Light-Point lampor

 • Flat S1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Flat S1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Flat S1 Taklampa Vit är en vacker och elegant pendel gjort I aluminium, designad av Ronni Gol. Den smala och eleganta form, som LED- ljuset tillför, medför att&hellip:
 • Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Vit - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Svart/Guld - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Vit - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver&hellip:
 • Tip 1 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Tip 1 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Tip 2 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Tip 2 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 2 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Focus+ LED 3000K L110 Plafond Svart - Light-Point

  Focus+ LED 3000K L110 Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT koncept Focus Mini L110 Taklampa Svart är designad av Ronni Gol och följer hans välkända rena linjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium&hellip:
 • Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Svart - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa&hellip:
 • Focus+ 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus+ 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus+ 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Mat Vit - Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa&hellip:
 • Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point

  Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Focus+ 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus+ 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus+ 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Logic Round LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Logic Round LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Logic Round Taklampa Vit har en liten diskret inbyggningsspot till monering i taket, elegant designad av Ronni Gol. . Ljuskällan är 6 W LED, ger en kraftig och&hellip:
 • Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Focus+ 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus+ 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus+ 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point

  Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Spot designad av Ronni Gol for LIGHT-POINT för inomhusbruk. Den är tillverkad i aluminium - ett kvalitetsmaterial perfekt för spotlights. Som namnet Deep&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Zero S1 Taklampa Vit - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Svart - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Zero S1 Taklampa Svart/Guld - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Svart/Guld - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort&hellip:
 • Tip 1 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Tip 1 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Svart är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Focus+ 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus+ 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus+ 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa&hellip:
 • Zero S1 Taklampa Svart - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med&hellip:
 • Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point

  Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med&hellip:
 • Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 365 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden&hellip:
 • Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Tip 2 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Tip 2 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 2 Plafond LED Svart är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Focus+ LED 3000K L110 Plafond Vit - Light-Point

  Focus+ LED 3000K L110 Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT koncept Focus Mini L110 Taklampa Vit är designad av Ronni Gol och följer hans välkända rena linjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium&hellip:
 • Surface 500 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 500 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Surface 500 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 500 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Facet W1 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point

  Facet W1 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket&hellip:
 • Sky 265 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 265 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 265 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden&hellip:
 • City L1 LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  City L1 LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  City L1 LED Vägglampa Svart City L1 har en lång arm som är perfekt för att lysa upp skyltar, tavlor eller vid en stor garderob. City L1-vägglampan kan dessutom användas utomhus. En snygg lampa i
 • Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point

  Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point
  Cube XL Vägglampa Denna vackra vägglampa från Lightpoint är primärt utformad för utomhusbruk. Den har en stilren design och passar därför perfekt till de flesta hus och fasader. Vägglampan ka
 • Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och f
 • Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Sky 365är inbyggningsversionen av plafonden Surface. Sky hör till bland de tyngsta inbyggningslamporna på marknaden, och kan skapa imponerande effekter i rummet. Tillverkad i vitlackerad aluminium
 • Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Vit - Light-Point

  Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Vit - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Svart Kombinationen av enkelhet med den nyaste LED-teknologin har skapat denna eleganta plafond. Surface kan användas i både små och stora rum, eller så kan man vara lit
 • Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point

  Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlam
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
 • Shadow 2 Plafond Black - Light-Point

  Shadow 2 Plafond Black - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Black är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt uttryck&hellip:
 • Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Whiteär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk es
 • Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är IP23-certifierad, men är helt tät i toppen och kan därför motstå vind- och
 • Flat S1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Flat S1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Flat S1 Pendellampa Denna pendellampaär den perfekta lösningen, om du saknar ett bra och användbart ljus över arbetsbordet eller vid mat- eller köksbordet. Flat S1 Pendellampa är en elegant och
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlam
 • Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point

  Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point
  Deep LED 7-10W Taklampaär en klassisk inbyggningsspotlight som har en snygg och tidlös design. Deeps finess är at den inbyggda LED-ljuskällan är placerad högt upp och vid hjälp av reflektorn sk
 • Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point

  Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point
  Koncept Ceiling BaseØ400/11 Pendel Svart är en perfekt baldakin till många pendellampor. Fin och enkel i sitt uttryck, vilket gör den till en vacker lösning när du vill hänga upp flera pendlar
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och f
 • Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla u
 • Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi o
 • Optic Linear L2000 Taklampa Titanium - Light-Point

  Optic Linear L2000 Taklampa Titanium - Light-Point
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Vit En takplafond som kombinerar enkelhet med den nyaste LED-teknologin. Använd Surface som en traditionell taklampa i både mindre och större rum. Önskar du ett annorlun
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Goldär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör d
 • Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point

  Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point
  Koncept Tulip Taklampa Satin Nickelär en enkel och stilren och elegant lampa som ger ett vackert nedåtgående ljus över matbordet, köksön eller skrivbord. Ge sovrummet ett annorlunda och modernt
 • Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 6W LED Svart är en bärbar lykta med integrerad LED. Med en IP54-klass kan lampan enkelt användas utomhus, men fungerar också&hellip:
 • Box Mini LED Up/Down Vägglampa - Light-Point (Vit)

  Box Mini LED Up/Down Vägglampa - Light-Point (Vit)
  Box Mini LED Vägglampa Elegant inomhusvägglampa från Light-Point designad av Ronni Gol. Box Mini LED Vägglampa är en perfekt lösning i exempelvis hallen, då du själv kan välja hur ljuset ska
 • Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
 • Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras&hellip:
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket&hellip:
 • Edge Round Taklampa Ø400 Titanium - Light-Point

  Edge Round Taklampa Ø400 Titanium - Light-Point
 • Soho W2 Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Soho W2 Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Soho W2 LED Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär kännet
 • Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold - Light-Point

  Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Rose Golde är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt&hellip:
 • Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Koncept Ghost +1 Plafond Rose Goldär en av de supersnygga inbyggnadsspotlights, i den smarta Ghost-serien, från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Light-Point. En serie beståend
 • Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Goldär en av de superheta spotlight i Soloserie, från en absolut världsmästare på spotlights och fast konstruerad belysning – Light-Point. Light-Point har un
 • Vantage 2 Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Titaniumär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Optic Out 1+ Plafond 2700K Titaniumär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör de
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla u
 • Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie
 • Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 2700K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 2700K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie so
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Optic Out 1 Plafond 2700K Titaniumär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det
 • Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie so
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig lampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snygg
 • Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  Ronni Gol har i samarbete med LIGHT-POINT skapat Focus Gallery LED Vägglampa - en otroligt vacker LED vägglampa, en så kallad gallerilampa”. Till skillnad från traditionella vägglampor, sträck
 • Slim S1500 Taklampa Black - Light-Point

  Slim S1500 Taklampa Black - Light-Point
 • Drop S2 Taklampa Titanium - Light-Point

  Drop S2 Taklampa Titanium - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Taklampa Titanium från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket&hellip:
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och fun
 • Namnskylt till Cube Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Vit)

  Namnskylt till Cube Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Vit)
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Namnskylt, där namn, husnummer etc. kan skrivas och som man tydligt ser under skenet från Cube. OBS. Namnskylt är ett extra tillval till Cube. Lampan köpes&hellip:
 • Cube XL Utomhus Vägglampa Up/Down Svart - Light-Point

  Cube XL Utomhus Vägglampa Up/Down Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol für Light Point Konsepti Samma lampa kan också användas som vägglampa inomhus. Välj mellan den klassiska Cube XL men stor öppning nederst och en liten spricka överst som ger en&hellip:
 • Namnskylt till Cube XL Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Vit)

  Namnskylt till Cube XL Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Vit)
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Namnskylt, där namn, husnummer etc. kan skrivas och som man tydligt ser under skenet från Cube. OBS. Namnskylt är ett extra tillval till Cube. Lampan köpes&hellip:
 • Inlay Round C1 Plafond Matt Black/Satin Silver - Light-Point

  Inlay Round C1 Plafond Matt Black/Satin Silver - Light-Point
 • Inlay S1400 Linear Taklampa Matt Black/Satin Silver - Light-Point

  Inlay S1400 Linear Taklampa Matt Black/Satin Silver - Light-Point
 • Focus 1 Taklampa - Light-Point (Vit)

  Focus 1 Taklampa - Light-Point (Vit)
  Focus 1 Taklampa Designer Ronni Golär mannen bakom FOCUS serien. Här en fokuserad LED spot till taktmontering inomhus, som kan vridas i stort sätt hela vägen runt om sig själv, 350 grader. Detta
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
 • Drop S1 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point

  Drop S1 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 Taklampa 2700K Rose Gold från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Drop S2 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point

  Drop S2 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Taklampa 2700K Rose Gold från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
 • Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
 • Spirit S2000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S2000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
 • Serious 1 Vägglampa White - Light-Point

  Serious 1 Vägglampa White - Light-Point
  Serious 1 Vägglampa White är idealisk för belysning i både hallar och vardagsrum. Det tredimensionella designuttrycket ger en boost till inredningen och passar in i alla hem. Sirus vägglampa kan
 • Zero S1 Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Koncept Zero S1 Taklampa Rose Goldär en del i den vackra serien av minimalistiska taklampor och vägglampor från danska Ligh-Point, som sedan 1995 har tillverkat lampor i vacker enkel design. Även
 • Ghost 1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost 1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Koncept Ghost 1 Plafond Rose Goldär en av de supersnygga inbyggnadsspotlights, i den smarta Ghost-serien, från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Light-Point. En serie bestående
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla
 • Stripe 1500 Vägg-/Plafond White - Light-Point

  Stripe 1500 Vägg-/Plafond White - Light-Point
  Koncept Stripe 1500 Vägg-/Plafond White har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utse
 • Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold - Light-Point

  Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Rose Golde är en enkel plafond, med unika böjda former som ger lampan ett vackert och elegant utseende. Med två integrerade LED-lampor ger lampan ett behagligt
 • Zero S2 Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Koncept Zero S2 Taklampa Rose Goldär en del i den vackra serien av minimalistiska taklampor och vägglampor från danska Ligh-Point, som sedan 1995 har tillverkat lampor i vacker enkel design. Även
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket&hellip:
 • Tulip Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Tulip Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Koncept Tulip Taklampa Rose Goldär en enkel och stilren och elegant lampa som ger ett vackert nedåtgående ljus över matbordet, köksön eller skrivbord. Ge sovrummet ett annorlunda och modernt uts
 • Stripe 2000 Vägg-/Plafond White - Light-Point

  Stripe 2000 Vägg-/Plafond White - Light-Point
  Koncept Stripe 2000 Vägg-/Plafond White har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utse
 • Ghost +2 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost +2 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light-Point Koncept Ghost +2 Plafond Rose Gold är en otroligt välkonstruerad inbyggd spot i en simpel diskret design. Den lilla spotten på 11x11 cm, är en fin liten ljuskälla&hellip:
 • Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light-Point Koncept Ghost +1 Plafond Rose Gold är en otroligt välkonstruerad inbyggd spot i en simpel diskret design. Den lilla spotten på 11x11 cm, är en fin liten ljuskälla&hellip:
 • Serious 1 Vägglampa Rose Gold - Light-Point

  Serious 1 Vägglampa Rose Gold - Light-Point
  Serious 1 Vägglampa Rose Gold är idealisk för belysning i både hallar och vardagsrum. Det tredimensionella designuttrycket ger en boost till inredningen och passar in i alla hem. Sirus vägglampa
 • Shadow 2 Plafond Black - Light-Point

  Shadow 2 Plafond Black - Light-Point
  Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Black är en enkel plafond, med unika böjda former som ger lampan ett vackert och elegant utseende. Med två integrerade LED-lampor ger lampan ett behagligt nedå
 • Ghost +2 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost +2 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Koncept Ghost +2 Plafond Rose Goldär en av de supersnygga inbyggnadsspotlights, i den smarta Ghost-serien, från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Light-Point. En serie beståend
 • Serious 1 Vägglampa Black - Light-Point

