Madam Stoltz lampor

Lys upp ditt hem med härliga lampor från Madam Stoltz. Vad sägs om retro lampskärmar med många, många fransar? På den här sidan samlar vi belysning som återförsäljare till Madam Stoltz har på lager idag.

Belysning från Madam Stoltz

 • Madam Stoltz Bordslampa - Bordslampor Terrakotta

  Madam Stoltz Bordslampa - Bordslampor Terrakotta
  Bordslampa Terrakotta från Madam Stoltz. Bordslampor Terrakotta Terrakotta. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 53x27 Cm - Taklampor Rotting Natur

  Madam Stoltz Taklampa 53x27 Cm - Taklampor Rotting Natur
  Taklampa 53x27 Cm, Rotting från Madam Stoltz. Taklampor Natur Rotting. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa Med Fransar 60x45 Cm - Taklampor Bomull Natur

  Madam Stoltz Taklampa Med Fransar 60x45 Cm - Taklampor Bomull Natur
  Taklampa Med Fransar, 60x45 Cm från Madam Stoltz. Taklampor Natur Bomull. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 40 Cm - Taklampor Bomull Brun

  Madam Stoltz Taklampa 40 Cm - Taklampor Bomull Brun
  Taklampa 40 Cm, Brun från Madam Stoltz. Taklampor Brun Bomull. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 40 Cm - Taklampor Bomull Beige

  Madam Stoltz Taklampa 40 Cm - Taklampor Bomull Beige
  Taklampa 40 Cm, Beige från Madam Stoltz. Taklampor Beige Bomull. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 60x44 Cm - Taklampor Bomull Multi

  Madam Stoltz Taklampa 60x44 Cm - Taklampor Bomull Multi
  Taklampa Bomull, 60x44 Cm från Madam Stoltz. Taklampor Multi Bomull. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 51x64 Cm - Taklampor Järn Antikmässing

  Madam Stoltz Taklampa 51x64 Cm - Taklampor Järn Antikmässing
  Taklampa Järn, 51x64 Cm från Madam Stoltz. Taklampor Antikmässing Järn. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 61x31 Cm - Taklampor Järn Antikmässing

  Madam Stoltz Taklampa 61x31 Cm - Taklampor Järn Antikmässing
  Taklampa Järn, 61x31 Cm från Madam Stoltz. Taklampor Antikmässing Järn. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Bordslampa /raffia - Bordslampor Glas Natur

  Madam Stoltz Bordslampa /raffia - Bordslampor Glas Natur
  Bordslampa, Glas/raffia från Madam Stoltz. Bordslampor Natur Glas. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Bordslampa / Järn Grå - Bordslampor Raffia Natur

  Madam Stoltz Bordslampa / Järn Grå - Bordslampor Raffia Natur
  Bordslampan från Madam Stoltz har en naturinspirerad känsla med en skärm i raffia för att skapa en mysig atmosfär. Den har en rejäl fot i järn med en aningen ojämn, rustik yta och en iögonfallande form. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Madam Stolz - Uppskattas för den naturinspirerade känslan.- Iögonfallande form.- Rustik, grå fot i järn.- Vacker skärm i raffia.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper: - Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2500 mm.- Vikt: 1.4 kg. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Vägglampa - Vägglampor Järn Mässing

  Madam Stoltz Vägglampa - Vägglampor Järn Mässing
  Vägglampa, Järn från Madam Stoltz. Vägglampor Mässing Järn. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 39x68 Cm - Taklampor Papper Brun

  Madam Stoltz Taklampa 39x68 Cm - Taklampor Papper Brun
  Taklampan från Madam Stoltz har ett bohemiskt mönster med dekorativa fransar längst ner. Den är tillverkad av naturmaterial med en brun, jordnära färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Taklampan har en medföljande takkopp för enkel upphängning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om taklampan från Madam Stoltz- Bohemiskt mönster.- Jordnära, brun färg.- Dekorativa fransar längst ner.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2000 mm. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 45x31 Cm - Taklampor Raffia Natur

  Madam Stoltz Taklampa 45x31 Cm - Taklampor Raffia Natur
  Taklampan från Madam Stoltz har en härlig design med en randig skärm i raffia med tre lager för att ge ett behagligt ljus. Den har en medföljande takkopp för enkel upphängning. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Om taklampan från Madam Stoltz- Vacker skärm i raffia.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 1 kg. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Bordslampa Terrakotta / - Bordslampor Raffia Natur

  Madam Stoltz Bordslampa Terrakotta / - Bordslampor Raffia Natur
  Bordslampan från Madam Stoltz har en bohemisk design med en skärm i raffia med dekorativa fransar längs kanten. Den har en svart fot i terrakotta med ett hålmönster för att addera en extra dimension till designen. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Om bordslampan från Madam Stoltz- Uppskattas för den bohemiska skärmen.- Fot med ett vackert hålmönster.- Rund, jordad kontakt.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- 40 Watt- Höjd: 520 mm.- Diameter: 280 mm.- Sladdlängd: 2500 mm.- Vikt: 3 kg. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa 57 Cm - Taklampor Bambu

  Madam Stoltz Taklampa 57 Cm - Taklampor Bambu
  Taklampan från Madam Stoltz har en flätad design i bambu med en naturlig känsla för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har en generös storlek perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Eftersom bambu är ett naturligt material förekommer det en viss färgvariation. Om taklampan från Madam Stoltz- Flätad design i bambu.- Naturlig känsla.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 60 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 900 g. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Bordslampa / Järn Svart - Bordslampor Raffia Natur

  Madam Stoltz Bordslampa / Järn Svart - Bordslampor Raffia Natur
  Bordslampan från Madam Stoltz har en naturinspirerad känsla med en skärm i raffia för att skapa en mysig atmosfär. Den har en rejäl fot i järn med en aningen ojämn, rustik yta. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Om bordslampan från Madam Stoltz - Uppskattas för den naturinspirerade känslan.- Svart, rustik fot i järn.- Vacker, randig skärm i raffia.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper: - Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2500 mm.- Vikt: 1.15 kg. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Bordslampa / Raffia - Bordslampor Glas Grön

  Madam Stoltz Bordslampa / Raffia - Bordslampor Glas Grön
  Bordslampan från Madam Stoltz har en avslappnad känsla med en konformad skärm i raffia. Den har en grön fot i vackert, genomskinligt glas som aldrig går ur tiden. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Om bordslampan från Madam Stoltz- Uppskattas för den avslappnade känslan.- Skärm i raffia.- Grön fot i glas.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper:- Sockel: E27- 40 Watt- Sladdlängd: 2500 mm.- Vikt: 1 kg. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Taklampa / 33 Cm - Taklampor Linne Bambu

  Madam Stoltz Taklampa / 33 Cm - Taklampor Linne Bambu
  Taklampan från Madam Stoltz har en bas i bambu med ett tyg i linne för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har en avskalad design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Eftersom bambu är ett naturligt material förekommer det en viss färgvariation. Om taklampan från Madam Stoltz- Medföljande takkopp.- Enkel, avskalad design.- Avslappnad känsla i linne.- Ljuskälla ingår inte.- Sockel: E27- 60 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Vikt: 1 kg. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.