Lampor från Halo Design

 • Upscale LED plafond 22cm (Svart)

  Upscale LED plafond 22cm (Svart)
  Upscale är en snygg plafond som är enkel att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som inte bara är energisnål utan sprider även ett starkt och bra ljus. Går att fästa både i taket och på väggen.  Integrerad LED-belysning.
 • Nobb bordlampa kantig (Rökfärgad)

  Nobb bordlampa kantig (Rökfärgad)
  Nobb är en vacker bordlampa i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel och sladd. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Charm bordlampa (Vit)

  Charm bordlampa (Vit)
  Charm är en vacker bordlampa i opalglas med stilrena kromade detaljer. Sprider ett varmt och mysigt ljus i rummet när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Upscale LED plafond 28cm (Svart)

  Upscale LED plafond 28cm (Svart)
  Upscale är en snygg plafond som är enkel att placera i ditt hem. Den är utrustad med LED-belysning som inte bara är energisnål utan sprider även ett starkt och bra ljus. Går att fästa både i taket och på väggen. Integrerad LED-belysning.
 • Nobb bordlampa rund (Rökfärgad)

  Nobb bordlampa rund (Rökfärgad)
  Nobb är en vacker bordlampa i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel, sladd och strömbrytare. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Nysö pendel 21cm (Svart)

  Nysö pendel 21cm (Svart)
  Nysö är en trevlig och stilren pendel i metall med en snygg och enkel design. Finns i färgerna svart eller vit, båda med transparent kabel.  Sladdlängd: 300cm Kontakt ingår ej.   Ljuskälla ingår ej.  
 • Glitter LED 28cm klar (Förkromad/blank)

  Glitter LED 28cm klar (Förkromad/blank)
  Glitter är en snygg plafond i metall som passar lika bra i taket som på väggen. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt, inbjudande ljus. Bilderna visar hur lampan ser ut tänd och släckt.  Integrerad LED-belysning.
 • Pentagon bordlampa (Antikmässing)

  Pentagon bordlampa (Antikmässing)
  Pentagon är en snygg och spännande bordlampa med en diamantinspirerad ram och väggar i glas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger - mässing med klart glas eller svart med rökfärgat glas. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Ruby bord 15cm (Rökfärgad)

  Ruby bord 15cm (Rökfärgad)
  Ruby är en vacker bordlampa i rökfärgat glas, skapad i en otroligt fin design. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Använd gärna en dekorativ glödlampa eftersom den visar lite bak glaset. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Angora golvlampa mässing (Mässing/guld)

  Angora golvlampa mässing (Mässing/guld)
  Angora golvlampa är snygg och stilren med sina runda, enkla linjer. Lampan är justerbar i höjden och huvudet går att rikta efter behov. Den ger ett väldigt bra ljus som är optimalt som läs- eller arbetsljus. Strömbrytare på lampans huvud. Ljuskälla ingår ej.
 • Pentagon plafond (Svart)

  Pentagon plafond (Svart)
  Pentagon är en snygg och mysig taklampa med svart fäste, ram och sockel samt härliga rökfärgade glasväggar. Lampan har en fullt synlig ljuskälla, så använd gärna en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.  
 • Nobb pendel kantig 14cm (Rökfärgad)

  Nobb pendel kantig 14cm (Rökfärgad)
  Nobb är en vacker pendel i rökfärgat glas. Glaskupan är skapad i ett härligt mönster som sprider ljuset på ett välkomnande på mysigt sätt. Ljuskällan blir lite synlig bak glaset vilket gör lampan ännu härligare. Matchande svart sockel och sladd. Sladdlängd: 300cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • E27 Globlampa 125mm Ghost 2,5W

  E27 Globlampa 125mm Ghost 2,5W
  Globlampa 125mm med en liten integregad LED-diod längst ner i glödlampan, ger ett fint ljus i globen och funkar perfekt som ersättning till dekorationslampor!
 • Sound buddy Bluetooth-LED (Svart)

  Sound buddy Bluetooth-LED (Svart)
  Sound buddy är din nya musikaliska vän! Det är en smart högtalare som kan anslutas via Bluetooth till t.ex. telefonen eller annan utrustning med Bluetooth-funktion. Den är utrustad med LED-belysning i huvudet som rör sig på flera olika sätt till musiken. Den kan placeras överallt när den är ansluten utan att behöva en sladd. Integrerad LED-belysning. 
 • Drops 38cm opalglas (Vit)

  Drops 38cm opalglas (Vit)
  Den otroligt vackra och stilrena pendeln Drops - i en droppformad, mjuk design. Lampan är gjord i opalglas, i kombination med detaljer i krom och svart tygsladd. Drops passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp.   Finns i fler typer och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Berlin golvlampa mässing (Mässing/guld)

  Berlin golvlampa mässing (Mässing/guld)
  Berlin golvlampa i borstad mässing, med en snyggt veckad skärm. Lampan är justerbar i höjden och huvudet är riktbar efter behov. Berlin passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet och sprider ett väldigt bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Glitter LED 20cm klar (Förkromad/blank)

  Glitter LED 20cm klar (Förkromad/blank)
  Glitter är en snygg plafond i metall som passar lika bra i taket som på väggen. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt, inbjudande ljus. Bilderna visar hur lampan ser ut tänd och släckt.  Integrerad LED-belysning.
 • Bellevue glas 14cm (Borstat stål)

  Bellevue glas 14cm (Borstat stål)
  Bellevue glaspendel är en stilren och enkel fönsterlampa med en skärm i opalglas kombinerat med snygga silverdetaljer. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Finns även i en större storlek på 24cm i diameter. ?Ljuskälla ingår ej.
 • Drops 23cm opalglas (Vit)

  Drops 23cm opalglas (Vit)
  Den otroligt vackra och stilrena pendeln Drops - i en droppformad, mjuk design. Lampan är gjord i opalglas, i kombination med detaljer i krom och svart tygsladd. Drops passar lika bra hängande ensam som fler tillsammans i grupp.   Finns i fler typer och storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Sörup takpendel 40cm (Förkromad/blank)

  Sörup takpendel 40cm (Förkromad/blank)
  En modern och stilren takpendel som finns i två olika storlekar. Den kommer i färgerna vit, svart och grå, med detaljer i krom eller koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Like Aladdin LED (Mörkt trä)

  Like Aladdin LED (Mörkt trä)
  Härlig liten bordlampa i mörkt eller ljust trä som levereras komplett med en LED-lampa på 2W. Vanlig sockel så LED-lampan är fullt utbytbar. Dimmer på lampan så att man enkelt kan justera ljusstyrkan, levereras med sladd med stickkontakt.
 • Cognac bordlampa (Svart)

  Cognac bordlampa (Svart)
  Serien Cognac består av vackra lampor i en stilren design. Denna härliga bordlampa är tillverkad i metall med en mattsvart yta, mässingfärgade detaljer och en vackert formad skärm i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig genom glaset och skapar en elegant atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
 • D.C Bordslampa Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Bordslampa Ø18 Vit/Eik - Halo Design
  DC Bordslampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • Oslo Bordslampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Bordslampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design
  Oslo Bordslampa Ø16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Defacto pendel 24cm (Förkromad/blank)

  Defacto pendel 24cm (Förkromad/blank)
  En industriell och snygg lampa i olika färger och storlekar. Designad av den kända danska designern Tom Stepp. Ljuskälla ingår ej.
 • Colors Flame bordlampa/spett (Svart)

  Colors Flame bordlampa/spett (Svart)
  Med denna härliga bordlampan så får du en trevlig och dekorativ trädgård i alla väder och klimat. Den är vattentät och sprider ett varmvitt LED-ljus med en verklighetstrogen flameffekt. Det medföljer även ett sprjut så att du kan sticka ner den i krukor, rabatter eller i gräset. Lampan laddas upp med en USB-kabel som medföljer. Tillverkad i svart plast. Integrerad LED-belysning.
 • Hornbäck fönsterlampa (Svart)

  Hornbäck fönsterlampa (Svart)
  Designad fönsterpendel från Halo Tech Design. Matchande textilkabel och detaljer i krom. Ljuskällan ligger lite dold i lampan för att förhindra bländning, och medför också till att ljuset sprids på ett härligt sätt genom skärmen. Går att hänga på krok men ingen takkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
 • Colors LED Sound Jar (Silver)

  Colors LED Sound Jar (Silver)
  Colors LED ger inte bara ett fint och behagligt ljus - det är också en portabel högtalare! Bluetooth anslutning och tålig designlampa. Den fungerar bra att ta med på semestern, utomlands eller på båtturen. Den är enkel att bära med hjälp av det dekorativa handtaget. Integrerad LED-belysning.
 • Colors pendel (Trä)

  Colors pendel (Trä)
  Snygg, stilren och enkel pendel i ljust trä och med en svart tygkabel. Använd gärna en dekorativ glödlampa i detta upphäng för att sätta din egen touch på lampan. Sladdlängd: 200cm svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • Cable-set pendel (Förkromad/blank)

  Cable-set pendel (Förkromad/blank)
  Stilren metallpendel som kommer i antingen koppar, krom eller mässing. Enkel, stilig och lättplacerad pendel som sprider elegans i ditt hem. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i för att sätta din egna prägel och stil på pendeln. Sladdlängd: 200cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Magni Bordslampa Magnifying Large Vit - Halo Design

  Magni Bordslampa Magnifying Large Vit - Halo Design
  Magni Bordslampa Magnifying XX är till dig som behöver ett förstoringsglas vid bordet som även kan ljussätta det du tittar på. Magni bordslampan är ett hjälpmedel för den synskadade. Lampan f
 • The One Bordslampa Vit - Halo Design

  The One Bordslampa Vit - Halo Design
  The One Bordslampa Vit är den perfekta ”ta med mig”-lampan. En cylinder som är perfekt hålla i och en böjd skärm som kan lutas. Bordslampan är uppladdningsbar och kan lysa i 5 timmar när de
 • Zoom Bordslampa Svart - Halo Design

  Zoom Bordslampa Svart - Halo Design
 • The One Bordslampa Grå - Halo Design

  The One Bordslampa Grå - Halo Design
 • Tower Bordslampa Offwhite/Svart - Halo Design

  Tower Bordslampa Offwhite/Svart - Halo Design
 • Baltimore golvlampa (Svart)

