Light-Point lampor

 • Light-Point - Solo 1 Round Plafond 3000K Svart/Guld

  Light-Point - Solo 1 Round Plafond 3000K Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Vit

  Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Tip 1 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Tip 1 LED 3000K Plafond Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man kan ha den i användning för just de du vill. Spotlampan kan monteras fast i taket, eller på väggen för att skapa en super flot spotlight effekt, och är speciellt perfekt till upplysning av material, om det är hemma eller i ett galleri. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart

  Light-Point - Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket ger hemmet en minimalistisk touch. Den inbyggda LED-ljuskällan lyser upp bordet utan att blända, och passar därför perfekt över matbordet, över arbetsytan i köket eller på kontoret ovanför skrivbordet. Välj mellan två olika färger – svart och vitt, som båda finns på en längd av antingen 150 eller 200 centimeter. Lampan levereras med 4 meters sladd (på varje sida) som kan förkortas till önskad längd – den kan därför enkelt anpassas till den höjd du vill ha, oavsett om du har lågt eller högt i tak. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fugue® LED-S 120 VA dimmer så att du kan använda lampan med en LED-dimmer. Se hela Stripe-serien här
 • Light-Point - Zero S2 Taklampa Vit

  Light-Point - Zero S2 Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Svart

  Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Tip 2 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Tip 2 LED 3000K Plafond Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 2 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man kan ha den i användning för just de du vill. Spotlampan kan monteras fast i taket, eller på väggen för att skapa en super flot spotlight effekt, och är speciellt perfekt till upplysning av material, om det är hemma eller i ett galleri. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus+ 1 LED 3000K Plafond White

  Light-Point - Focus+ 1 LED 3000K Plafond White
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus+ 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Archi T2 Bordslampa Svart/Guld Nordic Living

  Light-Point - Archi T2 Bordslampa Svart/Guld Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa – här i svart/guld – kan också fås i matt vit och matt svart. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan – samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Vit Nordic Living

  Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Vit Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa – här i matt vil – kan också fås i matt svart och svart/guld. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan – samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld

  Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Logic Round LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Logic Round LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Logic Round Taklampa Vit har en liten diskret inbyggningsspot till monering i taket, elegant designad av Ronni Gol. . Ljuskällan är 6 W LED, ger en kraftig och behaglig ljus och samtidigt energibesparande, det är fint för både miljön och din energiräkning! OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Spotten kan ändras till 28 grader och drejas 355 grader med en ljusvinkel på 30 grader, vilket gör lampan till en flexibel ljusbelysning och med en IP54 godkännande tåler lampan att vara i exsempel badrum eller ett rum med fukt, Det gör det ideelt med spotuplysning över köksbordet eller badrummet. LOGIC finns i modellerna ROUND och SQUARE i vit, båda i aluminium.
 • Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Zero S1 Taklampa Vit

  Light-Point - Zero S1 Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart

  Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart/Guld

  Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart/Guld
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart/Guld

  Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart/Guld
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Svart Nordic Living

  Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Svart Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa – här i matt svart – kan också fås i matt vit och svart/guld. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan – samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart

  Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Svart

  Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Svart
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld

  Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Sky 365 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Sky 365 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 365 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden så ser man den fint genom takfönstret med utkik till den ljusa himmelen. Sky fås i flera storlekar. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Award för fantastisk design och visuellt uttryck. Vac
 • Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Svart

  Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Svart
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Sky 265 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Sky 265 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 265 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden så ser man den fint genom takfönstret med utkik till den ljusa himmelen. Sky fås i flera storlekar. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point

  Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point
  Cube XL Vägglampa Denna vackra vägglampa från Lightpoint är primärt utformad för utomhusbruk. Den har en stilren design och passar därför perfekt till de flesta hus och fasader. Vägglampan kan även användas inomhus i hallen, korridoren eller helt enk
 • Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Award för fantastisk design och visuellt uttryck. Vac
 • Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Award för fantastisk design och visuellt uttryck. Vac
 • Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Award för fantastisk design och visuellt uttryck. Vac
 • Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Sky 365är inbyggningsversionen av plafonden Surface. Sky hör till bland de tyngsta inbyggningslamporna på marknaden, och kan skapa imponerande effekter i rummet. Tillverkad i vitlackerad aluminium och med ett djup på bara 55 mm. Med Sky-plafonden har
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Svart Kombinationen av enkelhet med den nyaste LED-teknologin har skapat denna eleganta plafond. Surface kan användas i både små och stora rum, eller så kan man vara lite alternativ och montera den på väggen.
 • Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit

  Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlampa, läslampa eller bara som belysning på skrivbordet.
 • Light-Point - Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold

  Light-Point - Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Spirit F1 Floor Lamp 2700K Black/Rose Gold från Light-Point Copenhagen är en vacker och elegant golvlampa med ett praktiskt ess i rockärmen. Den minimalistiska formen och de rena nordiska linjerna komplimenterar lampan och rummet runt omkring den, och de enkla uttrycken gör att Copenhagen Spirit passar in i de flesta hem. Lampans två lamphuvuden hänger med hjälp av magnetism. Det innebär att du kan flytta och flytta de två punkterna otroligt enkelt, så att du alltid har ljus precis där du behöver det. Förutom magneterna kan du också slå på, stänga av, dämpa och öka ljuset genom att flytta handen bakom varje lampa utan att röra själva lampan. Light-Point Copenhagen kallar konceptet för touchless switch & dimming. OBS: Rose Gold är en nyans som kan variera i sitt uttryck, särskilt när ljuset faller på lampskärmen. Se resten av Spirit-serien från Light-Point här!
 • Light-Point - Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold

  Light-Point - Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Optic Out 1 Ceiling Light 2700K Rose Gold är en enkel spotlight med 60 graders spridning. Med en täthetsklass IP54 är taklampan utformad för användning utomhus och i våtrum. Lampans varma Rose Gold-skärm ger elegans till lampan och ger rummet ett varmt och avkopplande uttryck. Den minimalistiska designen har ett ärligt utseende utan överflödiga detaljer. Den kan därför användas i alla typer av inredning, oavsett om ditt hem präglas av modern eller traditionell stil. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA-dimmer, så du kan tryggt använda lampan med en LED-dimmer. OBS: Rose Gold är en nyans som kan variera i sitt uttryck, särskilt när ljuset faller på lampskärmen. Välj mellan två olika storlekar, med en diameter på 10,6 eller 13,6 centimeter.
 • Light-Point Orbit Mini vägglampa black, 3000 kelvin

  Light-Point Orbit Mini vägglampa black, 3000 kelvin
 • Light-Point - Serious 2 Utomhus Vägglampa Rose Gold IP54 2700K

  Light-Point - Serious 2 Utomhus Vägglampa Rose Gold IP54 2700K
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Serious 2 Utomhus Vägglampa Rose Gold IP54 2700K är simpel och stilren i sin design. Dess3-dimesionella designuttryck ger ett lyft till varje inredningen och kan används både uppåt och nedåt, beroende på om du önskar att få ett uppåtriktat eller nedåtriktat ljus i din inredning. Lampan är perfekt att ha i smala rum eller vid trappan, där den inte tar så mycket plats i rummet men samtidigt ger både ett behagligt och praktiskt ljus. Notera att modellerna i svart och vitt hat en IP54-klass, och kan därför användas utomhus och på badrummet, medan versionen i Rosé guld inte är godkänd för utomhusbruk. OBS! Lampan kan tryggt användas ihop med en extern ljusdimmer. Den inbyggda LED är testad med en Fuga® LED-S 120 VA ljusdimmer. Se färgerna här och hitta din favorit
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlampa, läslampa eller bara som belysning på skrivbordet. Lam
 • Light-Point - Shadow 2 Plafond Black

