Lampor från High Light

 • Malmö Flex Sänggavel (Svart)

  Malmö Flex Sänggavel (Svart)
  Malmö är en stilren och praktisk vägglampa i metall som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är anpassad för att placera på sänggaveln, vilket är perfekt ifall man enkelt vill kunna flytta på lampan eller inte vill borra hål i väggen. Lampan är försedd med en praktisk spotlight som, med hjälp av den flexibla armen, går att rikta helt efter eget behov av ljus. Lampan är även försedd med en dimmer som är placerad på armaturen. Denna ger möjligheten att enkelt ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär.Levereras med textilkabel + stickkontakt. Finns i färgerna matt nickel och svart.
 • Cambio golvlampa (Svart)

  Cambio golvlampa (Svart)
  Cambio är en modern och elegant golvlampa som inte bara ger ett bra ljus, utan är också en iögonfallande inredningsdetalj. Lampan består av en fot i metall som bär på tre stycken droppformade skärmar i olika längder, storlekar och etapper. Dessa skärmar har en rökfärgad finish och omger ljuskällorna på ett fint och behagligt vis. För finast resultat så rekommenderas det att användas dekorativa ljuskällor i lampan, då de också är synliga genom glaset. Det ingår även en dimmer till lampan som ger möjlighet att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Finns i färgerna nickel och svart.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt. Ljuskällor ingår ej. 
 • Comfort golvlampa LED (Brons)

  Comfort golvlampa LED (Brons)
  Comfort är en stilren golvlampa som är utrustad med flera praktiska funktioner. Dess enkla och behagliga design gör att den är lätt att placera och passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer. Golvlampan är försedd med två stycken dimmers - en till att justera ljusstyrkan och den andra till att justera färgtemperaturen. Detta ger alltså möjlighet till att ställa in både hur starkt lampan ska lysa, men också om ljuset ska vara varmt eller kallt. Upptill på lampan är även en flexibel arm som bidrar till att ljuset kan riktas helt i den riktning som önskas.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Integrerad LED-belysning. 
 • Murcia Golv LED (Silver)

  Murcia Golv LED (Silver)
  Murcia är en praktisk och funktionell golvlampa som ger ett bra ljus i hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och är försedd med en dimmer, vilket ger möjligheten att ställa in ljusstyrkan helt efter eget önskemål. Lampan är även försedd med en flexibel arm upptill som gör att det med enkelhet går att rikta ljuset i den riktning som önskas. Armaturen har integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K), vilket både är optimalt till läsning, men även ger rummet en bra allmänbelysning. Den har även en bred skärm som därav också ger en bred ljusspridning.Finns i färgerna svart och matt nickel.Dimmern är placerad på lampans fot.Integrerad LED-belysning.
 • Rain 3-spot (rak) (Silver)

  Rain 3-spot (rak) (Silver)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant går även att fästa på väggen.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Burgus 2L golv (trestegs.dim) (Silver)

  Burgus 2L golv (trestegs.dim) (Silver)
  Burgos är en elegant och praktisk golvlampa som ger ett bra ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är försedd med en trestegsdimmer, vilket ger möjligheten att dimra ljuset i tre steg efter vad som passar för tillfället. Placera lampan bakom soffan, favoritfåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. Var den än placeras säkerställer den ett funktionellt och praktiskt ljus, helt enligt önskemål av ljusstyrka. Finns i färgerna svart och matt nickel.Lamphuvudena är vrid- och vippbara.Ljuskällor ingår ej. 
 • Cambio 3L pendel (Silver)

  Cambio 3L pendel (Silver)
  Cambio är en modern och elegant taklampa som ger ett bra ljus samtidigt som den är en mycket iögonfallande inredningsdetalj. Lampan har en takplatta i metall och består av 3st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Dessa pendlar är elegant droppformade och är i olika längder och storlekar, vilket skapar ett spännande uttryck. Skärmarna har en rökfärgad finish och omger ljuskällorna på ett fint och behagligt vis. För finast resultat så rekommenderas det att användas dekorativa ljuskällor i lampan, då de också är synliga genom glaset.Finns i färgerna svart och nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Cambio 8L pendel (Silver)

  Cambio 8L pendel (Silver)
  Cambio är en modern och elegant taklampa som ger ett bra ljus samtidigt som den är en mycket iögonfallande inredningsdetalj. Lampan har en takplatta i metall och består av 8st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Dessa pendlar är elegant droppformade och är i olika längder och storlekar, vilket skapar ett spännande uttryck. Skärmarna har en rökfärgad finish och omger ljuskällorna på ett fint och behagligt vis. För finast resultat så rekommenderas det att användas dekorativa ljuskällor i lampan, då de också är synliga genom glaset.Finns i färgerna svart och nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Cambio plafond (Svart)

  Cambio plafond (Svart)
  Cambio är en modern och elegant plafond som, förutom att ge ett bra ljus, också är en iögonfallande inredningsdetalj. Lampan består av en takplatta i metall som bär på tre stycken droppformade skärmar i olika längder och storlekar. Dessa skärmar har en rökfärgad finish och omger ljuskällorna på ett fint och behagligt vis. För finast resultat så rekommenderas det att användas dekorativa ljuskällor i lampan, då de också är synliga genom glaset.Finns i färgerna nickel och svart.Ljuskällor ingår ej.  
 • Umbria golvlampa LED (Brons)

  Umbria golvlampa LED (Brons)
  Umbra är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K, vilket också är optimalt till t.ex. läsning. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna mattsvart, matt nickel och brons.Integrerad LED-belysning
 • Rebel Spotlight (Svart)

  Rebel Spotlight (Svart)
  Rebel är en högkvalitativ och utanpåliggande spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Rebel är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Ljuskällan går även att rikta efter behov i den riktning som önskas. Koppla gärna Rebel till en dimmer för att kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna vit, svart och matt nickel.Rebel finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Oliver 2-spot (IP44) (Vit)

  Oliver 2-spot (IP44) (Vit)
  Oliver är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till badrummet. Denna variant är IP44-klassad och klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall och består av 2st spotlights som går att rikta och vinkla dit det önskas. Oliver ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i badrummet.Finns i färgerna svart och vit.Ljuskällor ingår ej.
 • Oliver Spotlight (IP44) (Svart)

  Oliver Spotlight (IP44) (Svart)
  Oliver är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till badrummet. Denna variant är IP44-klassad och klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall och består av en spotlight som går att rikta och vinkla dit det önskas. Oliver ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i badrummet.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Osaka Uplight LED (Silver)

  Osaka Uplight LED (Silver)
  Osaka  är en modern och funktionell golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett behagligt ljus i hemmets alla rum. Lampan är tillverkad av metall och har en dekorativ uplight som ger rummet en fin allmänbelysning. Osaka är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Den är också utrustad med en dimmer, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in ljusstyrkan efter önskad atmosfär. Lampan är skapad i en stilren och enkel design, vilket gör att den smälter in lätt bland övrig inredning i den moderna interiören.Finns i färgerna svart och matt nickel.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Cambio 9L pendel (Silver)

  Cambio 9L pendel (Silver)
  Cambio är en modern och elegant taklampa som ger ett bra ljus samtidigt som den är en mycket iögonfallande inredningsdetalj. Lampan har en takplatta i metall och består av 9st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Dessa pendlar är elegant droppformade och är i olika längder och storlekar, vilket skapar ett spännande uttryck. Skärmarna har en rökfärgad finish och omger ljuskällorna på ett fint och behagligt vis. För finast resultat så rekommenderas det att användas dekorativa ljuskällor i lampan, då de också är synliga genom glaset.Finns i färgerna svart och nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Malmö klämlampa (Svart)

  Malmö klämlampa (Svart)
  Malmö är en liten, nätt och praktisk klämlampa som ger möjligheten att belysa skrivbordet eller bokhyllan utan att lampan tar någon bordsplats. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Finns i färgerna matt nickel och svart.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Scudo vägglampa 25cm (Mässing/guld)

  Scudo vägglampa 25cm (Mässing/guld)
  Scudo är en stilren vägglampa som ger en härlig touch i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är skapad av flera ovala skärmar som är i olika längder och snyggt sammansatta med varandra. Då det är lite mellanrum mellan skärmarna så skapar det en fin och behagligt ljusspridning när lampan är tänd. Placera lampan i vardagsrummet, köket eller fler i en rad i en längre hall. Scudo finns även i en mindre storlek. Finns i färgerna vit, svart och mässing.Ljuskälla ingår ej.
 • Campus vägglampa (Silver)

  Campus vägglampa (Silver)
  Campus är en stilren och klassisk vägglampa som är enkel att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att vinkla skärmen helt i den riktning som önskas. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett bra och funktionellt ljus, perfekt till läsning eller till att ge rummet en bra allmänbelysning.Campus finns även i andra varianter.Finns i färgerna mattsvart och matt nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Touchy bordlampa LED (Silver)

  Touchy bordlampa LED (Silver)
  Touchy är en stilren och praktiskt bordlampa som passar in i de flesta hem och interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampans skärm är i opalglas, vilket skapar fina kontraster mot metallen och ger ett funktionellt och behagligt ljus. Touchy är försedd med LED-belysnig och även med en touchdimmer - rör vid dimmern och lampan dimras efter eget behov av ljus. Lampan passar perfekt som läslampa eller som en skrivbordslampa på hemmakontoret.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Ljuskälla ingår.
 • Rain 2-spot (rak) (Silver)

  Rain 2-spot (rak) (Silver)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant går även att fästa på väggen.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Bagno plafond 26cm LED (Svart)

