Light-Point lampor

 • Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Solo 1 Round Plafond 3000K Svart/Guld

  Light-Point - Solo 1 Round Plafond 3000K Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Vit

  Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Zero S2 Taklampa Vit

  Light-Point - Zero S2 Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Tip 1 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Tip 1 LED 3000K Plafond Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man kan ha den i användning för just de du vill. Spotlampan kan monteras fast i taket, eller på väggen för att skapa en super flot spotlight effekt, och är speciellt perfekt till upplysning av material, om det är hemma eller i ett galleri. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Tip 2 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Tip 2 LED 3000K Plafond Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 2 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man kan ha den i användning för just de du vill. Spotlampan kan monteras fast i taket, eller på väggen för att skapa en super flot spotlight effekt, och är speciellt perfekt till upplysning av material, om det är hemma eller i ett galleri. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Svart

  Light-Point - Solo Round Plafond 3000K Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld

  Light-Point - Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver en bra ljus från en enda lampa. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Du kan även använda det runda Solo i ett antal spotlights för att skapa en linje av ljus, till exempel. hall eller bokhylla.
 • Light-Point - Archi T2 Bordslampa Svart/Guld Nordic Living

  Light-Point - Archi T2 Bordslampa Svart/Guld Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa – här i svart/guld – kan också fås i matt vit och matt svart. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan – samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Vit Nordic Living

  Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Vit Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa – här i matt vil – kan också fås i matt svart och svart/guld. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan – samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld

  Light-Point - Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit

  Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Zero S1 Taklampa Vit

  Light-Point - Zero S1 Taklampa Vit
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart

  Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart/Guld

  Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart/Guld
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart/Guld

  Light-Point - Zero S2 Taklampa Svart/Guld
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Tip 1 LED 3000K Plafond Svart

  Light-Point - Tip 1 LED 3000K Plafond Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Svart är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man kan ha den i användning för just de du vill. Spotlampan kan monteras fast i taket, eller på väggen för att skapa en super flot spotlight effekt, och är speciellt perfekt till upplysning av material, om det är hemma eller i ett galleri. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Svart Nordic Living

  Light-Point - Archi T2 Bordslampa Mat Svart Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa – här i matt svart – kan också fås i matt vit och svart/guld. Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan – samt vägglampor, taklampor och golvlampor. Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart

  Light-Point - Zero S1 Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett passar in på alla ställen i hemmet. Zero pendlarna kan hängas enkelvis, på rad eller i en klunga. Där de kan kombineras både med olika storlekar och färger. Zero ger ett spridande ljus och lyser också bra nedåt. Därmed perfekt för ställen som där sådant ljus är önskvärt. Det kan tex. Vara över matbordet, köksbordet, i en hörna eller liknande. Det är en matchande textilsladd på pendeln.
 • Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart

  Light-Point - Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan vändas 350 grader, är detta en stilren och enkel spot, den passar in i alla miljöer. Använd lampan till vardagsliga belysningar eller använd den, som namnet själv säger, som en spot där man sätter fokus på malerier, plakat, hyllor och liknande. Lampan är utrustad med en energisparande LED- ljus, där levererar varmt och vitt ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Svart

  Light-Point - Surface 300 LED 3000K Plafond Svart
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart

  Light-Point - Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket ger hemmet en minimalistisk touch. Den inbyggda LED-ljuskällan lyser upp bordet utan att blända, och passar därför perfekt över matbordet, över arbetsytan i köket eller på kontoret ovanför skrivbordet. Välj mellan två olika färger – svart och vitt, som båda finns på en längd av antingen 150 eller 200 centimeter. Lampan levereras med 4 meters sladd (på varje sida) som kan förkortas till önskad längd – den kan därför enkelt anpassas till den höjd du vill ha, oavsett om du har lågt eller högt i tak. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fugue® LED-S 120 VA dimmer så att du kan använda lampan med en LED-dimmer. Se hela Stripe-serien här
 • Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld

  Light-Point - Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Light-Point - Sky 365 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Sky 365 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 365 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden så ser man den fint genom takfönstret med utkik till den ljusa himmelen. Sky fås i flera storlekar. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Awa
 • Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Svart

  Light-Point - Surface 500 LED 3000K Plafond Svart
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis har behov för bra belysning som intet ar upp hela rummet. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Surface kommer i flera storlekar och färger.
 • Light-Point - Sky 265 LED 3000K Plafond Vit

  Light-Point - Sky 265 LED 3000K Plafond Vit
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 265 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden så ser man den fint genom takfönstret med utkik till den ljusa himmelen. Sky fås i flera storlekar. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Awa
 • Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Awa
 • Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedDot Awa
 • Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point

  Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point
  Cube XL Vägglampa Denna vackra vägglampa från Lightpoint är primärt utformad för utomhusbruk. Den har en stilren design och passar därför perfekt till de flesta hus och fasader. Vägglampan kan även an
 • Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Sky 365är inbyggningsversionen av plafonden Surface. Sky hör till bland de tyngsta inbyggningslamporna på marknaden, och kan skapa imponerande effekter i rummet. Tillverkad i vitlackerad aluminium och
 • Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point

  Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även de brutn
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Svart Kombinationen av enkelhet med den nyaste LED-teknologin har skapat denna eleganta plafond. Surface kan användas i både små och stora rum, eller så kan man vara lite alt
 • Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit

  Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlampa, läs
 • Light-Point - Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold

  Light-Point - Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Spirit F1 Floor Lamp 2700K Black/Rose Gold från Light-Point Copenhagen är en vacker och elegant golvlampa med ett praktiskt ess i rockärmen. Den minimalistiska formen och de rena nordiska linjerna komplimenterar lampan och rummet runt omkring den, och de enkla uttrycken gör att Copenhagen Spirit passar in i de flesta hem. Lampans två lamphuvuden hänger med hjälp av magnetism. Det innebär att du kan flytta och flytta de två punkterna otroligt enkelt, så att du alltid har ljus precis där du behöver det. Förutom magneterna kan du också slå på, stänga av, dämpa och öka ljuset genom att flytta handen bakom varje lampa utan att röra själva lampan. Light-Point Copenhagen kallar konceptet för touchless switch & dimming. OBS: Rose Gold är en nyans som kan variera i sitt uttryck, särskilt när ljuset faller på lampskärmen. Se resten av Spirit-serien från Light-Point här!
 • Light-Point - Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold

  Light-Point - Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Optic Out 1 Ceiling Light 2700K Rose Gold är en enkel spotlight med 60 graders spridning. Med en täthetsklass IP54 är taklampan utformad för användning utomhus och i våtrum. Lampans varma Rose Gold-skärm ger elegans till lampan och ger rummet ett varmt och avkopplande uttryck. Den minimalistiska designen har ett ärligt utseende utan överflödiga detaljer. Den kan därför användas i alla typer av inredning, oavsett om ditt hem präglas av modern eller traditionell stil. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA-dimmer, så du kan tryggt använda lampan med en LED-dimmer. OBS: Rose Gold är en nyans som kan variera i sitt uttryck, särskilt när ljuset faller på lampskärmen. Välj mellan två olika storlekar, med en diameter på 10,6 eller 13,6 centimeter.
 • Rørhat Utomhuslampa Galvaniserad - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhuslampa Galvaniserad - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Vägg Galvaniserad Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är tillverkad av varmgalvaniserat stål och är IP23-certifierad, men lampan är helt tät i toppen och kan
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlampa, läs
 • Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är IP23-certifierad, men är helt tät i toppen och kan därför motstå vind- och väderförh
 • Light-Point - Shadow 2 Plafond Black

  Light-Point - Shadow 2 Plafond Black
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Black är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt uttryck som passar in i alla hem. Med två integrerade LED-ljus, ger lampan ett behagligt nedåtriktat ljus, medan den kastar ut ett mjukt ljus upp i taket – eller på väggen om du väljer att använda den som vägglampa. Shadow fås i tre olika färger, där den svarta och den vita är godkända för utomhusbruk. Du kan därför både få Shadows fantastiska ljus, som grundbelysning i alla hemmets rum, eller som ljus i carporten, längs husets fasad eller på uteplatsen. Se Shadow i flera färger här, där du också hittar lampan i två olika storlekar.
 • Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point

  Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point
  Koncept Ceiling BaseØ400/11 Pendel Svart är en perfekt baldakin till många pendellampor. Fin och enkel i sitt uttryck, vilket gör den till en vacker lösning när du vill hänga upp flera pendlar i en kl
 • Rørhat Utomhuslampa Vit - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhuslampa Vit - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Vägg Vit Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är tillverkad av elförzinkat stål och är IP23-certifierad, men lampan är helt tät i toppen och kan därför motstå
 • Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyggt
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och fun
 • Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Whiteär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk estetik m
 • Light-Point Orbit Mini vägglampa black, 3000 kelvin

  Light-Point Orbit Mini vägglampa black, 3000 kelvin
 • Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit

  Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point

  Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point
  Koncept Tulip Taklampa Satin Nickelär en enkel och stilren och elegant lampa som ger ett vackert nedåtgående ljus över matbordet, köksön eller skrivbord. Ge sovrummet ett annorlunda och modernt utseen
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla ut
 • Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig lampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyggt ihop
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Goldär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det enk
 • Light-Point - Optic Linear L2000 Taklampa Titanium

  Light-Point - Optic Linear L2000 Taklampa Titanium
  Design LIGHT-POINT Optic Linear L2000 Taklampa Titanium är ytterligare en strömlinjeformad och stilren design från LIGHT-POINT som lyckas följa idén; formen följer funktionen. Detta kommer till uttryck i de facetterade fläckarna som sömlöst faller in i lampans smala, linjära form. Optic Linear finns i olika längder med tre, fyra eller fem spotlights, så att du kan välja den modell som bäst passar dina behov. Det optiska glaset i lampan säkerställer en mjuk, behaglig och bländfri belysning, samt levererar maximalt ljus där det behövs, där det generellt ger en bra och jämn rumsbelysning. Optic Linar finns också i en rad olika färger, så att du kan välja den nyans som passar perfekt till din stil. Den här lampan passar perfekt över matbordet eller köksön, men du kan naturligtvis också placera den på en mängd andra platser - den enda gränsen är din fantasi. Se hela Optic Linear-sortimentet här
 • Light-Point - Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium

  Light-Point - Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Light-Point - Raw 2 Plafond 3000K Rosegold

  Light-Point - Raw 2 Plafond 3000K Rosegold
  Design Nital Patel för Light-Point Från det fantastiska danska belysningsföretaget Light-Point och från designern Nital Patels knivskarpa penna kommer den vackra Raw 2 Ceiling Light 3000K Rosegold, som, som namnet antyder, är en lampa i en rå och rigorös industridesign. Den underbara spotlighten hänger från vilket tak som helst som om den vore utformad speciellt för det - och den smarta baldakinen ser ut som om den växer från ytan. Själva lampan är dekorerad med små maskinslipade diamantformer som ger lampans yta ett djup och textur och ger hela konstruktionen en taktilitet. Spotlightsen är född med en 3000K inbyggd LED-lampan, och finns tillgänglig med både en och två ljuskällor. Se de många varianter som Raw finns i!
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Vit En takplafond som kombinerar enkelhet med den nyaste LED-teknologin. Använd Surface som en traditionell taklampa i både mindre och större rum. Önskar du ett annorlunda ut
 • Light-Point - Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold

  Light-Point - Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi om att f
 • Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold

  Light-Point - Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan och finns med antingen 6W, 10W eller 15W inbyggd med LED-ljus. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Helt ideell till entrén, köket, rummet - alla ställen där det finns behov för ett bra ljus från en enkel lampa i en diskret design. Använd den simpla lampan på en rad av spotljus, för att lysa upp ett längre område med ett fokuserat ljus och för en modern och stringent look. Se hela Solo serien här,där du både hittar plafonden med en fyrkantig design, i antingen svart eller vit.
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Optic Out 1 Plafond 2700K Titaniumär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det enkel
 • Light-Point - Cube Utomhus Vägglampa (Svart, Cube Down)

  Light-Point - Cube Utomhus Vägglampa (Svart, Cube Down)
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Cube Utomhus Vägglampa är samma lampa som också kan användas som vägglampa inomhus. Välj mellan den klassiska Cube med stor öppning nertill och en lite spricka ovanpå som ger en skarp stråle uppåt, Down-versionen med stängd ovandel som ofta används när ljuset inte får blända vid montering på exempelvis en låg mur, eller Up/Down som tillåter ljuset att flöda både upp och ner. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Elegant och enkel lampa som är framtidssäkrad i och med anvöndandet av standard G9 montering, så är det fritt val av ljuskälla.
 • Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  Ronni Gol har i samarbete med LIGHT-POINT skapat Focus Gallery LED Vägglampa - en otroligt vacker LED vägglampa, en så kallad gallerilampa”. Till skillnad från traditionella vägglampor, sträcker sig g
 • Light-Point - Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold

  Light-Point - Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Rose Golde är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt uttryck som passar in i alla hem. Med två integrerade LED-ljus, ger lampan ett behagligt nedåtriktat ljus, medan den kastar ut ett mjukt ljus upp i taket – eller på väggen om du väljer att använda den som vägglampa. Shadow fås i tre olika färger, där den svarta och den vita är godkända för utomhusbruk. Du kan därför både få Shadows fantastiska ljus, som grundbelysning i alla hemmets rum, eller som ljus i carporten, längs husets fasad eller på uteplatsen. Se Shadow i flera färger här, där du också hittar lampan i två olika storlekar.
 • Soho W2 Vägglampa Ø20 IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Soho W2 Vägglampa Ø20 IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Soho W2 LED Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär kännetecknen
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla ut
 • Rørhat Utomhus Stander Dubbel 70 cm Svart - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhus Stander Dubbel 70 cm Svart - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Stander Dubbel - 70 cm Svart Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är IP23-certifierad, men är helt tät i toppen och kan därför motstå vind- och väderförhålland
 • Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, li
 • Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Koncept Ghost +1 Plafond Rose Goldär en av de supersnygga inbyggnadsspotlights, i den smarta Ghost-serien, från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Light-Point. En serie bestående av
 • Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 2700K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liks
 • Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 2700K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liksom
 • Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, liks
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och funge
 • Light-Point - Edge Round Taklampa Ø400 Titanium

  Light-Point - Edge Round Taklampa Ø400 Titanium
  Design LIGHT-POINT Edge Round Taklampa Ø400 Titanium är en elegant och modern taklampa. Namnet Edge syftar på designens distinkta hörn som ger lampan ett stringent och karaktäristiskt uttryck. Lampans inbyggda LED skickar både ljuset nedåt och uppåt i rummet. Den passar därför särskilt bra ovanför matbordet, i mötesrummet eller på kontoret, där den belyser fokuspunkten och samtidigt bidrar till rummets totala belysning. Taklampan har en inbyggd beröringssensor som tänder och släcker ljuset, justerar ljusstyrkan och färgtemperaturen. Den har också en inbyggd Casambi-dimmer, som är en Bluetooth-styrd dimmerfunktion. Belysningen styrs därmed via Casambi-appen, som enkelt och kostnadsfritt laddas ner till din smartphone. Mer än en lampa? Tyvärr är det inte möjligt att synkronisera och styra belysningen via sensorn. Du kan dock synkronisera lamporna i en grupp i din Casambi-app och styra flera lampor samtidigt. Se hela Edge-serien här, där du hittar Edge i både den runda och den linjära versionen, i olika storlekar och nyanser.
 • Light-Point - Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Gold

  Light-Point - Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Gold
  Design Light Point Spirit T1 bordslampa 2700K Black/Rose Gold är ytterligare en medlem i den otroligt vackra LIGHT-POINT-serien av Spirit-lampor. Liksom sin familj använder den spotlightet som ljuskälla på sin kropp, vilket är både praktiskt och atypiskt. Den vackra lampan använder sin slanka kropp för att skapa ett minimalistiskt uttryck, som tack vare sitt material- och färgval passar vackert in i nästan vilken inredning som helst. Spotlampan är placerad på kroppen, vilket gör det möjligt att rikta ljuset och är tillverkad i samma minimalistiska stil som resten av lampan. En synlig sladd löper från den cylindriska spotlighten och lindar sig runt den smala figuren. OBS: Rose Gold är en nyans som kan variera i sitt uttryck, särskilt när ljuset faller på lampskärmen. Se hela Spirit Lighting-kollektionen här!
 • Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Goldär en av de superheta spotlight i Soloserie, från en absolut världsmästare på spotlights och fast konstruerad belysning – Light-Point. Light-Point har under mån
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Silk Grey - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Silk Grey - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Silk Grey - Nordic Living
 • Light-Point - Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit

  Light-Point - Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket ger hemmet en minimalistisk touch. Den inbyggda LED-ljuskällan lyser upp bordet utan att blända, och passar därför perfekt över matbordet, över arbetsytan i köket eller på kontoret ovanför skrivbordet. Välj mellan två olika färger – svart och vitt, som båda finns på en längd av antingen 150 eller 200 centimeter. Lampan levereras med 4 meters sladd (på varje sida) som kan förkortas till önskad längd – den kan därför enkelt anpassas till den höjd du vill ha, oavsett om du har lågt eller högt i tak. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fugue® LED-S 120 VA dimmer så att du kan använda lampan med en LED-dimmer. Se hela Stripe-serien här
 • Light-Point - Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart

  Light-Point - Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket ger hemmet en minimalistisk touch. Den inbyggda LED-ljuskällan lyser upp bordet utan att blända, och passar därför perfekt över matbordet, över arbetsytan i köket eller på kontoret ovanför skrivbordet. Välj mellan två olika färger – svart och vitt, som båda finns på en längd av antingen 150 eller 200 centimeter. Lampan levereras med 4 meters sladd (på varje sida) som kan förkortas till önskad längd – den kan därför enkelt anpassas till den höjd du vill ha, oavsett om du har lågt eller högt i tak. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fugue® LED-S 120 VA dimmer så att du kan använda lampan med en LED-dimmer. Se hela Stripe-serien här
 • Light-Point - Slim S1500 Taklampa Black

  Light-Point - Slim S1500 Taklampa Black
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Slim S1500 Taklampa Black är en otroligt vacker och stilren pendel lampa designad av Ronni Gol. Den enkla designen hänger som en linje i luften och passar perfekt in i en minimalistisk inredning. Häng den över matbordet, köksön eller över långbordet i mötesrummet, där den inbyggda lysdioden ger ett behagligt, bländfritt ljus. Tack vare den inbyggda SWITCH TUNE kan du välja mellan två olika färgtemperaturer - 2700 eller 3000 kelvin, via brytaren i monteringsbasen. Den inbyggda LED:n har testats med en Fuga® LED-S 120 VA-dimmer, så du kan tryggt använda lampan med en LED-dimmer. OBS Det är inte möjligt att montera den smala utan pendelbasen, eftersom drivrutinen sitter inuti. Taklampan Slim finns i tre olika storlekar, med en längd på 120, 150 eller 180 centimeter. Välj mellan en vit och en svart finish - Se hela sortimentet av Slim taklampor här.
 • Light-Point - Drop S2 Taklampa Titanium

  Light-Point - Drop S2 Taklampa Titanium
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Taklampa Titanium från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med känslan av tysta droppar som faller i Drop pendlarna. Den har en slank design som passar till det moderna hemmet, den kan hängas ensam eller i en klunga av flera lampor för att få ett dynamiskt uttryck. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.
 • Deli LED Vägglampa - Light-Point (Vit, Liten modell)

  Deli LED Vägglampa - Light-Point (Vit, Liten modell)
  Skapa ett omgivande ljus med Deli. Placera dem längsmed paneler eller trappor. Ljuset från Deli LED framhäver rummets arkitektur och funktion. Deli är IP54-godkänd och kan därför användas utomhus och
 • Light-Point - Cube XL Utomhus Vägglampa Up/Down Svart

  Light-Point - Cube XL Utomhus Vägglampa Up/Down Svart
  Design Ronni Gol für Light Point Konsepti Samma lampa kan också användas som vägglampa inomhus. Välj mellan den klassiska Cube XL men stor öppning nederst och en liten spricka överst som ger en skarp stråle upp. Down versionen med stängd topp som oftast används till montering av pollare samt när ljuset inte ska blända vid montering på exempelvis en låg mur, eller Up/Down som tillåter ljuset ohindrat att strömma både upp och ner. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer. Elegant och enkel lampa som är framtidsbeständig med användning av standardmontering så det kan väljas fritt bland ljuskällor.
 • Curve II Round PlafondØ90 2700/3000K White - Light-Point

  Curve II Round PlafondØ90 2700/3000K White - Light-Point
  Curve II Round PlafondØ90 2700/3000K White - Light-Point
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Optic Out 1+ Plafond 2700K Titaniumär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det enke
 • Vantage 2 Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Titaniumär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk esteti
 • Light-Point - Box Mini Up/Down LED 3000K Vägglampa Svart

  Light-Point - Box Mini Up/Down LED 3000K Vägglampa Svart
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Box Mini LED är ett spännande supplement till serien Light-Points med vägglampor till inne- och utomhusbruk. Enkla och extremt tidlösa i sin design och så er de billiga i drift, då användandet av LED säkrar ett förbruk på bara 4W. De blygsamma 76 mm bidrar till att öka flexibiliteten i denna lampa, den kan användas där utrymmet är begränsat - eller om du vill ha lampor som inte dominerar inredningen. OBS! Lampans inbyggda LED har testats med en Fuga® LED-S 120 VA dimmer så att du tryggt kan använda lampan med en LED-dimmer.