Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

Light point bordslampor

Populärt inom Light point bordslampor

 • Urban 45 LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptUrban 45 LED Bordslampa Svart är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst.Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum.Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor.Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Archi Fot till Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

 • Fusion Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptFusion Bordslampa Svart har enkla linjer som passar som gör att den passar in var överallt. Den enegerisparande LED teknologin gör att designen är utvecklad till det maximala av enkelhet. Med sin tre-stegs touch-dämpare anpassar sig Fusion till det ögonblickliga ljusbehov, från diskret, mysigt ljus till det helt stora och klara ljuset. Ljuset styrs lätt och elegant genom att bara beröra lampan.Välj mellan den diskreta vita og den eleganta svarta.
 • Fusion Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptFusion Bordslampa Vit har enkla linjer som passar som gör att den passar in var överallt. Den enegerisparande LED teknologin gör att designen är utvecklad till det maximala av enkelhet. Med sin tre-stegs touch-dämpare anpassar sig Fusion till det ögonblickliga ljusbehov, från diskret, mysigt ljus till det helt stora och klara ljuset. Ljuset styrs lätt och elegant genom att bara beröra lampan.Välj mellan den diskreta vita og den eleganta svarta.

Fler tips på Light point bordslampor

 • Cozy Round Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point KonceptCozy Round Bordslampa Svart/Guld är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det.Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Madison T1 Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignMarie Dam Holsting för Light Point KonceptMadison T1 Bordslampa Vit är en funktionell och skulpturell bordslampa som utgångspunkt inte gör något större väsen utav sig. Den är endast 25 cm från botten till toppen. Den lätta skärmen nästan svävar över den tunga basen som är gjord i lackerad aluminium. Madison passar perfekt där du har behov för ljus: På byrån, på nattduksbordet, på soffbordet eller i fönstret. Ljuset från LED-lampan i basen reflekteras i skärmens gyllene yta, så skäret bliver varmt och soft. Den enkla och funktionella designen har en klar skandinavisk estetik över sig, och skärmen kan lätt vinklas i 30 grader. LED-ljuset bildar en fin oval form på den gyllene ytan. Därmed är Madison bordslampa ett bra sällskap, när du har behov för ett soft och vänligt ljus till ex. Läsning eller hemarbete.
 • Code LED Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptCode LED Bordslampan Svart/Guld är nytänkande med hjälp av LED-teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling.Code är inte bara en bordslampa utan kan också användas som stämningsskapare i hyllor, på en piedestal eller som en nattlampa. Det är en inbyggd trestegsdimmer i den blanka och eleganta lampfoten.
 • Urban 45 LED Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptUrban 45 LED Bordslampa Vit är en annan hit från Ronni Gol som behärskar det rätt och slätt, en mycket invecklad konst.Enkla linjer som passar in i de flesta inställningar och energisparande LED-tekniken gör konstruktionen kan helt utsträckt till sin integrerade maximum.Med sitt trestegs beröring dimmer justerar Urban för tillfället ljus kraven i diskreta diffusa hyggelys till stora utdelningar när du läser hästen utnyttjas och nya ska sväljas av ett par hungriga hornhinnor.Välj från diskret vitt och elegant svart som också sträcker sig över en golvlampa och två storlekar av bordslampor.
 • Madison T1 Bordslampa Svart/Gold - LIGHT-POINT

  Madison T1 Bordslampa Svart/Guld från Light-PointLED-bordslampa med en skärm som går att vinkla. Skärmens insida är guldfärgard och ger ett mjukt samt varmt ljus. Placera den på skänken eller
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point KonceptEn designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet.Archi Bordslampa - här i matt vil - kan också fås i matt svart och svart/guld.Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor.Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Cozy Round Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptCozy Round Bordslampa Vit är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det.Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - LIGHT-POINT

  Archi T2 Arkitektlampa Matt VitJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke design
 • Code LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  Code LED BordslampaDenna eleganta lampa från Lightpoint är designad av Ronni Gol och sprider ett funktionellt och vackert ljus. Code LED Bordslampa är tillverkad i aluminium och finns i 3 färger:
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Archi T2 Bordslampa - Svart/GuldLäcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist.Lampan kan användas som nattlamp
 • Archi Fäste till Bordslampa - LIGHT-POINT

  DesignLIGHT-POINTKonceptVi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit till det rätta stället. Vi har olika delar till nästan alla våra lampor och vi har stor expertis och erfarenhet av att hitta den rätta reservdelen till dig. Tveka inte med att kontakta vår kundservice på telefon eller mail om du har frågor eller om du inte kan hitta just den reservdelen som du saknar till din lampa.
 • Cozy Square Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Cozy Square Svart/guld BordslampaDenna lilla COZY Square bordslampa är rigtigt elegant och kvadratisk.Med endast sina 15 cm i höjd tar den inte mycket plats. Perfekt att ha stående i bokhyllan i va
 • Code LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol for Light Point KonceptCode LED Svart Bordslampan är nytänkande med hjälp av LED-teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling.Code är inte bara en bordslampa utan kan också användas som stämningsskapare i hyllor, på en piedestal eller som en nattlampa. Det är en inbyggd trestegsdimmer i den blanka och eleganta lampfoten.
 • Archi Fot till Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

 • Cozy Square Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point KonceptCozy Square Bordslampa Vit är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det.Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point KonceptEn designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet.Archi Bordslampa - här i matt svart - kan också fås i matt vit och svart/guld.Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor.Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - LIGHT-POINT

  Archi T2 Arkitektlampa Matt VitJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke design
 • Cozy Round Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Cozy Round Svart/Guld BordslampaCOZY Round är en liten, elegant bordslampa. Den är endast 15 cm i hög och därförr perfekt till mysbelysning utan att ta plats.Glödlampan finns under en nedsänkt
 • Madison T1 Bordslampa Svart/Gold - LIGHT-POINT

  DesignMarie Dam Holsting för Light Point KonceptMadison T1 Bordslampa Svart/Gold är en funktionell och skulpturell bordslampa som utgångspunkt inte gör något större väsen utav sig. Den är endast 25 cm från botten till toppen. Den lätta skärmen nästan svävar över den tunga basen som är gjord i lackerad aluminium. Madison passar perfekt där du har behov för ljus: På byrån, på nattduksbordet, på soffbordet eller i fönstret. Ljuset från LED-lampan i basen reflekteras i skärmens gyllene yta, så skäret bliver varmt och soft. Den enkla och funktionella designen har en klar skandinavisk estetik över sig, och skärmen kan lätt vinklas i 30 grader. LED-ljuset bildar en fin oval form på den gyllene ytan. Därmed är Madison bordslampa ett bra sällskap, när du har behov för ett soft och vänligt ljus till ex. Läsning eller hemarbete.
 • Cozy Round Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Cozy Round Vit BordslampaCOZY Round är en liten bordslampa, som passar perfekt som stämningsskapare utan att ta upp mycket plats.Själva LED glödlampan är under en liten nedsänkt glasplatta, och
 • Cozy Square Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point KonceptCozy Square Bordslampa Svart/Guld är en vacker och elegant lampa, designad av Ronni Gol. Lampan har snygg form och färg och på bara 15 cm i höjd har den en perfekt stämning, utan att ta upp mycket utrymme. Ljuset från LED-ljuskällan 7W sprider diffust ljus med hjälp av en glasplatta som är nedsänkt, samtidigt som den ligger på en liten lampa vid foten, vilket gör det möjligt för en vackert ljus under lampan. Lampan är utrustad med en beröringskänslig ljusabsorberande vilket gör det enkelt att justera ljuset som du vill ha det.Cozy har ett minimaliskt, rent och tillnärmandevis futurisk look och den gör sig särsklit bra på soffbordet, men också på hyllan eller förnsterbrädan.
 • Madison T1 Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Madison T1 Bordlampe HvidTankarne leds till skogen med höstens många svampar. Madison bordslampan är med sin cylinderformade bas och sin svampliknande-skärm en spännande bordslampa. Skärmen går
 • Urban 45 LED Bordslampa Svart - LIGHT-POINT

  Urban 45 LED Bordslampa Svart är ännu en elegant och enkel design från Ronni Gol. Med en fascination över den nya LED-teknologin kombinerad med en mycket klar designstrategi, har han skapat denna
 • Code LED Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Code LED BordslampaDenna eleganta lampa från Lightpoint är designad av Ronni Gol och sprider ett funktionellt och vackert ljus. Code LED Bordslampa är tillverkad i aluminium och finns i 3 färger:
 • Code LED Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Code LED Bordslampa GuldElegant LED bordslampa från Light-Point som passar perfekt i en reol, på ett konsolbord eller som mysbelysning i en mörk hörna. Code LED Bordslampa är designad av Ronni Go
 • Cozy Square Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Cozy Square Vit BordslampaCOZY Square är en liten bordslampa som är kvadratisk. Den är designad av [i]Ronni Gol[/i] och producerad i [i]aluminium[/i].Cozy är endast 15 cm hög och perfekt som mysb
 • Urban 45 LED Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

  Urban 45 LED Bordslampa Vit är ännu en elegant och enkel design från Ronni Gol. Med en fascination över den nya LED-teknologin kombinerad med en mycket klar designstrategi, har han skapat denna mi
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  Archi T2 Bordslampa - Svart/GuldLäcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist.Lampan kan användas som nattlamp
 • Archi Klämma till Bordslampa Vit - LIGHT-POINT

 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - LIGHT-POINT

  DesignRonni Gol för Light Point KonceptEn designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet.Archi Bordslampa - här i svart/guld - kan också fås i matt vit och matt svart.Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor.Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Archi Klämma till Bordslampa Svart - LIGHT-POINT