHOUETTE, antik stil, 3 ljuskällor
  Taklampan SILHOUETTE med elegant rörelse Taklampan i serien SILHOUETTE övertygar med sin tidlösa charm. De fint bearbetade metallremsorna med sina många rundningar ger tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av taklampan.
 • Glasutomhustaklampa Wayne 23 cm IP44

  Glasutomhustaklampa Wayne 23 cm IP44
  Enkel Wayne vägglampa för badrum eller täckt utomhus Wayne-vägglampan med sin vita glasskärm ger ljus men bländningsfritt ljus inomhus och utomhus. Speciellt i mörkret är det därför ett värdefullt orienteringshjälpmedel och erbjuder säkerhet runt husets ingång. Den kan också användas effektivt i badrummet eller till och med i trapphuset. Vägglampan har kapslingsklass IP44 och är därför väl skyddad mot fukt och väderpåverkan.
 • Färgglada skärmar - taklampa Vibrant 8ljuskällor

  Färgglada skärmar - taklampa Vibrant 8ljuskällor
  Taklampan Vibrant med 8 ljuskällor: en glad hop med ljuskällor Som absolut Highlight för vardagsrummet presenterar sig taklampan Vibrant, som lyser av aluminium tillverkade skärmar i varma färgnyanser. De hänger - på olika höjg - från taket och utväxlar i samspel med de kromade hängena inte bara en utmärk givare av stämningsfull atmosfärsbelysning utan karakteriseras som dekorativt element i inredningsstilen.
 • Vägglampa Dallas med industriell look, silver

  Vägglampa Dallas med industriell look, silver
  Blank vägglampa Dallas i industriell design, satinsilver En industriell design med ett fäste och en bred metallskärm fäst vid den - det är vägglampan Dallas. Tack vare den breda nyansen kan belysningen inuti (E27 - ingår ej) lysa nedåt över ett stort område så att ett stort område belyses. Upphängningen med fäste och sidoskruvar ger armaturen sin industriella touch.
 • Badrumsplafond i kristall (Krom)

  Badrumsplafond i kristall (Krom)
  Lyxig kristallplafond som är godkänd för att placera i ett badrum. När lampan är tänd så skapas det en spotlighteffekt på prismorna som ger en snygg ljusreflektion.Prismor - MaskinslipadeLjuskälla ingår ej.
 • Badrumsspegel LED krom (Krom)

  Badrumsspegel LED krom (Krom)
  En otroligt snygg och funktionell badrumsspegel i krom, med inbyggd LED-belysning. Spegeln är vridbar i två leder och huvudet går enkelt att justera på. LED-lampan sprider ett bra ljus som är optimalt för badrumsmiljö.Integerad LED-belysning.
 • Sierra 4 plafond (Antikmässing)

  Sierra 4 plafond (Antikmässing)
  Snygga och sofistikerade plafonden Siera, med 8st elegant böjda armar med dekorativa glaskupor i klarglas. Lampan kommer i antingen krom eller antikmässing. Ljuskällor ingår ej. 
 • Bellis 5 plafond (Antikmässing)

  Bellis 5 plafond (Antikmässing)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna plafond är tillverkad i antikmässing med mycket dekorativa kristallbollar längst ut i armarna. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna.Ljuskällor ingår ej. 
 • Gardenia (Antikmässing)

  Gardenia (Antikmässing)
  Takplafond i metallstomme med dekorationsprismor samt opala glas. Ger ett bra ljus med sina fem ljuspunkter.Ljuskälla ingår ej.
 • Hanna 55cm (Krom)

  Hanna 55cm (Krom)
  Kristallplafond i krom med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel.Ljuskälla ingår ej.
 • Nova 30cm (Krom)

  Nova 30cm (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med dekorringar i krom och akrylprismor.Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Orbit, svart-guld

  Golvlampa Orbit, svart-guld
  Fascinerande bordslampa Orbit i svart och guld Svart och guld - det här är de färger som Orbit- bordslampa uppmärksammar. Skärmens utsida är gjord av svart tyg, insidan är gjord av guldfärgad plast. Ljuset som släpps ut av det använda belysningsmedlet reflekteras särskilt bra och har en varm, glänsande effekt. Den runda basen är också gjord av guld, stativ är svart och dekorerad med två vävda metallringar.
 • Vägglampa 6519 med LED läslampa, satin silver

  Vägglampa 6519 med LED läslampa, satin silver
  Silverfärgad vägglampa 6519 med textilskärm och läslampa Inte bara på det privata området, utan även på hotell, är vägglampan 6519 en utmärkt ljuskälla bredvid sängen där den kan ersätta den traditionella nattduksbordslampan. I den vita textilskärmen finns ett E27-uttag som är avsett att bestyckas med en ljuskälla efter eget val (upp till 60 W - ingår inte). Dessutom sitter en flexibel läsararm längst ner på stativet som är fullt böjlig och som är bestyckad med en LED-lampa i lamphuvudet. Båda ljuskällorna kan tändas och släckas separat via de två vippströmbrytarna som är placerade bakom metallbländaren. Detta är särskilt praktiskt om man vill läsa i sängen på kvällen.
 • Pendellampa Dallas i industrilook, silver

  Pendellampa Dallas i industrilook, silver
  Taklampa Dallas med vid skugga, satinsilver Den enda flammiga Dallas-pendellampan med en platt, bred nyans var gjord av stål med silver-satin finish och dekorerad med dekorativa detaljer som ger den en industriell touch. Ljuset från lampan lyser nedåt genom den plana, breda lampskärmen. Enstaka eller i kombination med flera kan pendellampa belysa ett bord eller en disk i köket eller matsalen.
 • Hänglampa Clarissa med kristaller

