Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Light point bordslampor

 • Urban 45 LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Urban 45 LED Bordslampa Svart är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst. Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum. Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor. Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Urban 35 LED Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Urban 35 LED Bordslampa Vit är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst. Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum. Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor. Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Urban 35 LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Urban 35 LED Bordslampa Svart är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst. Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum. Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor. Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Fusion Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Fusion Bordslampa Svart har enkla linjer som passar som gör att den passar in var överallt. Den enegerisparande LED teknologin gör att designen är utvecklad till det maximala av enkelhet. Med sin tre-stegs touch-dämpare anpassar sig Fusion till det ögonblickliga ljusbehov, från diskret, mysigt ljus till det helt stora och klara ljuset. Ljuset styrs lätt och elegant genom att bara beröra lampan. Välj mellan den diskreta vita og den eleganta svarta.
 • Fusion Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Fusion Bordslampa Vit har enkla linjer som passar som gör att den passar in var överallt. Den enegerisparande LED teknologin gör att designen är utvecklad till det maximala av enkelhet. Med sin tre-stegs touch-dämpare anpassar sig Fusion till det ögonblickliga ljusbehov, från diskret, mysigt ljus till det helt stora och klara ljuset. Ljuset styrs lätt och elegant genom att bara beröra lampan. Välj mellan den diskreta vita og den eleganta svarta.
 • Urban 45 LED Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Urban 45 LED Bordslampa Vit är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst. Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum. Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor. Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa - här i matt vil - kan också fås i matt svart och svart/guld. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Fusion LED Bordslampa Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Fusion LED Bordslampa Guld har enkla linjer som passar som gör att den passar in var överallt. Den enegerisparande LED teknologin gör att designen är utvecklad till det maximala av enkelhet. Med sin tre-stegs touch-dämpare anpassar sig Fusion till det ögonblickliga ljusbehov, från diskret, mysigt ljus till det helt stora och klara ljuset. Ljuset styrs lätt och elegant genom att bara beröra lampan. Välj mellan den diskreta vita og den eleganta svarta.
 • Lounge TABLE 2 Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Lounge TABLE 2 Vit från LIGHT - POINT är ljus och möbler kombineras i vackert utformad aluminium - det är funktion, form och estetik som bäst. Bordet är utformat av Ronni Gol, finns i svart eller vitt aluminium och är utrustad med en kraftfull 18W LED-ljuskälla som sprider en bekväm, varm och ett vitt ljus på bordet. I kombinationen av möbler och lampa ger Lounge Table en helt ny vinkel på stämningsbelysning i rummet. De rena linjerna och har en klass i IP54, gör bordet användbar både som ett Lounge Table, men även på terrassen som tål regn. Bordets höjd kan justeras från 400 till 450 mm, där du också kan uppnå intressanta effekter genom att kombinera två bord. LOUNGE TABLE 1 mått 780 x 780 mm. Bordet är också tillgänglig i en något större version, nämligen LOUNGE TABLE 2, som mäter 980 x 980 mm.
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa - här i svart/guld - kan också fås i matt vit och matt svart. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Stick 150 LED Vägglampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Med Stick 150 LED Vägglampa Vit, har du inget mindre än en vacker prydnad för din vägg - och med integrerade LED ger ett behagligt ljus utan att blända. Med sina vackra raka linjer kan du lägga dem över / under varandra - och blanda olika storlekar - och därmed skapa en fin väggskulptur. Endast fantasin sätter gränser. Kan även användas utomhus - men utom i guldfärg. Stick vägglampor finns med längd respektive. 1200 mm, 1500 mm och 1800 mm och i färgerna vitt, svart och guld.
 • Cozy Square Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Cozy Square Bordslampa Vit är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det. Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Lounge TABLE 2 Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Lounge TABLE 2 Svart från LIGHT - POINT är ljus och möbler kombineras i vackert utformad aluminium - det är funktion, form och estetik som bäst. Bordet är utformat av Ronni Gol, finns i svart eller vitt aluminium och är utrustad med en kraftfull 18W LED-ljuskälla som sprider en bekväm, varm och ett vitt ljus på bordet. I kombinationen av möbler och lampa ger Lounge Table en helt ny vinkel på stämningsbelysning i rummet. De rena linjerna och har en klass i IP54, gör bordet användbar både som ett Lounge Table, men även på terrassen som tål regn. Bordets höjd kan justeras från 400 till 450 mm, där du också kan uppnå intressanta effekter genom att kombinera två bord. LOUNGE TABLE 1 mått 780 x 780 mm. Bordet är också tillgänglig i en något större version, nämligen LOUNGE TABLE 2, som mäter 980 x 980 mm.
 • Cozy Square Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Cozy Square Bordslampa Svart/Guld är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det. Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Fusion LED Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Fusion LED Bordslampa Svart/Guld har enkla linjer som passar som gör att den passar in var överallt. Den enegerisparande LED teknologin gör att designen är utvecklad till det maximala av enkelhet. Med sin tre-stegs touch-dämpare anpassar sig Fusion till det ögonblickliga ljusbehov, från diskret, mysigt ljus till det helt stora och klara ljuset. Ljuset styrs lätt och elegant genom att bara beröra lampan. Välj mellan den diskreta vita og den eleganta svarta.
 • Lounge TABLE 1 Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Lounge TABLE 1 Vit från LIGHT - POINT är ljus och möbler kombineras i vackert utformad aluminium - det är funktion, form och estetik som bäst. Bordet är utformat av Ronni Gol, finns i svart eller vitt aluminium och är utrustad med en kraftfull 18W LED-ljuskälla som sprider en bekväm, varm och ett vitt ljus på bordet. I kombinationen av möbler och lampa ger Lounge Table en helt ny vinkel på stämningsbelysning i rummet. De rena linjerna och har en klass i IP54, gör bordet användbar både som ett Lounge Table, men även på terrassen som tål regn. Bordets höjd kan justeras från 400 till 450 mm, där du också kan uppnå intressanta effekter genom att kombinera två bord. LOUNGE TABLE 1 mått 780 x 780 mm. Bordet är också tillgänglig i en något större version, nämligen LOUNGE TABLE 2, som mäter 980 x 980 mm.
 • Lounge TABLE 1 Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Lounge TABLE 1 Svart från LIGHT - POINT är ljus och möbler kombineras i vackert utformad aluminium - det är funktion, form och estetik som bäst. Bordet är utformat av Ronni Gol, finns i svart eller vitt aluminium och är utrustad med en kraftfull 18W LED-ljuskälla som sprider en bekväm, varm och ett vitt ljus på bordet. I kombinationen av möbler och lampa ger Lounge Table en helt ny vinkel på stämningsbelysning i rummet. De rena linjerna och har en klass i IP54, gör bordet användbar både som ett Lounge Table, men även på terrassen som tål regn. Bordets höjd kan justeras från 400 till 450 mm, där du också kan uppnå intressanta effekter genom att kombinera två bord. LOUNGE TABLE 1 mått 780 x 780 mm. Bordet är också tillgänglig i en något större version, nämligen LOUNGE TABLE 2, som mäter 980 x 980 mm.
 • Cozy Round Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept Cozy Round Bordslampa Svart/Guld är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det. Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Cozy Round Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Cozy Round Bordslampa Vit är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det. Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa - här i matt svart - kan också fås i matt vit och svart/guld. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Archi Fot till Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