  Baltimore golvlampa (Svart)
  Baltimore är en snygg, svart golvlampa i metall med två stycken riktbara skärmar. Den är klassisk och tidlös och dessutom enkel att placera ut i ditt hem. Skärmarna är höj- och sänkbara. Sladdlängd: 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Cage klämlampa (Svart)

  Cage klämlampa (Svart)
  Cage är en snygg och praktisk klämlampa som lätt förflyttas. Placera den på skrivbordet, skärmväggen eller varför inte på sängstommen. Levereras med sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bellevue glas 24cm (Borstat stål)

  Bellevue glas 24cm (Borstat stål)
  Bellevue glaspendel är en stilren och enkel pendel med en skärm i opalglas kombinerat med snygga silverdetaljer. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Finns även i en mindre storlek på 14cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
 • Dallas pendel 18cm (Förkromad/blank)

  Dallas pendel 18cm (Förkromad/blank)
  Dallas pendel, med design ifrån Danmark. Härlig och dekorativ taklampa som passar lika bra över middagsbordet som i fönstret eller hörnet. Ljuset är riktat nedåt vilket gör att den är bländfri - dessutom är insidan av skärmen vit så ljuset blir klart och tydligt. Sladdlängd: 200cm tygkabel. Takkontakt ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
 • Angora Vägglampa Trä-Deco Svart - Halo Design

  Angora Vägglampa Trä-Deco Svart - Halo Design
  Angora Vägglampa Svart är en klassisk vägglampa med en liten detalj gjord av trä. Helt perfekt som sänglampa eller som lampa över skänken i entrén. Vägglampan tänds och släcks på väggfäs
 • LED Sound Jar Black - Halo Design

  LED Sound Jar Black - Halo Design
  Sound Jar Högtalare Black - ColorsSound Jar är en supersmart kombination av en [i]musikspelare[/i] och [i]LED-ljus[/i]. Designen är snygg och ljudet och ljuset är perfekt!Ta med dig Sound Jar öve
 • The Classic Taklampa Ø30 Stål - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø30 Stål - Halo Design
  The Classic Taklampa Ø30 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • Cph Bordslampa Opal - Halo Design

  Cph Bordslampa Opal - Halo Design
  Cph Bordslampa Opal är en riktig mysig bordslampa som utstrålar en skön värme till rummet. Placera bordslampan på fönsterbrädan, i reolen eller på byrån i entrén. Skärmens plisserade strukt
 • Cph Taklampa Ø12 Opal - Halo Design

  Cph Taklampa Ø12 Opal - Halo Design
 • X-light Bordslampa Opal - Halo Design

  X-light Bordslampa Opal - Halo Design
 • The Classic Taklampa Ø20 Oxid - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø20 Oxid - Halo Design
  The Classic Taklampa Ø20 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • D.C Bordslampa Ø18 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Bordslampa Ø18 Svart/Eik - Halo Design
  DC Bordslampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • Office ideal light (Antracitgrå)

  Office ideal light (Antracitgrå)
  Praktisk och lyxig skrivbordslampa där du kan dimra ljuset men även ställa in färgtemperaturen på ljuset.
 • Rivoli bordlampa 40cm (Förkromad/blank)

  Rivoli bordlampa 40cm (Förkromad/blank)
  Rivoli är en modern och snygg bordlampa i en stilren design. Lampan är i kromad metall med antingen vita eller svarta detaljer. Den är lätt att placera ut i ditt hem och sprider ett bra men behagligt ljus. Finns även i en mindre storlek. Strömbrytare på skärmen. Ljuskälla ingår ej.
 • Mush Taklampa Blå - Halo Design

  Mush Taklampa Blå - Halo Design
 • Damn Fashionista Bordslampa Ø15 Smoke/Svart - Halo Design

  Damn Fashionista Bordslampa Ø15 Smoke/Svart - Halo Design
 • D.C Bordslampa Opal - Halo Design

  D.C Bordslampa Opal - Halo Design
 • Mush Taklampa Smoke - Halo Design

  Mush Taklampa Smoke - Halo Design
 • Århus Bordslampa Svart/Trä - Halo Design

  Århus Bordslampa Svart/Trä - Halo Design
 • Oslo Taklampa Ø24 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø24 Svart/Eik - Halo Design
  Oslo Taklampa Ø24 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Mush Bordslampa Smoke - Halo Design

  Mush Bordslampa Smoke - Halo Design
  Mush Bordslampa Smoke Transparent är inspirerad av naturen och självklart champinjonens form som namnet antyder. En lampa med organiska former som är tillverkad i ett läckert material. Tre vackra
 • Raw upphäng (Koppar)

  Raw upphäng (Koppar)
  Snygga och stilfulla upphäng i rått material. Perfekt i tiden. De finns i grå och grön marmor, mörkt och ljust trä, samt cement och ljus koppar. Sladdlängd: 2 meter. Ljuskälla ingår ej.
 • Berlin Golvlampa från Halo Design

  Berlin Golvlampa från Halo Design
  Berlin GolvlampaBerlin Golvlampa har en vit plisserad plastskärm och passar perfekt som läslampa vid soffan eller fåtöljen. Berlin kan justeras i höjden och har en strömbrytare inbyggd vid skär
 • Colors New Flame Spjut/Bordslampa IP65 - Halo Design

