Lampor från Nuura

Sofie Refer, Nadia Lassen och Peter Østerberg är grundarna bakom danska varumärket Nuura. Deras design av belysning har hämtat mycket inspiration från nordisk natur. Stilren design med mycket munblåst glas gör lampor från Nuura till stolta bärare av skandinaviskt formspråk.

Stilren belysning från Nuura

 • Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptLiila vägglampa- eller plafond kan monteras ensam eller flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset finns i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas.Häng en lampa på var sifa av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen.Den kan anslutas till dimmerfunktion.Denna vägglampa- och plafond är i optiskt glas.Lampan kan både monteras på väggen eller i taket - oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Opal - Nuura

  Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Opal - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 1 Taklampa Grey
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 Taklampan består av munblåst klart optiskt - eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey - Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diameter mäts den till 14 cm.Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen. Taklampan fås i två olika glastyper - denna är i matt-vitt opalglas.
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptLiila vägglampa- eller plafond med tolv ljuskällor är mer än bara belysning - lampan är ett fantastiskt Statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan till 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa - och plafond är i matt-vitt opalglas.Lampan kan både monteras på väggen eller i taket - oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptLiila vägglampan-eller plafonden med tolv ljuskällor är mer än bara belysning - lampan är ett fantastiskt statement piece och ett konstverk.Lampan består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold . Glaset fås i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion.Denna vägglampa- och plafond är i klart optiskt glas .Lampan kan monteras både på väggen och i taket - oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Miira 6 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 6 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 6 Ljuskrona Roc
 • Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi Bordslampan består av munblåst klart glas och är pulverlackerad metall i färgen. Nordic Gold . Lampan har inbyggd LED som lyser från en metallplatt under glasskärmen och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmen. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Använd lampan som mjult ljus i vardagsrummet eller i hallen. Den står redan på det danska parlamentet och pyntar.Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi vägglampa- eller plafond består av munblåst klart glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold . Lampan har onbyggt LED som lyser från lampans botten eller sidan (Beror på om den monteras på väggen eller i taket) och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmarna. Det ger ett behagligt och indirekt ljus.Häng en eller flera Blossi vägglampa- eller plafond i hallen och låt den lysa vackert och dekorativt.Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira Bordslampan finns i två olika glastyper - i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterad på den delikata tygsladden som mäts till 2 meter.Använd lampan som vacker och praktiskt belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet.Miira-serien inspireras av den klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster på bordslampan från Nuura.Denna lampan är i klart optiskt glas.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira Bordslampan finns i två olika glastyper - i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet.Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Bordslampa är
 • Miira 4 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 4 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 4 Ljuskrona Roc
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  En vacker skärm i antingen kristallglas eller opalglas avslutad av en disk i nordic gold. Vackra, enkla vägglampor, som skapar en nästan drömmande atmosfär.De sköna ljuskupolerna sänder ut ett
 • Blossi 8 Ljuskrona Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi 8 Ljuskrona Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura
 • Apiales 18 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura

  Apiales 18 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura
  KonceptApiales 18 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura
  Design:Sofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlackerad montering och rossett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts upp till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den minsta - se den större taklampan härKan anslutas till dimmerfunktion.
 • Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi taklampan består av munblåst klart glas och pulverlackerad metall i färgen. Nordic Gold. Lampan har inbyggd LED som lyser från lampans botten och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmarna. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Taklampan passar riktigt bra över matbordet - häng en eller flera i rad över bordet och låt den kasta ett mjukt ljus på både bordet och ut i rummetKan anslutas till dimmerfunktion.
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 taklampan består av munblåst klart optiskt- eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey . Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diametern mäts taklampan till 14 cm.Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen.Taklampan fås i två olika glastyper - denna är i klart optiskt glas.
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Bordslampa är
 • Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraDesignMiira Large 3 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck.Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet.Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen: Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet.Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura
  Design:Sofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlckerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts till 2,5 m. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den största - se den mindre taklampan härKan anslutas till dimmerfunktion.
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptGolvlampan Blossis eleganta och enkla design är inspirerad av den gyllene nordiska hösten och den snyggt avrundade lampskärmen ger lampan en nordisk touch, som passar perfekt in i den moderna inredningen.Lampan har en inbyggd LED-lampa som lyser från toppen, speglar sig i skärmen av glas och metall och ljuset sprider sig som ett mjukt indirekt ljus. Den är därför perfekt som stämningsbelysning i soffhörnan eller som elegant belysning i entrén. Blossi-serien består av bordslampa, golvlampa, taklampa, pendellampa samt vägglampa. Se dem här
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 1 Taklampa Grey
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter.Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa IP44 Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa IP44 Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Gold/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Miira Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek. Liila 1 Large Vägg- och taklampa kommer i flera varianter - se dem här
 • Apiales 9 Plafond Brushed Brass - Nuura

  Apiales 9 Plafond Brushed Brass - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptApiales 9 Plafond Brushed Brass är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme.Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura
  En vacker skärm i antingen kristallglas eller opalglas avslutad av en disk i nordic gold. Vackra, enkla vägglampor, som skapar en nästan drömmande atmosfär.De sköna ljuskupolerna sänder ut ett
 • Miira 13 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 13 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 13 Ljuskrona Ro
 • Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura
 • Apiales 9 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura

  Apiales 9 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura
  KonceptApiales 9 Ljuskrona Satin Black/Opal White är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och gla
 • Miira Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraDesignMiira Large är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck.Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet.Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen: Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet.Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Blossi Bordslampa Black/Opal White - Nuura

  Blossi Bordslampa Black/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptBlossi bordslampa Black/Opal White är den nyaste medlemmen i den eleganta Blossi-serien. Till skillnad från resten av serien är bordslampan svart med en opal glasskärm. Genom opalglaset lyser ett diffust ljus ut i omgivningen, medan skärmöppningen längst ner tillåter ett direkt nedåt ljus. Perfekt som ett humörljus på byrå i vardagsrummet, eller som ett snyggt arbete eller läslampa vid skrivbordet.Kontrasten mellan den ljusa ljusa skärmen och den svarta basen på lampan ger lampan ett elegant och exklusivt uttryck som stöds av den svarta tygkabeln. Den karaktäristiska lampan passar lätt in i den skandinaviska interiören, där stämningsbelysning och enkel design får mycket uppmärksamhet.Se hela den stilfulla serien här, som består av både golvlampa, vägglampa, ljuskrona, taklampa och bordslampa i mässing, kombinerat med klart glas.
 • Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraDesignMiira Large 6 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck.Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet.Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen: Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet.Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Light Silver/Opal White - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Light Silver/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal W uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek. Liila 1 Large Vägg- och taklampa kommer i flera varianter - se dem här
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptLiila vägglampa- eller plafond kan monsteras ensam eller så monterar du flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer - i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas.Häng en lampa på var sida av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion.Denne væg-og loftlampe er i opalglas.Lampan kan både monteras på väggen eller i taket - oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  En vacker skärm i antingen kristallglas eller opalglas avslutad av en disk i nordic gold. Vackra, enkla vägglampor, som skapar en nästan drömmande atmosfär.De sköna ljuskupolerna sänder ut ett
 • Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptGolvlampan Blossis eleganta och enkla design är inspirerad av den gyllene nordiska hösten och den snyggt avrundade lampskärmen ger lampan en nordisk touch, som passar perfekt in i den moderna inredningen.Lampan har en inbyggd LED-lampa som lyser från toppen, speglar sig i skärmen av glas och metall och ljuset sprider sig som ett mjukt indirekt ljus. Den är därför perfekt som stämningsbelysning i soffhörnan eller som elegant belysning i entrén. Blossi-serien består av bordslampa, golvlampa, taklampa, pendellampa samt vägglampa. Se dem här
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Apiales 18 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura

  Apiales 18 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura
  KonceptApiales 18 Ljuskrona Satin Black/Opal White är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och gl
 • Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura
  En vacker skärm i antingen kristallglas eller opalglas avslutad av en disk i nordic gold. Vackra, enkla vägglampor, som skapar en nästan drömmande atmosfär.De sköna ljuskupolerna sänder ut ett
 • Anoli 6 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 6 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Miira 4 Ljuskrona Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 4 Ljuskrona Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 4 Ljuskrona Roc
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Bordslampa är
 • Nuura Blossi Golvlampa Svart/Opal Vit

  Nuura Blossi Golvlampa Svart/Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020Koncept: Blossi från Nuura Med Blossi Nuura skapat en lampa som ger fantastiskt ljus och en fin värme till rummet lampan är i. Nuura Blossi golvlampa är gjord i mycket fantastisk hantverkskvalitet och i högk
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira vägglampan finns i två olika glastyper - i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey.Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, i badrummet vid spegeln eller som läslampa i vardagsrummet.Miira-serien inspireras av ljuskronans förmåga att reflektera ljusets eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster med vägglampan från Nuura.Denna lampan är i klart optiskt glas.
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira vägglampan finns i två olika glastyper - i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycket i färgenRock Grey.Använg lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, i badrummet vid spegeln eller som läslampa i vardagsrummet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i elegant mönster på väggen och dens överflödiga design. Upplev samma känsla för överflödighet med vägglampan från Nuura.Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Apiales 9 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura

  Apiales 9 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura
  KonceptApiales 9 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och g
 • Apiales 9 Plafond Mat Black Smoked - Nuura

  Apiales 9 Plafond Mat Black Smoked - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptApiales 9 Plafond Mat Black Smoked är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme.Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Vägglampa är
 • Nuura Liila Vägg-/Taklampa Silver/Opal

  Nuura Liila Vägg-/Taklampa Silver/Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Optic är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett
 • Nuura Blossi 8 Ljuskrona

  Nuura Blossi 8 Ljuskrona
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Blossi 8 har Nuura skapat en ljuskrona som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi 8 ljuskrona är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket h
 • Blossi Golvlampa Black/Opal Ø29 - Nuura

  Blossi Golvlampa Black/Opal Ø29 - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptGolvlampan Blossis eleganta och enkla design är inspirerad av den gyllene nordiska hösten och den snyggt avrundade lampskärmen ger lampan en nordisk touch, som passar perfekt in i den moderna inredningen.Lampan har en inbyggd LED-lampa som lyser från toppen, speglar sig i skärmen av glas och metall och ljuset sprider sig som ett mjukt indirekt ljus. Den är därför perfekt som stämningsbelysning i soffhörnan eller som elegant belysning i entrén. Blossi-serien består av bordslampa, golvlampa, taklampa, pendellampa samt vägglampa. Se dem här
 • Nuura Apiales 9 Ljuskrona Satin Svart/Rökt Svart

  Nuura Apiales 9 Ljuskrona Satin Svart/Rökt Svart
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Apiales från Nuura är en fantastisk ljuskrona. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med inspiration från blommor har lampan en mjuk och or
 • Nuura Apiales 9 Taklampa Satin Svart/Opal Vit

  Nuura Apiales 9 Taklampa Satin Svart/Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Apiales från Nuura är en fantastisk taklampa. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med sin inspiration från blommor har lampan en mjuk och
 • Miira 1 Taklampa Brass/Opal White - Nuura

  Miira 1 Taklampa Brass/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 Taklampa Brass/Opal White är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet.'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern: Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer.Lampan vann "German Design Award 2019" i kategorin: "Utmärkt produktdesign - belysning"Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor - Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura Rizzatto 32 Taklampa Opal/Mässing

  Nuura Rizzatto 32 Taklampa Opal/Mässing
  Design: Paolo Rizzatto för Nuura Koncept: Rizzatto Tillsammans med danska Nuura har världens välkända designer Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan lätt kan dekoreras i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzat
 • Nuura Rizzatto 43 Taklampa Opal/Mässing

  Nuura Rizzatto 43 Taklampa Opal/Mässing
  Design: Paolo Rizzatto för Nuura Koncept: Rizzatto Tillsammans med danska Nuura har världens välkända designer Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan lätt kan dekoreras i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzat
 • Nuura Apiales 18 Ljuskrona Mässing/Guld

  Nuura Apiales 18 Ljuskrona Mässing/Guld
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Apiales från Nuura är en fantastisk ljuskrona. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med inspiration från blommor har lampan en mjuk och or
 • Nuura Apiales 18 Ljuskrona Satin Svart/Rökt Svart

  Nuura Apiales 18 Ljuskrona Satin Svart/Rökt Svart
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Apiales från Nuura är en fantastisk ljuskrona. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med inspiration från blommor har lampan en mjuk och or
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter.Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet.'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern: Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer.Lampan vann "German Design Award 2019" i kategorin: "Utmärkt produktdesign - belysning"Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor - Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura Anoli 6 Pendel

  Nuura Anoli 6 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverk
 • Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Opal - Nuura

  Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Opal - Nuura
  KonceptAnoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Opal är en supervacker lampa med 13 skärmar i en komplett lampa. De droppformade opalglasskärmarna är en väldigt vacker design som för tankarna till en somr
 • Nuura Anoli 13 Pendel

  Nuura Anoli 13 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverk
 • Nuura Anoli 3 Pendel i Opal

  Nuura Anoli 3 Pendel i Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuuraskapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampanlampanstår i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantve
 • Nuura Anoli 3 Pendel

  Nuura Anoli 3 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverk
 • Nuura Miira 13 Pendel Klar

  Nuura Miira 13 Pendel Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 13 Optic är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen
 • Nuura Anoli 1 Pendel Medel

  Nuura Anoli 1 Pendel Medel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverk
 • Nuura Blossi Vägg/Taklampa

  Nuura Blossi Vägg/Taklampa
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Blossi har Nuura skapat en Vägg/Taklampa som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi Vägg/Taklampa är tillverkad i högkvalitativa matrial och i my
 • Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Opal

  Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 12 Vägglampa Klar är en ytterst elegant vägglampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av mat
 • Nuura Liila Vägg/Taklampa Opal Vit

  Nuura Liila Vägg/Taklampa Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila Vägg/taklampa Opal är en ytterst elegant vägg/taklampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination a
 • Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Opal

  Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Optic är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett
 • Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal - Nuura

  Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal - Nuura
 • Miira 6 Circular Ljuskrona Dark Bronze/Opal White - Nuura

  Miira 6 Circular Ljuskrona Dark Bronze/Opal White - Nuura
 • Blossi Bordslampa Black/Opal (on/off) - Nuura

  Blossi Bordslampa Black/Opal (on/off) - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi Bordslampan med brytar består av munblåst klart glas och är pulverlackerad metall i färgen. Black/Opal. Lampan har inbyggd LED som lyser från en metallplatt under glasskärmen och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmen. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Använd lampan som mjult ljus i vardagsrummet eller i hallen. Den står redan på det danska parlamentet och pyntar.Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Miira 6 Large Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 6 Large Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura
 • Liila 1 Large Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Large Nordic Gold/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura Apiales 9 Ljuskrona Mässing/Guld

  Nuura Apiales 9 Ljuskrona Mässing/Guld
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Apiales från Nuura är en fantastisk ljuskrona. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med inspiration från blommor har lampan en mjuk och or
 • Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Opalvit

  Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020Koncept: Nuura Miira 8 Circular är en otroligt vacker ljuskrona som betonar detaljerna högt. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen omfattar lampor gjorda av mun
 • Nuura Miira 6 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Optisk Klar

  Nuura Miira 6 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Optisk Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020Koncept: Nuura Miira 6 Circular är en otroligt vacker ljuskrona som betonar detaljerna högt. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen omfattar lampor gjorda av mun
 • Nuura Blossi Bordslampa Mässing M. Tænd/Sluk

  Nuura Blossi Bordslampa Mässing M. Tænd/Sluk
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Blossi Bordlampen har Nuura skapat en bordslampa som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi bordslampan är tillverkad i högkvalitativa matrial och
 • Miira 6 Circular Ljuskrona Dark Bronze/Optic Clear - Nuura

  Miira 6 Circular Ljuskrona Dark Bronze/Optic Clear - Nuura
 • Apiales 9 Taklampa Mat Black Smoked - Nuura

  Apiales 9 Taklampa Mat Black Smoked - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptApiales 9 Taklampa Mat Black Smoked är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme.Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Apiales 9 Plafond Brass Gold - Nuura

  Apiales 9 Plafond Brass Gold - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptApiales 9 Plafond Brass Gold är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme.Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Miira 3 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 3 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura
 • Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal - Nuura

  Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal - Nuura
 • Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Optisk Klar

  Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Optisk Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020Koncept: Nuura Miira 8 Circular är en otroligt vacker ljuskrona som betonar detaljerna högt. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen omfattar lampor gjorda av mun
 • Nuura Miira 6 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Opalvit

  Nuura Miira 6 Circular Ljuskrona Mörkbrons/Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Nuura Miira 6 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona som betonar detaljerna högt. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen omfattar lampor gjorda av m
 • Miira 8 Circular Ljuskrona Dark Bronze/Opal White - Nuura

  Miira 8 Circular Ljuskrona Dark Bronze/Opal White - Nuura
 • Apiales 9 Plafond Mat Black Smoked - Nuura

  Apiales 9 Plafond Mat Black Smoked - Nuura
  KonceptApiales 9 Plafond Mat Black Smoked är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och glas, och v
 • Apiales 9 Taklampa Brass Gold - Nuura

  Apiales 9 Taklampa Brass Gold - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptApiales 9 Taklampa Brass Gold är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme.Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Miira 3 Ljuskrona Brass/Optic Clear - Nuura

  Miira 3 Ljuskrona Brass/Optic Clear - Nuura
 • Miira 6 Large Ljuskrona Brass/Opal White - Nuura

  Miira 6 Large Ljuskrona Brass/Opal White - Nuura
 • Miira 13 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 13 Taklampa Large Rock Grey/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraDesignMiira Large 13 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck.Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet.Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen: Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet.Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura Blossi Golvlampa

  Nuura Blossi Golvlampa
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Blossi Gulvlampen har Nuura skapat en lampa som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi golvlampa är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycke
 • Nuura Miira 1 Pendel Klar

  Nuura Miira 1 Pendel Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 1 Optic är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen
 • Nuura Miira 13 Pendel Opal Vit

  Nuura Miira 13 Pendel Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 13 Opal är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt opalvita glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen av
 • Nuura Liila Vägg/Taklampa Klar

  Nuura Liila Vägg/Taklampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila Vägg/Taklampa Klar är en ytterst elegant vägglampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av ma
 • Nuura Miira 4 Pendel Opal Vit

  Nuura Miira 4 Pendel Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 4 Opal är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt opalvita glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen av
 • Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Silver/Opal

  Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Silver/Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Optic är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett
 • Nuura Anoli 1 Pendel Medel Opal

  Nuura Anoli 1 Pendel Medel Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampanlampanstår i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantv
 • Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Klar

  Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett v
 • Nuura Anoli 1 Pendel Mindre

  Nuura Anoli 1 Pendel Mindre
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverk
 • Nuura Miira 6 Pendel Opal Vit

  Nuura Miira 6 Pendel Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 6 Opal är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt opalvita glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen av
 • Nuura Liila Vägg-/Taklampa Silver/Klar

  Nuura Liila Vägg-/Taklampa Silver/Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett v
 • Nuura Miira Bordslampa Klar

  Nuura Miira Bordslampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira Bordslampa Opticär en bordslampa som ger ett fantastiskt ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Ko
 • Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Silver/Klar

  Nuura Liila Stor Vägg-/Taklampa Silver/Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett v
 • Nuura Anoli 1 Pendel Mindre Opal

  Nuura Anoli 1 Pendel Mindre Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampanlampanstår i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantv
 • Nuura Miira 6 Pendel Klar

  Nuura Miira 6 Pendel Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 6 Optic är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen
 • Nuura Miira 1 Pendel Opal Vit

  Nuura Miira 1 Pendel Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 1 Opal är en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt opalvita glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen av
 • Nuura Miira 4 Pendel Klar

  Nuura Miira 4 Pendel Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Miira 4 Opticär en pendel som ger ett fantastiskt ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och färgad metall. Kombinationen a
 • Nuura Blossi Bordslampa

  Nuura Blossi Bordslampa
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Blossi Bordlampen har Nuura skapat en bordslampa som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi bordslampan är tillverkad i högkvalitativa matrial och
 • Nuura Blossi 1 Pendel

  Nuura Blossi 1 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Med Blossi 1 har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hant
 • Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Klar

  Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018Koncept: Nuura Liila 12 Vägglampa Klar är en ytterst elegant vägglampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av mat
 • Miira Taklampa Large Brass/Opal White - Nuura

  Miira Taklampa Large Brass/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptMiira Taklampa Large Brass/Opal White är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet.'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern: Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer.Lampan vann "German Design Award 2019" i kategorin: "Utmärkt produktdesign - belysning"Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor - Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Miira 1 Taklampa Brass/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Taklampa Brass/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 Taklampa Brass/Optic Clear Clear är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet.'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern: Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer.Lampan vann "German Design Award 2019" i kategorin: "Utmärkt produktdesign - belysning"Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor - Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Apiales 9 Plafond Brass Gold - Nuura

  Apiales 9 Plafond Brass Gold - Nuura
  KonceptApiales 9 Plafond Brass Gold är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och glas, och vi mås
 • Liila 1 Large Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Plafond IP44 Nordic Gold/Opal White - Nuura
 • Nuura Rizzatto 42 Taklampa Opal/Mässing

  Nuura Rizzatto 42 Taklampa Opal/Mässing
  Design: Paolo Rizzatto för Nuura Koncept: Rizzatto Tillsammans med danska Nuura har världens välkända designer Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan lätt kan dekoreras i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzat
 • Apiales 9 Taklampa Mat Black Smoked - Nuura

  Apiales 9 Taklampa Mat Black Smoked - Nuura
  KonceptApiales 9 Taklampa Mat Black Smoked är en modern och romantisk ljuskrona designad av Sofie Refer. I sin samling för Nuura har hon en tydlig kärlek till kombinationen av metall och glas, och
 • Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear - Nuura
 • Miira 8 Circular Ljuskrona Brass/Opal - Nuura

  Miira 8 Circular Ljuskrona Brass/Opal - Nuura
 • Miira 1 Large Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Large Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 Large Taklampa Rock Grey/Optic Clear är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet.'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern: Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer.Lampan vann "German Design Award 2019" i kategorin: "Utmärkt produktdesign - belysning"Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor - Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.