Andra varumärken

Lampor från Halo Design

 • Upscale LED plafond 22cm (Svart)

  Upscale är en snygg plafond som är enkel att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som inte bara är energisnål utan sprider även ett starkt och bra ljus. Går att fästa både i taket och på väggen.  Integrerad LED-belysning.
 • Upscale LED plafond 28cm (Svart)

  Upscale är en snygg plafond som är enkel att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som inte bara är energisnål utan sprider även ett starkt och bra ljus. Går att fästa både i taket och på väggen. Integrerad LED-belysning.
 • Charm bordlampa (Vit)

  Charm är en vacker bordlampa i opalglas med stilrena kromade detaljer. Sprider ett varmt och mysigt ljus i rummet när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Nobb bordlampa kantig (Rökfärgad)

  Nobb är en vacker bordlampa i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel och sladd. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Unique pendel 14cm (Koppar)

  En snygg och enkel pendel i stilren design. Finns i färgerna koppar och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Nobb bordlampa rund (Rökfärgad)

  Nobb är en vacker bordlampa i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel, sladd och strömbrytare. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Nysö pendel 21cm (Svart)

  Nysö är en trevlig och stilren pendel i metall med en snygg och enkel design. Finns i färgerna svart eller vit, båda med transparent kabel.  Sladdlängd: 300cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Glitter LED 28cm klar (Förkromad/blank)

  Glitter är en snygg plafond i metall som passar lika bra i taket som på väggen. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt, inbjudande ljus. Bilderna visar hur lampan ser ut tänd och släckt.  Integrerad LED-belysning.
 • Ruby bord 15cm (Rökfärgad)

  Ruby är en vacker bordlampa i rökfärgat glas, skapad i en otroligt fin design. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Använd gärna en dekorativ glödlampa eftersom den visar lite bak glaset. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Pentagon bordlampa (Antikmässing)

  Pentagon är en snygg och spännande bordlampa med en diamantinspirerad ram och väggar i glas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger - mässing med klart glas eller svart med rökfärgat glas. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • York bordlampa (Svart)

  York är en vacker bordlampa med svart fot och en härligt räfflad skärm. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd och är enkel att placera i ditt hem. Var observant på att lampan är lite större än en normal bordlampa som placeras på fönsterbräda. Ljuskälla ingår ej.
 • Nobb pendel kantig 14cm (Rökfärgad)

  Nobb är en vacker pendel i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel och sladd. Sladdlängd: 300cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Charming pendel 23cm (Vit)

  Charming är en vacker pendel med en vit, mönstrad glasskärm, vit sockel och vitt upphäng. När lampan är tänd sprids ett varmt och välkomnande ljus. Finns även i en mindre variant. Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa 125mm Ghost 2,5W

  Globlampa 125mm med en liten integregad LED-diod längst ner i glödlampan, ger ett fint ljus i globen och funkar perfekt som ersättning till dekorationslampor!
 • Nysö vägglampa (Vit)

  Stilren och elegant vägglampa, tillverkad i metall i två olika färger, båda med silverfärgade detaljer. Lampan var först designad år 1992 men har nu återigen kommit tillbaka för att pryda våra hem. Du kan enkelt rikta skärmen efter behov och tänder/släcker den enkelt på skärmen. Sladdlängd: 200cm.  Ljuskälla ingår ej.
 • Glitter LED 20cm klar (Förkromad/blank)

  Glitter är en snygg plafond i metall som passar lika bra i taket som på väggen. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt, inbjudande ljus. Bilderna visar hur lampan ser ut tänd och släckt.  Integrerad LED-belysning.
 • Bellevue pendel 14cm (Förkromad/blank)

  Vackra pendeln Bellevue är en riktig favorit i många hem! Den är stilfull och elegant, skapad medrunda och slanka linjer och finns i flera olika färger. Dess enkla design och färgkombination gör att Bellevue är enkel att placera i ditt hem. Den är dessutom tidlös och kommer hänga med dig i många år framöver. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellevue glas 14cm (Borstat stål)