  Colors New Flame Spjut/Bordslampa IP65 - Halo Design
  New Flame Music är en kombination av mys-lampa, och en musikspelare. Den trevliga flamman ger illusionen av en tänd fackla. Koppla lätt till din telefon med hjälp av bluetooth. Njut av musikspelar
 • Mini Dallas duo golvlampa (Mässing/guld)

  Mini Dallas duo golvlampa (Mässing/guld)
  Mini Dallas golvlampa med två riktbara designade lampskärmar i metall, sedan ett inngerglas runt lampan. Mattsvart lackad stomme, två strömbrytare på lampan och rejäl tyngd i foten. Ger ett bra och fint ljus och passar lika bra bakom fåtöljen i hallen, som att belysa det tomma hörnet i sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Portland pendel (Trä)

  Portland pendel (Trä)
  Portland är en dekorativ och snygg pendel med en matt svartlackerad skärm. Den snygga toppen på lampan kommer i antingen krom eller ljust trä. Insidan av skärmen är vit vilket medför att ljuset blir klart och fint, perfekt att placera t.ex. över middagsbordet. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Bohus bordslampa 35cm (Koppar)

  Bohus bordslampa 35cm (Koppar)
  Bohus är en stilig lampserie i opalglas, med en fot av antingen koppar eller krom. Enkel och elegant bordlampa som garanterat lyfter rummet som den placeras i. Finns i två olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik - Halo Design
  Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt fa
 • The One Bordslampa Grå - Halo Design

  The One Bordslampa Grå - Halo Design
  The One Bordslampa Grå är den perfekta ”ta med mig”-lampan. En cylinder som är perfekt hålla i och en böjd skärm som kan lutas. Bordslampan är uppladdningsbar och kan lysa i 5 timmar när d
 • D.C Taklampa Ø40 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø40 Svart/Eik - Halo Design
  DC Taklampa Ø40 Svart/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärm
 • Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design

  Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design
  Efter inspiration från den klassiska arkitektslampan är Baltimore Bordslampa Svart designad med ett helt enkelt uttryck. En bordslampa som är funktionell och idealisk som skrivbordslampa. Skärmen
 • Magni Bordslampa Magnifying Small Vit - Halo Design

  Magni Bordslampa Magnifying Small Vit - Halo Design
  Magni Bordslampa Magnifying XX är till dig som behöver ett förstoringsglas vid bordet som även kan ljussätta det du tittar på. Magni bordslampan är ett hjälpmedel för den synskadade. Lampan f
 • D.C Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design
  DC Taklampa Ø40 Vit/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärmen
 • Oslo Bordslampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Bordslampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design
  Oslo Bordslampa Ø16 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hår
 • Angora Taklampa Ø13,5 Svart - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Svart - Halo Design
 • Angora Taklampa Ø13,5 Stål - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Stål - Halo Design
 • Office adjust light (Svart)

  Office adjust light (Svart)
  Office bordlampa där du kan ställa in färgtemperaturen på ljuset (2800-6500K) samt dimra själva ljusstyrkan. USB-port så att du kan ladda mobiltelefon, ipad smidigt.
 • Ball Ball Taklampa Ø25 Smoke - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø25 Smoke - Halo Design
 • Ball Ball Taklampa Ø15 Smoke - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø15 Smoke - Halo Design
 • Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design

  Baltimore Bordslampa Svart - Halo Design
 • Mush Bordslampa Opal - Halo Design

  Mush Bordslampa Opal - Halo Design
  Mush Bordslampa Opal Transparent är inspirerad av naturen och självklart champinjonens form som namnet antyder. En lampa med organiska former som är tillverkad i ett läckert material. Tre vackra m
 • Århus Bordslampa Vit/Trä - Halo Design

  Århus Bordslampa Vit/Trä - Halo Design
 • Århus Golvlampa Ø40 Grå/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa Ø40 Grå/Trä - Halo Design
 • Århus Golvlampa 2L Svart/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa 2L Svart/Trä - Halo Design
 • Nivå Taklampa Ø24 Svart/Trä - Halo Design

  Nivå Taklampa Ø24 Svart/Trä - Halo Design
 • Happy Tall Bordslampa Ø20 - Halo Design

  Happy Tall Bordslampa Ø20 - Halo Design
 • Nivå Taklampa Ø24 Grå/Trä - Halo Design

  Nivå Taklampa Ø24 Grå/Trä - Halo Design
 • Angora golvlampa (Svart)

  Angora golvlampa (Svart)
  Angora golvlampa är snygg och stilren med sina runda, enkla linjer. Lampan är justerbar i höjden och huvudet går att rikta efter behov. Den ger ett väldigt bra ljus som är optimalt som läs- eller arbetsljus. Finns i flera färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Angora Vägglampa Trä-Deco Stål - Halo Design

  Angora Vägglampa Trä-Deco Stål - Halo Design
  Angora Vägglampa Stål är en klassisk vägglampa med en liten detalj gjord av trä. Helt perfekt som sänglampa eller som lampa över skänken i entrén. Vägglampan tänds och släcks på väggfäs
 • D.C Golvlampa 1L Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Golvlampa 1L Ø18 Vit/Eik - Halo Design
  DC Golvlampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt kom
 • Baltimore Vägglampa Svart - Halo Design

