Madam Stoltz bordslampor

Populärt inom Madam Stoltz bordslampor

 • Bordslampa 35x58cm Mässing/svart

  Bordslampa 35x58cm Mässing/svart
 • Bordslampa Fransar Retro - Guld

  Bordslampa Fransar Retro - Guld
  Om Bordslampa Retro Tofsar i GuldGlatt påmind om en långt gången tid kommer den här riktigt speciella bordslampan full av lyxiga fransar i härlig retrostil addera personlighet, lyx och wow-faktor till hemmet. Med inspiration hämtad från tidigt 70-tal väcker den här bordslampan uppmärksamheten hos gäster tack vare sitt unika utseende nästan i form av en enda stor tofs. Är det bara vi, eller är den här lampan för övrigt som gjord för Maria Montazami..? Haha!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Bordslampan Med TofsarNi som varit med oss från start vet att vi har retro i alla dess stilar nära om hjärtat - och visst är vi överlyckliga att retrotrenden bara växt sig starkare och starkare de senaste åren. Vad vi också älskar är att hitta unika guldkorn i inredningsvärlden, och den här lampan prickar verkligen mitt i prick för båda punkterna. Overkligt vacker, inspirerad av tidig 70-talsstil och lyxig. Vad finns det inte att älska, helt enkelt?Var Du Kan Inreda Med Den Lyxiga Bordslampan i GuldDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den exempelvis perfekt som en riktigt mysig och lyxig sovrumslampa på sängbordet. Här finns det egentligen inga gränser vad gäller inredningen - och det om något är väl ett tecken att det är en riktigt speciell lampa. Mått: 38 x 25 cmMaterial: Polyester, bomull, pvc, metallLampsockel: E142,5 meter lång sladdFri frakt!
 • Bordslampa Fransar Retro - Mörk Orange

  Bordslampa Fransar Retro - Mörk Orange
  Om Bordslampa Retro Tofsar i Mörk OrangeGlatt påmind om en långt gången tid kommer den här riktigt speciella bordslampan full av lyxiga fransar i härlig retrostil addera personlighet, lyx och wow-faktor till hemmet. Med inspiration hämtad från tidigt 70-tal väcker den här bordslampan uppmärksamheten hos gäster tack vare sitt unika utseende nästan i form av en enda stor tofs. För övrigt som gjord för den gode Maria Montazami, eller vad säger ni? Haha!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Lyxiga Bordslampan Med TofsarNi som varit med oss från start vet att vi har retro i alla dess stilar nära om hjärtat - och visst är vi överlyckliga att retrotrenden bara växt sig starkare och starkare de senaste åren. Vad vi också älskar är att hitta unika guldkorn i inredningsvärlden, och den här lampan prickar verkligen mitt i prick för båda punkterna. Overkligt vacker, inspirerad av tidig 70-talsstil och lyxig. Det finns inget att påpeka på här, helt enkelt!Var Du Kan Inreda Med Den Lyxiga Bordslampan i Mörk OrangeDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den exempelvis perfekt som en riktigt mysig och lyxig sovrumslampa på sängbordet. Här finns det egentligen inga gränser vad gäller inredningen - och det om något är väl ett tecken att det är en riktigt speciell lampa vi pratar om. Mått: 38 x 25 cmMaterial: Polyester, bomull, pvc, metallLampsockel: E142,5 meter lång sladdFri frakt!
 • Bordslampa Fransar Retro - Emerald Grön

  Bordslampa Fransar Retro - Emerald Grön
  Om Bordslampa Retro Tofsar i Emerald GrönGlatt påmind om en långt gången tid kommer den här riktigt speciella bordslampan full av lyxiga fransar i härlig retrostil addera personlighet, lyx och wow-faktor till hemmet. Med inspiration hämtad från tidigt 70-tal väcker den här bordslampan uppmärksamheten hos gäster tack vare sitt unika utseende nästan i form av en enda stor tofs. Är det bara vi, eller är den här lampan för övrigt som gjord för Maria Montazami..? Haha!Varför Vi Tror Du Kommer Älska Den Gröna Bordslampan Med TofsarAtt retro och alla dess stilar står oss varmt är hjärtat är väl ingen nyhet vid det här laget, och visst är vi överlyckliga att den pågående retrotrenden bara växt sig starkare och starkare de senaste åren. För att blanda upp allt från retros underbara värld älskar vi också att hitta lite unika guldkorn i inredningsvärlden, och den här lampan prickar verkligen mitt i prick för båda punkterna. Otroligt vacker, inspirerad av tidig 70-talsstil och sådär pampig &: lyxig. Det finns väl inget att klaga på här, helt enkelt?Var Du Kan Inreda Med Den Lyxiga Bordslampan i Pampig SammetsgrönDen här unika bordslampan funkar egentligen överallt i hemmet, vare sig det är direkt i hallen så att dina gäster får ta del av wow-faktorn redan i första sekund, men givetvis funkar den exempelvis perfekt som en riktigt mysig och lyxig sovrumslampa på sängbordet. Här finns det egentligen inga gränser vad gäller inredningen - och det om något är väl ett tecken på att det är en riktigt speciell lampa. Mått: 38 x 25 cmMaterial: Polyester, bomull, pvc, metallLampsockel: E142,5 meter lång sladdFri frakt!