Searchlight lampor

Searchlight har i snart 70 år sålt lampor och belysning för hem och offentliga miljöer. I sortimentet finner du allt från moderna mönster och design till klassiska ljuskronor och belysning i retrostil.

Aktuell belysning från Searchlight

 • Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing

  Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, antikmässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing

  Searchlight LED-tavelbelysning Piktura, polerad mässing
  LED-tavelbelysningen Piktura sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och ger bilden den belyser företräde. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom att använda effektiva LED-lampor behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, krom

  Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, krom
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight Ljuskrona Marie Therese, krom, 5 lampor

  Searchlight Ljuskrona Marie Therese, krom, 5 lampor
  Majestätisk Marie Therese ljuskrona i ädel svart Även om svart är en ganska ovanlig färg för en ljuskrona, passar den perfekt till den imponerande ljuskronan med det välklingande namnet Marie Therese. Det svarta ger ljuskronan ett makalöst utseende, vilket också förstärker dess ädla look. Ljuskronans fem ljusformade lampor riktas elegant utåt av de matchande, rundformade armarna. Tack vare en kedjeupphängning svänger den på perfekt höjd för att beundras av alla. Kedjan följs av en dynamiskt och böljande designad del, som delvis är dekorerad med små kammar och akrylornament. Nedanför detta börjar armarna, som sveper i olika riktningar från en slags kalk. Mellan armarna finns fina kedjor med droppar och enskilda akrylornament.
 • Searchlight Takkrona MARIE THERESE, 8 ljuspunkter, mässing

  Searchlight Takkrona MARIE THERESE, 8 ljuspunkter, mässing
  Takkronan MARIE THERESE blir ett vacker blickfång i rummet En takkrona som kommer i en fullständigt klassisk beklädnad. Detaljrikt utförd gnistrar en mängd glaskristaller från den vackert krökta armaturen med mässingslänsande metallelement. För många glansfulla moment!
 • Searchlight Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt

  Searchlight Rustik väggfackla Gothic i Rostbrunt
  Genom den rostbruna ovansidan får väggfacklan GOTHIC en speciell charm Den lätt oregelbundna, antikbruna finishen ger väggfacklan en angenäm antik effekt och skärmarna av scavo-glas släpper igenom ett mycket behagligt ljus. En väggfackla med vilken en stämningsfull omgivning infinner sig på ett skönt sätt i vardagsrummet.
 • Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, silver

  Searchlight Piktura - LED-tavelbelysning med strömbrytare, silver
  LED-tavelbelysningen PIKTURA sätter bilder, målningar och fotografier i sitt rätta ljus Genom den smala konstruktionen håller sig LED-tavelbelysningen PIKTURA diskret i bakgrunden och sätter bilden den belyser i förgrunden. Via en praktisk strömbrytare direkt på väggfästet kan stängas av och sättas på. Genom användning av LED-ljustekniken behöver man inte fundera över energiförbrukningen, då den är mycket energisnål och skonar såväl plånboken som miljön.
 • Searchlight Justerbar LED-tavelbelysning Head med nickelfinish

  Searchlight Justerbar LED-tavelbelysning Head med nickelfinish
  Uppmärksammar konstverket – LED-tavelbelysningen Head med satinerad nickelfinish Om du vill att dina konstverk eller familjeporträtt ska få bästa effekt och bli rummets blickmagneter är tavelbelysningen Head att rekommendera. Tavelbelysningen är tillverkad i metall och designad med en satinerad nickelfinish. Eftersom huvudet är vridbart så kan belysningsvinkeln justeras perfekt vilket möjliggör optimal iscensättning. Tavelbelysningen är utrustad med varmvita LED-lampor och ger inte bara perfekta iscensättningar utan även trevliga ljusstämningar. Den är även väldigt energisnål. De inbyggda LED-lamporna har en extremt lång livslängd på cirka 50 000 driftstimmar. Tack vare den satinerade nickelfinishen passar lampan enkelt in i alla inredningar eller färgkoncept.
 • Searchlight Glamorös golvlampa BJANE antikmässing

  Searchlight Glamorös golvlampa BJANE antikmässing
  Golvlampan BJANE passar till den lantliga stilen De romantiska och ibland också nostalgiska riktningar som utgår från denna golvlampa går inte att ta miste på.. Med det marmorerade glaset och den antikmässingfärgade ovansidan passar den utmärkt som golvlampa våningar och hus som är inredda i lantlig stil.
 • Searchlight Elegant bordslampa Reflections, 58 cm

  Searchlight Elegant bordslampa Reflections, 58 cm
  Eleganta bordslampan Reflections med spegelglas En diskret elegans omger bordslampan Reflections. Dess kantiga utseende utströmmar modern charm, bordslampan finner dock sin plats även i andra inredningsstilar. Särskilt vacker blir kombinationen med den speglande glasfoten och den vita lampskärmen av rayon. Så sprider bordslampan ett angenämt ljus som understryker en betryggande atmosfär.
 • Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 32 cm gammalmässing

  Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 32 cm gammalmässing
  FISHERMAN är en klassisk taklampa i maritim stil Namnet FISHERMAN innebär att, som kan förväntas, det för det inre ögat kan se en gemytlig fiskarstuga när man ser den här lampan, som genom taklampan får ett angenämt ljusskimmer. Så får man ögonblickligen associationer till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör taklampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Searchlight Elegant takkrona MAYPOLE, 5 ljuskällor

  Searchlight Elegant takkrona MAYPOLE, 5 ljuskällor
  Elegant takkrona MAYPOLE i gedigen antikmässing Takkronan MAYPOLE väntar med praktfull glans och eleganta böjda lamparmar. Den pryder inte bara entréer utan även vardagsrum i klassisk stil. Dessutom imponerar takkronan med sina smala, eleganta former. Den ger inte bara en stämningsfull belysning utan även ett inredningsföremål med klassisk touch.
 • Searchlight 8 ljsk. Ljuskronan Almandite i florentinsk stil

  Searchlight 8 ljsk. Ljuskronan Almandite i florentinsk stil
  Pompös med 8 ljusk. Ljuskrona Almandite i guldbrun ton Det magnifika utseendet och den effektiva belysningen gör ljuskronan Almandite med 8 ljuskällor till ett riktigt mästerverk. Bestående av metall och kristaller, är den här lampan underbart vacker i en florentinsk stil som färgmässigt återspeglar den ädla karaktären hos ljuskronan. Den guldbruna lackeringen är i perfekt kontrast till de genomskinliga kristallerna. Dessa ska föreställa blommor eller knoppar, som är placerade vid slutet av de blomrankliknande skotten. Vilt växande runt de åtta ljusen och spridda i alla riktningar, simulerar blomrankorna perfekt utseendet på en vacker växt. Upphängd är strukturen på en snygg kedja, som liksom hela armaturen strålar i elegant guldbrunt. Med lågformade E14-glödlampor blir det imponerande intrycket av denna ljuskrona komplett. Både visuellt och när det gäller ljusstyrkan övertygar Almandite på alla sätt.
 • Searchlight Antikmässing - vacker taklampa ARLIND

  Searchlight Antikmässing - vacker taklampa ARLIND
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden. Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • Searchlight LED-tavelbelysning Head med justerbart huvud 38 cm

  Searchlight LED-tavelbelysning Head med justerbart huvud 38 cm
  tavelbelysning Huvud med svängbart lamphuvud och energieffektiv LED-belysningsteknik tavelbelysning ljus Head är idealisk för scen målningar eller bilder perfekt och att göra dem den optiska höjdpunkten i rummet, eftersom den har en långsträckt lamphuvud som är utrustad med varma vita lysdioder som kan anpassas efter behag för att skapa den perfekta belysningsvinkeln för att hitta vem som bäst arrangerar bilden.
 • Searchlight Graciös takkrona Crystal

  Searchlight Graciös takkrona Crystal
  Takkronan Crystal med hänförande glaspärlekedjor och förkromade ringar Förtrollande pärlkedjor och dekorativa ringar i förkromad metall smyckar den unika takkronan Crystal och gör den en lampa i extraklassen. Crystal kan med en likaledes förkromad kedjeupphängning hängas upp till maximalt 1,40 m och sörjer för fullständig glans i vardagsrum och entréområden.
 • Searchlight Ljuskrona Empire med kristallprisma

  Searchlight Ljuskrona Empire med kristallprisma
  Kronljusare Empire med glittrande kristallprismor En modern tolkning av en ljuskrona med glittrande hängen i form av kristallprismor, som hänger från en förkromad ram på tre nivåer - det är hänglampan Empire. Tre ringar, som var och en består av enskilda kristallprismor som hänger bredvid varandra på rad och omger den rundade basen, bildar skärmen för denna glittrande ljuskälla. Avsluten under den tredje minsta ringen är en slipad glasdroppe. Ljusreflexioner och speglingar av omgivningen i prismorna ger upphov till vackra, glittrande ljuseffekter. Över matbordet eller också i vardagsrummet blir ljuskronan Empire den mest imponerande detaljen i rummet.
 • Searchlight Utskjutande båglampan Mara

  Searchlight Utskjutande båglampan Mara
  Attraktiva båglampan Mara i glänsande krom Båglampan Mara kommer framför allt till sin rätt i stora vardagsrum. Där sprider den sitt balanserade ljus som exempelvis belyser ett bord eller en läshörna i soffan. Designen av glänsande krom och mattsvart tyg sätter sålunda en modern accent utan att störa den befintliga inredningen. Mara - en elegant båglampa för många användningsområden.
 • Searchlight Metallpendellampa, industriell design, kromfärgad

  Searchlight Metallpendellampa, industriell design, kromfärgad
  Metal pendellampa: enflammig ljuskälla i industristil Denna extremt robusta pendellampa passar utmärkt till exempel för en inredning med industriinspirerad design. Det övergripande utseendet på Metal kännetecknas av designerns tekniska affinitet - den perfekta ljuskällan för ett loft, till exempel. Den kromglänsande metallskärmen avslutas med en akrylskiva genom vilken ljuset sprids nedåt. Den robusta kedjeupphängningen understryker den industriella looken.
 • Searchlight Ljuskrona Nina, 5 lampor

  Searchlight Ljuskrona Nina, 5 lampor
  NINA ljuskrona med vita textila skärmar och genomarbetad glaskristallhängning NINA-ljuskronan med sin enkla men ändå imponerande design är ett blickfång i varje interiör. Från den glänsande metallramen går fem böjda armar upp, på vilka enkla, vita textilskärmar sitter. Dessa säkerställer en jämn och bländfri ljusfördelning. Höjdpunkten i NINA-ljuskronan är dock den genomarbetade upphängningen av glaskristallkulor som får lampan att lysa.
 • Searchlight Dimmbar uplight-golvlampa Jerik, antikmässing

  Searchlight Dimmbar uplight-golvlampa Jerik, antikmässing
  Golvlampan JERIK är samtidigt både en uppåtriktad lampa och läslampa I vilken stämning man än befinner sig och vilken aktivitet man än utövar, ger den uppåtriktade taklampan JERIK ett passande ljus. Å ena sidan har vi en uppåtstrålande lampa som ger ett utomordentligt angenämt och indirekt ljus och å andra sidan har man det variabla läsljuset vars riktade ljus lyser upp där man behöver det. En dimmer för reglering av ljusstyrkan är integrerad och i armaturen sitter de båda strömbrytarna.
 • Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 18 cm mässing

  Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 18 cm mässing
  Rustik, antikt utformad hänglampa Fisherman i elegant antikmässing Hänglampan Fisherman präglas av dess enkla, men ändå eleganta optik. Lampan är utformad i en maritim design, men passar lika bra till en antik, rustik eller industriell stil. Formen på skärmen verkar mycket nostalgisk och börjar med en liten, bredare del som placeras över resten. Därefter följer runda konturer och den stora skärmen, som har en vid spridning utåt. Genom den klara glasskärmen med vacker vattendroppeffekt är ljuskällan synlig från utsidan. Mest effektfull blir lampan med en lågformad ljuskälla (med E27-sockel - ingår ej).
 • Searchlight Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil

  Searchlight Taklampa DRAGONFLY i magisk Tiffany-stil
  Elegant bordslampa DRAGONFLY i klassisk Tiffany-stil Oavsett om den står på nattduksbordet, på en hylla eller på ett bord i vardagsrummet - bordslampan DRAGONFLY drar blickarna till sig överallt. Den fint bearbetade lampskärmen i Tiffany-stil återger färgerna hos en känslig trollsslända och ger med ett varmt sken ett naturligt gemyt. Kombinationen med den antikmässingfärgade metallen är mycket stilfull.
 • Searchlight Kristallkronan HALE, med 16 ljuskällor

  Searchlight Kristallkronan HALE, med 16 ljuskällor
  Takkronan HALE imponerar med oräkneliga detaljer och elegant glans Oräkneliga kristaller, elegant slipade, pryder takkronan HALE. Dess imponerande utseende pryder varje rum och sveper in i denna gnistrande glans. Därvid är det inte bara den dekorativa gardinen som pryder takkronan. Aven dess eleganta elegant uppåtvridna armar består av slipat kristallglas, genom vilka det utstrålande ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt. De diskreta metallelementen i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. HALE - en takkrona för en sublim atmosfär.
 • Searchlight Imponerande taklampa WATERFALL

  Searchlight Imponerande taklampa WATERFALL
  Ett imponerande ljusets konstverk - kristall-taklampan WATERFALL Med denna taklampa kommer man helt enkelt inte förbi: Med en imponerande höjd av 112 cm är WATERFALL med otaliga kristaller - ibland lång, ibland rund - utsmyckad. . I en båge i krom sträcker den sig nedåt, vilket egentligen väcker associationer till ett brusande vattenfall. Totalt13 glödlampor, som från de inre strålarna får kristallerna att gnistra så att hela rummet fylls av gnistrande ljusreflexer. Framför allt hittar taklampan en passande placering i stora entréhallar, foajéer och salar, och kommer säkert att sörja för begeistran där.
 • Searchlight Hänglampa Crackle i krom-orange

  Searchlight Hänglampa Crackle i krom-orange
  Hänglampa Crackle med glasskärm i lysande orange Den orangefärgade glaskupan på hänglampan Crackle ger genom dess krackelering ett mycket estetiskt intryck, och inte bara när ljuset slås på. Då framhävs skönheten hos den orangefärgade glasskärmen på allvar. En dekorativ ljusspridare, som - t. ex. kan placeras över ett bord - där den sörjer för en stämningsfull belysning.
 • Searchlight Takkrona Greythorne - med 8 ljuskällor