  Baltimore Vägglampa Svart - Halo Design
  Baltimore Vägglampa Svart är en modern vägglampa med ett industriellt och spännande uttryck. Funktion och design går hand i hand och skapar en stor del av lampans uttryck. Vägglampan har en skä
 • Helsinki Golvlampa Opal Glas/Svart - Halo Design

  Helsinki Golvlampa Opal Glas/Svart - Halo Design
  Helsinki lampserien är traditionell med en glasskärm och ett lampställ i svart. På alla sätt klassisk men med ett modernt uttryck. Den stilfulla opalskärmen påminner om den traditionella indust
 • Oslo Taklampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design
  Oslo Taklampa Ø16 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • The Classic Taklampa Ø30 Svart - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø30 Svart - Halo Design
  The Classic Taklampa Ø30 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • D.C Taklampa Ø26 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø26 Vit/Eik - Halo Design
  DC Taklampa Ø26 Vit/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärmen
 • Angora Taklampa Ø13,5 Svart - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Svart - Halo Design
  Angora Taklampa Ø13,5 Svart är en klassisk taklampa med en fin detalj gjord av trä. Den diskreta detaljen ger metallen en skön värme. Häng Angora taklampa själv eller i par. En användbar liten
 • Oslo Vägglampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Vägglampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design
  Oslo Vägglampa Ø16 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hår
 • The Classic Taklampa Ø20 Stål - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø20 Stål - Halo Design
  The Classic Taklampa Ø20 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • Bridge Taklampa Ø19 Svart - Halo Design

  Bridge Taklampa Ø19 Svart - Halo Design
  Bridge Taklampa Ø19 Svart är inspirerad av den industriella metalltaklampan som finns i otaliga design. Halodesign har lyckats skapa den klassiska formen till en modern och stilren taklampa. Ytan ha
 • Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø24 Vit/Eik - Halo Design
 • Baltimore Golvlampa 2L Svart - Halo Design

  Baltimore Golvlampa 2L Svart - Halo Design
 • Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design
 • Wave Taklampa Opal - Halodesign

  Wave Taklampa Opal - Halodesign
 • Angora Golvlampa från Halo Design

  Angora Golvlampa från Halo Design
  Angora GolvlampaAngora Golvlampa är en perfekt läslampa, som passar utmärkt vid soffan eller fåtöljen. Angora är en funktionell och fin lampa som kan justeras i höjden och har en strömbrytare
 • Happy Globe Bordslampa Ø20 - Halo Design

  Happy Globe Bordslampa Ø20 - Halo Design
 • Damn Fashionista Taklampa Ø15 Smoke/Svart - Halo Design

  Damn Fashionista Taklampa Ø15 Smoke/Svart - Halo Design
 • Direct Bordslampa Svart/Marmor - Halo Design

  Direct Bordslampa Svart/Marmor - Halo Design
 • D.C Taklampa Ø40 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø40 Svart/Eik - Halo Design
 • Århus Golvlampa Ø24 Vit/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa Ø24 Vit/Trä - Halo Design
 • Århus Taklampa Ø24 Grå/Trä - Halo Design

  Århus Taklampa Ø24 Grå/Trä - Halo Design
 • Århus Bordslampa Grå/Trä - Halo Design

  Århus Bordslampa Grå/Trä - Halo Design
 • Århus Vägglampa Grå/Trä - Halodeign

  Århus Vägglampa Grå/Trä - Halodeign
 • Århus Golvlampa 1L Vit/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa 1L Vit/Trä - Halo Design
 • Nivå Vägglampa Svart/Trä - Halo Design

  Nivå Vägglampa Svart/Trä - Halo Design
 • Nivå Vägglampa Grå/Trä - Halo Design

  Nivå Vägglampa Grå/Trä - Halo Design
 • Damn Fashionista Bordslampa Ø15 Clear/Mässing - Halodesign

  Damn Fashionista Bordslampa Ø15 Clear/Mässing - Halodesign
 • Nivå Taklampa Ø14 Grå/Trä - Halo Design

  Nivå Taklampa Ø14 Grå/Trä - Halo Design
 • The World

  The World
  Klassisk jordglob i modern tappning. Kromad fot och vit/svart jordglob, sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Oslo golvlampa (Svart)

  Oslo golvlampa (Svart)
  Maffig och stilren golvlampa som funkar både som läslampa och inredningsdetalj. Mattsvart med detaljer vid lamphuvudet i trä. Golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Cage pendel 20cm (Koppar)

  Cage pendel 20cm (Koppar)
  Cage är en fantastisk lampa som sätter prägel på rummet den placeras i.Skapad i en fin kombination av en matt stålskärm och en topp i antingen trä eller metall. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen vilket skapar en snygg ljusbild i rummet när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • D.C Taklampa Ø26 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø26 Svart/Eik - Halo Design
  DC Taklampa Ø26 Svart/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärm
 • Oslo Vägglampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Vägglampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design
  Oslo Vägglampa Ø16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • D.C Taklampa Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø18 Vit/Eik - Halo Design
  DC Taklampa Ø18 Vit/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskärmen
 • Cph Taklampa Ø12 Opal - Halo Design

  Cph Taklampa Ø12 Opal - Halo Design
  Chp Taklampa Ø12 Opal är en vacker taklampa som skickar ut en skön värme till rummet. Häng taklampan själv eller fler i ett kluster. Du kan gärna kombinera färgerna eller hålla uttrycket enke
 • Oslo Golvlampa Ø24 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Golvlampa Ø24 Svart/Eik - Halo Design
  Oslo Golvlampa Ø24 Svart/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt
 • Round Vägglampa GU10 Vit - Halo Design

  Round Vägglampa GU10 Vit - Halo Design
  Round Vägglampa GU10 Vit från Halodesign är en klassisk vägglampa med stor rörelseförmåga. Vägglampan kan dessutom användas som takbelysning. Då är den perfekt till att fokusera på dina fa
 • D.C Vägglampa Ø12 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Vägglampa Ø12 Vit/Eik - Halo Design
  DC Vägglampa Ø12 Vit/Eik er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett f
 • Angora Taklampa Ø13,5 Stål - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Stål - Halo Design
  Angora Taklampa Ø13,5 Svart är en klassisk taklampa med en fin detalj gjord av trä. Den diskreta detaljen ger metallen en skön värme. Häng Angora taklampa själv eller i par. En användbar liten
 • Angora Taklampa Ø13,5 Vit - Halo Design

  Angora Taklampa Ø13,5 Vit - Halo Design
  Angora Taklampa Ø13,5 Vit är en klassisk taklampa med en fin detalj gjord av trä. Den diskreta detaljen ger metallen en skön värme. Häng Angora taklampa själv eller i par. En användbar liten t
 • Helsinki Vägglampa Opal Glas/Svart - Halo Design

  Helsinki Vägglampa Opal Glas/Svart - Halo Design
  Helsinki lampserien är traditionell med en glasskärm och ett lampställ i svart. På alla sätt klassisk men med ett modernt uttryck. Den stilfulla opalskärmen påminner om den traditionella indust
 • Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik - Halo Design
  Oslo Taklampa Ø40 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt fa
 • Bridge Taklampa Ø26 Svart - Halo Design

  Bridge Taklampa Ø26 Svart - Halo Design
  Bridge Taklampa Ø26 Svart är inspirerad av den industriella metalltaklampan som finns i otaliga design. Halodesign har lyckats skapa den klassiska formen till en modern och stilren taklampa. Ytan h
 • Baltimore Golvlampa 2L Svart - Halo Design

  Baltimore Golvlampa 2L Svart - Halo Design
  Baltimore Golvlampa 2L Svart är en golvlampa med ett retro uttryck och den har en skärm som är inspirerad av arkitektslampan. Baltimore golvlampan är funktionell och skön att titta på. Perfekt s
 • Cph Taklampa Ø16 Opal - Halo Design

  Cph Taklampa Ø16 Opal - Halo Design
  Chp Taklampa Ø16 Opal är en vacker taklampa som skickar ut en skön värme till rummet. Häng taklampan själv eller fler i ett kluster. Du kan gärna kombinera färgerna eller hålla uttrycket enke
 • Shadow Vägglampa GU10 Dimmer Svart - Halo Design

  Shadow Vägglampa GU10 Dimmer Svart - Halo Design
  Shadow Vägglampa GU10 Svart är en helt grundläggande vägglampa. Användbar i sovrummet, i tonåringsrummet eller över arbetsplatsen i tvättstugan. Skärmen kan tiltas och vridas, något som gör
 • The Classic Taklampa Ø30 Oxid - Halo Design

  The Classic Taklampa Ø30 Oxid - Halo Design
  The Classic Taklampa Ø30 är precis som namnet antyder: Klassisk. Fin i par över mat- eller soffbordet. Med sin värma färg på insidan är du säkrat ett trevligt och varmt ljus – samtidigt som
 • Cph Taklampa Ø16 Lila - Halo Design

  Cph Taklampa Ø16 Lila - Halo Design
  Chp Taklampa Ø16 Lila är en vacker taklampa som skickar ut en skön värme till rummet. Häng taklampan själv eller fler i ett kluster. Du kan gärna kombinera färgerna eller hålla uttrycket enke
 • Round Vägglampa GU10 Svart - Halo Design

  Round Vägglampa GU10 Svart - Halo Design
  Round Vägglampa GU10 Svart från Halodesign är en klassisk vägglampa med stor rörelseförmåga. Vägglampan kan dessutom användas som takbelysning. Då är den perfekt till att fokusera på dina
 • Ball Ball Taklampa Ø32 Opal - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø32 Opal - Halo Design
 • Ball Ball Taklampa Ø32 Cognac - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø32 Cognac - Halo Design
 • Baroni taklampa 30cm (Aluminium)

  Baroni taklampa 30cm (Aluminium)
  Baroni är en fin klassisk lampserie i fem olika storlekar. Den kommer med opalglas som ger ett fint, bländfritt ljus. Den finns med detaljer i antingen koppar, aluminium eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Ball Ball Taklampa Ø15 Cognac - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø15 Cognac - Halo Design
 • Ball Ball Taklampa Ø25 Cognac - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø25 Cognac - Halo Design
 • Hudson Golvlampa 1L - Halo Design

  Hudson Golvlampa 1L - Halo Design
 • Wave Taklampa Smoke - Halo Design

  Wave Taklampa Smoke - Halo Design
 • Drops Taklampa Metall Lilla - Halo Design

  Drops Taklampa Metall Lilla - Halo Design
  Drops Pendel Lampe Metall - LilleSmart taklampa, i droppformad design.Lampen er liten, modern och spännande för ögat. Alla [i]trådarna[/i] är i svartlackerad stål.Häng 2 lampor tätt vid siden
 • Århus Golvlampa 2L Grå/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa 2L Grå/Trä - Halo Design
 • Happy Tall Bordslampa Ø15 - Halodesign

  Happy Tall Bordslampa Ø15 - Halodesign
 • Direct Vägglampa Svart/Marmor - Halo Design

  Direct Vägglampa Svart/Marmor - Halo Design
 • D.C Vägglampa Ø12 Opal - Halo Design

  D.C Vägglampa Ø12 Opal - Halo Design
 • D.C Golvlampa 1L Opal - Halo Design

  D.C Golvlampa 1L Opal - Halo Design
 • D.C Golvlampa 2L Opal - Halo Design

  D.C Golvlampa 2L Opal - Halo Design
 • D.C Taklampa Ø26 Opal - Halo Design

  D.C Taklampa Ø26 Opal - Halo Design
 • Århus Taklampa Ø40 Svart/Trä - Halo Design

  Århus Taklampa Ø40 Svart/Trä - Halo Design
 • Århus Golvlampa Ø24 Svart/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa Ø24 Svart/Trä - Halo Design
 • Nivå Taklampa Ø14 Svart/Trä - Halo Design

  Nivå Taklampa Ø14 Svart/Trä - Halo Design
 • Nivå Golvlampa Svart/Trä - Halo Design

  Nivå Golvlampa Svart/Trä - Halo Design
 • Nivå Golvlampa Grå/Trä - Halo Design

  Nivå Golvlampa Grå/Trä - Halo Design
 • Mush Bordslampa Blå - Halo Design

  Mush Bordslampa Blå - Halo Design
  Mush Bordslampa Blå Transparen är inspirerad av naturen och självklart champinjonens form som namnet antyder. En lampa med organiska former som är tillverkad i ett läckert material. Tre vackra ma
 • Århus Golvlampa Ø40 Vit/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa Ø40 Vit/Trä - Halo Design
 • Århus Taklampa Ø40 Grå/Trä - Halo Design

  Århus Taklampa Ø40 Grå/Trä - Halo Design
 • DC Golvlampa 2 (Vit)

  DC Golvlampa 2 (Vit)
  Ny trendig serie med golvlampor, taklampor och vägglampor. Vit eller svartlackad metall med en fin trädetalj vid lamphuvudet. Strömbrytare längs stången. Lamphuvudet går att rikta. ?Ljuskälla ingår ej.
 • D.C Golvlampa 2L Ø18 Vit/Eik - Halo Design

  D.C Golvlampa 2L Ø18 Vit/Eik - Halo Design
  DC Golvlampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt komp
 • D.C Golvlampa 1L Ø18 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Golvlampa 1L Ø18 Svart/Eik - Halo Design
  DC Golvlampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt komp
 • Baltimore Golvlampa 1L Svart - Halo Design

  Baltimore Golvlampa 1L Svart - Halo Design
  Baltimore Golvlampa 1L Svart är en golvlampa med ett retro uttryck och den har en skärm som är inspirerad av arkitektslampan. Baltimore golvlampan är funktionell och skön att titta på. Perfekt s
 • Helsinki Taklampa Opal Glas/Svart - Halo Design

  Helsinki Taklampa Opal Glas/Svart - Halo Design
  Helsinki lampserien är traditionell med en glasskärm och ett lampställ i svart. På alla sätt klassisk men med ett modernt uttryck. Den stilfulla opalskärmen påminner om den traditionella indust
 • Stavanger Taklampa Ø38 Vit/Brun Läder - Halo Design

  Stavanger Taklampa Ø38 Vit/Brun Läder - Halo Design
  Stavanger Taklampa Ø38 XX glider rakt in i bostadstrenden. Vi har sett det tidigare – metall och läder fungerar verkligen bra ihop. Stavanger taklampa är inget undantag. Ett matbord med en rå lo
 • Shadow Vägglampa GU10 Vit - Halo Design

  Shadow Vägglampa GU10 Vit - Halo Design
  Shadow Vägglampa GU10 Vit är en helt grundläggande vägglampa. Användbar i sovrummet, i tonåringsrummet eller över arbetsplatsen i tvättstugan. Skärmen kan tiltas och vridas, något som gör a
 • Oslo Taklampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø16 Vit/Eik - Halo Design
  Oslo Taklampa Ø16 Vit/Eik är en del av en komplett lampserie, där skärmen kommer tillbaka. En tunnformad skärm i metall med ett upphänge i trä. Upphänget är som ett kryss som håller hårt fa
 • D.C Vägglampa Ø18 Long Vit/Eik - Halo Design

  D.C Vägglampa Ø18 Long Vit/Eik - Halo Design
  DC Vägglampa Ø18 Long Vit/Eik er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på
 • D.C Golvlampa 2L Ø18 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Golvlampa 2L Ø18 Svart/Eik - Halo Design
  DC Golvlampa er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett fint sätt komp
 • D.C Vägglampa Ø12 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Vägglampa Ø12 Svart/Eik - Halo Design
  DC Vägglampa Ø12 Svart/Eik er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på ett
 • Stavanger Taklampa Ø38 Svart/Svart Läder - Halo Design

