Nuura lampor

Sofie Refer, Nadia Lassen och Peter Østerberg är grundarna bakom danska varumärket Nuura. Deras design av belysning har hämtat mycket inspiration från nordisk natur. Stilren design med mycket munblåst glas gör lampor från Nuura till stolta bärare av skandinaviskt formspråk.

Stilren belysning från Nuura

 • Nuura Apiales 1 Taklampa Borstat Mässing

  Nuura Apiales 1 Taklampa Borstat Mässing
  Apiales 1 är ett enkelt taklampa med ett klassiskt uttryck. Den liten taklampa sprider ett bra ljus utan att ta mycket plats i rummet och passar särskilt bra till platser där du inte vill störa sikten, som ovanför köksön. Designen gör det också självklart att montera flera lampor i rad och kommer därför att pryda matsalen över matbordet eller två kan hängas med olika höjd i hörnet vid soffdelen. Den tidlösa och minimalistiska designen gör att lampan passar till många olika inredningsstilar och passar i de flesta hem. Apiales-serien hämtar sin inspiration från blommor, vilket har lett till att serien idag består av taklampor, vägglampor och ljuskronor. Alla har munblåsta kulor av opalglas och finns i en mjuk satin eller svart mässing . Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura - Apiales 9 Plafond Brushed Brass Nuura

  Nuura - Apiales 9 Plafond Brushed Brass Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Apiales 9 Plafond Brushed Brass är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma som vi bäst känner igen som en björnloka. Den är designad till att fånga uppmärksamheten från alla som kommer in i lokalen. Hantverksmässigt är den av högsta kvalitet med munblåst glas i organiska och mjuka former, som ger rummet ett fantastiskt ljus och den härlig värme. Låt denna lugna och eleganta ljuskrona hänga över ett matbord för att skapa ett behagligt ljus med en exklusiv look, eller i en entré med högt i tak där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear Nuura

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond kan monteras ensam eller flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset finns i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Häng en lampa på var sifa av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa- och plafond är i optiskt glas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket – oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear Nuura

  Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampan-eller plafonden med tolv ljuskällor är mer än bara belysning – lampan är ett fantastiskt statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold . Glaset fås i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa- och plafond är i klart optiskt glas . Lampan kan monteras både på väggen och i taket – oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Nuura

  Nuura - Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond med tolv ljuskällor är mer än bara belysning – lampan är ett fantastiskt Statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan till 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa – och plafond är i matt-vitt opalglas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket – oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White Nuura

  Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Taklampan består av munblåst klart optiskt – eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey - Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diameter mäts den till 14 cm. Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen. Taklampan fås i två olika glastyper – denna är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura - Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White Nuura

  Nuura - Miira 3 Taklampa Large Rock Grey/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large 3 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear Nuura

  Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterad på den delikata tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktiskt belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av den klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster på bordslampan från Nuura. Denna lampan är i klart optiskt glas.
 • Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White Nuura

  Nuura - Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa IP44 Nordic Gold/Optic Clear Nuura

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa IP44 Nordic Gold/Optic Clear Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Large Vägg- och taklampa Gold/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold Nuura

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold Nuura
  Design: Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlackerad montering och rossett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts upp till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den minsta – se den större taklampan här Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear Nuura

  Nuura - Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 taklampan består av munblåst klart optiskt- eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey . Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diametern mäts taklampan till 14 cm. Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen. Taklampan fås i två olika glastyper - denna är i klart optiskt glas.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White Nuura

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White Nuura

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold Nuura

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold Nuura
  Design: Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlckerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts till 2,5 m. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den största – se den mindre taklampan här Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White Nuura

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek. Liila 1 Large Vägg- och taklampa kommer i flera varianter - se dem här
 • Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Nuura

  Nuura - Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila vägglampa- eller plafond kan monsteras ensam eller så monterar du flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer – i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Häng en lampa på var sida av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denne væg-og loftlampe er i opalglas. Lampan kan både monteras på väggen eller i taket – oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear Nuura

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura - Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White Nuura

  Nuura - Miira 6 Taklampa Large Rock Grey/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large 6 är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura - Miira 1 Large Taklampa Rock Grey/Opal White Nuura

  Nuura - Miira 1 Large Taklampa Rock Grey/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Design Miira Large är en större utgåva av den existerande Miira lampa, men med samma minimalistiska och stilrena design. Det munblåsta opalglaset mäts till 20 cm i diameter, men trots storleken lyckas lampan fortfarande bevara sitt enkla och eleganta uttryck. Det opalvita glaset, kombinerat med den gråa upphängningen skapar det en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkelrunda lampskärmen skiner ett diffust och behagligt ljus, som ger en lugn och avslappnande atmosfär i hemmet. Miira Large finns både som taklampa, ljuskrona med 3, 6 eller 13 lysande skärmar. Du har därför stor möjlighet för att genomföra den eleganta stilen i hela inredningen; Över matbordet, köksbordet eller i en klunga som lyser upp ett av husets mörka hörn. Kombinera Miira Large med den originella Miira på 14 cm, för ett dekorativt uttryck i hemmet. Se hela Miira serien här, där du både hittar den stora och den lilla versionen, som ljuskrona eller som enkel taklampa.
 • Nuura Blossi 8 Ljuskrona Nordic Gold & Clear Glass

  Nuura Blossi 8 Ljuskrona Nordic Gold & Clear Glass
  Med Blossi 8 har Nuura skapat en ljuskrona som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan befinner sig i. Nuura Blossi 8 ljuskrona är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Ljuskronan har ett lugnt och enkelt uttryck och ger ett extremt behagligt ljus med sin indirekta glödlampa . Bloosi från Nuura har införlivat den senaste LED-tekniken, som via den specialutvecklade LED-modulen kan ses som en inbyggd central del av lampan. LED- glödlampan är placerad så att den inte bländar och lyser därmed upp glaset och metallen, vilket sprider ett vackert och mjukt ljus i rummet där lampan hänger Med Blossi ljuskronan får du en unik lampa, där designern Sofie Refer har verkligen tänkt igenom designen till minsta detalj. Ljuskronan passar perfekt som belysning ovanför ett stort matbord eller som ett blickfång i en hall eller entré. Lampserien Blossi finns i följande versioner: Blossi 1 Taklampa, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg-/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Blossi Golvlampa Svart/ Opalvit

  Nuura Blossi Golvlampa Svart/ Opalvit
  Koncept: Blossi från Nuura Med Golvlampan Blossi har Nuura skapat en lampa som ger ett fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan befinner sig i. Nuura Blossi golvlampan är gjord av ett mycket fantastisk hantverk och högkvalitativa material. Golvlampan har ett lugnt och enkelt uttryck och ger ett extremt behagligt ljus med sin indirekta glödlampa . Bloosi från Nuura har införlivat den senaste LED-tekniken, som via den specialutvecklade LED-modulen kan ses som en inbyggd central del av lampan. LED- glödlampan är placerad så att den inte bländar och lyser därmed upp glaset och metallen vilket sprider ett vackert och mjukt ljus i rummet som lampan är placerad i Med golvlampan Blossi får du en unik lampa, där designern Sofie Refer har verkligen tänkt igenom designen till minsta detalj. Golvlampan passar perfekt som stämningsbelysning i vardagsrummet eller som elegant belysning i en hall. Lampserien Blossi finns i följande versioner: Blossi 1 Taklampa, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg-/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura - Apiales 1 Taklampa Brass/Opal Nuura