  Hänglampa Clarissa med kristaller
  Förtrollande upphängningslampa Clarissa med kristallkaskader Clarissa är en mycket attraktiv taklampa på grund av dess optik även när den är avstängd, vilket utstrålar sin fulla charm så snart belysningen tänds och ljuset sätter mängden rökiga grå, klara och bärnstensfärgade kristaller i scenen. Nio ljuslampor används så att ensemblen belyses vackert och omgivningen fylls med starkt ljus och dekorativa reflektioner. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Taklampa Hanna 35 cm krom

  Taklampa Hanna 35 cm krom
  Ett luxuöst gnistrande omger taklampan HANNA Denna taklampa är i sanning ett blickfång med dess många slipade kristallkulor som ett ljusspel med öppnande och stängande halogenlampor som aldrig upphör med att gnistra. För detta finns anordningen med kristallerna i en ring och allt längre ner emot mitten så att de till slut bildar intrycket av en spets. Taklampans kromglänsande fäste sprider samtidigt en sval elegans.
 • Hänglampa Bijou, skärm med kristaller, Ø 38 cm

  Hänglampa Bijou, skärm med kristaller, Ø 38 cm
  Kristallupphängningslampa Bijou med en effektiv ljuseffekt Upphängningslampan Bijou, vars skugga består av kristaller i förkromad metall, skapar en fantastiskt vacker ljusbild. Kristallelementen har olika storlekar och har alla en mycket dekorativ effekt. Ljuset avges inte bara uppåt och nedåt utan tränger också in genom de klara kristallerna och underbara reflektioner skapas. En hängande lampa som berikar varje rum med sin estetik - oavsett om det är upplyst eller inte.
 • Hanna 35 droppe (Krom)

  Hanna 35 droppe (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel.Ljuskälla ingår ej.
 • Flush opal plafond 23cm (Vit)

  Flush opal plafond 23cm (Vit)
  Enkel och diskret badrumsplafond med opalvitt glas som har IP44 klassning. Funkar bra överallt i badrummet.Eftersom det är vanlig E27 sockel så väljer du själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i.Ljuskälla ingår ej.
 • Flush opal plafond 28cm (Vit)

  Flush opal plafond 28cm (Vit)
  Enkel badrumsplafond med opalvitt glas som har IP44 klassning. Funkar bra överallt i badrummet.Eftersom det är vanlig E27 sockel så väljer du själv vilken typ av ljuskälla du vill ha i.Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis golvlampa antikmässing (Antikmässing)

  Bellis golvlampa antikmässing (Antikmässing)
  Bellis golvlampa är formad som tre växande blommor i antikmässing med kristallbollar längst ut på toppen. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna. Vacker och härlig golvlampa som skapar en lyxig känsla i rummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Dorchester plafond krom (Krom)

  Dorchester plafond krom (Krom)
  Dorchester plafond med stomme i förkromad metall och fina kristallprismor.Ljuskälla ingår ej.
 • Harrietta (Krom)

  Harrietta (Krom)
  Klassisk och stilren kristallkrona i förkromad metall och med kristallprismor som ger en vacker lyster.Totalhöjd - 120cmLjuskälla ingår ej.
 • Hanna 4 kristall (Krom)

  Hanna 4 kristall (Krom)
  Hanna är en snygg kristallplafond i krom, med fina kristallbollar hängande i flera etapper. Lampan har plats till 4st glödlampor som sprider ett vackert ljus genom kristallbollarna. Finns i fler storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Fasadbelysning LED (Grå)

  Fasadbelysning LED (Grå)
  Snygg och stilren fasadbelysning som gärna pryder din husvägg, altan eller veranda. Den är mörkgrå i färgen och diskret på din vägg. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett kallvit sken (4000K). Integrerad LED-belysning.
 • Curl (Krom)

  Curl (Krom)
  Snygg taklampa i kromad metall med prismor. Ger ett bra ljus och även en fin ljuseffekt från prismorna.Ljuskälla ingår.
 • Molecule (Krom)

  Molecule (Krom)
  Spektakulär taklampa med förkromade kulor i olika storlekar. Ger en snygg effekt med de små halogenlamporna.Ljuskälla ingår ej.
 • Sonja 12 (Krom)

  Sonja 12 (Krom)
  Takkrona Sonja i förkromad metall med runda kristallprismor.Totalhöjd - 126cmLjuskälla ingår.
 • Orbit 4 antikmässing (Antikmässing)

  Orbit 4 antikmässing (Antikmässing)
  En mycket stilfull och elegant pendel på 45,5cm. Var och en av de fyra ringarna är i antikmässing och mitten är prydd med 4 ljus.Total höjd med kedjor: 102cmLjuskällor ingår ej.
 • Orbit 4 svart (Svart)

  Orbit 4 svart (Svart)
  En mycket stilfull och elegant pendel på 45,5cm. Var och en av de fyra ringarna är i svartlackerad metall och mitten är prydd med 4 ljus.Total höjd med kedjor: 102cmLjuskällor ingår ej.
 • Ljuskrona Marie Therese, mörkgrå, 8 lampor