  Searchlight Takkrona Greythorne - med 8 ljuskällor
  I enkelt grått: iögonfallande takkrona Greythorne - 8 ljuskällor Enkelheten i färggestaltningen ligger vid de 8 ljuskällorna Takkronan Greythorne i optisk motsats till den svepande effekten av stålarmaturen. Dessutom är det gråa försett med ett fint strukturmönster. Åtta lampljus erbjuder stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär. Denna vackra takkrona låter sig komma i enstämmighet med de mest olika boendestilar och ser bra ut överallt oavsett om det gäller allmänbelysning i vardagsrummet eller perfekt framförande i en stor hall..
 • Searchlight Modern lampkrona OLIVIA

  Searchlight Modern lampkrona OLIVIA
  En genomskinlig skärm omger takkronan OLIVIA Trots sin klassiska form utger takkronan OLIVIA en modern flair. Denna ligger framför allt i designen med kromfärgad armatur som växer med de många glaskristallerna i vacker droppform. Som ett skyddande hölje blänker dessutom den metallicfärgade transparenta skärmen av robust polykarbonat runt takkronan. Med detta sätts inte bara moderna accenter utan även ljuset kan balanserat lysa upp varje rum.
 • Searchlight Taklampa New York i Tiffany-stil

  Searchlight Taklampa New York i Tiffany-stil
  Diskret taklampa New York i ädel Tiffany-stil Älskare av klassisk design kommer att bli mer än nöjda med New York taklampan. Den expansiva skärmen är tillverkad i Tiffanystil och har satts ihop av många enskilda Tiffany-glaselement. På så sätt ger taklampan ett behagligt ljust ljus i hela rummet. Ramen i gammal mässing kompletterar harmoniskt den eleganta designen.
 • Searchlight Vacker hänglampa Bistro i antik design

  Searchlight Vacker hänglampa Bistro i antik design
  Enkelt utformad, vacker hänglampa Bistro i matt silver Blandningen av enkel design och moderna färger gör hänglampan Bistro i matt silver till en unik ljuskälla. Den silverfärgade kedjeupphängningen möjliggör vid monteringen en anpassad upphängningshöjd, beroende på var lampan placeras. På den praktiska och rustikt utformade kedjan, sitter hänglampans glasskärm i elegant vitt. Som ett dekorativt tillägg, har ett fint marmormönster inarbetats för att ge ljuset lite lekfullhet. Komplett blir lampskärmen med en elegant metallrand, som även denna är i silver. Inuti skärmen hittar du en E27-sockel för ljuskällan, som skänker ett behagligt ljus när du slår på lampan.
 • Searchlight Kristallkronan HALE, med 8 ljuskällor

  Searchlight Kristallkronan HALE, med 8 ljuskällor
  Takkronan HALE imponerar med oräkneliga detaljer och elegant glans Oräkneliga kristaller, elegant slipade, pryder takkronan HALE. Dess imponerande utseende pryder varje rum och sveper in i denna gnistrande glans. Därvid är det inte bara den dekorativa gardinen som pryder takkronan. Aven dess eleganta elegant uppåtvridna armar består av slipat kristallglas, genom vilka det utstrålande ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt. De diskreta metallelementen i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. HALE - en takkrona för en sublim atmosfär.
 • Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 32 cm silver

  Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 32 cm silver
  FISHERMAN är en klassisk taklampa i maritim stil Namnet FISHERMAN innebär att, som kan förväntas, det för det inre ögat kan se en gemytlig fiskarstuga när man ser den här lampan, som genom taklampan får ett angenämt ljusskimmer. Så får man ögonblickligen associationer till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör taklampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Searchlight Elegant takkrona ZANZIBAR, 6 ljuskällor svart

  Searchlight Elegant takkrona ZANZIBAR, 6 ljuskällor svart
  Takkronan ZANZIBAR i svart metall pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall med svart finish som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar.
 • Searchlight Ljuskrona Stag i hornform, 12 lampor

  Searchlight Ljuskrona Stag i hornform, 12 lampor
  Ljuskronan Stag med 12 lampor - inspirerad av horn Ljuskronan Stag är tillverkad av stål. Stativet har inspirerats av horn. Det naturtrogna hornet skapades av hartsbeläggningen som sedan målades på ett särskilt sätt. Passande till stativet med många armar har ljushållaren målats i matchade färg som är jämnt fördelade i armarnas ändar och rör sig uppåt. I var och en av de tolv ljushållarna finns ett E14-uttag, som kan bestyckas med ljuskällor på max 40 W. Ljuskronan lyser även upp stora utrymmen och entréer etc., och genom sin utformning är den bäst lämpad för jaktrum eller restaurangverksamheter.
 • Searchlight Glas-hänglampa Pendants med räfflor

  Searchlight Glas-hänglampa Pendants med räfflor
  Traditionell hänglampa Pendants med räfflat glas Hänglampan Pendants har utformats i en mycket vacker traditionell stil och imponerar genom den exklusiva blandningen av metall och glas. Både kontaktdonet på kabeln och skärmen, samt lampsockeln för E27-ljuskällan, är i skimrande krom och sätter således en stilig, raffinerad accent. Glaskupan med en oval-spetsig kontur har dekorerats med räfflade spår. Inuti skärmen befinner sig sockeln för ljuskällan. Denna skapar i samband med det räfflade mönstret ett speciellt ljussken, som förser varje rum med ett enhetligt ljus.
 • Searchlight Takkrona Greythorne - med 5 ljuskällor

  Searchlight Takkrona Greythorne - med 5 ljuskällor
  I enkelt grått: iögonfallande takkrona Greythorne - 5 ljuskällor Enkelheten i färggestaltningen ligger vid de 8 ljuskällorna Takkronan Greythorne i optisk motsats till den svepande effekten av stålarmaturen. Dessutom är det gråa försett med ett fint strukturmönster. Fem lampljus ger ett stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär. Denna vackra takkrona låter sig komma i enstämmighet med de mest olika boendestilar och ser bra ut överallt oavsett om det gäller allmänbelysning i vardagsrummet eller perfekt framförande i en stor hall..
 • Searchlight SILHOUETTE klassisk taklampa, 5 ljuskällor

  Searchlight SILHOUETTE klassisk taklampa, 5 ljuskällor
  Taklampan SILHOUETTE med elegant rörelse Taklampan i serein SILHOUETTE övertygar med sin tidlösa charm. De fint bearbetade metallremsorna med sina många rundningar ger tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av taklampan.
 • Searchlight Vägglampa Fisherman silver

  Searchlight Vägglampa Fisherman silver
  Klassisk vägglampa FISHERMAN i maritim stil Vid åsynen av vägglampan FISHERMAN associerar man genast med bilden av en gemytlig fiskarstuga som genom taklampan får ett angenämt ljus. Så får man ögonblickligen tillgång till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör vägglampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Searchlight Vacker hänglampa Vibrant

  Searchlight Vacker hänglampa Vibrant
  Kopparskimrande hänglampa Vibrant Den perfekta lampan för ett modernt och elegant inrett hem är hänglampan Vibrant. Med dess koppar-mocka-färgade skimmer blir lampan ett blickfång i varje rum. Armaturen är tillverkad av aluminium. Dess utformning påminner om en klocka eller en kaffedroppe. Genom den något böjda och uppåt spetsiga lampskärmen får hänglampan en unik dynamik. Inuti döljer sig en vitlackerad yta som effektivt reflekterar ljuset. Vibrant passar utmärkt vid matplatsen, i vardagsrummet eller köket och beroende på vilket rum du väljer, kan du också variera höjden på lampan. En elegant accessoar och en strålande idé för hemmet - Vibrant.
 • Searchlight Vinröd hänglampa Vibrant

  Searchlight Vinröd hänglampa Vibrant
  Strålande röd hänglampa Vibrant Den ovanliga formen och starka färgen gör hänglampan Vibrant till en verkligt speciell produkt. Till att börja med har skärmen en bred utformning, för att sedan ändras i riktning uppåt till en delikat droppe eller en klocka, beroende på betraktarens intryck. Lampan är utformad i en stark vinröd nyans och ger därmed ett modernt intryck med en snygg stänk av färg. Lampan är tillverkad av aluminium och interiören har en vit finish, som reflekterar och förstärker det effektfulla utseendet på E27-ljuskällan. Vibrant passar utmärkt i vardagsrum, över matplatsen och även i köket. Allt detta gör Vibrant till ett måste i varje modernt hem.
 • Searchlight Glashänglykta Whisk med kromdetaljer

  Searchlight Glashänglykta Whisk med kromdetaljer
  Hänglyktan Whisk med klar glasskärm och förkromade element Genom föreningen mellan glas och förkromad metall i en puristisk design blir hänglyktan Whisk en elegant ljuskälla i moderna inredningsstilar. Den klara glasskärmen i avlång form hålls av en filigran metallhållare i krom. Detta skapar inte bara ett harmoniskt utseende, utan även ett klart, strålande ljus.
 • Searchlight Vibrant - Taklampa med färgad skärm 5 ljuskällor

  Searchlight Vibrant - Taklampa med färgad skärm 5 ljuskällor
  Taklampan Vibrant begeistrar med färgglada aluminiumskärmar Som absolut Highlight för vardagsrummet presenterar sig taklampan Vibrant, som lyser av aluminium tillverkade skärmar i varma färgnyanser. De hänger - på olika höjg - från taket och utväxlar i samspel med de kromade hängena inte bara en utmärk givare av stämningsfull atmosfärsbelysning utan karakteriseras som dekorativt element i inredningsstilen.
 • Searchlight Hänglampa Arlind, Ø 22 cm, krom

  Searchlight Hänglampa Arlind, Ø 22 cm, krom
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden. Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • Searchlight Hänglampa Duo 1, rund, 5 lampor

  Searchlight Hänglampa Duo 1, rund, 5 lampor
  Taklampan DUO 1 med tre ljuskällor och dekorativa dubbelskärmar På en takrosett i krom direkt under rumstaket sprider pendylerna ut sig med uttalat attraktiva glasskärmar. Effektfulla och attraktiva glasskärmar av två cylinderformade glas där det yttre glaset är klarglas och det inre är av frostat glas med detta döljs glödlamporna. Energisparlampor kan användas utan att taklampans yttre utseende påverkas.
 • Searchlight LED-tavelbelysning Head med justerbart huvud 64 cm

  Searchlight LED-tavelbelysning Head med justerbart huvud 64 cm
  tavelbelysning Huvud med svängbart lamphuvud och energieffektiv LED-belysningsteknik tavelbelysning ljus Head är idealisk för scen målningar eller bilder perfekt och att göra dem den optiska höjdpunkten i rummet, eftersom den har en långsträckt lamphuvud som är utrustad med varma vita lysdioder som kan anpassas efter behag för att skapa den perfekta belysningsvinkeln för att hitta vem som bäst arrangerar bilden.
 • Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 18 cm, silver satinerad

  Searchlight Hänglampa Fisherman Ø 18 cm, silver satinerad
  Hänglampa Fisherman med glasskärm och en maritim touch Formen på det moderna, men ändå antika Fisherman-hängljuset påminner om gamla fartygslampor. Utrustad med en lampskärm i satinerat silver har den också en skyddande glasskärm som säkert omslutar ljuskällan. Glaset har en liten bubbeleffekt, vilket ger hela hänglampan en rustik charm. Perfekt för eleganta vardagsrum som är klassiskt och elegant uppgraderade och pålitligt upplysta med Fisherman pendellampa.
 • Searchlight Vägglampa Fisherman gammalmässing

  Searchlight Vägglampa Fisherman gammalmässing
  Klassisk vägglampa FISHERMAN i maritim stil Vid åsynen av vägglampan FISHERMAN associerar man genast med bilden av en gemytlig fiskarstuga som genom taklampan får ett angenämt ljus. Så får man ögonblickligen tillgång till en värld där tiden går en aning långsammare, och det blotta varandet och koncentrationen på väsentliga saker hamnar i förgrunden. Detta gör vägglampan i sanning till en tidlös klassiker.
 • Searchlight Hänglampa Elise med glaskristaller

  Searchlight Hänglampa Elise med glaskristaller
  Elise – kromfärgad hänglampa med glittrande kärna Hänglampan Elise är som ett konstverk och samtidigt en effektiv ljuskälla. Redan vid första blicken inser man att lampan har ett alldeles unikt utseende. Med det silvrigt glänsande upphäng i taket kan den hängas i perfekt höjd för att beundra den från alla håll. Skärmen består av en förkromad metallstomme med ett mönster av raka, korsade och räfflade metallstänger mellan två ringar. Lampans insida är dekorerad med många små glaskristallkedjor. När lampan är tänd, skapar de 5 halogenlamporna en mycket ljusstark belysning som reflekteras av kristallerna. Hänglampan Elise sprider glans och glamour i varje rum. Kabelupphängningssystemet kan anpassas efter takhöjden, max. 134 cm.
 • Searchlight Tidlös golvlampa LINEAS antikmässing

  Searchlight Tidlös golvlampa LINEAS antikmässing
  Tidlösa golvlampan LINEAS för angenämt indirekt ljus Tidlöst vacker är golvlampan LINEAS runda snäckskalsformade skärm av opalglas, som hängts upp på en uttrycksfull metallhållare. Ljuset sprids angenämt och balanserat i rummet. Med det antikmässingfärgade utseendet låter sig LINEA lekfullt integreras i olika inredningsstilar. Golvlampan lämpar sig också för drift med lågenergilampor.
 • Searchlight Mässingvägglampa ZANZIBAR

  Searchlight Mässingvägglampa ZANZIBAR
  Vägglampan ZANZIBAR i antikmässing pryder klassiska rum Med sitt eleganta utseende kan vägglampan ZANZIBAR begeistra vem som helst. Metallarmaturen i antikmässing är elegant dekorerad och sätter en vacker accent. Vägglampan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Den styrs med en bekväm dragströmbrytare.
 • Searchlight Takkrona MARIE THERESE, mässing, 12 ljuskällor

  Searchlight Takkrona MARIE THERESE, mässing, 12 ljuskällor
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande mässing avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick.
 • Searchlight Extravagant hänglampa Celi i antikkoppar, 5 lampor

  Searchlight Extravagant hänglampa Celi i antikkoppar, 5 lampor
  Hänglampan Celi i antikkoppar och svart, fem ljuskällor Till utseendet ser hänglampan Celi med fem ljuskällor nästan ut som en ljuskrona, men den har inga ljusstakar och lampfattningarna är riktade nedåt, så att även lamporna som sätts i pekar nedåt. Detta intryck förstärks ännu mer av kabeln, som är klädd med svart textil som efterliknar stommens schvung. I kontrast till den svarta kabeln står den varmt glänsande antikkoppartonen hos stommen. Denna extravaganta ljuskälla avrundas genom användning av dekorativa ljuskällor, till exempel retrofit- eller filamentlampor. De kan beställas under Tillbehör.
 • Searchlight Priscilla - krökt taklampa, 4 ljuskällor

  Searchlight Priscilla - krökt taklampa, 4 ljuskällor
  Taklampan Priscilla med vågformad armatur och fyra runda glasskärmar Taklampan Priscilla begeistrar med en elegant våg-design och enkla vita glasskärmar. Den kan hängas upp till maximalt 1,15 m t.ex. över ett matbord, där den sörjer för ett mjukt ljus. En tidlös klassiker för en mängd inredningsstilar.
 • Searchlight Glas-hänglampa Bistro i skimrande guld

  Searchlight Glas-hänglampa Bistro i skimrande guld
  Diskret designad hänglampa Bistro i nostalgisk design Upphängd i en robust kedjeupphängning presenterar sig hänglampan Bistro med antik look på perfekt höjd för betraktaren. Den satinerade glas-lampskärmen med elegant marmorering infattas av ett mässingsfäste med antikguldfinish. Samma look har de smala mässingsränderna på skärmens kant. Inuti skärmen sitter en E27-sockel för ljuskällan. Denna sprider ett hemtrevligt ljus i varje rum, oavsett om det är i vardagsrummet, vid matplatsen eller i köket.
 • Searchlight 5 ljusk. Hänglampa Ascona i antik look

  Searchlight 5 ljusk. Hänglampa Ascona i antik look
  Elegant hänglampa Ascona, 5 ljusk., antik design En blandning av modernt och antikt är denna hänglampa Ascona med fem ljuskällor. De fem smala, kantiga och från upphängningen utskjutande lamparmarna står för den moderna stilen, medan den gammmaldags guldfärgen snarare representerar den antika världen. Så uppstår en stilblandning, som det helt säkert bara finns en utav. Med kedjeupphängningen kan denna hänglampa enkelt och problemlöst monteras i taket, och dessutom bidrar även kedjan till det totala helhetsintrycket av lampan. De fem lamporna, som är enhetligt placerade i en cirkel, påminner om stearinljus och ger armaturenen klassisk touch. Lampsocklarna på ljuskronan är avsedda för E14-glödlampor.
 • Searchlight Antikinspirerad vägglampa Bistro

  Searchlight Antikinspirerad vägglampa Bistro
  I antik stil - vacker vägglampa Bistro Vad som är speciellt med vägglampan Bistro i silver, är den enkla men ändå mycket vackra utformningen. Den vita skärmen är monterad med ett runt väggfäste och står ut en bit från väggen, eftersom en liten böjd stegpinne är ansluten till denna. Den är gjord av glas och imponerar med sin mjukt satinerade ton och fina marmorering, som ger ljuset en viss elegans. Dessutom hittar man i skärmen en E27-sockel för glödlampan. Armaturen är tillverkad av mässing och strålar i en matt silverfärgad nyans. Denna ger ljuset, med undantag för det antika utseendet, även en modern touch. Även skärmen glänser lite genom den silverfärgade metallkanten, vilket förser lampan med en graciös flair. Med dragströmbrytaren under hållaren kan ljuset enkelt slås på och av med ett ryck.
 • Searchlight Elegant takkrona MAYPOLE, 3 ljuskällor

  Searchlight Elegant takkrona MAYPOLE, 3 ljuskällor
  Elegant takkrona MAYPOLE i gedigen antikmässing Takkronan MAYPOLE väntar med praktfull glans och eleganta böjda lamparmar. Den pryder inte bara entréer utan även vardagsrum i klassisk stil. Dessutom imponerar takkronan med sina smala, eleganta former. Den ger inte bara en stämningsfull belysning utan även ett inredningsföremål med klassisk touch.
 • Searchlight Dekorativ taklampa DUO 1 med 1 ljuskälla

  Searchlight Dekorativ taklampa DUO 1 med 1 ljuskälla
  En dubbel glasskärm pryder taklampan DUO Från en takrosett i krom direkt under rumstaket sprider pendylerna ut sig med uttalat attraktiva glasskärmar. Effektfulla och attraktiva glasskärmar av två cylinderformade glas där det yttre glaset är klarglas och det inre är av frostat glas med detta döljs glödlamporna. Energisparlampor kan användas utan att taklampans yttre utseende påverkas.
 • Searchlight Kromad taklampa MILANESE med 5 ljuskällor

  Searchlight Kromad taklampa MILANESE med 5 ljuskällor
  Den klassiska taklampan MILANESE med vackra alabasterglas I sin klassiska stil ger taklampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. De vita alabasterglasen är välformade och ger upphov till ett mjukt fint ljus. Såväl lampkronan och kedjeupphängningen i silver-satinerad metall rundar av totalbilden på ett harmoniskt sätt.
 • Searchlight Takkronan CAMEROON, 1 ljuskällor, antikmässing

  Searchlight Takkronan CAMEROON, 1 ljuskällor, antikmässing
  Den klassiska taklampan CAMEROON sprider mycket ljus över ett bord Taklampan i serien CAMEROON med en ljuskälla, imponerar med sin klassiska, lätt lekfulla form. Därvid utvidgas upphängningen i antikmässing med en stor, vitmarmorerad lampskärm av glas. Med dess förnämligt enkla optik låter sig taklampan integreras och ger exempelvis det bästa ljuset över ett bord.
 • Searchlight Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom

  Searchlight Klassisk takkrona MARIE THERESE 12 ljuskällor krom
  Takkronan MARIE THERESE är ett elegant blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig takkronan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder takkronan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant takkrona för glansfulla ögonblick.
 • Searchlight Klassisk taklampa MILANESE med 5 ljuskällor

  Searchlight Klassisk taklampa MILANESE med 5 ljuskällor
  Den klassiska taklampan MILANESE med vackra alabasterglas I sin klassiska stil ger taklampan MILANESE ett behagfullt och vackert intryck. De vita alabasterglasen är välformade och ger upphov till ett mjukt fint ljus. Såväl lampkronan och kedjeupphängningen i antikmässingbehandlad metall rundar av totalbilden på ett harmoniskt sätt.
 • Searchlight Hänglampa Vibrant i en vacker grön färg

  Searchlight Hänglampa Vibrant i en vacker grön färg
  Mossgrön hänglampa Vibrant i en iögonfallande look En ovanlig och definitivt mycket iögonfallande stil har hänglampan Vibrant med E27-sockel. Den kraftiga mossgröna nyansen är säkerligen en färg som inte återfinns på lampor särskilt ofta. Hänglampans unika färg gör den ännu mer iögonfallande. Dessutom tillkommer den speciella formen på lampan: skärmen är initialt bred och rundad, men utvecklas sedan till en liten, smal spets. Vibrant är tillverkad av metall och sitter på en lång upphängningsanordning Resultatet är konturerna av en klocka eller en droppe, som skickligt anpassas till den starka färgen och blir ett riktigt konstverk. Interiören domineras av den vita färgen, som mot bakgrund av E27-ljuskällorna ger ett nästan dubbelt så präktigt intryck. Denna hänglampa är både ett blickfång och en verklig kvalitetsprodukt på samma gång.
 • Searchlight Hänglampa Balls med bärnstensfärgad glaskula 25cm

  Searchlight Hänglampa Balls med bärnstensfärgad glaskula 25cm
  Vacker pendellampa Balls med bärnstensfärgad glaskula Med sin cirkulära, bärnstensfärgade glasskärm och sitt metallupphäng i antik mässing står denna hänglampa för stil och elegans i hemmet. Lampskärmen i glas sörjer samtidigt tack vare bärnstensfärgen inte bara för finess, utan även för en speciell ljuseffekt. Tänds lampan, filtreras ljuset nämligen mjukt av det bärnstensfärgade glaset och avges varmt i omgivningen. Framför allt ovanför ett matbord eller en liten byrå sörjer den inte bara för perfekta ljusförhållanden, utan även en behaglig känsla i rummet och en lika fantastisk dekorationseffekt.
 • Searchlight Enkel badrumslampa Liana, IP44

  Searchlight Enkel badrumslampa Liana, IP44
  Badrumsarmaturen LIANA är den perfekta belysningen vid spegeln - med IP44-skydd Liana är en klassisk badrumsarmatur som ser bra ut monterad ovanför en spegel och framför allt ger ett bra ljus som lyser utan att blända. Den manövreras via en dragströmbrytare. Med kapslingsklass IP44 är Liana optimalt skyddad mot vattenstänk och inträngning av främmande föremål.
 • Searchlight Glashänglampa Bistro, 2 lampor, silver

  Searchlight Glashänglampa Bistro, 2 lampor, silver
  Vackert designad pendel lampa Bistro 2 fl. med glasskärmar Den förtrollande pendel lampan Bistro med två elegant presenterade glasskärmar ger dubbel ljusstyrka. Med hjälp av de två kedjeupphängningarna kan lampan enkelt fästas i taket. Under de två fästena hittar du först en något kortare och sedan en längre metallskruv som är fästa vid varandra. Dessa ger armaturen ett mycket dynamiskt utseende och är också en hållanordning för de två lampskärmarna. Dessa har sin plats till vänster och höger under den långa metallstången. Lamporna är tillverkade av matt vitt glas och får en rökig touch genom den lätta marmoreringen. Dessutom har de en liten men elegant accessoar: en smal metallremsa i den nedre kanten. E27-uttag är installerade i skärmarna
 • Searchlight Ljuskrona Sphere mässing med fem glaskulor

  Searchlight Ljuskrona Sphere mässing med fem glaskulor
  Sphere- ljuskrona med fem lampor - klassisk, modern och antik samtidigt Den moderna ljuskrona sfär erbjuder en speciell blickfång i varje vardagsrum. Dess design är extraordinär och kombinerar olika stilelement. Lampskärmarna, som här bildar ljuskronans ljuskällor i form av sfäriska glasskärmar, är väldigt klassiska. stativ i mitten av ljuskronan påminner om ett antikt vagnhjul som understryks av det antika mässingen. De flätade, svarta textilkablarna, som kan ses öppet här och utgör ett speciellt stilelement i sfärkronan, säkerställer modernitet.
 • Searchlight Metallpendellampa, industriell design, kopparfärgad

  Searchlight Metallpendellampa, industriell design, kopparfärgad
  Kopparfärgad Metal-pendellampa i industridesign Med sin industridesign är Metal-pendellampan den perfekta ljuskällan i loftlägenheter. Men den robusta armaturen passar även i moderna inredningsstilar. Skärmen är helt tillverkad av metall och har en glänsande kopparfärg. Den industriella looken kompletteras av en kedjeupphängning i samma kopparfärg. Eftersom skärmen är försedd med en akrylskiva på undersidan sprids ljuset bländfritt nedåt.
 • Searchlight Magnifik hänglampa Angelique, 5 ljuskällor

  Searchlight Magnifik hänglampa Angelique, 5 ljuskällor
  Mycket vacker hänglampa Angelique, 5 ljusk. Den magnifika hänglampan Angelique har olika faktorer som ger den en unik skönhet. Lampan har å ena sidan 5 lekfullt med varandra sammankopplade kromarmar med slingformad ände, försedda med krönande lampskärmar av tyg. Å andra sidan har den krom-glas-droppar som är placerade i slingorna, vilka ger hänglampan en mycket exklusiv karaktär. Inuti skärmarna sitter E14-ljuskällor, som sörjer för ett hemtrevligt ljus. Lampan monteras med en kedjeupphängning i taket, vilket kan ses på den optiska bilden.
 • Searchlight Vägglampan DARIO med tygskärm

  Searchlight Vägglampan DARIO med tygskärm
  Vägglampan DARIO begeistrar genom enkelheten. Med vägglampan DARIO i tidlös design är det sörjt för ett behagligt ljus överallt. Den kantiga designen i antikmässing kommer framför allt till sin rätt i moderna miljöer, då här har den svalt fungerande metallen på ett harmoniskt sätt kombinerats med en vit tygskärm. En tidlös vägglampa, som understryker en angenäm atmosfär.
 • Searchlight Lanternliknande taklampa ARLIND, antikmässing

  Searchlight Lanternliknande taklampa ARLIND, antikmässing
  Taklampan ARLIND är helt perfekt för dem som i en lampa även söker charmen från gångna århundraden Som en ålderdomlig lanterna träder taklampan ARLIND fram. Det är en vacker lampa för många vardagsrum.
 • Searchlight ZANZIBAR imponerande takkrona, 6 ljuskällor

  Searchlight ZANZIBAR imponerande takkrona, 6 ljuskällor
  Takkronan ZANZIBAR i antikmässing pryder vardagsrum och entréer lika bra. Denna gedigna takkrona begeistrar med sitt eleganta och iögonfallande utseende av metall i antikmässing som sätter en speciell accent. Takkronan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar.
 • Searchlight BEATRIX taklampa med kristallhängen

  Searchlight BEATRIX taklampa med kristallhängen
  Den iögonfallande taklampan BEATRIX göänser med kristallhängen och krom Taklampan BEATRIX har en speciell tidlös stil Dess långa hängen av olikformade kristaller låter ljuset stråla insvepta i granna reflexer. Den är inte bara en taklampa utan även ett speciellt inredningsobjekt som drar åt sig allas blickar.
 • Searchlight OIL LANTERN - taklampa med antik charm

  Searchlight OIL LANTERN - taklampa med antik charm
  Rustika taklampan OIL LANTERN i samma stil som en fotogenlampa Här behövs inte sägas så mycket: OIL LANTERN. Taklampans namn talar för sig självt och första anblicken tänker man genast på gediget gemyt och förra århundradets charm, i en tid då elektrisk belysning och energi från väggurtaget inte fanns. Naturligtvis behöver man inte använda tändstickor för tända fotogenflamman, utan bakom opalglaset sitter en E27-glödlampa som tänds bekvämt via väggkontakten. Men det förtar dock inte den nostalgiska charm som denna taklampa har!
 • Searchlight Taklampa Hanna 45 cm krom

  Searchlight Taklampa Hanna 45 cm krom
  Ett luxuöst gnistrande omger taklampan HANNA Denna taklampa är i sanning ett blickfång med dess många slipade kristallkulor som ett ljusspel med öppnande och stängande halogenlampor som aldrig upphör med att gnistra. För detta finns anordningen med kristallerna i en ring och allt längre ner emot mitten så att de till slut bildar intrycket av en spets. Taklampans kromglänsande fäste sprider samtidigt en sval elegans.
 • Searchlight Kristallkronan HALE, med 5 ljuskällor

  Searchlight Kristallkronan HALE, med 5 ljuskällor
  Takkronan HALE imponerar med oräkneliga detaljer och elegant glans Oräkneliga kristaller, elegant slipade, pryder takkronan HALE. Dess imponerande utseende pryder varje rum och sveper in i denna gnistrande glans. Därvid är det inte bara den dekorativa gardinen som pryder takkronan. Aven dess eleganta elegant uppåtvridna armar består av slipat kristallglas, genom vilka det utstrålande ljuset reflekteras på ett effektfullt sätt. De diskreta metallelementen i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. HALE - en takkrona för en sublim atmosfär.
 • Searchlight Bordslampa Claw med touchfunktion, skärm rök