  Nuura - Apiales 1 Taklampa Brass/Opal Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Apiales 1 taklampa Brass/Opal utstrålar minimalism, skandinavisk designtradition, elegans och lyx. Taklampan är en del av Apiales-familjen som den otroligt begåvade designern Sofie Refer står bakom. Med naturen, det organiska och särskilt blomman som inspiration kastade hon sig in i serien, och som ett resultat har Nuura kunnat lägga till ytterligare en serie vackra produkter till sin redan imponerande portfölj. Häng Apiales taklampan ensam i ett hörn av ditt vardagsrum - eller häng upp en hel rad av de vackra lamporna för att skapa en klustereffekt. Tack vare sin minimalistiska design passar Apiales in i de flesta rum - och du kan tryggt låta Sofie Refers vackra lampa prägla ditt sovrum, vardagsrum, kök och kontor. Se de andra vackra lamporna i Apiales-serien här!
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Opal Glas Medium

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Opal Glas Medium
  Nuura Liila 1 Vägglampa Optik är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Guld & Opalglas Medium

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Guld & Opalglas Medium
  Nuura Liila 1 Vägglampa Optik är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura - Miira 1 Taklampa Brass/Opal White Nuura

  Nuura - Miira 1 Taklampa Brass/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Taklampa Brass/Opal White är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet. 'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern; Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer. Lampan vann German Design Award 2019 i kategorin; Utmärkt produktdesign - belysning Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor – Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura - Rizzatto 43 Taklampa Opal/Satin Brass Nuura

  Nuura - Rizzatto 43 Taklampa Opal/Satin Brass Nuura
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 43 Taklampa Opal/Satin Brass är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura Aps Nuura Liila 1 Medium vägglampa, 1 lampa guld/klar

  Nuura Aps Nuura Liila 1 Medium vägglampa, 1 lampa guld/klar
  Utsökt designer vägglampa Liila 1 Medium i skandinavisk minimalistisk inredning Den diskreta designen på Liila 1 Medium vägglampa kommer från den danska ljusdesignern Sofie Refer. Med Liila 1 Medium har hon skapat en armatur som fängslar genom sin design med de karakteristiska dragen i den skandinaviska minimalismen och som redan har fått flera utmärkelser för sin originella design. Den eleganta sfären, från vilken det mjuka ljuset sprids, är tillverkad av munblåst glas, medan väggfästet med den dekorativa metallskivan är tillverkat av pulverlackerad metall. Den högkvalitativt tillverkade vägglampan harmonierar med olika interiörer tack vare sin tidlösa dekor. Vardagsrum, hotellrum eller som korridorsbelysning - användningsmöjligheterna är många. De kan placeras enskilt eller bredvid varandra och med sin varmvita belysning fördjupa varje rum i en hemtrevlig och mysig atmosfär. Med en extra dimmer (ingår inte) kan ljusstyrkan också justeras individuellt och anpassas till varje situation. En speciell egenskap hos Liila 1 Medium är att den kan användas både som tak- och väggarmatur. Tack vare de kompakta måtten är den idealisk även för mindre rum. Liila-kollektionen från Nuura Aps består av flera olika armaturer för väggar och tak, vars ljusdesign är inspirerad av skandinaviskt solljus.
 • Nuura Aps Nuura Anoli 6 hänglampa, 6 lampor vit

  Nuura Aps Nuura Anoli 6 hänglampa, 6 lampor vit
  Skandinavisk hängande lampa Anoli 6 i droppdesign - designad av Sofie Refer Den sexljusiga pendellampan Anoli 6 är den perfekta ljuskällan för det stora vardagsrummet och matplatsen eller den rymliga trappan i dina egna fyra väggar. Samtidigt är det en perfekt ljuskälla för entréer och receptioner samt foajéer på hotell och restauranger. Pendelarmaturen Anoli 6 från Nuura Aps-serien är en vacker ljuskälla och med sitt dekorativa utseende en riktig prydnad för varje rum. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och består av pulverlackerad metall och handblåst glas. Med sitt öppna ljuskoncept motsvarar armaturen den nordiska designtraditionen, som sätter naturens enkelhet och rikedom i förgrunden. Dekoren i form av droppar symboliserar den nordiska skogsnaturens renhet och regnet, som i egenskap av syre- och vattenkälla förkroppsligar livet. Lampskärmarna i olika höjder utgör en allegori av mjukt fallande regndroppar. I enlighet med den skandinaviska designtraditionen bygger den danska belysningsdesignern Sofie Refers design på principen om enkelhet och respekt för naturen och miljön. Sofie Refer, som är utbildad vid Kungliga Danska Konsthögskolan, har redan fått flera priser för sin naturälskande design - bland annat German Design Award 2019. Eftersom ljuset enligt de senaste vetenskapliga rönen även påverkar humöret, hjärtfrekvensen och arbetsförmågan strävar Sofie Refer och hennes Nuura Aps-designteam efter att skapa högkvalitativa armaturer som också har en positiv inverkan på välbefinnandet.
 • Nuura - Liila 1 Medium Vägg-/Plafond IP44 Black/Optic Clear Nuura

  Nuura - Liila 1 Medium Vägg-/Plafond IP44 Black/Optic Clear Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Lilia vägg- och taklampa kan användas ensam eller som en del av ett kluster. Den består av glas och pulverlackerad metall i Nordic Gold. Glaset finns i två versioner - matt vit opal och klar optisk. Använd en lampa på vardera sidan av badrumsspegeln för att skapa en dekadent look i badrummet, eller häng flera Lilia-lampor tillsammans över trappan eller i hallen. Lampan kan monteras på väggen såväl som placeras i taket - oavsett var du använder den kommer den att skapa en elegant look!
 • Nuura Miira 13 Ljuskrona Stor Grå & Transparent Optik

  Nuura Miira 13 Ljuskrona Stor Grå & Transparent Optik
  Nuura Miira 13 är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och de eleganta glasskärmarna ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 6 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila Muuse Vägg-/taklampa 200 Mm Nordic Gold / Opal - Badrumsbelysning Glas Guld - 2046067

  Nuura Liila Muuse Vägg-/taklampa 200 Mm Nordic Gold / Opal - Badrumsbelysning Glas Guld - 2046067
  Lys upp ditt utrymme med en förtrollande blandning av minimalistisk charm och modern chic. Liila Muuse vägg- / taklampa från Nuura ger mångsidig sofistikering till ditt hem! Den har en räfflad metallplatta som harmoniskt blandas med en perfekt rund lampskärm tillverkad av munblåst glas. Den passar perfekt i både badrummet, köket och hallen. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila Muuse Vägg-/Taklampa - Liila Muuse uppskattas för den flytande känslan.- Liila Muuse är också omtyckt för de olika texturerna.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Guld Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Rizzatto 301 Taklampa Satin Silver/Opal

  Nuura Rizzatto 301 Taklampa Satin Silver/Opal
  Tillsammans med danska Nuura har den världsberömda designern Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan enkelt kan inredas i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzatto känner du definitivt till några av hans tidigare mönster. Han ligger bakom ikoniska lampor som Costanza , Hope , Berenice , Flos 265 och många fler otroligt vackra lampor. Denna erfarenhet och expertis kommer också fram i Rizzatto -serien. Lamporna är gjorda av opalglas och mässing och utstrålar kvalitet och grace, vilket är extremt behagligt att titta på. Med en lampskärm i opalglas problem Rizzatto också ett extremt behagligt mjukt ljus och är idealiskt att hänga över matbordet, i vardagsrummet eller över soffdelen. Men det är inte bara den vackra designen i Rizzatto-serien som gör dem till något alldeles speciellt. Samarbetet mellan Paolo Rizzato och Nuura är Paolos första med ett annat designföretag, sedan 1978. Det var året han tillsammans med Riccardo Sarfatti skapade Luceplan, där han under lång tid skapat en mängd vackra och eleganta designlampor. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägglampa Mörk Brons/ Optik Transparent

  Nuura Liila 1 Vägglampa Mörk Brons/ Optik Transparent
  Nuura Liila 1 är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Lampan är bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Utomhusversionen av den populära vägglampa Liila gör det möjligt att ta med sig den vackra designen från Nuura utomhus. Använd den till exempel ovanför ingången till terrassen, eller på sidan av huset, där den kan sprida ljus över ingången till trädgården. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 6 Taklampa Opalvit Stor

  Nuura Miira 6 Taklampa Opalvit Stor
  Nuura Miira 6 Opal Stor är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 6 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Liten Silver/Optik Transparent

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Liten Silver/Optik Transparent
  Nuura Liila 1 Vägglampa är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila Muuse Vägg-/ Taklampa Medium Nordic Guld/Opal

  Nuura Liila Muuse Vägg-/ Taklampa Medium Nordic Guld/Opal
  Nuuras Liila Muuse lampserie representerar det ultimata mötet mellan skandinavisk sofistikering, överlägset hantverk och funktionell belysning. Denna anmärkningsvärda kollektion, skapad av det kända danska belysningsmärket Nuura, är en hyllning till minimalistisk estetik och lyx i belysningsvärlden. Med sin tidlösa skandinaviska design är lampserien Liila Muuse sanna konstverk i sig. Varje lampa hyllar enkelhetens skönhet och passar perfekt in i ett brett utbud av dekorer, från moderna och minimalistiska till mer klassiska och traditionella stilar. Serien består av fyra lampor som finns i olika färger och storlekar. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal Nuura

  Nuura - Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal Nuura
  Design Sofie Refer for Nuura Koncept Anoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Nuura Anoli 6 Ljuskrona Nordic Gold

  Nuura Anoli 6 Ljuskrona Nordic Gold
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 4 Taklampa Rock Grey & Opalvit

  Nuura Miira 4 Taklampa Rock Grey & Opalvit
  Nuura Miira 4 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 4 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför barbord, köksbord eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Opal Glas Stor

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Opal Glas Stor
  Nuura Liila 1 Vägglampa Optik är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold

  Nuura Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Anoli 3 Taklampa i Opal

  Nuura Anoli 3 Taklampa i Opal
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Anoli 3 Taklampa

  Nuura Anoli 3 Taklampa
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Transparent Medium

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Transparent Medium
  Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira Bordslampa Transparent

  Nuura Miira Bordslampa Transparent
  Nuura Miira Bordslampa Optic är en bordslampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet där lampan är placerad. Nuura Miira Bordslampan passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning på ett skrivbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 13 Ljuskrona Transparent

  Nuura Miira 13 Ljuskrona Transparent
  Nuura Miira 13 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 13 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Anoli 1 Taklampa Medium Gold

  Nuura Anoli 1 Taklampa Medium Gold
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Blossi Bordslampa Mässing

  Nuura Blossi Bordslampa Mässing
  Med Bordslampan Blossi har Nuura skapat en bordslampa som ger ett fantastisk ljus och en härlig värme till rummet. Nuura Blossi Bordslampan är gjord med mycket högt hantverk och högkvalitativa material. Bordslampan har ett lugnt och enkelt uttryck och ger ett extremt behagligt ljus med sin indirekta glödlampa . Bloosi från Nuura har införlivat den senaste LED-tekniken, som via den specialutvecklade LED-modulen kan ses som en inbyggd central del av lampan. LED- glödlampan är placerad så att den inte bländar och lyser därmed upp glaset och metallen, vilket sprider ett vackert och mjukt ljus ut i rummet där bordslampan står Med bordslampan Blossi får du en unik lampa , där designern Sofie Refer verkligen har tänkt igenom designen till minsta detalj. Bordslampan passar perfekt som skrivbordslampa eller som mysbelysning i fönsterbrädan. Bordslampan finns i både Mässing och Svart. Lampserien Blossi finns i följande versioner: Blossi 1 Taklampa, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg-/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Blossi Vägg-/ Taklampa

  Nuura Blossi Vägg-/ Taklampa
  Med Blossi har Nuura skapat en Vägg-/Taklampa som ger ett fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Blossi Vägg-/Taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Vägg-/taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och ger ett extremt behagligt ljus med sin indirekta glödlampa . Bloosi från Nuura har införlivat den senaste LED-tekniken, som via den specialutvecklade LED-modulen kan ses som en inbyggd central del av lampan. LED- glödlampan är placerad så att den inte bländar och lyser därmed upp glaset och metallen vilket sprider ett vackert och mjukt ljus i rummet som lampan hänger i Med Blossi-lampan får du en unik vägg/taklampa. där designern Sofie Refer verkligen har tänkt igenom in i minsta detalj. Blossi passar perfekt som stämningsbelysning i vardagsrummet eller som belysning i en hall eller entré. Lampserien Blossi finns i följande versioner: Blossi 1 Taklampa, Blossi Bordslampa, Blossi Vägg-/Taklampa, Blossi Golvlampa och Blossi 8 Ljuskrona. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 12 Vägg-/ Taklampa Opal

  Nuura Liila 12 Vägg-/ Taklampa Opal
  Design: Sofie Refer för Nuura, 2018 Koncept: Nuura Liila 12 Vägglampa Optic är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa.
 • Nuura Miira 6 Circular Chandelier Dark Brons/ Opalvit

  Nuura Miira 6 Circular Chandelier Dark Brons/ Opalvit
  Nuura Miira 6 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett otroligt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien, såsom Miira 1, Miira 3, Miira 4, eller någon av de andra vackra Miira-lamporna från kollektionen. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns även med antingen opala eller optiska glaskulor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Apiales 9 Taklampa Satin Svart/ Opalvit

  Nuura Apiales 9 Taklampa Satin Svart/ Opalvit
  Apiales från Nuura är en fantastisk taklampa. Nuura Apiales är en lampa som kommer att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Med sin inspiration från blommor har lampan en mjuk och organisk form, som skapas av 9 opalglaskulor i Apiales 9 ljuskronan respektive av 18 opalglaskulor i Apiales 18 ljuskronan. Lampan passar perfekt över matbordet eller i en hall, då ljuskronan ger ett fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Apiales tak är tillverkat av fantastisk hantverk och högkvalitativa material. Apiales har ett lugnt och elegant uttryck. Apiales taklampa finns i 2 färger, respektive borstat mässing och svart satin . Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura - Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear Nuura

  Nuura - Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Miira 1 Large Taklampa Brass/Optic Clear är en minimalistisk snygg lampa. Den populära mässingsfärgen spelar vackert ihop med lampans graciösa design och skapar samtidigt en läcker kontrast - dynamisk och samtidigt lugn och balanserad. Genom den cirkulära lampskärmen avges ett diffust och behagligt ljus som ger en lugn och avkopplande stämning i hemmet. 'Miira' betyder vackert och lampan är designad av den prisbelönta danska designern; Sofie Refer. Hon hittar sin inspiration i naturen och leker med ljusets känsla i nordisk elegans och funktion. Den tidlösa designen, med ny modern minimalism, passar enkelt in i både på hemmaplan och i offentliga miljöer. Lampan vann German Design Award 2019 i kategorin; Utmärkt produktdesign - belysning Hela Miira serien bjuder på både taklampor och ljuskronor – Se hela urvalet här, där du också hittar Miira i Rock Grey, samt variationer med både opalglas- och klar glasskärm.
 • Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Nuura

  Nuura - Liila 1 Large Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Liila 1 Vägglampa/Plafond IP44 Large Nordic Gold/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn. I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Nuura Rizzatto 42 Taklampa Opal/ Mässing

  Nuura Rizzatto 42 Taklampa Opal/ Mässing
  Tillsammans med danska Nuura har den världsberömda designern Paolo Rizzatto skapat en serie vackra lampor i opalglas som utan tvekan enkelt kan inredas i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzatto känner du definitivt till några av hans tidigare mönster. Han ligger bakom ikoniska lampor som Costanza , Hope , Berenice , Flos 265 och många fler otroligt vackra lampor. Denna erfarenhet och expertis kommer också fram i Rizzatto -serien. Lamporna är gjorda av opalglas och mässing och utstrålar kvalitet och grace, vilket är extremt behagligt att titta på. Med en lampskärm i opalglas problem Rizzatto också ett extremt behagligt mjukt ljus och är idealiskt att hänga över matbordet, i vardagsrummet eller över soffdelen. Men det är inte bara den vackra designen i Rizzatto-serien som gör dem till något alldeles speciellt. Samarbetet mellan Paolo Rizzato och Nuura är Paolos första med ett annat designföretag, sedan 1978. Det var året han tillsammans med Riccardo Sarfatti skapade Luceplan, där han under lång tid skapat en mängd vackra och eleganta designlampor. Rizzatto-serien kommer som taklampa i två versioner, 32 och 43 , eller som taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Rizzatto 32 Taklampa Opal/ Mässing

  Nuura Rizzatto 32 Taklampa Opal/ Mässing
  Tillsammans med danska Nuura har den världsberömda designern Paolo Rizzatto skapat en serie vackra opalglaslampor som utan tvekan enkelt kan inredas i hemmet. Om du inte känner till Paolo Rizzatto känner du definitivt till några av hans tidigare mönster. Han ligger bakom ikoniska lampor som Costanza , Hope , Berenice , Flos 265 och många fler otroligt vackra lampor. Denna erfarenhet och expertis kommer också fram i Rizzatto -serien. Lamporna är gjorda av opalglas och mässing och utstrålar kvalitet och grace, vilket är extremt behagligt att titta på. Med en lampskärm i opalglas problem Rizzatto också ett extremt behagligt mjukt ljus och är idealiskt att hänga över matbordet, i vardagsrummet eller över soffdelen. Men det är inte bara den vackra designen i Rizzatto-serien som gör dem till något alldeles speciellt. Samarbetet mellan Paolo Rizzato och Nuura är Paolos första med ett annat designföretag, sedan 1978. Det var året han tillsammans med Riccardo Sarfatti skapade Luceplan, där han under lång tid skapat en mängd vackra och eleganta designlampor. Rizzatto-serien kommer som taklampa i två versioner, 32 och 43 , eller som taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura - Rizzatto 42 Plafond Opal/Satin Brass Nuura

  Nuura - Rizzatto 42 Plafond Opal/Satin Brass Nuura
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 42 Plafond Opal/Satin Brass är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura - Rizzatto 32 Taklampa Opal/Satin Brass Nuura

  Nuura - Rizzatto 32 Taklampa Opal/Satin Brass Nuura
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 32 Taklampa Opal/Satin Brass är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura Apiales Hard-Wired Vägglampa Borstat Mässing

  Nuura Apiales Hard-Wired Vägglampa Borstat Mässing
  Apiales hårda vägglampan är en enkel lampa med ett klassiskt uttryck. Idén till vägglampan kommer från ljuskronorna i samma serie. De är inspirerad av en bukett blommor, där vägglampan är en enda blomma som plockats ur buketten och hängt elegant för sig själv. Utan synliga skruvar ger det rena utseendet stora möjligheter i hemmet och är idealiskt som sänglampa, till entrén eller bredvid spegeln i badrummet. Den tidlösa och minimalistiska designen gör att lampan passar till många olika inredningsstilar och passar i de flesta hem. Lampan finns även i en version med sladd. Apiales-serien hämtar sin inspiration från blommor, vilket har lett till att serien idag består av taklampor, vägglampor och ljuskronor. Alla har munblåsta kulor av opalglas och finns i en mjuk satin eller svart mässing . Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 6 Circular Chandelier Rock Grey/Optic Transparent

  Nuura Miira 6 Circular Chandelier Rock Grey/Optic Transparent
  Miira 6 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona, som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett extremt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns med antingen opalvita eller optiskt klara glaskulor och i olikfärgade ramar. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit. Hela serien innehåller taklampor, ljuskronor, vägglampor och bordslampor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Aps Nuura Miira Wall vägglampa grå/vit

  Nuura Aps Nuura Miira Wall vägglampa grå/vit
  Högkvalitativ designervägglampa Miira Wall med handgjord lampskärm Miira Wall-vägglampan kännetecknas av den typiska nordiska designen i skandinavisk minimalistisk stil. Miira Wall har ett elegant utseende som lämpar sig för både privata och offentliga utrymmen. Under produktionen har man lagt vikt vid högsta kvalitet. Därför användes endast material av hög kvalitet. Den sfäriskt utformade lampskärmen består av munblåst glas. På grund av tillverkningsprocessen skiljer sig skärmen åt i många detaljer, vilket gör varje armatur unik. Ljusdesignern Sofie Refer inspirerades av ljuset i Skandinavien och designade en lampa vars ljus är baserat på Skandinaviens solsken. Tillverkaren rekommenderar en varmvit ljuskälla, som är idealisk för belysning av vardagsrum eftersom den ger ett mysigt och behagligt ljus. De kan placeras enskilt eller sida vid sida och är en vacker ljuskälla som ger en lätt skandinavisk touch till alla rum. Med sin tidlösa stil passar den högkvalitativa vägglampan från Nuura Aps in i nästan alla inredningsmiljöer - oavsett om den är modern, klassisk eller vintage. Företaget Nuura Aps grundades i Danmark 2017 och tillverkar högkvalitativa lampor som kännetecknas av en enkel men elegant och naturlig design. Armaturerna kan användas både i offentliga och privata utrymmen. Detta beror på att endast förstklassiga material bearbetas i den danska belysningstillverkaren, vilket resulterar i ett mångsidigt produktsortiment för många olika inredningsstilar.
 • Nuura Aps Nuura Miira Wall vägglampa mässing/klar

  Nuura Aps Nuura Miira Wall vägglampa mässing/klar
  Högkvalitativ designervägglampa Miira Wall med handgjord lampskärm Miira Wall-vägglampan kännetecknas av den typiska nordiska designen i skandinavisk minimalistisk stil. Miira Wall har ett elegant utseende som lämpar sig för både privata och offentliga utrymmen. Under produktionen har man lagt vikt vid högsta kvalitet. Därför användes endast material av hög kvalitet. Den sfäriskt utformade lampskärmen består av munblåst glas. På grund av tillverkningsprocessen skiljer sig skärmen åt i många detaljer, vilket gör varje armatur unik. Ljusdesignern Sofie Refer inspirerades av ljuset i Skandinavien och designade en lampa vars ljus är baserat på Skandinaviens solsken. Tillverkaren rekommenderar en varmvit ljuskälla, som är idealisk för belysning av vardagsrum eftersom den ger ett mysigt och behagligt ljus. De kan placeras enskilt eller sida vid sida och är en vacker ljuskälla som ger en lätt skandinavisk touch till alla rum. Med sin tidlösa stil passar den högkvalitativa vägglampan från Nuura Aps in i nästan alla inredningsmiljöer - oavsett om den är modern, klassisk eller vintage. Företaget Nuura Aps grundades i Danmark 2017 och tillverkar högkvalitativa lampor som kännetecknas av en enkel men elegant och naturlig design. Armaturerna används lika mycket i offentliga och privata utrymmen. Detta beror på att endast förstklassiga material bearbetas i den danska belysningstillverkaren, vilket resulterar i ett mångsidigt produktsortiment för många olika inredningsstilar.
 • Nuura - Miira Bordslampa Brass/Opal White Nuura

  Nuura - Miira Bordslampa Brass/Opal White Nuura
  Design: Sofie Refer för Nuura Koncept Miira Bordslampan finns i två olika glastyper – i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Brass. Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Nuura Miira 6 Circular Chandelier Rock Grey/ Opalvit

  Nuura Miira 6 Circular Chandelier Rock Grey/ Opalvit
  Miira 6 Cicurlar är en otroligt vacker ljuskrona, som lägger stor vikt vid detaljerna. De fina runda formerna ger ljuskronan ett extremt graciöst utseende. Miira-kollektionen innehåller lampor gjorda av handblåst glas, i både optik och opalvit. Eftersom glaset är handgjort innebär det också att mönstret på optikkulorna har små variationer, och varje glaskula är därför helt unik. Miira-kollektionen är designad med ljuskronan som mittpunkten, omgiven av de andra lamporna från serien. Miira 6 finns i en större storlek med 8 glaskulor, och finns med antingen opalvita eller optiskt klara glaskulor och i olikfärgade ramar. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit. Hela serien innehåller taklampor, ljuskronor, vägglampor och bordslampor. OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Aps Nuura Anoli 1 pendellampa, 1-ljus Ø 16 cm, vit

  Nuura Aps Nuura Anoli 1 pendellampa, 1-ljus Ø 16 cm, vit
  Skandinavisk designer pendel lampa Anoli 1 i graciös droppform Designlampan Anoli 1 från Nuura Aps är utformad för de högsta kraven. Den är designad av den danska ljusdesignern Sofie Refer och tillverkad av pulverlackerad metall och handblåst glas. Den som är utbildad vid Danmarks kungliga konstakademi har redan fått internationella utmärkelser för sin design av lampor och lampor, som skickligt kombinerar skandinavisk enkelhet med en extravagant look. Samspelet mellan lätthet och elegans återspeglas också i den eleganta formen på dropparna och det gyllene värmen från det nordliga ljuset som Anoli 1 hängande lampa är utformad för. Helt i den nordiska designtraditionens anda, som bygger på enkelhet och respekt för naturen och miljön, är skärmens mjuka och graciösa form utformad. Tack vare sin ljusdesign i droppoptik passar pendellampan Anoli 1 lätt in i alla rum och blir en dekorativ ljuskälla. Tack vare den öppna skärmen på undersidan avges ljuset homogent nedåt, så att ljuset kan spridas direkt och bländfritt i rummet. Med en ljuskälla som sprider ett behagligt och varmt vitt ljus skapar hänglampan en mysig och harmonisk atmosfär som gör varje hem ännu mer hemtrevligt. Anoli 1 är den perfekta lampan för sovrummet eller vardagsrummet och matplatsen hemma för att skapa maximal mysighet. Men den är också perfekt lämpad för användning i kommersiella och gastronomiska områden för att erbjuda gästerna en mysig atmosfär.
 • Nuura - Rizzatto 42 Plafond Satin Silver/Opal Nuura

  Nuura - Rizzatto 42 Plafond Satin Silver/Opal Nuura
  Design Paolo Rizzatto för Nuura Koncept Rizzatto 42 Plafond Satin Silver/Opal är organiska former i munblåst glas. I kombination med detaljer i mässingsfinish är lampan både elegant och modern. Den iögonfallande lampan är designad för att hålla i många år i inredningen – både vad gäller god kvalitet och tidlös design. Ljuskällan skickar ett diffust ljus genom opalglaset och sprider ett vackert ljus i rummet. Lampan finns i två olika taklampor, som båda kan justeras i höj när de monteras – perfekt ovanför matbordet, där det kraftfulla ljuset inte bländar. Taklampan monteras direkt i taket och fungerar som en annorlunda och dekorativ belysning – i sovrummet, hallen eller i köket. Se hela Rizzatto-serien här
 • Nuura Aps Nuura Liila 1 Large vägglampa 1 lampa guld/vit

  Nuura Aps Nuura Liila 1 Large vägglampa 1 lampa guld/vit
  Dansk designer vägglampa Liila 1 Large med sfärisk skärm av munblåst glas Liila 1 Large vägglampa har en enkel, men ändå elegant design. Den skandinaviska minimalismens typiska drag är tydliga i armaturens övergripande estetik. Den tidlösa inredningen kan lätt kombineras med olika stilar - modernt, klassiskt eller vintage. Den sfäriska lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och ger ett mjukt och mjukt ljus som solen över Skandinavien. Liila 1 Large är utrustad med en varmvit glödlampa och ger en mysig belysning med en elegant känsla i alla rum. Designlampan kan användas som stilfull belysning i badrum, vardagsrum, korridorer och hotellrum och är också en dekorativ möbel när den är avstängd. En belysning av Liila 1 Large fungerar perfekt ensam eller i grupp i en dekorativ formation. Designern från Nuura Aps kan användas både som vägglampa och taklampa och förkroppsligar estetisk och exklusiv ljusdesign. Den danska armaturtillverkaren Nuura Aps grundades 2017 av Sofie Refer, Nadia Lassen och Peter Østerberg för att tillverka armaturer som speglar den skandinaviska naturens rikedom och glädje i sin design. Målet med Liila-kollektionen var att ta fram vägg- och takbelysning där glaset står i centrum för designen. Serien har utformats av den flerfaldigt prisbelönta ljusdesignern Sofie Refer.
 • Nuura Aps Nuura Apiales 18 hänglampa, mässing/opal

  Nuura Aps Nuura Apiales 18 hänglampa, mässing/opal
  Designer hängande lampa Apiales 18 i munblåst glas Pendellampan Apiales 18 är en ljuskälla i det skandinaviska designkonceptet par excellence. Lampans armar påminner om en blommas stjälkar, på toppen av vilka glaskulorna sitter som en motsvarighet till blomsterpollen och uttrycker i den här designen den nordiska designtraditionens närhet till naturen. Endast högkvalitativa material, såsom munblåst glas, har använts vid tillverkningen. Särskilt i vardagsrummet eller över matbordet är Apiales 18 en idealisk ljuskälla som är ett verkligt blickfång även när den är avstängd. Med totalt 18 ljuskällor och ett dekorativt utseende kommer armaturen också att vara en elegant belysning på restauranger och hotell, vars ljus fördelas jämnt och bländfritt i rummet. Armaturen är utrustad med varmvita ljuskällor och får varje rum att framstå i ett tilltalande ljus och skapar en mysig atmosfär. Med kollektionen Apiales har den danska ljusdesignern Sofie Refer och hennes designteam från Nuura Aps skapat armaturer som förkroppsligar en estetisk och exklusiv ljusdesign och som motsvarar stilen i det nordiska designkonceptet. Tillsammans med Nadia Lassen och Peter Østerberg grundade Sofie Refer företaget Nuura Aps 2017 med målet att producera armaturer av exceptionell kvalitet.
 • Nuura Aps Nuura Miira 1 hänglampa 1 lampa mässing/klar

  Nuura Aps Nuura Miira 1 hänglampa 1 lampa mässing/klar
  Prisbelönta designerpendellampan Miira 1 för elegant belysning Miira 1 pendelarmaturen med en lampa är ett utmärkt exempel på sofistikerad elegans. Miira 1 är reducerad till det viktigaste och utan krusiduller och presenterar sig i en typisk skandinavisk minimalistisk design. Särskilt de fina kurvorna på klotet och den graciösa halsen ger lampan ett elegant utseende. Pendellampan är tillverkad endast av förstklassiga material och passar särskilt bra som stilfull belysning över matbordet, i köket eller på hotell och restauranger. Pendellampan är mångsidig. Den eleganta och tidlösa designen gör det möjligt att kombinera den med de flesta olika inredningsstilar. Den sfäriska lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och sprider ett mjukt ljus som är inspirerat av skandinaviskt solljus. Den är utrustad med en varmvit ljuskälla och ger ett mysigt ljus som skapar en trevlig och behaglig atmosfär. Designlampan från Nuura Aps är inte bara en ljuskälla utan också ett modernt dekorativt föremål som ger en nordisk touch till alla rum. Sedan 2017 har det danska företaget Nuura Aps tillverkat kvalitetslampor som berikar privata och offentliga utrymmen med sin extraordinära design och sitt charmiga ljus. Inspirerad av den nordiska designtraditionen, som bygger på enkelhet och respekt för naturen och miljön, utformar ljusdesignern och företagsgrundaren Sofie Refer armaturer som förkroppsligar estetisk och exklusiv ljusdesign. För Miira-kollektionen tilldelades ljusdesignern det tyska designpriset 2019.
 • Nuura - Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear Nuura

  Nuura - Liila 1 Small Vägg-/Plafond IP44 Nordic Gold/Optic Clear Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Lilia vägg- och taklampa kan användas ensam eller som en del av ett kluster. Den består av glas och pulverlackerad metall i Nordic Gold. Glaset finns i två versioner - matt vit opal och klar optisk. Använd en lampa på vardera sidan av badrumsspegeln för att skapa en dekadent look i badrummet, eller häng flera Lilia-lampor tillsammans över trappan eller i hallen. Lampan kan monteras på väggen såväl som placeras i taket - oavsett var du använder den kommer den att skapa en elegant look!
 • Nuura - Apiales 6 Plafond Brushed Brass/Optic Gold Nuura

  Nuura - Apiales 6 Plafond Brushed Brass/Optic Gold Nuura
  Design Sofie Refer för Nuura Koncept Apiales 6 takbelysning Brushed Brass/Optic Gold är designad av Sofie Refer, som har hämtat inspiration från den blomma vi känner bäst till som en björnklo. Den är utformad för att fånga uppmärksamheten hos alla som kommer in i rummet. Hantverket är av högsta kvalitet, med munblåst glas i organiska och mjuka former som ger rummet ett fantastiskt ljus och värme. Låt den lugna och eleganta ljuskronan hänga över ett matbord för att skapa ett mysigt ljus med ett exklusivt utseende, eller i en entréhall med högt i tak, där den kan kasta ljus i hela rummet. Se andra varianter av Apiales här
 • Nuura Sasi Vägglampa 65 Cm Mässing - Vägglampor Metall Mässing - 2085002

  Nuura Sasi Vägglampa 65 Cm Mässing - Vägglampor Metall Mässing - 2085002
  Lys upp ditt liv med stil och sofistikering med Sasi vägglampa från Nuura. Denna lampa är mästerligt utformad av den geniala designern Rick Tegelaar och är mer än en dekorativ lampa - den är ett uttryck för elegans och smak. Med sin mjuka, rundade form och harmoniska belysning passar Sasi vägglampa sömlöst in i en mängd olika inredningar. Oavsett om du skapar en mysig läshörna, lyser upp ett elegant vardagsrum eller ger ett mjukt sken i ditt sovrum, utstrålar Sasi en atmosfär av värme och lugn. Men det som verkligen utmärker Sasi vägglampa är dess unika speglade metalldetalj. Denna accent förhöjer inte bara lampans elegans utan berikar också ljuseffekten och kastar en magisk dans av ljus och skugga runt ditt rum. Design av Rick Tegelaar. Bra att veta om Sasi vägglampa - Sasi uppskattas för det unika uttrycket.- Ingår i serien Sasi.- Design av Rick Tegelaar.- Tillverkad av metall.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Metall från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Blossi Bordslampa Integrerad 230 Mm Svart / Opal - Bordslampor Metall Svart - 2028014

  Nuura Blossi Bordslampa Integrerad 230 Mm Svart / Opal - Bordslampor Metall Svart - 2028014
  Lys upp ditt personliga utrymme med en touch av sofistikation, möt Blossi, bordslampan från Nuura. Denna bordslampa är designad av Sofie Refer och ger en exklusiv känsla med en integrerad design som lätt kan installeras i bordsskivan för en sömlös passform. Basen är fint pulverlackerad och bär upp en elegant rundad lampskärm som är vackert tillverkad av munblåst glas. Blossi handlar inte bara om estetisk design, utan även om funktionalitet. Lampan har en utbytbar LED-modul som avger ett mjukt, varmvitt ljus, perfekt för att skapa en mysig atmosfär medan du läser, arbetar eller kopplar av. Och det bästa av allt? Du kan styra ljusets intensitet med den dimbara funktionen, så att du kan skapa den stämning du föredrar. Blossi är utrustad med en EU- och UK-kontakt och kan därför följa med dig vart du än är. Blossi bordslampa är perfekt för dem som värdesätter stil, bekvämlighet, flexibilitet och funktionalitet i sina hem. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Blossi bordslampa - Blossi uppskattas för den exklusiva känslan.- Ingår i serien Blossi.- Blossi är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av metall och munblåst glas.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Metall från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Blossi Golvlampa Nordic Gold / Klar - Golvlampor Metall Guld - 2027008

  Nuura Blossi Golvlampa Nordic Gold / Klar - Golvlampor Metall Guld - 2027008
  Lys upp ditt rum med skandinavisk elegans med Blossi golvlampa från Nuura. Detta mästerverk är designat av den berömda Sofie Refer och är inte bara en lampa - det är ett konstverk! Den innovativa designen med en rundad lampskärm i munblåst glas och en robust metallbas ger varje rum en tidlös charm. Men Blossi handlar inte bara om estetisk skönhet. Den kombinerar intelligens med stil och har en utbytbar LED-skiva som avger ett flimmerfritt, mjukt ljus - perfekt för läsning sent på kvällen eller allmän mysbelysning. Lampan har en dimmer på kabeln så att du kan justera ljusstyrkan efter humör eller tid på dygnet. Blossi golvlampa är dessutom praktiskt utformad och levereras med en EU- och UK-kontakt. Den är idealisk för dem som värdesätter en exklusiv touch i sin heminredning eller söker en pålitlig, elegant lampa. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Blossi golvlampa - Blossi uppskattas för den exklusiva känslan.- Ingår i serien Blossi.- Blossi är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av metall och munblåst glas.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Guld Golvlampor i Metall från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Blossi Golvlampa Svart / Opal - Golvlampor Metall Svart - 2027007

  Nuura Blossi Golvlampa Svart / Opal - Golvlampor Metall Svart - 2027007
  Lys upp ditt rum med skandinavisk elegans med Blossi golvlampa från Nuura. Detta mästerverk är designat av den berömda Sofie Refer och är inte bara en lampa - det är ett konstverk! Den innovativa designen med en rundad lampskärm i munblåst glas och en robust metallbas ger varje rum en tidlös charm. Men Blossi handlar inte bara om estetisk skönhet. Den kombinerar intelligens med stil och har en utbytbar LED-skiva som avger ett flimmerfritt, mjukt ljus - perfekt för läsning sent på kvällen eller allmän mysbelysning. Lampan har en dimmer på kabeln så att du kan justera ljusstyrkan efter humör eller tid på dygnet. Blossi golvlampa är dessutom praktiskt utformad och levereras med en EU- och UK-kontakt. Den är idealisk för dem som värdesätter en exklusiv touch i sin heminredning eller söker en pålitlig, elegant lampa. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Blossi golvlampa - Blossi uppskattas för den exklusiva känslan.- Ingår i serien Blossi.- Blossi är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av metall och munblåst glas.- Ljuskälla ingår. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Apiales Vägglampa Integrerad Mässing / Opal - Badrumsbelysning Glas Mässing - 2055003

  Nuura Apiales Vägglampa Integrerad Mässing / Opal - Badrumsbelysning Glas Mässing - 2055003
  Lys upp din värld med den utsökta Apiales vägglampan från Nuura! Den enkla men sofistikerade designen är inspirerad av en blomma och kompletterar perfekt alla hall- eller sovrumsinredningar. Lampan har en elegant lång metallarm som är fäst vid en rund lampskärm av munblåst glas. Dess överlägsna kvalitet lovar inte bara belysning utan också en lyxig atmosfär som du kommer att bli förälskad i. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Apiales vägglampa - Fast installation.- Apiales uppskattas för de kontrasterande materialen.- Apiales är också omtyckt för den lyxiga känslan.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ingår i serien Apiales.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Mässing Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila Muuse Vägg-/taklampa 420 Mm Nordic Gold / Opal - Badrumsbelysning Glas Guld - 2046069

  Nuura Liila Muuse Vägg-/taklampa 420 Mm Nordic Gold / Opal - Badrumsbelysning Glas Guld - 2046069
  Lys upp ditt utrymme med en förtrollande blandning av minimalistisk charm och modern chic. Liila Muuse vägg- / taklampa från Nuura ger mångsidig sofistikering till ditt hem! Den har en räfflad metallplatta som harmoniskt blandas med en perfekt rund lampskärm tillverkad av munblåst glas. Den passar perfekt i både badrummet, köket och hallen. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila Muuse Vägg-/Taklampa - Liila Muuse uppskattas för den flytande känslan.- Liila Muuse är också omtyckt för de olika texturerna.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Guld Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 140 Mm Svart / Opal - Badrumsbelysning Glas Svart - 2046043

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 140 Mm Svart / Opal - Badrumsbelysning Glas Svart - 2046043
  Vi introducerar Liila 1 vägg-/taklampa från Nuura, en slående blandning av sofistikering och funktionalitet. Med sin eleganta design och förstklassiga material bevisar denna lampa att sann elegans ligger i enkelhet. Liila 1 är tillverkad av en tunn metallplatta med en delikat, rund lampskärm i munblåst glas och ger en touch av raffinerad glamour till alla utrymmen. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Kan installeras både som fast installation och med en separat kabel.- Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Gjord av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 140 Mm Svart / Klar - Badrumsbelysning Glas Svart - 2046041

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 140 Mm Svart / Klar - Badrumsbelysning Glas Svart - 2046041
  Vi introducerar Liila 1 vägg-/taklampa från Nuura, en slående blandning av sofistikering och funktionalitet. Med sin eleganta design och förstklassiga material bevisar denna lampa att sann elegans ligger i enkelhet. Liila 1 är tillverkad av en tunn metallplatta med en delikat, rund lampskärm i munblåst glas och ger en touch av raffinerad glamour till alla utrymmen. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Kan installeras både som fast installation och med en separat kabel.- Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Gjord av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Rock Grey / Opal - Taklampor Glas Rock Grey - 2032010

  Nuura Miira 8 Circular Ljuskrona Rock Grey / Opal - Taklampor Glas Rock Grey - 2032010
  Lys upp ditt rum med en blandning av nordisk enkelhet och modern elegans genom att lägga till Miira 8 Circular ljuskrona från Nuura till din heminredning. Ljuskronan är designad av den prisbelönta Sofie Refer och är ett perfekt komplement till matsalen eller vardagsrummet med sina åtta vackra munblåsta glaslampor som omger en elegant metallhalo. Miira 8 Circular är idealisk för dem som vill ha en touch av modern sofistikering i sitt hem och är känd för sin exklusiva känsla och minimalistiska designprinciper som är synonyma med avancerad nordisk inredning. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Miira 8 Circular ljuskrona - Miira 8 Circular uppskattas för den exklusiva känslan.- Ingår i serien Miira.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Rock Grey Taklampor i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 165 Mm Mörk Brons / Opal - Badrumsbelysning Glas Opal - 2046036

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 165 Mm Mörk Brons / Opal - Badrumsbelysning Glas Opal - 2046036
  Vi introducerar Liila 1 vägg-/taklampa från Nuura, en slående blandning av sofistikering och funktionalitet. Med sin eleganta design och förstklassiga material bevisar denna lampa att sann elegans ligger i enkelhet. Liila 1 är tillverkad av en tunn metallplatta med en delikat, rund lampskärm i munblåst glas och ger en touch av raffinerad glamour till alla utrymmen. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Opal Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila Vägglampa Utomhus Mörk Brons / Opal - Fasadlampor Glas Opal - 2045001

  Nuura Liila Vägglampa Utomhus Mörk Brons / Opal - Fasadlampor Glas Opal - 2045001
  Lys upp ditt utrymme med den vackra och praktiska Liila vägglampan från Nuura. Den eleganta utomhuslampan är designad av Sofie Refer och kombinerar en metallplatta och en smal arm med en rund lampskärm av munblåst glas. Varje del är handgjord, så att din lampa blir lika unik som din uteplats. Med högkvalitativa material som kontrasterar och kompletterar varandra lyser lampan Liila upp och lyfter din utomhusmiljö. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila vägglampa - Liila uppskattas för den höga kvaliteten.- Liila är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- För inomhus- och utomhusbruk.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Opal Fasadlampor i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Light Silver / Opal - Badrumsbelysning Glas Silver - 2046008

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Light Silver / Opal - Badrumsbelysning Glas Silver - 2046008
  Vi presenterar Liila 1, en graciös och mångsidig vägg-/taklampa från Nuura. Den enkla men klassiska designen ger en elegant touch till alla utrymmen. Lampan har en tunn metallplatta och en stor rund lampskärm som ger en svävande känsla som helt enkelt är fascinerande. Det som utmärker Liila 1 är den munblåsta glasskärmen. Varje del är unikt handgjord, vilket garanterar att du får något som bara är ditt. Med sina kontrasterande material smälter den in i badrummets estetik eller ger köket en lockande charm. Den är designad av den välkända designern Sofie Refer och är ett bevis på oklanderligt hantverk. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Silver Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Light Silver / Klar - Badrumsbelysning Glas Klar - 2046007

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Light Silver / Klar - Badrumsbelysning Glas Klar - 2046007
  Vi presenterar Liila 1, en graciös och mångsidig vägg-/taklampa från Nuura. Den enkla men klassiska designen ger en elegant touch till alla utrymmen. Lampan har en tunn metallplatta och en stor rund lampskärm som ger en svävande känsla som helt enkelt är fascinerande. Det som utmärker Liila 1 är den munblåsta glasskärmen. Varje del är unikt handgjord, vilket garanterar att du får något som bara är ditt. Med sina kontrasterande material smälter den in i badrummets estetik eller ger köket en lockande charm. Den är designad av den välkända designern Sofie Refer och är ett bevis på oklanderligt hantverk. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Klar Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Mörk Brons / Opal - Badrumsbelysning Glas Opal - 2046040

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 255 Mm Mörk Brons / Opal - Badrumsbelysning Glas Opal - 2046040
  Vi presenterar Liila 1, en graciös och mångsidig vägg-/taklampa från Nuura. Den enkla men klassiska designen ger en elegant touch till alla utrymmen. Lampan har en tunn metallplatta och en stor rund lampskärm som ger en svävande känsla som helt enkelt är fascinerande. Det som utmärker Liila 1 är den munblåsta glasskärmen. Varje del är unikt handgjord, vilket garanterar att du får något som bara är ditt. Med sina kontrasterande material smälter den in i badrummets estetik eller ger köket en lockande charm. Den är designad av den välkända designern Sofie Refer och är ett bevis på oklanderligt hantverk. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Opal Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 165 Mm Light Silver / Klar - Badrumsbelysning Glas Klar - 2046003

  Nuura Liila 1 Vägg-/taklampa 165 Mm Light Silver / Klar - Badrumsbelysning Glas Klar - 2046003
  Vi introducerar Liila 1 vägg-/taklampa från Nuura, en slående blandning av sofistikering och funktionalitet. Med sin eleganta design och förstklassiga material bevisar denna lampa att sann elegans ligger i enkelhet. Liila 1 är tillverkad av en tunn metallplatta med en delikat, rund lampskärm i munblåst glas och ger en touch av raffinerad glamour till alla utrymmen. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 1 Vägg-/Taklampa - Liila 1 uppskattas för den flytande känslan.- Liila 1 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Passar bra i badrummet.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Klar Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Apiales Vägglampa Mässing / Opal - Badrumsbelysning Glas Mässing - 2055001

  Nuura Apiales Vägglampa Mässing / Opal - Badrumsbelysning Glas Mässing - 2055001
  Lys upp din värld med den utsökta Apiales vägglampan från Nuura! Den enkla men sofistikerade designen är inspirerad av en blomma och kompletterar perfekt alla hall- eller sovrumsinredningar. Lampan har en elegant lång metallarm som är fäst vid en rund lampskärm av munblåst glas. Dess överlägsna kvalitet lovar inte bara belysning utan också en lyxig atmosfär som du kommer att bli förälskad i. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Apiales vägglampa - Apiales uppskattas för de kontrasterande materialen.- Apiales är också omtyckt för den lyxiga känslan.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ingår i serien Apiales.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Mässing Badrumsbelysning i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Liila 7 Vägg-/taklampa Nordic Gold / Klar - Vägglampor Glas Klar - 2041003

  Nuura Liila 7 Vägg-/taklampa Nordic Gold / Klar - Vägglampor Glas Klar - 2041003
  Lys upp ditt rum med elegansen från Liila 7 vägg-/taklampa från Nuura. Denna skulpturala armatur är tillverkad av designern Sofie Refer och blandar estetisk charm med högkvalitativ konstruktion, vilket gör varje rum till ett konstnärligt uttalande. Lampan har sju runda, munblåsta glasskärmar, som tillsammans skapar en visuellt engagerande design som perfekt blandar form och funktion. Oavsett om Liila 7 installeras vertikalt eller horisontellt blir den ett lockande inslag i din inredning. Design av Sofie Refer. Bra att veta om Liila 7 Vägg-/Taklampa - Liila 7 uppskattas för den höga kvaliteten.- Liila 7 är också omtyckt för de kontrasterande materialen.- Ingår i serien Liila.- Design av Sofie Refer.- Tillverkad av munblåst glas och metall.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Klar Vägglampor i Glas från Nuura med stor omsorg.
 • Nuura Miira 1 Taklampa Rock Grey & Transparent Liten

  Nuura Miira 1 Taklampa Rock Grey & Transparent Liten
  Nuura Miira 1 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 1 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför ett barbord eller köksbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Guld & Transparent Medium

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Guld & Transparent Medium
  Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 13 Ljuskrona Opalvit Liten

  Nuura Miira 13 Ljuskrona Opalvit Liten
  Nuura Miira 13 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 13 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Anoli 1 Taklampa Medium Opal

  Nuura Anoli 1 Taklampa Medium Opal
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Guld & Klarglas Stor

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Guld & Klarglas Stor
  Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, samt en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 6 Taklampa Opalvit Liten

  Nuura Miira 6 Taklampa Opalvit Liten
  Nuura Miira 6 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 6 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Klarglas Stor

  Nuura Liila 1 Vägg-/ Taklampa Silver & Klarglas Stor
  Nuura Liila 1 Vägglampa Opal är en extremt elegant vägglampa som ger ett lugnt och behagligt ljus. Nuura Liila är gjord av munblåst glas och med en bakplatta i metall. Denna kombination ger ett snyggt motspel mellan glas och metall, och ger en snygg stilren och exklusiv look. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Liila 1 Vägglampan passar fint som belysning i en hall eller på en toalett. Dessutom är lampan bra för rum med lågt i tak, som i en hall eller en trappa, där lampan ger ett fint och användbart ljus, utan att ta onödigt utrymme i rummet. Lampserien Liila finns i följande versioner: Liila 1 Vägglampa Opal, Liila 1 Vägglampa Optic & Liila 12 Vägg-/taklampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Anoli 1 Taklampa Liten Opal

  Nuura Anoli 1 Taklampa Liten Opal
  Med Anoli har Nuura skapat en taklampa som ger fantastisk ljus och en härlig värme till rummet lampan hänger i. Nuura Anoli taklampa är tillverkad i mycket högt hantverk och i högkvalitativa material. Taklampan har ett lugnt och enkelt uttryck och är tillverkat av droppformat munblåst glas. Med Anoli taklampan får du en unik taklampa där designern Sofie Refer vill föra in det nordiska ljuset i hemmet. Taklampan passar perfekt som stämningsbelysning i ett hörn av vardagsrummet eller ovanför soffbordet. Lampan är även fantastisk över ett köksbord eller matbord. Anoli ger både ett diffust ljus genom glaset, samt ett användbart ljus riktat nedåt. Anoli lampserien finns i två storlekar, Anoli 1 Liten och Anoli 1 Medium. Dessutom finns lampan i kombinationer av 3, 6 respektive 13 stycken. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 6 Taklampa Transparent

  Nuura Miira 6 Taklampa Transparent
  Nuura Miira 6 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 6 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 1 Taklampa Rock Grey & Opalvit Liten

  Nuura Miira 1 Taklampa Rock Grey & Opalvit Liten
  Nuura Miira 1 Opal är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en kropp i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 1 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför ett barbord eller köksbord. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Opticglas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.
 • Nuura Miira 4 Taklampa Rock Grey & Transparent

  Nuura Miira 4 Taklampa Rock Grey & Transparent
  Nuura Miira 4 Optic är en taklampa som ger fantastisk ljus genom sitt mönstrade glas och har en enkel och tidlös design. Nuura Miira är tillverkad i munblåst glas och med en stomme i bearbetad metall. Kombinationen av den smala kroppen och den eleganta glasskärmen ger lampan fullständig balans och vikt. Glasskärmen ser till att lampan ger ett fint och diffust ljus, vilket ger en behaglig atmosfär till rummet som lampan hänger i. Nuura Miira 4 Taklampa passar fint som stämningsbelysning i ett vardagsrum eller som belysning ovanför barbord, köksbord eller i en hall. Lampserien Miira finns med två olika glas, respektive Optiskt glas och Opalvit i följande versioner: Miira 1 Taklampa, Miira 4 Ljuskrona, Miira Vägglampa, Miira Bordslampa, Miira 6 Taklampa och Miira 13 Taklampa . OBS, LED-lampa krävs för denna lampa. Observera att glaset är munblåst, och variationer i form och mönster kan därför förekomma. Detta material gör varje lampa unik och ger produkten en speciell charm.