  Bagno plafond 26cm LED (Svart)
  Bagno är en elegant taklampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar av att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och har en skyddande skärm av akryl som dels omger ljuskällan, men också skapar fina kontraster mot den hårda metallen. Akrylskärmen ligger dels under lampan, men också som en elegant detalj som delar av metallskärmen. Detta gör att ljuset sprids dels nedåt, men också genom akrylremsan uppe på armaturen. Bagno är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och förser badrummet med en bra grundbelysning. Armaturen är även dimbar i tre steg via strömbrytaren, vilket gör det enkelt att variera mellan 100%, 50% och 15% i ljusstyrka.Finns i färgerna matt nickel och svart.Bagno finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Rain 3-spot (rak) (Förkromad/blank)

  Rain 3-spot (rak) (Förkromad/blank)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant går även att fästa på väggen.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain 3-spot (Vit)

  Rain 3-spot (Vit)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain 2-spot (Förkromad/blank)

  Rain 2-spot (Förkromad/blank)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Pearl plafond 28cm (Silver)

  Pearl plafond 28cm (Silver)
  Pearl är en vacker och elegant plafond som ger ett bra ljus till badrummet samtidigt som den är diskret och stilren i sitt uttryck. Plafonden är IP44-klassad, vilket innebär att den står emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall, är mattlackad upptill och bär på en rundad behaglig glaskupa i opalglas. Detta opalglas bidrar till en fin och jämn ljusspridning och till att badrummet får den grundbelysningen som krävs. Pearl finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och nickel.Ljuskällor ingår ej.
 • Pisa badrum 5L (rak) (Vit)

  Pisa badrum 5L (rak) (Vit)
  Pisa är en stilren, elegant och praktisk lampa som ger ett fint och funktionellt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och anpassad för just våtrum då den är resistent mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och bär på 5st kupor i opalglas som omger ljuskällorna och bidrar till en funktionell och jämn ljusspridning i badrummet. Denna varianten går även att fästa på väggen ifall så önskas. Finns i färgerna krom eller vit. ​Pisa finns i flera varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Picture light Rak LED (Silver)

  Picture light Rak LED (Silver)
  Stilren, enkel och elegant tavelbelysning som lyser upp tavlor på bästa sätt, samtidigt som den är en fin inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och är försedd med en arm som är flexibel i två lägen - dels intill väggplattan, men också längre ut vid belysningsdelen. Detta gör att man med enkelhet kan justera hur ljuset ska falla och få full kontroll över hur det ska belysa tavlan eller spegeln. Denna tavelbelysning är också utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) som även är dimbart efter behov.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Scudo vägglampa 25cm (Svart)

  Scudo vägglampa 25cm (Svart)
  Scudo är en stilren vägglampa som ger en härlig touch i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är skapad av flera ovala skärmar som är i olika längder och snyggt sammansatta med varandra. Då det är lite mellanrum mellan skärmarna så skapar det en fin och behagligt ljusspridning när lampan är tänd. Placera lampan i vardagsrummet, köket eller fler i en rad i en längre hall. Scudo finns även i en mindre storlek. Finns i färgerna vit, svart och mässing.Ljuskälla ingår ej.
 • Halo 4-spot (Svart)

  Halo 4-spot (Svart)
  Halo är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av 4st spotlights som går att rikta och vinkla dit det önskas. Halo ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka i rummet om det önskas att tonas ned.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej.
 • Track 100cm (Svart)

  Track 100cm (Svart)
  Track är ett komplett set innehållande 1st skena och 3st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spotlights går att förskjuta längs med skenan, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva det som önskas i rummet. Track är en smidig taklampa som ger rummet en bra grundbelysnig samtidigt som den är både diskret och elegant i sitt utförande. ​Track finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart. Ljuskällor ingår ej. 
 • Bolato pendel 50cm (Beige/brun)

  Bolato pendel 50cm (Beige/brun)
  Bolato är en spännande taklampa som är skapad i en modern design men har en lite industriell touch. Lampan är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och ramar in ljuskällan på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom metallstängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för finast resultat i lampan. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och brun.Bolato finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Giro pendel 40cm (Svart)

  Giro pendel 40cm (Svart)
  Giro är en spännande taklampa som är skapad i en modern design med flera industriella inslag. Lampan är tillverkad av metall och har en grov metallram med matchande lampsockel. Förutom metallramen så har lampan även en skärm i klarglas som omger ljuskällan och skapar fina kontraster mot den hårda metallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat. Giro finns även i andra varianter.Finns i färgerna brons och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Kyra XL LED (Silver)

  Kyra XL LED (Silver)
  Kyra XL är en pampig och elegant taklampa som passar lika bra i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är skapad i en modern och spännande design och hamnar lätt i blickfånget, var den än placeras. Kyra är tillverkad av aluminium, har en matt finish och hänger ner från takplattan via tre vajrar. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med ena sidan längs hela armaturen. Detta skapar ett exklusvit och inbjudande uttryck, både när lampan är tänd och släckt. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning. 
 • Comfort golvlampa LED (Silver)

  Comfort golvlampa LED (Silver)
  Comfort är en stilren golvlampa som är utrustad med flera praktiska funktioner. Dess enkla och behagliga design gör att den är lätt att placera och passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer. Golvlampan är försedd med två stycken dimmers - en till att justera ljusstyrkan och den andra till att justera färgtemperaturen. Detta ger alltså möjlighet till att ställa in både hur starkt lampan ska lysa, men också om ljuset ska vara varmt eller kallt. Upptill på lampan är även en flexibel arm som bidrar till att ljuset kan riktas helt i den riktning som önskas.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Integrerad LED-belysning. 
 • Parma golvlampa LED (Brons)

  Parma golvlampa LED (Brons)
  Parma är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Parma är också utrustad med en dimmer som är placerad precis under den flexibla armen. Denna dimmern är optimal ifall det önskas att tona ner ljuset på lampan när den inte används till t.ex. läsning. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K.Finns i färgerna matt nickel, svart och brons.Integrerad LED-belysning. 
 • Elite bordlampa (Svart)

  Elite bordlampa (Svart)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på bordplattan.Finns i färgerna aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Touch bordlampa (Silver)

  Touch bordlampa (Silver)
  Touch är en elegant och stilren bordlampa som passar in i såväl klassiska hem som i moderna interiörer. Dess enkla men dekorativa design gör att den är lätt att placera och passar lika bra på fönsterkarmen som på byrån eller skänken. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm i vitt glas som bidrar till en jämn och bländfri ljusspridning. Lampan är försedd med en touchdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljusstyrkan efter eget behov. Finns i färgerna antikmässing och matt nickel.Levereras med sladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Rain 2-spot (Silver)

  Rain 2-spot (Silver)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Pisa badrum 3L (rak) (Vit)

  Pisa badrum 3L (rak) (Vit)
  Pisa är en stilren, elegant och praktisk lampa som ger ett fint och funktionellt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och anpassad för just våtrum då den är resistent mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och bär på 3st kupor i opalglas som omger ljuskällorna och bidrar till en funktionell och jämn ljusspridning i badrummet. Denna varianten går även att fästa på väggen ifall så önskas. Finns i färgerna krom eller vit. Pisa finns i flera varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Oliver 2-spot rak (IP44) (Vit)

  Oliver 2-spot rak (IP44) (Vit)
  Oliver är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till badrummet. Denna variant är IP44-klassad och klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall och består av 2st spotlights som går att rikta och vinkla dit det önskas. Oliver ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i badrummet.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej.
 • Eye 2-spot LED (Svart)

  Eye 2-spot LED (Svart)
  Eye är en högkvalitativ och utanpåliggande spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är tillverkad av metall och har en finish som gör att den lätt smälter in i de flesta rum och interiörer. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Eye är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant är utrustad med 2st ljuskällor som går att rikta efter behov av ljus. Koppla gärna Eye till en elektronisk dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Eye finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Oliver 3-spot rund (IP44) (Vit)

  Oliver 3-spot rund (IP44) (Vit)
  Oliver är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till badrummet. Denna variant är IP44-klassad och klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall och består av 3st spotlights som går att rikta och vinkla dit det önskas. Oliver ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i badrummet.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain 2-spot (rak) (Förkromad/blank)

  Rain 2-spot (rak) (Förkromad/blank)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant går även att fästa på väggen.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain Spotlight (Vit)

  Rain Spotlight (Vit)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av en vrid- och riktbar spotlight som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och därav anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större badrum. Rain är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskälla ingår ej.
 • Ovale golvlampa LED (Silver)

  Ovale golvlampa LED (Silver)
  Ovale är en elegant och praktisk golvlampa som ger ett bra ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är försedd med två stycken vrid- och riktbara spotlights som dels ger en bra läsbelysning, men också ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är utrustad med två stycken dimmers, en till varje spotlight, vilket ger möjligheten att dimra ljuset efter vad som passar för tillfället. Ovale är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Placera lampan bakom soffan, favoritfåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. Var den än placeras säkerställer den ett funktionellt och praktiskt ljus, helt enligt önskemål av ljusstyrka.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Touchy golvlampa LED (Silver)

  Touchy golvlampa LED (Silver)
  Touchy är en stilren och praktiskt golvlampa som passar in i de flesta hem och interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampans skärm är i opalglas, vilket skapar fina kontraster mot metallen och ger ett funktionellt och behagligt ljus. Touchy är även försedd med integrerad LED-belysnig och även med en touchdimmer - rör vid dimmern och lampan dimras efter eget behov av ljus.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Dimmern placerad på lampans fot.Ljuskälla ingår ej.
 • Sapporo Golv LED (Silver)

  Sapporo Golv LED (Silver)
  Sapporo är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Murcia 2L Golv LED (Silver)

  Murcia 2L Golv LED (Silver)
  Murcia är en praktisk och funktionell golvlampa som ger ett bra ljus i hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och är försedd med två stycken dimmers, en till varje lampa, vilket ger möjligheten att ställa in ljusstyrkan helt efter eget önskemål. Lampan är även försedd med två flexibla armar upptill som gör att det med enkelhet går att rikta ljuset i den riktning som önskas. Armaturen har integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K), vilket både är optimalt till läsning, men även ger rummet en bra allmänbelysning. Finns i färgerna svart och matt nickel.2st dimmers är är placerade på lampans fot.Integrerad LED-belysning.
 • Geneva golvlampa LED (Brons)

  Geneva golvlampa LED (Brons)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvit ljus på 2700K. Den är också utrustad med två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Sapporo golvlampa LED (Svart)

  Sapporo golvlampa LED (Svart)
  Sapporo är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Oliver 3-spot rak (IP44) (Svart)

  Oliver 3-spot rak (IP44) (Svart)
  Oliver är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till badrummet. Denna variant är IP44-klassad och klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall och består av 3st spotlights som går att rikta och vinkla dit det önskas. Oliver ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i badrummet.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej.
 • Reverso LED (3-stegs.dim) (Svart)

  Reverso LED (3-stegs.dim) (Svart)
  Reverso är en spännande taklampa som både ger ett bra ljus samtidigt som den pryder hemmet på ett elegant vis. Den är tillverkad av aluminium och består av tre stycken symmetriska stänger, som är snyggt sammansatta med varandra och bildar denna härliga kreation. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (2700K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. Den är även försedd med en smart 3-stegsdimmer, vilket ger möjligheten att dimra lampan i tre steg via väggströmbrytaren. Välj mellan 100%, 50% och 15% ljusstyrka och skapa den perfekta atmosfären i rummet genom bara några få klick. Finns i färgerna matt nickel och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Oliver 3-spot (Svart)

  Oliver 3-spot (Svart)
  Oliver är en modern och funktionell taklampa som är skapad i en ren design och ger ett bra ljus till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av 3st spotlights som går att rikta och vinkla dit det önskas. Oliver ger en bra grundbelysning men är också optimal till att belysa och framhäva specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka i rummet om det önskas att tonas ned.Oliver finns även som IP44-klassad (anpassad för badrum).Finns i färgerna vit och svart.Ljuskällor ingår ej.
 • Elite klämlampa (Aluminium)

  Elite klämlampa (Aluminium)
  Elite är en liten, nätt och praktisk klämlampa som ger möjligheten att belysa skrivbordet eller bokhyllan utan att lampan tar någon bordsplats. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Finns i färgerna vit, svart och aluminium.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Picture light Rundad LED (Silver)

  Picture light Rundad LED (Silver)
  Stilren, enkel och elegant tavelbelysning som lyser upp tavlor på bästa sätt, samtidigt som den är en fin inredningsdetalj. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och är försedd med en böjd arm som är flexibel i två lägen - dels intill väggplattan, men också längre ut vid belysningsdelen. Detta gör att man med enkelhet kan justera hur ljuset ska falla och få full kontroll över hur det ska belysa tavlan eller spegeln. Denna tavelbelysning är också utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) som även är dimbart efter behov.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Campus golvlampa (Silver)

  Campus golvlampa (Silver)
  Campus är en stilren och klassisk golvlampa som är enkel att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att vinkla skärmen helt i den riktning som önskas. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett bra och funktionellt ljus, perfekt till läsning eller till att ge rummet en bra allmänbelysning.Campus finns även i andra varianter.Finns i färgerna mattsvart och matt nickel.Ljuskälla ingår ej. 
 • Master plafond 26cm (Silver)

  Master plafond 26cm (Silver)
  Master är en spännande och iögonfallande plafond som är skapad i en modern design och ger ett bra och bländfritt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och är tät mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och glas, som går i olika lager med varandra och tillsammans skapar denna spännande kreation. När lampan är tänd sprids ljuset genom den glasade delen och förser rummet med en bra grundbelysning.Finns i färgerna svart, matt nickel och krom.Ljuskälla ingår ej.
 • Master plafond 35cm (Silver)

  Master plafond 35cm (Silver)
  Master är en spännande och iögonfallande plafond som är skapad i en modern design och ger ett bra och bländfritt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och är tät mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och glas, som går i olika lager med varandra och tillsammans skapar denna spännande kreation. När lampan är tänd sprids ljuset genom den glasade delen och förser rummet med en bra grundbelysning.Finns i färgerna svart, matt nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Elite klämlampa (Svart)

  Elite klämlampa (Svart)
  Elite är en liten, nätt och praktisk klämlampa som ger möjligheten att belysa skrivbordet eller bokhyllan utan att lampan tar någon bordsplats. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Finns i färgerna vit, svart och aluminium.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Fiore 52cm (3-stegs.dim) (Mässing/guld)

  Fiore 52cm (3-stegs.dim) (Mässing/guld)
  Fiore är en modern och iögonfallande plafond som inte bara ger ett bra ljus, utan är också en spännande inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och en kontrasterande rund platta i mitten som är antingen nickel- eller guldfärgad. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sitter placerad under lampans svarta topplatta, vilket ger lampan ett indirekt ljus och en mycket behagligt ljusspridning. Fiore är även försedd med en inbyggd trestegsdimmer, vilket gör att man med enkelhet kan justera ljusstyrkan i tre steg via väggströmbrytaren. Justera mellan 100%, 50% och 15% ljusstyrka efter vad som passar för stunden. Finns i färgerna mattsvart/nickel och mattsvart/guld. Integrerad LED-belysning. 
 • Pisa badrum 3L (rund) (Vit)

  Pisa badrum 3L (rund) (Vit)
  Pisa är en stilren, elegant och praktisk lampa som ger ett fint och funktionellt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och anpassad för just våtrum då den är resistent mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och bär på 3st kupor i opalglas som omger ljuskällorna och bidrar till en funktionell och jämn ljusspridning i badrummet. Denna varianten går även att fästa på väggen ifall så önskas. Finns i färgerna krom eller vit. ​Pisa finns i flera varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Nebula 12L LED (Amber)

  Nebula 12L LED (Amber)
  Nebula är en iögonfallande och pampig taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av metall och består av 12st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Varje pendel bär på en skärm i glas som är snyggt designade och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och ger rummet den grundbelysningen som krävs. Placera Nebula som en välkomnande detalj i den större entrén, eller i hörnet i vardagsrummet där den får synas och verkligen ta sin plats.Nebula finns även i andra varianter.Finns med rökfärgade eller amberfärgade glaskupor.​Integrerad LED-belysning.
 • Granata pendel (Rökfärgad)

  Granata pendel (Rökfärgad)
  Granata är en modern och iögonfallande pendel som garanterat kommer hamna i fokus, oavsett i vilken interiör den placeras i. Lampan är tillverkad av metall och består av 7st pendlar som hänger ner från takplattan i ett kluster. Dessa pendlar är droppformade och skapade i lätt färgat glas, vilket gör att ljuskällorna blir fullt synliga genom glaset och skapar en mycket elegant look. Pendlarna går att justera i höjd om så önskas och kan hänga ner max 130cm från taket. Granata blir en vacker detalj över soffbordet eller till att pryda ena hörnet. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och använd med fördel dekorativa ljuskällor i lampan.Finns i antingen amberfärgat eller rökfärgat glas.Takkoppen är i matt nickel.Ljuskällor ingår ej.
 • Elite vägglampa (Vit)

  Elite vägglampa (Vit)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Finns i färgerna brons, aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Elite vägglampa (Svart)

  Elite vägglampa (Svart)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Finns i färgerna brons, aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Elite vägglampa (Aluminium)

  Elite vägglampa (Aluminium)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Finns i färgerna brons, aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Scudo vägglampa 20cm (Mässing/guld)

  Scudo vägglampa 20cm (Mässing/guld)
  Scudo är en stilren vägglampa som ger en härlig touch i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är skapad av flera ovala skärmar som är i olika längder och snyggt sammansatta med varandra, vilket skapar ett iögonfallande och spännande uttryck. Då det är lite mellanrum mellan skärmarna så skapar det en fin och behagligt ljusspridning när lampan är tänd. Placera lampan i vardagsrummet, köket eller fler i en rad i en längre hall. Scudo finns även i en större storlek. Finns i färgerna vit, svart och mässing.Ljuskälla ingår ej.
 • Scudo vägglampa 20cm (Svart)

  Scudo vägglampa 20cm (Svart)
  Scudo är en stilren vägglampa som ger en härlig touch i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är skapad av flera ovala skärmar som är i olika längder och snyggt sammansatta med varandra, vilket skapar ett iögonfallande och spännande uttryck. Då det är lite mellanrum mellan skärmarna så skapar det en fin och behagligt ljusspridning när lampan är tänd. Placera lampan i vardagsrummet, köket eller fler i en rad i en längre hall. Scudo finns även i en större storlek. Finns i färgerna vit, svart och mässing.Ljuskälla ingår ej.
 • Cambio vägglampa (Silver)

  Cambio vägglampa (Silver)
  Cambio är en elegant vägglampa som är lika fin i ett vardagsrum som i köket eller hallen. Den är tillverkad av metall och har en böjd arm som bär på en droppformad skärm. Skärmen är i glas och har en rökfärgad finish, vilket ger lampan ett mycket smakfullt och spännande uttryck. Lampan är lika fin för sig själv, men blir också välidgt spännande ifall fler placeras i symmetri, förslagsvis vid varsin sida av en spegel. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat. Finns i färgerna svart och matt nickel. Ljuskälla ingår ej. 
 • Arte Classic LED (3-stegs.dim) (Silver)

  Arte Classic LED (3-stegs.dim) (Silver)
  Arte Classic är en stilren och unik vägglampa som ger ett vackert och behagligt ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är skapad i en vriden design som sträcker sig upp från väggplattan. Arte Classic är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs ena sidan av lampan, vilket ger lampan ett fint och pampigt uttryck när den är tänd. Lampan är även dimbar i tre steg via väggströmbrytaren, så att man enkelt kan ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Arte finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Malmö vägglampa (+USB) (Svart)

  Malmö vägglampa (+USB) (Svart)
  Malmö är en vägglampa som både är enkel, stilren men också otroligt praktisk. Den är tillverkad av metall och har en flexibel arm som ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Lampan är dessutom dimbar och gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka, från stark läsbelysning till svagare mysbelysning. Förutom detta så har Malmö också ett USB-uttag på väggplattan, vilket gör att man kan ladda t.ex. mobiltelefonen i armaturen ifall det önskas.Dimmern är placerad på väggplattan.Finns i färgerna matt nickel och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Cone vägglampa (Silver)

  Cone vägglampa (Silver)
  Cone är en stilren och praktisk vägglampa, vars design gör att den är lätt att placera i hemmet och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Cone är också utrustad med en dimmer, placerad på armaturen, som gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka efter tillfälle.Finns i färgerna vit, svart och matt nickel. Ljuskälla ingår ej.
 • Cone vägglampa (Svart)

  Cone vägglampa (Svart)
  Cone är en stilren och praktisk vägglampa, vars design gör att den är lätt att placera i hemmet och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Cone är också utrustad med en dimmer, placerad på armaturen, som gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka efter tillfälle.Finns i färgerna vit, svart och matt nickel. Ljuskälla ingår ej.
 • Cambio bordlampa (Silver)

  Cambio bordlampa (Silver)
  Cambio är en elegant bordlampa som ger ett dekorativt ljus i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall, står på tre stabila ben och bär på en droppformad skärm. Skärmen är i glas och har en rökfärgad finish, vilket ger lampan ett mycket smakfullt och spännande uttryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat. Finns i färgerna svart och matt nickel. Ljuskälla ingår ej. 
 • Eclipse 100cm LED (Silver)

  Eclipse 100cm LED (Silver)
  Eclipse är en mycket elegant pendel som ger ett bra ljus i hemmet, samtidigt som den bidrar med en elegant och stilfull look. Lampan är tillverkad av aluminium och består av en stilrent rundad ram som hänger ner från takplattan via vajrar. Denna ram är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper både upptill och nedtill längs hela armaturen. Dessa ljusslingor ger en bra grundbelysning till rummet och skapar dessutom ett mycket pampigt uttryck när lampan är tänd. Lampan är dimbar, så kolla gärna den till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Kyra LED (Silver)

  Kyra LED (Silver)
  Kyra är en pampig och elegant taklampa som passar lika bra i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är skapad i en modern och spännande design och hamnar lätt i blickfånget, var den än placeras. Kyra är tillverkad av aluminium, har en matt finish och hänger ner från takplattan via tre vajrar. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med ena sidan längs hela armaturen. Detta skapar ett exklusvit och inbjudande uttryck, både när lampan är tänd och släckt. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning. 
 • Montreal 3-spot LED (Svart)

  Montreal 3-spot LED (Svart)
  Montreal är en högkvalitativ och smidig spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är tillverkad av aluminium och har en stilren finish som gör att den lätt smälter in i de flesta rum och interiörer. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Montreal är väldigt kraftfull och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant är utrustad med 3st ljuskällor som går att rikta efter behov av ljus. Koppla gärna Montreal till en elektronisk dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Montreal finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart.​Integrerad LED-belysning.
 • Rebel Spotlight (Silver)

  Rebel Spotlight (Silver)
  Rebel är en högkvalitativ och utanpåliggande spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Rebel är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Ljuskällan går även att rikta efter behov i den riktning som önskas. Koppla gärna Rebel till en dimmer för att kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna vit, svart och matt nickel.Rebel finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Cambio 6L pendel (Silver)

  Cambio 6L pendel (Silver)
  Cambio är en modern och elegant taklampa som ger ett bra ljus samtidigt som den är en mycket iögonfallande inredningsdetalj. Lampan har en takplatta i metall och består av 6st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Dessa pendlar är elegant droppformade och är i olika längder och storlekar, vilket skapar ett spännande uttryck. Skärmarna har en rökfärgad finish och omger ljuskällorna på ett fint och behagligt vis. För finast resultat så rekommenderas det att användas dekorativa ljuskällor i lampan, då de också är synliga genom glaset.Finns i färgerna svart och nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Eye 3-Spot LED (Svart)

  Eye 3-Spot LED (Svart)
  Eye är en högkvalitativ och utanpåliggande spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är tillverkad av metall och har en finish som gör att den lätt smälter in i de flesta rum och interiörer. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Eye är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant är utrustad med 3st ljuskällor som går att rikta efter behov av ljus. Koppla gärna Eye till en elektronisk dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Eye finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Eye Spotlight LED (Svart)

  Eye Spotlight LED (Svart)
  Eye är en högkvalitativ och utanpåliggande spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre hall eller toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större rum. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Eye är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Ljuskällan går även att rikta efter behov i den riktning som önskas. Koppla gärna Eye till en elektronisk dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Finns i färgerna vit och svart.Eye finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Montreal 3-spot (rund) LED (Svart)

  Montreal 3-spot (rund) LED (Svart)
  Montreal är en högkvalitativ och smidig spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är tillverkad av aluminium och har en stilren finish som gör att den lätt smälter in i de flesta rum och interiörer. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Montreal är väldigt kraftfull och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant är utrustad med 3st ljuskällor som går att rikta efter behov av ljus. Koppla gärna Montreal till en elektronisk dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Montreal finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart.​​Integrerad LED-belysning.
 • Montreal 2-spot LED (Svart)

  Montreal 2-spot LED (Svart)
  Montreal är en högkvalitativ och smidig spotlight som är försedd med flera praktiska funktioner. Den är tillverkad av aluminium och har en stilren finish som gör att den lätt smälter in i de flesta rum och interiörer. Armaturen är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och ger rummet en bra grundbelysning. Montreal är väldigt kraftfull och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant är utrustad med 2st ljuskällor som går att rikta efter behov av ljus. Koppla gärna Montreal till en elektronisk dimmer för att kunna ställa in önskad atmosfär i rummet. Montreal finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Malta 4-spot (Aluminium)

  Malta 4-spot (Aluminium)
  Malta är en praktisk och stilren taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har en matt finish, vilket ger lampan ett modernt och behagligt uttryck. Denna varianten är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Armaturen är kraftfull och ger ett funktionellt ljus till hemmets alla rum. Koppla den gärna till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.​Malta finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och aluminium.LED-lampor ingår.
 • Malta 3-spot (Aluminium)

  Malta 3-spot (Aluminium)
  Malta är en praktisk och stilren taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har en matt finish, vilket ger lampan ett modernt och behagligt uttryck. Denna varianten är försedd med 3st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Armaturen är kraftfull och ger ett funktionellt ljus till hemmets alla rum. Koppla den gärna till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.​Malta finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och aluminium.LED-lampor ingår. 
 • Malta 2-spot (Aluminium)

  Malta 2-spot (Aluminium)
  Malta är en praktisk och stilren taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av aluminium och har en matt finish, vilket ger lampan ett modernt och behagligt uttryck. Denna varianten är försedd med 2st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Armaturen är kraftfull och ger ett funktionellt ljus till hemmets alla rum. Koppla den gärna till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.​Malta finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och aluminium.LED-lampor ingår. 
 • Ovale 3-spot (Silver)

  Ovale 3-spot (Silver)
  Ovale är en stilren och praktisk taklampa som blir en smyckande detalj i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med tre stycken vrid- och riktbara spotlights som går att justera helt efter eget behov. Perfekt för att kunna belysa specifika delar av rummet eller detaljer som önskas att framhävas. Lampan går genomgående i samma finish, vilket ger ett mycket rent och inbjudande uttryck. Ovale är kraftfull och ger ett starkt och funktionellt ljus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Ovale finns även i andra varianter.Finns i färgerna brons och matt nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Mirage 3-spot (Förkromad/blank)

  Mirage 3-spot (Förkromad/blank)
  Mirage är en stilren och praktisk taklampa som blir en smyckande detalj i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med tre stycken vrid- och riktbara spotlights som går att justera helt efter eget behov. Perfekt för att kunna belysa specifika delar av rummet eller detaljer som önskas att framhävas. Lampan går genomgående i samma finish, vilket ger ett mycket rent och inbjudande uttryck. Mirage är kraftfull och ger ett starkt och funktionellt ljus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Mirage finns även i andra varianter.Finns i färgerna brons och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Mirage 2-spot (Förkromad/blank)

  Mirage 2-spot (Förkromad/blank)
  Mirage är en stilren och praktisk taklampa som blir en smyckande detalj i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med två stycken vrid- och riktbara spotlights som går att justera helt efter eget behov. Perfekt för att kunna belysa specifika delar av rummet eller detaljer som önskas att framhävas. Lampan går genomgående i samma finish, vilket ger ett mycket rent och inbjudande uttryck. Mirage är kraftfull och ger ett starkt och funktionellt ljus, så koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Mirage finns även i andra varianter.Finns i färgerna brons och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Halo Spot 3-spot (rak) (Silver)

  Halo Spot 3-spot (rak) (Silver)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.​Ljuskällor ingår ej.
 • Halo Spot 3-spot (rak) (Vit)

  Halo Spot 3-spot (rak) (Vit)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.​Ljuskällor ingår ej.
 • Halo Spot 2-spot (rak) (Silver)

  Halo Spot 2-spot (rak) (Silver)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av två stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.​Ljuskällor ingår ej.
 • Halo Spot 2-spot (rak) (Vit)

  Halo Spot 2-spot (rak) (Vit)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av två stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.​Ljuskällor ingår ej.
 • Halo Spot 3L (Silver)

  Halo Spot 3L (Silver)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.​Ljuskällor ingår ej.
 • Nebula 5L pendel rak LED (Amber)

  Nebula 5L pendel rak LED (Amber)
  Nebula är en iögonfallande och spännande taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i en symmetrisk linje. Varje pendel bär på en skärm i glas som är snyggt designade och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och ger rummet den grundbelysningen som krävs. Placera Nebula över ett rektangulärt matsalsbord eller över t.ex. en köksö och låt den ta sin plats och hamna i blickfånget. Nebula finns även i andra varianter.Finns med rökfärgade eller amberfärgade glaskupor.Integrerad LED-belysning.
 • Halo Spot 3L (Vit)

  Halo Spot 3L (Vit)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.​Ljuskällor ingår ej.
 • Halo Spot 2L (Silver)

  Halo Spot 2L (Silver)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av två stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej.
 • Track 150cm (Svart)

  Track 150cm (Svart)
  Track är ett komplett set innehållande 1st skena och 4st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spotlights går att förskjuta längs med skenan, vilket ger möjligheten att belysa och framhäva det som önskas i rummet. Track är en smidig taklampa som ger rummet en bra grundbelysnig samtidigt som den är både diskret och elegant i sitt utförande. Track finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och svart. Ljuskällor ingår ej. 
 • Bolato plafond 50cm (Beige/brun)

  Bolato plafond 50cm (Beige/brun)
  Bolato är en spännande plafond som är skapad i en modern design men har en lite industriell touch. Lampan är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och ramar in ljuskällan på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom metallstängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för finast resultat i lampan. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och brun.Bolato finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej. 
 • Bolato plafond 38cm (Beige/brun)

  Bolato plafond 38cm (Beige/brun)
  Bolato är en spännande plafond som är skapad i en modern design men har en lite industriell touch. Lampan är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och ramar in ljuskällan på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom metallstängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för finast resultat i lampan. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och brun.Bolato finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Bolato plafond 30cm (Beige/brun)

  Bolato plafond 30cm (Beige/brun)
  Bolato är en spännande plafond som är skapad i en modern design men har en lite industriell touch. Lampan är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och ramar in ljuskällan på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom metallstängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för finast resultat i lampan. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och brun.Bolato finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Basel plafond 98cm LED (Silver)

  Basel plafond 98cm LED (Silver)
  Basel är en exklusiv plafond som är skapad i en modern och elegant formgivning. Den är tillverkad av aluminium och består av en snyggt formad aluminiumkreation som hänger precis under takplattan. Basel är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med hela armaturen. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Var den än placeras så säkerställer den ett funktionellt ljus och en stilsäker design. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna svart och silver. Integrerad LED-belysning.
 • Basel plafond 69cm LED (Silver)

  Basel plafond 69cm LED (Silver)
  Basel är en exklusiv plafond som är skapad i en modern och elegant formgivning. Den är tillverkad av aluminium och består av en snyggt formad aluminiumkreation som hänger precis under takplattan. Basel är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med hela armaturen. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Var den än placeras så säkerställer den ett funktionellt ljus och en stilsäker design. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna svart och silver. Integrerad LED-belysning.
 • Circles 49cm LED (3-stegs.dim) (Silver)

  Circles 49cm LED (3-stegs.dim) (Silver)
  Circles är en taklampa som inte bara är en tilltalande inredningsdetalj - Den är också försedd med ett flertal smarta funktioner. Den är tillverkad av aluminium och består av tre stycken symmetriska ringar, som är snyggt sammansatta med varandra och bildar denna härliga kreation. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (2700K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. Den är även försedd med en smart 3-stegsdimmer, vilket ger möjligheten att dimra lampan i tre steg via väggströmbrytaren. Välj mellan 100%, 50% och 15% ljusstyrka och skapa den perfekta atmosfären i rummet genom bara några få klick. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning. 
 • Extreme taklampa (Grå)

  Extreme taklampa (Grå)
  Extreme är en modern och funktionell taklampa som passar perfekt över ett rektangulärt matsalsbord. Den är tillverkad av metall, har en finish i matt nickel och består av två stycken pendlar som hänger ner från takplattan. Varje pendel bär på en behaglig rund skärm som omger ljuskällan och bidrar till en fin och jämn ljusspridning. Höjden på pendlarna går att justera efter behov, men blir som längst 160cm. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka efter vad som passar för stunden.Finns med antingen vita eller gråa skärmar.Ljuskällor ingår ej.
 • Kyra plafond LED (Silver)

  Kyra plafond LED (Silver)
  Kyra är en pampig och elegant plafond som passar lika bra i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är skapad i en modern och spännande design och hamnar lätt i blickfånget, var den än placeras. Kyra är tillverkad av aluminium och är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med ena sidan längs hela armaturen. Detta skapar ett exklusvit och inbjudande uttryck, både när lampan är tänd och släckt. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning. 
 • Plaza 53cm LED (3-stegs.dim) (Svart)

  Plaza 53cm LED (3-stegs.dim) (Svart)
  Plaza är en exklusiv plafond som är skapad i en modern och elegant formgivning. Den är tillverkad av aluminium och består av en snyggt formad aluminiumkreation som hänger precis under takplattan. Plaza är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med hela armaturen. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Var den än placeras så säkerställer den ett funktionellt ljus och en stilsäker design. Plaza är även försedd med en trestegsdimmer, vilket ger möjligheten att dimra lampan i tre steg via väggströmbrytaren. Välj enkelt mellan 100%, 50% och 15% i ljusstyrka, allt efter vad som passar för stunder.Finns i färgerna matt nickel och svart. Integrerad LED-belysning.
 • Piazza pendel 40cm (Brons)

  Piazza pendel 40cm (Brons)
  Piazza är en spännande taklampa som är skapad i en modern design med flera industriella inslag. Lampan är tillverkad av metall och har en grov metallram med matchande lampsockel. Förutom metallramen så har lampan även en skärm i klarglas som omger ljuskällan och skapar fina kontraster mot den hårda metallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat. Finns i färgerna svart och brons.Ljuskälla ingår ej. 
 • Nebula plafond LED (Amber)

  Nebula plafond LED (Amber)
  Nebula är en iögonfallande och spännande plafond som både ger ett bra ljus, samtidigt som den är en smyckande inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall och består av 3st kupor som sitter fast direkt under takplattan. Varje kupa är i glas och har en dekorativ ljuskon innanför som bidrar till en fin och behaglig ljusspridning. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och ger rummet den grundbelysningen som krävs.Nebula finns även i andra varianter.Finns med rökfärgade eller amberfärgade glaskupor.Integrerad LED-belysning.
 • Castel 6L pendel (Amber)

  Castel 6L pendel (Amber)
  Castel är en iögonfallande och spännande taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av mattsvart metall och består av 6st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Varje pendel bär på en skärm i glas som är snyggt räfflad i sitt utförande och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett runt matsalsbord, i hörnet eller som en välkomnande detalj vid entrén och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Castel för finast restultat.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns med antingen rökfärgade eller amberfärgade kupor.Ljuskällor ingår ej.
 • Castel 5L pendel (Rökfärgad)

  Castel 5L pendel (Rökfärgad)
  Castel är en iögonfallande och spännande taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av mattsvart metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i en jämn, symmetrisk linje. Varje pendel bär på en skärm i glas som är snyggt räfflad i sitt utförande och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Castel för finast restultat.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns med antingen amberfärgade eller rökfärgade kupor.Ljuskällor ingår ej.
 • Bolato pendel 40cm (Beige/brun)

  Bolato pendel 40cm (Beige/brun)
  Bolato är en spännande pendel som är skapad i en modern design men har en lite industriell touch. Lampan är tillverkad av metall och består av flera metallstänger som är snyggt sammansatta och ramar in ljuskällan på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också genom metallstängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Använd en dekorativ ljuskälla för finast resultat i lampan. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och brun.Bolato finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Olympia Oval 3L LED (Silver)

  Olympia Oval 3L LED (Silver)
  Olympia Oval är en mycket stilren och elegant taklampa som garanterat hamnar i blickfånget. Den är tillverkad av metall och består av tre stycken ovala ringar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Varje ring är försedd med en integrerad LED-slinga som löper hela vägen längs utsidan av ringen, vilket skapar ett modernt och spektakulärt uttryck. Placera lampan över ett runt middagsbord eller låt den vara i inbjudande detalj i entrén eller hörnet - var den än placeras så säkerställer den ett stilsäkert uttryck och ett behagligt och vackert ljus. Olympia finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart och silver. Integrerad LED-belysning.Mått per ring: 40cm bred, 120cm hög. 
 • Giro pendel 30cm (Svart)

  Giro pendel 30cm (Svart)
  Giro är en spännande taklampa som är skapad i en modern design med flera industriella inslag. Lampan är tillverkad av metall och har en grov metallram med matchande lampsockel. Förutom metallramen så har lampan även en skärm i klarglas som omger ljuskällan och skapar fina kontraster mot den hårda metallen. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat. Giro finns även i andra varianter.Finns i färgerna brons och svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • Olympia 8L LED (Silver)

  Olympia 8L LED (Silver)
  Olympia är en mycket pampig och elegant taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är tillverkad av metall och består av åtta stycken ringar som hänger ner från takplattan i olika storlekar och etapper. Varje ring är försedd med en integrerad LED-slinga som löper hela vägen längs insidan av ringen, vilket skapar ett modernt och spektakulärt uttryck. Placera lampan där den får synas och ta sin plats - var den än placeras så säkerställer den ett stilsäkert uttryck och ett behagligt och vackert ljus. Olympia finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart och matt nickel. Integrerad LED-belysning.
 • Olympia 5L LED (Silver)

  Olympia 5L LED (Silver)
  Olympia är en pampig och elegant taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är tillverkad av metall och består av fem stycken ringar som hänger ner från takplattan i olika storlekar och etapper. Varje ring är försedd med en integrerad LED-slinga som löper hela vägen längs insidan av ringen, vilket skapar ett modernt och spektakulärt uttryck. Placera lampan där den får synas och ta sin plats - var den än placeras så säkerställer den ett stilsäkert uttryck och ett behagligt och vackert ljus. Olympia finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart och matt nickel. Integrerad LED-belysning.
 • Pineapple 5L pendel (Amber)

  Pineapple 5L pendel (Amber)
  Pineapple är en iögonfallande och spännande taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av mattsvart metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i en symmetrisk linje. Varje pendel bär på en skärm i glas som är snyggt strukturerad i sitt utförande och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Placera över ett rektangulärt matsalsbord, över köksön eller över biljardbordet och använd med fördel dekorativa ljuskällor i Fantasy för finast restultat.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns med antingen rökfärgade eller amberfärgade kupor.Ljuskällor ingår ej.
 • Basel pendel LED (Silver)

  Basel pendel LED (Silver)
  Basel är en exklusiv pendel som är skapad i en modern och elegant formgivning. Den är tillverkad av aluminium och består av en snyggt formad aluminiumkreation som hänger ner från takplattan i två vajrar. Dessa vajrar syns knappt, vilket gör att lampan ser nästintill svävande ut. Basel är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med hela armaturen. Lampan är 98cm lång, vilket gör att den passar fint över ett större matsalsbord eller en rektangulär köksö - var den än placeras så säkerställer den ett funktionellt ljus och en stilsäker design. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna svart och silver. Integrerad LED-belysning.
 • Waves XL LED (Silver)

  Waves XL LED (Silver)
  Waves XL är en pampig och elegant taklampa som passar lika bra i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är skapad i en modern och spännande design och hamnar lätt i blickfånget, var den än placeras. Waves är tillverkad av aluminium, har en matt finish och hänger ner från takplattan via tre vajrar. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med ena sidan längs hela armaturen. Detta skapar ett exklusvit och inbjudande uttryck, både när lampan är tänd och släckt. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning. 
 • Waves LED (Silver)

  Waves LED (Silver)
  Waves är en pampig och elegant taklampa som passar lika bra i såväl privata miljöer som i offentliga. Den är skapad i en modern och spännande design och hamnar lätt i blickfånget, var den än placeras. Waves är tillverkad av aluminium, har en matt finish och hänger ner från takplattan via tre vajrar. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och löper längs med ena sidan längs hela armaturen. Detta skapar ett exklusvit och inbjudande uttryck, både när lampan är tänd och släckt. Koppla gärna lampan till en elektronisk dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Nebula 5L pendel rund LED (Amber)

  Nebula 5L pendel rund LED (Amber)
  Nebula är en iögonfallande och spännande taklampa som garanterat hamnar i blickfånget i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i olika etapper. Varje pendel bär på en skärm i glas som är snyggt designade och bidrar till en behaglig och mjuk ljusspridning. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och ger rummet den grundbelysningen som krävs. Placera Nebula över ett runt matsalsbord, i hörnet eller som en välkomnande detalj vid entrén där den får synas och ta sin plats.Nebula finns även i andra varianter.Finns med rökfärgade eller amberfärgade glaskupor.​Integrerad LED-belysning.
 • Belle pendel 5L (Rak) LED (Amber)

  Belle pendel 5L (Rak) LED (Amber)
  Belle är en mycket elegant och pampig taklampa som blir en smyckande detalj i såväl privata miljöer som i offentliga. Lampan är tillverkad av metall och består av 5st pendlar som hänger ner från takplattan i en jämn, symmetrisk linje. Varje pendel bär på två skärmar - en yttre skärm i färgat glas som ramar in lampan, samt en inre skärm i opalglas som omger ljuskällan och ger lampan dess fina och eleganta kontraster. Placera Belle över t.ex. ett rektangulärt matsalsbord där den får ta sin plats och hamna i blickfånget.Belle finns även i andra varianter. Finns med antingen rökfärgade eller amberfärgade glaskupor.Integrerad LED-belysning.
 • Elegance golvlampa LED (Silver)

  Elegance golvlampa LED (Silver)
  Elegance är en stilren golvlampa som garanterat tar sin plats i rummet och hamnar i blickfånget. Den är tillverkad av metall och går i ett helt stycke som bildar två stycken ringar - en inre ring och en yttre ring som verkligen ramar in lampan på ett mycket elegant vis. Elegance är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs utsidan av lampan, både längs den inre och yttre ringen. Detta skapar ett fint och pampigt uttryck på lampan när den är tänd. Lampan är även dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Elegance finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Curle golvlampa LED (Silver)

  Curle golvlampa LED (Silver)
  Curle är en stilren och unik golvlampa som ger ett vackert och behagligt ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av aluminium och är skapad i en vriden design som sträcker sig upp från golvplattan. Curle är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs ena sidan av lampan, vilket ger lampan ett fint och pampigt uttryck när den är tänd. Lampan är även dimbar i tre steg, så att man enkelt kan ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Curle finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Sapporo golvlampa LED (Brons)

  Sapporo golvlampa LED (Brons)
  Sapporo är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Sapporo golvlampa LED (Silver)

  Sapporo golvlampa LED (Silver)
  Sapporo är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Geneva golvlampa LED (Silver)

  Geneva golvlampa LED (Silver)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvit ljus på 2700K. Den är också utrustad med två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Geneva golvlampa LED (Svart)

  Geneva golvlampa LED (Svart)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvit ljus på 2700K. Den är också utrustad med två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Strato golvlampa LED (Brons)

  Strato golvlampa LED (Brons)
  Strato är en klassisk golvlampa som passar in i de flesta hem och interiörer. Den är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Strato är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvit ljus på 2700K. Lampan är utrustad med två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Jupiter 1L LED (Brons)

  Jupiter 1L LED (Brons)
  Jupiter är en stilren och praktisk golvlampa som är optimal att placera vid soffan eller fåtöljen. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket gör att det med enkelhet går att rikta ljuset dit det önskas. Jupiter är även försedd med en dimmer som ger möjligheten att justera ljusstyrkan helt efter vad som passar för stunden. Lampan har integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Jupiter finns även i en dubbel version.Levereras med sladd + stickkontakt. Finns i färgerna matt nickel och brons.Integrerad LED-belysning. 
 • Sapporo Golv LED (Brons)

  Sapporo Golv LED (Brons)
  Sapporo är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Metallic golvlampa LED (Silver)

  Metallic golvlampa LED (Silver)
  Metallic är en stilren och praktisk golvlampa som är optimal att placera vid soffan eller fåtöljen. Den är tillverkad av metall och är justerbar i två leder - en i mitten på lampan, men också en uppe vid skärmen som gör att den går att rikta. Metallic är försedd med en trestegsdimmer som ger möjligheten att justera ljusstyrkan i tre steg, helt efter vad som passar för stunden. Den är också utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Levereras med sladd + stickkontakt. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Geneva golvlampa LED (Brons)

  Geneva golvlampa LED (Brons)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en elegant design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Geneva golvlampa LED (Silver)

  Geneva golvlampa LED (Silver)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en elegant design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. Sapporo är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • New Luna golvlampa LED (Silver)

  New Luna golvlampa LED (Silver)
  New Luna är en klassisk golvlampa som passar in i de flesta interiörer, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. New Luna är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvit ljus på 2700K. Lampan är utrustad med två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. När uplighten är tänd sprids ljuset dels uppåt och runtomkring lampan, men också nedtill på skärmen då den är öppen.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Ovale golvlampa LED (Brons)

  Ovale golvlampa LED (Brons)
  Ovale är en elegant och praktisk golvlampa som ger ett bra ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är försedd med två stycken vrid- och riktbara spotlights som dels ger en bra läsbelysning, men också ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Lampan är utrustad med två stycken dimmers, en till varje spotlight, vilket ger möjligheten att dimra ljuset efter vad som passar för tillfället. Ovale är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Placera lampan bakom soffan, favoritfåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. Var den än placeras säkerställer den ett funktionellt och praktiskt ljus, helt enligt önskemål av ljusstyrka.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Flexy golvlampa LED (Silver)

  Flexy golvlampa LED (Silver)
  Flexy är en stilren golvlampa som är utrustad med flera praktiska funktioner. Dess enkla och behagliga design gör att den är lätt att placera och passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer. Golvlampan är försedd med två stycken dimmers - en till att justera ljusstyrkan och den andra till att justera färgtemperaturen. Detta ger alltså möjlighet till att ställa in både hur starkt lampan ska lysa, men också om ljuset ska vara varmt eller kallt. Upptill på lampan är även en flexibel arm som bidrar till att ljuset kan riktas helt i den riktning som önskas.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Touchy golvlampa LED (Brons)

  Touchy golvlampa LED (Brons)
  Touchy är en stilren och praktiskt golvlampa som passar in i de flesta hem och interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Lampans skärm är i opalglas, vilket skapar fina kontraster mot metallen och ger ett funktionellt och behagligt ljus. Touchy är även försedd med integrerad LED-belysnig och även med en touchdimmer - rör vid dimmern och lampan dimras efter eget behov av ljus.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Dimmern placerad på lampans fot.Ljuskälla ingår ej.
 • Geneva Uplight LED (Silver)

  Geneva Uplight LED (Silver)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett behagligt ljus i hemmets alla rum. Lampan är tillverkad av metall och har en dekorativ uplight som ger rummet en fin allmänbelysning. Geneva är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Den är också utrustad med en dimmer, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in ljusstyrkan efter önskad atmosfär.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Flexy golvlampa LED (Brons)

  Flexy golvlampa LED (Brons)
  Flexy är en stilren golvlampa som är utrustad med flera praktiska funktioner. Dess enkla och behagliga design gör att den är lätt att placera och passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer. Golvlampan är försedd med två stycken dimmers - en till att justera ljusstyrkan och den andra till att justera färgtemperaturen. Detta ger alltså möjlighet till att ställa in både hur starkt lampan ska lysa, men också om ljuset ska vara varmt eller kallt. Upptill på lampan är även en flexibel arm som bidrar till att ljuset kan riktas helt i den riktning som önskas.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Touchy Metal Golv LED (Silver)

  Touchy Metal Golv LED (Silver)
  Touchy Metal är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel och ren design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Parma är också utrustad med en touchdimmer som är placerad på armaturen och ger möjligheten att dimra lampan i tre steg. Finns i färgerna svart och matt nickel.Ljuskälla ingår.
 • New Empoli LED (Brons)

  New Empoli LED (Brons)
  New Empoli är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. New Empoli är även försedd med integrerad LED-belysning och två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. Finns i färgerna matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • New Luna golvlampa LED (Brons)

  New Luna golvlampa LED (Brons)
  New Luna är en klassisk golvlampa som passar in i de flesta interiörer, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är försedd med två stycken ljuskällor - en uplight som säkerställer en bra allmänbelysning till rummet, samt en justerbar arm som ger den perfekta möjligheten till läsning. New Luna är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvit ljus på 2700K. Lampan är utrustad med två dimmers, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in önskad ljusstyrka på såväl uplighten som på läsarmen. När uplighten är tänd sprids ljuset dels uppåt och runtomkring lampan, men också nedtill på skärmen då den är öppen.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Parma golvlampa LED (Svart)

  Parma golvlampa LED (Svart)
  Parma är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Parma är också utrustad med en dimmer som är placerad precis under den flexibla armen. Denna dimmern är optimal ifall det önskas att tona ner ljuset på lampan när den inte används till t.ex. läsning. Lampan är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K.Finns i färgerna matt nickel, svart och brons.Integrerad LED-belysning. 
 • Cone golvlampa (Silver)

  Cone golvlampa (Silver)
  Cone är en stilren och praktisk golvlampa, vars design gör att den är lätt att placera i hemmet och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Cone är också utrustad med en dimmer, placerad på armaturen, som gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka efter tillfälle.Finns i färgerna svart och matt nickel. Ljuskälla ingår ej.
 • Umbria golvlampa LED (Silver)

  Umbria golvlampa LED (Silver)
  Umbra är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K, vilket också är optimalt till t.ex. läsning. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna mattsvart, matt nickel och brons.Integrerad LED-belysning
 • Arch golvlampa LED (Silver)

  Arch golvlampa LED (Silver)
  Arch är en vacker golvlampa som inte bara ger ett bra ljus, utan är även en praktisk och fin inredningsdetalj. Den är tillverkad av aluminium och består av tre stycken böjda stänger som sticker upp från lampfoten på ett mycket elegant vis. Dessa stänger är försedda med integrerad LED-belysning som sträcker sig längs understiden på stängerna. Denna LED-belysningen avger ett varmvitt ljus på 2700K och är även dimbart via dimmern som är placerad på lampans fot. Placera lampan förslagsvis bakom soffan eller fåtöljen.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning. 
 • Elegance bordlampa LED (Silver)

  Elegance bordlampa LED (Silver)
  Elegance är en stilren bordlampa som garanterat tar sin plats i rummet och hamnar i blickfånget. Den är tillverkad av metall och går i ett helt stycke som bildar två stycken ringar - en inre ring och en yttre ring som verkligen ramar in lampan på ett elegant vis. Elegance är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs utsidan av lampan, både längs den inre och yttre ringen. Detta skapar ett fint och pampigt uttryck på lampan när den är tänd. Lampan är även dimbar, vilket ger möjligheten att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Elegance finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Arte bordlampa LED (Silver)

  Arte bordlampa LED (Silver)
  Arte är en stilren och unik bordlampa som ger ett vackert och behagligt ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är skapad i en vriden design som sträcker sig upp från bordplattan. Arte är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs ena sidan av lampan, vilket ger lampan ett fint och pampigt uttryck när den är tänd. Lampan är även dimbar så att man enkelt kan ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Arte finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och silver.Integrerad LED-belysning.
 • Curle bordlampa LED (Silver)

  Curle bordlampa LED (Silver)
  Curle är en stilren och unik bordlampa som ger ett vackert och behagligt ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av aluminium och är skapad i en vriden design som sträcker sig upp från bordplattan. Curle är försedd med integrerad LED-belysning som sträcker sig hela vägen längs ena sidan av lampan, vilket ger lampan ett fint och pampigt uttryck när den är tänd. Lampan är även dimbar via touchdimmern på foten, så att man enkelt kan ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med sladd & stickkontakt.Curle finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Ufficio skrivbordslampa LED (Svart)

  Ufficio skrivbordslampa LED (Svart)
  Ufficio är en praktisk och smart bordlampa som passar perfekt på skrivbordet eller inne på kontoret. Den är tillverkad av metall och är utrustad med tre stycken leder som det går att justera lampan på, vilket gör det optimalt för att ställa in den perfekta höjden efter vad som passar ändamålet. Ufficio är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) som är optimalt vid läsning. Lampan är också försedd med en trestegsdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljuset i tre olika steg. Gå från stark läsbelysning till svagare mysbelysning, helt efter vad som passar för stunden.Levereras med sladd + trestegsdimmer & stickkontakt. Finns i färgerna matt nickel och svart. Integrerad LED-belysning. 
 • Metallic bordlampa LED (Silver)

  Metallic bordlampa LED (Silver)
  Metallic är en stilren och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet, samtidigt som den ger ett bra ljus till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall och är justerbar i två leder - en i mitten på lampan, men också en uppe vid skärmen som gör att den går att rikta. Metallic är försedd med en trestegsdimmer som ger möjligheten att justera ljusstyrkan i tre steg, helt efter vad som passar för stunden. Den är också utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Levereras med sladd + stickkontakt. Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Picture light bordlampa LED (Silver)

  Picture light bordlampa LED (Silver)
  Picture Light är en elegant skrivbordslampa som är unik i sitt utförande, men är optimal att placera på skrivbordet eller kontoret. Den är tillverkad av metall och består av ett bredare ljuscylinder som ger ett brett och funktionellt ljus. Lampan går att justera i två lever - en nedtill vid foten, men också en upptill vid belysningsdelen. Detta ger möjlighet att med enkelhet justera hur ljuset ska falla över nedanstående yta. Picture Light är även försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) som dessutom är dimbart via dimmern som är placerad på lampans fot.Finns i färgerna svart och matt nickel.Integrerad LED-belysning.
 • Touch bordlampa 20cm (Silver)

  Touch bordlampa 20cm (Silver)
  Touch är en elegant och stilren bordlampa som passar in i såväl klassiska hem som i moderna interiörer. Dess enkla men dekorativa design gör att den är lätt att placera och passar lika bra på fönsterkarmen som på byrån eller skänken. Den är tillverkad av metall och har en mjukt rundad skärm i vitt glas som bidrar till en jämn och bländfri ljusspridning. Lampan är försedd med en touchdimmer, vilket ger möjligheten att justera ljusstyrkan efter eget behov. Finns i färgerna antikmässing och silver.Levereras med sladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Touchy Metal Bord LED (Silver)

  Touchy Metal Bord LED (Silver)
  Touchy Metal är en funktionell och stilren golvlampa som är skapad i en enkel och ren design, vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Parma är också utrustad med en touchdimmer som är placerad på armaturen och ger möjligheten att dimra lampan i tre steg. Finns i färgerna svart och matt nickel.Ljuskälla ingår.
 • Campus bordlampa (Silver)

  Campus bordlampa (Silver)
  Campus är en stilren och klassisk bordlampa som är enkel att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att vinkla skärmen helt i den riktning som önskas. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett bra och funktionellt ljus till läsning eller arbete.Campus finns även i andra varianter.Levereras med sladd + stickkontakt (strömbrytare på bordlampan).Finns i färgerna mattsvart och matt nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Malmö bordlampa (Svart)

  Malmö bordlampa (Svart)
  Malmö är en bordlampa som både är enkel, stilren men också praktisk. Den är tillverkad av metall och har en flexibel arm upptill som ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Lampan är dessutom dimbar och gör det enkelt att ställa in önskad ljusstyrka, från stark läsbelysning till svagare mysbelysning, helt efter vad som passar för stunden. Dimmern är placerad på armaturen.Finns i färgerna matt nickel och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Elite bordlampa (Vit)

  Elite bordlampa (Vit)
  Elite är en enkel och praktisk vägglampa som är lätt att placera och passar in i de flesta interiörer. Den är tillverkad av metall och är försedd med en flexibel arm upptill, vilket ger möjligheten att rikta ljuset i den riktning som önskas. Skärmen har en vit insida och ger ett bra och funktionell ljus, perfekt till läsning, arbete eller till att belysa specifika delar eller detaljer av rummet. Strömbrytaren är placerad på bordplattan.Finns i färgerna aluminium, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Maxi Rebel Spotlight (IP44) (Svart)

  Maxi Rebel Spotlight (IP44) (Svart)
  Maxi Rebel är en högkvalitativ och utanpåliggande spotlight, IP44-klassad och anpassad för våtrumsmiljö. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större badrum. Maxi Rebel är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Koppla gärna armaturen till en dimmer för att kunna ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Ljuskällan går ej att rikta.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Rain 2-spot (rak) (Vit)

  Rain 2-spot (rak) (Vit)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant går även att fästa på väggen.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain 3-spot (Förkromad/blank)

  Rain 3-spot (Förkromad/blank)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain 3-spot (Silver)

  Rain 3-spot (Silver)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain Spotlight (Förkromad/blank)

  Rain Spotlight (Förkromad/blank)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av en vrid- och riktbar spotlight som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och därav anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större badrum. Rain är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskälla ingår ej.
 • Rain 2-spot (Vit)

  Rain 2-spot (Vit)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain Spotlight (Silver)

  Rain Spotlight (Silver)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av en vrid- och riktbar spotlight som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och därav anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Den är liten och nätt, vilket gör att den passar lika bra till att belysa en mindre toalett, som att placera flera i rad för att belysa ett större badrum. Rain är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskälla ingår ej.
 • Pearl plafond 23cm (Silver)

  Pearl plafond 23cm (Silver)
  Pearl är en vacker och elegant plafond som ger ett bra ljus till badrummet samtidigt som den är diskret och stilren i sitt uttryck. Plafonden är IP44-klassad, vilket innebär att den står emot både fukt, ånga och vattenstänk. Den är tillverkad av metall, är mattlackad upptill och bär på en rundad behaglig glaskupa i opalglas. Detta opalglas bidrar till en fin och jämn ljusspridning och till att badrummet får den grundbelysningen som krävs. Pearl finns även i andra varianter.Finns i färgerna vit och nickel.Ljuskälla ingår ej.
 • Clear 35cm LED (3-stegs.dim) (Klar/transparent)

  Clear 35cm LED (3-stegs.dim) (Klar/transparent)
  Clear är en elegant taklampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar av att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i borstat stål och en elegant skärm i glas som omger och ramar in ljuskällan. Ljuskällan sitter dold bakom en skyddande akrylskärm som dels skapar behagliga kontraster, men också medför till ett bra och bländfritt ljus. Clear är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och förser badrummet med en bra grundbelysning. Armaturen är även dimbar i tre steg via strömbrytaren, vilket gör det enkelt att variera mellan 100%, 50% och 15% i ljusstyrka.Finns i antingen rökfärgat eller klart glas.Clear finns även i en mindre storlek.Integrerad LED-belysning.
 • Clear 28cm LED (3-stegs.dim) (Klar/transparent)

  Clear 28cm LED (3-stegs.dim) (Klar/transparent)
  Clear är en elegant taklampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar av att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i borstat stål och en elegant skärm i glas som omger och ramar in ljuskällan. Ljuskällan sitter dold bakom en skyddande akrylskärm som dels skapar behagliga kontraster, men också medför till ett bra och bländfritt ljus. Clear är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och förser badrummet med en bra grundbelysning. Armaturen är även dimbar i tre steg via strömbrytaren, vilket gör det enkelt att variera mellan 100%, 50% och 15% i ljusstyrka.Finns i färgerna rökfärgad och klar.Clear finns även i en större storlek.Integrerad LED-belysning.
 • Disc plafond 35cm LED (Silver)

  Disc plafond 35cm LED (Silver)
  Disc är en elegant taklampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar av att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och har en elegant skärm i glas nedtill som omger och ramar in ljuskällan. Ljuskällan sitter dold bakom en skyddande skärm i opalglas som dels skapar behagliga kontraster, men också medför till ett bra och bländfritt ljus. Disc är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och förser badrummet med en bra grundbelysning. Armaturen är även dimbar i tre steg via strömbrytaren, vilket gör det enkelt att variera mellan 100%, 50% och 15% i ljusstyrka.Finns i antingen svart eller matt nickel.Disc finns även i en annan variant.Integrerad LED-belysning.
 • Disc plafond 28cm LED (Svart)

  Disc plafond 28cm LED (Svart)
  Disc är en elegant taklampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar av att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och har en elegant skärm i glas nedtill som omger och ramar in ljuskällan. Ljuskällan sitter dold bakom en skyddande skärm i opalglas som dels skapar behagliga kontraster, men också medför till ett bra och bländfritt ljus. Disc är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (2700K) och förser badrummet med en bra grundbelysning. Armaturen är även dimbar i tre steg via strömbrytaren, vilket gör det enkelt att variera mellan 100%, 50% och 15% i ljusstyrka.Finns i antingen matt nickel eller svart. Disc finns även i en annan variant.Integrerad LED-belysning.
 • Master plafond 35cm (Förkromad/blank)

  Master plafond 35cm (Förkromad/blank)
  Master är en spännande och iögonfallande plafond som är skapad i en modern design och ger ett bra och bländfritt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och är tät mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och glas, som går i olika lager med varandra och tillsammans skapar denna spännande kreation. När lampan är tänd sprids ljuset genom den glasade delen och förser rummet med en bra grundbelysning.Finns i färgerna svart, matt nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Master plafond 26cm (Förkromad/blank)

  Master plafond 26cm (Förkromad/blank)
  Master är en spännande och iögonfallande plafond som är skapad i en modern design och ger ett bra och bländfritt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och är tät mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och glas, som går i olika lager med varandra och tillsammans skapar denna spännande kreation. När lampan är tänd sprids ljuset genom den glasade delen och förser rummet med en bra grundbelysning.Finns i färgerna svart, matt nickel och krom.Ljuskälla ingår ej.
 • Pisa badrum 1L (Vit)

  Pisa badrum 1L (Vit)
  Pisa är en stilren, elegant och praktisk lampa som ger ett fint och funktionellt ljus till badrummet. Den är IP44-klassad och anpassad för just våtrum då den är resistent mot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall och bär på en kupa i opalglas som omger ljuskällan och bidrar till en funktionell och jämn ljusspridning i badrummet. Denna varianten går även att fästa på väggen ifall så önskas. Finns i färgerna krom eller vit. ​Pisa finns i flera varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Halo Spot 2L (Vit)

  Halo Spot 2L (Vit)
  Halo Spot är en stilren och diskret taklampa som ger ett bra belysning till hemmets alla rum. Den är tillverkad av metall och består av två stycken rikt- och vridbara spotlights. Dessa spotlights ger möjligheten att tillföra en bra allmänbelysning, men också att belysa och framhäva specifika delar och detaljer i rummet. Då Halo Spot erbjuder ett enkelt och elegant uttryck samt flera olika storlekar och utföranden, så blir den lätt att placera i hemmet och ger möjligheten att belysa alla rum, såväl stora som små.Halo Spot finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej.
 • Rain 3-spot (rak) (Vit)

  Rain 3-spot (rak) (Vit)
  Rain är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en stilren finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Rain är IP44-klassad och anpassad för våtrum, vilket gör att den är resistent mot både ånga, fukt och vattenstänk. Lampan är både kraftfull och elegant och ger möjligheten till att med enkla medel ge stor effekt i rummet den placeras i. Denna variant går även att fästa på väggen.Rain finns i flera varianter.Finns i färgerna svart, vit, nickel och krom.Ljuskällor ingår ej.
 • Geneva Uplight LED (Brons)

  Geneva Uplight LED (Brons)
  Geneva är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett behagligt ljus i hemmets alla rum. Lampan är tillverkad av metall och har en dekorativ uplight som ger rummet en fin allmänbelysning. Geneva är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Den är också utrustad med en dimmer, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in ljusstyrkan efter önskad atmosfär.Finns i färgerna svart, matt nickel och brons.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Sapporo Uplight LED (Silver)

  Sapporo Uplight LED (Silver)
  Sapporo är en praktisk och modern golvlampa som både säkerställer en fin design, samtidigt som den ger ett funktionellt ljus i hemmets alla rum. Lampan är tillverkad av metall och har en dekorativ uplight som ger rummet en fin allmänbelysning. Sapporo är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 2700K. Den är också utrustad med en dimmer, vilket gör att man med enkelhet kan ställa in ljusstyrkan efter önskad atmosfär.Finns i färgerna svart och matt nickel.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.