Halo Design bordslampor

Populärt inom Halo Design bordslampor

 • D.C BordslampaØ18 Svart/Eik - Halo Design

  D.C BordslampaØ18 Svart/Eik - Halo Design
  DC Bordslampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • Oslo BordslampaØ16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo BordslampaØ16 Vit/Eik - Halo Design
  Oslo BordslampaØ16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt f
 • D.C BordslampaØ18 Vit/Eik - Halo Design

  D.C BordslampaØ18 Vit/Eik - Halo Design
  DC Bordslampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • Magni Bordslampa Magnifying Large Vit - Halo Design

  Magni Bordslampa Magnifying Large Vit - Halo Design
  Magni Bordslampa Magnifying Large Vitär till dig som behöver ett förstoringsglas vid bordet som även kan ljussätta det du tittar på. Magni bordslampan är ett hjälpmedel för den synskadade. La

Fler tips på Halo Design bordslampor

 • Sound buddy Bluetooth-LED (Svart)

  Sound buddy Bluetooth-LED (Svart)
  Sound buddy är din nya musikaliska vän! Det är en smart högtalare som kan anslutas via Bluetooth till t.ex. telefonen eller annan utrustning med Bluetooth-funktion. Den är utrustad med LED-belysning i huvudet som rör sig på flera olika sätt till musiken. Den kan placeras överallt när den är ansluten utan att behöva en sladd.Integrerad LED-belysning. 
 • Hook bord/vägg (Svart)

  Hook bord/vägg (Svart)
  Hook är en enkel och tuff lampa som går lika bra att ha som bordlampa, som att hänga på en krok eller lägga längs en hylla på väggen. Dess enkla design gör att den passar lika bra i moderna hem såväl som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och har ett stabilt fäste att luta sig på. Lampan har en öppen ljuskälla, så använd en dekorativ LED-lampa för bästa synliga resultat. Levereras med plastsladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna antikmässing och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • DC Table 18cm (Svart)

  DC Table 18cm (Svart)
  DC är en helt unik lampserie som är designad av Michael Waltersdorff. Den är en smyckande detalj i det moderna hemmet och är resultatet av dansk designkvalitet. Lampan är tillverkad av metall i en rund och mjuk design med matchande textilkabel. Den är utsmyckad med stora aluminiumskruvar som gör att skärmen kan riktas helt efter eget behov. En utmärkande detalj är det vackra fästet av ek som gör att lampan får en lite mer behaglig och jordnära touch. Skärmen har en vit insida, vilket bidrar till en funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Lampan är lika fin stående i fönstret som på skrivbordet eller bänken.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Bronx bordlampa LED (Svart)

  Bronx bordlampa LED (Svart)
  Bronx är en spännande bordlampa som är skapad i en industriell design. Den är tillverkad av metall, finns i två olika färger och har flera grova, utstickande detaljer. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) - perfekt för läsning eller för att ge ett bra allmänljus på skrivbordet eller bänken. Lampan är justerbar i två leder och har en riktbar skärm, vilket ger möjlighet att rikta ljuset helt efter eget behov.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna vit och svart. Integrerad LED-belysning. 
 • Atom Bordslampa Svart/Opal - Halo Design

  Atom Bordslampa Svart/Opal - Halo Design
  KonceptAtom Bordslampa Svart/Opalär både en vacker och spännande lampa från danska Halo Design, som har mer än 20 års erfarenhet med att skapa unik och funktionell design till attraktiva priser.
 • Atom Bordslampa Svart/Smoke - Halo Design

  Atom Bordslampa Svart/Smoke - Halo Design
  KonceptAtom Bordslampa Svart/Smokeär både en vacker och spännande lampa från danska Halo Design, som har mer än 20 års erfarenhet med att skapa unik och funktionell design till attraktiva priser
 • Metropole Bordslampa Black - Halo Design