  Serious 1 Vägglampa Black - Light-Point
  Serious 1 Vägglampa Black är idealisk för belysning i både hallar och vardagsrum. Den enkla och snygga lampan har fått sitt namn efter den ljusstarkaste stjärnan på himlen –'Sirus'. Det tredi
 • Soho W1 LED Vägglampa Ø12 2700K Rose Gold - Light-Point

  Soho W1 LED Vägglampa Ø12 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Soho W1 LED Vägglampa Ø12 2700K Rose Gold är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär känneteckn
 • City 1 LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  City 1 LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  City 1 LED Vägglampa Svart City-vägglampan kan användas som en klassisk läsvägglampa eller som spot för att lysa upp köket eller hängas över garderoben. City-vägglampan kan dessutom använda
 • Orbit Vägglampa W2 2700K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 2700K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 2700K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Orbit Vägglampa W2 3000K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 3000K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 3000K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Orbit Vägglampa Mini 3000K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 3000K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 3000K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie so
 • Orbit Vägglampa W1 2700K Rose Gold - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 2700K Rose Gold är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie
 • Stripe 2000 Vägg-/Plafond Black - Light-Point

  Stripe 2000 Vägg-/Plafond Black - Light-Point
  Koncept Stripe 2000 Vägg-/Plafond Black har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utse
 • Orbit Vägglampa W2 2700K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 2700K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 2700K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Orbit Vägglampa Mini 2700K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 2700K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 2700K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie so
 • Lantern G1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G1 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Orbit Vägglampa W1 3000K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 3000K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 3000K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig lampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyg
 • Spirit S2000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S2000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit S2000 Taklampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar
 • Orbit Vägglampa W2 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Drop S1 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point

  Drop S1 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Drop S1 Taklampa 2700K Rose Goldär en vacker taklampa från Light-Point, vars 25-åriga erfarenhet av minimalistisk estetisk och tidlös design tydligt syns i denna lampas vackra former. Namn
 • Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar
 • Orbit Vägglampa Mini 2700K Rose Gold - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 2700K Rose Gold är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En seri
 • Zero W1 Vägglampa Rose Gold - Light-Point

  Zero W1 Vägglampa Rose Gold - Light-Point
  Koncept Zero W1 Vägglampa Rose Gold är en del i den vackra serien av minimalistiska taklampor och vägglampor från danska Ligh-Point, som sedan 1995 har tillverkat lampor i vacker enkel design. Äv
 • Zero W2 Vägglampa Rose Gold - Light-Point

  Zero W2 Vägglampa Rose Gold - Light-Point
  Koncept Zero W2 Vägglampa Rose Gold är en del i den vackra serien av minimalistiska taklampor och vägglampor från danska Ligh-Point, som sedan 1995 har tillverkat lampor i vacker enkel design. Äv
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Goldär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör de
 • Orbit Vägglampa W1 2700K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 2700K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 2700K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Drop S2 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point

  Drop S2 Taklampa 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Drop S2 Taklampa 2700K Rose Goldär en vacker taklampa från Light-Point, vars 25-åriga erfarenhet av minimalistisk estetisk och tidlös design tydligt syns i denna lampas vackra former. Namn
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Svart har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla
 • Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Vit - Light-Point

  Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Vit - Light-Point
  Ronni Gol har i samarbete med LIGHT-POINT skapat Focus Gallery LED Vägglampa - en otroligt vacker LED vägglampa, en så kallad gallerilampa”. Till skillnad från traditionella vägglampor, sträck
 • Facet W1 LED 3000K Utomhus Vägglampa Vit - Light-Point

  Facet W1 LED 3000K Utomhus Vägglampa Vit - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Stripe 1500 Vägg-/Plafond Black - Light-Point

  Stripe 1500 Vägg-/Plafond Black - Light-Point
  Koncept Stripe 1500 Vägg-/Plafond Black har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla utse
 • Zero S1 Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Rose Gold är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Rose Gold är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort&hellip:
 • Tulip Taklampa Rose Gold - Light-Point

  Tulip Taklampa Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Tulip Taklampa Rose Gold är en elegant och annorlunda taklampa. Som namnet antyder är lampan inspirerad av en tulpan, men i en simpel och förenklad design.&hellip:
 • Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point

  Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Tulip Taklampa Satin Nickel är en elegant och annorlunda taklampa. Som namnet antyder är lampan inspirerad av en tulpan, men i en simpel och förenklad design.&hellip:
 • Ghost 1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost 1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light-Point Koncept Ghost 1 Plafond Rose Gold är en otroligt välkonstruerad inbyggd spot i en simpel diskret design. Den lilla spotten på 11x11 cm, är en fin liten ljuskälla för&hellip:
 • Stripe 2000 Vägg-/Plafond White - Light-Point

  Stripe 2000 Vägg-/Plafond White - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe 2000 Vägg-/Plafond White är en helt stilren och enkel lampa. Dess simpla uttryck passar in perfekt i den moderna inredningen, där den tillför hemmet&hellip:
 • Stripe 2000 Vägg-/Plafond Black - Light-Point

  Stripe 2000 Vägg-/Plafond Black - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe 2000 Vägg-/Plafond Black är en helt stilren och enkel lampa. Dess simpla uttryck passar in perfekt i den moderna inredningen, där den tillför hemmet&hellip:
 • Stripe 1500 Vägg-/Plafond Black - Light-Point

  Stripe 1500 Vägg-/Plafond Black - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe 1500 Vägg-/Plafond Black är en helt stilren och enkel lampa. Dess simpla uttryck passar in perfekt i den moderna inredningen, där den tillför hemmet&hellip:
 • Stripe 1500 Vägg-/Plafond White - Light-Point

  Stripe 1500 Vägg-/Plafond White - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe 1500 Vägg-/Plafond White är en helt stilren och enkel lampa. Dess simpla uttryck passar in perfekt i den moderna inredningen, där den tillför hemmet&hellip:
 • Solo Round LED Plafond 2700K Svart/Vit - Light-Point

  Solo Round LED Plafond 2700K Svart/Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo round Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på&hellip:
 • Solo 2 Round LED Plafond 2700K Vit - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras&hellip:
 • Solo Round Plafond 2700K Vit - Light-Point

  Solo Round Plafond 2700K Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo round Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras direkt på ytan&hellip:
 • Solo 2 Round LED Plafond 3000K Vit - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 3000K Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 3000K Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras&hellip:
 • Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och fun
 • Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Lantern T2 Utomhus Bordslampa 8W LED Svart är en bärbar lykta med integrerad LED. Med en IP54-klass kan lampan enkelt användas utomhus, men fungerar också&hellip:
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 6W LED Vit är en bärbar lykta med integrerad LED. Med en IP54-klass kan lampan enkelt användas utomhus, men fungerar också som&hellip:
 • Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Lantern T2 Utomhus Bordslampa 8W LED Vit är en bärbar lykta med integrerad LED. Med en IP54-klass kan lampan enkelt användas utomhus, men fungerar också som&hellip:
 • Angle+ Downlight Plafond 2700K White - Light-Point

  Angle+ Downlight Plafond 2700K White - Light-Point
 • Angle+ Downlight Plafond 2700K Black - Light-Point

  Angle+ Downlight Plafond 2700K Black - Light-Point
 • Rørhat Utomhuslampa Rostfritt Stål - Light-Point (LED)

  Rørhat Utomhuslampa Rostfritt Stål - Light-Point (LED)
  Rørhat Vägg Rostfritt Stål Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är IP23-certifierad, men är helt tät i toppen och kan därför motstå vind- och väderförhå
 • Stick Guld LED Vägglampa - Light-Point (Medium)

  Stick Guld LED Vägglampa - Light-Point (Medium)
  Stick Guld LED Vägglampa Med Stick är det endast fantasin som sätter gränser. Använd stick ensam eller blanda storlekarna och skapa dekokrativ konst. Stick Guld är också snygg i en hall där de
 • Zero W2 Vägglampa Guld - Light -Point (Svart/Guld)

  Zero W2 Vägglampa Guld - Light -Point (Svart/Guld)
  Zero W2 - Vägglampa Guld Den snygga inomhusvägglampan; Zero W2. Lampan skickar ljus såväl uppåt som nedåt. Det sitter två LED ljuskällor i Zero W2 som sänder ut ett varmt vitt ljus. Ronni Gol
 • Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Titanium - Light-Point

  Spirit T1 Bordslampa 2700K Black/Titanium - Light-Point
  Spirit T1 Bordlampe 2700K Black/Titaniumär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyggt ihop
 • Noho 1 LED Outdoor Vägglampa - Light-Point (Vit)

  Noho 1 LED Outdoor Vägglampa - Light-Point (Vit)
  Noho 1 LED Vägglampa Noho är en serie av lampor från Light Point. Serien är kvadrater i olika storlekar, som kan sättas ihop i ett mönster - så att man gör ett konstärligt verk av dessa minim
 • Serious 2 Utomhus Vägglampa IP54 2700K Titanium - Light-Point

  Serious 2 Utomhus Vägglampa IP54 2700K Titanium - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Serious 2 Utomhus Vägglampa IP54 2700K Titanium är simpel och stilren i sin design. Dess3-dimesionella designuttryck ger ett lyft till varje inredningen och kan används&hellip:
 • Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Goldär en av de superheta spotlight i Soloserie, från en absolut världsmästare på spotlights och fast konstruerad belysning – Light-Point. Light-Point har un
 • Orbit Golvlampa Touchless Rosegold - Light-Point

  Orbit Golvlampa Touchless Rosegold - Light-Point
  Orbit Golvlampa Touchless Rosegoldär en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som, likso
 • Mood 3 LED Vägglampa - Light-Point (Vit)

  Mood 3 LED Vägglampa - Light-Point (Vit)
  Mood 3 LED Vägglampa Light-Point står bakom den läckra vägglampan Mood 3. Mood 3 är designad av danska Ronni Gol. Vägglampan är byggd så att det inte går att se själva LED-lampan, vilket inn
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Titanium - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Titanium - Light-Point
  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Titaniumär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snyggt ihop
 • Rørhat Vägglampa Krom - Light-Point (LED)

  Rørhat Vägglampa Krom - Light-Point (LED)
  Rørhat Vägg Krom Endast för inomhusbruk. Vägglampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen 1989. Rørhat är tillverkad av förkromad mässing av toppkvalitet. Rørhat Vägg passar perf
 • Optic Linear L1000 Taklampa Carbon Black - Light-Point

  Optic Linear L1000 Taklampa Carbon Black - Light-Point
 • Optic Linear L1000 Taklampa Titanium - Light-Point

  Optic Linear L1000 Taklampa Titanium - Light-Point
 • Mood 1 LED Vägglampa 2700K Rose Gold - Light-Point

  Mood 1 LED Vägglampa 2700K Rose Gold - Light-Point
  Mood 1 LED Vägglampa 2700K Rose Gold - Light-Point
 • Compact W1 Vägglampa Up/Down White - Light-Point

  Compact W1 Vägglampa Up/Down White - Light-Point
  Compact W1 Vägglampa Up/Down White - Light-Point
 • Vantage 2 Plafond 2700K Black - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K Black - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Blackär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk es
 • Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Titanium - Light-Point

  Spirit S1500 Taklampa 2700K Black/Titanium - Light-Point
 • Serious 3 Utomhus Vägglampa IP54 2700K Titanium - Light-Point

  Serious 3 Utomhus Vägglampa IP54 2700K Titanium - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Serious 3 Utomhus Vägglampa IP54 2700K Titanium är simpel och stilren i sin design. Dess3-dimesionella designuttryck ger ett lyft till varje inredningen och kan används&hellip:
 • Surface Taklampa Svart - LIGHT-POINT (300)

  Surface Taklampa Svart - LIGHT-POINT (300)
  Design LP Team for Light Point Koncept Surface Pendel Sort består af Surface loftlampen samt et suspension kit. Pendlen er smuk og enkelt og passer perfekt over spisebordet, hvor man har brug for et godt&hellip: