Nuura lampor

Sofie Refer, Nadia Lassen och Peter Østerberg är grundarna bakom danska varumärket Nuura. Deras design av belysning har hämtat mycket inspiration från nordisk natur. Stilren design med mycket munblåst glas gör lampor från Nuura till stolta bärare av skandinaviskt formspråk.

Stilren belysning från Nuura

 • Nuura - Apiales 9 Plafond Brushed Brass

  Nuura - Apiales 9 Plafond Brushed Brass
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Apiales 9 Plafond Brushed Brass är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme. Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Nuura Apiales 1 Taklampa Borstad Mässing

  Nuura Apiales 1 Taklampa Borstad Mässing
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2021 Koncept: Apiales 1 är en enkel taklampa med ett klassiskt uttryck. Den lilla taklampan sprider ett fint ljus utan att ta mycket plats i rummet och passar särskilt bra för platser där du inte vill störa utsikten, såsom över köksön. Designen gör det också självklart att montera flera lampor i rad och kommer vid det tillfället att pryda matsalen över matbordet eller två kan med hög skillnad hängas i hörnet vid soffdelen. Den tidlösa och minimalistiska designen gör att lampan passar till många olika inredningsstilar i de flesta hem. Apiales-serien hämtar sin inspiration från blommor som har lett till att serien idag består av taklampor, vägglampor och ljuskronor. Alla är med munblåsta opalglaskulor och finns i svart satin samt borstad mässing.
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond kan monteras ensam eller flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset finns i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Häng en lampa på var sifa av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa- och plafond är i optiskt glas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket – oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White

  Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond med tolv ljuskällor är mer än bara belysning – lampan är ett fantastiskt Statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan till 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa – och plafond är i matt-vitt opalglas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket – oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear

  Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampan-eller plafonden med tolv ljuskällor är mer än bara belysning – lampan är ett fantastiskt statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold . Glaset fås i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa- och plafond är i klart optiskt glas . Lampan kan monteras både på väggen och i taket – oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White

  Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Taklampan består av munblåst klart optiskt – eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey - Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diameter mäts den till 14 cm. Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen. Taklampan fås i två olika glastyper – denna är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura - Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White

  Nuura - Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large 3 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear

  Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterad på den delikata tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktiskt belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av den klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster på bordslampan från Nuura. Denna lampan är i klart optiskt glas.
 • Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White

  Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa IP44 Nordic Gold/Optic Clear

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa IP44 Nordic Gold/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Large Vägg- och taklampa Gold/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold
  Design: Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlackerad montering och rossett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts upp till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den minsta – se den större taklampan här Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear

  Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 taklampan består av munblåst klart optiskt- eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey . Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diametern mäts taklampan till 14 cm. Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen. Taklampan fås i två olika glastyper - denna är i klart optiskt glas.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White
  Design Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold
  Design: Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlckerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts till 2,5 m. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den största – se den mindre taklampan här Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond kan monsteras ensam eller så monterar du flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Häng en lampa på var sida av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denne væg-og loftlampe er i opalglas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket – oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura - Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White

  Nuura - Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large 6 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura - Miira 1 Large Taklampa Rock Grey/Opal White

  Nuura - Miira 1 Large Taklampa Rock Grey/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek. Liila 1 Large Vägg- och taklampa kommer i flera varianter - se dem här
 • Nuura Blossi 8 Ljuskrona

  Nuura Blossi 8 Ljuskrona
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Blossi 8 har Nuura skapat en ljuskrona som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi 8 ljuskrona är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Ljuskronan har ett lugnt och enkelt uttryck, som med sin indirekta belysning ger ett ytterst behagligt ljus. Blossi från Nuura har den nyaste LED-teknologin inbyggd och kan ses i den specialutvecklade LED-skivan av lampan. LED-skivan är placerad på ett sätt så att ljuset reflekteras i hela den munblåsta glasskärmen och därmed lyser upp glaset og metallen utan att blända. Lampan sprider på så sätt ett vackert och mjukt ljus ut i rummet som den hänger i. Med Blossi ljustkrona får man en unik lampa, vars form designaren Sofie Refer har uttänkt och genomarbetat in i minsta detalj. Ljuskronan passar perfekt som belysing över ett stort matbord eller som blickfång i en hall eller entré. Blossi lampeserien finns i följande versioner: Blossi 1 Pendel, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona.
 • Nuura Blossi Golvlampa Svart/Opal Vit

  Nuura Blossi Golvlampa Svart/Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept:   Blossi  från Nuura Med Blossi Nuura skapat en lampa som ger fantastiskt ljus och en fin värme till rummet lampan är i. Nuura Blossi golvlampa är gjord i mycket fantastisk hantverkskvalitet och i högkvalitativa material. Golvlampan har ett lugnt och enkelt uttryck och ger med sin indirekta ljuskälla ett extremt behagligt ljus. Bloosi från Nuura har inbyggt den senaste LED-tekniken, som via den specialutvecklade LED-modulen kan ses som en inbyggd central i lampan. LED-ljuskällan är placerad så att den inte bländar och därmed lyser upp glaset och metallen, som sprider ett vackert och mjukt ljus in i rummet där lampan är. Med Blossi golvlampa får du en unik lampa där designern Sofie Refer verkligen har tänkt igenom designen. till minsta detalj. Golvlampan är perfekt som stämningsbelysning i vardagsrummet eller som elegant belysning i en hall. Blossi lampserien finns i följande versioner: Blossi 1 Taklampa, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona.
 • Nuura - Apiales 1 Taklampa Brass/Opal

  Nuura - Apiales 1 Taklampa Brass/Opal
  Design Sofie Refer för Nuura Apiales 1 taklampa Brass/Opal utstrålar minimalism, skandinavisk designtradition, elegans och lyx. Taklampan är en del av Apiales-familjen som den otroligt begåvade designern Sofie Refer står bakom. Med naturen, det organiska och särskilt blomman som inspiration kastade hon sig in i serien, och som ett resultat har Nuura kunnat lägga till ytterligare en serie vackra produkter till sin redan imponerande portfölj. Häng Apiales taklampan ensam i ett hörn av ditt vardagsrum - eller häng upp en hel rad av de vackra lamporna för att skapa en klustereffekt. Tack vare sin minimalistiska design passar Apiales in i de flesta rum - och du kan tryggt låta Sofie Refers vackra lampa prägla ditt sovrum, vardagsrum, kök och kontor. Se de andra vackra lamporna i Apiales-serien här!
 • Nuura Liila 1 Vägg-/Taklampa Silver/Opal

  Nuura Liila 1 Vägg-/Taklampa Silver/Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Optic är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett vackert motspel mellan glas och metall, samt har en snygg stilren och exlusiv framtoning. Glasskärmen bidrar till att lampan avger ett vackert diffust ljus, vilket skapar en behaglig stämning i rummet lampanlampanstår i. Nuura Liila 1 vägglampa passar utmärkt som belysning i en hall eller på en toalett. Ut över det passar lampan utmärkt till rum med lågt i tak, som t.ex. en entré eller en trappa där lampan kan avge ett behagligt och trevligt ljus, utan att ta upp onödigt mycket plats i rummet. Liila lampserie finns i följande två modeller: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/Taklampa.
 • Nuura Liila 1 Vägg/Taklampa Opal Vit

  Nuura Liila 1 Vägg/Taklampa Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila Vägg/taklampa Opal är en ytterst elegant vägg/taklampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av matrial skapar en fin kontrast mellan glas och metal, samtidigt som det ger en snygg stilren och exlusiv ’look’. Glasklotet ger ett fint fint och indirekt ljus, som försiktigt sprider ett nordiskt ljus, som i sin tur skapar en välbekant och behaglig stämning i rummet lampan hänger. Nuura Liila Vägg/Taklampa passar fint sm belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom gör sig lampan fint i rum med lågt till tak, så sm en entré eller en trappa, där lampan ger ett användbart och trevligt ljus, utan att ta för mycket plats i rummet. Liila lampserien i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic och Liila 12 Vägg/Taklampa.
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Brass/Opal White

  Nuura - Miira 1 Taklampa Brass/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Taklampa Brass/Opal White är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet. 'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern; Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer. Lampan vann German Design Award 2019 i kategorin; Utmärkt produktdesign - belysning Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor – Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura - Rizzatto 43 Taklampa Opal/Satin Brass

  Nuura - Rizzatto 43 Taklampa Opal/Satin Brass
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 43 Taklampa Opal/Satin Brass är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura Liila 1 Medium vägglampa, 1 lampa guld/klar

  Nuura Liila 1 Medium vägglampa, 1 lampa guld/klar
  Utsökt designer vägglampa Liila 1 Medium i skandinavisk minimalistisk inredning Den diskreta designen på Liila 1 Medium vägglampa kommer från den danska ljusdesignern Sofie Refer. Med Liila 1 Medium har hon skapat en armatur som fängslar genom sin design med de karakteristiska dragen i den skandinaviska minimalismen och som redan har fått flera utmärkelser för sin originella design. Den eleganta sfären, från vilken det mjuka ljuset sprids, är tillverkad av munblåst glas, medan väggfästet med den dekorativa metallskivan är tillverkat av pulverlackerad metall. Den högkvalitativt tillverkade vägglampan harmonierar med olika interiörer tack vare sin tidlösa dekor. Vardagsrum, hotellrum eller som korridorsbelysning - användningsmöjligheterna är många. De kan placeras enskilt eller bredvid varandra och med sin varmvita belysning fördjupa varje rum i en hemtrevlig och mysig atmosfär. Med en extra dimmer (ingår inte) kan ljusstyrkan också justeras individuellt och anpassas till varje situation. En speciell egenskap hos Liila 1 Medium är att den kan användas både som tak- och väggarmatur. Tack vare de kompakta måtten är den idealisk även för mindre rum. Liila-kollektionen från Nuura Aps består av flera olika armaturer för väggar och tak, vars ljusdesign är inspirerad av skandinaviskt solljus.
 • Nuura - Liila 1 Medium Vägg-/Plafond IP44 Black/Optic Clear

  Nuura - Liila 1 Medium Vägg-/Plafond IP44 Black/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Lilia vägg- och taklampa kan användas ensam eller som en del av ett kluster. Den består av glas och pulverlackerad metall i Nordic Gold. Glaset finns i två versioner - matt vit opal och klar optisk. Använd en lampa på vardera sidan av badrumsspegeln för att skapa en dekadent look i badrummet, eller häng flera Lilia-lampor tillsammans över trappan eller i hallen. Lampan kan monteras på väggen såväl som placeras i taket - oavsett var du använder den kommer den att skapa en elegant look!
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal
  Design Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Nuura Anoli 6 Pendel

  Nuura Anoli 6 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Miira 4 Taklampa Stengrå & Opalvit

  Nuura Miira 4 Taklampa Stengrå & Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 4 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 4 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför barbord, köksbord eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Liila 1 Stor Vägg-/Taklampa Silver/Opal

  Nuura Liila 1 Stor Vägg-/Taklampa Silver/Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Optic är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett vackert motspel mellan glas och metall, samt har en snygg stilren och exlusiv framtoning. Glasskärmen bidrar till att lampan avger ett vackert diffust ljus, vilket skapar en behaglig stämning i rummet lampanlampanstår i. Nuura Liila 1 vägglampa passar utmärkt som belysning i en hall eller på en toalett. Ut över det passar lampan utmärkt till rum med lågt i tak, som t.ex. en entré eller en trappa där lampan kan avge ett behagligt och trevligt ljus, utan att ta upp onödigt mycket plats i rummet. Liila lampserie finns i följande två modeller: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/Taklampa.
 • Nuura Anoli 13 Pendel

  Nuura Anoli 13 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Anoli 3 Pendel i Opal

  Nuura Anoli 3 Pendel i Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampanlampanstår i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserie finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Anoli 3 Pendel

  Nuura Anoli 3 Pendel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/Taklampa Silver/Klar

  Nuura Liila 1 Vägg-/Taklampa Silver/Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett vackert motspel mellan glas och metall, samt har en snygg stilren och exlusiv framtoning. Glasskärmen bidrar till att lampan avger ett vackert diffust ljus, vilket skapar en behaglig stämning i rummet lampanlampanstår i. Nuura Liila 1 vägglampa passar utmärkt som belysning i en hall eller på en toalett. Ut över det passar lampan utmärkt till rum med lågt i tak, som t.ex. en entré eller en trappa där lampan kan avge ett behagligt och trevligt ljus, utan att ta upp onödigt mycket plats i rummet. Liila lampserie finns i följande två modeller: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/Taklampa.
 • Nuura Miira Bordslampa Transparent

  Nuura Miira Bordslampa Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira Bordslampa Optic är en bordslampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet där lampan är placerad. Nuura Miira Bordslampan passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning på ett skrivbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Miira 13 Taklampa Transparent

  Nuura Miira 13 Taklampa Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 13 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 13 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Anoli 1 Pendel Medel

  Nuura Anoli 1 Pendel Medel
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Blossi Bordslampa

  Nuura Blossi Bordslampa
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Blossi Bordlampen har Nuura skapat en bordslampa som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi bordslampan är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Bordslampan har ett lugnt och enkelt uttryck, som med sin indirekta belysning ger ett ytterst behagligt ljus. Blossi från Nuura har den nyaste LED-teknologin inbyggd och kan ses i den specialutvecklade LED-skivan i lampan. LED-skivan är placerad på ett sätt så att ljuset reflekteras i hela den munblåsta glasskärmen och därmed lyser upp glaset og metallen utan att blända. Bordslampan sprider på så sätt ett vackert och mjukt ljus ut i rummet som den hänger i. Med Blossi Bordslampa får man en unik lampa, vars form designaren Sofie Refer har uttänkt och genomarbetat in i minsta detalj. Bordslampan passar perfekt som skrivbordslampa eller som mysbelysning i ett fönster. Blossi lampserien finns i följande versioner: Blossi 1 Pendel, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona.
 • Nuura Blossi Vägg/Taklampa

  Nuura Blossi Vägg/Taklampa
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Blossi har Nuura skapat en Vägg/Taklampa som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi Vägg/Taklampa är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Vägg/Taklampa har ett lugnt och enkelt uttryck, som med sin indirekta belysning ger ett ytterst behagligt ljus. Blossi från Nuura har den nyaste LED-teknologin inbyggd och kan ses i den specialutvecklade LED-skivan i lampan. LED-skivan är placerad på ett sätt så att ljuset reflekteras i hela den munblåsta glasskärmen och därmed lyser upp glaset og metallen utan att blända. Pendeln sprider på så sätt ett vackert och mjukt ljus ut i rummet som den hänger i. Med Blossi Vägg/Taklampan får man en unik lampa, vars form designaren Sofie Refer har uttänkt och genomarbetat in i minsta detalj. Blossi passar perfekt som stämningsbelysing i vardagsrummet eller som belysning i hall eller entré. Blossi lampserien finns i följande versioner: Blossi 1 Pendel, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona.
 • Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Opal

  Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 12 Vägglampa Klar är en ytterst elegant vägglampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av material skapar en fin kontrast mellan glas och metal, samtidigt som det ger en snyggt stilren och exlusiv ’look’. Glaskloten avger ett fint och spännande ljus, som ger en behaglig stämning i rummet lampan hänger. Nuura Liila 1 Vägglampa passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom gör sig lampan fint i rum med lågt till tak, så som en entré eller en trappa, där lampan ger ett användbart och trevligt ljus, utan att ta för mycket plats i rummet.  Liila lampserien  finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic och Liila 12 Vägg/Taklampa.
 • Nuura Miira 6 Cirkulär Ljuskrona Mörk Brons/Opalvit

  Nuura Miira 6 Cirkulär Ljuskrona Mörk Brons/Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Nuura Miira 6 Cicurlar Är en otroligt vacker ljuskrona, som sätter ett högt värde på detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien, som Miira 1, Miira 3, Miira 4, eller någon av de andra vackra Miira-lamporna från kollektionen. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns även med antingen opala eller optiska glaskulor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Apiales 9 Taklampa Satin Svart/Opal Vit

  Nuura Apiales 9 Taklampa Satin Svart/Opal Vit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Apiales från Nuura är en fantastisk taklampa. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med sin inspiration från blommor har lampan en mjuk och organisk form, som skapas av 9 opalglasbollar i ljuskronan Apiales 9 respektive 18 opalglasbollar i ljuskronan Apiales 18. Lampan passar perfekt över matbordet eller i en hall, eftersom ljuskronan ger ett fantastiskt ljus och en fin värme i rummet lampan hänger i. Nuura Apiales tak är gjord i fantastiskt hantverk och i högkvalitativa material. Apiales har ett lugnt och elegant uttryck. Apiales taklampa finns i två färger, borstad mässing respektive sammetslen satinsvart.
 • Nuura - Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear

  Nuura - Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet. 'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern; Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer. Lampan vann German Design Award 2019 i kategorin; Utmärkt produktdesign - belysning Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor – Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Large Nordic Gold/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura Rizzatto 42 Taklampa Opal/Mässing

  Nuura Rizzatto 42 Taklampa Opal/Mässing
  Design: Paolo Rizzatto för Nuura Koncept: Rizzatto Tillsammans med danska Nuura har världens välkända designer Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan lätt kan dekoreras i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzatto känner du förmodligen några av hans tidigare mönster. Han står bakom ikoniska lampor som Costanza , Hope , Berenice , Flos 265 och många fler otroligt vackra lampor. Denna erfarenhet såväl som expertis syns också i Rizzatto- serien. Lamporna är gjorda av opalglas och mässing och utstrålar kvalitet och nåd, vilket är extremt bekvämt att titta på. Med en lampskärm av ogenomskinligt glas Rizzatto problem också en mycket trevlig mjukt ljus, och får ideal för att hänga över matbordet i vardagsrummet eller säng. Men det är inte bara Rizzatto-seriens vackra design som gör dem till något mycket speciellt. Samarbetet mellan Paolo Rizzato och Nuura är Paolos första med ett annat designföretag sedan 1978. Det var året han och Riccardo Sarfatti skapade Luceplan, där han under många år har skapat en mängd vackra och eleganta designlampor. Rizzatto-serien kommer som ett taklampa i två versioner, 32 och 43 , eller som en taklampa.
 • Nuura Rizzatto 32 Taklampa Opal/Mässing

  Nuura Rizzatto 32 Taklampa Opal/Mässing
  Design: Paolo Rizzatto för Nuura Koncept: Rizzatto Tillsammans med danska Nuura har världens välkända designer Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan lätt kan dekoreras i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzatto känner du förmodligen några av hans tidigare mönster. Han står bakom ikoniska lampor som Costanza , Hope , Berenice , Flos 265 och många fler otroligt vackra lampor. Denna erfarenhet såväl som expertis syns också i Rizzatto- serien. Lamporna är gjorda av opalglas och mässing och utstrålar kvalitet och nåd, vilket är extremt bekvämt att titta på. Med en lampskärm av ogenomskinligt glas Rizzatto problem också en mycket trevlig mjukt ljus, och får ideal för att hänga över matbordet i vardagsrummet eller säng. Men det är inte bara Rizzatto-seriens vackra design som gör dem till något mycket speciellt. Samarbetet mellan Paolo Rizzato och Nuura är Paolos första med ett annat designföretag sedan 1978. Det var året han och Riccardo Sarfatti skapade Luceplan, där han under många år har skapat en mängd vackra och eleganta designlampor. Rizzatto-serien kommer som ett taklampa i två versioner, 32 och 43 , eller som en taklampa.
 • Nuura - Rizzatto 42 Plafond Opal/Satin Brass

  Nuura - Rizzatto 42 Plafond Opal/Satin Brass
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 42 Plafond Opal/Satin Brass är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura - Rizzatto 32 Taklampa Opal/Satin Brass

  Nuura - Rizzatto 32 Taklampa Opal/Satin Brass
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 32 Taklampa Opal/Satin Brass är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura Apiales Hard-Wired Vägglampa Borstad Mässing

  Nuura Apiales Hard-Wired Vägglampa Borstad Mässing
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2021 Koncept: Apiales fasta vägglampa är en enkel lampa med ett klassiskt uttryck. Idén till vägglampan kommer från ljuskronorna i samma serie. De är inspirerad av en blombukett, där vägglampan är en enda blomma plockad ur buketten och hängt elegant för sig själv. Utan synliga skruvar ger den rena looken stora möjligheter i hemmet och är idealisk som sänglampa, till hallen eller bredvid spegeln i badrummet. Den tidlösa och minimalistiska designen gör att lampan passar för många olika inredningsstilar i de flesta hem. Lampan finns även i sladdversion. Apiales-serien hämtar sin inspiration från blommor som har lett till att serien idag består av taklampor, vägglampor och ljuskronor. Alla är med munblåsta opalglaskulor och finns i en svart satin samt borstad mässing.
 • Nuura Miira 6 Cirkulär Ljuskrona Stengrå /Optisk Transparent

  Nuura Miira 6 Cirkulär Ljuskrona Stengrå /Optisk Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Miira 6 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona, som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett extremt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns med antingen opalvita eller optiskt klara glaskulor och i olikfärgade ramar. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit. Hela serien innehåller taklampor, ljuskronor, vägglampor och bordslampor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Miira Wall vägglampa grå/vit

  Nuura Miira Wall vägglampa grå/vit
  Högkvalitativ designervägglampa Miira Wall med handgjord lampskärm Miira Wall-vägglampan kännetecknas av den typiska nordiska designen i skandinavisk minimalistisk stil. Miira Wall har ett elegant utseende som lämpar sig för både privata och offentliga utrymmen. Under produktionen har man lagt vikt vid högsta kvalitet. Därför användes endast material av hög kvalitet. Den sfäriskt utformade lampskärmen består av munblåst glas. På grund av tillverkningsprocessen skiljer sig skärmen åt i många detaljer, vilket gör varje armatur unik. Ljusdesignern Sofie Refer inspirerades av ljuset i Skandinavien och designade en lampa vars ljus är baserat på Skandinaviens solsken. Tillverkaren rekommenderar en varmvit ljuskälla, som är idealisk för belysning av vardagsrum eftersom den ger ett mysigt och behagligt ljus. De kan placeras enskilt eller sida vid sida och är en vacker ljuskälla som ger en lätt skandinavisk touch till alla rum. Med sin tidlösa stil passar den högkvalitativa vägglampan från Nuura Aps in i nästan alla inredningsmiljöer - oavsett om den är modern, klassisk eller vintage. Företaget Nuura Aps grundades i Danmark 2017 och tillverkar högkvalitativa lampor som kännetecknas av en enkel men elegant och naturlig design. Armaturerna kan användas både i offentliga och privata utrymmen. Detta beror på att endast förstklassiga material bearbetas i den danska belysningstillverkaren, vilket resulterar i ett mångsidigt produktsortiment för många olika inredningsstilar.
 • Nuura Miira Wall vägglampa mässing/klar

  Nuura Miira Wall vägglampa mässing/klar
  Högkvalitativ designervägglampa Miira Wall med handgjord lampskärm Miira Wall-vägglampan kännetecknas av den typiska nordiska designen i skandinavisk minimalistisk stil. Miira Wall har ett elegant utseende som lämpar sig för både privata och offentliga utrymmen. Under produktionen har man lagt vikt vid högsta kvalitet. Därför användes endast material av hög kvalitet. Den sfäriskt utformade lampskärmen består av munblåst glas. På grund av tillverkningsprocessen skiljer sig skärmen åt i många detaljer, vilket gör varje armatur unik. Ljusdesignern Sofie Refer inspirerades av ljuset i Skandinavien och designade en lampa vars ljus är baserat på Skandinaviens solsken. Tillverkaren rekommenderar en varmvit ljuskälla, som är idealisk för belysning av vardagsrum eftersom den ger ett mysigt och behagligt ljus. De kan placeras enskilt eller sida vid sida och är en vacker ljuskälla som ger en lätt skandinavisk touch till alla rum. Med sin tidlösa stil passar den högkvalitativa vägglampan från Nuura Aps in i nästan alla inredningsmiljöer - oavsett om den är modern, klassisk eller vintage. Företaget Nuura Aps grundades i Danmark 2017 och tillverkar högkvalitativa lampor som kännetecknas av en enkel men elegant och naturlig design. Armaturerna används lika mycket i offentliga och privata utrymmen. Detta beror på att endast förstklassiga material bearbetas i den danska belysningstillverkaren, vilket resulterar i ett mångsidigt produktsortiment för många olika inredningsstilar.
 • Nuura Miira 6 Circular Chandelier Stengrå/Opalvit

  Nuura Miira 6 Circular Chandelier Stengrå/Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Miira 6 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona, som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett extremt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns med antingen opalvita eller optiskt klara glaskulor och i olikfärgade ramar. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit. Hela serien innehåller taklampor, ljuskronor, vägglampor och bordslampor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Anoli 1 hänglampa, 1 lampa Ø 16 cm, vit

  Nuura Anoli 1 hänglampa, 1 lampa Ø 16 cm, vit
  Skandinavisk designer pendel lampa Anoli 1 i graciös droppform Designlampan Anoli 1 från Nuura Aps är utformad för de högsta kraven. Den är designad av den danska ljusdesignern Sofie Refer och tillverkad av pulverlackerad metall och handblåst glas. Den som är utbildad vid Danmarks kungliga konstakademi har redan fått internationella utmärkelser för sin design av lampor och lampor, som skickligt kombinerar skandinavisk enkelhet med en extravagant look. Samspelet mellan lätthet och elegans återspeglas också i den eleganta formen på dropparna och det gyllene värmen från det nordliga ljuset som Anoli 1 hängande lampa är utformad för. Helt i den nordiska designtraditionens anda, som bygger på enkelhet och respekt för naturen och miljön, är skärmens mjuka och graciösa form utformad. Tack vare sin ljusdesign i droppoptik passar pendellampan Anoli 1 lätt in i alla rum och blir en dekorativ ljuskälla. Tack vare den öppna skärmen på undersidan avges ljuset homogent nedåt, så att ljuset kan spridas direkt och bländfritt i rummet. Med en ljuskälla som sprider ett behagligt och varmt vitt ljus skapar hänglampan en mysig och harmonisk atmosfär som gör varje hem ännu mer hemtrevligt. Anoli 1 är den perfekta lampan för sovrummet eller vardagsrummet och matplatsen hemma för att skapa maximal mysighet. Men den är också perfekt lämpad för användning i kommersiella och gastronomiska områden för att erbjuda gästerna en mysig atmosfär.
 • Nuura Anoli 6 hänglampa, 6 lampor vit

  Nuura Anoli 6 hänglampa, 6 lampor vit
  Skandinavisk hängande lampa Anoli 6 i droppdesign - designad av Sofie Refer Den sexljusiga pendellampan Anoli 6 är den perfekta ljuskällan för det stora vardagsrummet och matplatsen eller den rymliga trappan i dina egna fyra väggar. Samtidigt är det en perfekt ljuskälla för entréer och receptioner samt foajéer på hotell och restauranger. Pendelarmaturen Anoli 6 från Nuura Aps-serien är en vacker ljuskälla och med sitt dekorativa utseende en riktig prydnad för varje rum. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och består av pulverlackerad metall och handblåst glas. Med sitt öppna ljuskoncept motsvarar armaturen den nordiska designtraditionen, som sätter naturens enkelhet och rikedom i förgrunden. Dekoren i form av droppar symboliserar den nordiska skogsnaturens renhet och regnet, som i egenskap av syre- och vattenkälla förkroppsligar livet. Lampskärmarna i olika höjder utgör en allegori av mjukt fallande regndroppar. I enlighet med den skandinaviska designtraditionen bygger den danska belysningsdesignern Sofie Refers design på principen om enkelhet och respekt för naturen och miljön. Sofie Refer, som är utbildad vid Kungliga Danska Konsthögskolan, har redan fått flera priser för sin naturälskande design - bland annat German Design Award 2019. Eftersom ljuset enligt de senaste vetenskapliga rönen även påverkar humöret, hjärtfrekvensen och arbetsförmågan strävar Sofie Refer och hennes Nuura Aps-designteam efter att skapa högkvalitativa armaturer som också har en positiv inverkan på välbefinnandet.
 • Nuura Liila 1 Large vägglampa 1 lampa guld/vit

  Nuura Liila 1 Large vägglampa 1 lampa guld/vit
  Dansk designer vägglampa Liila 1 Large med sfärisk skärm av munblåst glas Liila 1 Large vägglampa har en enkel, men ändå elegant design. Den skandinaviska minimalismens typiska drag är tydliga i armaturens övergripande estetik. Den tidlösa inredningen kan lätt kombineras med olika stilar - modernt, klassiskt eller vintage. Den sfäriska lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och ger ett mjukt och mjukt ljus som solen över Skandinavien. Liila 1 Large är utrustad med en varmvit glödlampa och ger en mysig belysning med en elegant känsla i alla rum. Designlampan kan användas som stilfull belysning i badrum, vardagsrum, korridorer och hotellrum och är också en dekorativ möbel när den är avstängd. En belysning av Liila 1 Large fungerar perfekt ensam eller i grupp i en dekorativ formation. Designern från Nuura Aps kan användas både som vägglampa och taklampa och förkroppsligar estetisk och exklusiv ljusdesign. Den danska armaturtillverkaren Nuura Aps grundades 2017 av Sofie Refer, Nadia Lassen och Peter Østerberg för att tillverka armaturer som speglar den skandinaviska naturens rikedom och glädje i sin design. Målet med Liila-kollektionen var att ta fram vägg- och takbelysning där glaset står i centrum för designen. Serien har utformats av den flerfaldigt prisbelönta ljusdesignern Sofie Refer.
 • Nuura Apiales 18 hänglampa, mässing/opal

  Nuura Apiales 18 hänglampa, mässing/opal
  Designer hängande lampa Apiales 18 i munblåst glas Pendellampan Apiales 18 är en ljuskälla i det skandinaviska designkonceptet par excellence. Lampans armar påminner om en blommas stjälkar, på toppen av vilka glaskulorna sitter som en motsvarighet till blomsterpollen och uttrycker i den här designen den nordiska designtraditionens närhet till naturen. Endast högkvalitativa material, såsom munblåst glas, har använts vid tillverkningen. Särskilt i vardagsrummet eller över matbordet är Apiales 18 en idealisk ljuskälla som är ett verkligt blickfång även när den är avstängd. Med totalt 18 ljuskällor och ett dekorativt utseende kommer armaturen också att vara en elegant belysning på restauranger och hotell, vars ljus fördelas jämnt och bländfritt i rummet. Armaturen är utrustad med varmvita ljuskällor och får varje rum att framstå i ett tilltalande ljus och skapar en mysig atmosfär. Med kollektionen Apiales har den danska ljusdesignern Sofie Refer och hennes designteam från Nuura Aps skapat armaturer som förkroppsligar en estetisk och exklusiv ljusdesign och som motsvarar stilen i det nordiska designkonceptet. Tillsammans med Nadia Lassen och Peter Østerberg grundade Sofie Refer företaget Nuura Aps 2017 med målet att producera armaturer av exceptionell kvalitet.
 • Nuura - Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear

  Nuura - Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Lilia vägg- och taklampa kan användas ensam eller som en del av ett kluster. Den består av glas och pulverlackerad metall i Nordic Gold. Glaset finns i två versioner - matt vit opal och klar optisk. Använd en lampa på vardera sidan av badrumsspegeln för att skapa en dekadent look i badrummet, eller häng flera Lilia-lampor tillsammans över trappan eller i hallen. Lampan kan monteras på väggen såväl som placeras i taket - oavsett var du använder den kommer den att skapa en elegant look!
 • Nuura - Apiales 6 Plafond Brushed Brass/Optic Gold

  Nuura - Apiales 6 Plafond Brushed Brass/Optic Gold
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Apiales 6 takbelysning Brushed Brass/Optic Gold är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma vi känner bäst till som en björnklo. Den är utformad för att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Hantverket är av högsta kvalitet, med munblåst glas i organiska och mjuka former som ger rummet ett fantastiskt ljus och värme. Låt den lugna och eleganta ljuskronan hänga över ett matbord för att skapa ett mysigt ljus med ett exklusivt utseende, eller i en entréhall med högt i tak, där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Light Silver / Opal - Badrumsbelysning Glas Silver - 2046008

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Light Silver / Opal - Badrumsbelysning Glas Silver - 2046008
  Vi presenterar Liila 1, en graciös och mångsidig vägg-/taklampa från Nuura. Den enkla men klassiska designen ger en elegant touch till alla utrymmen. Lampan har en tunn metallplatta och en stor rund lampskärm som ger en svävande känsla som helt enkelt är fascinerande. Det som utmärker Liila 1 är den munblåsta glasskärmen. Varje del är unikt handgjord, vilket garanterar att du får något som bara är ditt. Med sina kontrasterande material smälter den in i badrummets estetik eller ger köket en lockande charm. Den är designad av den välkända designern Sofie Refer och är ett bevis på oklanderligt hantverk. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Silver Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Rock Grey / Opal - Taklampor Glas Rock Grey - 2032010

  Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Rock Grey / Opal - Taklampor Glas Rock Grey - 2032010
  Lys upp ditt rum med en blandning av nordisk enkelhet och modern elegans genom att lägga till Miira 8 Circular ljuskrona från Nuura till din heminredning. Ljuskronan är designad av den prisbelönta Sofie Refer och är ett perfekt komplement till matsalen eller vardagsrummet med sina åtta vackra munblåsta glaslampor som omger en elegant metallhalo. Miira 8 Circular är idealisk för dem som vill ha en touch av modern sofistikering i sitt hem och är känd för sin exklusiva känsla och minimalistiska designprinciper som är synonyma med avancerad nordisk inredning. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Miira 8 Circular ljuskrona - Miira 8 Circular uppskattas för den exklusiva känslan.- Ingår i serien Miira.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Rock Grey Taklampor i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Lila Muuse Taklampa Medium Nordic Guld/ Opal

  Nuura Lila Muuse Taklampa Medium Nordic Guld/ Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept: Nuuras Lila Muuse lampserie representerar det ultimata mötet mellan skandinavisk sofistikering, överlägset hantverk och funktionell belysning. Denna anmärkningsvärda kollektion, skapad av det kända danska belysningsmärket Nuura, är en hyllning till minimalistisk estetik och lyx i belysningsvärlden. Med sin tidlösa skandinaviska design är lampserien Lila Muuse sanna konstverk i sig. Varje lampa hyllar skönheten i enkelheten och passar perfekt in i ett brett utbud av dekorer, från moderna och minimalistiska till mer klassiska och traditionella stilar. Serien består av fyra lampor som finns i olika färger och storlekar.
 • Nuura Miira 1 Taklampa Stengrå & Transparent Liten

  Nuura Miira 1 Taklampa Stengrå & Transparent Liten
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 1 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 1 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför ett barbord eller köksbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Liila 1 Vägg/Taklampa Klar

  Nuura Liila 1 Vägg/Taklampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila Vägg/Taklampa Klar är en ytterst elegant vägglampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av matrial skapar en fin kontrast mellan glas och metal, samtidigt som det ger en snygg stilren och exlusiv ’look’. Glasklotet ger ett fint och spännande ljus, som ger en behaglig stämning i rummet lampan hänger. Nuura Liila Vägg/Taklampa passar fint sm belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom gör sig lampan fint i rum med lågt till tak, så sm en entré eller en trappa, där lampan ger ett användbart och trevligt ljus, utan att ta för mycket plats i rummet. Liila lampserien finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic och Liila 12 Vägg/Taklampa.
 • Nuura Miira 13 Taklampa Opalvit Liten

  Nuura Miira 13 Taklampa Opalvit Liten
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 13 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 13 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Anoli 1 Pendel Medel Opal

  Nuura Anoli 1 Pendel Medel Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampanlampanstår i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserie finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Liila 1 Stor Vägg-/Taklampa Klar

  Nuura Liila 1 Stor Vägg-/Taklampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett vackert motspel mellan glas och metall, samt har en snygg stilren och exlusiv framtoning. Glasskärmen bidrar till att lampan avger ett vackert diffust ljus, vilket skapar en behaglig stämning i rummet lampanlampanstår i. Nuura Liila 1 vägglampa passar utmärkt som belysning i en hall eller på en toalett. Ut över det passar lampan utmärkt till rum med lågt i tak, som t.ex. en entré eller en trappa där lampan kan avge ett behagligt och trevligt ljus, utan att ta upp onödigt mycket plats i rummet. Liila lampserie finns i följande två modeller: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/Taklampa.
 • Nuura Anoli 1 Pendel Mindre

  Nuura Anoli 1 Pendel Mindre
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Miira 6 Taklampa Opalvit Liten

  Nuura Miira 6 Taklampa Opalvit Liten
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 6 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 6 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Liila 1 Stor Vägg-/Taklampa Silver/Klar

  Nuura Liila 1 Stor Vägg-/Taklampa Silver/Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en ytters elegant vägglampa, som avger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munbåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett vackert motspel mellan glas och metall, samt har en snygg stilren och exlusiv framtoning. Glasskärmen bidrar till att lampan avger ett vackert diffust ljus, vilket skapar en behaglig stämning i rummet lampanlampanstår i. Nuura Liila 1 vägglampa passar utmärkt som belysning i en hall eller på en toalett. Ut över det passar lampan utmärkt till rum med lågt i tak, som t.ex. en entré eller en trappa där lampan kan avge ett behagligt och trevligt ljus, utan att ta upp onödigt mycket plats i rummet. Liila lampserie finns i följande två modeller: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/Taklampa.
 • Nuura Anoli 1 Pendel Mindre Opal

  Nuura Anoli 1 Pendel Mindre Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Med Anoli har Nuura skapat en pendel som ger ett fantastiskt ljus och en underbar värme till rummet lampanlampanstår i. Nuura Anoli Pendel är tillverkad i högkvalitativa matrial och i mycket hög hantverksmässig standard. Pendeln manifesterar sig genom sitt droppformade handblåsta glas, med ett lugnt och enkelt uttryck. Med Anoli pendel får man en unik lampa, varmed designaren Sofie Refer, provar att återskapa det nordiska ljuset inne i hemmet. Penden passar perfekt som stämningsbelsyning i ett hörn eller över soffbordet. Lamporna gör sig också fint över ett köksbänk eller matbord. Anoli ger både ett dämpat ljus uppåt genom glaset samt ett neråtriktat arbetsljus. Anoli lampserie finns i två storlekar, Anoli 1 Mindre och Anoli 1 Medel. Ut över det kan lampan fås i kombinationer med 3, 6 eller 13 stk.
 • Nuura Miira 6 Taklampa Transparent

  Nuura Miira 6 Taklampa Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 6 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 6 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Miira 1 Taklampa Stengrå & Opalvit Liten

  Nuura Miira 1 Taklampa Stengrå & Opalvit Liten
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 1 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 1 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför ett barbord eller köksbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Miira 4 Taklampa Stengrå & Transparent

  Nuura Miira 4 Taklampa Stengrå & Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Miira 4 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 4 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför barbord, köksbord eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Klar

  Nuura Liila 12 Vägg/Taklampa Klar
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 12 Vägglampa Klar är en ytterst elegant vägglampa som ger ett lugnande och behagligt ljus. Nuura Liila är tillverkad i munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination av matrial skapar en fin kontrast mellan glas och metal, samtidigt som det ger en snygg stilren och exlusiv ’look’. Glasklotet ger ett fint och spännande ljus, som ger en behaglig stämning i rummet lampan hänger. Nuura Liila 1 Vägglampa passar fint sm belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom gör sig lampan fint i rum med lågt till tak, så sm en entré eller en trappa, där lampan ger ett användbart och trevligt ljus, utan att ta för mycket plats i rummet. Liila lampserien finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic och Liila 12 Vägg/Taklampa.
 • Nuura - Miira 1 Large Taklampa Brass/Opal White

  Nuura - Miira 1 Large Taklampa Brass/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Taklampa Large Brass/Opal White är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet. 'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern; Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer. Lampan vann German Design Award 2019 i kategorin; Utmärkt produktdesign - belysning Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor – Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Brass/Optic Clear

  Nuura - Miira 1 Taklampa Brass/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Taklampa Brass/Optic Clear Clear är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet. 'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern; Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer. Lampan vann German Design Award 2019 i kategorin; Utmärkt produktdesign - belysning Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor – Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura Miira 8 Cirkulär Ljuskrona Mörk Brons/Optisk Transparent

  Nuura Miira 8 Cirkulär Ljuskrona Mörk Brons/Optisk Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Nuura Miira 8 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien, såsom Miira 1, Miira 3, Miira 4, eller någon av de andra vackra Miira-lamporna från kollektionen. Miira 8 finns i en mindre storlek med 6 glaskulor, och finns även med antingen opala eller optiska glaskulor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Miira 8 Circular Chandelier Dark Brons/Opalvit

  Nuura Miira 8 Circular Chandelier Dark Brons/Opalvit
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Nuura Miira 8 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien, såsom Miira 1, Miira 3, Miira 4, eller någon av de andra vackra Miira-lamporna från kollektionen. Miira 8 finns i en mindre storlek med 6 glaskulor, och finns även med antingen opala eller optiska glaskulor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura Miira 6 Cirkulär Ljuskrona Mörk Brons/Optisk Transparent

  Nuura Miira 6 Cirkulär Ljuskrona Mörk Brons/Optisk Transparent
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2020 Koncept: Nuura Miira 6 Cicurlar Är en otroligt vacker ljuskrona, som sätter ett högt värde på detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien, såsom Miira 1, Miira 3, Miira 4, eller någon av de andra vackra Miira-lamporna från kollektionen. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns även med antingen opala eller optiska glaskulor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa.
 • Nuura - Miira 13 Taklampa Large Rock Grey/Opal White

  Nuura - Miira 13 Taklampa Large Rock Grey/Opal White
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large 13 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura Rizzatto 43 hänglampa, mässing/vit

  Nuura Rizzatto 43 hänglampa, mässing/vit
  Pendellampa Rizzatto 43 - perfekt formad ljuskälla och exklusivt designobjekt Rizzatto 43 hängande lampan har en formfulländad design från den internationellt erkända ljusdesignern Paolo Rizzatto. Lampskärmarna är tillverkade av munblåst glas och utformade i en organisk form, vars fina kurvor verkar smidiga och graciösa. Tack vare det opalvita glaset utvecklas ljuset bländfritt och jämnt i rummet. Om armaturen är utrustad med en varmvit glödlampa ger den ett behagligt och mysigt ljus som passar utmärkt i vardagsrum. Det är möjligt att använda en dimbar lampa för att reglera ljusstyrkan. Rizzatto 43 kan ge stilfull belysning i vardagsrummet samt på restauranger, hotell, museer och gallerier. Tack vare den tidlösa designen kan armaturen enkelt kombineras med vilken inredningsstil som helst. Med det här designobjektet kan både moderna och tidlöst inredda rum utformas på ett effektivt sätt. Rizzatto 43 är mycket mer än bara en ljuskälla. Det är ett designobjekt och en möbel som berikar den rådande livsstilen med en glamorös touch. Rizzatto-kollektionen är designad av den internationellt kända ljusdesignern Paolo Rizzatto och tillverkas av den danska ljustillverkaren Nuura Aps. Sedan 2017 har företaget från Danmark tillverkat högkvalitativa armaturer i syfte att sprida ljus och glädje. Med sin fascination för ljuskronor passar den italienska designern perfekt för Nuura Aps, som förstår ljuskronan som centrum för estetisk belysning.
 • Nuura Blossi 1 LED-hänglampa, 1 lampa guld/klar

  Nuura Blossi 1 LED-hänglampa, 1 lampa guld/klar
  Pendellampa Blossi 1 av prisbelönt designer med en enda lampa Blossi 1 LED-pendellampa med stil och elegans har en diskret skandinavisk inredning. Lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som ger varje rum en mysig känsla - perfekt för kök och matsal. Den mjukt rundade skärmen av handblåst glas fördelar det indirekta ljuset bländfritt i rummet. Ljusets ljusstyrka kan enkelt justeras med hjälp av en fasdimmer. Den eleganta och tidlösa designen i nordisk stil kan kombineras med nästan vilken livsstil som helst, och även när den är avstängd är Blossi 1 en diskret skandinavisk dekoration av sann elegans. Alla armaturer i Blossi-serien är tillverkade av högkvalitativa material och med den senaste LED-tekniken. Inspirerade av det gyllene ljuset från den nordiska hösten, syftar Blossi-lampornas rundade former till att uttrycka enkelheten och beundran för den skandinaviska naturen som är kärnan i nordisk design. Blossi-kollektionen fick beröm vid German Design Awards 2018 och nominerades till Årets lampa vid Design Awards 2018 i Danmark. Designen av pendellampan är skapad av den prisbelönta ljusdesignern Sofie Refer. Bland många internationella utmärkelser fick designern även utmärkelsen German Design Award 2019.
 • Nuura Rizzatto 32 hänglampa mässing/vit

  Nuura Rizzatto 32 hänglampa mässing/vit
  Snygg designerpendellampa Rizzatto 32 med mjuk och jämn ljusstråle Den högkvalitativa pendelarmaturen Rizzatto 32 fängslar med sin graciösa form. Den opalvita och äggformade lampskärmen är smidig tack vare sina fina kurvor och förkroppsligar ren elegans. Den mindre sfäriska skärmen av klart glas ovanför ger armaturen en lätthet och förfinar den estetiska designen. Endast förstklassiga material användes i produktionen. Båda lampskärmarna tillverkades manuellt och består av det finaste munblåsta glaset. Rizzatto 32 ger ett mjukt och jämnt ljus, vilket gör den till en idealisk ljuskälla för vardagsrum och matplats i hemmet, liksom för entréer, receptioner och foajéer på hotell och restauranger. Pendelarmaturen Rizzatto 32 är också den perfekta ljuskällan för att skapa ett elegant och sofistikerat rumskoncept. Tack vare den tidlösa designen kan armaturen enkelt kombineras med vilken inredning som helst. Både mysiga vardagsrumsöar på loftet och moderna och trendigt inredda vardagsrum drar nytta av den vackra designarmaturen från Nuura Aps. Om Rizzatto 32 är utrustad med en varmvit ljuskälla avger den ett behagligt ljus som är idealiskt för att belysa vardagsrum eftersom det skapar en mysig och behaglig atmosfär. För att reglera ljusintensiteten kan du använda en dimbar lampa. Pendellampan är designad av den italienska belysningsdesignern Paolo Rizzatto, som redan kan se tillbaka på en lång karriär som arkitekt och designer. Med sin fascination för ljuskronor passar den italienska designern perfekt ihop med det danska belysningsföretaget Nuura Aps, som har ägnat sig åt att sprida ljus och glädje med sina lampor. Rizzatto-kollektionen är utformad för lång livslängd och som en elegant kvalitetsbelysning.
 • Nuura Blossi 8 LED-hänglampa, 8 lampor guld/klar

  Nuura Blossi 8 LED-hänglampa, 8 lampor guld/klar
  Elegant designad LED-pendellampa Blossi 8 med munblåsta glasskärmar Blossi 8 LED-pendellampans design är inspirerad av det gyllene ljuset från den nordiska hösten. De rundade lampskärmarna av munblåst glas är utformade för att sprida ett mjukt och fint ljus i rummet. Med en faskopplad dimmer kan ljusintensiteten bekvämt dämpas och regleras. Alla ljuskällor drivs av lysdioder, vars varmvita sken passar utmärkt för att belysa bostadsutrymmen och fyller varje rum med en mysig atmosfär. Särskilt den homogena och bländfria fördelningen av det indirekta ljuset skapar en atmosfär som är svår att överträffa när det gäller trivsel. De mjukt rundade lampskärmarna och det eleganta höljet i pulverlackerad metall ger ett diskret skandinaviskt intryck i alla rum. Tack vare den tidlösa inredningen kan lampan lätt kombineras med många olika stilar i hemmet. Blossi 8 monteras ovanför ett matbord och är ett dekorativt smycke även när den är avstängd, vilket vittnar om ren elegans. Armaturerna i Blossi-kollektionen är utformade både för vardagsrum och för användning i gastronomiska miljöer. Blossi-serien, designad av den danska ljusdesignern Sofie Refer, nominerades till Årets lampa vid Design Award 2018 i Danmark. Med sin avancerade LED-teknik och användningen av förstklassiga material är armaturerna i Blossi-kollektionen ett diskret uttryck för skandinavisk elegans som återspeglar essensen av nordisk design.
 • Nuura - Miira Bordslampa Brass/Optic Clear

  Nuura - Miira Bordslampa Brass/Optic Clear
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Brass. Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura - Miira Bordslampa Brass/Opal White

  Nuura - Miira Bordslampa Brass/Opal White
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Brass. Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura - Liila 7 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear

  Nuura - Liila 7 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura I exklusiva och lyxiga material formar den begåvade danska designern Sofie Refer Liila 7 Wall/Loft Lamp Nordic Gold/Optic Clear från Nuura. Lampan, som kan monteras både i taket och på väggen, är tillverkad av guldpulverlackerad metall och munblåst glas, och elegansen i materialvalet överskuggas bara av lampans otroligt vackra design. Du kan placera lampan i taket där taket inte är så högt - eller låta den pryda väggen i vardagsrummet. Lampan är vacker på egen hand, men absolut vacker i kombination med flera Liila-lampor - vilket är lätt att göra, eftersom lampans modulära design innebär att du kan montera lamporna i förlängningen av varandra. Se hela Liila-familjen här!
 • Nuura - Liila Star Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear

  Nuura - Liila Star Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Likt stjärnor från en molnfri himmel en decembernatt lyser Liila Star vackert ner från rummets tak och ger heminvånarna stjärnor i ögonen. Sofie Refer ligger bakom den vackra Liila-serien på Nuura, och med nattens stjärnor som inspiration har hon designat Star-medlemmen i serien. Liila Star Wall/Ceiling Light Nordic Gold/Optic Clear är tillverkad i vacker blank pulverlackerad metall och munblåst glas, och de lyxiga materialen kan kännas i hela rummet - även på avstånd, där Nuura-lampans elegans sprider sig i hela rummet. Placera en Liila-lampa i taket där du inte har höjd i rummet för en ljuskrona - eller montera den på väggen i vardagsrummet eller sovrummet som en skulptural ljuskälla vars elegans smittar av sig. Se hela Liila-familjen här!
 • Nuura - Liila Star Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Clear

  Nuura - Liila Star Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Likt stjärnor från en molnfri himmel en decembernatt lyser Liila Star vackert ner från rummets tak och ger heminvånarna stjärnor i ögonen. Sofie Refer ligger bakom den vackra Liila-serien på Nuura, och med nattens stjärnor som inspiration har hon designat Star-medlemmen i serien. Liila Star Wall/Ceiling Light Nordic Gold/Opal White Clear är tillverkad i vacker glansig pulverlackerad metall och munblåst glas, och de lyxiga materialen kan kännas i hela rummet - även på avstånd, där Nuura-lampans elegans sprider sig i hela rummet. Placera en Liila-lampa i taket där du inte har höjd i rummet för en ljuskrona - eller montera den på väggen i vardagsrummet eller sovrummet som en skulptural ljuskälla vars elegans smittar av sig. Se hela Liila-familjen här!
 • Nuura - Liila 7 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Clear

  Nuura - Liila 7 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Clear
  Design Sofie Refer för Nuura I exklusiva och lyxiga material formar den begåvade danska designern Sofie Refer Liila 7 Wall/Loft Lamp Nordic Gold/Opal White Clear från Nuura. Lampan, som kan monteras både i taket och på väggen, är tillverkad av guldpulverlackerad metall och munblåst glas, och elegansen i materialvalet överskuggas bara av lampans otroligt vackra design. Du kan placera lampan i taket där taket inte är så högt - eller låta den pryda väggen i vardagsrummet. Lampan är vacker på egen hand, men absolut vacker i kombination med flera Liila-lampor - vilket är lätt att göra, eftersom lampans modulära design innebär att du kan montera lamporna i förlängningen av varandra. Se hela Liila-familjen här!
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek. Liila 1 Large Vägg- och taklampa kommer i flera varianter - se dem här
 • Nuura - Apiales 6 Plafond Satin Black/Opal

  Nuura - Apiales 6 Plafond Satin Black/Opal
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Apiales 6 Ceiling Lamp Satin Black/Opal är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma vi känner bäst till i Danmark som en björnklo. Den är utformad för att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Hantverket är av högsta kvalitet, med munblåst glas i organiska och mjuka former som ger rummet ett fantastiskt ljus och värme. Låt den lugna och eleganta ljuskronan hänga över ett matbord för att skapa ett mysigt ljus med ett exklusivt utseende eller i en entréhall med högt i tak, där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Nuura - Apiales 6 Plafond Brushed Brass/Opal

  Nuura - Apiales 6 Plafond Brushed Brass/Opal
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Taklampan Apiales 6 Brushed Brass/Opal är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma vi känner bäst till som en björnklo. Den är utformad för att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Hantverket är av högsta kvalitet, med munblåst glas i organiska och mjuka former som ger rummet ett fantastiskt ljus och värme. Låt den lugna och eleganta ljuskronan hänga över ett matbord för att skapa ett mysigt ljus med ett exklusivt utseende eller i en entréhall med högt i tak, där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Nuura - Rizzatto 42 Plafond Satin Silver/Opal

  Nuura - Rizzatto 42 Plafond Satin Silver/Opal
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 42 Plafond Satin Silver/Opal är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura - Apiales 1 Taklampa Black/Opal

  Nuura - Apiales 1 Taklampa Black/Opal
  Design Sofie Refer för Nuura Apiales 1 taklampa Svart/Opal utstrålar minimalism, skandinavisk designtradition, elegans och lyx. Taklampan är en del av Apiales-familjen som den otroligt begåvade designern Sofie Refer står bakom. Med naturen, det organiska och framför allt blomman som inspiration kastade hon sig in i serien, och som ett resultat har Nuura kunnat lägga till ytterligare en serie vackra produkter till sin redan imponerande portfölj. Häng Apiales taklampan ensam i ett hörn av ditt vardagsrum - eller häng upp en hel rad av de vackra lamporna för att skapa en klustereffekt. Tack vare sin minimalistiska design passar Apiales in i de flesta rum - och du kan tryggt låta Sofie Refers vackra lampa prägla ditt sovrum, vardagsrum, kök och kontor. Se de andra vackra lamporna i Apiales-serien här!
 • Nuura - Miira Utomhus Vägglampa Black/Optic Clear

  Nuura - Miira Utomhus Vägglampa Black/Optic Clear
  Design Sofie Refer för Nuura Från den knivskarpa och enormt begåvade danska designern Sofie Refer kommer en vägglampa som kan imponera och sprida skandinavisk design och bra ljus i vilket rum som helst. Lampan är tillverkad av starka, lyxiga material, och det råder ingen tvekan om att man har lagt stor vikt vid varje medlem av Miira-lampfamiljen. Det här är Miira Outdoor Wall Light Black/Optic Clear - och när den hänger elegant på väggen i ditt vardagsrum, kontor eller sovrum råder det ingen tvekan om att kvalitetsmedvetenhet och skandinavisk designtradition har varit av största vikt vid utformningen av Miira vägglampan. Liksom resten av sortimentet finns vägglampan i olika färger och med olika typer av glas. Se alla Miira-lampor här!