  Metropole Bordslampa Black - Halo Design
  KonceptMetropole Bordslampa Blackär en komplett lampserie som består av en ljuskrona, vägglampor, bordslampor och golvlampor. Uttrycket är rått och med en touch av retro 70-tals stämning. Inred
 • Århus bordlampa (Svart)

  Århus bordlampa (Svart)
  Århus är en vacker serie som är formgiven av Emanuele Patton och Michael Waltersdorff. Den är skapad i mjuka, rena linjer med eleganta färger och iögonfallande detaljer. Lampan är tillverkad av metall i en matt finish med matchande textilkabel. En utmärkande detalj är den dekorativa trädetaljen upptill som håller upp skärmen på ett mycket smyckande vis och ger lampan sin jordnära touch. Insidan av skärmen är vit vilket ger ett funktionellt ljus och en bra ljusspridning. Skärmen är vippbar i sidled vilket ger lampan en spännande och elegant look.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna vit, grå och svart.Trädetaljen är i mahogany.Ljuskälla ingår ej.
 • Combi Bord/Vägg (Koppar)

  Combi Bord/Vägg (Koppar)
  Combi är en spännande bordlampa som är skapad i en industriell design med flera grova och iögonfallande detaljer. Lampan är tillverkad av metall med en stabil platt fot och en öppen sockel. Lampan är gjord för att bära en dekorativ ljuskälla, vilket öppnar upp möjligheten att lätt kunna variera utseendeet på lampan. Combi gör det enkelt att med små medel tillföra en lite mer industriell och grov känsla till inredningen. Lampan går dessutom att fästa på väggen om så önskas.Finns i färgerna svart och antikkoppar.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Twist bordlampa (Svart)

  Twist bordlampa (Svart)
  Twist är en serie med eleganta lampor av högsta kvalitet. Serien är skapad i en modern och tidlös design med sitt lätt vridna glas och sina vackra konturer. Det mönstrade glaset bidrar dels med en fin ljusspridning, men också till att lampan ser lite mer levande ut. Den har en fot i metall som skapar fina kontraster mot den opalvita glaskupan och ger lampan en mycket elegant look. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i fönstret som på byrån eller bänken. Var den än placeras så bidrar den med ett smakfullt ljus i hemmets alla hörn.Strömbrytaren är placerad på lampans fot.Levereras med textilkabel + stickkontakt. Finns i färgerna antikmässing och svart.Ljuskälla ingår ej. 
 • Office Adjust Light LED (+USB) (Svart)

  Office Adjust Light LED (+USB) (Svart)
  Office är en funktionell serie med bordlampor som är anpassade för det moderna kontoret eller till skrivbordet i hemmamiljö. Lampan är tillverkad av aluminium, har en svartlackad finish och ett stilrent och enkelt uttryck. Den har en ställbar led uppe vid skärmen som ska hjälpa att rikta ljuset upp och ned den vinkel som önskas. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus och går att dimra, både i ljusstyrka men även i färgtemperatur. Dimra från varmvitt ljus till kallare ljus och ställ in den färgtempreratur och ljusstyrka som passar för stunden. Office Adjust Light har också en USB-port som ger möjligheten att ladda mobilen eller surfplattan. Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Integrerad LED-belysning. Information om färgtemperatur:Går att justera färgtemperaturen från 2800K (varmvitt) - 6500K (dagsljus).
 • The World 30cm

  The World 30cm
  The World är en klassisk bordlampa som kommer i en helt ny och modern tappning. Lampan blir en smyckande detalj i det moderna vardagsrummet eller sovrummet - var den än placeras sprider den ett dekorativt ljus samtidigt som den garanterat drar blickarna till sig. Jordgloben är tillverkad av metall och visar vår värld i en svartvitt tappning. Den står på en stabil fot i krom och har matchande förkromade detaljer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Circle bordlampa (Vit)

