Mr maria lampor

 • Mr Maria Lion Star Light Lampa

  Mr Maria Lion Star Light Lampa
  Star Light-lamporna från Mr Maria i form av Miffy, Boris och Lion är söta figurlampor att ha i barnrummet. Lion är tillverkad i gul, tålig och hållbar plast och har ett varmt, mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning. Lampan laddas med tillhörande USB-kabel och LED-lampan kan med en touchdimmer justeras i sex olika steg, inklusive nightmo
 • Mr Maria Boris First Light Lampa

  Mr Maria Boris First Light Lampa
  First Light-lamporna från Mr Maria i form av Miffy, Boris, Snuffy och Lion är söta figurlampor att ha i barnrummet. Boris är tillverkad i vit, BPA-fri silikon och har ett mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning. Lampan laddas med USB-kabel och LED-lampan kan justeras i fem steg för att ge ett behagligt ljus anpassat efter omgivningen. En
 • MrMaria Mr Maria Boris batterilampa First Light, 21 cm

  MrMaria Mr Maria Boris batterilampa First Light, 21 cm
  Uppladdningsbar batterilampa Boris First Light - en lugnande ljusupplevelseDen uppladdningsbara batterilampan Boris First Light är den perfekta ljuskällan för baby- eller barnrummet. Som en liten vän i mörkret ger Boris ett mjukt sken av ljus och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Tack vare den steglösa dimningsfunktionen kan ljusstyrkan anpassas efter behov. Nattljusfunktionen är också särskilt praktisk och har en lugnande effekt på babyn eller barnet och säkerställer en lugn sömn. Batterilampan Boris First Light är enkel att använda och miljövänlig tack vare det uppladdningsbara batterisystemet.
 • Mr Maria Lion Bundle of Light Lampa

  Mr Maria Lion Bundle of Light Lampa
  Minilamporna från Mr Maria i form av Miffy, Boris och Lion är söta små figurlampor att ha i barnrummet. Lion är gul, tillverkad i silikon, och har ett mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning under dygnets mörkare timmar. Samla alla kompisar för en fin installation i hyllan, eller som trygga vänner bredvid sängen. Lampan slocknar automati
 • Mr Maria Miffy Bundle of Light Lampa

  Mr Maria Miffy Bundle of Light Lampa
  Minilamporna från Mr Maria i form av Miffy, Boris och Lion är söta små figurlampor att ha i barnrummet. Miffy är vit, tillverkad i silikon, och har ett mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning under dygnets mörkare timmar. Samla alla kompisar för en fin installation i hyllan, eller som trygga vänner bredvid sängen. Lampan slocknar automat
 • MrMaria Mr Maria Smiley barnlampa Star Light, 23 cm

  MrMaria Mr Maria Smiley barnlampa Star Light, 23 cm
  Bedårande barnlampa Smiley Star LightBarnlampan Smiley Star Light är den perfekta accessoaren för alla barnrum! Med sin söta och vänliga design skapar den en varm och mysig atmosfär i rummet. Det mjuka och steglöst dimbara ljuset är särskilt behagligt för ögonen och skapar en mysig stämning när man ska somna. Dessutom har lampan en praktisk nattljusfunktion som badar sovrummet i ett mjukt ljus och därmed ger en lugnande atmosfär. Barnlampan Smiley Star Light är inte bara ett praktiskt utan även ett dekorativt inslag i barnrummet.
 • Mr Maria - Mira First Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Mira First Light Bordslampa White Mr. Maria
  Mira First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Nova First Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Nova First Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Nova First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Elephant First Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Elephant First Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Elephant First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Rena First Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Rena First Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Rena First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Mira First Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Mira First Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Mira First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Elephant Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Elephant Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Elephant Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Mr Maria - Elephant First Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Elephant First Light Bordslampa White Mr. Maria
  Elephant First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Mr Maria - Monkey First Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Monkey First Light Bordslampa White Mr. Maria
  Monkey First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • MrMaria Mr Maria Lion barnlampa Star Light, 41 cm