  Light-Point - Shadow 2 Plafond Black
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Black är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt uttryck som passar in i alla hem. Med två integrerade LED-ljus, ger lampan ett behagligt nedåtriktat ljus, medan den kastar ut ett mjukt ljus upp i taket – eller på väggen om du väljer att använda den som vägglampa. Shadow fås i tre olika färger, där den svarta och den vita är godkända för utomhusbruk. Du kan därför både få Shadows fantastiska ljus, som grundbelysning i alla hemmets rum, eller som ljus i carporten, längs husets fasad eller på uteplatsen. Se Shadow i flera färger här, där du också hittar lampan i två olika storlekar.
 • Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point

  Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point
  Koncept Ceiling BaseØ400/11 Pendel Svart är en perfekt baldakin till många pendellampor. Fin och enkel i sitt uttryck, vilket gör den till en vacker lösning när du vill hänga upp flera pendlar i en klunga. Med denna baldakin har du möjlighet att häng
 • Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyggt ihop med kontrasten mellan den svarta lampstången
 • Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi om att förena tidlös estetik med minimalistisk design. Där
 • Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Whiteär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk estetik med solid funktionalitet. Denna designfilosofi syns
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och fungerar därför som en transportabel mysbelysning. Ly
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Optic Out 1 Plafond 2700K Titaniumär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det enkelt att få lampan att passa in i det flesta lokaler
 • Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point

  Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point
  Koncept Tulip Taklampa Satin Nickelär en enkel och stilren och elegant lampa som ger ett vackert nedåtgående ljus över matbordet, köksön eller skrivbord. Ge sovrummet ett annorlunda och modernt utseende med en Tulip pendellampa som sänglampa. Tack va
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utseende, kan den användas i alla miljöer. Den särsk
 • Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom alla andra lampor från tillverkaren, osar av kval
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig lampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyggt ihop med kontrasten mellan den svarta lampstången och
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Goldär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det enkelt att få lampan att passa in i det flesta lokale
 • Light-Point - Optic Linear L2000 Taklampa Titanium

  Light-Point - Optic Linear L2000 Taklampa Titanium
  Design LIGHT-POINT Optic Linear L2000 Taklampa Titanium är ytterligare en strömlinjeformad och stilren design från LIGHT-POINT som lyckas följa idén; formen följer funktionen. Detta kommer till uttryck i de facetterade fläckarna som sömlöst faller in i lampans smala, linjära form. Optic Linear finns i olika längder med tre, fyra eller fem spotlights, så att du kan välja den modell som bäst passar dina behov. Det optiska glaset i lampan säkerställer en mjuk, behaglig och bländfri belysning, samt levererar maximalt ljus där det behövs, där det generellt ger en bra och jämn rumsbelysning. Optic Linar finns också i en rad olika färger, så att du kan välja den nyans som passar perfekt till din stil. Den här lampan passar perfekt över matbordet eller köksön, men du kan naturligtvis också placera den på en mängd andra platser - den enda gränsen är din fantasi. Se hela Optic Linear-sortimentet här
 • Light-Point - Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium

  Light-Point - Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Goldär en av de superheta spotlight i Soloserie, från en absolut världsmästare på spotlights och fast konstruerad belysning – Light-Point. Light-Point har under många år gjort otroligt välbyggda - och vackra - spot
 • Light-Point - Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold

  Light-Point - Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold

  Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Vit En takplafond som kombinerar enkelhet med den nyaste LED-teknologin. Använd Surface som en traditionell taklampa i både mindre och större rum. Önskar du ett annorlunda uttryck i en stor hall eller korridor så kan Surface
 • Light-Point - Raw 2 Plafond 3000K Rosegold

  Light-Point - Raw 2 Plafond 3000K Rosegold
  Design Nital Patel för Light-Point Från det fantastiska danska belysningsföretaget Light-Point och från designern Nital Patels knivskarpa penna kommer den vackra Raw 2 Ceiling Light 3000K Rosegold, som, som namnet antyder, är en lampa i en rå och rigorös industridesign. Den underbara spotlighten hänger från vilket tak som helst som om den vore utformad speciellt för det - och den smarta baldakinen ser ut som om den växer från ytan. Själva lampan är dekorerad med små maskinslipade diamantformer som ger lampans yta ett djup och textur och ger hela konstruktionen en taktilitet. Spotlightsen är född med en 3000K inbyggd LED-lampan, och finns tillgänglig med både en och två ljuskällor. Se de många varianter som Raw finns i!
 • Light-Point - Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart

  Light-Point - Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 6W LED Svart är en bärbar lykta med integrerad LED. Med en IP54-klass kan lampan enkelt användas utomhus, men fungerar också som inomhusbelysning. Den enkla och stämningsfulla lyktan placeras enkelt där du behöver lysa upp tillvaron - utan besväret med en sladd. Lyktan har också en dimmer och levereras med både batterier och laddare. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Lyktan finns i två olika storlekar (T1 / T2) med 24 respektive 32 centimeter höjd. Välj mellan en vit och en svart variant, beroende på vad som passar på just din uteplats, i din trädgård eller i anslutning till huvudentrén. Den tillmötesgående lyktan har en batteritid på 4-12 timmar, beroende på ljusstyrkan du använder. Den högkvalitativa designen på Lantern serien erkändes 2019 med en Red Dot Award. Förutom den bärbara lyktan består serien dessutom av vägg- och sänglampor, som alla har inbyggda LED-ljuskällor.
 • Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit

  Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Cosmo C2 Plafond 2700K Carbon Black - Light-Point

  Cosmo C2 Plafond 2700K Carbon Black - Light-Point
  Cosmo C2 Plafond 2700K Carbon Black - Light-Point, Svart
 • Light-Point Lantern W1 vägglampa black

  Light-Point Lantern W1 vägglampa black
 • Soho W2 Vägglampa Ø20 IP54 2700/3000K White - Light-Point

  Soho W2 Vägglampa Ø20 IP54 2700/3000K White - Light-Point
  Koncept Soho W2 Vägglampa Ø20Cm IP54 White är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär kännetecknen för det en traditionell eller en ultramodern stil. När den run
 • Light-Point - Serious 1 Vägglampa Rose Gold

  Light-Point - Serious 1 Vägglampa Rose Gold
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Serious 1 Vägglampa Rose Gold är simpel och stilren i sin design. Dess3-dimesionella designuttryck ger ett lyft till varje inredningen och kan används både uppåt och nedåt, beroende på om du önskar att få ett uppåtriktat eller nedåtriktat ljus i din inredning. Lampan är perfekt att ha i smala rum eller vid trappan, där den inte tar så mycket plats i rummet men samtidigt ger både ett behagligt och praktiskt ljus. Notera att modellerna i svart och vitt hat en IP54-klass, och kan därför användas utomhus och på badrummet, medan versionen i Rosé guld inte är godkänd för utomhusbruk. OBS! Lampan kan tryggt användas ihop med en extern ljusdimmer. Den inbyggda LED är testad med en Fuga® LED-S 120 VA ljusdimmer. Se färgerna här och hitta din favorit
 • Slim S1800 Taklampa 2700/3000K Rose Gold - Light-Point

  Slim S1800 Taklampa 2700/3000K Rose Gold - Light-Point
  Slim S1800 Taklampa 2700/3000K Rose Goldär så enkel som en långbordspendel kan vara. Den vackra och stilrena designen hänger som en linje i luften och passar perfekt in i den skandinaviska minimalismen. Den inbyggda LED-lampan ger perfekt ljus över k
 • Soho W1 Vägglampa Ø12 IP54 2700/3000K White - Light-Point

  Soho W1 Vägglampa Ø12 IP54 2700/3000K White - Light-Point
  Koncept Soho W1 Vägglampa Ø12Cm IP54 White är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär kännetecknen för det en traditionell eller en ultramodern stil. När den run
 • Slim S1200 Taklampa 2700/3000K Rose Gold - Light-Point

  Slim S1200 Taklampa 2700/3000K Rose Gold - Light-Point
  Slim S1200 Taklampa 2700/3000K Rose Goldär så enkel som en långbordspendel kan vara. Den vackra och stilrena designen hänger som en linje i luften och passar perfekt in i den skandinaviska minimalismen. Den inbyggda LED-lampan ger perfekt ljus över k
 • Light-Point - Serious 1 Utomhus Vägglampa 2700K Brass

  Light-Point - Serious 1 Utomhus Vägglampa 2700K Brass
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Serious 1 Udendørs Vägglampa 2700K Brass är simpel och stilren i sin design. Dess3-dimesionella designuttryck ger ett lyft till varje inredningen och kan används både uppåt och nedåt, beroende på om du önskar att få ett uppåtriktat eller nedåtriktat ljus i din inredning. Lampan är perfekt att ha i smala rum eller vid trappan, där den inte tar så mycket plats i rummet men samtidigt ger både ett behagligt och praktiskt ljus. Notera att modellerna i svart och vitt hat en IP54-klass, och kan därför användas utomhus och på badrummet, medan versionen i Rosé guld inte är godkänd för utomhusbruk. OBS! Lampan kan tryggt användas ihop med en extern ljusdimmer. Den inbyggda LED är testad med en Fuga® LED-S 120 VA ljusdimmer. Se färgerna här och hitta din favorit
 • Aura W1 Vägglampa Black - Light-Point

  Aura W1 Vägglampa Black - Light-Point
  Koncept Aura W1 Vägglampa Black är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi om att förena tidlös estetik med minimalistisk design. Därför har Aura i
 • Aura W2 Vägglampa White - Light-Point

  Aura W2 Vägglampa White - Light-Point
  Koncept Aura W2 Vägglampa White är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi om att förena tidlös estetik med minimalistisk design. Därför har Aura i
 • Light-Point - Soho W5 Vägglampa Ø50 IP54 2700/3000K Black

  Light-Point - Soho W5 Vägglampa Ø50 IP54 2700/3000K Black
  Design Ronni Gol för Light-Point koncept Soho W5 Vägglampa Ø50Cm IP54 Black av ljuspunkt är helt enkelt belysning smycken för din vägg. Här är chansen för den ultimata krydda upp kan göras personligen. Välj mellan storlekarna W1, W2 och W3 är alla tillgängliga i färgerna vitt, svart och den nya Mocka och guld. Förmågan att sätta upp dem där storlekar (och färger för de modiga) i kombination är inte tillräckligt .. Ingen Ronni har blivit galen och har utformat lampor som kan överlappa och på ett kick symbiotiskt länk sin närvaro till ett nytt ljus välbefinnande. Vi överväger här Mocka och guld på lite olika storlekar, flytta en vit skamlig vägg upp på stjärnnivå. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Soho när det kommer till en skarp blick för en modern inredning .... eller riktning för utomhusljus. Ljuspunkt är inte rädd för framtiden och omfattar även ny teknik, nytänkande och nya idéer. Remsan av produkter kännetecknas av en enkel enkelhet och en skarp inställning till design. Användarvänlighet och låga driftskostnader i kombination med klassiska och enkla färger ger lång Visual-liv eftersom de inte är oklart föråldrade direkt. Soho har också den fördelen att dess ljuspunkt DNA är mycket stark, så hela serien av ljus, som kan användas både inomhus och utomhus, kompletterar varandra i den bästa formen över storlekar och färger. Observera att guld yta rekommenderas endast för inomhusbruk.
 • Light-Point - Dark W1 Vägglampa Carbon Black