  Circle bordlampa (Vit)
  Circle är en snygg, stilren och modern bordlampa som enkelt smälter in med övrig inredning. Tillverkad i metall med ett cirkelformat lamphuvud och en mycket praktisk flexarm som gör att du kan rikta ljuset helt efter behov. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Den har också en dimmer på lamphuvudet så att du kan ställa in hur starkt du vill att lampan ska lysa.Integrerad LED-belysning.
 • Studio Bord/Vägg (Svart)

  Studio Bord/Vägg (Svart)
  Studio är en tuff och iögonfallande lampa som går bra att använda både som bordlampa och vägglampa. Lampan är tillverkad av metall, kommer i två moderna färger och har flera grova och utstickande detaljer. Kombinationen av material, uttryck och detaljer ger lampan en industriell touch som höjer spänningen i interiören. De utstickande skärmarna går att justera och vika in eller ut efter egna önskemål. Lampan ger ett bra och funktionellt ljus, optimalt till läsning eller för att belysa specifika föremål eller detaljer i rummet.Strömbrytaren är placerad på fot-/väggplattan.Finns i färgerna vit och svart.Levereras med sladd & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Delight bordlampa (Borstat stål)

  Delight bordlampa (Borstat stål)
  Delight är en stilren serie med lampor som är moderna i sitt utförande, samtidigt som de har flera industriella inslag. Den är tillverkad av metall och har en stabil rund fot som gör att den står stadigt på sin plats. Lamphuvudet är tillverkat av glas och är riktbart, vilket gör det enkelt att rikta ljuset dit det önskas. Lampan ger ett bra och funktionellt ljus som är optimalt till läsning eller för att belysa specifika detaljer i rummet. Levereras med transparent kabel + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna svart (rökfärgad) och borstat stål/vit (klar).Ljuskälla ingår ej. 
 • Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design

  Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design
  Efter inspiration från den klassiska arkitektslampan är Baltimore Bordslampa Svart designad med ett helt enkelt uttryck. En bordslampa som är funktionell och idealisk som skrivbordslampa. Skärmen
 • Colors LED Sound Jar (Svart)

  Colors LED Sound Jar (Svart)
  Colors LED ger inte bara ett fint och behagligt ljus - det är också en portabel högtalare! Bluetooth anslutning och tålig designlampa. Den fungerar bra att ta med på semestern, utomlands eller på båtturen. Den är enkel att bära med hjälp av det dekorativa handtaget.Integrerad LED-belysning.
 • Magni Bordslampa Magnifying Small Vit - Halo Design

  Magni Bordslampa Magnifying Small Vit - Halo Design
  Magni Bordslampa Magnifying Small Vitär till dig som behöver ett förstoringsglas vid bordet som även kan ljussätta det du tittar på. Magni bordslampan är ett hjälpmedel för den synskadade. La
 • Oslo bordlampa (Svart)

  Oslo bordlampa (Svart)
  Oslo är en elegant och funktionell serie som är designad av Michael Waltersdorff och Emanuele Patton. Dess rena design och jordnära detaljer gör att den passar in perfekt i moderna hem och skandinaviska interiörer. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och matchande textilkabel. Den är utsmyckad med ett dekorativt trähänge uppe på skärmen som förhöjer det eleganta uttrycket på lampan och ger den en jordnära touch. Insidan av skärmen är vit, vilket ger ett funktionellt ljus och en jämn ljusspridning. Bordlampan är även försedd med två stycken flexibla leder, vilket ger möjligheten att rikta och vinkla ljuset dit det önskas. Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • 1123 bordlampa (Mässing/guld)

  1123 bordlampa (Mässing/guld)
  1123 är en stilren serie som kombinerar en klassisk och tidlös design med moderna funktioner. Lampan är resultatet av när den senaste laserteknologin förenas med vackra detaljer och extrem precision. Denna dekorativa bordlampan är tillverkad av metall med skärmar i flera lager och en smyckande glaskåpa som omger ljuskällan. När lampan är tänd sprids ljuset dels genom glaset och runtomkring lampan, men också upptill på skärmen på ett mycket elegant vis. Toppen av skärmen är dessutom prydd med ett dekorativt hålmönster och grova skruvar som tillför en lite industriell touch på lampan.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna silversvart och oxid/mässing.1123 Finns i flera varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Metropole bordlampa (Antikmässing)

