Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Mr Maria bordslampor

  • Nanuk Barnlampa - Mr Maria

    DesignJannes Hak och Lennart Bosker för Mr Maria Koncept Det var norrskenet uppe på Nordpolen som skapade de små söta vita björnarna. De kallades Nanuk. Dessa magiska nallar skulle påminna världen om sitt snöiga hemland. De blev skickade runt i världen på isflak som en gåva till alla människor på andra sidan havet. Nanuk är precis som det land de kommer ifrån, vackra, härliga och rena. De gick iland på stränderna i den nya världen efter en mycket lång resa över havet. De fascinerades av alla färger, djur och växter. Efter många nya äventyr träffade Nanuk slutligen några barn och var så glad över att vara med dem eftersom de var så söta, lekfulla och busiga som de själva. De visste att de var tvungna att leva med dessa barn och alla deras färger och skiner med sina starka ljus från det kalla norr. Nanuk barnlampa är som en dröm om en lampa för barnkammaren. Herrarna från Mr Maria har verkligen lyckats göra lampor för barnkammaren som tilltalar både vuxna och barn. Här kan hon lysa med sitt mjuka ljus och vaka över barnens drömmar och förhoppningar.
  • Miffy Original Barnlampa - Mr Maria

    DesignJannes Hak och Lennart Bosker för Mr Maria Koncept Den holländska artisten Dick Bruna berättade för hennes ett år gamla son berättelser om en liten kanin, som han hade sett när han var på semester i en by på den norra kusten. Och så blev Miffy född. Om du känner till Miffy, då älskar man bara Miffy. Även om du inte känner till den söta och nördiga kaninen från några av Hollands bäst säljande böcker, kan du ändå bjuda in henne i ditt hem, och hon lyser upp med sitt goda humör.
  • Smiley Barnlampa - Mr Maria

    DesignJannes Hak och Lennart Bosker för Mr Maria Koncept Den nya Smiley Happy Decor XL lampan från Mr Maria är utan tvekan den ”lyckligaste” lampan någonsin! Människor i alla åldrar känner igen smiley-ikonen som skapades redan 1971 av en tidning som använde den för att meddela en god nyhet. Idag finns det smileys överallt och du hittar den på muggar, t-shirts, klistermärken och du använder dem förmodligen i din e-post. Det är ett unikt samarbete mellan Mr Maria och Smiley Company som har skapat denna roliga och exklusiva lampa med den legendariske smileyn. Smiley barnlampa är som en dröm om en lampa för barnkammaren. Herrarna från Mr Maria har verkligen lyckats göra lampor för barnkammaren som tilltalar både vuxna och barn. Man kan inte bli annat än förtjust av att ha en sådan liten vän stående.