  Stavanger Taklampa Ø38 Svart/Svart Läder - Halo Design
  Stavanger Taklampa Ø38 XX glider rakt in i bostadstrenden. Vi har sett det tidigare – metall och läder fungerar verkligen bra ihop. Stavanger taklampa är inget undantag. Ett matbord med en rå lo
 • Shadow Vägglampa GU10 Stål - Halo Design

  Shadow Vägglampa GU10 Stål - Halo Design
  Shadow Vägglampa GU10 Stål är en helt grundläggande vägglampa. Användbar i sovrummet, i tonåringsrummet eller över arbetsplatsen i tvättstugan. Skärmen kan tiltas och vridas, något som gör
 • Oslo Taklampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design

  Oslo Taklampa Ø16 Svart/Eik - Halo Design
 • D.C Taklampa Ø18 Svart/Eik - Halo Design

  D.C Taklampa Ø18 Svart/Eik - Halo Design
  DC Taklampa Ø18 Svart/Eik är er del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har lekt med former och material. Skärmens form är cirkulär och kanske mest av allt oval. Lampskär
 • Ball Ball Taklampa Ø32 Smoke - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø32 Smoke - Halo Design
 • Yep golvlampa (Vit)

  Yep golvlampa (Vit)
  Lättplacerad golvlampa i vit metall som passar in i de flesta miljöer. Golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Ball Ball Taklampa Ø25 Opal - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø25 Opal - Halo Design
 • Ball Ball Taklampa Ø15 Opal - Halo Design

  Ball Ball Taklampa Ø15 Opal - Halo Design
 • Read Golvlampa Svart - Halo Design

  Read Golvlampa Svart - Halo Design
 • Hudson Golvlampa 2L - Halo Design

  Hudson Golvlampa 2L - Halo Design
 • Halo Taklampa Gun Black - Halo Design

  Halo Taklampa Gun Black - Halo Design
 • Tower Taklampa Vit - Halo Design

  Tower Taklampa Vit - Halo Design
 • Direct Taklampa Svart/Marmor - Halo Design

  Direct Taklampa Svart/Marmor - Halo Design
 • D.C Taklampa Ø10 Svart/Ek - Halo Design

  D.C Taklampa Ø10 Svart/Ek - Halo Design
 • Tower XL Golvlampa Offwhite/Svart - Halo Design

  Tower XL Golvlampa Offwhite/Svart - Halo Design
 • Tower Taklampa Svart - Halo Design

  Tower Taklampa Svart - Halo Design
 • D.C Vägglampa Ø18 Long Opal - Halo Design

  D.C Vägglampa Ø18 Long Opal - Halo Design
 • D.C Taklampa Ø10 Vit/Ek - Halo Design

  D.C Taklampa Ø10 Vit/Ek - Halo Design
 • Århus Taklampa Ø18 Vit/Trä - Halo Design

  Århus Taklampa Ø18 Vit/Trä - Halo Design
 • Århus Vägglampa Vit/Trä - Halodeign

  Århus Vägglampa Vit/Trä - Halodeign
 • Århus Vägglampa Svart/Trä - Halodeign

  Århus Vägglampa Svart/Trä - Halodeign
 • Århus Golvlampa Ø24 Grå/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa Ø24 Grå/Trä - Halo Design
 • Happy Globe Bordslampa Ø25 - Halo Design

  Happy Globe Bordslampa Ø25 - Halo Design
 • Tower Mini Bordslampa Offwhite/Svart - Halo Design

  Tower Mini Bordslampa Offwhite/Svart - Halo Design
 • DC vägglampa (Vit)

  DC vägglampa (Vit)
  Stilren designad vägglampa i vit eller svart med detaljer i trä. Riktbart huvud och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Cool Bordslampa Ø15 Smoke - Halo Design

  Cool Bordslampa Ø15 Smoke - Halo Design
 • Cool Taklampa Ø15 Smoke - Halo Design

  Cool Taklampa Ø15 Smoke - Halo Design
 • Pentagon pendel 18cm (Svart)

  Pentagon pendel 18cm (Svart)
  Pentagon är en snygg och spännande pendel med en diamantinspirerad ram och väggar i glas Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger. Sladdlängd: 300cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • DEMO D.C Vägglampa Ø18 Long Vit/Eik - Halo Design

  DEMO D.C Vägglampa Ø18 Long Vit/Eik - Halo Design
  DC Vägglampa Ø18 Long Vit/Eik er en del av en vacker lampserie där designern Michael Waltersdorff har kombinerat de två materialen metall och trä. Skärmen har en cirkulär form och den blir på
 • Vintage Vägglampa - Halo Design

  Vintage Vägglampa - Halo Design
 • Århus Golvlampa Ø40 Svart/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa Ø40 Svart/Trä - Halo Design
 • Århus Golvlampa 1L Svart/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa 1L Svart/Trä - Halo Design
 • Århus Golvlampa 1L Grå/Trä - Halo Design

  Århus Golvlampa 1L Grå/Trä - Halo Design