High Light bordslampor

Populärt inom High Light bordslampor

 • Touch bordlampa (Silver)

  Touch bordlampa (Silver)
  Touch är en elegant och stilren bordlampa som passar in i såväl klassiska hem som i moderna interiörer. Dess enkla men dekorativa design gör att den är lätt att placera och passar lika bra på fönsterkarmen som på byrån eller skänken. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm i vitt glas som bidrar till en jämn och bländfri ljusspridning. Lampan är försedd med en touchdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljusstyrkan efter eget behov. Finns i färgerna antikmässing och matt nickel.Levereras med sladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Elegance bordlampa LED (Silver)

  Elegance bordlampa LED (Silver)
  Elegance är en stilren bordlampa som garanterat tar sin plats i rummet och hamnar i blickfånget. Den är tillverkad av metall och går i ett helt stycke som bildar två stycken ringar - en inre ring och en yttre ring som verkligen ramar in lampan på ett elegant vis. Elegance är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs utsidan av lampan, både längs den inre och yttre ringen. Detta skapar ett fint och pampigt uttryck på lampan när den är tänd. Lampan är även dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Elegance finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Cambio bordlampa (Silver)

  Cambio bordlampa (Silver)
  Cambio är en elegant bordlampa som ger ett dekorativt ljus i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall, står på tre stabila ben och bär på en droppformad skärm. Skärmen är i glas och har en rökfärgad finish, vilket ger lampan ett mycket smakfullt och spännande uttryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat. Finns i färgerna svart och matt nickel. Ljuskälla ingår ej. 
 • Arte bordlampa LED (Silver)

  Arte bordlampa LED (Silver)
  Arte är en stilren och unik bordlampa som ger ett vackert och behagligt ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är skapad i en vriden design som sträcker sig upp från bordplattan. Arte är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs ena sidan av lampan, vilket ger lampan ett fint och pampigt uttryck när den är tänd. Lampan är även dimbar så att man enkelt kan ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Arte finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.

Fler tips på High Light bordslampor

 • Elite bordlampa (Svart)

  Elite bordlampa (Svart)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på bordplattan.Finns i färgerna aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Malmö bordlampa (Svart)

  Malmö bordlampa (Svart)
  Malmö är en bordlampa som både är enkel, stilren men också praktisk. Den är tillverkad av metall och har en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Lampan är dessutom dimbar och gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka, från stark läsbelysning till svagare mysbelysning, helt efter vad som passar för stunden. Dimmern är placerad på armaturen.Finns i färgerna matt nickel och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Elite bordlampa (Vit)

  Elite bordlampa (Vit)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på bordplattan.Finns i färgerna aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Metallic bordlampa LED (Silver)

  Metallic bordlampa LED (Silver)
  Metallic är en stilren och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet, samtidigt som den ger ett bra ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är justerbar i två leder - en i mitten på lampan, men också en uppe vid skärmen som gör att den går att rikta. Metallic är försedd med en trestegsdimmer som ger möjligheten att justera ljusstyrkan i tre steg, helt efter vad som passar för stunden. Den är också utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Levereras med sladd + stickkontakt. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Ufficio skrivbordslampa LED (Svart)

  Ufficio skrivbordslampa LED (Svart)
  Ufficio är en praktisk och smart bordlampa som passar perfekt på skrivbordet eller inne på kontoret. Den är tillverkad av metall och är utrustad med tre stycken leder som det går att justera lampan på, vilket gör det optimalt för att ställa in den perfekta höjden efter vad som passar ändamålet. Ufficio är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) som är optimalt vid läsning. Lampan är också försedd med en trestegsdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljuset i tre olika steg. Gå från stark läsbelysning till svagare mysbelysning, helt efter vad som passar för stunden.Levereras med sladd + trestegsdimmer & stickkontakt. Finns i färgerna matt nickel och svart. Integrerad LED-belysning. 
 • Touchy bordlampa LED (Silver)

  Touchy bordlampa LED (Silver)
  Touchy är en stilren och praktiskt bordlampa som passar in i de flesta hem och interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampans skärm är i opalglas, vilket skapar fina kontraster mot metallen och ger ett funktionellt och behagligt ljus. Touchy är försedd med LED-belysnig och även med en touchdimmer - rör vid dimmern och lampan dimras efter eget behov av ljus. Lampan passar perfekt som läslampa eller som en skrivbordslampa på hemmakontoret.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Ljuskälla ingår.
 • Picture light bordlampa LED (Silver)

  Picture light bordlampa LED (Silver)
  Picture Light är en elegant skrivbordslampa som är unik i sitt utförande, men är optimal att placera på skrivbordet eller kontoret. Den är tillverkad av metall och består av ett bredare ljuscylinder som ger ett brett och funktionellt ljus. Lampan går att justera i två lever - en nedtill vid foten, men också en upptill vid belysningsdelen. Detta ger möjlighet att med enkelhet justera hur ljuset ska falla över nedanstående yta. Picture Light är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) som dessutom är dimbart via dimmern som är placerad på lampans fot.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Curle bordlampa LED (Silver)

  Curle bordlampa LED (Silver)
  Curle är en stilren och unik bordlampa som ger ett vackert och behagligt ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av aluminium och är skapad i en vriden design som sträcker sig upp från bordplattan. Curle är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs ena sidan av lampan, vilket ger lampan ett fint och pampigt uttryck när den är tänd. Lampan är även dimbar via touchdimmern på foten, så att man enkelt kan ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd & stickkontakt.Curle finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Touch bordlampa 20cm (Silver)

  Touch bordlampa 20cm (Silver)
  Touch är en elegant och stilren bordlampa som passar in i såväl klassiska hem som i moderna interiörer. Dess enkla men dekorativa design gör att den är lätt att placera och passar lika bra på fönsterkarmen som på byrån eller skänken. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm i vitt glas som bidrar till en jämn och bländfri ljusspridning. Lampan är försedd med en touchdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljusstyrkan efter eget behov. Finns i färgerna antikmässing och silver.Levereras med sladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Campus bordlampa (Silver)

  Campus bordlampa (Silver)
  Campus är en stilren och klassisk bordlampa som är enkel att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att vinkla skärmen helt i den riktning som önskas. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett bra och funktionellt ljus till läsning eller arbete.Campus finns även i andra varianter.Levereras med sladd + stickkontakt (strömbrytare på bordlampan).Finns i färgerna mattsvart och matt nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Touchy Metal Bord LED (Silver)

  Touchy Metal Bord LED (Silver)
  Touchy Metal är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel och ren design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Parma är också utrustad med en touchdimmer som är placerad på armaturen och ger möjligheten att dimra lampan i tre steg. Finns i färgerna svart och matt nickel.Ljuskälla ingår.