  Searchlight Bordslampa Claw med touchfunktion, skärm rök
  Förfinad Claw bordslampa med pekfunktion Den lilla bordslampa Claw imponerar med sin design och funktionalitet. Lampskärmen, som sitter på en kromfärgad bas, består av en frostat glascylinder omgiven av akrylblad. När lampan tänds säkerställer dessa en imponerande ljuseffekt. Basen är beröringskänslig och kan tack vare den integrerade pekfunktionen slå på och av Claw-ljuset och variera ljusstyrkan över tre nivåer.
 • Searchlight Modern spegellampa LEWIS vit

  Searchlight Modern spegellampa LEWIS vit
  Vägglampan LEWIS med spegelglas sprider ett angenämt ljus Vägglampans kantiga design är det idealiska supplementet för modern inredningsstil. Genom det använda spegelglaset ägnas den sig särskilt för badrummet eller hallen, men även där man snabbt åter kan kasta en blick på sin egen spegelbild och där omgivningen skall betonas med mjukt ljus. De färgglada glasinfattningar på vägglampan sätter därvid en attraktiv atmosfär.
 • Searchlight Elegant vägglampa SILHOUETTE, 2 ljuskällor

  Searchlight Elegant vägglampa SILHOUETTE, 2 ljuskällor
  Eleganta vägglampan SILHOUETTE med praktisk strömbrytare Vägglampan i serien SILHOUETTE med 2 ljuskällor, övertygar med sin tidlösa charm. De filigrana bearbetade armen och de vackra metallornamenten tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av vägglampan.
 • Searchlight Räfflad taklampa American Diner

  Searchlight Räfflad taklampa American Diner
  Med räfflat glas - taklampan American Diner Taklampan American Diner är den perfekta ljuskällan för badrummet eller köket, eftersom skyddsklassen IP44 ser till att lampan är perfekt skyddad mot vatten och damm. Dessutom har lampan ett mycket tilltalande utseende: den runda väggmonteringen är i elegant krom, den glänsande lampskärmen i mjölkvitt med gammaldags räfflor och under skärmen sitter ett litet metallock som skapar ett speciellt utseende och passar perfekt ihop med konsolen. Dolda i lampskärmen är E14-socklarna, som rymmer två lågformade E14-ljuskällor. American Diner tillhandahåller exakt rätt lampor när det gäller att sprida ljus i rum där lamporna bör vara lite mer tåliga och hållbara.
 • Searchlight Elegant hänglampa Ascona, krom, 5 ljusk.

  Searchlight Elegant hänglampa Ascona, krom, 5 ljusk.
  Bildskön hänglampa Ascona med kromfinish, 5 ljuskällor Den magnifika hänglampan Ascona i strålande kromlook imponerar med sina fem från upphängningen lekfullt utskjutande armar, vilka avslutas med lågformade E14-ljuskällor. På en kedjeupphängningsanordning dinglar dessa lampor med lätthet i luften och presenterar sig därmed för betraktaren på perfekt höjd. Den moderna exteriören på hänglampan präglas av den skimrande kromoptiken och de intressant arrangerade och utformade armarna. Och de fem ljusen har dessutom en klassisk touch. Ascona passar utmärkt i varje rum och strålar inte bara genom sina ljusstarka E14-ljuskällor, men också genom hela sitt utseende.
 • Searchlight Limoges ljuskrona med glaspärlor hängande

  Searchlight Limoges ljuskrona med glaspärlor hängande
  Elegant hänglykta Limoges med yppigt glashänge Hänglyktan Limoges är ett underbart blickfång för stora, ljusa rum. Skärmen hos taklampan med sex ljuskällor består av många glaspärlor som sitter cirkelformat arrangerade i flera skikt runt omkring ljuskällorna. Även till baldakinen sitter glaspärlor i form av kedjor. Genom glaspärlorna återspeglas ljuset i alla färger i rummet, så att det vackraste färgspel uppstår. Armaturen drivs med sex ljuskällor med E14-fattning (beställs under Tillbehör).
 • Searchlight Underbart vacker ljuskrona Almandite, 5 ljuskällor

  Searchlight Underbart vacker ljuskrona Almandite, 5 ljuskällor
  Majestätisk ljuskrona Almandite med 5 ljuskällor, i en vacker blommig stil Denna pompösa ljuskronan med namnet Almandite har otvetydigt en florentinsk stil, det vill säga hör till gruppen armaturer med tydlig koppling till blommor, eftersom utformningen av ljuskronan består av fina, utsmyckade skott som starkt påminner om klätterväxter. Dessa är prydda med kristaller, som drar tankarna till blomknoppar. De fem lamporna, som är jämnt fördelade på ljuskronan, ser ut som stearinljus och betonar den ädla och klassiska karaktären på ljuskronan. Hela strukturen är fästad till en kedjeupphängningsenhet. Den brun-guld-färgade lackeringen glittrar imponerande när du tänder lampan. Denna imponerande pjäs är gjord av metall och kristall. Majestätisk och samtidigt mycket effektfull - det är ljuskronan Almandite.
 • Searchlight Antikt utform. vägglampa Ascona, mässing, 2 ljusk.

  Searchlight Antikt utform. vägglampa Ascona, mässing, 2 ljusk.
  Vacker vägglampa Ascona, 2 ljuskällor, i vacker antikmässing Den enkla, men ändå mycket vackra optiken på vägglampan Ascona lägger man märke till redan vid första anblicken. Lampan är monterad på ett cirkulärt väggfäste, på vilket två lätt rundade, korsade armar gjorda av metall är placerade. Dessa är också i antikmässing, samt är något utskjutande från konsolen och fulländar den färgmässiga utformningen av armaturen. Vid slutet av de två armarna sitter två lampskaft med genomskinliga ljusplattor, som - utrustade med glödlampor i lågform - faktiskt ser ut som stearinljus.
 • Searchlight Sublima taklampan TERESA med dekorkant

  Searchlight Sublima taklampan TERESA med dekorkant
  Taklampan TERESA är nästan som ett suveränt tillbehör med den detaljrikt bearbetade dekorkanten Hos taklampan TERESA är såväl glaset självt såväl som kanten bearbetats till ett dekorativt ornament. Den antikmässinfärgade lackeringen ger en antik effekt och det satinerade glaset dränker rummet i angenämt ljus.
 • Searchlight Ljuskrona Marie Therese, krom, 5 lampor

  Searchlight Ljuskrona Marie Therese, krom, 5 lampor
  Ljuskronan MARIE THERESE blir ett ädelt blickfång i rummet En ljuskrona med ett klassiskt utseende. Många glaskristaller dinglar från den vackert böjda ramen med glänsande kromade metallelement. För många glamorösa ögonblick!
 • Searchlight LED-taklampa Flush Bubbles IP44, 5 lampor

  Searchlight LED-taklampa Flush Bubbles IP44, 5 lampor
  Attraktivt utformad Taklampa för badrum med fem LED-lampor Ljuskällor för badrum och andra våtutrymmen behöver inte nödvändigtvis bara vara funktionella, dvs. kraftfulla och stänkskyddade, de kan också vara dekorativa. Detta uppnås utan ansträngning med badrumsbelysningen Flush: fem ljuselement med klara akrylskärmar sträcker sig ut i rummet från det runda takfästet.
 • Searchlight Antikt fungerande vägglampa ASCANA

  Searchlight Antikt fungerande vägglampa ASCANA
  Den eleganta vägglampan ASCANA begeistrar med sin antika design Vägglampan ASCANA presenterar sig i en vacker design med crémefärgat scavoglas, som ger ett diskret, marmorerat mönster. Smala, bronsfärgade metalldelar kompletterar det klassiska utseendet till ett antikt. Genom glasskärmens varma färgskala skapar vägglampan en angenäm extrabelysning och understryker en behaglig atmosfär.
 • Searchlight Taklampa Flush IP44, Ø 28 cm, satinerat silver

  Searchlight Taklampa Flush IP44, Ø 28 cm, satinerat silver
  Modern taklampa Flush för badrum och uteplatsen Den här taklampans highlight är dess enkla men ändå vackra utseende. Den kan användas i många vardagsrum, den bländar tack vare opalglaset inte och är alltid en idealisk och tidlös ljuskälla. Tack vare skyddsklass IP44 går armaturen att montera i badrummet och utomhus.
 • Searchlight LED Gips-vägglampa PALE, kan målas

  Searchlight LED Gips-vägglampa PALE, kan målas
  PALE LED-vägglampan kan anpassas Vid första anblicken ser PALE LED-vägglampan väldigt diskret ut, men det ska du inte låta dig luras av. Dess bulliga kropp är gjord av gips, ett mångsidigt material som kan utformas helt enligt personliga önskemål. Det är till exempel möjligt att anpassa vägglampans färg till den befintliga inredningen eller att utforma den konstnärligt. Oavsett hur designen ser ut - PALE LED-vägglampan ger alltid ett behagligt, indirekt ljus. En 9,0-watts LED-lampa ingår i leveransen, men alla lampor med E27-sockel upp till 60 watt kan också användas.
 • Searchlight Inställbar takspotlight LATISA, 4 ljuskällor

  Searchlight Inställbar takspotlight LATISA, 4 ljuskällor
  Den svarta takspotlighten LATISA står för ett stort mått flexibilitet Med denna takspotlight kan rum lysas upp i stora områden då alla spotlights med halogenlampor kan justeras efter begäran så att ljuset når rummet i önskad vinkel. En takspott med klass en mycket modern utstrålning!
 • Searchlight MARIE THERESE - klassisk vägglampa, krom

  Searchlight MARIE THERESE - klassisk vägglampa, krom
  Den eleganta vägglampan MARIE THERESE är ett glansfullt blickfång Helt i klassisk dress presenterar sig vägglampan MARIE THERESE. En mängd detaljer av slipade glaskristaller pryder vägglampan och hänger dekorativt från de elegant vridna armarna av akrylglas. Metallelement i glänsande krom avrundar totalbilden på ett elegant sätt. En elegant vägglampa för glansfulla ögonblick.
 • Searchlight Vägglampa Almandite i florentinsk stil, 2 ljusk.

  Searchlight Vägglampa Almandite i florentinsk stil, 2 ljusk.
  Förtrollande vägglampa Almandite med 2 ljuskällor och prydd med kristaller Den sagolikt vackra looken på vägglampan Almandite gör även den enklaste väggen till ett blickfång. Som en murgröna klättrar stjälkar med knoppar av kristall uppåt väggen och får rummet även utan ljus att stråla. De två lamporna är smakfullt designade och skjuter ut en bit från mitten av lampan. När Almandite slås på med hjälp av dragströmbrytaren, strålar den gyllene / mässingsfärgade ytan i det behagliga skenet från E14-ljuskällorna och uppgraderar utseendet betydligt. Alla dessa komponenter bildar tillsammans en lekfull, blommig bild av en florentinsk vägglampa, och detta utgör Almandite.
 • Searchlight Vägglampa Dallas med industriell look, silver

  Searchlight Vägglampa Dallas med industriell look, silver
  Blank vägglampa Dallas i industriell design, satinsilver En industriell design med ett fäste och en bred metallskärm fäst vid den - det är vägglampan Dallas. Tack vare den breda nyansen kan belysningen inuti (E27 - ingår ej) lysa nedåt över ett stort område så att ett stort område belyses. Upphängningen med fäste och sidoskruvar ger armaturen sin industriella touch.
 • Searchlight Bordslampa Artisan med textilskärm

  Searchlight Bordslampa Artisan med textilskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Searchlight Taklampa SILHOUETTE, antik stil, 3 ljuskällor

  Searchlight Taklampa SILHOUETTE, antik stil, 3 ljuskällor
  Taklampan SILHOUETTE med elegant rörelse Taklampan i serien SILHOUETTE övertygar med sin tidlösa charm. De fint bearbetade metallremsorna med sina många rundningar ger tillsammans med de skålformade glasskärmarna ett mycket stilfullt utseende som blir en höjdpunkt i många rum. Lackeringen i antikmässing understryker dessutom det klassiska intrycket av taklampan.
 • Searchlight Svart vägglampa ZANZIBAR

  Searchlight Svart vägglampa ZANZIBAR
  Vägglampan ZANZIBAR pryder klassiska rum Med sitt eleganta utseende kan vägglampan ZANZIBAR begeistra vem som helst. Metallarmaturen i svart finish är elegant dekorerad och sätter en vacker accent. Vägglampan ger varje rum ett unikt blickfång och förhöjer framför allt klassiska inredningsstilar. Den styrs med en bekväm dragströmbrytare.
 • Searchlight Glasutomhustaklampa Tokyo 23 cm IP44

  Searchlight Glasutomhustaklampa Tokyo 23 cm IP44
  Enkel vägglampa Wayne för badrummet eller det täckta utomhusområdetMed sin vita glasskärm ger Wayne-vägglampan ett ljust men bländfritt ljus både inomhus och utomhus. Särskilt i mörker är den ett värdefullt orienteringshjälpmedel och ger säkerhet runt husets entré. Den kan också användas effektivt i badrummet eller till och med i trapphuset. Väggarmaturen har skyddsklass IP44 och är därför optimalt skyddad mot fukt och väderpåverkan.
 • Searchlight Färgglada skärmar - taklampa Vibrant 8ljuskällor

  Searchlight Färgglada skärmar - taklampa Vibrant 8ljuskällor
  Taklampan Vibrant med 8 ljuskällor: en glad hop med ljuskällor Som absolut Highlight för vardagsrummet presenterar sig taklampan Vibrant, som lyser av aluminium tillverkade skärmar i varma färgnyanser. De hänger - på olika höjg - från taket och utväxlar i samspel med de kromade hängena inte bara en utmärk givare av stämningsfull atmosfärsbelysning utan karakteriseras som dekorativt element i inredningsstilen.
 • Searchlight Hänglampa, 3 lampor, Ø 50 cm

  Searchlight Hänglampa, 3 lampor, Ø 50 cm
  Slinky bur skärm hängande lampa med en antik touch En speciell lampa är den matt svartlackerade upphängningslampan Slinky, som kännetecknas av sin attraktiva nyansform. För detta ändamål sattes flera metallramar samman för att bilda en nyans som omger de tre E14-uttagen för ljuslampor som en bur. Ljuset från de använda lamporna flyr från alla sidor och belyser omgivningen på ett mycket atmosfäriskt sätt. Alla typer av ljuskällor kan användas - inklusive energieffektiva LED-ljuskällor. Slinky kan bara justeras i höjd under montering. - externt dimbar

Återförsäljare av Searchlight i Sverige

Det finns flera återförsäljare i Sverige med ett utbud av Searchlights lampor. Du hittar många av produkterna hos till exempel: