Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Nuura bordslampor

  • Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura

    Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Blossi Bordslampan består av munblåst klart glas och är pulverlackerad metall i färgen. Nordic Gold . Lampan har inbyggd LED som lyser från en metallplatt under glasskärmen och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmen. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Använd lampan som mjult ljus i vardagsrummet eller i hallen. Den står redan på det danska parlamentet och pyntar. Kan anslutas till dimmerfunktion.
  • Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

    Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper - i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterad på den delikata tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktiskt belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av den klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster på bordslampan från Nuura. Denna lampan är i klart optiskt glas.
  • Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura

    Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper - i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.