 • Archi Fot till Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

 • Code Vit LED Bordslampa - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point Koncept Code Vit LED Bordslampan är nytänkande med hjälp av LED-teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. Code är inte bara en bordslampa utan kan också användas som stämningsskapare i hyllor, på en piedestal eller som en nattlampa. Det är en inbyggd trestegsdimmer i den blanka och eleganta lampfoten.
 • Light point Archi T2 bordslampa – Vit

  Light point Archi T2 bordslampa – Vit från Light point
 • Light point Fusion bordslampa – Svart/guld

  Light point Fusion bordslampa – Svart/guld från Light point
 • Light point Fusion bordslampa – Svart

  Light point Fusion bordslampa – Svart från Light point
 • Light point Fusion bordslampa – Vit

  Light point Fusion bordslampa – Vit från Light point
 • Madison T1 Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignMarie Dam Holsting för Light Point Koncept Madison T1 Bordslampa Vit är en funktionell och skulpturell bordslampa som utgångspunkt inte gör något större väsen utav sig. Den är endast 25 cm från botten till toppen. Den lätta skärmen nästan svävar över den tunga basen som är gjord i lackerad aluminium. Madison passar perfekt där du har behov för ljus: På byrån, på nattduksbordet, på soffbordet eller i fönstret. Ljuset från LED-lampan i basen reflekteras i skärmens gyllene yta, så skäret bliver varmt och soft. Den enkla och funktionella designen har en klar skandinavisk estetik över sig, och skärmen kan lätt vinklas i 30 grader. LED-ljuset bildar en fin oval form på den gyllene ytan. Därmed är Madison bordslampa ett bra sällskap, när du har behov för ett soft och vänligt ljus till ex. Läsning eller hemarbete.
 • Madison T1 Bordslampa Svart/Gold - LIGHT-POINT

