Lampor från Nuura

 • Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira Bordslampan finns i två olika glastyper ? i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I vacker kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterat på den svarta tygsladden som mäts till 2 meter. Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet.Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och den överflödiga designen. Upplev samma känsla för överflöd med bordslampan från Nuura. Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura
  Design:Sofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlackerad montering och rossett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts upp till 2,5 meter. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den minsta ? se den större taklampan härKan anslutas till dimmerfunktion.
 • Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi Bordslampan består av munblåst klart glas och är pulverlackerad metall i färgen. Nordic Gold . Lampan har inbyggd LED som lyser från en metallplatt under glasskärmen och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmen. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Använd lampan som mjult ljus i vardagsrummet eller i hallen. Den står redan på det danska parlamentet och pyntar.Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi taklampan består av munblåst klart glas och pulverlackerad metall i färgen. Nordic Gold. Lampan har inbyggd LED som lyser från lampans botten och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmarna. Det ger ett behagligt och indirekt ljus. Taklampan passar riktigt bra över matbordet ? häng en eller flera i rad över bordet och låt den kasta ett mjukt ljus på både bordet och ut i rummetKan anslutas till dimmerfunktion.
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 taklampan består av munblåst klart optiskt- eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey . Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diametern mäts taklampan till 14 cm.Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen.Taklampan fås i två olika glastyper - denna är i klart optiskt glas.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Bordslampa är
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptLiila vägglampa- eller plafond kan monteras ensam eller flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset finns i två olika typer ? i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas.Häng en lampa på var sifa av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen.Den kan anslutas till dimmerfunktion.Denna vägglampa- och plafond är i optiskt glas.Lampan kan både monteras på väggen eller i taket ? oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura
  Design:Sofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av munblåst glas i färgen Guld samt en pulverlckerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i svart tyg och mäts till 2,5 m. Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev det mjuka och glödande ljuset som fångar in naturens estetik och fångar in den i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar varav denna är den största ? se den mindre taklampan härKan anslutas till dimmerfunktion.
 • Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptBlossi vägglampa- eller plafond består av munblåst klart glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold . Lampan har onbyggt LED som lyser från lampans botten eller sidan (Beror på om den monteras på väggen eller i taket) och på så sätt reflekteras ljuset i metall- och glasskärmarna. Det ger ett behagligt och indirekt ljus.Häng en eller flera Blossi vägglampa- eller plafond i hallen och låt den lysa vackert och dekorativt.Kan anslutas till dimmerfunktion.
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira 1 Taklampan består av munblåst klart optiskt ? eller matt-vitt opalglas samt ett metallstycke och en rosett i färgen Rock Grey - Sladden mäts till 2,5 meter och är i svart tyg. I diameter mäts den till 14 cm.Lampan är en nytolkning av den klassiska ljuskronan och har samtidigt tillfört Nuuras känsla för estetik. Häng den över matbordet eller köksbordet och njut av den eleganta och mjuka belysningen. Taklampan fås i två olika glastyper ? denna är i matt-vitt opalglas.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira Bordslampan finns i två olika glastyper ? i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey . Strömbrytaren är monterad på den delikata tygsladden som mäts till 2 meter.Använd lampan som vacker och praktiskt belysning i hallen, på bokhyllan eller som arbetslampa vid skrivbordet.Miira-serien inspireras av den klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster på bordslampan från Nuura.Denna lampan är i klart optiskt glas.
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptLiila vägglampa- eller plafond med tolv ljuskällor är mer än bara belysning ? lampan är ett fantastiskt Statement piece och ett konstverk. Lampan består av glas och pulverlackerat metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer ? i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan till 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion. Denna vägglampa ? och plafond är i matt-vitt opalglas.Lampan kan både monteras på väggen eller i taket ? oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptLiila vägglampan-eller plafonden med tolv ljuskällor är mer än bara belysning ? lampan är ett fantastiskt statement piece och ett konstverk.Lampan består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold . Glaset fås i två olika typer ? i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas. Totalt mäts lampan 85 x 85 cm. Den kan anslutas till dimmerfunktion.Denna vägglampa- och plafond är i klart optiskt glas .Lampan kan monteras både på väggen och i taket ? oavsett var du hänger den har du säkrat en överdådig look!
 • Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 1 Taklampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 1 Taklampa Grey
 • Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Bordslampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 13 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptLiila vägglampa- eller plafond kan monsteras ensam eller så monterar du flera ihop. Den består av glas och pulverlackerad metall i färgen Nordic Gold. Glaset fås i två olika typer ? i matt-vitt opalglas eller klart optiskt glas.Häng en lampa på var sida av badrumsspegeln och ge rummet en dekadent look. Eller häng flera Liila-lampor tillsammans över trappstegen i hallen. Den kan anslutas till dimmerfunktion.Denne væg-og loftlampe er i opalglas.Lampan kan både monteras på väggen eller i taket ? oavsett var du hänger den är du säkrad en elegant look!
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira vägglampan finns i två olika glastyper ? i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycke i färgen Rock Grey.Använd lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, i badrummet vid spegeln eller som läslampa i vardagsrummet.Miira-serien inspireras av ljuskronans förmåga att reflektera ljusets eleganta mönster på väggen och i rummet. Upplev samma vackra mönster med vägglampan från Nuura.Denna lampan är i klart optiskt glas.
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Design:Sofie Refer för NuuraKonceptMiira vägglampan finns i två olika glastyper ? i klart optiskt glas eller matt-vitt opalglas. I snygg kontrast till det delikata glaset står lampans pulverlackerade metallstycket i färgenRock Grey.Använg lampan som vacker och praktisk belysning i hallen, i badrummet vid spegeln eller som läslampa i vardagsrummet. Miira-serien inspireras av de klassiska ljuskronans förmåga att reflektera ljuset i elegant mönster på väggen och dens överflödiga design. Upplev samma känsla för överflödighet med vägglampan från Nuura.Denna lampan är i matt-vitt opalglas.
 • Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira Bordslampa Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Bordslampa är
 • Miira 4 Ljuskrona Rock Greys/Optic Clear - Nuura

  Miira 4 Ljuskrona Rock Greys/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 4 Ljuskrona Roc
 • Miira 13 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira 13 Ljuskrona Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 13 Ljuskrona Ro
 • Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Gold/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura

  Miira Vägglampa Rock Grey/Optic Clear - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira Vägglampa är
 • Miira 6 Ljuskrona Rock Grey/Opal White - Nuura

  Miira 6 Ljuskrona Rock Grey/Opal White - Nuura
  Miira lampserien håller helt enkelt. Skärm i munblåst glas kompletterat av detaljer i Rock Grey. En lamperie med en viss nåd, som passar perfekt in i den nordiska inredningen.Miira 6 Ljuskrona Roc
 • Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 12 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  En vacker skärm i antingen kristallglas eller opalglas avslutad av en disk i nordic gold. Vackra, enkla vägglampor, som skapar en nästan drömmande atmosfär.De sköna ljuskupolerna sänder ut ett
 • Blossi 8 Ljuskrona Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi 8 Ljuskrona Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Anoli 6 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura

  Anoli 6 Ljuskrona Nordic Gold/Gold - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Opal - Nuura

  Anoli 3 Ljuskrona Nordic Gold/Opal - Nuura
  Anoli är en kollektion av taklampor, som skapar ro och ett nästan mediterande rum. Med inspiration från rinnande vatten har designern Sofie Refer skapat en taklampsserie, som är helt förtjusande.
 • Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Small Nordic Gold/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter.Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal - Nuura

  Anoli 1 Taklampa Medium Nordic Gold/Opal - Nuura
  DesignSofie Refer for NuuraKonceptAnoli taklampan består av en munblåst opalglasskärm samt en pulverlackerad fattning och rosett i färgen Nordic Gold. Sladden är i vitt tyg och mäts till 2,5 meter.Den droppformade glastaklampan är inspirerad av naturen medans lampans ljus och gyllene färger tillför elegans och ett fantastiskt ljus. Häng en eller flera över matbordet och upplev ett mjukt och glödande ljus som infångar naturens estetik och tar fram den direkt in i ditt hem. Taklampan finns i två storlekar samt i opal- eller guldfärgat glas. BARA vid ljuskronan. Ljuskronan i serien består av tre taklampor som är satta ihop. Kan anslutas dimmerfunktion.
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Gold/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Opal White uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Apiales 18 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura

  Apiales 18 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura
 • Blossi Bordslampa Black/Opal White - Nuura

  Blossi Bordslampa Black/Opal White - Nuura
 • Miira 3 Taklampa Large - Nuura

  Miira 3 Taklampa Large - Nuura
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptGolvlampan Blossis eleganta och enkla design är inspirerad av den gyllene nordiska hösten och den snyggt avrundade lampskärmen ger lampan en nordisk touch, som passar perfekt in i den moderna inredningen.Lampan har en inbyggd LED-lampa som lyser från toppen, speglar sig i skärmen av glas och metall och ljuset sprider sig som ett mjukt indirekt ljus. Den är därför perfekt som stämningsbelysning i soffhörnan eller som elegant belysning i entrén. Blossi-serien består av bordslampa, golvlampa, taklampa, pendellampa samt vägglampa. Se dem här
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
  En vacker skärm i antingen kristallglas eller opalglas avslutad av en disk i nordic gold. Vackra, enkla vägglampor, som skapar en nästan drömmande atmosfär.De sköna ljuskupolerna sänder ut ett
 • Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura

  Blossi 1 Taklampa Nordic Gold/Clear - Nuura
  Blossi är en modern lampserie, som är inspirerad av den nordiska hösten där solen skiner extra gyllene, och där naturen drar i sina gyllene kläder.Lampserien Blossi är designad till att ge ett
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Opal White - Nuura
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptGolvlampan Blossis eleganta och enkla design är inspirerad av den gyllene nordiska hösten och den snyggt avrundade lampskärmen ger lampan en nordisk touch, som passar perfekt in i den moderna inredningen.Lampan har en inbyggd LED-lampa som lyser från toppen, speglar sig i skärmen av glas och metall och ljuset sprider sig som ett mjukt indirekt ljus. Den är därför perfekt som stämningsbelysning i soffhörnan eller som elegant belysning i entrén. Blossi-serien består av bordslampa, golvlampa, taklampa, pendellampa samt vägglampa. Se dem här
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura
  DesignSofie Refer för NuuraKonceptLiila 1 Large Vägg- och taklampa Silver/Optic Clear uppfyller behovet för ljus i ett litet rum. Den passar perfekt in i den minimalistiska looken utan att uppta för mycket plats i inredningen. Denna enkla lampa är lämplig i den moderna inredningen och passar bra i ett rum där det är lågt i tak, i en trappuppgång eller till att lysa upp ett litet soffhörn.I Liila-kollektionen har Nuura lekt med idén om hur vi förstår väggbelysning i de små rummen, härav namnet Liila som betyder gudomlig lek.
 • Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura

  Blossi Golvlampa Nordic Gold/Clear Ø29 - Nuura
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Nordic Gold/Optic Clear - Nuura
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Optic Clear - Nuura
 • Apiales 9 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura

  Apiales 9 Ljuskrona Brushed Brass/Opal White - Nuura
 • Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura

  Liila 1 Large Vägglampa/Taklampa Light Silver/Opal White - Nuura
 • Apiales 9 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura

  Apiales 9 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura
 • Apiales 18 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura

  Apiales 18 Ljuskrona Satin Black/Opal White - Nuura
 • Miira Taklampa Large - Nuura

  Miira Taklampa Large - Nuura
 • Miira 6 Taklampa Large - Nuura

  Miira 6 Taklampa Large - Nuura
 • Miira 3 Taklampa Large - Nuura

  Miira 3 Taklampa Large - Nuura
 • Miira Taklampa Large - Nuura

  Miira Taklampa Large - Nuura
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Optic Clear - Nuura
 • Miira 6 Taklampa Large - Nuura

  Miira 6 Taklampa Large - Nuura
 • Blossi Bordslampa Black/Opal White - Nuura

  Blossi Bordslampa Black/Opal White - Nuura
 • Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White - Nuura

  Liila 1 Vägglampa/Plafond Light Silver/Opal White - Nuura