  Light-Point - Dark W1 Vägglampa Carbon Black
  Design Ljuspunkt Det råder ingen tvekan om att Light-Points vackra Dark T1 och T2 är några av de mest spännande arkitektoniska lamporna som finns - och det danska företaget har verkligen skapat en bordslampa som välkomnar framtiden och som garanterat kommer att vara relevant i många, många år framöver - men en del människor har inte bordsutrymme för en Dark T1 eller T2; och därför släpper Light-Point nu en vägglampa i samma serie. Dark W1 ser mycket likadan ut som sina seriekompisar, men är monterad på väggen. Den har också en flexibel kropp och samma riktade ljus, vilket gör den idealisk för en vägg nära skrivbordet. Den eleganta och industriella designen betyder dock inte att den bara hör hemma på kontoret - och i vardagsrummet eller köket kan den vara en mönsterbrytare i den mysiga inredningen, där den skapar kontraster och förstärker det uttryck du redan hade. Se alla vackra färger Dark W1 finns i här!
 • Light-Point - Rørhat Vägglampa 10,5W LED Vit

  Light-Point - Rørhat Vägglampa 10,5W LED Vit
  Design Jesper J. Pedersen för Light Point Koncept Rørhat Vägglampa 10,5W LED Vit från Light-Point tillför inte bara en tidlös elegans till det breda sortimentet, utan lägger också till en 100% dansktillverkad stämpel till stamtavlan. Så om den också är dansk designad, gör det den då till en 110% dansk lampa? Rørhat genomgår en ganska otraditionell produktionsprocess, eftersom det är det numera sällsynta hantverket rörmokeri som har dragits upp ur hatten. Det är den noggranna lödningen av metallen som kräver en plåtslagares expertis. Den vackra och enkla halvcirkeln finns i ett spännande utbud av färger och material. Välj mellan de rustika och enkla i svart, vitt, rostfritt stål eller galvaniserat, eller dansa loss med de vackra varianterna i rå koppar eller prova någon av de polerade i mässing, krom eller koppar. Tube Hat-lamporna har en IP-klassning på 23, vilket innebär: 2 = Skyddad mot fasta föremål med en diameter på 12,5 mm eller mer och skyddad mot beröring av farliga delar med ett finger. 3 = Skyddad mot regn. Rörhatten kan förses med olika namnskyltar för att ge entrén en personlig prägel, men det finns också spännande alternativ för montering av lampan. Rørhat kan monteras direkt på väggen eller på en speciell platta som framhäver formen och materialvalet. Om lampan ska användas som sänglampa eller på andra ställen utan murverk för upphängning, finns det olika stativ som förvandlar den till en pollare. Även interiören i Rørhat är flexibel, där man kan välja mellan den klassiska G23-sockeln som ofta används i projektlampor, eller prova den helt nya LED-versionen, som med endast 10,5 W är extremt fördelaktig för elförbrukningen. Om du är kunnig kommer du förmodligen att vilja välja E14-versionen, som med sin flexibla sockel öppnar upp för ett brett utbud av ljuskällor och ger lampan ett långsiktigt skydd för många möjliga framtida förändringar. Light-Point är inte rädd för framtiden och omfamnar ny teknik, innovation och fräscha idéer. Produktsortimentet kännetecknas av en lätt enkelhet och ett skarpt förhållningssätt till design. Användarvänlighet och låga driftskostnader i kombination med klassiska och enkla färger ger visuell livslängd eftersom de inte blir föråldrade i första taget.
 • Light-Point - Soho W1 Vägglampa Ø12 IP54 2700/3000K Rose Gold

  Light-Point - Soho W1 Vägglampa Ø12 IP54 2700/3000K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point koncept Soho W1 Vägglampa Ø12Cm IP54 Rose Gold av ljuspunkt är helt enkelt belysning smycken för din vägg. Här är chansen för den ultimata krydda upp kan göras personligen. Välj mellan storlekarna W1, W2 och W3 är alla tillgängliga i färgerna vitt, svart och den nya Mocka och guld. Förmågan att sätta upp dem där storlekar (och färger för de modiga) i kombination är inte tillräckligt .. Ingen Ronni har blivit galen och har utformat lampor som kan överlappa och på ett kick symbiotiskt länk sin närvaro till ett nytt ljus välbefinnande. Vi överväger här Mocka och guld på lite olika storlekar, flytta en vit skamlig vägg upp på stjärnnivå. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Soho när det kommer till en skarp blick för en modern inredning .... eller riktning för utomhusljus. Ljuspunkt är inte rädd för framtiden och omfattar även ny teknik, nytänkande och nya idéer. Remsan av produkter kännetecknas av en enkel enkelhet och en skarp inställning till design. Användarvänlighet och låga driftskostnader i kombination med klassiska och enkla färger ger lång Visual-liv eftersom de inte är oklart föråldrade direkt. Soho har också den fördelen att dess ljuspunkt DNA är mycket stark, så hela serien av ljus, som kan användas både inomhus och utomhus, kompletterar varandra i den bästa formen över storlekar och färger. Observera att guld yta rekommenderas endast för inomhusbruk.
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och fungerar därför som en transportabel mysbelysning. Lykt
 • Aura W3 Vägglampa 2700/3000K White - Light-Point

  Aura W3 Vägglampa 2700/3000K White - Light-Point
  Aura W3 Vägglampa 2700/3000K White är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi om att förena tidlös estetik med minimalistisk design. Därför har Aur
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utseende, kan den användas i alla miljöer. Den särsk
 • Serious 2 Utomhus Vägglampa Vit IP54 2700K - Light-Point

  Serious 2 Utomhus Vägglampa Vit IP54 2700K - Light-Point
  Serious 2 Utomhus Vägglampa Vit IP54 2700K är idealisk för belysning i både hallar och vardagsrum. Det tredimensionella designuttrycket ger en boost till inredningen och passar in i alla hem. Sirus vägglampa kan vändas uppåt eller nedåt, beroende på
 • Light-Point - Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold

  Light-Point - Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Rose Golde är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt uttryck som passar in i alla hem. Med två integrerade LED-ljus, ger lampan ett behagligt nedåtriktat ljus, medan den kastar ut ett mjukt ljus upp i taket – eller på väggen om du väljer att använda den som vägglampa. Shadow fås i tre olika färger, där den svarta och den vita är godkända för utomhusbruk. Du kan därför både få Shadows fantastiska ljus, som grundbelysning i alla hemmets rum, eller som ljus i carporten, längs husets fasad eller på uteplatsen. Se Shadow i flera färger här, där du också hittar lampan i två olika storlekar.
 • Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  Ronni Gol har i samarbete med LIGHT-POINT skapat Focus Gallery LED Vägglampa - en otroligt vacker LED vägglampa, en så kallad gallerilampa”. Till skillnad från traditionella vägglampor, sträcker sig gallerilampor längre ut från väggen. Syftet är att
 • Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom alla andra lampor från tillverkaren, osar av
 • Curve II Round PlafondØ90 2700/3000K White - Light-Point

  Curve II Round PlafondØ90 2700/3000K White - Light-Point
  Curve II Round PlafondØ90 2700/3000K White - Light-Point, Vit
 • Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 2700K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom alla andra lampor från tillverkaren, osar av kv
 • Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 2700K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom alla andra lampor från tillverkaren, osar av kval
 • Tulip Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Tulip Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Koncept Tulip Taklampa Rose Goldär en enkel och stilren och elegant lampa som ger ett vackert nedåtgående ljus över matbordet, köksön eller skrivbord. Ge sovrummet ett annorlunda och modernt utseende med en Tulip pendellampa som sänglampa. Tack vare
 • Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom alla andra lampor från tillverkaren, osar av kv
 • Soho W2 Vägglampa Ø20 IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Soho W2 Vägglampa Ø20 IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Soho W2 LED Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär kännetecknen för det en traditionell eller en ultramodern stil.
 • Stripe 2000 Vägg-/Plafond White - Light-Point

  Stripe 2000 Vägg-/Plafond White - Light-Point
  Koncept Stripe 2000 Vägg-/Plafond White har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utseende, kan den användas i alla miljöer. Den särskilja