  DesignMarie Dam Holsting för Light Point Koncept Madison T1 Bordslampa Svart/Gold är en funktionell och skulpturell bordslampa som utgångspunkt inte gör något större väsen utav sig. Den är endast 25 cm från botten till toppen. Den lätta skärmen nästan svävar över den tunga basen som är gjord i lackerad aluminium. Madison passar perfekt där du har behov för ljus: På byrån, på nattduksbordet, på soffbordet eller i fönstret. Ljuset från LED-lampan i basen reflekteras i skärmens gyllene yta, så skäret bliver varmt och soft. Den enkla och funktionella designen har en klar skandinavisk estetik över sig, och skärmen kan lätt vinklas i 30 grader. LED-ljuset bildar en fin oval form på den gyllene ytan. Därmed är Madison bordslampa ett bra sällskap, när du har behov för ett soft och vänligt ljus till ex. Läsning eller hemarbete.
 • Light point Archi T2 bordslampa – Svart/guld

  Light point Archi T2 bordslampa – Svart/guld från Light point
 • Light point Fusion bordslampa – Guld

  Light point Fusion bordslampa – Guld från Light point
 • Light point Archi T2 bordslampa – Svart

  Light point Archi T2 bordslampa – Svart från Light point
 • Urban 45 LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

 • Cozy Square Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Cozy Square Vit BordslampaCOZY Square är en liten bordslampa som är kvadratisk. Den är designad av [i]Ronni Gol[/i] och producerad i [i]aluminium[/i].Cozy är endast 15 cm hög och perfekt som mysb
 • Madison T1 Bordslampa Svart/Gold - LIGHT-POINT

  Madison T1 Bordslampa Svart/Guld från Light-PointLED-bordslampa med en skärm som går att vinkla. Skärmens insida är guldfärgard och ger ett mjukt samt varmt ljus. Placera den på skänken eller
 • Code LED Bordslampa Guld - Light-Point

  Code LED Bordslampa GuldElegant LED bordslampa från Light-Point som passar perfekt i en reol, på ett konsolbord eller som mysbelysning i en mörk hörna. Code LED Bordslampa är designad av Ronni Go
 • Code LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  Code LED BordslampaDenna eleganta lampa från Lightpoint är designad av Ronni Gol och sprider ett funktionellt och vackert ljus. Code LED Bordslampa är tillverkad i aluminium och finns i 3 färger:
 • Code LED Bordslampa Guld - LIGHT-POINT

  Code LED Bordslampa GuldElegant LED bordslampa från Light-Point som passar perfekt i en reol, på ett konsolbord eller som mysbelysning i en mörk hörna. Code LED Bordslampa är designad av Ronni Go
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - LIGHT-POINT

  Archi T2 Arkitektlampa Matt SvartJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke desi
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Archi T2 Bordslampa - Svart/GuldLäcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist.Lampan kan användas som nattlamp
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - LIGHT-POINT

  Archi T2 Arkitektlampa Matt VitJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke design
 • Madison T1 Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Madison T1 Bordlampe HvidTankarne leds till skogen med höstens många svampar. Madison bordslampan är med sin cylinderformade bas och sin svampliknande-skärm en spännande bordslampa. Skärmen går
 • Urban 35 LED Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Urban T35 LED BordslampaUrban T35 LED Bordslampa är en slank, elegant bordslampa från Light Point. Lampan är utrustad med dimmer med touchfunktion. Trots att den unika designen är otroligt lätt g
 • Code LED Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Code LED Bordslampa GuldElegant LED bordslampa från Light-Point som passar perfekt i en reol, på ett konsolbord eller som mysbelysning i en mörk hörna. Code LED Bordslampa är designad av Ronni Go
 • DEMO Code LED Bordslampa - Light-Point

  Code LED BordslampaDenna eleganta lampa från Lightpoint är designad av Ronni Gol och sprider ett funktionellt och vackert ljus. Code LED Bordslampa är tillverkad i aluminium och finns i 3 färger: