Light-Point lampor

 • Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Svart/Guld - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Rund Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Vit - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Vit - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Vit är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver&hellip:
 • Tip 1 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Tip 1 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Tip 2 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Tip 2 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 2 Plafond LED Vit är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Focus+ LED 3000K L110 Plafond Svart - Light-Point

  Focus+ LED 3000K L110 Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT koncept Focus Mini L110 Taklampa Svart är designad av Ronni Gol och följer hans välkända rena linjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium&hellip:
 • Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus Mini 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Solo Round Plafond 3000K Svart - Light-Point

  Solo Round Plafond 3000K Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Round Plafond Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du behöver&hellip:
 • Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa&hellip:
 • Focus+ 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus+ 1 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus+ 1 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus 2 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond Svart/Guld är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Mat Vit - Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa&hellip:
 • Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point

  Drop S1 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Focus+ 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus+ 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus+ 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Drop S1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S1 LED Taklampa Svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet&hellip:
 • Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus 1 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 1 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point

  Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Spot designad av Ronni Gol for LIGHT-POINT för inomhusbruk. Den är tillverkad i aluminium - ett kvalitetsmaterial perfekt för spotlights. Som namnet Deep&hellip:
 • Solo Square LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Solo Square LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Solo Square Plafond LED Svart är en trevlig och enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Det är helt perfekt för korridorer, kök eller rum - eller där du&hellip:
 • Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus Mini 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus Mini 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där&hellip:
 • Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point

  Focus 3 LED 3000K Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Vit är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den kan&hellip:
 • Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus 3 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Konsept Focus 3 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Zero S1 Taklampa Vit - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Vit är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Svart - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Zero S1 Taklampa Svart/Guld - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S1 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort&hellip:
 • Zero S2 Taklampa Svart/Guld - Light-Point

  Zero S2 Taklampa Svart/Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero S2 Taklampa Svart/Guld är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort&hellip:
 • Tip 1 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Tip 1 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 1 Plafond LED Svart är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept En designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet. Archi Bordslampa&hellip:
 • Zero S1 Taklampa Svart - Light-Point

  Zero S1 Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Zero Taklampa Svart är en del av den stilfulla och klassiska serien som bjuder på ett minimalistiskt och exklusivt uttryck. Vilket gör att den i stort sett&hellip:
 • Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Drop S2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i svart från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med&hellip:
 • Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point

  Focus 2 LED 3000K Taklampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Focus 2 Taklampa Svart är designat av Ronni Gol och följer hans kända riktlinjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium, där den&hellip:
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 300 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point

  Drop S2 LED 3000K Taklampa Guld - Light-Point
  Design Ronni Gol for Light Point Koncept Drop S2 Pendel i Guld från Light Point är ett nytänk som har hjälpt LED teknologins kompakthet och minimala värmeutveckling. En minimalistisk skönhet med&hellip:
 • Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 365 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden&hellip:
 • Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Tip 2 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Tip 2 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Tip 2 Plafond LED Svart är en traditionell inbygdspot, som är designad av Ronni Gol for Light Point. Alla möjligheter är till din rådighet med Tip, då man&hellip:
 • Focus+ LED 3000K L110 Plafond Vit - Light-Point

  Focus+ LED 3000K L110 Plafond Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT koncept Focus Mini L110 Taklampa Vit är designad av Ronni Gol och följer hans välkända rena linjer. Med en kvadratisk bas och runt huvud i svart eller vit aluminium&hellip:
 • Surface 500 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 500 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Surface 500 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 500 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Design LP Team för LIGHT-POINT Koncept Surface 500 är en snygg och enkel taklampa som kan passa in på många olika platser. Använd den i entrén, i badrummet eller i sovrummet, där man vanligtvis&hellip:
 • Facet W1 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point

  Facet W1 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Sky 265 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 265 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Design LP Team för Light Point Koncept Sky 265 är en otroligt fin lampa som kan byggas in i taket. Tack vare den kraftiga LED ljuskällan ger den ett otroligt bra ljus och med den mycket låga höjden&hellip:
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Svart är en enkel och rigorös lampa från LIGHT-POINT. Den stilfulla designen passar perfekt in i den moderna inredningen, vilket&hellip:
 • Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Lantern T2 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och f
 • Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W2 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern G3 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point

  Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svart - Light-Point
  Koncept Lantern W1 LED 3000K Utomhuslampa Svartär en del av de fina utomhuslamporna i den fantastiska och ständigt populära Lantern-serien. En serie som för övrigt också har skrapat ihop en RedD
 • Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point

  Cube XL Utomhus Vägglampa m/Stråle Svart - Light-Point
  Cube XL Vägglampa Denna vackra vägglampa från Lightpoint är primärt utformad för utomhusbruk. Den har en stilren design och passar därför perfekt till de flesta hus och fasader. Vägglampan ka
 • Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Sky 365 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Sky 365är inbyggningsversionen av plafonden Surface. Sky hör till bland de tyngsta inbyggningslamporna på marknaden, och kan skapa imponerande effekter i rummet. Tillverkad i vitlackerad aluminium
 • Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Vit - Light-Point

  Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Vit - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Svart - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Svart Kombinationen av enkelhet med den nyaste LED-teknologin har skapat denna eleganta plafond. Surface kan användas i både små och stora rum, eller så kan man vara lit
 • Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point

  Facet W2 LED 3000K Utomhus Vägglampa Svart - Light-Point
  Lars Vejen har i samarbete med LIGHT-POINT utvecklat en riktigt fantastisk utomhusvägglampa med fantastiska linjer – över hela linjen. De fantastiska parallella linjerna – och självklart även
 • Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld - NORDIC LIVING
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlam
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
 • Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Utomhusvägglampa Vit med bakplatta Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är IP23-certifierad, men är helt tät i toppen och kan därför motstå vind- och
 • Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point

  Deep LED 7-10W Taklampa - Light-Point
  Deep LED 7-10W Taklampaär en klassisk inbyggningsspotlight som har en snygg och tidlös design. Deeps finess är at den inbyggda LED-ljuskällan är placerad högt upp och vid hjälp av reflektorn sk
 • Shadow 2 Plafond Black - Light-Point

  Shadow 2 Plafond Black - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Black är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt uttryck&hellip:
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - Nordic Living
  Archi T2 Bordslampa - Svart/Guld Läcker kvalitets bordslampa från producenten Light-Point. Denna utgåva är i guld på insidan av skärmen, vilket ger en fin twist. Lampan kan användas som nattlam
 • Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point

  Ceiling BaseØ400/11 Taklampor Svart - Light-Point
  Koncept Ceiling BaseØ400/11 Pendel Svart är en perfekt baldakin till många pendellampor. Fin och enkel i sitt uttryck, vilket gör den till en vacker lösning när du vill hänga upp flera pendlar
 • Rørhat Utomhuslampa Galvaniserad - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhuslampa Galvaniserad - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Vägg Galvaniserad Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är tillverkad av varmgalvaniserat stål och är IP23-certifierad, men lampan är helt tät i toppen
 • Rørhat Utomhuslampa Vit - Light-Point (E14 Sockel)

  Rørhat Utomhuslampa Vit - Light-Point (E14 Sockel)
  Rørhat Vägg Vit Utomhuslampa från Light-Point designad av Jesper Juhl Pedersen. Rørhat är tillverkad av elförzinkat stål och är IP23-certifierad, men lampan är helt tät i toppen och kan där
 • Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point

  Vantage 2 Plafond 2700K White - Light-Point
  Koncept Vantage 2 Plafond 2700K Whiteär en elegant tak-eller vägglampa från Light-Point som är en av de ledande danska belysningsföretagen de senaste 25 åren, och vet hur man förenar nordisk es
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart har en enkel design som påminner om en klassisk lykta. Men med inbyggd LED och batterier kan lampan laddas upp via en medföljande laddare, och f
 • Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Aura W1 Vägglampa 2700/3000K Titanium är en vacker och elegant vägglampa från Light-Point, ett av Danmarks ledande belysningsföretag. Lampan avspeglar Light-Point 25-årslånga filosofi o
 • Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point

  Tulip Taklampa Satin Nickel - Light-Point
  Koncept Tulip Taklampa Satin Nickelär en enkel och stilren och elegant lampa som ger ett vackert nedåtgående ljus över matbordet, köksön eller skrivbord. Ge sovrummet ett annorlunda och modernt
 • Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S1500 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla u
 • Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit F1 Golvlampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig lampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar snygg
 • Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point

  Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Gold - Light-Point
  Koncept Spirit S1000 Taklampa 2700K Black/Rose Goldär en härlig taklampa från danska Light-Point, som har mer än 25 års erfarenhet av snygg nordisk design. Den råa moderna utformningen fungerar
 • Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Optic Out 1+ Plafond 2700K Rose Goldär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör d
 • Optic Linear L2000 Taklampa Titanium - Light-Point

  Optic Linear L2000 Taklampa Titanium - Light-Point
 • Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round Plafond 2700K Titanium är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten monteras&hellip:
 • Vantage 1+ Plafond 2700K White - LIGHT-POINT

  Vantage 1+ Plafond 2700K White - LIGHT-POINT
 • Cube Mini Downlight LED Vit - Light-Point ()

  Cube Mini Downlight LED Vit - Light-Point ()
  Cube Mini Downlight Cube Miniär IP54-certificerad och kan därför användas utomhos. Vägglampan är med LED-ljuskälla och lyser brett nedåt. Vägglampan från danska Light Point är designad av R
 • Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 1 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 3000K Svart/Vit är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point

  Optic Out 1 Plafond 2700K Titanium - Light-Point
  Koncept Optic Out 1 Plafond 2700K Titaniumär en vacker minimalistisk plafond, vars enkla rena linjer utstrålar stil och självsäkerhet. Den diskreta färgen ihop med less is more estetiken gör det
 • Namnskylt till Cube XL Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Vit)

  Namnskylt till Cube XL Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Vit)
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Namnskylt, där namn, husnummer etc. kan skrivas och som man tydligt ser under skenet från Cube. OBS. Namnskylt är ett extra tillval till Cube. Lampan köpes&hellip:
 • Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point

  Lantern T1 Utomhus Bordslampa 2700K LED Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Lantern T1 Utomhus Bordslampa 6W LED Svart är en bärbar lykta med integrerad LED. Med en IP54-klass kan lampan enkelt användas utomhus, men fungerar också&hellip:
 • Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point

  Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light-Point Koncept Solo 2 Round LED Plafond 2700K Rose Gold är en snygg och minimalistisk plafondlampa, som ger ett behagligt koncentrerat ljus. Den stilrena påbyggnads spotten&hellip:
 • Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point

  Surface 300 LED 3000K Plafond Vit - Light-Point
  Surface LED TakplafondØ30 Vit En takplafond som kombinerar enkelhet med den nyaste LED-teknologin. Använd Surface som en traditionell taklampa i både mindre och större rum. Önskar du ett annorlun
 • Box Mini LED Up/Down Vägglampa - Light-Point (Vit)

  Box Mini LED Up/Down Vägglampa - Light-Point (Vit)
  Box Mini LED Vägglampa Elegant inomhusvägglampa från Light-Point designad av Ronni Gol. Box Mini LED Vägglampa är en perfekt lösning i exempelvis hallen, då du själv kan välja hur ljuset ska
 • Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 2700K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 2700K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie so
 • Cube Mini LED Vägglampe/Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Svart, Up & Downlight)

  Cube Mini LED Vägglampe/Utomhus Lampa - LIGHT-POINT (Svart, Up & Downlight)
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Elegant och enkel lampa som säkerställer sin framtid genom sin inbyggda LED-ljuskälla. Fantastisk vägglampa - från fra Light Point OBS! Lampans inbyggda&hellip:
 • Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point

  Orbit Vägglampa Mini 3000K Black - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa Mini 3000K Black är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie so
 • Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point

  Orbit Vägglampa W1 2700K White - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W1 2700K White är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie som,
 • Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost +1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Koncept Ghost +1 Plafond Rose Goldär en av de supersnygga inbyggnadsspotlights, i den smarta Ghost-serien, från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Light-Point. En serie beståend
 • Box Mini Up/Down LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  Box Mini Up/Down LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Box Mini LED är ett spännande supplement till serien Light-Points med vägglampor till inne- och utomhusbruk. Enkla och extremt tidlösa i sin design och så&hellip:
 • Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold - Light-Point

  Shadow 2 Plafond 2700/3000K Rose Gold - Light-Point
  Design Ronni Gol för LIGHT-POINT Koncept Shadow 2 Plafond-/Vägglampa Rose Golde är med sina enastående kurviga former, en vacker och elegant plafond. Dess simpla design ger lampan ett minimalistiskt&hellip:
 • Soho W2 Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point

  Soho W2 Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium - Light-Point
  Koncept Soho W2 LED Vägglampa IP54 2700/3000K Titanium är en vacker och ganska enkel vägglampa. Den enkla cirkulära formen passar in i alla typer av inredning, så oavsett om ditt hem bär kännet
 • Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point

  Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold - Light-Point
  Koncept Orbit Vägglampa W2 2700K Rose Gold är en del av den fantastiska Orbit-serien, från en av de stora aktörerna på belysningsmarknaden, särskilt på utomhusbelysning - Light-Point. En serie
 • Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point

  Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit - Light-Point
  Koncept Stripe S2000 Taklampa 2700K LED Vit har en enkel och minimalistisk design som ger ett stilfullt och rigoröst utseende till inredningen. Lampan ger hemmet en modern touch, men med sitt enkla u
 • Ghost 1 Plafond Rose Gold - Light-Point

  Ghost 1 Plafond Rose Gold - Light-Point
  Koncept Ghost 1 Plafond Rose Goldär en av de supersnygga inbyggnadsspotlights, i den smarta Ghost-serien, från det älskade och hyllade design- och belysningsmärket Light-Point. En serie bestående
 • Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point

  Focus Gallery LED 3000K Vägglampa Svart - Light-Point
  Ronni Gol har i samarbete med LIGHT-POINT skapat Focus Gallery LED Vägglampa - en otroligt vacker LED vägglampa, en så kallad gallerilampa”. Till skillnad från traditionella vägglampor, sträck