  Ljuskrona Marie Therese, mörkgrå, 8 lampor
  Magnifik Marie Therese- ljuskrona i mörkgrå I det ovanliga med en ljuskrona mörkgrå med en matt finish presenterade de mycket klassiskt designade ljuskrona. Dessa motsatser gör Marie Therese- ljuskrona till ett slående utseende som blir mitten av rummet. Monterad ovanför ett bord ger den vacker allmänbelysning som också räcker för större rum tack vare ljuskällorna (ingår ej) som sitter fritt i ljusaxlarna. Marie Therese- ljuskrona ser lika fantastisk ut i en stor hall eller entré. De många gardinerna i form av droppar, platta och runda element gjorda av akryl, varav några spänns i kedjor, pryder också den åtta-armade ljuskrona .
 • Ljuskrona Richmond mässing antik, 8 lampor

  Ljuskrona Richmond mässing antik, 8 lampor
  ljuskrona Richmond i åtta flammor i antik mässing Med sin mycket minimalistiska design imponerar ljuskrona Richmond med sitt klassiska utseende. De böjda sidoarmarna, i vilka varje ände en lampa i form av ett ljus kan fästas, fungerar som små ljusstake och skapar en illusion av ett verkligt objekt som tänds av ljus. Tillsammans med kedjesupphängningen hittar Richmond sin plats i olika vardagsrum, till exempel i matsalen ovanför bordet eller i det mysiga vardagsrummet.
 • Taklampa Hanna krom glaskristallkulor 45 cm

  Taklampa Hanna krom glaskristallkulor 45 cm
  Hanna taklampa med hängande glaskristall Den graciösa taklampan Hanna övertygar inte bara med sin speciella ljuseffekt, utan även med sitt utseende. En mängd glaskristaller, som är individuellt utformade som små sfärer, har fästs på en glänsande kromad takplatta. När ljuset tänds skapar den prismatiska strukturen ett behagligt och elegant glitter, samtidigt som den ger bra belysning för hela vardagsrummet. Vare sig det är i vardagsrummet eller i entrén är Hanna taklampan ett glamoröst blickfång och övertygar vid första ögonkastet.
 • Mother & Child golvlampa LED (Antikmässing)

  Mother & Child golvlampa LED (Antikmässing)
  Den eleganta och populära golvlampan Mother & Child. En stilren golvlampa med en uplight som sprider ett bra ljus till allmänbelysningen och även en riktbar arm som är perfekt till läslampa. Ultimala golvlampan att placera bak soffan, fåtöljen eller på andra platser där du är i behov av extra ljus. Du har en dimmer till varje lampa, så att du enkelt ställer in den ljusstyrkan som passar just dig. Finns i antingen borstatstål, antikmässing eller krom.Integrerad LED-belysning. 
 • LED-hänglampa Paddle, 1 lampa

  LED-hänglampa Paddle, 1 lampa
  LED-upphängningslampa Paddla med en extraordinär nyans LED-hänglampan Paddle är utrustad med ett paddelformat ljuselement. Därav namnet på denna ovanliga hängande lampa - Paddle (engelska för paddel). Arrangemanget av lysdioderna möjliggör allomfattande ljusemission, så att omgivningen belyses försiktigt på alla sidor. Det varma vita strålkastarljuset kan också bytas i tre steg med en konventionell väggströmbrytare. Ett extravagant ljusobjekt för en modern designad livsmiljö. - Kan bara justeras i höjd under montering
 • Hänglampa Vibrant Ø 12 cm, grön

  Hänglampa Vibrant Ø 12 cm, grön
  pendellampa Vibrerande i klockform Den lilla pendellampa Vibrant övertygar med sin klocka eller en droppform och den blanka färgen. Lampskärmen i aluminium är färgad på utsidan och har en vacker glans. Insidan är vitmålad i det här fallet, så att E14-lampans ljus reflekteras utmärkt och förstärker det ljus igenom. Som en liten pendelarmatur är Vibrant idealisk för riktad belysning av bord eller diskar. Den eleganta pendellampa skapar också en trevlig atmosfär som extra ljus, till exempel ovanför en byrå eller ett litet sidobord.
 • Curva badrumsplafond (Transparent)

  Curva badrumsplafond (Transparent)
  Curva är en stilren och elegant plafond som är IP44-klassad och anpassad för badrumsmiljö. Den ger möjligheten att med små medel skapa en lite mer elegant atmosfär inne i badummet. Lampan är tillverkad av metall och är prydd med flera hängande prismor som är snyggt inramade bakom en klar glascylinder. Dessa prismor hänger ner från takplattan i olika etapper, vilket skapar ett snyggt och iögonfallande uttryck. Lampan är försedd med tre stycken ljuskällor som sitter dolda bland prismorna och skapar ett funktionellt och behagligt ljus i badrummet.Ljuskällor ingår ej. 
 • Guldskimrande hänglampa Vibrant

  Guldskimrande hänglampa Vibrant
  Imponerande guldfärgad hänglampa Vibrant i klockoptik Den strålande guldfärgen på hänglampan Vibrant är en perfekt färgklick, oavsett för vilket rum. Färgen är i sig en höjdpunkt i rummet och gnistrar mycket stilrent. Monterad på en metallhållare, hänger hänglampan ned från taket i rummet. Lampskärmen ger intryck av att vara en klocka eller en stor droppe, eftersom den till att börja med är bred och sedan mjukt formas till en spetsig ände. Insidan av lampan är målad i vitt, vilket är en återspegling av ljuset som genereras av glödlampor med E27-sockel. Således lyser lampan upp rummet på ett imponerande sätt. Hänglampan Vibrant är en kombination av snygg optik och hög ljusstyrka.
 • Hänglampa Geometric Cage krom

  Hänglampa Geometric Cage krom
  Förkromad hänglampa Geometric Cage I sin form liknar hänglampan Geometric Cage:s ljusskärm, tillverkad av oräkneliga metallstavar med förkromad yta, en slipad diamant. Hänglampan kompletterar en modern bostad på ett fantastiskt sätt och blir en skinande ljuskälla ovanför matsalsbordet eller i många andra delar av lägenheten. Om man använder en klar LED-ljuskälla i filamentoptik kommer man inte bara att få en fint utseende, utan även en modern och energieffektiv belysning. Skärmens öppna utformningen sväljer till skillnad från sluta lampskärmar inget ljus vilket innebär att hänglampan Geometric Cage ger allmän inomhusbelysning åt alla riktningar.
 • Takkrona ZANZIBAR, antikmässing, 3 ljuskällor

  Takkrona ZANZIBAR, antikmässing, 3 ljuskällor
  Takkronan ZANZIBAR i antikmässing pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall i antikmässing som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar.
 • Antikt utformad hänglampa Indiana, silverfärgad

  Antikt utformad hänglampa Indiana, silverfärgad
  Glas - hänglampa Indiana i gammaldags stil Hos denna hänglampa Indiana av glas sörjer kabelupphängningen för, att lampan alltid hänger på sin plats och har den perfekta höjden. Denna kabel är försedd med en metallhållare till skärmen. Genom den i vågig design med många små gropar utformade glaskupan skapas en särskilt trevlig belysningseffekt, som passar i alla rum - från vardagsrummet till sovrummet.
 • Kulrund glashänglampa Balls, 25 cm, klar

  Kulrund glashänglampa Balls, 25 cm, klar
  Kännetecknas av lätthet och stil - upphängningslampa Kulor av glas En sfärisk glaskupa och en skinande krom uttag är kännetecknen för de bollar hängande lampa, som tack vare sin tidlösa färgsättning, kan lätt integreras i alla levande koncept. Ljuset genereras av en E27-lampa inuti den genomskinliga glaskulan så att den kan fly jämnt på alla sidor. På grund av den öppna nyansdesignen är också ljuskällan synlig så att dess design också spelar en nyckelroll. Särskilt globlampor är idealiska för användning i armaturen (se tillbehör).
 • Kristallplafond 35cm (Krom)

  Kristallplafond 35cm (Krom)
  Vacker kristallplafond med hängande glasprismor. Hängs enkelt på takkrok. Ljuskällorna sitter innanför prismorna vilket skapar en fin lyster.Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa Touch 2750, mässing antik

  Bordslampa Touch 2750, mässing antik
  Elegant bordslampa Touch 2750 med vit tygskärm Touch 2750 bordslampa , som är utrustad med en vit tygskärm och en metallbas, utstrålar enkel elegans. Den är idealisk för extra belysning i moderna vardagsrum, matsalar eller som en liten ljuskälla, till exempel på sängen i sovrummet. Funktionaliteten är den avgörande faktorn här: Det räcker bara med en liten beröring på bordslampa 2750, och tack vare en integrerad pekfunktion kan lampan tändas och stängas av och dämpas i tre steg. Särskilt perfekt som belysning för kvällsläsning, eftersom det inte finns behov av att leta efter en strömbrytare på kabeln och bara en handrörelse räcker för att anpassa ljuset efter dina egna behov.
 • Vägglampa Elise med gnistrande hänge

  Vägglampa Elise med gnistrande hänge
  Elise - liten vägglampa med kristalldroppar av glas Den lyser längs linjen - den moderna vägglampan Elise består av en halvcirkelformad böjd nyans av glänsande krommetallfästen. Detta möjliggör en vy av glittrande kristalldroppar av glas som utvecklar sin fulla effekt när ljuset tänds. Ljuset sprids behagligt genom dessa glaselement och skapar en underbar atmosfär. Detta är till exempel perfekt för extra belysning i moderna vardagsrum.
 • Hänglampa Balls med bärnstensfärgad glaskula 30cm

  Hänglampa Balls med bärnstensfärgad glaskula 30cm
  Vacker pendellampa Balls med bärnstensfärgad glaskula Med sin cirkulära, bärnstensfärgade glasskärm och sitt metallupphäng i antik mässing står denna hänglampa för stil och elegans i hemmet. Lampskärmen i glas sörjer samtidigt tack vare bärnstensfärgen inte bara för finess, utan även för en speciell ljuseffekt. Tänds lampan, filtreras ljuset nämligen mjukt av det bärnstensfärgade glaset och avges varmt i omgivningen. Framför allt ovanför ett matbord eller en liten byrå sörjer den inte bara för perfekta ljusförhållanden, utan även en behaglig känsla i rummet och en lika fantastisk dekorationseffekt.
 • Hanna 80cm (Krom)

  Hanna 80cm (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med hängande klockprismor. Halogenlamporna är dolda bland prismorna och skapar ett härligt ljusspel när lampan är tänd. Hanna sprider en härlig, elegant atmosfär omkring sig och tillför en lyxigare känsla i ditt hem.Ljuskällor ingår ej.
 • Krom bordlampa (Krom)

  Krom bordlampa (Krom)
  Snygg bordlampa från Searchlight med härligt mönstrad fot i kromad metall och stilren svart textilskärm. Tillför stil och elegans i rummet och sprider ett behagligt ljus när den är tänd.Ljuskälla ingår ej.
 • Bubbles 4 LED (Krom)