  Metropole bordlampa (Antikmässing)
  Metropole är en komplett och funktionell serie som är skapad i en industriell design. Den har grova, utstickande detaljer och snyggt laserskurna skärmar som garanterat hamnar i blickfånget. Skärmarna är roterbara efter behov för att man enkelt ska få lampan att passa in där det önskas. Denna eleganta bordlampa är tillverkad av metall med matchande detaljer och svart textilkabel. Insidan av skärmen är vit vilket dels bidrar med fina kontraster, men också till att det blir ett bra och funktionellt ljus samt en bra ljusspridning. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna svart och mässing.Metropole finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Elegance bordlampa (Koppar)

  Elegance bordlampa (Koppar)
  Elegance är en stilren och enkel serie med lampor som på grund av dess rena design passar in i de flesta hem och interiörer. Denna bordlampa gör det enkelt att tillföra ett bra och dekorativt ljus i hemmets alla hörn. Den är lika fin stående i ett fönster som på en bänk eller byrå. Använd en dekorativ ljuskälla i Elegance för finast resultat. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i svart, vit och antikkoppar.Ljuskälla ingår ej. 
 • Direct bordlampa (Svart)

  Direct bordlampa (Svart)
  Direct är en snygg, stilren och praktisk serie som lätt smälter in bland övrig inredning samtidigt som den är utmärkande i sin design. Lampan är tillverkad av metall i en mattsvart finish med mässingfärgade detaljer och en stabil fot av marmor. Kombinationen av färg, detaljer och material ger lampan dess eleganta och moderna utseende, men sätter även en lite industriell touch på lampan. Skärmen går att rikta efter eget behov, vilket gör den till en optimal läslampa, samtidigt som den ger bra allmänbelysning till rummet den placeras i. Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Direct finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Direct Bordslampa Svart/Marmor - Halo Design

  Direct Bordslampa Svart/Marmor - Halo Design
  KonceptDirect Bordslampa Svart/Marmorär en del av den vackra Direct Serien - En serie som innehåller bordslampa, golvlampa, vägglampa och en taklampa. Alla av samma läckra kvalitet och alla med sa
 • Base One (trä) (Mörkt trä)

  Base One (trä) (Mörkt trä)
  Base One är en liten och nätt bordlampa som bidrar med en jordnära touch till hemmets alla hörn. Den är tillverkad av trä och har dekorativa skruvar längs sidan samt stilrena mässingfärgade detaljer. Lampan är gjord för att bära en dekorativ ljuskälla, vilket öppnar upp för att enkelt kunna variera utseendet på lampan ifall det skulle önskas. Lampans nätta storlek och enkla design gör att den är lätt att placera i hemmet och ger ett bra ljus där det önskas. Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Finns i färgerna ljust trä & mahogany (Base One finns även i metall).Ljuskälla ingår ej.
 • Office Ideal Light (Antracitgrå)

  Office Ideal Light (Antracitgrå)
  Office är en funktionell serie med bordlampor som är anpassade för det moderna kontoret eller till skrivbordet i hemmamiljö. Lampan är tillverkad av aluminium, har en mörkgrå finish och ett stilrent och enkelt uttryck. Den har en ställbar led uppe vid skärmen som ska hjälpa att rikta ljuset sidled i den vinkel som önskas. Den är även försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus och går att dimra, både i ljusstyrka men även i färgtemperatur. Dimra från varmvitt ljus till kallare ljus och ställ in den färgtempreratur och ljusstyrka som passar för stunden. Dimmern är placerad på lampans fot.Levereras med sladd + dimmer & stickkontakt.Integrerad LED-belysning. Information om färgtemperatur:Går att justera färgtemperaturen från 3100K - 5100K. 
 • Baroni BordslampaØ30 Opal - Halo Design

  Baroni BordslampaØ30 Opal - Halo Design
  Ø30, G9 28W
 • Dallas Bordslampa - Halo Design

  Dallas Bordslampa - Halo Design
  Ø 18, G9 40W
 • Bohus Bord 35cm (Förkromad/blank)

  Bohus Bord 35cm (Förkromad/blank)
  Bohus är en elegant lampserie som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den består av två stycken skärmar i opalglas som inte bara gör lampan visuellt vacker, utan bidrar också till en fin och behaglig ljusspridning. Denna golvlampan har en fot i antingen förkromad eller kopparfärgad metall med en lite industriell sockel uppe vid skärmen som skapar härliga kontraster till den annars rena och strama designen. Lampan är lika fin till att belysa ett hörn som att stå bakom soffan eller fåtöljen - Var den än placeras så ger den ett elegant ljus till hemmets alla hörn. Levereras med textilkabel + golvströmbrytare & stickkontakt.Bohus finns i flera varianter (bordlampan i en mindre storlek).Ljuskälla ingår ej.
 • Shells bordlampa (Svart)

  Shells bordlampa (Svart)
  Shells är en spännande serie med lampor som är designade av Emanuele Patton. Lamporna har en iögonfallande design som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i mer industriella miljöer. Lampan är tillverkad av metall, med skärmar som går i tre etapper och dekorativa laserskurna hål som går genomgående mellan varje skärm. Detta skapar en tuff ljuseffekt och ett industriellt uttryck på lampan. När ljuset är tänt sprids ljuset dels nedåt, men också genom det skurna mönstret mellan skärmarna. Levereras med matchande textilkabel.Finns i färgerna vit och svart (krom).Ljuskälla ingår ej. 
 • Rivoli BordslampaØ24 Svart - Halo Design

  Rivoli BordslampaØ24 Svart - Halo Design
  Ø24, E14 40W
 • Yep! bordlampa (Grå)

  Yep! bordlampa (Grå)
  Yep är en stilren och modern serie med lampor som är enkla att placera och passar in i de flesta rum och interiörer. Yep! bordlampa är tillverkad av metall, finns i tre moderna färger och har dekorativa förkromade detaljer. Lampan är försedd med en lutbar skärm som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Insidan av skärmen är vit vilket bidrar till ett funktionellt och bra ljus, perfekt för läsning eller till att belysa specifika detaljer i rummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.  Finns i färgerna vit, blå och grå.Ljuskälla ingår ej.
 • Twist Oval Bordslampa Opal/Brass - Halo Design

  Twist Oval Bordslampa Opal/Brass - Halo Design
  KonceptTwist Oval Bordslampa Opal/Brassär en klassisk lampserie, där opalglasskärmen är i extra fokus. Glaser är lätt snodd och därmed namnet Twist. Skärmen kompletteras av antingen mässing e
 • Pentagon bordlampa (Svart)

  Pentagon bordlampa (Svart)
  Pentagon är en snygg och spännande bordlampa med en diamantinspirerad ram och väggar i glas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger - mässing med klart glas eller svart med rökfärgat glas.Sladdlängd: 180cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Oslo BordslampaØ16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo BordslampaØ16 Svart/Eik - Halo Design
  Oslo BordslampaØ16 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Colors New Flame Spjut/Bordslampa IP65 - Halo Design

  Colors New Flame Spjut/Bordslampa IP65 - Halo Design
  New Flame Musicär en kombination av mys-lampa, och en musikspelare. Den trevliga flamman ger illusionen av en tänd fackla. Koppla lätt till din telefon med hjälp av bluetooth. Njut av musikspelare
 • Rivoli Bord 24cm (koppar) (Svart)

  Rivoli Bord 24cm (koppar) (Svart)
  Rivoli är en elegant serie, designad av Michael Waltersdorff, som är skapad i en modern dansk och tidlös design. Lampan är uppbyggd av tre skärmar som överlappar varandra, varav den inre skärmen omger ljuskällan och ger en perfekt reflektion av ljuset. Den inre skärmen säkerställer också att rummet får det ljus som krävs samtidigt som ljuset är bländfritt och dekorativt. Lampan är även prydd med ett dekorativt hålmönster på den övre skärmen, vilket ger en spännande ljusspridning även ovanför lampan. Denna variant har detaljer i koppar. Levereras med plastkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bohus BordslampaØ35 Opal - Halo Design

  Bohus BordslampaØ35 Opal - Halo Design
  Ø35, E27 40W
 • Atom Bordslampa Antique Brass/Amber - Halo Design

  Atom Bordslampa Antique Brass/Amber - Halo Design
  KonceptAtom Bordslampa Antique Brass/Amberär både en vacker och spännande lampa från danska Halo Design, som har mer än 20 års erfarenhet med att skapa unik och funktionell design till attraktiv
 • Twist Oval Bordslampa Opal/Black - Halo Design

  Twist Oval Bordslampa Opal/Black - Halo Design
  KonceptTwist Oval Bordslampa Opal/Blackär en klassisk lampserie, där opalglasskärmen är i extra fokus. Glaser är lätt snodd och därmed namnet Twist. Skärmen kompletteras av antingen mässing e
 • Yep! bordlampa (Blå)

  Yep! bordlampa (Blå)
  Yep är en stilren och modern serie med lampor som är enkla att placera och passar in i de flesta rum och interiörer. Yep! bordlampa är tillverkad av metall, finns i tre moderna färger och har dekorativa förkromade detaljer. Lampan är försedd med en lutbar skärm som ger möjligheten att rikta ljuset dit det önskas. Insidan av skärmen är vit vilket bidrar till ett funktionellt och bra ljus, perfekt för läsning eller till att belysa specifika detaljer i rummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.  Finns i färgerna vit, blå och grå.Ljuskälla ingår ej.
 • Rivoli Bord 24cm (krom) (Svart)

  Rivoli Bord 24cm (krom) (Svart)
  Rivoli är en elegant serie, designad av Michael Waltersdorff, som är skapad i en modern dansk och tidlös design. Lampan är uppbyggd av tre skärmar som överlappar varandra, varav den inre skärmen omger ljuskällan och ger en perfekt reflektion av ljuset. Den inre skärmen säkerställer också att rummet får det ljus som krävs samtidigt som ljuset är bländfritt och dekorativt. Lampan är även prydd med ett dekorativt hålmönster på den övre skärmen, vilket ger en spännande ljusspridning även ovanför lampan. Denna variant har förkromade detaljer.Levereras med plastkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej. 
 • Colors LED Sound Jar (Koppar)

  Colors LED Sound Jar (Koppar)
  Colors LED ger inte bara ett fint och behagligt ljus - det är också en portabel högtalare! Bluetooth anslutning och tålig designlampa. Den fungerar bra att ta med på semestern, utomlands eller på båtturen. Den är enkel att bära med hjälp av det dekorativa handtaget.Integrerad LED-belysning.
 • Cool BordslampaØ20 Smoke - Halo Design

  Cool BordslampaØ20 Smoke - Halo Design
  KonceptCool BordslampaØ20 Smoke är en supersmart lampa från det danska Halo-Design märket som i mer än två årtionden skapat vackra moderna lampor till bra priser, så att alla kan glädjas åt
 • Metropole Bordslampa Brass - Halo Design

  Metropole Bordslampa Brass - Halo Design
  KonceptMetropole Bordslampa Brassär en komplett lampserie som består av en ljuskrona, vägglampor, bordslampor och golvlampor. Uttrycket är rått och med en touch av retro 70-tals stämning. Inred