  Bellevue glaspendel är en stilren och enkel fönsterlampa med en skärm i opalglas kombinerat med snygga silverdetaljer. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Finns även i en större storlek på 24cm i diameter. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Defacto pendel 24cm (Förkromad/blank)

  En industriell och snygg lampa i olika färger och storlekar. Designad av den kända danska designern Tom Stepp. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops 23cm opalglas (Vit)

  Den otroligt vackra och stilrena pendeln Drops - i en droppformad, mjuk design. Lampan är gjord i opalglas, i kombination med detaljer i krom och svart tygsladd. Drops passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp.   Finns i fler typer och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Drops 38cm opalglas (Vit)

  Den otroligt vackra och stilrena pendeln Drops - i en droppformad, mjuk design. Lampan är gjord i opalglas, i kombination med detaljer i krom och svart tygsladd. Drops passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp.   Finns i fler typer och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Baroni taklampa 35cm (Aluminium)

  Baroni är en fin klassisk lampserie i fem olika storlekar. Den kommer med opalglas som ger ett fint, bländfritt ljus. Den finns med detaljer i antingen koppar, aluminium eller mässing. I storlek 35cm finns ej opal/koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Berlin golvlampa mässing (Mässing/guld)

  Berlin golvlampa i borstad mässing, med en snyggt veckad skärm. Lampan är justerbar i höjden och huvudet är riktbar efter behov. Berlin passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och sprider ett väldigt bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Colors Flame bordlampa/spett (Svart)

  Med denna härliga bordlampan så får du en trevlig och dekorativ trädgård i alla väder och klimat. Den är vattentät och sprider ett varmvitt LED-ljus med en verklighetstrogen flameffekt. Det medföljer även ett sprjut så att du kan sticka ner den i krukor, rabatter eller i gräset. Lampan laddas upp med en USB-kabel som medföljer. Tillverkad i svart plast. Integrerad LED-belysning.
 • Denver pendel 15cm (Förkromad/blank)

  Denver pendel är en snygg och stilfull pendel med opalglas som kommer i 3 olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • X-light Bordslampa Opal - Halo Design

 • Sörup takpendel 40cm (Förkromad/blank)

  En modern och stilren takpendel som finns i två olika storlekar. Den kommer i färgerna vit, svart och grå, med detaljer i krom eller koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Angora golvlampa mässing (Mässing/guld)

  Angora golvlampa är snygg och stilren med sina runda, enkla linjer. Lampan är justerbar i höjden och huvudet går att rikta efter behov. Den ger ett väldigt bra ljus som är optimalt som läs- eller arbetsljus. Strömbrytare på lampans huvud. Ljuskälla ingår ej.
 • Cage pendel 15cm (Trä)

  Dekorativ lampa som levereras i en fin kombination med matt stålskärm och en topp i antingen trä eller metall. En vacker fönsterlampa som med fördel även kan placeras över matsalsbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Like Aladdin LED (Mörkt trä)

  Härlig liten bordlampa i mörkt eller ljust trä som levereras komplett med en LED-lampa på 2W. Vanlig sockel så LED-lampan är fullt utbytbar. Dimmer på lampan så att man enkelt kan justera ljusstyrkan, levereras med sladd med stickkontakt.
 • Bellevue glas 24cm (Borstat stål)

  Bellevue glaspendel är en stilren och enkel pendel med en skärm i opalglas kombinerat med snygga silverdetaljer. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Finns även i en mindre storlek på 14cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Cream bordlampa (Mörkt trä)

  Vacker och stilren bordlampa med en dekorativ fot i mörkt trä och en oval glaskupa. Lampan är utrustad med en dimmer, vilket gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter eget behov. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Cognac pendel (Mässing/guld)

  Cognac är en elegant lampa som är tillverkad i metall, med mässingfärgade detaljer, skärm i klarglas och fullt synlig ljuskälla. Placera i ditt hem där alla kan se den och beundra dess skönhet!  Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Cognac bordlampa (Svart)

  Serien Cognac består av vackra lampor i en stilren design. Denna härliga bordlampa är tillverkad i metall med en mattsvart yta, mässingfärgade detaljer och en vackert formad skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset och skapar en elegant atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
 • Sound buddy Bluetooth-LED (Svart)

  Sound buddy är din nya musikaliska vän! Det är en smart högtalare som kan anslutas via Bluetooth till t.ex. telefonen eller annan utrustning med Bluetooth-funktion. Den är utrustad med LED-belysning i huvudet som rör sig på flera olika sätt till musiken. Den kan placeras överallt när den är ansluten utan att behöva en sladd. Integrerad LED-belysning. 
 • Cable-set pendel (Förkromad/blank)

  Stilren metallpendel som kommer i antingen koppar, krom eller mässing. Enkel, stilig och lättplacerad pendel som sprider elegans i ditt hem. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i för att sätta din egna prägel och stil på pendeln. Sladdlängd: 200cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellevue LED golv, duo opal (Borstat stål)

  Stilren golvlampa med opalglas och LED-ljus. Ljuskälla ingår.
 • Baltimore golvlampa (Svart)

  Baltimore är en snygg, svart golvlampa i metall med två stycken riktbara skärmar. Den är klassisk och tidlös och dessutom enkel att placera ut i ditt hem. Skärmarna är höj- och sänkbara. Sladdlängd: 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Cage klämlampa (Svart)

  Cage är en snygg och praktisk klämlampa som lätt förflyttas. Placera den på skrivbordet, skärmväggen eller varför inte på sängstommen. Levereras med sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Colors LED Sound Jar (Silver)

  Colors LED ger inte bara ett fint och behagligt ljus - det är också en portabel högtalare! Bluetooth anslutning och tålig designlampa. Den fungerar bra att ta med på semestern, utomlands eller på båtturen. Den är enkel att bära med hjälp av det dekorativa handtaget. Integrerad LED-belysning.
 • Colors pendel (Trä)

  Snygg, stilren och enkel pendel i ljust trä och med en svart tygkabel. Använd gärna en dekorativ glödlampa i detta upphäng för att sätta din egen touch på lampan. Sladdlängd: 200cm svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • Dallas pendel 18cm (Förkromad/blank)

  Dallas pendel, med design ifrån Danmark. Härlig och dekorativ taklampa som passar lika bra över middagsbordet som i fönstret eller hörnet. Ljuset är riktat nedåt vilket gör att den är bländfri - dessutom är insidan av skärmen vit så ljuset blir klart och tydligt. Sladdlängd: 200cm tygkabel. Takkontakt ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
 • Mush Bordslampa Smoke - Halodesign

  Mush Bordslampa Smoke Transparent är inspirerad av naturen och självklart champinjonens form som namnet antyder. En lampa med organiska former som är tillverkad i ett läckert material. Tre vackra
 • Halo Design Drops Taklampa 30 Opal

  Taklampa i Silkmatt munnblåst opalglas med topp i borstat stål. E27 lamphållare, max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2,5 m svart tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Angora golvlampa (Svart)

  Angora golvlampa är snygg och stilren med sina runda, enkla linjer. Lampan är justerbar i höjden och huvudet går att rikta efter behov. Den ger ett väldigt bra ljus som är optimalt som läs- eller arbetsljus. Finns i flera färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Berlin golvlampa (Borstat stål)

  Berlin golvlampa är snygg och stilren med en snyggt veckad skärm. Lampan är justerbar i höjden och huvudet är riktbar efter behov. Berlin passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och sprider ett väldigt bra ljus. Finns i flera färger. Strömbrytare på lampans huvud. Ljuskälla ingår ej.
 • Hornbäck fönsterlampa (Svart)

  Designad fönsterpendel från Halo Tech Design. Matchande textilkabel och detaljer i krom. Ljuskällan ligger lite dold i lampan för att förhindra bländning, och medför också till att ljuset sprids på ett härligt sätt genom skärmen. Går att hänga på krok men ingen takkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
 • LED Sound Jar Black - Halo Design

  Sound Jar Högtalare Black - ColorsSound Jar är en supersmart kombination av en [i]musikspelare[/i] och [i]LED-ljus[/i]. Designen är snygg och ljudet och ljuset är perfekt!Ta med dig Sound Jar öve
 • Raw upphäng (Koppar)

  Snygga och stilfulla upphäng i rått material. Perfekt i tiden. De finns i grå och grön marmor, mörkt och ljust trä, samt cement och ljus koppar. Sladdlängd: 2 meter. Ljuskälla ingår ej.
 • D.C Bordslampa Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  DC Bordslampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • Baltimore Vägglampa Svart - Halo Design

  Baltimore Vägglampa Svart är en modern vägglampa med ett industriellt och spännande uttryck. Funktion och design går hand i hand och skapar en stor del av lampans uttryck. Vägglampan har en skä
 • The One Bordslampa Grå - Halo Design

  The One Bordslampa Grå är den perfekta ”ta med mig”-lampan. En cylinder som är perfekt hålla i och en böjd skärm som kan lutas. Bordslampan är uppladdningsbar och kan lysa i 5 timmar när d
 • Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design

  Efter inspiration från den klassiska arkitektslampan är Baltimore Bordslampa Svart designad med ett helt enkelt uttryck. En bordslampa som är funktionell och idealisk som skrivbordslampa. Skärmen
 • D.C Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design

  DC Taklampa Ø40 Vit/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärmen
 • The Classic Taklampa Ø20 Oxid - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø20 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • Oslo Bordslampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Bordslampa Ø16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Office adjust light (Svart)

  Office bordlampa där du kan ställa in färgtemperaturen på ljuset (2800-6500K) samt dimra själva ljusstyrkan. USB-port så att du kan ladda mobiltelefon, ipad smidigt.
 • Halo Design Fjord Taklampa 23 cm Svart

  Taklampa med skärm i mattsvart stål med vit insida. E27 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Halo Design Nobb Bordslampa Edgy D:17 cm H:18 cm Klar

  Bordslampa med glasskärm i klart strukturglas. E14 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 1,5 m svart sladd med strömbrytare.
 • Halo Design Nobb Bordslampa Edgy D:17 cm H:18 cm Smoke

  Bordslampa med glasskärm i smoke strukturglas. E14 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 1,5 m svart sladd med strömbrytare.
 • Mush Taklampa Smoke - Halodesign

 • The One Bordslampa Vit - Halo Design

 • Portland pendel (Trä)

  Portland är en dekorativ och snygg pendel med en matt svartlackerad skärm. Den snygga toppen på lampan kommer i antingen krom eller ljust trä. Insidan av skärmen är vit vilket medför att ljuset blir klart och fint, perfekt att placera t.ex. över middagsbordet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bohus bordslampa 35cm (Koppar)

  Bohus är en stilig lampserie i opalglas, med en fot av antingen koppar eller krom. Enkel och elegant bordlampa som garanterat lyfter rummet som den placeras i. Finns i två olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • D.C Golvlampa 1L Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  DC Golvlampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • D.C Taklampa Ø26 Svart/Eik - Halo Design

  DC Taklampa Ø26 Svart/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärm
 • Cph Bordslampa Opal - Halo Design

  Cph Bordslampa Opal är en riktig mysig bordslampa som utstrålar en skön värme till rummet. Placera bordslampan på fönsterbrädan, i reolen eller på byrån i entrén. Skärmens plisserade strukt
 • D.C Taklampa Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  DC Taklampa Ø18 Vit/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärmen
 • Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt fa
 • The Classic Taklampa Ø30 Svart - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø30 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • Helsinki Bordslampa Opal Glas/Svart - Halo Design

  Helsinki lampserien är traditionell med en glasskärm och ett lampställ i svart. På alla sätt klassisk men med ett modernt uttryck. Den stilfulla opalskärmen påminner om den traditionella indust
 • D.C Taklampa Ø40 Svart/Eik - Halo Design

  DC Taklampa Ø40 Svart/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärm
 • Oslo Taklampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt fa
 • Angora Taklampa Ø13,5 Stål - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Svart är en klassisk taklampa med en fin detalj gjord av trä. Den diskreta detaljen ger metallen en skön värme. Häng Angora taklampa själv eller i par. En användbar liten
 • Oslo Bordslampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Bordslampa Ø16 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hår
 • Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik - Halo Design

 • Angora Taklampa Ø13,5 Svart - Halo Design

 • Ball Ball Taklampa Ø32 Cognac - Halodesign

 • Baroni taklampa 30cm (Aluminium)

  Baroni är en fin klassisk lampserie i fem olika storlekar. Den kommer med opalglas som ger ett fint, bländfritt ljus. Den finns med detaljer i antingen koppar, aluminium eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Zoom Bordslampa Svart - Halodesign

 • Ball Ball Taklampa Ø25 Smoke - Halodesign

 • Wave Taklampa Smoke - Halodesign

 • Halo Design Bellevue Taklampa 24 cm Koppar

  Taklampa med skärm i mattsvart stål med vit insida, topp i matt kopparlack. E27 Lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart tygsladd inkl. takkopp för direkt installation
 • Halo Design DC Taklampa 26 cm Svart

  Taklampa med skärm i mattsvart stål med vit insida och bygel i oljad naturek, dekor i B-alu. Skärmen är reglerbar. E27 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 2,5m svart tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Halo Design Fjord Taklampa 38 cm Vit

  Taklampa med skärm i mattvitt stål med vit insida. E27 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 2 m vit tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Halo Design Rivoli Taklampa 40 cm Vit/Krom

  Taklampa i mattvitt stål med delar i krom och opalglas. E27 lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m vit tygsladd, takkopp för montering på takkrok.
 • Halo Design Drops Taklampa 23 cm Opal

  Taklampa i Silkmatt munnblåst opalglas med topp i borstat stål. E27 lamphållare, max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2,5 m svart tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • The One Bordslampa Grå - Halo Design

 • Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design

 • Rivoli bordlampa 40cm (Förkromad/blank)

  Rivoli är en modern och snygg bordlampa i en stilren design. Lampan är i kromad metall med antingen vita eller svarta detaljer. Den är lätt att placera ut i ditt hem och sprider ett bra men behagligt ljus. Finns även i en mindre storlek. Strömbrytare på skärmen. Ljuskälla ingår ej.
 • Mush Taklampa Blå - Halodesign

 • Damn Fashionista Taklampa Ø15 Smoke/Svart - Halodesign

 • D.C Taklampa Ø40 Svart/Eik - Halo Design

 • Nivå Taklampa Ø24 Svart/Trä - Halodesign

 • Nivå Taklampa Ø24 Grå/Trä - Halodesign

 • Billy (Vit)

  Komplett spotlightpaket med 1m skena och tre riktbara spottar. Ansluts med sladd i ena änden. Går att flytta spotlightsen till önskad plats.
 • Oslo golvlampa (Svart)

  Maffig och stilren golvlampa som funkar både som läslampa och inredningsdetalj. Mattsvart med detaljer vid lamphuvudet i trä. Golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Oslo Taklampa Ø24 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø24 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Berlin Golvlampa från Halo Design

  Berlin GolvlampaBerlin Golvlampa har en vit plisserad plastskärm och passar perfekt som läslampa vid soffan eller fåtöljen. Berlin kan justeras i höjden och har en strömbrytare inbyggd vid skär
 • Mini Dallas duo golvlampa (Mässing/guld)

  Mini Dallas golvlampa med två riktbara designade lampskärmar i metall, sedan ett inngerglas runt lampan. Mattsvart lackad stomme, två strömbrytare på lampan och rejäl tyngd i foten. Ger ett bra och fint ljus och passar lika bra bakom fåtöljen i hallen, som att belysa det tomma hörnet i sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Cage pendel 20cm (Koppar)

  Cage är en fantastisk lampa som sätter prägel på rummet den placeras i.Skapad i en fin kombination av en matt stålskärm och en topp i antingen trä eller metall. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen vilket skapar en snygg ljusbild i rummet när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellevue pendel 24cm (Förkromad/blank)

  Vackra pendeln Bellevue är en riktig favorit i många hem! Den är stilfull och elegant, skapad medrunda och slanka linjer och finns i flera olika färger. Dess enkla design och färgkombination gör att Bellevue är enkel att placera i ditt hem. Den är dessutom tidlös och kommer hänga med dig i många år framöver. Ljuskälla ingår ej.
 • Cph Taklampa Ø16 Smoke - Halo Design

  Chp Taklampa Ø16 Smoke är en vacker taklampa som skickar ut en skön värme till rummet. Häng taklampan själv eller fler i ett kluster. Du kan gärna kombinera färgerna eller hålla uttrycket enk
 • Oslo Vägglampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Vägglampa Ø16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Stavanger Taklampa Ø38 Vit/Brun Läder - Halo Design

  Stavanger Taklampa Ø38 XX glider rakt in i bostadstrenden. Vi har sett det tidigare – metall och läder fungerar verkligen bra ihop. Stavanger taklampa är inget undantag. Ett matbord med en rå lo
 • Oslo Golvlampa Ø24 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Golvlampa Ø24 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Shadow Vägglampa GU10 Vit - Halo Design

  Shadow Vägglampa GU10 Vit är en helt grundläggande vägglampa. Användbar i sovrummet, i tonåringsrummet eller över arbetsplatsen i tvättstugan. Skärmen kan tiltas och vridas, något som gör a
 • Angora Taklampa Ø13,5 Svart - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Svart är en klassisk taklampa med en fin detalj gjord av trä. Den diskreta detaljen ger metallen en skön värme. Häng Angora taklampa själv eller i par. En användbar liten
 • Oslo Vägglampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Vägglampa Ø16 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hår
 • Round Vägglampa GU10 Vit - Halo Design

  Round Vägglampa GU10 Vit från Halodesign är en klassisk vägglampa med stor rörelseförmåga. Vägglampan kan dessutom användas som takbelysning. Då är den perfekt till att fokusera på dina fa
 • The Classic Taklampa Ø20 Svart - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø20 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • The Classic Taklampa Ø20 Stål - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø20 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • D.C Golvlampa 2L Ø18 Svart/Eik - Halo Design

  DC Golvlampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt komp
 • D.C Vägglampa Ø12 Svart/Eik - Halo Design

  DC Vägglampa Ø12 Svart/Eik er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett
 • Angora Taklampa Ø13,5 Vit - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Vit är en klassisk taklampa med en fin detalj gjord av trä. Den diskreta detaljen ger metallen en skön värme. Häng Angora taklampa själv eller i par. En användbar liten t
 • Stavanger Taklampa Ø38 Svart/Svart Läder - Halo Design

  Stavanger Taklampa Ø38 XX glider rakt in i bostadstrenden. Vi har sett det tidigare – metall och läder fungerar verkligen bra ihop. Stavanger taklampa är inget undantag. Ett matbord med en rå lo
 • Helsinki Vägglampa Opal Glas/Svart - Halo Design

  Helsinki lampserien är traditionell med en glasskärm och ett lampställ i svart. På alla sätt klassisk men med ett modernt uttryck. Den stilfulla opalskärmen påminner om den traditionella indust
 • Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt fa
 • Shadow Vägglampa GU10 Stål - Halo Design

  Shadow Vägglampa GU10 Stål är en helt grundläggande vägglampa. Användbar i sovrummet, i tonåringsrummet eller över arbetsplatsen i tvättstugan. Skärmen kan tiltas och vridas, något som gör
 • Baltimore Golvlampa 2L Svart - Halo Design

  Baltimore Golvlampa 2L Svart är en golvlampa med ett retro uttryck och den har en skärm som är inspirerad av arkitektslampan. Baltimore golvlampan är funktionell och skön att titta på. Perfekt s
 • Shadow Vägglampa GU10 Dimmer Svart - Halo Design

  Shadow Vägglampa GU10 Svart är en helt grundläggande vägglampa. Användbar i sovrummet, i tonåringsrummet eller över arbetsplatsen i tvättstugan. Skärmen kan tiltas och vridas, något som gör
 • The Classic Taklampa Ø30 Oxid - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø30 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • Cph Taklampa Ø12 Opal - Halo Design

 • Oslo Taklampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

 • Baltimore Golvlampa 2L Svart - Halo Design

 • Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design

 • Cph Taklampa Ø16 Lila - Halo Design

  Chp Taklampa Ø16 Lila är en vacker taklampa som skickar ut en skön värme till rummet. Häng taklampan själv eller fler i ett kluster. Du kan gärna kombinera färgerna eller hålla uttrycket enke
 • Round Vägglampa GU10 Svart - Halo Design

  Round Vägglampa GU10 Svart från Halodesign är en klassisk vägglampa med stor rörelseförmåga. Vägglampan kan dessutom användas som takbelysning. Då är den perfekt till att fokusera på dina
 • D.C Taklampa Ø18 Svart/Eik - Halo Design

  DC Taklampa Ø18 Svart/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskär
 • Angora Taklampa Ø13,5 Stål - Halo Design

 • Yep golvlampa (Vit)

  Lättplacerad golvlampa i vit metall som passar in i de flesta miljöer. Golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Office ideal light (Antracitgrå)

  Praktisk och lyxig skrivbordslampa där du kan dimra ljuset men även ställa in färgtemperaturen på ljuset.
 • Read Golvlampa Svart - Halodesign

 • Hudson Golvlampa 2L - Halodesign

 • Wave Taklampa Opal - Halodesign

 • Halo Design Bellevue Taklampa 24 cm Opal

  Taklampa med skärm i blank opal, tripex glas, metalldelar i matt borstat stål. E27 Lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart tygsladd inkl. takkopp för direkt installation
 • Halo Design Bellevue Taklampa 24 cm Krom

  Taklampa med skärm i mattsvart stål med vit insida, topp i blank krom. E27 Lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart tygsladd inkl. takkopp för direkt installation
 • Halo Design DC Taklampa 26 cm Vit

  Taklampa med skärm i mattvitt stål med vit insida och bygel i oljad naturek, dekor i B-alu. Skärmen är reglerbar. E27 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 2,5m vit tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Halo Design Fjord Taklampa 23 cm Vit

  Taklampa med skärm i mattvitt stål med vit insida. E27 lamphållare, Max 40W. Levereras utan ljuskälla. 2 m vit tygsladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Halo Design Nobb Taklampa Ball D:30 cm H:26 cm Klar

  Taklampa med glasskärm i klart strukturglas. E27 lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart sladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • Halo Design Rivoli Taklampa 40 cm Svart/Krom

  Taklampa i mattsvart stål med delar i krom och opalglas. E27 lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart tygsladd, takkopp för montering på takkrok.
 • Halo Design Nobb Taklampa Ball D:30 cm H:26 cm Smoke

  Taklampa med glasskärm i smoke strukturglas. E27 lamphållare, Max 60W. Levereras utan ljuskälla. 2 m svart sladd, takkopp med kli-upphäng för montering på takkrok.
 • DC vägglampa (Vit)

  Stilren designad vägglampa i vit eller svart med detaljer i trä. Riktbart huvud och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Angora Golvlampa från Halo Design

  Angora GolvlampaAngora Golvlampa är en perfekt läslampa, som passar utmärkt vid soffan eller fåtöljen. Angora är en funktionell och fin lampa som kan justeras i höjden och har en strömbrytare
 • Drops Taklampa Metall Lilla - Halo Design

  Drops Pendel Lampe Metall - LilleSmart taklampa, i droppformad design.Lampen er liten, modern och spännande för ögat. Alla [i]trådarna[/i] är i svartlackerad stål.Häng 2 lampor tätt vid siden
 • Mush Bordslampa Opal - Halodesign

  Mush Bordslampa Opal Transparent är inspirerad av naturen och självklart champinjonens form som namnet antyder. En lampa med organiska former som är tillverkad i ett läckert material. Tre vackra m
 • Damn Fashionista Bordslampa Ø15 Smoke/Svart - Halodesign

 • Direct Golvlampa Svart/Marmor - Halodesign

 • Tower Taklampa Vit - Halodesign

 • Århus Golvlampa 2L Grå/Trä - Halodesign

 • Happy Tall Bordslampa Ø15 - Halodesign

 • Direct Vägglampa Svart/Marmor - Halodesign

 • Direct Bordslampa Svart/Marmor - Halodesign

 • D.C Taklampa Ø10 Svart/Ek - Halodesign

 • Tower Bordslampa Offwhite/Svart - Halodesign

 • Tower XL Golvlampa Offwhite/Svart - Halodesign

 • Tower Taklampa Svart - Halodesign

 • D.C Vägglampa Ø12 Opal - Halodesign

 • D.C Vägglampa Ø18 Long Opal - Halodesign

 • D.C Bordslampa Opal - Halodesign

 • D.C Golvlampa 1L Opal - Halodesign

 • D.C Golvlampa 2L Opal - Halodesign

 • Århus Golvlampa Ø24 Vit/Trä - Halodesign

 • D.C Taklampa Ø26 Opal - Halodesign

 • D.C Taklampa Ø10 Vit/Ek - Halodesign

 • Århus Taklampa Ø18 Vit/Trä - Halodesign

 • Århus Taklampa Ø24 Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Taklampa Ø40 Svart/Trä - Halodesign

 • Århus Bordslampa Vit/Trä - Halodesign

 • Århus Bordslampa Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Vägglampa Vit/Trä - Halodeign

 • Århus Vägglampa Svart/Trä - Halodeign

 • Århus Vägglampa Grå/Trä - Halodeign

 • Århus Golvlampa Ø24 Svart/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa Ø24 Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa Ø40 Svart/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa Ø40 Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa 1L Vit/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa 1L Svart/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa 1L Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa 2L Vit/Trä - Halodesign

 • Århus Golvlampa 2L Svart/Trä - Halodesign

 • Nivå Taklampa Ø14 Svart/Trä - Halodesign

 • Nivå Vägglampa Svart/Trä - Halodesign

 • Nivå Vägglampa Grå/Trä - Halodesign

 • Megaphone Taklampa Vit - Halodesign

 • Damn Fashionista Vägglampa Ø15 Smoke/Svart - Halodesign

 • Mush Bordslampa Blå - Halodesign

  Mush Bordslampa Blå Transparen är inspirerad av naturen och självklart champinjonens form som namnet antyder. En lampa med organiska former som är tillverkad i ett läckert material. Tre vackra ma
 • Mush Taklampa Opal - Halodesign

 • Happy Globe Bordslampa Ø25 - Halodesign

 • D.C Taklampa Ø18 Opal - Halodesign

 • Århus Golvlampa Ø40 Vit/Trä - Halodesign

 • Happy Tall Bordslampa Ø20 - Halodesign

 • D.C Taklampa Ø18 Svart/Eik - Halo Design

 • Nivå Taklampa Ø14 Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Bordslampa Svart/Trä - Halodesign

 • Århus Taklampa Ø40 Grå/Trä - Halodesign

 • Århus Taklampa Ø24 Svart/Trä - Halodesign

 • The World

  Klassisk jordglob i modern tappning. Kromad fot och vit/svart jordglob, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • DC golvlampa 1 (Vit)

  Ny trendig serie med golvlampor, taklampor och vägglampor. Vit eller svartlackad metall med en fin trädetalj vid lamphuvudet. Strömbrytare längs stången. Lamphuvudet går att rikta. Ljuskälla ingår ej.