Light & Living bordslampor

Populärt inom Light & Living bordslampor

 • Ivot 15cm LED (Grå)

  Ivot 15cm LED (Grå)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett ljusgrått glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Kyomi bordlampa 34cm (Svart)

  Kyomi bordlampa 34cm (Svart)
  Kyomi är en spännande lykta i mattsvart metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Askjer 10cm (Svart)

  Askjer 10cm (Svart)
  Askjer är en tuff bordlampa som är skapad i en industriell design. Den har raka, tydliga linjer och blir en spännande inredningsdetalj i hemmet. Lampan har en svartlackad ram i metall, klara glasväggar som omger ljuskällan och en stabil fot i mörkt trä. Ljuskällan är fullt synlig genom glasväggarna så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Snake LED 12cm (Mässing/guld)

  Snake LED 12cm (Mässing/guld)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i guld/grå/svart. Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.

Fler tips på Light & Living bordslampor

 • Lizzy LED 22cm (Mässing/guld)

  Lizzy LED 22cm (Mässing/guld)
  Lizzy är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har karamellfärgat glas.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Leaf 13,5cm (Beige/brun)

  Leaf 13,5cm (Beige/brun)
  Leaf är en vacker och elegant bordlampa som är en smyckande detalj i såväl ett sovrum som i en hall. Den är tillverkad av glas som är dekorativt räfflat och påminner om formen av ett löv. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus genom glaset när lampan är tänd. Den tänds och släcks under foten och är sladdfri, vilket gör det enkelt att placera lampan där det önskas.Lampan finns i flera färger. Denna variant har ett mörkbrunt glas.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Integrerad LED-belysning.OBS! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Kyomi bordlampa 42cm (Svart)

  Kyomi bordlampa 42cm (Svart)
  Kyomi är en spännande lykta i mattsvart metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ivot LED 15cm (Beige/brun)

  Ivot LED 15cm (Beige/brun)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har kaffefärgat glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Arturan (Rökfärgad)

  Arturan (Rökfärgad)
  Arturan är en vacker bordlampa som blir en smyckande detalj i hemmet. Dess enkla, rena och mjuka design gör att den passar in lika bra i ett sovrum som på en bänk eller ett sideboard. Lampan är tillverkad i metall med en lätt bronsfärgad finish och bär på en rökfärgad glaskupa. Arturan är en bordlampa som kombinerar färg, form och material på bästa sätt. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen så använd en dekorativ LED-lampa för snyggast resultat. Sladdlängd: 150cm + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Ivot LED 15cm (Blå)

  Ivot LED 15cm (Blå)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett blått glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Snake LED 12cm (Grå)

  Snake LED 12cm (Grå)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i vit/grå/svart. Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Fauve 30,5cm (Brons)

  Fauve 30,5cm (Brons)
  Fauve är en bordlampa som är skapad i en rå design och påminner om den klassiska lyktan. Lampan är försedd med en integrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Den är dessutom batteridriven, vilket ger möjligheten att bära med sig lampan dit det önskas - inomhus som utomhus. Perfekt för att på ett enkelt sätt kunna tillföra en önskad stämning eller atmosfär. Lampan är tillverkad av metall och har en finish i antikbrons.Strömbrytaren är placerad på lampans sockel. Integrerad LED-belysning. 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Snake LED 10cm (Mässing/guld)

  Snake LED 10cm (Mässing/guld)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i guld/grå/svart. Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Marble LED 10cm (Vit)

  Marble LED 10cm (Vit)
  Marble är en vacker bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert marmorerat mönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i vitt (grå marmorering).Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Leopard LED 12cm (Grå)

  Leopard LED 12cm (Grå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i ljusgrå/guld.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Kyomi bordlampa 34cm (Brons)

  Kyomi bordlampa 34cm (Brons)
  Kyomi är en spännande lykta i metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Lampan har en finish i antikbrons.Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Marble LED 12cm (Vit)

  Marble LED 12cm (Vit)
  Marble är en vacker bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert marmorerat mönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i vitt (grå marmorering).Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Leopard LED 10cm (Grå)

  Leopard LED 10cm (Grå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i mörkgrå/guld.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Boto LED 22cm (Brons)

  Boto LED 22cm (Brons)
  Boto är en unik och spännande bordlampa som både sprider ett bra ljus samtidigt som den är en trivsam inredningsdetalj. Den är tillverkad av glas och har en dekorativ bronsfärgad metalltopp med matchande sockel. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Det bästa med lampan är att den kan smyckas helt efter egen smak. Pryd lampan med växter, stenar eller annat som önskas att belysas. Finns även i en mindre storlek.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Integrerad LED-belysning.
 • Fauve 37cm LED (Svart)

  Fauve 37cm LED (Svart)
  Fauve är en bordlampa som är skapad i en rå design och påminner om den klassiska lyktan. Lampan är försedd med en integrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Den är dessutom batteridriven, vilket ger möjligheten att bära med sig lampan dit det önskas - inomhus som utomhus. Perfekt för att på ett enkelt sätt kunna tillföra en önskad stämning eller atmosfär. Lampan är tillverkad av metall och har en mattsvart finish.Strömbrytaren är placerad på lampans sockel. Integrerad LED-belysning. 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Maku bordlampa (Brons)

  Maku bordlampa (Brons)
  Maku är en bordlampa som blir en spännande inredningsdetalj i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i antikbrons och ett unikt och intressant uttryck som garanterat drar blickarna till sig. Lampan står på en stabil fot och har en utsmyckande böjd skärm som i mönstret påminner lite om sköldpaddans vackra skal. När lampan är tänd så reflekteras ljuset på ett elegant vis mot den bakre skärmen och sprider ett mjukt ljus i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Ivot LED 13cm (Grå)

  Ivot LED 13cm (Grå)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett ljusgrått glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Marble LED 10cm (Grå)

  Marble LED 10cm (Grå)
  Marble är en vacker bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert marmorerat mönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i grått (mörkgrå marmorering).Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Maverick 50cm (Svart)

  Maverick 50cm (Svart)
  Maverick är en spännande bordlampa som både är smakfull och exklusiv i sitt uttryck. Lampan är nytänkande och unik i sin formgivning och sätter en elegant prägel på rummet den placeras i. Den är tillverkad i metall, står på en stabil mattsvart fot och bär upp en oval kupa i rökfärgat glas. Ljuskällan är synlig genom glaset så använd en dekorativ LED-lampa för tuffast resultat.Ljuskälla ingår ej.
 • Leopard LED 12cm (Blå)

  Leopard LED 12cm (Blå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i blått/guld.Integrerad LED-belysning.2xAAA-batterier ingår ej.
 • Fardou 45cm (Rost)

  Fardou 45cm (Rost)
  Fardou är en elegant bordlampa som är en modern version av den klassiska lyktan. Den är industriell i stilen, men passar också fint i moderna miljöer pga dess enkla och eleganta uttryck. Den är tillverkad av metall, har en finish i mörk brons och en vacker, oval glaskupa som omger ljuskällan. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Levereras med sladd & stickkontakt.Strömbrytaren är placerad på lampans fot. Ljuskälla ingår ej.
 • Leopard LED 12cm (Grå)

  Leopard LED 12cm (Grå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i mörkgrå/guld.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Lizzy LED 16,5cm (Beige/brun)

  Lizzy LED 16,5cm (Beige/brun)
  Lizzy är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har kaffefärgat glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Vancouver (Silver)

  Vancouver (Silver)
  Vancouver är en inbjudande lampa som passar fint i de flesta interiörer. Den är skapad i runda, mjuka former och har ett elegant uttryck. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i nickel och bär på en fin skärm i glas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Sladdlängd: 150cm + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Maverick 65cm (Svart)

  Maverick 65cm (Svart)
  Maverick är en spännande bordlampa som både är smakfull och exklusiv i sitt uttryck. Lampan är nytänkande och unik i sin formgivning och sätter en elegant prägel på rummet den placeras i. Den är tillverkad i metall, står på en stabil mattsvart fot och bär upp en oval kupa i rökfärgat glas. Ljuskällan är synlig genom glaset så använd en dekorativ LED-lampa för tuffast resultat.Ljuskälla ingår ej.
 • Jurre 43cm (Svart)

  Jurre 43cm (Svart)
  Jurre är en industriell bordlampa som är skapad i en grov och robust design. Den är tillverkad av metall, har en antiksvart finish och en spännande kupa i klarglas som omger ljuskällan. Den robusta foten gör att lampan står stabilt på bänken, hyllan eller byrån. Använd en dekorativ LED-lampa för att förhöja det råa uttrycket ytterligare. Jurre finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej. 
 • Marble 12cm (Grå)

  Marble 12cm (Grå)
  Marble är en vacker bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert marmorerat mönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i grått (mörkgrå marmorering).Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Snake LED 10cm (Grå)

  Snake LED 10cm (Grå)
  Snake är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert ormskinnsmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger.Denna varianten har en finish i vit/grå/svart. Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Ivot LED 15cm (Grön)

  Ivot LED 15cm (Grön)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett olivgrönt glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Fauve 37cm LED (Brons)

  Fauve 37cm LED (Brons)
  Fauve är en bordlampa som är skapad i en rå design och påminner om den klassiska lyktan. Lampan är försedd med en integrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Den är dessutom batteridriven, vilket ger möjligheten att bära med sig lampan dit det önskas - inomhus som utomhus. Perfekt för att på ett enkelt sätt kunna tillföra en önskad stämning eller atmosfär. Lampan är tillverkad av metall och har en finish i antikbrons.Strömbrytaren är placerad på lampans sockel. Integrerad LED-belysning. 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Solas bordlampa (Svart)

  Solas bordlampa (Svart)
  Solas är en elegant bordlampa som är skapad i en industriell design. På grund av dess enkla och rena formgivning så är den lätt att placera i hemmet och passar bra i de flesta rum och interiörer. Lampan består av en kvadratisk ram i mattsvart metall med matchande sockel och klara glasväggar som omger ljuskällan. Använd en dekorativ LED-lampa för snyggast resultat.Ljuskälla ingår ej. 
 • Ivot LED 13cm (Grön)

  Ivot LED 13cm (Grön)
  Ivot är en vacker bordlampa som blir en elegant detalj i sovrummet eller vardagsrummet. Lampan är tillverkad av matt, räfflat glas och har en stabil och dekorativ fot i mässingfärgad metall. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus genom glaset. Lampan tänds och släcks under foten och är sladdfri.Finns i andra färger & storlekar.Denna variant har ett olivtgrönt glas.Integrerad LED-belysning. OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Fardou 35,5cm (Brons)

  Fardou 35,5cm (Brons)
  Fardou är en elegant bordlampa som är en modern version av den klassiska lyktan. Den är industriell i stilen, men passar också fint i moderna miljöer pga dess enkla och eleganta uttryck. Den är tillverkad av metall, har en finish i antikbrons och en vacker, oval glaskupa som omger ljuskällan. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Levereras med sladd & stickkontakt.Strömbrytaren är placerad på lampans fot. Ljuskälla ingår ej.
 • Salomo (Svart)

  Salomo (Svart)
  Salomo är en elegant och praktisk bordlampa som ger ett bra ljus samtidigt som den är smart och diskret. Lampan har en hängande skärm som går att rikta genom den rörliga leden på ovankanten. Skärmen har dessutom en vit insida, vilket ger ett optimalt arbetsljus och en fin ljusspridning. Det är tillverkad av metall med mattsvart finish och matchande textilkabel. Sladdlängd: 150cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Cody (Mässing/guld)

  Cody (Mässing/guld)
  Cody är en elegant bordlampa som passar in i de flesta rum och interiörer. Utseendet på lampan kan varieras i oändlighet med hjälp av olika dekorativa LED-lampor. Lampan är tillverkad av metall, har en matt guldfärgad finish och är skapad i en mjuk och rund desigin. En enkel och stilren lampa som passar lika i fönstret som på byrån eller bänken.Levereras med strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Fauve 37cm LED (Mässing/guld)

  Fauve 37cm LED (Mässing/guld)
  Fauve är en bordlampa som är skapad i en rå design och påminner om den klassiska lyktan. Lampan är försedd med en integrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Den är dessutom batteridriven, vilket ger möjligheten att bära med sig lampan dit det önskas - inomhus som utomhus. Perfekt för att på ett enkelt sätt kunna tillföra en önskad stämning eller atmosfär. Lampan är tillverkad av metall och har en tenn/mässingfärgad finish.Strömbrytaren är placerad på lampans sockel. Integrerad LED-belysning. 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Leopard LED 10cm (Grå)

  Leopard LED 10cm (Grå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i ljusgrå/guld.Integrerad LED-belysning.2xAAA-batterier ingår ej.
 • Fauve 30,5cm LED (Mässing/guld)

  Fauve 30,5cm LED (Mässing/guld)
  Fauve är en bordlampa som är skapad i en rå design och påminner om den klassiska lyktan. Lampan är försedd med en integrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Den är dessutom batteridriven, vilket ger möjligheten att bära med sig lampan dit det önskas - inomhus som utomhus. Perfekt för att på ett enkelt sätt kunna tillföra en önskad stämning eller atmosfär. Lampan är tillverkad av metall och har en finish i tenn/mässing.Strömbrytaren är placerad på lampans sockel. Integrerad LED-belysning. 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Rehan (Trä)

  Rehan (Trä)
  Rehan är en spännande bordlampa som både sprider ett bra ljus samtidigt som den tillför en industriell touch i hemmet. Lampan är tillverkad helt i trä med dekorativa, grova metalldetaljer i antikmässing. Kombinationen av färgval och material höjer den industriella stilen ytterligare och ger lampan ett mjukt och robust uttryck. Lampan passar perfekt till den som önskar att belysa specifika delar eller föremål i rummet, utan att behöva rucka på inredningsstilen. Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Kyomi bordlampa 42cm (Brons)

  Kyomi bordlampa 42cm (Brons)
  Kyomi är en spännande lykta i metall som passar bra i både industriella, rustika och moderna miljöer. Den är ett intressant inslag till inredning och förser rummet med ett fint och behagligt ljus. Lampan består av flera bredare metallstänger som är snyggt sammansatta och omger ljuskällan på ett vackert vis. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna och skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ LED-lampa för bästa resultat. Lampan har en finish i antikbrons.Levereras med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Fauve 30,5cm LED (Svart)

  Fauve 30,5cm LED (Svart)
  Fauve är en bordlampa som är skapad i en rå design och påminner om den klassiska lyktan. Lampan är försedd med en integrerad LED-lampa som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Den är dessutom batteridriven, vilket ger möjligheten att bära med sig lampan dit det önskas - inomhus som utomhus. Perfekt för att på ett enkelt sätt kunna tillföra en önskad stämning eller atmosfär. Lampan är tillverkad av metall och har en mattsvart finish.Strömbrytaren är placerad på lampans sockel. Integrerad LED-belysning. 2xAAA-batterier ingår ej.
 • Leopard LED 10cm (Blå)

  Leopard LED 10cm (Blå)
  Leopard är en unik bordlampa som blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i mer klassiska. Den cylindriska skärmen är av glas och är prydd med ett vackert leopardmönster som går i en behaglig färgton. Den har också en dekorativ fot i metall som dels gör att lampan står stabilt, men också tillför en elegant touch på lampan. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som ger ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Lampan drivs av batterier och är sladdlös.Lampan finns i flera färger & storlekar.Denna varianten har en finish i blått/guld.Integrerad LED-belysning.OBS!! 2xAAA-batterier ingår ej.