  Bubbles 4 LED (Krom)
  Bubbles är en praktisk, snygg och stilren taklampa, anpassad till badrumsmiljö. Utrustad med 4st riktbara spotlights och integrerad LED-belysning. Lampan är tillverkad i metall, med kromad yta och dekorativa detaljer med synliga bubblor innuti.Integrerad LED-belysning. 
 • Whisk pendel (Svart)

  Whisk pendel (Svart)
  Whisk pendel i klart glas med detaljer i antingen krom, koppar eller svart. Den svarta pendeln har rökfärgat glas. Kombinera gärna med en snygg glödlampa.Total längd med upphäng: 105cmLjuskälla ingår ej.
 • 7702 pendel (Opal)

  7702 pendel (Opal)
  Här har vi en mysig och stilfull takpendel som har en skärm i frostat glas och silverfärgade detaljer. Den är riktigt mysig när den är tänd och är väldigt lättplacerad.Ljuskälla ingår ej.OBS: produkten har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Mother & Child golvlampa LED (Borstat stål)

  Mother & Child golvlampa LED (Borstat stål)
  Den eleganta och populära golvlampan Mother & Child. En stilren golvlampa med en uplight som sprider ett bra ljus till allmänbelysningen och även en riktbar arm som är perfekt till läslampa. Ultimala golvlampan att placera bak soffan, fåtöljen eller på andra platser där du är i behov av extra ljus. Du har en dimmer till varje lampa, så att du enkelt ställer in den ljusstyrkan som passar just dig. Finns i antingen borstatstål, antikmässing eller krom.Integrerad LED-belysning. 
 • SL Golvlampa 1 (Antikmässing)

  SL Golvlampa 1 (Antikmässing)
  Vacker och elegant golvlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus. Lampan har golvströmbrytare.Ljuskälla ingår ej.
 • Diablo 2 LED golvlampa (Svart)

  Diablo 2 LED golvlampa (Svart)
  Diablo är en otroligt stilren och härlig golvlampa som har det där lilla extra. Den är skapad i en slående färgkombination av svart finish med guldfärgade detaljer. Du kan enkelt rikta båda armarna efter eget behov av ljus. Den är utrustad med LED-belysning och sprider ett varmvitt ljus omkring sig. Den passar perfekt bakom fåtöljen eller i hörnet i vardagsrummet. Tillverkad i stål.Integrerad LED-belysning.
 • Sierra 4 plafond (Krom)

  Sierra 4 plafond (Krom)
  Snygga och sofistikerade plafonden Siera, med 8st elegant böjda armar med dekorativa glaskupor i klarglas. Lampan kommer i antingen krom eller antikmässing. Ljuskällor ingår ej. 
 • Sierra 6 plafond (Antikmässing)

  Sierra 6 plafond (Antikmässing)
  Snygga och sofistikerade plafonden Siera, med 8st elegant böjda armar med dekorativa glaskupor i klarglas. Lampan kommer i antingen antikmässing eller krom. Ljuskällor ingår ej.
 • Hanna 6 kristall (Krom)

  Hanna 6 kristall (Krom)
  Hanna är en snygg kristallplafond i krom, med fina kristallbollar hängande i flera etapper. Lampan har plats till 6st glödlampor som sprider ett vackert ljus genom kristallbollarna. Finns i fler storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Bellis plafond 3 (Krom)

  Bellis plafond 3 (Krom)
  Bellis är en populär och mycket omtyckt lampa som finns i flera storlekar och utföranden. Denna plafond är tillverkad i förkromad metall med mycket dekorativa kristallbollar längst ut i armarna. Den är väldigt fin när den är släckt, men tänder du den så sprids ljuset på ett mycket härligt sätt genom kristallbollarna.Ljuskällor ingår ej.
 • Focus rondell (Antikmässing)

  Focus rondell (Antikmässing)
  Takspotlight i antikborstad mässing och med tre riktbara spottar.Ljuskälla ingår ej.
 • Solexa 4 plafond LED (Krom)

  Solexa 4 plafond LED (Krom)
  Vill du tillföra lite lyx och elegans i sovrummet eller hallen? Solexa är en stilren plafond som både sprider ett bra ljus och är trevlig att se på! Eftersom att ringarna är åt olika håll så blir det även en bra och trivsam ljusspridning i rummet du väljer att placera den i. Den sprider ett varmvitt ljus (3000K).Integrerad LED-belysning.
 • Classic takplafond (Antikmässing)

  Classic takplafond (Antikmässing)
  Klassisk takplafond i metall med klarglas. Genomarbetad och ger ett fint intryck.Ljuskällor ingår ej.
 • LED-plafond kristall 31cm

  LED-plafond kristall 31cm
  Plafond i glas med kristaller i mitten som ger en fin ljusspridning. Integrerad LED som ger ett lite kallare ljus (4000K). Motsvarar cirka 50W.
 • Fasadbelysning Wall light (Svart)

  Fasadbelysning Wall light (Svart)
  Fasadbelysning som ger ett vackert sken. Använd en lampa med lite varmare ton för bästa effekt. Kan funka både som välkomnande ljus eller med en starkare lampa för att lysa upp gångväg.Ljuskälla ingår ej.
 • Bellis (Krom)

  Bellis (Krom)
  Rejäl plafond med kromade stänger och fina kristallbollar. Ljuskällan sitter inuti kristallbollen (enkel att byta) och ger en riktigt snygg effekt. Väldigt dekorativt ifall du väljer att använda dimmer till lamporna.Ljuskälla ingår ej.
 • Floral taklampa (Krom)

  Floral taklampa (Krom)
  Takplafond i förkromad metall med exklusiva prismor. Ger en snygg ljuseffekt och passar bra på de flesta ställen.Ljuskälla ingår ej.
 • Nova 50cm (Krom)

  Nova 50cm (Krom)
  Kristallplafond i förkromad metall med dekorringar i krom och akrylprismor.Ljuskälla ingår ej.
 • Takplafond Searchlight (Krom)

  Takplafond Searchlight (Krom)
  Takplafond med fem kromade armar med skärmar med mönster. Ger ett fint ljus genom mönstren.Ljuskällor ingår ej.
 • Marie Therese 2 vägglampa (Krom)

  Marie Therese 2 vägglampa (Krom)
  Marie Therese är en vacker vägglampa i metall, med dekorativa hängande prismor och stilren design. Finns i antingen mässing elle krom. Sprider elegans i rummet och är en otroligt trevlig vägglampa.Ljuskällor ingår ej.
 • Rektangel vägglampa (Krom)

  Rektangel vägglampa (Krom)
  Denna vägglampan är stilren och snygg, skapad i metall i enkla raka linjer. Skärmen är i vit textil och fästet finns i antingen satinsilver eller krom. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus. Skärm- höjd: 15cm, bredd: 20cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Duo 2 rökglas/krom lång 3 lampor

  Hänglampa Duo 2 rökglas/krom lång 3 lampor
  Perfekt för matbordet - Duo2 hängande lampa med tre glasskärmar Taklampan Duo 2 med tre lampor är perfekt för matsalen eller köket. Här kommer ljuset från tre dubbla glascylindrar, som är gjorda av frostat glas på insidan och modernt rökt glas på utsidan. Det rökta glaset kompletteras optiskt perfekt med den glänsande kromlisten som glascylindrarna är fästa på. Oavsett om det är en köksbänk eller ett matbord - Duo 2-hänglampan erbjuder behagligt ljus i kombination med en elegant design.
 • Orbit 6 antikmässing (Antikmässing)

  Orbit 6 antikmässing (Antikmässing)
  En mycket stilfull och elegant pendel på 60cm. Var och en av de fyra ringarna är i antikmässing och mitten är prydd med 6 ljus.Total höjd med kedjor: 116cmLjuskällor ingår ej.
 • LED-uplight-golvlampa Mother & Child antik mässing

  LED-uplight-golvlampa Mother & Child antik mässing
  Mother & Child LED-uplight-golvlampa lampa med rörlig läsarm uplight-golvlampa Mother & Child ger två belysning: Den övre skärmen utstrålar det varma vita ljuset tak, den lilla extra armen ger ljus för läsning eller hantverk. Båda ljuskällorna kan kopplas separat från varandra och är båda dimbara, eftersom två vridomkopplare / dimmer är integrerade i stativ . Således kan ljuset alltid bytas på lämpligt sätt, oavsett om det är riktigt starkt eller något dämpat för en mysig atmosfär.
 • Hänglampa Glacier med akrylskärm 34,5 cm

  Hänglampa Glacier med akrylskärm 34,5 cm
  Elegant designad upphängningslampa Glacier med en transparent akrylskärm Upphängningslampan Glacier utstrålar elegans på grund av skuggan av klara plastelement för att skapa en dekorativ form. I kombination med förkromad upphängning skapas en modern ensemble. B. som ljuskälla ovanför en tabell säkerställer adekvat och samtidigt mycket atmosfärisk belysning. Glaciären är också perfekt för allmän belysning. Med sin neutrala färgkombination passar den bra med många interiörfärger och fungerar inte bara som lampa utan också som ett dekorativt interiörtillbehör.
 • Hive taklampa (Svart)

  Hive taklampa (Svart)
  Vacker och genomarbetad taklampa i svart/guld med integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.Sladden är justerbar vid montering.
 • LED-golvlampa Paddle i matt svart

  LED-golvlampa Paddle i matt svart
  Paddel LED-golvlampa i matt svart Paddle LED-golvlampa presenterar sig som en visuell och funktionell höjdpunkt, som förmodligen fick sitt namn från ljuselementet utformat som en paddel. De varmvita glödande lysdioderna är fördelade över hela elementets längd och är ordnade på ett sådant sätt att ljuset från de inbyggda dioderna fördelas till alla sidor. Den mjuka ljusfärgen skapar också en mysig atmosfär runt lampan. Ett bra tillskott till vardagsrum och sovrum.
 • Hänglampa Slinky, 1 lampa, matt svart

  Hänglampa Slinky, 1 lampa, matt svart
  Enkel låga upphängningslampa Slinky med en iögonfallande nyans Tre matt svartlackerade metallramar omger det integrerade E27-lamputtaget på Slinky-hänglampan med en låga och fokuserar därmed också på den använda lampan (ingår ej). Det är därför lämpligt att använda en dekorativ rustik eller filamentlampa , som de som finns tillgängliga från tillbehören. Med sitt estetiska utseende passar Slinky hängande ljus i många rumsdesigner och belyser till exempel ett bord på rätt sätt. Upphängningen kan endast förkortas under montering. - externt dimbar
 • Modern glaspendellampa Pyramid, svart

  Modern glaspendellampa Pyramid, svart
  pendellampa Pyramid Den genomskinliga skärmen på hänglampan Pyramid ger lampan sitt namn på grund av sin form. Den hålls på plats av en svart uttag och upphängning. Med den här designen utstrålar hänglampan inte bara modernitet utan ser också ljus och elegant ut. Den genomskinliga glasskärmen låter ljuset från belysningsmedlet (ingår ej) stråla kraftigt och ofiltrerat i alla riktningar, så att omfattande belysning garanteras, som kan användas för allmän belysning av ett rum. Lampan är idealisk för användning av dekorativa E27-lampor i form av en glödlampa, som på bilden, vilket bäst avrundar designen.
 • Ljuskrona 700004, i creme-guld, 3 lampor

  Ljuskrona 700004, i creme-guld, 3 lampor
  Enkelt utformad ljuskrona med tre flammor 700004 i krämguld Den otroligt mångsidiga ljuskrona 700004 med tre flammor kan installeras tack vare sin enkla design gjord av stål med en vacker krämguldfinish. Från vardagsrummet till en hall till sovrummen kan den fungera som den huvudsakliga ljuskällan i nästan alla områden. Tre ljuslampor upp till maximalt 60 W, men också moderna LED-lampor i form av ett ljus, kan användas som ljuskällor, så att beroende på valet av ljuskälla inte bara optiken utan också energieffektiviteten hos ljuskronan kan påverkas.
 • Golvlampa Sphere in mässing antik med glaskula

  Golvlampa Sphere in mässing antik med glaskula
  Antik design - Sphere golvlampa för en speciell atmosfär Vardagsrummet, matsalen eller arbetsrummet får ett mycket speciellt inrednings- och belysningsobjekt med denna lampa. golvlampa Sphere skapar en särskilt trevlig atmosfär genom den mjuka belysningen och imponerar samtidigt med sin antika design. stativ här är gjord av antik mässing och har en ovanlig form med en opal glasskärm i form av en boll i övre änden. Från detta lyser ljuset jämnt och bländfritt från alla sidor och skapar en trevlig atmosfär och ljusstyrka i rummet. Att slå på och av görs bekvämt med en fotomkopplare på kabeln.
 • Hänglampa American Diner silver satin 1 lampa

  Hänglampa American Diner silver satin 1 lampa
  American Diner pendellampa med opalvitt glasskärm Den eleganta Amerian Diner-pendellampan rekommenderas som det idealiska ljuset för matsalen eller köksbordet. Den består av en lampskärm gjord av räfflat, opalt vitt glas. Detta kompletteras snyggt här med metalldelar i satinerat silver. Lampmodellen påminner något om eponymen för den populära American Diner, som medvetet används här som ett stilelement.
 • Ljuskrona Richmond mässing antik, 5 lampor

  Ljuskrona Richmond mässing antik, 5 lampor
  Klassisk stil - Richmond- ljuskrona i antik mässing ljuskrona Richmond är klassiskt utformad i stil med gamla ljusstake . Den har fem ljuskällor, som var och en är utrustad med en E14- kronljuslampa och kan lysa fritt in i rummet. Fina kurvor och små detaljer avrundar hela ensemblen, som är perfekt för belysning ovanför matbord, i vardagsrummet eller i entréområdet. Glödlamporna ingår inte.
 • Gipsvägglampa 8721 up/down i oval form

  Gipsvägglampa 8721 up/down i oval form
  Välformad gipsvägglampa 8721 i oval form Vägglampan 8721 är helt gjord av vit gips och kan antingen helt enkelt användas i vanligt vitt, eller så kan den målas och designas individuellt. En G9 stiftlampa lampan används inuti, som avger sina lätta uppåt och nedåt. Detta skapar en dekorativ effekt på väggen. Gipsvägglampan 8721 är perfekt för extra belysning i vardagsrummet eller matsalen eller för diskret orientering i långa korridorer eller korridorer.
 • Härlig taklampa OPERA 3 ljuskällor, antik-mässing

  Härlig taklampa OPERA 3 ljuskällor, antik-mässing
  Taklampan OPERA för homogen ljusfördelning och en anspråksfull omgivning Glasen i retrostil av opalglas och en egensinnig takkonstruktion i matt antik-mässing, så uppstod en härlig taklampa med klassisk karaktär. En balanserad, angenäm ljusfördelning i rummet och lämpligheten för en sofistikerad atmosfär är de egenskaper den här taklampan visar upp.
 • Rund takspotlight EROS med 3 ljuskällor

  Rund takspotlight EROS med 3 ljuskällor
  Den vridbara takspotten EROS sörjer för det bästa ljuset i hela rummet Med denna eleganta väggspot kan rummet belysas på stora områden. Den enskilda spotten är vridbar och kan riktas in individuellt för att nå optimala ljusförhållanden. Den smala designen i antikmässing sätter då klassiska accenter, så att takspotten kan hitta en plats i de mest olika inredningsstilar.
 • Glasutomhustaklampa Wayne 28 cm IP44

  Glasutomhustaklampa Wayne 28 cm IP44
  Enkel Wayne vägglampa för badrum eller täckt utomhus Wayne-vägglampan med sin vita glasskärm ger ljus men bländningsfritt ljus inomhus och utomhus. Speciellt i mörkret är det därför ett värdefullt orienteringshjälpmedel och erbjuder säkerhet runt husets ingång. Den kan också användas effektivt i badrummet eller till och med i trapphuset. Vägglampan har kapslingsklass IP44 och är därför väl skyddad mot fukt och väderpåverkan.
 • Paddle LED (Svart)

  Paddle LED (Svart)
  Mattsvart dekorativ golvlampa med inbyggd LED-belysning som ger ett varmvitt ljus. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.
 • Smokey golvlampa (Svart)

  Smokey golvlampa (Svart)
  Golvlampa med stativ i mattsvart metall och med ett fint rökfärgat glas. Strömbrytaren sitter på sladden.Ljuskälla ingår ej.
 • Balls 25cm (Transparent)

  Balls 25cm (Transparent)
  Taklampa i runt glas som är i klarglas, rökfärgat eller amberfärgat. Matchande upphäng till respesktive färg ingår. Glaset är öppet nedtill.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Glacier, akrylskärm klar

  Taklampa Glacier, akrylskärm klar
  Glaciär avstånd taklampa med reflekterande stråle Glacier- taklampan ser extremt dekorativ ut när den taklampa är upplyst. Med sitt kromfärgade takfäste och de kromfärgade akrylelementen i skuggan ger det helhetsutseendet en modern glans. Plastskärmens transparens ger en utmärkt plattform för ljusemission, som är kristallik, dvs med imponerande reflektioner. Resultatet är en fascinerande ljuseffekt som ser bra ut i alla rum.
 • Hänglampa Glacier med akrylskärm 55 cm

  Hänglampa Glacier med akrylskärm 55 cm
  Imponerande upphängningslampa Glaciär med transparent skärm Hänglampan Glacier med skärmen i transparent akryl lockar allas uppmärksamhet, och inte bara på grund av dess storlek. Även om den inte är upplyst ser hänglampan med skärmen av många klara acylskivor och monterad i en slående form unik och ger en elegant touch till omgivningen. Om ljuset sedan tänds strålar det uppåt och nedåt och runt omkring genom den genomskinliga akrylen. Detta skapar en omfattande belysning som belyser rummet väldigt mycket. Glaciären passar stilistiskt med många moderna boendealternativ.
 • Vägglampa 7665SS med tvådelad lutarm

  Vägglampa 7665SS med tvådelad lutarm
  Vägglampa 7655SS med justerbar svängarm Praktiskt för läshörnet eller i sovrummet vid sängen - vägglampan 7655SS har en vridbar arm som kan justeras på två ställen. På detta sätt kan ljuset, som krävs för att läsa i sängen på kvällen, till exempel enkelt anpassas till dina egna behov. Till lamphuvud som är en liten spak fäst som gör att du kan ändra ljuspositionen är otroligt enkelt. En liten vippströmbrytare på väggfästet på lampan säkerställer att den lätt kan slås på och av.
 • Hänglampa Duo 2, rökglas/krom, 1 lampa

  Hänglampa Duo 2, rökglas/krom, 1 lampa
  Liten pendellampa Duo 2 med dubbelglascylinder Det speciella med Duo 2- pendellampa är dess lampskärm. Detta består av glas på två sätt: frostat glas på insidan och rökt glas på utsidan. Denna dubbla, cylindriska nyans skapar en trevlig ljuseffekt som är idealisk för moderna vardagsrum. Oavsett om det är belysning ovanför ett bord eller som liten, extra belysning ovanför byråer, imponerar Duo 2-pendelarmaturen samtidigt med optik, ljus och design.
 • Matrix 4 LED (Svart)

  Matrix 4 LED (Svart)
  Mattsvart takplafond med integrerad LED som ger ett varmvitt ljus. Smart 4-stegs dimmerfunktion i lampan som du kontrollerar genom en vanlig strömbrytare. Första gången du tänder lampan lyser den 100%, släcker du snabbt och tänder igen lyser lampan 75% osv.
 • Mia 3 taklampa (Smoke)

  Mia 3 taklampa (Smoke)
  Läcker taklampa med tre olika rökfärgade glas, höjden ställer du själv in vid montering för att skapa din unika lampa!Ljuskällor ingår ej.
 • Bordslampa EU700341 i svart och koppar

  Bordslampa EU700341 i svart och koppar
  I svart och koppar med pekfunktion - bordslampa 700341 En svart, koniskt formad textilskärm och en tvåfärgad metallbas - det här är komponenterna i bordslampa 700341. Den nedre delen av basen är designad i ett borstat utseende i svart koppar, det övre området lyser i koppar . Med pekfunktionen i lampans botten kan ljuset bytas till tre ljusstyrkenivåer (blir ljusare) genom att peka på den och lampan släcks med en fjärde beröring.
 • LED-vägglampa Bubbles, IP44

  LED-vägglampa Bubbles, IP44
  Med praktisk dragbrytare - LED-vägglampa Bubbles Den moderna LED-väggarmaturen Bubbles ger ett klart och bländfritt ljus som en liten badrumsarmatur och perfekt tilläggsljus, t.ex. i närheten av tvättstället. LED-strålkastaren kan enkelt flyttas och justeras så att ljuset alltid lyser där det behövs. Dessutom gör en praktisk dragbrytare det enkelt att slå på och av utan att behöva leta efter en knapp. Den glänsande kromade Bubbles-vägglampan har också en dekorativ akrylinsats med ett vackert bubbelutseende.
 • Badrumsspegel med förstoring (Krom)

  Badrumsspegel med förstoring (Krom)
  Badrumsspegel med förstoring och strömbrytare. Flexibel då den går att dra ut och vinkla.Belysning ingår i spegeln. X3 förstoring.Ljuskälla ingår.