  MrMaria Mr Maria Lion barnlampa Star Light, 41 cm
  Dimbar barnlampa Lion Star Light med nattlampa Barnlampan Lion Star Light är ett absolut måste för varje barnrum! Med sitt mjuka och behagliga ljus skapar den en mysig atmosfär som inbjuder till avkoppling och drömmar. Den steglösa dimningsfunktionen gör det möjligt att anpassa ljuset individuellt efter barnets behov. Och när det är dags att gå och lägga sig ger den praktiska nattljusfunktionen en lugnande atmosfär. Oavsett om det är som nattlampa eller som belysning vid högläsning - Lion Star Light barnlampa är alltid det perfekta valet. Den förvandlar barnrummet till en mysig tillflyktsort där barnen kan känna sig helt trygga.
 • Mr Maria - Nova First Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Nova First Light Bordslampa White Mr. Maria
  Nova First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Mr Maria - Rena First Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Rena First Light Bordslampa White Mr. Maria
  Rena First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Mr Maria - Monkey Bundle of Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Monkey Bundle of Light Bordslampa White Mr. Maria
  Monkey Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Mr Maria - Elephant Bundle of Light Bordslampa White Mr. Maria

  Mr Maria - Elephant Bundle of Light Bordslampa White Mr. Maria
  Elephant Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Monkey Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Monkey Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Monkey Bundle of Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • Monkey First Light Bordslampa White - Mr. Maria

  Monkey First Light Bordslampa White - Mr. Maria
  Monkey First Light Bordslampa White - Mr. Maria, Vit, Plast
 • MrMaria Mr Maria Miffy batterilampa First Light, 30 cm

  MrMaria Mr Maria Miffy batterilampa First Light, 30 cm
  Batterilampa Miffy First Light - lugnande ljus för babyBatterilampan Miffy First Light är det perfekta valet när det gäller belysning i baby- och barnrummet. Denna lilla vän i mörkret ger ett mjukt sken av ljus i rummet och skapar en trevlig atmosfär för de små. Lampan är steglöst dimbar, så att ljusstyrkan kan anpassas helt efter individuella behov. En annan bra funktion är nattljusfunktionen. När lampan är dimmad till den lägsta nivån avger den ett mjukt ljus som hjälper barnet att känna sig tryggt och säkert. Det bästa av allt är att batterilampan Miffy First Light är uppladdningsbar. Miffy First Light är inte bara funktionell, utan också en vacker accessoar för barnkammaren. Med sin söta design i form av en kanin kommer lampan att bli barnens favorit.
 • MrMaria Mr Maria Snuffy batterilampa First Light, 23 cm

  MrMaria Mr Maria Snuffy batterilampa First Light, 23 cm
  Söt batterilampa Snuffy First LightDen uppladdningsbara batterilampan Snuffy First Light är den perfekta följeslagaren för baby- och barnrum. Med sin söta design och mjuka ljus blir den laddningsbara Snuffy-lampan en liten vän i mörkret och skapar en trevlig atmosfär i rummet. Den steglösa dimbarheten gör att ljusstyrkan kan anpassas individuellt, medan nattljusfunktionen har en lugnande effekt på barnet. Tack vare det uppladdningsbara batteriet är Snuffy First Light oberoende av uttag och kan placeras flexibelt i rummet. Snuffy First Light batterilampa är inte bara praktisk, utan också ett riktigt blickfång i barnrummet.
 • MrMaria Mr Maria Lion batterilampa First Light, 25 cm

  MrMaria Mr Maria Lion batterilampa First Light, 25 cm
  Lion First Light - dimbar, uppladdningsbar batterilampaBatterilampan Lion First Light är det perfekta valet för att ge baby- och barnrummet en varm och mjuk belysning. Som en liten vän i mörkret ger Lion First Light ett behagligt sken av ljus i rummet och skapar en mysig atmosfär. Steglöst dimbar. Med nattljusfunktionen kan ljusstyrkan justeras. En lugnande miljö skapas för barnet. Den uppladdningsbara batterilampan är inte bara funktionell, utan också en söt accessoar i form av ett lejon som får de små barnens hjärtan att slå snabbare.
 • MrMaria Mr Maria Smiley barnlampa High Light, 40 cm

  MrMaria Mr Maria Smiley barnlampa High Light, 40 cm
  Ett ljust leende i barnrummet: barnlampan Smiley High LightBarnlampan Smiley High Light är det perfekta tillskottet till alla barnrum! Med sitt mjuka och mysiga ljus skapar den en mysig atmosfär och ger en behaglig stämning. Storleken och den distinkta designen gör den också till ett effektivt designobjekt som inte bara är praktiskt utan också snyggt. Barnlampan Smiley High Light är steglöst dimbar och har till och med en nattljusfunktion som hjälper barnet att somna. Den söta designen gör barnlampan Smiley High Light till ett riktigt blickfång. Den är tillverkad av robust material och därför särskilt hållbar.
 • MrMaria Mr Maria Boris barnlampa Star Light, 36 cm

  MrMaria Mr Maria Boris barnlampa Star Light, 36 cm
  Boris Star Light barnlampa - individuellt dimbarBarnlampan Boris Star Light är en dekorativ och praktisk accessoar för varje barnrum! Med sitt mjuka och behagliga ljus skapar den en mysig atmosfär och ger en behaglig belysning när man leker, läser eller somnar. Tack vare den steglösa dimningsfunktionen kan ljusstyrkan justeras individuellt och nattljusfunktionen ger de små en känsla av säkerhet i mörkret. Den söta designen är ett riktigt blickfång och kommer att glädja alla barn.
 • MrMaria Mr Maria Miffy barnlampa Star Light, 50 cm

  MrMaria Mr Maria Miffy barnlampa Star Light, 50 cm
  Perfekt ljuskälla för barnrummet:Barnlampan Miffy Star Light är det perfekta tillbehöret för barnrummet! Den söta Miffy skapar en trevlig och mysig atmosfär. Det mjuka ljuset har en lugnande effekt. Ljuset kan dimmas steglöst, så att ljusförhållandena kan anpassas individuellt efter behov. Dessutom är barnlampan utrustad med en praktisk nattljusfunktion som ger extra säkerhet. Med Miffy Star Light blir barnrummet en mysig plats där de små känner sig bekväma och kan komma till ro.
 • MrMaria Mr Maria Miffy barnlampa High Light, 80 cm

  MrMaria Mr Maria Miffy barnlampa High Light, 80 cm
  Barnlampa Miffy High Light med slående designBarnlampan Miffy High Light är ett distinkt designobjekt för barnrummet! Den är inte bara en utmärkt belysningskälla, utan också ett riktigt blickfång tack vare sin unika form och storlek. Den mjuka och behagliga belysningen skapar en mysig atmosfär och ger rummet en behaglig stämning. Barnlampan Miffy High Light är steglöst dimbar och kan därför anpassas individuellt efter barnens behov. Dessutom har den en praktisk nattljusfunktion som ger en lugnande atmosfär i barnrummet och gör det lättare att somna.
 • Mr Maria LIA Lampa

  Mr Maria LIA Lampa
  LIA-lampan från Mr Maria är en fin hjärtformad lampa att ha i barnrummet, eller i något av hemmets andra rum. Lampan är tillverkad i vit, tålig och hållbar plast och har ett varmt, mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning. Lampan kommer med en USB-kabel med adapter, och kan med en touchdimmer justeras i sex olika steg, inklusive nightmode
 • Mr Maria Nanuk Lampa

  Mr Maria Nanuk Lampa
  Nanuk-lampan från Mr Maria är en söt figurlampa föreställande en isbjörn att ha i barnrummet. Lampan är tillverkad i vit, tålig och hållbar plast och har ett varmt, mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning. Lampan kommer med en USB-kabel med adapter, och kan med en touchdimmer justeras i sex olika steg, inklusive nightmode, för att ge ett
 • Mr Maria Lion First Light

  Mr Maria Lion First Light
  First Light-lamporna från Mr Maria i form av Miffy, Boris, Snuffy och Lion är söta figurlampor att ha i barnrummet. Lion är tillverkad i gul, BPA-fri silikon och har ett mjukt sken som ger en harmonisk och mysig stämning. Lampan laddas med USB-kabel och LED-lampan kan justeras i fem steg för att ge ett behagligt ljus anpassat efter omgivningen. En